Vainoa uskonnon nimissä, missä?

lex-fin---

Suomi24-prof.palsta nettirikospaikkana

Suomi24 profetia-asioiden keskustelupalstalla kasvoi, kumuloitui täyteen tasoon 2013-2016 näyttö nettirikoksista. Asia on edennyt tutkintaan 55--/R/23256/16.
Viestiaineisto on koostettu myös kirjaksi VihaMissio 2013-2016.

Kirjaa lukeva haukkoo henkeään. Miten voi olla totta? Miten on mahdollista, ettei mikään eikä kukaan pysäyttänyt, rajoittanut, saati lopettanut tuota törkeääkin törkeämpää kirjoittelua, jota palstan Vihakirjoittaja harjoitti sumeilematta, häikäilemättä. Kohteena yksi ja sama ihminen. Oikealle Nimellään herjattuna. Sadoissa ja sadoissa viesteissä!

Kaikki alkoi keväällä 2013. Vihan kohteeksi otettu henkilö kirjoitti tuossa vaiheessa nimimerkillä. Monta kuukautta jatkui likainen viesteillä ”pommitus” ulos, ulos, ulos tältä palstalta! Kesäkuussa 2013 Vihakirjoittaja eteni sellaiseen tasoon, että Henkilö päätti lopettaa kaiken kirjoittamisen palstalla. Pitkän irtioton ja tauon perästä Vihakirjoittaja iski heti maanisella kiihkolla, kun luuli vihansa kohteen olevan palstalla. Tuli komentoviesti: LOPETA HETI, et kuulu palstalle!

Mistä oikein oli-on kysymys?

Suomi24 profetipalstalla Vihakirjoittaja on tuttu juttu. Hän on ollut riesana palstalaisille jo kauan. Hän on saanut nimen Palsakeisari, copy-paste-häirikkö. Hänen tyyliinsä kuuluu täysin despoottinen ja mielivaltainen ote. Hän komentaa ja käskyttää palstalaisia, toimii vain anonyymien nikkien takaa.
Patologinen dominointi on jatkuvaa. Käskytyksen kohteena on on ollut useitakin kirjoittajia, joita Viakirjoittaja pomottaa pois keskustelemasta. Koska hän katsoo ”omistavansa” Ylimmän Vallan palstalla?
Laajat rikosnäytön tasoiset kirjoitukset Vihataho on sen sijaan kohdistanut ihan Oikeaan Henkilöön, tunkien henkilön nimeä kroonisesti Profetiapalstalle, häpäisy-ja solvauskirjoitusten kanssa. Useita vuosia siis. Todistenäyttöjen (satoja viestejä) yhteenveto todistaa yhdensuuntaisesti, ett' kysymyksessä oli – ja on – tarkoitushakuinen, motivoitu, systemaattisen jatkuva hanke. Eli Kriminaalisuuden näyttö sekä teon että tarkoituksen osalta.
Vihakirjoittajan rikosnäytöissä näkyvät mm. seuraavat rikoslajit, Suomen lakien vastaisuudet.

A) RL 24:8-9 §. Kunnian-ja yksityiselämän loukkaaminen, jatkettu häpäisy ja solvaus. Uskomattoman järkyttävä ja laaja paketti satoja solvaus- ,häpäisy- ja mustamaalausviestejä. Valheita ja vääristettyjä tietoja, henkilön nimeen yhdistettyinä. Jäisyttävä näyttöpaketti uskontovihasta!

B) RL 25:7 a §. Vainoaminen. Nettivaino, stalkkaus. Siitä on enemmän kuin täysi näyttö, ja näyttö kumuloitui alkuvuonna 2016. Vihakirjoittajan agenda oli, että hän kaiveli netistä ”tietoa” vihansa kohteena olevasta Henkilöstä. Valikoi sieltä muutamia pätkiä, kopio niitä, ja toi kopiot Suomi14 profetiapalstall. Otsikkona erilaisia häpäisytekstejä. Katsokaa millainen tuo henkilö on! Olen googlettanut, googlettaa tekin, niin uskotte minua! Ei tuollainen saa TÄÄLLÄ kirjoittaa. Varokaa sen blogeja, ne ovat – hm --- saastaisia! Varokaa tätä Henkilöä! Jne, jne.
Tätä agendaa, eli googlettamista, kopioiden tunkemista Suomi24 profetiafoorumille, lyömis-ja mustamaalaustarkoituksessa - sitä jatkui 2013 alkaen. Lopuksi häväistyskirjoitukset olivat aina Henkilön Omaan nimeen suunnattuina!
Eli on enemän kuin täysi näyttö rikoksesta vainoaminen, RL 25: 7 a §. Hänen rikokseensa yhdistyi kyttääminen, netistä tietojen kaivelu, teksteillä herjaaminen, häpäisy, ja samalla on näyttö,

C) Lainmukaisen sanan-ja mielipiteen vapauden rajoittamisyrityksestä. Vihakirjoittaja ei vain koettanut estää ( ja esikin jatkuvasti) vihansa Kohteen kirjoituksia Suomi24 profetiapalstalla. Se ei hänelle riittänyt. Hän koetti kieltää Henkilön Blogien lukemista, jne. Kyttäämisen ja vainoamisen viestien yhteydesäs näkyy kiistaton laillisen sanan-ja mielipiteenvapauden vaientamisyritys. Likaisilla, laittomilla, Suomi24 sääntöjen ja rikollisilla kirjoitusnäytöillä.

D) Tietenkin todistenäyttö osoittaa täydellisen viharikoksen. Toimintaa leimaa uskomaton viha-additkio. Loppumaton varasto aggressiota kohteeseen suunnattuna. Kuin usean vuoden verbaalista tykkitulitusta. Mutta surkuhupaisaa on tämä? Hän puolusti laittomia menettelyjään, esitti edustavansa ”uskovia” ja että palsta on ”uskovien palsta” se on ”profetiapalsta”. ( Jossa vain hänen hyväksymänsä saavat kirjoittaa ja keskustella...)
Jokainen järjellinen ihminen voi tajuta, ettei kukaan tavallinen uskova, kristitty toimi siten kuin Vihakirjoittaja! Kun kirjoittajan sisuksista nousee vuosikausien ajan vain valhetta, vihaa, herjaa, solvausta, lähimmäisen häpäisyä, vainoamista, oikeuksien rajoittamisen yritystä.... sellaisessa agendassa ei Jumalalla, ja Jumalan rakkaudella on mitään osaa eikä arpaa! Pimeys ja Valkeus eivät ole konsensuksessa!

Eli, täysi näyttö nettirikoksista. (jatkuu....)

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lex-fin---

      Eli, täysi näyttö nettirikoksista. (jatkuu..)
      Eikö sitten kukaan tehnyt mitään? Kyllä. Häpäisykirjoittelun kohteeksi otettu Henkilö itse oikaisi valheita, vastusti aktiivisesti sääntöjen vastaisia, lainvastaisia ja rikollisen näytön viestejä. Vihakirjoittaja herjasi tätäkin, pilkkasi jopa ylläpitoa ja poliisejakin, kun tuli muistutus, että hänen viestinsä näyttävät rikollisen tason kirjoituksia. ( Rl 24:8-9-§)

      Muut Suomi24 profetiapalstan käyttäjät? Monet voivottelivat. Palsta on pilalla! - Vaadimme takaisin entistä kukoistusta! Jne. Toisinaan joku muistutti Palstakeisaria, laihoin tuloksin.
      Näytti siltä, ettäpääosa palstan käyttäjistä pelkäsi ja samalla vaikeni, eli he alistuivat ja kumarsivat valheen valtoja, pahuuden agendaa! Ja tämä oli uskomatonta?
      Kun häpäisty henkilö vastusti valheita, saastaisuuksia yhtä tiukasti kuin niitä oli tungettu palstalle, jotkut palstan käyttäjät ryhtyivät ns. ”huutosakkiin” Vihakirjoittajan kanssa: He kirjoittivat pommituksen kohteena olevalle: Häpeä, HÄPEÄ! (Koskaan ei samaa viestiä kukaan kirjoittanut Palstakeisarille, joka kertoo jotakin...)
      Eli valtaosa palstan käyttäjistä ilmeisesti katsoi, että Nimellä Leimattua Henkilöä sai vuosikausien ajan solvata, häpäistä, nimitellä, vihata, vainota? Näin näyttö näkyy. Vain muutama kirjoittaja uskalsi vastustaa Vihakirjoittajan mielivaltaa. Vain muutama? Jotakin se kertoo palstalaisten ”uskovaisuuden” laadusta? Pimeyttä vai Valkeutta? Pyhyyttä vai pahuutta?
      Sitä on oikeus kysyä!

      Lopuksi

      Nettirikokset ovat tämän päivän faktoja. Nettikiusaamista, stlakkausta, vihakirjoituksia, häpäisyä, kaiken lajin kyttäämistä, aggresioiden purkupaikkana. Viimeisin rikosnäyttö oli, että 13.7.2016 vihakirjoittaja toi palstalle terveystietoja, ja koetti leimata niillä vihansa kohdetta. Se meni överiksi. Kirjoitti erään keskussairraalan nimenkin. Tekojen Paketti on enemmän kuin suuri!

      http://kiusaamiskoneisto.vuodatus.net

    • fda

      Sellaista se on profeettojen piirissä, toinen toistaan vihaisempia lapsille suuttuvia kaljupäitä.

      "23. Sieltä hän meni Beeteliin, ja hänen käydessään tietä tuli pieniä poikasia kaupungista, ja ne pilkkasivat häntä ja sanoivat hänelle: "Tule ylös, kaljupää, tule ylös, kaljupää!"
      24. Ja kun hän kääntyi ja näki heidät, kirosi hän heidät Herran nimeen. Silloin tuli metsästä kaksi karhua ja raateli neljäkymmentä kaksi poikaa kuoliaaksi. "

    • lupus---

      Sorry, tämä laittomasti toiminut ei ollut mikään profeetta, vaan suri lammasten vaatteissa!

      • fda

        Vai olisiko ollut jumalan pikkulapsia raatelemaan lähettämä karhu?


      • lupus-oli

        Ei ollut. Ei ollut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe