Seppälä Kuhmossa

Ryysyrannanmaija

Eipä taida tuolla yrittäjällä kauaa pysyä Seppälä Kuhmossa pystyssä...
Valikoima todella suppeaa ja tilat ahtaan pienet,liekkö varat loppuneet kesken,oishan ollut muuallakin tilaa liikkeelle.
Kyllähän se nyt voi kaksi viikkoa olla kulta-aikaa,mutta entäs talvella,kun hiljaista?
Luulempas,että onko ensi kesänä enää koko liikettä,konkkaan menee...

41

3073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eteläsuomalainen

      Seppälän myymälöillä ei ole yrittäjiä. Koko seppälän yrittäjä ja omistaja on Eveliina Melentjeff. Eli Seppälä on yksityisessä omistuksessa oleva ketju, jolla on kymmeniä liikkeitä ympäri Suomea.
      On ihan kuhmolaisista kuluttajista kiinni miten Seppälä täällä menestyy. Aloittajan asenne on negatiivinen. Vierailin itse liikkeessä perjantaina ja mielestäni valikoima oli näin pienelle paikkakunnalle ihan hyvä ja tilat siistit, joskin hieman pienet. Ajattelitko, että Kuhmon kokoiseen kaupunkiin oltaisiin avattu suuri myymälä?
      Asun huomattavasti suuremmassa kaupungissa ja siellä oleva seppälä on ehkä kaksinkertainen, mutta ihmisiäkin on yli kymmenen kertaa enemmän.

      Surullista huomata joka asiassa negatiivisuus ja ainainen paha. Näin pienellä paikkakunnalla kannattaisi toivoa, että jokainen liike pysyy pystyssä, eikä ensimmäiseksi alkaa arvailemaan koska se kaatuu.

      • tramboliini

        Seppälä teki konkan. Kuhmolaiset kulkee alasti seuraavat vuodet. Onkohan tämä ketjun omistaja Melentjeff Kuhmolainen sukuaan. Täällähän tämän nimisiä on ollut esim. Merentiet on entisiä Melentjeffejä. Oli myös Matkahuollossa aikanaan Elsa Melentjeff


    • kaupankäyntiäkuhmossa

      Kävin kaksi kertaa viikonlopun aikana, ostin tuotteita ja olen tyytyväinen ostoksiini. Myyjät kertoivat, että tavaraa tulee jatkuvasti lisää. Mikäli vaihtuvuutta tulee, aion jatkaa ostamista jatkossakin.

    • Positiivarinytjaaina

      Järkyttävää negatiivisuutta aloittajalla!! :( :(
      Itse ainakin uskon, että on kannattava liike ja tosiaan sehän on itse kuhmolaisista kiinni :) Olen ymmärtänyt, että uusi vaatekauppa on ollut toivottu Moda Pajakan rinnalle. Onpahan nyt enemmän valikoimaa meillä! Ja Seppälällä mm. kosmetiikkaa yms. jotka ei taas kuulu Modan valikoimaan.
      Minusta mahtavaa, että saatiin Seppälä tänne!! Heitetään negatiivinen ajattelu yli olan ja kokeillaan välillä ajatella positiivisestikin! :) Tsemppiä Seppälä!

      • seppäläköpelastus

        Ei ollenkaan järkyttävää negatiivisuutta aloittajalla.Yltiöpäinen positiivisuus on yksi vaarallisimmista mielentiloista.
        Ei elämä Kuhmossa ole ruusuilla tanssimista.
        Täällä mikään muu ei ole varmaa kuin suden ulvonta.


    • 9000888

      yli sata liikettä on on venäjää myöten,niin tuskin kaatuu kuhmolaiseen kateuteen..

    • Hurraaa

      Onpa kiva kuulla, että Seppälä-liike on avattu Kuhmoon. Jo on aikakin saada nuorekas vaatekauppa Kuhmoon. Onnea ja menestystä yrittäjälle! Ja ap menköön vaikka Kostamukseen ostoksille.

    • varmastiasiakas

      Toivottavasti huomioidaan iäkkäämmätkin kuluttajat. Olen käyttänyt äitiä Lieksassa asti ostoksilla, eikä tahdo löytyä sopivaa.
      Myös tämmöinen isompi tyttö kaipaa edullista kotimaista valikoimaa. Varmasti löytyisi ostajia!

    • alzheimer

      Hei.Yrittäkääpäs nyt vihdoinkin muuttaa ajatusmaailmaa positiivisempaan suuntaan.
      Kyllä Kuhmossa pitää olla kauppoja eikä aina kadehtia yrittäjiä.
      Hyvä että joku jaksaa vielä edes jotain siellä saada aikaan.
      Ei se ns."kuhmonhenki" auta normaali aikana.Pitäkää myös vanhuksista huolta..älkää unohtako heitä hoivakotiin.

      • Happyoldlsy

        Samaa mieltä, positiivisuutta!!


      • konkkaatiedossa

        Kaupanalalla menee nyt huonosti,Anttilakin konkurssiin.Ei ole positiivisuus auttanut.
        Kannettu vesi ei kaivossa pysy ei perkele Kuhmossakaan.
        Kuhmo kun ei ole oikea kaupunkikaan,mikä paikka lie korvessa missä ihmiset ovat sukusiitoksen tuhoamia,älyämättömiä helevettiä.


    • ostakaaPaljon

      Onnea Seppälä-yrittäjälle! Nyt Kuhmostakin voi shoppailla edullisia vaatteita, eikä tarvitse mennä naapurikaupunkiin.

    • Ykspuolikkaasta

      Noimpa...Ei siitä mitään tule ja enkö minä jo sanonut silloin et ei siitä mitään tule kuitenkaan.. Mene vaan kajaaniin ja vie eurosi sinne, siellä ne menee parempaan tarkoitukseen.... Tyypillistä Kuhmolaista ajattelua..! Mutta hyvä kun on avattu seppälä tännekkin, on ikuiselle kuhmolaiselle pajakalle kilpailia. Jospa se pajakkakin virkistyy nyt siitä yhdestä ja samasta tarjonnasta (kun viimevuosinahan pajakassa on ollut sellainen valikoima että on tarjolla semmosta mallia joka ei muualle kelpaa...)..

      • Minäoleukkeli

        Eihän Pajakassa ole edes myyntitaitoisia myyjiä, - pakoilevat ostajia...


    • hetiostoksille

      Ollaan iloisia, että on saatu uusi vaatekauppa Kuhmoon. Mahdollisimman paljon euroja Kuhmolaisille yrittäjille. On liikaa tyhjiä liiketiloja Kuhmossa, se on masentava näky.

    • alerea

      Verottaja hakee Seppälää konkurssiin,pian alkaa loppuunmyynti.

    • sjjido9iasujdoi

      Ken tietää alkaako loppuunmyynti vai suljetaanko kaikki Seppälät heti ja jäljelle jääneet tuotteet konkurssipesä myy yhdessä isossa loppuunmyynnissä?

    • Alasti_kulkeva

      Paska kauppa!! Vaatteiden hinnoissa puolet ilmaa!!

    • halpahalvempi

      Joko konkurssihallinto on alkanut kaupan pitoon Seppälän räteillä?

    • JPääLehto

      Vieläkö Seppälässä käy räteil ja lumpuil kauppa?

    • ikikianto

      Seppälässä on nälkämaan messut.

    • Erkkiperkkelä

      Kyllä nyt saa Seppälän hienorouva rueta suunnittelemaan uutta yrirystä...tai sitten jäädä kotirouvaksi...ja lakkaamaan kynsiä...ja laittamaan ripsiväriä paakkuun asti silmiin...
      Kaunis yrittää olla hän...

      • kiimatippaaPukkaa

        Älyttömän kaunis ja ihana rouva hän aina kun näkee alkaa jäpöttää voimakkaasti


      • muodikas

        Hieno rouva jää taas kotirouvaksi! Monesko yrittäminen Kuhmossa tällä humpsulla? Hyvä ,että on mies joka tuo leipää kotiin ja sitä huulipunaa ja ripsiväriä ja niin niitä tekoripsiä,tekokynsiä onkohan mitään aitoa tässä naisessa kysyn minä?


      • Juupasjupas

        Mitä se kenellekään kuuluu miten itseään laittaa,se on hänen asiansa ja elämänsä.Mutta ainahan me tiedetään paremmin miten toisen pitäs elää.Ja se toinen on vielä tyytyväinen elämäänsä.


      • Älykälli
        muodikas kirjoitti:

        Hieno rouva jää taas kotirouvaksi! Monesko yrittäminen Kuhmossa tällä humpsulla? Hyvä ,että on mies joka tuo leipää kotiin ja sitä huulipunaa ja ripsiväriä ja niin niitä tekoripsiä,tekokynsiä onkohan mitään aitoa tässä naisessa kysyn minä?

        Voi olla,että tämän rouvan kohdalla ei tarvii tehdä mitään...voi huoletta ajella audilla ja bemarilla,sekä lakkailla kynsiä ja laittaa tekoripsiä...
        Mikä omaa tiedäppä häntä...
        Kohta varmaan yrittää taas jotain...kunhan ei vaan kauneushoitolaa...kynnet ei ainakaan hänen laittamalla pysy...


      • Rauhanlähettiläs
        Älykälli kirjoitti:

        Voi olla,että tämän rouvan kohdalla ei tarvii tehdä mitään...voi huoletta ajella audilla ja bemarilla,sekä lakkailla kynsiä ja laittaa tekoripsiä...
        Mikä omaa tiedäppä häntä...
        Kohta varmaan yrittää taas jotain...kunhan ei vaan kauneushoitolaa...kynnet ei ainakaan hänen laittamalla pysy...

        Miksi tämän naisen elämä teitä näin paljon kiinnostaa? Aurinkoisen ja iloisen oloinen kaunis nainen. Ei pitäisi kenenkään oloa ja eloa häiritä. Mitä se kenellekään kuuluu mitä mies maksaa ja mitä ei, naimisissa ovat vuosia?olleet ja perhe on. Antakkee kaikkien kukkien kukkia.


    • kauneudentuntija

      Kaunis nainen, kateelliset inisevät.

    • Mölkkypölökky

      Eikirjoitella perättömiä, keksittyjä höpinöitä. Tunnen tämän naisen ja tiedän että on ollut yhdessä yrityksessä yrittäjänä, Seppälässä ja R-kioskilla oli esimiehenä eli työntekijänä. Eipä ole kotirouvana ollut, vaikka tuskin on kukaan painostanut töihin menemään..
      Mukava, kaunis ja kaikille ystävällinen nainen sääliksi käy kun pahaa kirjotellaan. Ja mitäpä se ylipäätään kuuluu kenellekään kuka on kotirouvana ja kuka ei. Ihmeellistä paskanjauhantaa.,

      • 45877798

        Samaa mieltä. Panisin


      • Eikiva

        Samaa mieltä,millä oikeudella täällä räksytetään tunnistettavista ihmisistä!Ei mitään järkeä ja vastuuseen loukkauksista.Koskaan ei tässä kylässä tiedä mistä viestiketjusta löytää nimensä ja perättömät huhut.Ei voi muuta kuin ajatella näiden kirjoittajien olevan kovin sairaita.Kateus ja pahansuopuus kuuluu heillä luonteeseen.


    • Entinenkuhmolainen

      Järkyttävää tämä junttikuhmolaisten kommentointi! On se raukkamaista nimettömänä täällä kaikkea paskaa jauhaa. Kateus taitaa olla taustalla ja yleinen kuhmolaisten junttien sisäsiittoisuus...

      • Kallelalla

        Samaa mieltä, järkyttävää tämä kommentointi. En enää käy Kuhmossa usein, koska perästä kuuluu kateellisten paskapuhetta. Ja tämä on vielä asteen verran pahempaa, että kirjoitellaan jotain paskaa nettiin ja puidaan täällä toisten ihmisten elämää!


    • Harmistun

      Seppälässä oli perjantaina ale myynti, en tiennyt ollenkaan kun Kuhmolainen ilmestyyy niin myöhään. Jos lehti tulisi torstaina, viikonlopun ilmoitukset ehtisi lukemaan ja ei jäisi harmittamaan. Tai jos posti tulisi aamulla aikaisin, mitä tietysti toivoisi monikin.

    • cindy8

      Kuhmohan on siitä tunnettu että täällä puututaan koko ajan toisten asioihin ja ulkonäköön ja miten pitäisi elää,ei täällä kyllä kohta saa elää vapaasti,aina jotain valittamista.En ihmettele yhtään kun niin monet täältä haluaa muuttaa pois.Antakaa valittajat toisten ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄNSÄ ! Ja kuhmolaisista suurin osa on niin ahdasmielistä porukkaa että...

    • Xxxta

      Miten tämä kirjoitus liittyy Seppälän.Asia onkin eri juttu,

      • Silläsiisti

        No se liittyy siten että antaa Seppälän tehdä niinkuin parhaakseen näkee, Pystyy tai lopettaa,lopettaa jos ei tuota tulosta,pysyy jos tuottaa....


    • Cindy8

      Näin yleisesti ajatellen

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe