Virtsaaminen polttelee

Heinäkuu20166

Eli ollut yli vuoden polttelua ja kirvelyä virtsatessa. Ei joka kerta mutta melkein päivittäin. Välillä voi mennä viikko oireitta. Olen käynyt sukupuolitesteissä, virtsatietulehdus katsottu, hiiva, ja rakko on jopa ultrattu eikä mitään ole löytynyt. Lääkäristä aina passittaa kotiin eikä tajua että sattuu kauheasti.. Kokemuksia?

4

984

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lillie-

      Ymmärrän kuinka ikävää tuo on.Itsellä vähän vastaavanlaisia kokemuksia. Oli ollut virtsatietulehdus x 2 lyhyen ajan sisällä, siihen antibiootit. Oli epämääräisiä hiivatulehdusoireita sitten kuurin jälkeen, joihin käytin canestenia lääkärin ohjein. Kutina lähti, kirvely jäi.. Kävin myös sukupuolitaudit testaamassa, kun lääkäri senkin halusi varmistaa : ei ollut. En tiennyt välillä, kumpi minulla on, virtsatietulehdus vai hiiva. Kävin kerran testaamassa vti:n, jota ei ollut. Jatkuva oireilu oli niin karseaa..Epämukavuutta virtsatessa, kirvelyä. Menin ulkomaille ja söin viikon mitä sattui, leivoksia,sokeripitoisia juomia ja join viiniä(alkoholi aina pahensi oireita) , ja nuo oireet iski taas karmeina. Oireet kesti mulla pitkään, aina välillä helpottaen..

      Ruokavalion muutin paremmaksi. Lisäsin terveellisiä rasvoja(auttaa limakalvojen terveyttä), vähensin herkkuja, lisäsin terveellisiä ruokia, söin maustamatonta asidofilusjogurttia jos se olisi tasapainottanut antibiootinjälkeistä tilaa, ja lisäsin c-vitamiinia, join paljon karpalomehua. Talvella kuljin lämpimät vaatteet päällä, kun pelkäsin että kylmä laukaisee oireet, pelkkä kylmässä istuminen laukaisi oireita. Seksin jälkeen huomasin, että rakon tyhjentäminen heti ja pesu heti esti oireita alkamasta, koska tämä teki kanssa oireita(kaikki tuntui tekevän, argh). Käytin alakerrassa jopa hajutonta kookosöljyä vaiheessa ja huomasin sen auttavan. Jossain varoitellaan liiasta intiimihygieniasta ja kannattaa valita mielummin intiimihygieniaan sopiva mieto pesuneste.

      Jonkin aikaa meni niin vaiva lähti itsestään ja huomasin että minulla ei sitä enää ole(koputan puuta). Sen itsellä aloitti virtsatientulehdus, antibiootit ja siitä tullut hiiva. Lääkäri epäili että kirvelyni johtui ärsytystilasta joka oli vaan jäänyt päälle vti:n jälkeen.

    • omaapu

      Alapäänsä voi hoitaa sairaaksi.
      Ei ikinä mitään pesuaineita ja haalea ihoa viieämpi pesuvesi.
      Käytän alapäässä Ainu vauvan sinkkivoidetta laitan sitä viimeiseen Wc paperiin n. kuivanherneen kokoisen nokareen ja levitä/pyyhin sillä varsinki kirvelevän kohta.
      Alushousut puuvillaa ja vaihto 2x vrk. Yöt nukun alasti. Käytän myös maitohappobakteeri pillereitä säännöllisesti. Vettä kaiken muun juoman lisäksi 1,5 litraa vuodokaudessa. Virtsan on oltava hajuton lähes väritön eikä sitä saa pidätellä rakossa kauvaa.

    • mullanääauttoi

      Älä pese liikaa (korkeintaa kerran päivässä vedellä ja suihkulla)
      Älä käytä koskaan mitään pesuainetta
      Käytä puuvillaa
      Nuku mieluummin alasti

      Vältä liikaa hiilihydraattia eli sokereita ja viljaa

      Juo ainoastaan vettä hanasta.

      Käytä liukuvoidetta, jos olet hiukankin kuiva yhdynnässä

      Myös miehelle riittää vesi alapään pesuun

      Peffareikään voi laittaa saippuaa taikka shampoota, jota on aina liikaa päässä

      Älä käytä hajusteita pesuaineissa, eikä varsinkaan pyykinpesuaineissa

      Älä käytä huuhteluainetta

      Vältä hankaavia vaatteita

      Osta kaprpalojauhetta ja syö sitä 1tl päivässä. Maksaa n. 10 euroa, mutta pussi kestää kauan

    • puolukkamehu

      Edellä oli paljon hyviä ohjeita! Oma kokemus on se että syön paljon puolukkaa ja karpaloa, juo puolukkamehua, vältän pesuaineita alapäässä, hankin varastoon virtsatietulehdustestejä (esim. 6 kpl säästöpakkaus viola testejä)
      Kannattaa seurata tilannetta ja jos edelleen toistuu, kannattaa mennä erikoislääkärille. Itsellä puolukka auttoi ja ei tarvinnut koko ajan käydä labrassa kun pystyin tekemään testin itse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe