Windows ei muka aito

johanonoutoa

Ostin 2,5 vuotta sitten kotimaisesta verkkokaupasta Windows 7:n. Avasin koneen äsken ja ruudulle tuli teksti että Windows versio ei ole aito. Koskaan aiemmin tuollaista tekstiä ei ole ruudulle tullut. Ohjelman pakkaus oli normaali.
Myyvätkö kotimaiset verkkokaupat piraatteja vai onko tämä Microsoftin tapa saada ihmiset päivittämään 10 –versioon, joka minulla on toisessa koneessa. Ihmettelen.

14

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apinajagorilla
    • "Ostin 2,5 vuotta sitten kotimaisesta verkkokaupasta Windows 7:n."

      Mistä verkkokaupasta?

      "Avasin koneen äsken ja ruudulle tuli teksti että Windows versio ei ole aito."

      Kun ostit Windows 7:n niin asensitko sen tähän koneeseen 2,5v sitten vai onko jotain muuttunut? Ja jos on muuttunut niin milloin?

      "Myyvätkö kotimaiset verkkokaupat piraatteja vai onko tämä Microsoftin tapa saada ihmiset päivittämään 10 –versioon, joka minulla on toisessa koneessa."

      Onko Windows 7 ollut siinä toisessa koneessa missä nyt on Windows 10 ?

    • Ubueiherjaile

      MS vittuilee jatkuvasti, vaihda Ubuntuun :D

    • johanonoutoa

      koodeja.net sivulta jota ei enää näytä olevan olemassakaan.

      • feikkikoodeja

      • Tuohan oli huijaussivusto josta varoiteltiin, että älkää nyt sinne mitään rahoja laittako. Lakia voi tulkita tässä asiassa samoin kuin varastetun tavaran ostamisessa, että ostajan pitäisi ymmärtää ostavansa huijarilta koska myytiin alle tukkurin hintojen. Et siis missään vaiheessa ole ostanut mitään lisenssiä vaan annoit rahasi pois.

        Nyt sitten ottamasi riski huijarin kanssa realisoitui ja sinun tarvitsee ostaa uusi lisenssi kun Microsoft mitätöi lisenssin väärinkäytöksen vuoksi.

        Voit toki vaatia rahojasi takaisin huijarimyyjältä mutta se on sinun ja sen huijarin välinen asia eikä liity millään tavalla Microsoftiin.


    • Päivitys-on-Päivitys

      Et kertonut onko koneessa myös Windows 10, tai teitkö Widows 7 pohjautuvan päivityksen jossakin välissä, ilmeisesti teit.

      Poista 10, palauta 7 tehdasasetuksiin, tai poista 7 ja pidä 10.

      tai

      Asernna Zorin, mutta älä tee päivitystä kuin se ensimmäinen iso, toinen päivitys joka tulee vastaan myöhemmin asentaa vain, vielä toimimattoman ytimen, sitä päivitystä ei voi vielä tehdä.

      Zorin on vikkelä, ja liittymältään miellyttävä käyttää, toinen ei niin vikkelä on Mint, vakaa, mutta Windows 7 tasoinen nopeudeltaan.

    • johanonoutoa

      Kyllä siinä on sama 7 Ultimate, joka asennettiin alunperin eikä tähän kymppiä tule. Se on toisessa koneessa. Levykkeessä on hologammit kuten pitää, samoin koko pakkaus tuotenumeroineen näyttää oikealta ja uskon sen olevankin. En tiedä, mistä ja miksi tuo ilmoitus tuli. Ehkä se ilmoitus oli feikki. Se näkyi mustan ruudun alareunassa vain kerran.

      • väärennetty_hologrammi

        Kiinasta tulee paljon piraattituotteita joissa on hologrammitkin. Ei hologrammi automaattisesti tarkoita aitoa. Jos levy on ostettu koodeja.net kaupasta, se on feikki ja kiinalainen piraattituote.


      • väärennetty_hologrammi kirjoitti:

        Kiinasta tulee paljon piraattituotteita joissa on hologrammitkin. Ei hologrammi automaattisesti tarkoita aitoa. Jos levy on ostettu koodeja.net kaupasta, se on feikki ja kiinalainen piraattituote.

        Juu ja niissä on sitten takaportit valmiina, että voidaan rahatkin viedä pankkitililtä.


    • digi-info

      Kaupat ympäri maailmaa on myyneet hävitykseen toimitettuja paketteja joista microsoft haastoi hävittävän tahon oikeuteen..... Myös kaikki aktivointikoodit jotka vuotaa nettiin - voidaan hylätä tai joku on käyttänyt aktivointikoodiasi tarpeeksi monta kertaa ... ja palvelu on nollannut aktivoinnin (vaatii tietyssä kohtaa puhelinaktivoinnin ) ..... Et ole ensimmäinen joka asiasta kirjottaa foorumeilla lyhyen ajan sisään ... Muuta en tiedä.

    • Kuka_tietää

      Mikä olikaan se kotimainen verkkokauppa (halvathinnat?) joka tuo suoraan Hongkongista ?

      • Aika sama mistä on kyse mutta jos Windows lisenssin hinta on alle sata euroa vaikka niin pitäisi hälytyskellojen soida, että miksi se oudon halpa.

        Kusetustahan ne ja sitten kun piraattiwindowsit lukitaan niin roskan ostanut häviää rahansa ja pääsee säätämään ja ostamaan uutta.

        Jos haluat toimivan Windowsin niin osta esimerkiksi verkkokauppa.com:sta tai jostain vastavasta paikasta niin saat lisenssiä joka myös toimii.


      • aitouteen_ei_voi_luottaa

        Kuningaskuluttajan mukaan väärennettyjä tuotteita on kivijalkamyymälöissäkin täyshintaisena myynnissä, esim. auton varaosia, akkuja, tupakkaa, merkkivaatteita, kelloja, ja varmasti on myös väärennettyjä ohjelmistoja joissa on kuitenkin hologrammit ja kaikki tallessa. Kun kivijalkamyymälästä ostaa täyshintaisena, sekään ei vielä takaa tuotteen olevan aito.
        Parempi vain aktivoida Windows ja office kmspicolla, niin ainakaan ei tule vahingossakaan rahoittaneeksi tuoteväärennösbisnestä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe