sitä vaan ihmettelen

aina.takaisin

Kun kerran ihmisen koskemattomuus on ehdoton, vaikka vittuilusit kuinka. Miksi poliisi saa käydä käsiksi ja hakata jps sanallisesti takaisin saa. Eikä NE saa mitään seuraamuksia? Tottakai jos fyysisesti pistää kampoihin näille narsisteille niin se on jotenkin EHKÄ hyväksyttävää. Esim. Jos poliisi sanoo, että mulkku pysähdy (usein sanovat) ja vastaat että mitä sä MULKKU uhoot, ja pysähdyt. Turpiisi saat ja lennät maijan takakonttiin ilmassa. Nämä KYRPÄKYTÄT eivät saa syytettä!!!!

9

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • santtu-1975

      "Ihmisen koskemattomuus on ehdoton"? Mitä tällä tarkoitat? Kyllä poliisilla ja aika monella muullakin ammattiryhmällä on tietyissä tilanteissa aivan täysi oikeus voimankäyttöön kohdehenkilöä kohtaan. Harkittu/tarkoituksellinen (liiallinen) vahingoittaminen ei tietysti ole sallittua.

      • olet-typerys

        Voimankäyttöön? Vaikka tottelisit käskyä, mutta sanallisesti annat takaisin. Sinä kytän perseen nuolija. Et tiedä näistä narsisti kytisyä mitään. Toivon että joudut joskus tilanteeseen, jossa kyrpäkytät aliarvioivat ihmisyytesi. Älä trollaa, kun et mitään tiedä ressukka.


      • santtu-1975

        Mitäs jos koittaisit joskus sitä vaihtoehtoa, että et anna "sanallisesti takaisin". Saattaisit yllättyä kuinka asiallisesti poliisi kohtelisi sinua tämän jälkeen.
        Itse olen työtehtävissäni erittäin paljon poliisien kanssa tekemisissä (sekä tuttavapiiriini kuuluu useita poliiseja), ja en pysty olemaan kanssasi mitenkään samaa mieltä.


      • 7-4

        Poliisilla on ehdoton määräysvalta virkatehtävissä annettuihin käskyihin. Jokaisen on niitä noudatettava. Vastaan inttäminen on niskoittelua, joka helposti muuttuu haitanteoksi, tai virkamiehen vastustamiseksi.
        Ihminen saa olla eri mieltä poliisin kanssa ja kiistää tekonsa esimerkiksi ajamastaan ylinopeudesta. Silloin ei kuitenkaan ole kyse poliisin antamasta käskystä, ellei se ole pysähtymiskäsky.
        USA:han matkustavan kannattaa ottaa poliisin käskyt todesta, jos ei halua leikkiä hengellänsä.


    • Enisisijaisestineuvoin

      Olisko taas pikkasen liikaa Ameriikan elokuvia. Todellisuus yllättää sohvalla kaljaa sossun rahoilla litkijän. Suomipoliisi ei hakkaakaan kuten teeveen Amerikkalaiset...

      • Poliisi.on.vihollinen

        Eikö? Jos heräisit siitä ruususen unestasi.


    • wanderlusthenry

      Poliisit eivät usein ole sanallisesti lahjakkaita, ehkä se vaikuttaa käsiksi käymiseen. Heidän pitäisi silti hillitä itsensä. Pistä kokemuksesi muistiin, poliisia voi siis helposti provosoida?? Tasapainoinen, lainkuuliainen ihminen ei käytä väkivaltaa, vaikka hänelle puhuttaisiin rumasti. Väkivallan turha käyttäminen kertoo poliisin asenteesta lakiin.

    • kuinlastentarhassa

      Poliisi ei ole kansalaisen ystävä vaan vihollinen. Tiedän sen kokemuksesta. En ole rikollinen, en käytä alkoholia. Olen joutunut kärsimään syyttä poliisin murtautumisesta omistusasuntooni. Olen joutunut lukuisia kertoja pidätetyksi jonkun perättömien ilmiantojen tähden. Korostan että en ole rikollinen enkä käytä päihteitä en huumeita.
      En ole saanut selityksiä en korvauksia en anteeksipyyntöjä. Poliisilla on oikeus murtautua kuulemma asuntoon ilman pidätysmääräystä, mitä en usko. Hajottaa omaisuutta murtautuessaan eikä kukaan korvaa. Joten totean ykskantaan, poliisit on täysiä paskoja.
      Olin lainkuuliainen kansalainen ja uskoin että poliisi on hyvä asia. Nyt on mieli muuttunut. Poliisiin ei voi luottaa missään asiassa. Haaskaat aikaa jos yrität selvittää jotain poliisin avulla. Koskaan ei tule valmista. Aina kun joutuu poliisin kanssa tekemisiin, on tiedossa ikävyyksiä. Ja sakkoja.
      Ennen oli poliisissa herrasmiehiä, nykyisin vain suutasoittavia machopoikia, joilla pamppu ja käsiraudat on vain pönkittämässä itsetuntoa, joka on alhaisen äo.n myötä alempana kuin kusiraja. Olen ällistynyt ja närkästynyt nykypoliisin esiintymiseen. Nuoret jätkät leikkimässä jotain auktoriteettileikkiä,kuin olisi lapsena paljon päähän potkittu. Ei ihme ettei poliisista pidetä. En minäkään enää.

    • kanalastapamahtaa

      Olet siis narsistin kohteena? Ne ovat perättömien ilmiantojen mestareita. Osaavat puhua poliisin ympäri sanomalla olevansa itsekin poliiseja, poliisikoulun opettajia, turvallisuusalan asiantuntijoita, itsepuolustuslajien keksijöitä, psykologeja, terapeutteja, pappeja, sotilaita, tanssijoita, nyrkkeilijöitä, messiaita. Uskomattomia väitteitä eikö totta? Uskomattominta on että poliisi uskoo narsistien jutut. Naispoliisit lankeavat suorastaan rähmälleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe