jos haluat elää hyvinvointivaltiossa

sairainonuskovainen

Uskovaiset ovat kaiken hyvinvoinnin este.
Uskovaisten hulluus estää valtion kehittymisen kohti toimivaa yhteiskuntaa.
Sairaus, rikollisuus , turvattomuus ovat kaikki uskonnon junailemia.

11

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hedelmät.kertovat

      Hedelmät kertovat puun laadun, ja uskonnollisuus ei välttämättä olekaan hyvää, jos väärin käytetään Raamatussa olevaa Jumalan ilmoitusta, mutta elävä sydämen uskon Jeesukseen ja elävät Jumalan sanat armolahjojen kautta Pyhässä Hengessä on hyvää ja tervettä uuden liiton juutalaisuutta kuten Paavali esittää Roomalaiskirjeessä luvussa 2 ja jakeissa 28-29, ja tätä kannattaa anoa ja kiittää ja annetaan lahjana ja armosta, ja sen tähden ei ole jos ei anota, ja vaarana penseys näihin tosiasioihin ja lupauksien täyttymiseen tai jopa vasten- tai vihamielisyys Isää Jumalaa ja Poikaa Jeesusta kohtaan, mutta parannusta voi jokainen myös tällaisesta tehdä ja Jumala tahtoo uudistaa jokaisen sydämen huonosta parempaan ja hyvään juutalaisuuteen eli Luojan kunnioittamiseen ja kiittämiseen Jeesuksen nimessä. Tässä on hyvä pyhä ja kaita tie, joka uskolliset ja viisaat vie Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaa ja monista pyhistä on Raamatussa meille kerrottu ja tulevat olemaan siellä, ja etkö sinäkin tahtoisi heidät kohtata siellä Jeesuksen kuningaskunnassa ja pian alkavat Uhrilampaan häät ja Uusi Jerusalem taivaasta alas laskeutuu maan päälle.

    • usko-on-henk.koht

      Ei mikään uskovainen ole ongelma, vaan euroopan unioini.

    • Raamatussa.totuus

      Raamatussa totuus Jeesuksesta ja hyvästä uskosta Jumalaan. Raamatussa myös fariseuksista eivätkä Jeesukselta saaneet hyvää todistusta itsestään ja Jeesus on totuus kaikessa. Nämä asiat eivät ole yksinkertaisia vaikka ovatkin suoria ja totuudellisia, mutta ihmisten sydämet voivat olla kieroja ja ongelma tässä nimenomaan mutta myös mahdollisuuksia annetaan jokaiselle, joka Jeesukseen turvaa eikä omaan ymmärrykseen. Anovat saavat ja vanhurskautta ja totuutta janoavat pyhitetään, kun sen tekee Jeesuksen opetuksen mukaan.

    • erttkkl

      Kuitenkin vaIN KRISTILISET VALTIOT OVAT HYVINVOINTIVALTIOITA!

      • Selitys

        Se johtuu paljolti siitä, että nykyisen kaltainen kristinusko ei pysty tiettyjen dogmiensa takia tarjoamaan ihmisille mielekästä henkistä kehitystä, jolloin he alkoivat suuntautua kohti materiaa Euroopassa.


    • 12___13

      "Uskovaisten hulluus estää valtion kehittymisen kohti toimivaa yhteiskuntaa."

      Miten?

      • muutamaesimerkki

        Maksa kirkollisvero, auta kirkon rikollisia ihmisarvon nimissä, elätä muiden
        kakaroita ominasi, ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ HELPOTA ELÄMÄÄSI, SILLÄ
        KUOLET KUITEKIN JA TEOISTASI KIRKON HYVÄKSI, SINUT PALKITAAN KUOLEMAN
        JÄLKEEN.


    • vvvvaaaa

      Sinäkö osoitat mielipiteelläsi suomen sivistysvaltioksi kaatamalla kaikki syyt yhden kansanryhmän päälle.

    • Kerberos63

      Suomihan on ollut aikamoinen hyvinvointivaltio vielä 80- ja 90-luvuilla, jos asiaa ajatellaan maapallon mittakaavassa. TIETENKIN on aina jotain väliinputoajia, sairaita, toisinajattelijoita, sekopäitä ja konkurssin tehneitä, joilla on oloissaan toivomisen varaa mutta Suomessa on ollut mahdollisuus saada katto päänsä päälle ja sellainen toimeentulo, että saa päivittäisen ravinnon. Loppu on ollut omasta tekemisestä kiinni ja sitä varten luotiin sotien jälkeen koulutusjärjestelmä, joka mahdollisti vähempivaraisellekin kouluttautumisen lahjojen mukaan periaatteessa miten pitkälle tahansa.

      Aika mukavasti osuvat yksiin yhteiskunnan sekularisoitumisen alkaminen sekä sellaisen politiikan suosiminen, jossa tuloerojen kasvu ja eriarvoisuuden lisääntyminen katsotaan ihan normaaleiksi asioiksi jos ei jopa tavoiteltaviksi, koska sillä tavalla saadaan ihmisiin vauhtia, kun pelko persiissä tehdään enemmän töitä, jotta saataisiin lisää materiaa ja ties mitä.

      Itse näen hyvinvaltiona sellaisen, joka pitää huolta ettei sen heikoimmilla jäsenilläkään mene kohtuuttoman huonosti. Nykymenolla, jota vetää kielteisemmin uskontoon suhtautuva sukupolvi, jatkuu eriarvoisuuden, turvattomuuden ja rikollisuuden kasvu. Myös terveyserot tulevat lisääntymään, koska köyhemmillä ei ole varaa jatkuvasti kunnon ravintoon ja säännöllisiin terveydenhoitomenoihin.

      Samalla kirkosta eroaminen kiihtyy. Toki väkeä siirtyy "liiallisen liberalisoitumisen" takia konservatiivisempiin kuppikuntiin, herätysliikkeisiin, lahkoihin ja vapaakirkkoihin mutta yleistrendi on maallistuminen, "kriittinen" näkemys uskontoihin mutta pääasiassa kristinuskoon koska sillä on ollut niin keskeinen rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa.

      Kyllä hyvinvointia saadaan aikaiseksi ilman uskovaisiakin mutta silloin on kyse enemmänkin harvempien rikastumisesta ja vaurauden kerääntymisestä yhä rajummin samoihin osoitteisiin. Näissä piireissä pyritään myös pitämään omasta rikkaudestaan kiinni toimittamalla varat paikkoihin, joista niitä ei päästä verottamaan ("varastamaan") yhteiskunnan menojen rahoittamiseksi. Itse pidän 80- ja 90-luvun alun versiota hyvinvoinnista huomattavasti tavoiteltavampana kuin tätä suuntaa, johon olemme matkalla. Toki yhteiskunta on liberalisoitunut ja monenlaisista vanhoista jäykistä ja hölmöistä käytännöistä on päästy eroon mutta siinä samalla on menetetty jotain perustavanlaatuisen erinomaista suomalaisesta hyvinvointivaltiosta, ihmisten turvallisuudentunteesta, keskinäisestä solidaarisuudesta ja yhteiskunnasta kokonaisuudessaan.

      Aito kristillisyys on aina heikkojen ja sorrettujen puolella. Usko johtaa pyrkimyksiin auttaa heikommassa asemassa olevien sekä elämäntilannetta että sielunelämää. Tällaista on mielestäni esimerkiksi körttiläinen arkinen kristillisyys.

      • Kerberos63

        Lisäisin vielä, että uskonnottomuus oli yleistä vasemmiston puolella jo paljon aikaisemmin eli periaatteessa alusta alkaen mutta lähinnä sodista lähtien huipentuen 50-, 60- ja 70-lukujen kirkonvastaisuuteen. Myöhempi sekularisoituminen on keskittynyt vauraampaan eli porvarilliseen Suomeen, jossa on aikaisemmin ainakin näytelty uskovaa tai oltu tapakristittyjä.

        Nykykehitys vie siihen suuntaan, että seurakunnissa saadaan tosissaan keskittää entistä enemmän pikku hiljaa hupenevista (voima)varoista diakoniaan. Kirkon suuntaan siirtyy se osa yhteiskunnan toiminnoista, joiden rahoittamisesta oikeisto ei enää viitsi edes teeskennellä olevansa kiinnostunut muulloin kun vaalipuheiden aikana.

        En pahoittele poliittisen agendan liittämistä mukaan, koska se kuuluu olennaisesti asiayhteyteen. Sekulaari arvoliberaali oikeistolaisuut näyttäytyy itselleni ylimielisen pöhöttyneenä piittaamattomuutena.


    • alfa123om22

      Ei tuo väite välttämättä pidä paikkansa. Yksi aioni eli aika on 490 vuotta ja jokaisen aionin lopussa Jumala maksaa takaisin niille, jotka Kristuksen takia ovat luopuneet jostakin. Niinpä esim. 1500 maksettiin Eurooppalaisille Amerikan löytymisenä, kirjapainotaitona ja renessanssina.

      Mutta tämä aionin 2000-2500 takaisinmaksu koskee lähinnä kaiketi eteläistä pallonpuoliskoa. Ainakin siltä näyttäisi. Jumala on antanut luvan ottaa käyttöön kolmekategoriaisen Kansalaispalkan (K-palkka, K-laina ja K-ansiotulo), jokainen kolmesta kategoriasta olisi 1900 euroa kuukaudessa ennen veroja. Ja pääasiallisin takaisinmaksu olisi tänä aionina tuo Kansalaispalkka.

      Toki on myös tieteessä tapahtunut paljon kehitystä. On tullut tietokoneet etc. Ilman Jumalan takaisinmaksua ei tapahdu paljoa kehitystä hyvinvoinnissa ja taloudessa. Jos kansalaispalkka otetaan käyttöön merkitsee se ostovoiman moninkertaistumista. Ja talouden moninkertaistumista. Tällä hetkellä maailmassa on velkaa noin 200 biljoonaa, bkt 100 biljoonaa ja valuttaa 70 biljoonaa. Kansalaispalkkaa varten voitaisiin asettaa 376 - 582 biljoonaa euroa vuodessa.

      Aina on annettava kunnia niille, jotka erosivat kirkosta ja uskonnoista ja ryhtyivät Valistuksen hengessä tuomaan hyvinvointia maailmaan. Mutta kyllä Jumalalle silti kuuluu suurin kunnia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe