pokemon go -idiootit

pokemonidiootit

Nyt näitä idiootteja näkyy myös Hyvinkään keskustassa. Voiko tämä typerämpää olla?

31

689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Komppi123

      Komppaan 100%

    • Noidiot

      Voi olla ja usein onkin vielä idiootimpia! Pokemon go on ilmeisen kiva harrastus.

      • Kivatsulle_

        No on vai? Zombina kytätään kännykän ruutua 0_o


      • JepsisKivatSulle
        Kivatsulle_ kirjoitti:

        No on vai? Zombina kytätään kännykän ruutua 0_o

        Just näin Kivatsulle_ en itsekkään tajua... mikä siinä muka on?
        "POKEMON GO"
        "POKEMON GO"
        ku kuitenki joku on siel
        "Tyypit hyppettää jostain FAKIN POKEMON GOSTA? sen takii en jaksa mun sängystä nousta! Mutta mut melkeen hakattiin ja latasin sen ja voin kertoo et se oli kerta viimeinen kun sitä peliä tuun enää koskaan pelaa!
        Teekee alkaa ohikulkioita hakata ku toisen munasta kuoriutuu CHARIZARD mä katon ruutuun ja munasta kuoriutuu mikäs muu kun RATTATA
        löytyy kakunaa, magikarppii VITUN WEEDLE"
        en tajua. Miksi?? MIKSI TÄMÄ PELI ON LUOTU


    • PelaanKylläItsekkinLol

      Noh, onhan tää hyvä juttu sinällään kun kaikki istuu olohuoneen nurkassa selkä mutkalla ja kunto vaan heikkenee, tässä pelissä saa sitä liikuntaa. Ja onhan se hauskaa etsiä niitä Pokémoneja :D

      Mutta ne idiootit jotka suuripiirtein hyppää kaupungin suihkulähteeseen tai juoksentelee kehä kolmosella metsästämässä Pokėmonia, se on sitä idiotismia. Jotain rajaa siihen pelaamiseen pitää olla.

    • Squirtle

      Hämmentävintä tässä koko jutussa on se miten paljon jotkut itkee sitä että ihmiset pelaa kännykällä pelejä. Itse tekisi mieli mutta ei kehtaa, niin kiukuttaa?

      • pokemonidiootit

        Kiukuttaa vain siinä tilanteessa kun joku pokemon-idiootti kävelee mun auton alle ja suomalaisen oikeuskäytännön tuntien minä olen syyllinen. Ainoa hyvä asia tässä hysteriassa on se etteivät idiootit ehdi nyt spreijaamaan talojen seiniä kun pitää tuijottaa kapulan näyttöä.


      • Häiriköt
        pokemonidiootit kirjoitti:

        Kiukuttaa vain siinä tilanteessa kun joku pokemon-idiootti kävelee mun auton alle ja suomalaisen oikeuskäytännön tuntien minä olen syyllinen. Ainoa hyvä asia tässä hysteriassa on se etteivät idiootit ehdi nyt spreijaamaan talojen seiniä kun pitää tuijottaa kapulan näyttöä.

        Tänään tuli vastaan pyöräilevä ruutuun tuijottava nuori nainen. Pyörä meni kadulla puolelta toiselle, kun keskittyminen oli älypuhelimen ruudussa.
        Jatkossa säikäytän joka ikisen ruutuuntuijottajan hankkimalla senverran kovaäänisen torven, että säikähtävät ja menettävät pyöränsä hallinnan ja älypuhelin lentää kätösistä säikähdyksen seurauksena.
        Turha tulla mäkättämään, jos puhelin maahan kopsahtaa. Ei liikenteen seassa sovi tuollaisilla peleillä riskeerata.

        Ei se mitään haittaa, vaikka pelaavat, mutta se haittaa, että aiheuttavat käytöksellään häiriötä muille tielläliikkujille ja vielä alkavat vaatia, että muun liikenteen on sopeuduttava pelaajien ehtoihin, että pelaajia muka pitää väistää ja jopa pysähtyä, että pelaaja saa napattua pokemon hahmonsa.
        Menkööt pelaamaan suljettuun tilaan. Jos ei osaa, eikä ole motivaatiota muutoin liikkua, niin ei ihminen ole kyllä silloin täysin terve.


    • Harvapelaa

      Entä Japani? Onkohan siellä yhtään pelaajia kännyköillä??

    • Egvdfvdfv

      No eikö sitä persettä muuten saa penkistä ylös, kuin jonkun pelin avulla xD haha lol..

    • tyhmyystiivistyy

      Tuolla ne 'pogemon go tontut' sänttäilee pitkin katuja, ei voi tyhmempää touhua olla. Ei mene kauaakaan, kun joku pokemon go tonttu tappaa itsensä liikenteessä, tai jonkun sivullisen.

      • Suorat-Sanat

        Usein naureskellaan laumaeläinten toimille kun juoksevat minne toiset ohjaa. Samoin naureskellaan kehitysmaiden ihmisille kun eivät osaa länsimaisia tapoja. Nyt sitten nämä kalikkaa kädessä tuijottavat säntäilevät mihin sattuu. Sivistys on tehnyt joidenkin osalta käännöksen takaisin laumaeläimen tavoin.


      • kaikki.ärsyttää
        Suorat-Sanat kirjoitti:

        Usein naureskellaan laumaeläinten toimille kun juoksevat minne toiset ohjaa. Samoin naureskellaan kehitysmaiden ihmisille kun eivät osaa länsimaisia tapoja. Nyt sitten nämä kalikkaa kädessä tuijottavat säntäilevät mihin sattuu. Sivistys on tehnyt joidenkin osalta käännöksen takaisin laumaeläimen tavoin.

        Ja jotkut vaan on kitkeriä kaikelle mikä liikkuu.

        Asfaltille ei tarvitse olla kitkerä.


    • mammamiaa

      Näin on. Hullun kiilto silmissä poukkoilevat pitkin katuja.

    • suamiprkl

      Kaikki uusi ja erilainen on pelottavaa. Onneksi voi myös pelätä neljän seinän sisällä ja lukea MV-lehteä, niin pysyy kosketuksissa oikeaan todellisuuteen. Silloin ei myöskään vahingossa törmää omituisiin ihmisiin.

      • amenen.sanoja

        Amen.


    • peomisurrkl

      Tuo MV-lehteen viittava "suamiprkl"on hyvä! Pelkistää tämänkin palstan kirjoittelijiden aälyn tason. Uusi ilmiö on ina kauhean pelottava.

    • pollisset

      Missä on Hyvinkään pahin Pokemon -keskittymä. meinaan, että osaa varoa tuota nuorisoa

    • Mievaanpohojesesta

      Kysymys:

      Tiedättekö milloin autoilijan tulee väistää Pokemonia?

      Vastaus:

      No tietysti silloin, kun se ylittää oikeaoppisesti suojatien...

    • Hyvä_juttu

      Valittavat, että nuoriso ja vanhemmatkaan eivät nykyään liiku tarpeeksi. Pokemon go:han on mitä parhain tapa saada ihmiset liikkumaan nyky härpättimien voimin. Näen tämän positiivisena juttuna, kunhan katsovat näyttöpäätteen lisäksi liikennettäkin, ettei satu mitään.

    • Eikaikkipelaapokemonii

      Ei KAIKKI KENELLÄ ON KÄNNYKÄT KÄDESSÄ PELAA POKEE.KÄNNYLLÄ VOI TEHDÄ MUUTAKIN.

      • hankioikeaelämä

        Jos kaupungilla pitää kulkea kännykät kädessä katsomatta ympärilleen riippumatta siitä onko syynä pelaaminen van muu netissä roikkuminen niin voisin sanoa että kannattaa hankkia oikea elämä


      • eikaikkipelaapokemonii

        etkö idiootti tajua että esim. turistit saattaa tarvita kartta palveluita vieraassa kaupungissa.


      • meniköjakeluun

        Eihän sitä karttaa tarvitse koko ajan tuijottaa vaan siitä vaan tsekataan mihin suuntaan lähdetään ja seuraavan kiintopisteen kohdalla katsotaan uudelleen. Jos haluaa oikein helpolla päästä niin navigaattorin ohjeilla pääsee perille ja riittää kun kuuntelee ohjeita. Se on katsos näin helppoa, menikö jakeluun?


      • eikaikkipelaapokemoniii

        mikäs juntti siinä selittää 31.7 klo 23:05 tommosta pelleä pitäisi vetää pataan.mutta en lyö lapsia olet varmaan joku pikku koulu poika joka ei keksi kesälomalla muuta tekeistä kuin roikkua suomi 24 sessa.hanki poika elämä.


      • meniköjakeluun
        eikaikkipelaapokemoniii kirjoitti:

        mikäs juntti siinä selittää 31.7 klo 23:05 tommosta pelleä pitäisi vetää pataan.mutta en lyö lapsia olet varmaan joku pikku koulu poika joka ei keksi kesälomalla muuta tekeistä kuin roikkua suomi 24 sessa.hanki poika elämä.

        mikähän putoushahmo sielläkin avautuu. Niin, päivämäärä on nyt 1.8.2016 ja klo 23.50. Kerrotko vielä miten sait noin monta kirjoitusvirhettä mahtumaan lyhyeen tekstiisi.


    • Kopperit

      Pedofiilien paratiisi, saalis tulee suoraan syliin.

    • Hölmöläinen.com

      Tuo hypetys menee ohi viimeistään syksyllä! I hope so!

    • Andreaksensisko

      Missä noita pelaajia on eniten?

    • ootteperseestäkaikki

      ei vittu tätä autismin määrää :D
      "suatana kun kakarat vaan sisällä pellaa!"
      ja sitten te vitun hinarit "ei vittu kun ne vaan hullunkiilto silmissä kännykkänsä kanssa täällä tonttuilee"

    • muttamitäpäminätietäisin

      Ilmeisen idiootti olen minäkin kun poikani kanssa Pokémon Go:ta pelaan. On se huono kun on tällaisia yhteisiä harrastuksia, jotka innostavat niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin lähtemään enemmän ulos.
      Eikö sitä muuten saa persettään ylös penkistä? Kysyvät viisaammat miehet. Ei sitä välttämättä aina saa. Kun nyt ottaa kohde ryhmän huomioon, yhtään stereotypioimatta, kaikki videopelejä yms. harrastavat eivät ole niin kovia liikkumaan, saati sosiaalisia. Nyt heidät on saatu ulos, ihmisten pariin. Pahasta eittämättä tämäkin.
      Itse harrastan myös, Pokemon Gon lisäksi frisbee golfia, siinä on kanssa yksi idioottimainen ajan viete, viskotaan nyt jotain muovilättyä pitkin metikköä. Aikuiset ihmiset, hävetä tässä kai pitäisi.

      Se, ettei ymmärrä keskittyä ympäristöönsä vaan antaa kännykän ruudun viedä mukanaan, se on aika typerää. Miten se poikkeaa nykyisestä maailman menosta jossa suurin osa vastaan tulijoita tai vieressä istujia tuntuu olevan enemmän läsnä jossain sosiaalisessa mediassa kuin siinä hetkessä. Sitä en tiedä.
      Mutta ei Pokemon Go ole pahasta, eivätkä sen pelaajat ole idiootteja yhtään sen enempää kuin minkään muunkaan harrasteen. Ihmiset joilla on tapana kritisoida ja vinkua kaikesta, pilkata muita heidän harrastuksensa takia, väheksyä sitä. He taitavat enemmän kallistua sinne idiotismin puolelle.

      Eikä munasta voi kuoriutua mitään Charizardia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe