Kannikat unohtui!

Erdo

Kävin kokovartalohieronnassa. Naishieroja hieroi sinänsä napakasti. Mutta yksi asia jäi kummastuttamaan. Hieroja ei hieronut ollenkaan pakaroita ja sieltähän sen hermot lähtevät selkään ja niskaan. Minusta puutteellinen hieronta siltä osin.

Minusta pakarat tulee hieroa! Tämä opiksi ja ojennukseksi hierojille!

22

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sietäävaroa

      missä?

    • Ypiut

      Itse en mene toista kertaa hierojalle, joka ei hiero pakaroita kunnolla. Pakaralihakset voivat aiheuttaa vaikka päänsärkyä. Olen mies ja käyn naishierojalla.

    • kokonaisvaltainen

      Nuo pakaroiden hieromatta jättäminen on ongelma monen muuten ok naishierojan kohdalla (syy? miehen persreika saattaa näkyä)

      • Naiset.himona

        Varmaan jotkut miehet alkaneet ehdotella mokomalle kopeloijalle. Älä koskaan aliarvioi miehen kykyä väärinkäsittää asiakaspalvelutilanteita.


    • 123524

      Veikkaan, että kannikat jää hieromatta, jos hieroja epäilee sinun käyneen kakalla etkä muka olisi käynyt suihkussa sen jälkeen. Näin minä sen ainakin tulkitsen.

      Nuoret naiset jättävät kannikat hieromatta lähes poikkeuksetta. Sen takia kannattaa suosia vähän varttuneempia, elämää enemmän nähneitä hierojia.

    • viiasdfasdf

      EI oikeen kehtaa mennä millekään hierojalle. Jos menee miehen tykö, tulis homoisa oplo, jos taas naisen luo niin säälittävä, hyväksikäyttävä, pettävä ja irstaileva olo. 20 v sitten taisin viimeksi saaha jotai niskahartiahierontaa

    • 54vee

      Kyllä perse pitää hieroa. Jämpti on näin. Kyllä ne hierojat on tottuneet paskan hajuun, vaikka olis vähän pesemättömämpikin perse. Ennen vanhaan käytiin kerran viikossa saunassa, jossa pestiin. Kerran siinä välissä kylpyammeessa likoamassa. Olen noudattanut tätä ja useimmin on turha peseytyä. Naurattaa nykyajan stressaantuneiden nuorten ihmisten suihkussa lotraaminen päivittäin.

    • SingSungHa

      Oletteko äijät muuten panneet merkille, että jos menet nuorelle naiselle kokovartalohierontaan, niin paikan päällä hieroja ehdottaa, että josko hierottaisiin vain yläkroppa? Minulle on käynyt näin nyt kaksi kertaa pienen ajan sisällä, ja se nyt vain ei käy. Jos tilaan kokovartalohieronnan, niin sitten kyllä hierotaan joka paikasta. Enkä muuten haise hieltä enkä muiltakaan eritteiltä. Tämmöiset hierojat eivät ole kunnon ammattilaisia, jotka miehen vartaloa aristelevat.

    • Kyllä pakarat kuuluu hieroa,ovat iso ja tärkeä lihasryhmä. Jalkojen hierontaan kuuluu pakaroiden hieronta ja myös selän hierontaan kuluu pakaran ja alaselän käsittely.

    • tojima

      Totta. Hyvä hieroja hieroo myös välilihan , joka vaikuttaa eturauhaseen myönteisesti.

      • skabarode

        Keskustelu menee taas alatyyliseksi.

        Mutta itse asiaan: kyllä pakaralihasten hieronta kuuluu hierojan tehtäviin ehdottomasti ellei asiakas sitä nimenomaisesti kiellä. Ja alushousuja voi luvalla vetää alaspäin jotta homma onnistuu. Valistuneimmat hoitajat antavat tässä mahdollisuuden riisua pöksyt kokonaan pois. Hieronta onnistuu tuolloin parhaiten.


    • makkuulla

      Parhaita hierojia näin miehen mielestä ovat vanhemmat vähän rempseät naiset, jotka eivät turhasta hätkähdä, ja antavat tarvittaessa pojalle kyytiä oikein emännän kädestä.
      Ai että kirkastaa silmiä semmonen.

      • yturturtui

        Söör Vili yleistää oman puutostilansa koskemaan kaikkia miehiä


    • peräpeitto

      Se on puutteellista toimintaa, jos kannikat jätetään käsittelemättä. Reidet ja reisien väli lisättynä ahterin muokkaus on tuiki tärkeää.

    • riippuupaljonhierojasta

      urheiluhierojat kyllä osaa homman, eikä housuja tarvii kokonaan pois ottaa. olen huomannut kyllä saman jos käyn muualla hierotuttavana että mielellään aloiteitetaan ylhäältä ehkä siinä voi tutustua asiakkaaseen onko "normaali"

    • punastusko

      Mistä tietää, että ei ole "normali"? Eikö kroppa kuulu hieroa "läpikotoisin", jos on pyytänyt kokovartalohieronnan, ja ilman housuja tapahtuvaksi, niin ei siinä pitäisi olla mitään nikottelemista.

      • punastusko

        Kyllähän kokovartalohieronta tietenkin nimittäin tarkoittaa, että hierottava on alasti ja heppi ojossa. Ainakin Taimahassa


    • sepeteudos

      Rehellistä miehen tarpeet ymmärtävää alapään molemminpuolista eroottista hierojaa kaipaisin.

    • Äijä-vm64

      Vanhemmat mieshierojat kyllä osaavat hieroa pakarat aivan reilusti. Itsekin ymmärtävät niiden lihasten merkityksen ihmisen liikkuvuuden kannalta. Niiltä alueilta tulee helposti kaikenlaista heijastekipua selän ja jalkojen suuntaan. Ei sinne tarvii mitään peukkuhoitoja mennä odotteleemaan. Sitten pitää kääntyä Thai-hoitoloiden puoleen, jos sellaiset jutu on mielessä.

    • Jussi-Vaari

      Mielenkiintoinen aihe! Itse olen havainnut seuraavanlaista hierojaneidoilta: takaa reidet vielä hierotaan, mutta ei edestä. Epäilevät todennäköisesti, että veitikka jäykistyy moisesta. Ihan turhaa. Tämähän vain johtaa siihen, että moiselle hierojalle en toista kertaa mene. Menen mieluimmin kokeneelle naisimmeiselle, joka tuntee ihmiskropan jo paremmin.

      • missämoinen

        ihan saman olen huomannut.


    • Erdo

      Eräs ex-naishieroja näköjään varasti nimeni. Eli edellä mainittu viesti ei ollut minulta. Ylläpito voisi sen poistaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      192
      3291
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2151
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1925
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe