Ei kiitos toista kertaa Kalajoelle

IloisestaItä-Suomesta

Kerta riitti. Tulimme ensimmäistä kertaa kesälomareissulle katsomaan hiekkasärkkiä ja merta kun oltiin maisemasta hyvää kuultu. Siihenpä se sitten jäikin. Tosi tyly meno siellä teillä. Asiakaspalvelu suht töykeää ja hotellissa kyllä muuten ok (tosin hotelli- öiden hinnat sikariistämistä!), mutta kysyessämme sieltä ruokaravintola-suositusta, saimme sellaisen paikan nimen, että sinne mentyämme ensimmäisenä nuorehko mieslauma uhosi antavansa meille turpiin: "Tuon näköstä vedetään täällä turpaan!" Että silleen. Tosi hieno tervetulotoivotus ulkopaikkakuntalaisille matkailijoille! Myös huoltoasemalla ihmiset tuijottivat vieraampia tulijoita kuin lehmä uutta porttia. Miten sisäänpäin lämpiävää se teidän meno siellä oikein on!? Luulisi noin hienon paikan paikallisasukkaiden tottuneen turisteihin kun kuitenkin siellä aika paljon sakkia varmasti dyyneillä ramppaa. Huh huh. Ja vielä lisäksi matkamuistomyymälässä minulle tylysti tokaistiin kun tiedustelin, että lähteekö teillä postikortti tästä matkaan, niin "eihän se nyt pyhänä mihinkään lähde vaan vasta maanantaina" ja mulkaistiin perään -joo, en ehkä sitä kysynyt, vaan yleensä postilaatikkoa, haloo..! Joo, kiitos heippa, en sinne enää matkarahojani tule kantamaan enkä suosittele tuttavillekaan. Pitäkää typerät hiekkakasanne ja asiakaspalvelu- sekä käytöskurssit suositeltavia. Ollaan lähinnä tyrmistyneitä.

29

1783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rauhaaaa

      No jo on siinä ihmisellä pinna kireällä

      • omat.hiekkakasat

        Joo, selevästi loman tarpeesa, meeppä yyteriin.


    • ylimielinenkö

      Niin kyllä paikkakunnalla asioidessa suurin osa on hyvää palvelua mutta yllättävän paljon on kieltämättä niitä ,joiden ois hyvä miettiä asiakaspalveluun suhtautumista ja varsinkin liikkeiden omistajien tai päälliköiden kannattais kiinnittää huomionsa asiakaspalvelun laatuun.
      Yksi kerta kävin paikkakunnan eräässä erikoisliikkeessä ostamassa tarvitsemaani tuotetta ja kun satun tietämään mitä kyseinen tuote yleensä maksaa niin totesin myyjälle on hieman kalliin lainen, siihen omistaja totesi että tuote tuntuu kalliilta jos ei ole rahaa millä ostaa,jätin ostamatta ja ajelin Ylivieskaan josta hain tuotteen ,toki taisi tulla kalliimmaksi kun niin kaukaa hain tuotteen ,mutta ,mutta......

    • kalajokiska

      Täysin turhaa, aiheetonta ja tietämätöntä narinaa. Kalajoki on satoja vuosia vanha emäpitäjä ja me kyllä tiedämme täällä oman arvomme. Turisteja emme rupea mielistelemään, nuoleskelemaan ja pokkuroimaan. Me palvelemme niitä kuten haluamme ja miten tapoihimme kuuluu. Jos ei kelpaa, niin emme pidättele poismenijöitä. Mutta erittäin monet ovat tosi tyytyväisiä tähän meidän mutkattomaan palveluun. Tottahan se on, että hintataso Hiekkasärkkien majoituksessa, ravintoloissa ja kahviloissa on paljonkin korkeampi kuin monessa muussa paikassa. Mutta hyvin näkyy silti kauppa käyvän. Ja kyllä meille raha kelpaa, kun turisti sitä tyrkyttää. Pitää myös ymmärtää se, että monen Hiekkasärkkien yrittäjän on tehtävä koko vuoden tulos 2-3 kk:n aikana pitkää päivää tekemällä. Sitten onkin mukava lomailla muuna aikana vähän siellä ja täällä eri puolilla maailmaa.

      • vitunpervo

        TEidän ylhäisyytenne. 😃


      • Joku211

        Semmonen provo. Liekö löydät Kalajoen kartalta?
        Sitäpaitsi, mitempä ne Kalajokiset tietää, mistä olet kotoisin? Sama palvelu se on kaikille. Jos asiakaspalvelu on huonoa, vika on myyjässä.


    • nytmuualla

      Suomessa on muitakin paikkoja.

    • Yhdynkomenteihin

      Ei täältä kehtaa olevansa kotoisin. Todella törkeitä käytökseltään. Vainoharhaisia huumeretkuja. Pahoittelen heidän käytöstään he ovat historian kulussa lisääntyneet sukulaisten kanssa.

    • Turistinterveiset

      Kuntosalilla katsottiin kieroon sekä leimattiin pervoksi. Lähdin heti paikasta ulos. Ei kiitos

      • boddari

        Etkai sinä vilautellut siellä?


      • otanosaa

        Ei kuntosali keskustelu ole eka kerta kun tämä tulee esille. Sielä pyörii paikallinen kuppakunta joka leimaa kuntosali kävijöitä pervoksi. Sekä jollain on kyllä sairaaloinen vainoharha. Selittelee uskottelee kaikkille mitä sattuu. Kalajoki on huono paikka asua.


    • Tvraahe

      Kaikki jotka ovat käynneet kalajoella sanoo aivan samaa muutenkin kalajokisten käytös kertoo heidän röyhkeytensä. Kieli käyttö on aivan samaa.

    • Juupajuuuuu

      Aivan helvetin kallispaikka. Kuka nyt täälä haluaa käydä

      • hinnatylösrahatpois

        Kallista on Hiekkasärkillä. Se on kalajokisena myönnettävä. Mutta ei liene sittenkään liian kallista, kun niin paljon tulee vilkkaimpana sesonkina matkailjoita, että ei mieluista yösijaa kaikille tahdo löytyä. Olisi siis varmaan vara vielä nostaa hintoja vilkkaimpina viikonloppuina. Eihän se ole missään säädetty, että hintojen pitää olla samanlaiset joka päivä kahvikupista, hampurilaisesta tai pehmiksestä.


    • Eiymmarra

      Nyt meni Vähä yli hilseen, väitättekö tosissaan että missään muualla Suomessa ei Oo tuommosta käytöstä? Teille on vaan sattunu ne elämäänsä kyllästyneet työntekijät. Huonoa tuuria, ei kannata tehä ainakaan lottoo ku siinäkin menee rahat hukkaan!😂

    • anteexsi

      siis työntekiät, nämät omistajat näissä paikoissa luulee olevansa muita parempia ja siksi heidän käytös ei ole asiakaspalveluun sopivaa.Kalajokiset on luonteeltaan ylimielisiä .piste.

      • paskasakkia

        Ehkä nämä ylimieliset kauppiaat vielä joku päivä ymmärtää sen että asiakas maksaa palkan.


    • kauppa.ja.ratsu

      Onpas kalajoella sattunut käymään aika monta harvinaisen kusipäistä turistia! Vainoharhaista sakkia, mkuka kyräillää, pervoksi leimataan ja köyhiksi haukutaan. Tosin suurin osa sepustuksista on peräisin naapurikylien kateellisilta, ajatusmaailmaltaan rajoittuneilta runkkareilta. Olen työni puolesta kiertänyt liki kaikki suomen kunnat, joten vertailupohjaa löytyy, kun kehaisen kalajoen yhdeksi maan fiksuimmaksi paikaksi, jonka avara henkinen ilmapiiri viehättää minua suuresti. Töykeään palveluun olen törmännyt vain kahdesti, toinen himangalla ja toinen rautiossa, jotka eivät pitäjään myöhemmin liittyneinä ole vielä sisältäneet kalajokisia arvoja. Siunatuksi lopuksi totean, etten ole kalajokinen, mutta voisin vakavasti harkita tänne muuttavani eläkeiän saavutettuani.

      • turpihin

        Noo haluisikko sää ite et heti ekana ollaan huutaamas, et sua vedetähän turpihin? Ei kai tollaane oo oikiaa menoo.


      • matkailu.majakkako

        Älä ota kaikkia sepustuksia tosissasi!


      • Kerrokerro

        Kerroppa niistä kalajokisista arvoista . Haluan todella tietää.


      • Tsteak

        Siis Kalajokiset arvot olette siis parempia kuin muut.


      • anneliju
        Tsteak kirjoitti:

        Siis Kalajokiset arvot olette siis parempia kuin muut.

        Kyllä se täällä varmaksi tiedetään ja on tiedetty jo ainakin 100 vuotta. Parempia ollaan kuin naapurikunnissa. Ja sen tietää nuo naapurikuntien asukkaatkin. Ovat meille kovin kateellisia. Käytöksessä se näkyy nin, että yrittävät halveksia ja pilkata meitä.


    • jukujukunythukkukokosuku

      Et kai vaan käynyt kännikalassa siis kultakalassa.

      • IloisestaItä-Suomesta

        Viikonloppu oli kun sinne tultiin (Kalajoelle). Tosiaan hotellin asiakaspalvelu oli ihan ok/ystävällistä ja samoin paikallisella isommalla huoltoasemalla henkilökunta oli iloista ja palvelualtista, kiitos siitä. MUTTA kaikkien muiden ihmisten käytös oli pöyristyttävää siinä Matkailutien varressa. En paikan nimeä viitsi sanoa, mutta hiekkasärkkien alueella keskellä oli tosiaan tuo paikka, jossa (asiakas)miesjoukko meille uhosi (alkoholin voimalla). Syömään ajateltiin mennä, mutta ei siinä semmoisen elämöinnin jälkeen pahemmin sinne huvittanut jäädä. Menimme sitten sinne huoltoasemalle ja kaikki ok. Samoin se töykeä matkamuisto-tilanne oli särkkien keskellä. Mutta poislähtöpäivänä löysimme kivan ja tosi ystävällisen paikan kun särkiltä läksi Kalajoen keskustaan päin, siellä oli ihania puheliaita ihmisiä hymyn kanssa, ja ostinkin matkamuistoja reilusti kun halusin kannattaa paikallista mukavaa yritystä. Ja kalajokinen en ole, vaan raja-karjalainen, teille matkaa sellaiset 400 km.


    • ex.arvot

      Tunsin ennen montakin hienoa kalajokista Arvoa, mutta ovat jo kuolleet. Joku Arvo on elossakin, mutta en niitä oikein kehumaan rupeais.

    • Autoff

      Olen käynyt 10 vuotta joka kesä Kalajoella kuukauden verran mökkeilemässä ja harvassa on ne ystävälliset sanat joita paikallisilta kuulee. Valitettavasti pitäjä on erittäin sisäänpäin kääntynyt mutta kiitosta pitää antaa niille muutamille yrittäjille joilta hyvää ja asiantuntevaa palvelua saa. Koska nykyinen kaupunginjohtaja mainostaa Hiekkasärkkiä Kalajokena, on keskusta todella näivettynyt eikä tarvitse ihmetellä miksi jopa itse paikkakuntalaiset ajavat Kokkolaan tai Ylivieskaan ostoksille. Esim. Halpa-Halli kituuttaa pienessä kiinteistössä kun kaupungin päättäjät jarruttelevat.
      Kysymys: mitä olette suunnitelleet entisen Mertamarketin kiinteistöön? Luxus-asuntoja lomalaisille??? Kaupunginjohtajalle tiedoksi (jos et ole vielä tähän päivään mennessä asiaa ymmärtänyt) että Kalajoen keskusta ei ole Hiekkasärkillä ja koska näyttää siltä että olet tehnyt jonkun "kytkykaupan" yrityksen Wes.. kanssa, eritoten särkkäin alueen maista (kaupunki ostaa pilkkahinnalla maat ja antaa raksafirmalle rakennettavaksi) kannattaisi katse suunnata sinne keskustan suuntaan ja sen kehittämiseen.

    • sontahiekat

      Kuka sinne haluaa ees mennä! Porukka myhäilee yrityksissä keskenään ja asiakkaita kohdellaa et mitä vittua tänne piti tulla. Ei kiitos. Vuosiin emme ole enään käyneet emmekä käy.

    • muualtamuuttanut

      Keramiikkapajalla saa aina ystävällista palvelua. Talon oma väki on sydämmellistä porukkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe