tv7 parannusihmeet

ellihsr

Tv7 esittää 3 kertaa viikossa parannusrukoudohjelmia. Näihin syvästi sairaat soittaa ja heille luvataan paranemista. Eikö tämä ole härskiä

58

555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puhelut lienevät ilmaisia? Sori, oli pakko lohkaista.

      • hemanen

        Ei kai nyt tyhjistä lupauksista pidä mitään maksaakaan? Oli pakko kertoa, sori.


      • VastausJumalanKädessä

        Ei varmasti LUVATA paranemisia -ainoastaan RUKOILLAAN asian puolesta.


      • SANAN.POHJALLE.TAKAISIN

        ja Jumalaa ei saa rahalla vastaamaan. Hämmentävää kylläkin, tv7 paljon muutakin hämmentävää, valitettavasti!


      • varmasti.luvataan
        VastausJumalanKädessä kirjoitti:

        Ei varmasti LUVATA paranemisia -ainoastaan RUKOILLAAN asian puolesta.

        No,no.
        Olen monen monituista kertaa kuullut rukoilijan julistavan Jeesuksen nimessa paranemista lähes jokaiselle, jonka puolesta on esitetty rukouspyyntö.
        Tätä tapahtuu vaihtelevassa määrin joka lähetyksessä ja jatkuvasti.
        Tuollainen toiminta on täysin vastuutonta.
        Jos paranemisia tapahtuukin, ei niistä ainakaan moniakaan ole pystytty todentamaan.
        Uskon tietysti, että Herra on sama eilen, tänään, ja iankaikkisesti ja että hän voi parantaa mistä sairaudesta tahansa, ja varmaan niitä jonkin verran tapahtuukin, mutta katteettomia lupauksia ei pidä mennä antamaan.


      • edesvastuutonta.tämäkin

        anteeksi, olen nähnyt ohjelm vain n. parikertaa, eikä silloin olla n. voimallisesti luvattu (Jeesuksen puolesta). Jos näin on, asia ei ole, tämäkään, tv7 lla oikein. tv 7han nousi rodhowbrownin innoittamana..joka sellaista julistajaa pitää raittiina, on itsekin poissa oikeilta, hengellisiltä raiteilta.


      • Tanieli

        Kyllä TV'ohjelman kautta voi hyvinkin parantua.


      • Tanieli kirjoitti:

        Kyllä TV'ohjelman kautta voi hyvinkin parantua.

        Tottakai ja joulupukin porot lentävät!


      • Anonyymi
        varmasti.luvataan kirjoitti:

        No,no.
        Olen monen monituista kertaa kuullut rukoilijan julistavan Jeesuksen nimessa paranemista lähes jokaiselle, jonka puolesta on esitetty rukouspyyntö.
        Tätä tapahtuu vaihtelevassa määrin joka lähetyksessä ja jatkuvasti.
        Tuollainen toiminta on täysin vastuutonta.
        Jos paranemisia tapahtuukin, ei niistä ainakaan moniakaan ole pystytty todentamaan.
        Uskon tietysti, että Herra on sama eilen, tänään, ja iankaikkisesti ja että hän voi parantaa mistä sairaudesta tahansa, ja varmaan niitä jonkin verran tapahtuukin, mutta katteettomia lupauksia ei pidä mennä antamaan.

        Lol.


    • dfgdfgdfgdfgfgfddfg

      Näyttää siltä, että monessa TV7:n studiossa kuvatussa ohjelmassa on ruudun alalaidassa koko ajan rakanlahjoituskehotus. Tilinumero on koko ajan silmissä. TV7 on vajonnut entistä syvemmälle. En lahjoita tälle kanavalle lanttiakaan.

      • kerransoittanut

        Käsittääkseni puhelut maksavat. ainakin talvella oli niin.


    • Rahat.pois

      Normaalia kapitalismia.

    • asdasde

      Palataan asiaan kun ihmeellä parannetaan amputoitu raaja.

      • JeesusToimiiTavistenKaut

        Herra Jeesus paransi silmissäni erään potilaan, sairaalassa, jolla jo lähete jalan amputaatioon. Iltahämärissä potilas halusi syntinsä anteeksi, rukoiltiin, siinä samassa jalankin puolesta...Amputaatio peruttiin seur päivänä, potilaalle aloitettiin perushoidot ja kotiutussuunnittelut -josta tuli todellisuus!


      • Lääketiedetoimii

        Onhan niitä amputaatioita peruttu tuhansia. Tuossa esimerkissäsi hoito tehosi ja jalka säästyi. Eihän tällainen mitään ihmeellistä ole, arkipäivää, mutta kun näytät videon, raajan kasvamisesta jo amputoidun tilalle, niin se on ykkösuutinen maailmassa.


      • EiTarvittuBakerEiRodneyH

        Päivystävä lääkäri kävi -iltahämärissä toteamassa ihmettä tapahtuneeksi! Syntien anteeksisaamusessa, uudestisyntymän yhteydessä on Herralla varattuna usein tämänkaltaisia 'bonuksia'. Ei ainut tapaus...Kajaanissakin oli (kauansitten) ylilääkäri, joka antoi todistuksen 'vastoin ennustetta tapahtuneesta, yht.äkkisestä elämän jatkumisesta'. Tässäkin tapauksessa oli kuolemaa jo tekevä potilas ITSE pyytönyt rukousta SYNTIENSÄ ANTEEKSISAAMISEKSI!


      • Helppojahuijata

        "Kajaanissakin oli kauan sitten lääkäri" jne. Olipa kerran Afrikassa, joku, jossain, herätetty kuolleista, pla pla plä. Näinhän ne ne sadut alkavat. Voi sitten olla yksinkertainen ihminen nm. EiTarvittuBakerEiRodeyH"


      • Lukas16

        Säästyipä paljon rahaakin -loppuelämisen järjestämiseen! Ei uponnut mertentakaa tulleiden, nimenomaan huijareiden pohjattomiin salkkuihin.

        Jeesus ei keskustele Epäuskoisten kanssa (vaikka joku kuolleistakin nousisi, eivät he uskoisi).


      • Sananhelinää

        Kun kukaan ei kuolleista nouse, se on vaan fakta. Teoriassa kaikki on mahdollista, silloin (vaikka joku kuolleistakin nousisi, eivät he uskoisi) tuokin lause on ihan turhaa höpinää. Yrittihän M Koivisto kumppaneideen, herättää kuollutta poikaa, siinä onnistumatta.


      • JÄRJETÖN.RAKKAUSHERÄTYS

        Tiedätkö, että sinäkin olet nyt 'kuollut'. Sinulta puuttuu Elämä Hengessä, koska et ole uudestisyntynyt Elävään uskoon. Loukkaannut ehkä, kun ihmettelet mistä sen jokumuu tietää? Uskoontullut on kokenut uudestisyntymän ihmeen.. "minä joka OLIN sokea, nyt näen"!
        Uskoontulo on kuin Elämä kuolleista, JEESUS ON ELÄMÄN JA KUOLEMAN HERRA. Jokainen on synteihinsä kuollut, vaikkei paljon pahaakaan tekisi. Jokainen on kuin sokea kissanpentu, joka ei näe alkuun.

        Kun sattuu että Jeesus Hengessään kutsuu puoleensa..ihminen on herätyksen tilassa. Jos käy niin. että pyytää Jeesusta puhdistamaan sisimpää myöten Jumalan tuntemista vailla olevan elämänsä -tapahtuu IHME. Synnissä ja epäuskossaan KUOLLEESSA TILASSA oleva ihminen Pelastuu, tulee uskoon, uudestisyntyy, JEESUS täyttää Hengellään sisimmän, ja ihmisestä on tullut uusiluomus!!!
        Raamattu alkaa maistua, on syttynyt 'järjetön Rakkaus JEESUKSEEN' -kuolleista herääminen on tapahtunut!

        Tätä Jeesus tarkoitti 'herättäkää kuolleet' käskyllä,, tällaista on herätys! Kakkoskierrokselle ei tarvii nostattaa haudoissaan jo märkiviä, he nousevat sitten Tuomiolle...


      • Kerranvalittu

        Mitä sinä höpiset minun uskostani, minä olen saanut pyhän hengen kasteen 1996 ja olen Herran valittu, ei minun silti tarvitse mitään rahastajien valhehöpinöitä uskoa. Puhutaan siellä myös kuolleen ruumiin herättämisestä.


      • JeesustaSeuraamaan

        Oletko, kerranvalittu, seurannut valitsijaasi Jeesusta kasteen hautaan? Olethan varmaan saanut kasvuravinnoksesi Sanan Väärentämätöntä maitoa, ethän myrkytettyä -92 väännöstä?

        JEESUS tahtoo kyllä taluttaa sinut perille asti, Taivaan Kirkkauteen..tiedäthän, että on voimia jotka pyrkivät tätä estämään.

        Valvo siis, väistä kaikkea mitä JEESUSKIN väistäisi.


      • Eiitsevoivaikuttaa

        Meidät on etukäteen, kerran valittu. Tietäähän Jumala, jo äitimme kohdussa, kaikki päivämme. Jumala on kerran kutsunut ja pyhän hengen kasteen lähettänyt, se kaikki on siinä, muuta ei tarvita. Syntinen olen edelleen, mutta laulun sanoin: TÄLLAISENAAN, kerran kotiin pääsen määrä isän luo...


      • JeesuksenAskeleissa

        Mulle tuli liikutuksen kyynel..Jeesus rakastaa sinua kyllä, näen että olet uskovasta -äidistä ainakin peräisin. Hänen oppinsa varassa alkujaan, riparilla on heitetty 'läppää' 92raamatun pohjalta..torontoeksytyksiä et ole osannut väistää...koska jalkasi EI OLE SANAN (Kristus) KALLIOLLA. "pyhän hengen" kaste ei pelasta, yksin Jeesus pelastaa..kasteen hauta tarkoittaa sitä vesikastetta, jonka JEESUSKIN pyysi saada vastaanottaa Johannes Kastajalta, Jordanvirralla, se oli UPOTTAA Hänetkin (Hän ja Kastaja astuivat veteen (Matt3:13-17 Rk38) ) nykyisen Israelin maassa. Meidän, uskoontulleidenkin tulee seurata Jeesusta ottaen kuuliaisuuden askel, vaikkei pakko matkustaa Jeesuksen synnyinmaahan asti. Pitäydy lujasti luottamuksessasi, että Jeesus on valinnut sinutkin Pelastukseen, mutta sulje välillä televisio ja hiljenny Hänen eteensä..Hänellä olisi vielä paljon sinulle annettavaa, opetettavaa!
        Rakkaudella, Totuudessa. Tapaamisen toivossa Taivaassa :)


    • tajatonohjelma

      Kyllä ulkomailla on on kasvanut raaja tsksisin

      • Ulkoistettu

        Kyllä, tuo on varmaan totta. Olen kuullut, että joku olisi leijunut ilmassa ja kävellyt veden päällä, ulkomailla.


      • Wau.wau.FIREEEEE

        useimmilta ulkomailta tilatuilta kuulette yhä huikeampia..toiset kertovat, kuinka kävellään ovien läpi, kun on onnistuttu aktivoimaan itsessä jokin erikoisvoitelu ja kuolleitakin heräillyt kasoittain etc.etc!


    • Ihmeellistä

      Tällaisia edellämainittuja ihmeitä on toki tapahtunut Seinäjoen Helluntai seurakunnan tilaisuuksissakin.

    • Ihmeitäilmanmäärää

      Onko totta, että Närhi olisi lentänyt Seinäjoella?

      • lennonvalvonta

        Selkeä havainto ! Aluksi luokiteltiin ufo:ksi, mutta varmentui tim:oksi :)


      • saviseutulainen

        Enpä pitäisi "ihmeenä", vaikka olisi lentänyt ulos savupiipusta:),
        no, vakavammin asiaan paneutuen; onko tämänkaltaista kauhistuttavaa menoa - leijumista yms. - todella ilmennyt Seinäjoella?
        Kaikenlaista kohistaan?! Se on ainakin varmaa, että SJK:n hell.srk:ssa on aika päiviä menty niin harhaan ja eksytysten pimeille teille, että siinä suhteessa miltei mitä tahansa saattaa olla odotettavissa.
        Jos tuollaista lattiasta irtoamista on oikeasti tapahtunut, kyseessä on levitaatio. Suomen kielen sanakirja, SUOMEA SUOMEKSI, määrittelee levitoimisen seuraavasti: FYS. leijua ilmassa magneettisen levitaation nostamana, PARAPSYKOLOGIASSA, leijua ilmassa yliluonnollisen voiman nostamana.
        Elämme täyttä menoa Raamatun ilmoittamaa lopunaikaa siihen liittyvine väkevine eksytyksineen.
        Ja tämä kaikki tapahtuu Jumalan sallimana niinkuin Herra Jeesus kertoo tapahtuvan.
        "Valkeuden enkeli" - saatana, jonka sallitaan tekeytyä sellaiseksi - vie jo eksyneimpiä seurakuntia miten tahtoo ja valitettavasti Seinäjoen helluntaiseurakunta edustaa siinä suhteessa huippua Suomemme maassa.


      • Matkalla.Utopiaan

        Shirley Mclane..minne lie hänkin leijunut?


      • Rapanhapakko
        saviseutulainen kirjoitti:

        Enpä pitäisi "ihmeenä", vaikka olisi lentänyt ulos savupiipusta:),
        no, vakavammin asiaan paneutuen; onko tämänkaltaista kauhistuttavaa menoa - leijumista yms. - todella ilmennyt Seinäjoella?
        Kaikenlaista kohistaan?! Se on ainakin varmaa, että SJK:n hell.srk:ssa on aika päiviä menty niin harhaan ja eksytysten pimeille teille, että siinä suhteessa miltei mitä tahansa saattaa olla odotettavissa.
        Jos tuollaista lattiasta irtoamista on oikeasti tapahtunut, kyseessä on levitaatio. Suomen kielen sanakirja, SUOMEA SUOMEKSI, määrittelee levitoimisen seuraavasti: FYS. leijua ilmassa magneettisen levitaation nostamana, PARAPSYKOLOGIASSA, leijua ilmassa yliluonnollisen voiman nostamana.
        Elämme täyttä menoa Raamatun ilmoittamaa lopunaikaa siihen liittyvine väkevine eksytyksineen.
        Ja tämä kaikki tapahtuu Jumalan sallimana niinkuin Herra Jeesus kertoo tapahtuvan.
        "Valkeuden enkeli" - saatana, jonka sallitaan tekeytyä sellaiseksi - vie jo eksyneimpiä seurakuntia miten tahtoo ja valitettavasti Seinäjoen helluntaiseurakunta edustaa siinä suhteessa huippua Suomemme maassa.

        Pitääkö sun saviseutulainen ihan välttämättä sotkea muuten hyvään juttuusi uskonsuuntasi propagandaa jostain pirullisesta "eksytyksestä"? Eikö riitä, että lavahypnoosiahan ne, ihan ihmisten tekemää ja herkkäuskoisille ihmisille. Se toki on vaikea tietää, ymmärtävätkö itsekään huijaavansa. Mutta sotkea siihen jotain sinunkin mytologiaasi on liian paksua.

        Jos ne hörhöt ovat "eksyttäjiä", niin sinullako on sitten varmasti se oikea Tieto ja oikea Raamatuntulkinta? Ehkä sun on vaikea hyväksyä, ettei se sinullakaan sen aidompaa ole ja että koko uskontosi kaikissa muodoissaan on pohjaa vailla.

        Minä muuten osaan "pidentää" vaikka sinun jalkasi täsmälleen samalla menetelmällä kuin silloin Alppilan kirkkoherra Seppo Juntunen (peräti luterilainen karismapelle) vakiojekkunaan teki minullekin. Mutta vaikka Aku Ankan nimesssä ja samalle ihmiselle monta kertaa peräkkäin. Sitten uskovaiset voisivat kertoa: "Näin jalan pitenevän silmieni edessä".

        Vaikea tietää ymmärtävätkä tuollaiset saarnaajat itsekin huijaavansa. Veikkaan että ymmärtävät, uskonnossa on vain kannustettava hyve olla välittämättä siitä.

        Ja niin muuten: Varsinaisesti Juntuselle valittamani armeijasa kolhiutunut polvi on vain huonontunut :-)


      • saviseutulainen
        Rapanhapakko kirjoitti:

        Pitääkö sun saviseutulainen ihan välttämättä sotkea muuten hyvään juttuusi uskonsuuntasi propagandaa jostain pirullisesta "eksytyksestä"? Eikö riitä, että lavahypnoosiahan ne, ihan ihmisten tekemää ja herkkäuskoisille ihmisille. Se toki on vaikea tietää, ymmärtävätkö itsekään huijaavansa. Mutta sotkea siihen jotain sinunkin mytologiaasi on liian paksua.

        Jos ne hörhöt ovat "eksyttäjiä", niin sinullako on sitten varmasti se oikea Tieto ja oikea Raamatuntulkinta? Ehkä sun on vaikea hyväksyä, ettei se sinullakaan sen aidompaa ole ja että koko uskontosi kaikissa muodoissaan on pohjaa vailla.

        Minä muuten osaan "pidentää" vaikka sinun jalkasi täsmälleen samalla menetelmällä kuin silloin Alppilan kirkkoherra Seppo Juntunen (peräti luterilainen karismapelle) vakiojekkunaan teki minullekin. Mutta vaikka Aku Ankan nimesssä ja samalle ihmiselle monta kertaa peräkkäin. Sitten uskovaiset voisivat kertoa: "Näin jalan pitenevän silmieni edessä".

        Vaikea tietää ymmärtävätkä tuollaiset saarnaajat itsekin huijaavansa. Veikkaan että ymmärtävät, uskonnossa on vain kannustettava hyve olla välittämättä siitä.

        Ja niin muuten: Varsinaisesti Juntuselle valittamani armeijasa kolhiutunut polvi on vain huonontunut :-)

        Kyse ei ole mistään uskonsuunnan propagandasta.
        Tai, ehkä olkoon. Ihan sama mitä sinulle Raamatun Sanan valossakaan yrittää sanoa.
        Koska sinä et usko Jeesukseen Kristukseen, niin silloinhan myös Hänen omat sanansa ja ilmoituksensa näistä lopunajan tapahtumista ovat vailla mitään merkitystä.
        Vinkiksi kuitenkin: Matt. 7. ja 24. luvut.

        Olipa muuten mielenkiintoista kuulla, että sinä olet myös ihmeparantaja. Ja eikä ihme, että asenteesi, suhtautumisesi, uskoviin ihmisiin on se kuin mitä annat tulla ilmi tänne kirjoittamistasi viesteistä.
        Jos olet ollut Seppo Juntusen "parannettavana", en ihmettele ollenkaan.


      • Rapanhapakko

        Minä EN ole "ihmeparantaja" eikä ole se Juntunenkaan. Siihen aikaan vain kiertelin eri suuntien hihhuliseurakunnissa. Koska silloin tunnustan oikeastaan olin pelästynyt, onko hihhuleilla kuvottavan sairaalle ja ahtaalle opilleen sittenkin vaikkakaan ei tieteellisiä, kuitenkin salaperäisiä yliluonnollisia todisteita. Helpotuksekseni en nähnyt kuin halpaa lavahypnoosia, omasta halustaan kaatuilua ja se muka "jalanpidennyskin" herkkäuskoisille.

        Osaatkos muuten "puhua kielillä" eli glossolaliaa? Minä olen aina osannut, ihan helppoa, ääneimprovisaatiota aivot nollaten. Ei feikkaamista, mutta ei mitään yliluonnollista. Eikä sellaisilla ole Pyhän Hengen kastetta enemmän kuin minullakaan.

        Ja mistä olet saanut päähäsi, että Matteuksen evankeliumissa on ne aidot Jeesuksen sanat? Eikö sinua ollenkaan kiinnosta tarkastaa ihan suoraan Raamatustasikin näkien, että Matteuksen evankeliumin kirjoittaja oli niistä se suurin satusetä ja huijari.

        Ei se vaan riitä, että Sinä niin ha-lu-at, äyvät, että se on "Jumalan Sanaa".


      • Rapanhapakko

        Lisäys just ylle:

        Edit: "äyväy" ylle siis, aina mä typotan.

        Matteuksesta, että kun UTssa väitetään monesti, että VT:ssä on "Jeesusprofetioita". Matteuksella niitä eniten. Laskepa VT:n viitattuihin kohtiin verraten, kuinka monta kertaa varsinkin Matteus vääristelee jo pelkästään Jeesuksen syntymäkertomuksessa.

        Ja sitten Matteuksella on se "muinaisten pyhien" nouseminen haudasta Jeesuksen kuollessa. Kumma kyllä mikään muu lähde eivätkä edes muut evanlelistat muista mainita sellaista melko merkittävää mediatapahtumaa :-)

        Kaikki UT:n kirjoittajat olivat, vaikkakin ehkä hyvällä tarkoituksella, huijareita. Matteuksen evankeliumin kirjoittaja eniten.

        Tuollaisista uskovainen selviää vain, kun väittää, että vasta UT:n kirjoittajilla oli oikea tulkinta. ja vielä että se heh varhaiskatolisten komiteatyönä ja änestämällä kokoama UT olisi "Jumalan Sana".
        Koska uskovainen niin tahtooooo!

        Sama vilunki pätee toki VT:nkin uskonnolliseen ja valtiopropagandaan. Jonka muokkaukset, saumat ja epähistoriallisuudet historioitsijat ja ei-hihhuliteologit hyvin näkevät.


      • VaroitusVaroitusVaroitus

        Sinussa oleva EPÄUSKO alkaa ylittää SYNNIKSI kutsuttavat mittasuhteet.

        Seuraava rajapyykki edessäsi ollee vaarallisesta vaarallisin -PAATUMUS.

        Jumala jos sen sallii; sanoinkuvaamattoman kauhea on ikuisuus edessä!


      • Rapanhapakko

        Kulostaa että uhkailet. valehtelemalla käsikassaraksesi jonkun haluamasi kuvitteellisen auktoriteetin. Häpeäisit edes.


      • saviseutulainen
        Rapanhapakko kirjoitti:

        Lisäys just ylle:

        Edit: "äyväy" ylle siis, aina mä typotan.

        Matteuksesta, että kun UTssa väitetään monesti, että VT:ssä on "Jeesusprofetioita". Matteuksella niitä eniten. Laskepa VT:n viitattuihin kohtiin verraten, kuinka monta kertaa varsinkin Matteus vääristelee jo pelkästään Jeesuksen syntymäkertomuksessa.

        Ja sitten Matteuksella on se "muinaisten pyhien" nouseminen haudasta Jeesuksen kuollessa. Kumma kyllä mikään muu lähde eivätkä edes muut evanlelistat muista mainita sellaista melko merkittävää mediatapahtumaa :-)

        Kaikki UT:n kirjoittajat olivat, vaikkakin ehkä hyvällä tarkoituksella, huijareita. Matteuksen evankeliumin kirjoittaja eniten.

        Tuollaisista uskovainen selviää vain, kun väittää, että vasta UT:n kirjoittajilla oli oikea tulkinta. ja vielä että se heh varhaiskatolisten komiteatyönä ja änestämällä kokoama UT olisi "Jumalan Sana".
        Koska uskovainen niin tahtooooo!

        Sama vilunki pätee toki VT:nkin uskonnolliseen ja valtiopropagandaan. Jonka muokkaukset, saumat ja epähistoriallisuudet historioitsijat ja ei-hihhuliteologit hyvin näkevät.

        Minulla ei ole kielilläpuhumisen armolahjaa.
        Glossolalia on asia erikseen eikä sillä ole mitään tekemistä Pyhän Hengen armolahjan, kielilläpuhumisen kanssa.
        Ne joiden ylle Pyhä Henki lankesi ensimmäisenä helluntaina, eivät mongertaneet mitään "siansaksoja" sun muita ihmisen mitä erilaisimmissa sielullisissa tiloissa ja transseissa "primputtamia kieliä" - lainatakseni Paavo Ruotsalaisen käyttämää termiä, kun hän sai tarpeekseen hurmoksissa olleiden "akkojen" kälkätyksestä.
        Ne Herran Jeesuksen opetuslapset, jotka ensimmäisenä helluntaina hämmästyttivät kuulijoita, joita oli lukuisista eri maista, puhuivat selkeästi kuka minkäkin maan kieltä, niin että kaikki ymmärsivät mitä he julistivat ylistäessään Herraa.
        Pyhän Hengen antama kielillä puhuminen on ymmärrettävää kieltä, jossa on kieliopillisia rakenteita tunnistettavissa.
        Kaikenlainen solkotus ja "glossolaliseeraaminen" ovat joko puhtaasti ihmisen omaa tuotosta, tieten tai sielullisena tuotoksena, jonka alkuperä saattaa olla jopa vieraiden henkien aiheuttamaa.
        Siis, minulla ei ole kieliä enkä harrasta glossolaliaa.
        Jälkimmäistä harrastin uskoontuloni jälkeiset parisen vuotta.
        Virike siihen kohdallani tuli helluntailaisyhteyksistäni. Myös TV7:n vaikutus äärikarismaattisten ohjelmien myötä sai minut "primputtamaan".

        Sanon vielä kerran, etten katso lukeutuvani uskoviin, joita kutsut hihhuleiksi. Myös vielä kerran: Olen entinen ateisti, joksi muutuin vuosikymmenten agnostismini jälkeen. Ateistivuoteni olivat 15 - 17 vuoden pituinen jakso. Uskoon en tullut omasta tahdostani, sitä kaikkein viimeiseksi olisin halunnut, saatika voinut uskoa, että minun kohdallani "moinen" voisi tapahtua.
        Vaan niin sai tapahtua, Jumalan suuresta Armosta ja Hänen käsittämättömästä pitkämielisyydestään.
        Uskoontuloni oli prosessi, en ole "kertaheitolla" uskoon tulleita.
        Usko on Jumalan lahja. Jumalan armolahja langenneelle, täysin turmeltuneelle ( jollaisia olemme kaikki ), kohti kadotusta kulkevalle ihmiselle.


      • Rapanhapakko

        No misäs niitä oikeasti kielilläpuhujia on? Kehitysmaiden lähetyssaarnaajien jutuissako, vaan aina dokumentoimatta? Miksi pidät Apostolien tekojenkaan tarinaa totena?

        Ja ennen kaikkea:
        Miksi haluat sellaista ahdasta pahuutta kuin uskontosi, valehdellen ja silmäsi sulkien ettei moinen perversio (tai no sinusta "ihanuus" ettet tuohon tartu) OLE OLLENKAAN TOTTA???

        Minkä nautinnon saat moisesta?


      • saviseutulainen
        Rapanhapakko kirjoitti:

        No misäs niitä oikeasti kielilläpuhujia on? Kehitysmaiden lähetyssaarnaajien jutuissako, vaan aina dokumentoimatta? Miksi pidät Apostolien tekojenkaan tarinaa totena?

        Ja ennen kaikkea:
        Miksi haluat sellaista ahdasta pahuutta kuin uskontosi, valehdellen ja silmäsi sulkien ettei moinen perversio (tai no sinusta "ihanuus" ettet tuohon tartu) OLE OLLENKAAN TOTTA???

        Minkä nautinnon saat moisesta?

        Ensinnäkään en saa/ hae mitään nautintoa Jumalan suuresta Armosta ilman vähäisintäkään omaa ansiotani saamastani uskon lahjasta.
        Uskovan ihmisen osa ei ole mitään nautintoja tahi muita lihallisen ihmisemme halajamia kokemuksia ja elämyksiä.
        Sivuutan tyystin "uskontoni" nimittämisesi ahtaaksi pahuudeksi.
        KUULES NYT YSTÄVÄINEN, TAAS JA JÄLLEEN KERRAN: KRISTINUSKO, USKO PUOLESTAMME KÄRSINEESEEN JA KUOLLEESEEN, YLÖSNOUSSEESEEN JEESUKSEEN KRISTUKSEEN EI OLE USKONTO.
        SE ON ELÄMÄÄ JUMALAN KAIKKIVALTIAAN ARMOLLISESSA YHTEYDESSÄ - JEESUKSEN KRISTUKSEN KAUTTA.
        HÄNEN, JA VAIN HÄNEN KAUTTAAN.
        Se ei ole maallista vaurautta, ainaista hyvää terveyttä, ruusuilla tanssimista, pilvissä pomppimista etc.
        Amerikkalainen keksintö, menestys - valtateologia, joka on syövän tavoin levinnyt kristikuntaan, on ihan jotain muuta kuin mitä Herra Jeesus lupasi seuraajilleen.
        Itse asiassa Jeesuksen Kristuksen heikon ja vajavaisen seuraajan elämä on kaukana jostain NAUTINNOSTA. Se on täydelleen Jumalan Armon varaan jättäytymistä, päivä kerrallaan elämistä Jeesuksen Kristuksen täydellisesti edestämme suoritetun sovitus - ja lunastustyön varassa.
        Ei omaan uskoonsa luottaen. Vaan kaiken luottamuksensa ja turvansa Herraan Jeesukseen asettaen. Häneen ja vain Häneen.
        Mutta kaikessa tässä omassa heikkoudessa ja täydellisessä kelpaamattomuudessa Jumalalle "omin avuin", saa ottaa vastaan juuri sen Jumalan Armon, joka on Jeesuksessa Kristuksessa.
        Mutta uskosta osattomalle ihmiselle tämä kaikki on juuri sitä RISTIN HULLUTUSTA, josta Raamattu kirjoittaa ( ei tarkka sanamuoto ): "Sana rististä on pelastukseksi niille, jotka sen kuulevat ja ottavat uskossa vastaan, mutta hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat".

        Menin oikeastaan vähän sivuun peräämästäsi kielilläpuhumisen problematiikasta - jos tuollaista ilmaisua käyttäisin.
        Ota asiasta selvää viisaammilta. Minulle asia ei ole tärkeä.
        Kielillä puhuminen tai puhumattomuus ei ole pelastuskysymys.
        Eivätkä mitkään muutkaan armolahjat tai niiden puuttuminen.
        Suurin armolahja on PELASTUKSEN ARMOLAHJA.
        Sen jokainen ihminen saa Jumalalta Jeesuksessa Kristuksessa, kun ottaa uskossa vastaan Kristuksen sovitus - ja lunastustyön puolestaan.

        SILLÄ ARMOSTA TE OLETTE PELASTETUT USKON KAUTTA. SE ON JUMALAN LAHJA. ETTE TEKOJENNE TÄHDEN, ETTEI KUKAAN KERSKAISI.


    • Pientä.taskurahaa

      Mitä ennustajaa suosittelette?

    • Tarkkaväännös

      Ps.103:3. Hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi, ja parantaa kaikki sinun sairautesi. Biblia (1776). Joka sinulle kaikki syntis antaa anteeksi, ja parantaa kaikki rikokses.

    • MielenIhmeistä

      Kun mennään ihmeistä psykologiaan ja biologiaan niin ijminen pystyisi teoriassa kavattamaan iselleen uuden raajan pelkällä mielenvoimalla mikäli on tarpeeksi malttia, keskittymiskykyä, uskoa, ravinteita ja tuhottomasti energiaa. Ihminen on kuitenkin niin yksinkertainen eläjä ettei se pystyidi keskittyä monenvuoden ajan pelkästään raajan kasvsttamiseen. En kuitenkaan korvaisi lääketieteellistä hoitoa korvaushoidolla, uskomushoidolla tai mielenvoimalla. Mutta olipa hoitomuoto mikä tahansa sen suurin teho tulee aina plasepovaikutuksesta. Mutta siihen astoi ootellessa että ihmiskunta oppii kasvattamaan katkenneita raajoja takaisin voimme juoda vedestä kaatokännit huijaamalla aivoja.

    • poppamies_

      Lahkosaarnaaja tai -saarnaajatar eheyttää kuulijansa terveiksi ilman sairaanhoitoa ja lääketiedettä.

      • MielenIhmeistä

        Lahkosaarnaaja ja lääkäriä yhdistää kaksi erityistö piirrettä, molemmat nimittäin uskovat placebovaikutuksen voimaan ja velvoittavat potilaalta uskoa omaan parantumiseen. Suurin ero on siinä että lääkäri käyttää edistyneempää tietoa ja työvälineitä kuin lahkosaarnaaja, mutta modernisuus saa toisinaan unohtamaan potilaskin on ihminen. Olisitoisaalta hauskakokeilla millainen yhteisvaikutus näiden kahden hoitokeinon sekakäytöllä, ainakin lahkosaarnaaja pystyy lujittamaan potilaan uskoa paranemiseen ja kasvattamaan itsevarmuutta kun taas lääkäri tarjoaa fyysistä hoitoa.


      • ihmettä-kerrakseen
        MielenIhmeistä kirjoitti:

        Lahkosaarnaaja ja lääkäriä yhdistää kaksi erityistö piirrettä, molemmat nimittäin uskovat placebovaikutuksen voimaan ja velvoittavat potilaalta uskoa omaan parantumiseen. Suurin ero on siinä että lääkäri käyttää edistyneempää tietoa ja työvälineitä kuin lahkosaarnaaja, mutta modernisuus saa toisinaan unohtamaan potilaskin on ihminen. Olisitoisaalta hauskakokeilla millainen yhteisvaikutus näiden kahden hoitokeinon sekakäytöllä, ainakin lahkosaarnaaja pystyy lujittamaan potilaan uskoa paranemiseen ja kasvattamaan itsevarmuutta kun taas lääkäri tarjoaa fyysistä hoitoa.

        Eli lahkosaarnaaja puhumaan kielillä viereen kun lääkäri tekee leikkausta tai kirjoittaa lääkereseptiä!


    • Rapanhapakko

      Jaksaisinpa olla liiemmin typottamatta eli tarkastaa näppäilyvirheeni kunnolla...

      Mutta joo, olen minäkin sitä teeveeseiskaa katsonut. Joka täällä maalla ei näy ilman korttia, mutta monissa kaupungeissa on pakkosyötetty kaapelikanava. Se huuhaa vieden kanavapaikan asiallisemmilta ilmaiskanavilta, kuten musiikkikanavilta tai vaikka urheilukanavilta tai uutiskanavalta. Jotka ennen digiteeveetä näkyivät maksamatta.

      Se Teeveiseeska kuitenkin muistaa aina vinkata, että maksakaa meille. Rukouspyynnotkin taitavat maksaa kympin ja lisäksi saa tilinnumerolla lahjoittaa lisää. Kaikkivaltias Jumala tarvitsee euroja ja moisia väittäjiä?

      No niin. On ihan se Suomessakin jo parissa tutkimuksessa näytetty, että uskovaisten ihmeparannuksia ei tapahdu.

      Nyt kun sitten epätoivoiset ihmiset laittavat rukouspyyntönsä johonkin teeveeseiskaan.. ja luultavasti vielä maksavatkin siitä.

      Ei heidän omatkaan rukoukset niin toimi.
      Eikä teeveeseiskankaan.
      Mutta mikä taika siinä muka on, että joku teeveeseiskan ihminen lukee ne rukoukset telkkarissa? Eikö se mahdollinen Jumala muutenkin ne tiedä? Jotain alkeellista magiaa kuten luonnonkansoilla? Joku aikuisten "Joulupukin kuumalinja"? Voi että uskovaiset ovat tyhmiä ja epätoivoisimpia niistä käytetään heidän omalla suostumuksellaan rahallisestikin hyväksi...

    • Jobinpostia

      Mark.12:17. Jeesus sanoi heille: Antakaa keisarille, mikä keisarin on, ja Jumalalle, mikä Jumalan on. Ja he ihmettelivät häntä suuresti. Minäkin ihmettelen suuresti, kun Jumalalla on, niin monta tilinumeroa. Taitaa olla Bisnes Jumala.

    • Hämmentää

      Tässä Perttu Häkkisen ohjelma mm. psykologisesta puoskaroinnista:

      "Psykologiliitto on huolissaan erilaisista vaihtoehtoterapioista. Niillä ei ole mitään tekemistä terveydenhuollon kanssa vaan kyse on jopa vaarallisesta puoskaroinnista.

      -Vakavat mielenterveysongelmat ja -häiriöt pitäisi ehdottomasti rajata vaihtoehtohoitojen ulkopuolelle ja ohjata asiakkaat koulutettujen mielenterveysalan ammattilaisten hoitoon, sanoo Psykologiiiton vastaava psykologi Teemu Ollikainen.

      Miksi vaihtoehtoterapia kiehtoo psykoterapiaa enemmän? Millainen puoskari on vaaraksi mielenterveysongelmien kanssa kamppailevalle?

      Ohjelmassa kuultiin Tuulian tarina. Tämä kolmekymppinen mielenterveyskuntoutuja on hakenut energiahoidoista helpotusta sivupersoonahäiriöönsä. Kokemukset ovat huonoja.

      -Me oltiin sovittu ennakkoon pelisäännöistä. Muun muassa siitä, ettei saa koskettaa. Hoidon aikana hän kuitenkin kosketti kasvoja ja kaulaa. Se oli ahdistavaa.

      Psykologi Taiga Solèn taas kokee saaneensa masennukseensa enemmän apua shiatsusta kuin psykiatrilta.

      Toimittajina Perttu Häkkinen ja Panu Hietaneva."

      http://areena.yle.fi/1-2943384

      • UskonVapaus

        Psykiatrinen hoito vauhdittaa ainakin ekämänloppumisia, niin hoidettavan kuin lähistöllä olevien!

        Jeesus ei mahdu siihen 'hoitoon', lukeutuu harhoiksi. Joten, Jumalaa EI SAA olla olemassa..


      • JumalaLoiAivot
        UskonVapaus kirjoitti:

        Psykiatrinen hoito vauhdittaa ainakin ekämänloppumisia, niin hoidettavan kuin lähistöllä olevien!

        Jeesus ei mahdu siihen 'hoitoon', lukeutuu harhoiksi. Joten, Jumalaa EI SAA olla olemassa..

        Se on sitten ollut huonoa hoitoa. Ei pidä sotkea asioita. Pätevä lääkäri ottaa Jumalan huomioon.


    • o-i-j-a-v-o-i

      o-i-j-a-v-o-i

      20.7.2016 21:23

      ETTÄ NÄIN

      "Valtaosa, n. 90 % maailman helluntailaisista uskoo, että sairastuminen johtuu siitä, että ihminen on tehnyt syntiä tai elää synnissä.

      Heidän oppinsa mukaan Jeesus on ristillä kuollut ihmisten syntien ja SAIRAUKSIEN takia, ja pelastukseen kuuluu siis myös terveys.

      Miksi siis moni uskovainen sairastaa eikä parane rukouksella?

      Toiset väittävät heidän elävän julkisynnissä tai salaisessa synnissä.

      Toisten mukaan heidän uskonsa on riittämätön ja heikko, tai he eivät ole oikeasti pelastuneita,eikä uskossa, koska eivät saa syntejään anteeksi Jumalalta.

      JOS TÄMÄ HELLUNTAILAINEN OPPI OLISI RAAMATULLISTA , NIIN KYPSÄT KRISTITYT ELÄISIVÄT IKUISESTI MAAN PÄÄLLÄ ! IHMISEN KATOAVAISUUS EI KOSKISI HEITÄ OLLENKAAN .

      VÄKEVÄÄ MAHTAVAA HALLE HALLE

      Miksi siis moni tällainen helluntaiopettaja itse kuitenkin vanhenee, käyttää silmälaseja, rypistyy, heikkenee ja lopulta kuolee?

      Rakkaudeton opetus, täysin ilman myötätuntoa!"

      Onko tässä opissa jotakin pielessä?

      LOPETTAKAA VALEHTELU

      SYNTI, PAHUUS , VIHA ja toisista ihmisistä PAHAA puhuminen vie TEIDÄT

      HELVETTIIN.

    • Anonyymi

      Riittävän moni uskoo ihmeparantumisien olevan 100% totta. Riittävän moni jotta toiminta tuottaa tekijöilleen hyvän tilin. Nauravat kakkaista naurua matkallaan pankkiin. Täydellinen esimerkki ihmisen rajattomasta typeryydestä.

    • Anonyymi

      Nykyisin ei ihmeparantajan tarvitse enää tyrkätä potilasta fyysisesti nurin, vaan homma hoituu etänä. Saarnaajan suorittama kielilläpuhuminen parannuksen tehosteena on hankalampaa, mutta eiköhän sekin hoidu kun muuttaa kielilläpuhutun ohjelmallisesti tekstiviestiksi. Kaikki palvelut ovat luonnollisesti maksullisia.

    • Anonyymi

      Mikä kenellekin on härskiä. Ihmiset eivät parane seurakunnissa mutta sielläkin jotkut harrastavat samaa menoa. Miksi tämä olisi sen härskimpää?

    • Anonyymi

      Ei missään muussa nimessä parantuminen toteudukaan kuin yhdessä yli muiden.

    • Anonyymi

      Vaikka ensimmäistäkään ihmeparantumista ei tv7:n kautta olekaan tullut, silti eletään vahvassa toivossa. Ehkä ihmeet muuttuu todeksi kun sitä oikein kovasti toivoo ja siihen vilpittömästi pyrkii uskomaan.

      Rahapeleissäkin toimii sama mekanismi. On siinä toki se ero, että lotossa päävoitto VOI osua omalle kohdalle. Siksi rahapeleissä on edes pienen pieni järjen hiven. Rukousohjelmat ovat täyttä huuhaata ja heikkolahjaisten törkeää hyväksikäyttöä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe