Suomi Ensin 5.8.2016

k.ysymys

Suomi Ensin porukka puuhaa uutta tapahtumaa itikseen 5.8.2016.
Mutta onko edellisen tapahtuman sotkut jo selvitetty?
Netissä levitettyjen videoiden mukaan somalinainen löi suomalaista naista nyrkillä päähän niin että naisen lasit särkyivät ja lienee kuhmuakin tullut päähän.
Lyöjän henkilöllisyys on selvillä mutta onko tietoa saiko hän minkälaisen rangaistuksen vai pääsikö kuin koira veräjästä sillä perusteella että on somali tai ottiko rasismikortin käyttöön?

30

6060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomiensinlarppaajat

      Lopettakaa nyt toi larppaaminen jo. Ootte surullisen näköisiä lähinnä siellä sen teidän massiivisen 15 hengen porukan kanssa. Menkää vaikka töihin sieltä maleksimasta. Aiheutatte lähinnä myötähäpeää. "Kansan syvä ääni". Hahah ei saatana mitä hattiwatteja.

    • voihyväluojasentään

      On kyllä yhden sortin hörhöjä nuokin. Tosiaan hakisivat töitä jostain itselle, niin voisivat hoitaa itseään ensin palkkatöissä, ei tarvitsisi muitten elättää tuollasia hönöjä.

    • videolta.katsoin

      Ihmeen tyylikkäästi ja rauhallisesti Suomi Ensin porukka esiintyi.
      Monta hyvää repliikkiä heiltä tuli, mm somaleille ja muille vetelehteville musuille osoitettu"Menkää tekin töihin siitä" :D
      Häiriköinti keskittyi yleisöön. :D

      • arvatenkinniin

        Harhainen hönö toki kuulee omiensa puheet hyvinä, kaikki 20 hönöä nyökyttelee ja komppaa, kun yksi heistä päästelee sammakoita suustaan.
        Varmaan nämä kaikki 20 pitää itseään "koko kansana".


      • pysytään.asiassa

        Palataanpa aloitukseen. Somppu siis tunnistettu, mutta minkä rangaistuksen sai riehumisesta?
        Onko vastaus, että lue aikanaan mv lehdestä. :D


    • SebuTynkkynen

      Isis ja äärioikeisto, samaa kieltä puhuvat molemmat ja samaan maaliin pelaavat

    • äänitorvi

      Eilen siis 23.07 nämä samat hörhöt olivat Espoossa huutelemassa samaa virttä ja samoja juttuja.Ympäri suomea sama ryhmä laukkaa ja luulevat että suomalaiset ovat heidän fanejaan Katsoisivat ympärilleen eihän siellä Espoossa ollut muita fanittajia kuin he itse . Näinhän ei saisi kirjoittaa tänne koska he eivät kärsi ("suomi ensin ryhmä") minkäänlaista arvostelua vaan tekevät niistä heti rikosilmoituksia , vain heillä on ilmeisesti oikeus solvata muita ihmisryhmiä

    • hyväpuoliasiassa

      Se mikä on kiva noissa nähdä, että hörhöjä ei ole montaa, kun katsoo sitä porukkaa. Onko niitä edes kahtakymmentä ?
      Joka tapauksessa aivan marginaaliporukka.

      • äänitorvi

        jees ,aivan hörhö porukkaa , siellä on lemminkäistä ja yökköjä.


    • intoh

      Onko ylik Pylvänäinen tilattu jo paikalle sotilaspuvussaan? Vai eikö ole ok esiintyä näissä kemuissa virkapuvussa?

    • höhlienjututniillä

      Kas kun eivät raahaa paikalle soppatykkiä, eikö se tuollaisten mielestä ole isänmaallista, kun soppatykistä pakinkanteen hernesoppaa.

      • roskasakkiavain

        Kommentti se kertoo paljon kirjoittajasta, ja minkälaista roskajoukkoa nuo hörhöt ovat.


      • eimuutasanomista
        roskasakkiavain kirjoitti:

        Kommentti se kertoo paljon kirjoittajasta, ja minkälaista roskajoukkoa nuo hörhöt ovat.

        Sivistymättömiä moukkia, alaluokkainen kielenkäyttö kertoo kaiken noista.
        Noista näkee kuinka sossujen elätit pelkäävät kilpailua, ja etujensa huononemista.
        Voiko ihmisluonto alemmaksi enää taipua, kun kurjat haukkuu toisia kurjia.


    • tehyläinentoivoo

      Tulisin mukaan, mutta sattuu olemaan työvuoro. Kas, kun sairatakin pitää hoitaa.
      Suomi ensin on oikealla asialla.
      Siiderivalaat voivat mennä musunsa kanssa rakentamaan demokraattista yhteiskuntaa vaikka Irakiin ta Somaliaan.

      • häpeä

        "tehyläinentoivoo" olipas tältä ammatti-immeiseltä epä sopivaa kielenkäyttöä nimitellä ihmisiä siiderivalaiksi .Suomessahan ei ole enää mitään ammattiin soveltuvuus testejä sairaanhoitoalalla ja siten sinne nykyään ohjautuu alalle sopimattomia henkilöitä jotka eivät muualle pääse.


    • muuttunut.maailma

      Kannattaa jokaisen ainakin yrittää iskostaa päähänsä että nyt on vuosi 2016 ja maailma on kokenut melkomoisen muutoksen ja vain täydellinen idiootti kykenee ummistamaan siltä silmänsä.
      Vielä viitisen vuotta sitten oli suht normaalia olla ns kaiken hyväksyvä hymyilevä suvaitsevainen, mutta nyt tälle lajille hieman naureskellaan.
      Olisi suoranainen ihme ja melko hälyyttävää jos ei minkäänmoisia vastarintaliikketä syntyisi.
      Suomi Ensin !

    • Tuomarismies

      Jos täällä tulee terroristi-isku niin siitä saa syyttää ihan näitä vihasaarnaajia .Suomalainen olisi jo vetännyt turpiin jos heistä yhtä alentavasti puhuttaisiin , miten tämä 20henkilön ryhmä sönköttää

      • vastuu.painaa

        Islamin usko vaikuttaa altistavan loisimiselle ja terroriteoille. Palestiinalaiset aloittivat itsensä ja siinä sivussa muiden räjäyttämisen ja muut musut jatkavat perinnettä ympäri maailmaa.
        Suurin vastuu on terroriteon tekijällä, ei todellakaan kenelläkään muulla, kaikkein vähiten puolueeksi rekisteröitymistä suunnittelevalla rauhanomaisella Suomi Ensin liikkeellä.
        Onneksemme otteet ovat kiristyneet, esim aiemmin somaliraiskaajaa lähinnä vain taputeltiin päähän, mutta nyt tuomiot ovat koventuneet ja kansan vaatimina koventuvat entisestään. Pakotetaan ikään kuin ottamaan vastuuta ja kantamaan vastuu.


      • pääkösekasin

        Pöllypäissään kö kirjoittelet, juttu alkaa jo olla sitä tasoa.


    • vkjjhgkg

      Hyvä että osa ihmisistä sentään toimii asioiden viemiseksi oikeaan suuntaan, eikä seiso Somppujen sun muiden matujen kanssa huutelemassa samalla puolella. Suomi ensin toimii omalla tyylillään mutta entä sitten. Mitenkäs tuollainen tapahtuma/mielenosoitus muuten voitaisiin edes järjestää? jollain kivalla, "suvakilla" tavalla???

    • siinätekemiset

      Jotain 10 hullua seistä töröttää jonkun torin syrjässä. ja huutelee hölmöjä megafoniin.
      Saisi poliisi korjata talteen tuollaiset hölmöt, on se niin hävettävää, kun avohoitopotilaat saa mölytä toreilla.

    • siivotaanSuomi

      Näyttää sille, että musukiimaiset ovat aktivoituneet. Heillä ei ole mitään käsitystä maamme taloudesta. Ovat niin pöljiä, etteivät ymmärrä joutuvansa maksamaan näiden "turistien" lomailut.
      Ennen isänmaan petturit vietiin venäjän rajalle tai saunan taakse. Nyt nämä käpykaartilaisten jälkeläiset eli vihervasurit syyttävät maatamme puolustavia.

      • kokoontumismaksu

        Ja perskules me suvakit saadaan maksaa näiden poliisien palkat jotka joutuvat töihin näiden mielenosoittajajien takia , vielä korotetulla lauantai-lisällä .Maksakaa itse mielenilmaisunne.


    • tietystisuomiykkönen

      Koittakaa ostaa suomalaiskristityiltä ja vähån lukee vaatteistakin mistä maasta tulee. Syökää suomalaislänsimaista mutta varokaa piraatteja kun matkivat kopioivat .

    • selvitetty

      Enemmän tai vähemmän maineikas ja pelkoa herättävä MV-lehti kertoo nyt selvittäneensä nyrkin kanssa heiluneen somalinaisen henkilöllisyyden.Uskomatonta, että Ilja onnistui sen epsanjasta asti saamaan selville, mutta, kuten sanotaan, tutkimattomat ovat journalistin tiet.
      Moni kansalainen on, syystäkin, huolestunut luettuaan että ko nainen on ylistänyt polttomurhaan syyllistynyttä rakasta ystäväänsä ja väittänyt poliisin syyttävän polttomurhaajaa väärin perustein. Eli todellakin tietyt tahot luulevat pystyvänsä jopa murhaamaan ilman että heille tulisi siitä syytettä ja jos syyte nostetaan aletaan ehkä jopa syyttää rasismista.

      http://mvlehti.net/2016/07/27/onko-tassa-itiksessa-suomalaisnaista-pahoinpidellyt-somali/

      • eiuskoisi

        Täytyy olla täysi ääliö, kun viitsii tuollaiseen sontaan aikaansa kuluttaa.


    • usko.pois

      Aivan, täysin totta tämä. Mutta et suinkaan ole yksin hämmästyneen tietämättömyytesi kanssa. Usea suomalainen ei pysty laisinkaan kuvittelemaan kuinka moni vierailee päivittäin MV-lehden sivustolla. Osa pikaisesti, ikään kuin salaa, osa reilusti ja avoimesti pidempään.
      Tämä vain tiedoksi.

      • kurjajuttusiis

        Kertoo siis meidän alaluokan määrästä. Eli meillä löytyy paljon syrjäytynyttä kurjallistoa, luusereita ilman kunnollista elämää.


      • aikuinenaiti

        Et ole ainakaan ollut paikalla kun käytöstapoja opetettiin! Hienoa toimintaa suomi ensin porukall! Kiitos heille,arvostavat ,suomea,suomalaisuutta ja suomen kulttuuria.Te jotka vihaatte suomea,laivalla pääsee nopeasti Ruotsiin,siellä voitte nauttia monikulttuurisuudesta! Hyvää matkaa!


    • huomenna.taas

      Huomenna 5.8.2016 klo 18 ITIS osa 2.
      Saatavilla olevien tietojen mukaan mellakkapoliisi turvaa tapahtumaa ja poliisia on pyydetty estämään väkivaltaiseksi leimatun somalinaisen pääsy paikalle.

      ITIS osa 1 kahakasta mieleeni tuli bussiajelu alueella jossa liikkui vapaana olevia apinoita. Matkustajille tähdennettiin että apinat ovat villieläimiä, olkaa varovaisia ja kehoitettiin laittamaan silmälasit koteloon, jotteivat apinat huitoessaan riko niitä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe