Noloimmat/parhaat hetkesi alasti

13-vuotias

Moikkelis vain Suomi24!

Olen lueskellut monia keskusteöuja tähän aiheeseen liittyen. Haluan nyt itsekin tehdä tälläisen. Kertokaa vain. Tässä omani:
Olin tossa toissapäivänä uimassa uimastadionilla. No päätin hypätä 1 metristä ja hypääsin X-hypyn ja sit uikkarieni yläosa meni ylöspäin ja tissini näkyivät veden alla koko kansalle. No tulin pinnalle ja laitoin ne takaisin paikoilleen. Onneks kukaan ei nauranut, mutta kyllä silti nolotti.

T: 13-vuotias

PS: Oon tyttö.

16

4262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinmulla

      Paras hetkeni alasti oli, kun menin ensi kertaa saunaan tyttökaverini kanssa (emme olleet sitä ennen nähneet toisiamme alasti). Hiukan jännitti etukäteen, mutta sitten vain riisuuduimme ja menimme lauteille. Lopuksi pesimme toistemme selät ja roiskuttelimme vettä toistemme päälle:) Kuivasimme myös toisemme pukuhuoneessa.

      • esd

        :D ai feels good man


    • Ruotta

      Kun mrnin kouluu alati

    • 13-vuotias

      Okei ja lissää?

    • Nolottaa

      Mun noloin sattu tänä kesänä. Olin serkulla ja sit serkku ja täti tuli kysymään et meenkö yksin saunaan vai niiden kanssa. No aattelin et mieluummin niiden kanssa. Sit ku pääsin pesuhuoneeseen niin tajusin et setä ja poikaserkku on saunassa. Menin jotenki paniikkiin ja en tajunnut vaan sanoo et käsitin väärin vaan menin sinne saunaan. Kaikista eniten nolotti kun poikaserkku tuijotti mua koko ajan ja katseli vielä kun pesin.

      • aika_karu_yllätys

        Moi, minkä ikänen oot, onko rinnat alkanu kasvaa ja onko jo karvoja?


      • Nolottaa

        Oon 11. Ja on alkanu kasvaa. siks se noloo oliki. oon mä lapsena ollu niitten kans saunassa mut sillon ei vielä nolottanu.


    • vähänoloo

      Tänään illalla oltiin saunassa meillä, kahen pelikaverini kanssa, en ole nähnyt niitä alasti kuin talvella viimeksi. Ollaan 13v. ja mulla ei ole murrosikä alkanu. Vähän jännitti mua kanssa pukkarissa kun alettiin riisua. Mun kavereilla pullotti selvästi boksereissa. Ja sitten kun ne riisui alushousut pois näin että, molemmilla oli pippeli kasvanu ja karvoja oli ihan mukavasti molemmilla. Huomasin että, ne hymyili kun mä otin bokserit pois.

    • pukeudun_munkkikaapuun

      Menin yhelle hiljaselle ja suojaiselle uimarannalle. Se on tosi pieni paikka jossa ehkä 3 metrin levyinen ranta, paljon puita ja tavallaan lahden poukama joten hyvä yksityisyys eikä mitään teitä tai taloja ole siinä ihan heti lähistöllä. Halusin käydä uimassa kun oli hellettä. Oottelin ehkä puoli tuntia ja tarkkailin että näkyykö muita. Ketään ei näkynyt eikä kuulunut. Sitten päätin että nyt menen järveen. Riisuin vaatteet ja menin alasti uimaan. Ranta oli loiva joten piti kävellä ehkä 10 metriä kunnes pääsi kunnolla uimaan. Vesi oli aika viileetä ja kun muutenkin tuo alasti oleminen ja varsinkin alasti uiminen tuntuu aika kiihottavalta niin tietysti alkoi seisoa. Tuntui hyvältä kun seisoi mutta alko myös paleltaa pikku hiljaa koska vesi oli viileetä. Ajattelin että voisin vielä äkkiä runkata järvessä ihan kokeilumielessä. Mutta tietysti just sillä hetkellä ilmaantui mopoilla pari tyyppiä siihen rannalle. Pakko oli silti tulla pois vedestä kun palelti jo niin kovasti että hampaat alkoi kalista. Seisokki oli vähän jo helpottanu mutta yllättäen varmaan palelemisen takia penis alkoikin uudellen jäykistyä. Ne mopotyypit lähti kun näkivät että kävelen pois järvestä ja tietty näkivät että seisoo. En tiedä ketä olivat. Ei oo eka kerta kun kylmässä vedessä on alkanut seistä mutta nyt ois voinu jäähä väliin. Muutenki seisoo aina ihan liian herkästi joten on pakko pitää aika tiukkoja alkkareita.

    • Runkkuboi28

      Serkku näki kun runkkasin

    • Marika_13v

      Mökillä kesällä uidessa ja saunoessa. Serkkupoika hyppäs nakuna uimaan ja pyysi uimaan. Mie ettei oo uikkareita, hän että uimiseen tarvitaan vaan vettä. Eipä siin ollut sitten vaihtoehtoa, kun järveen vaan nakuna.

    • Moikkelisvaan

      Paras hetki on aina se kun saa rauhassa olla koko illan alasti ja mennä alasti nukkumaan. Noloin oli joskus muutama vuosi sitten kesällä kun menin yksin mökille ja olin tietenkin alasti koko ajan koska se on vapauttavaa. No päätin sitten yöllä ehkä kymmeneltä mennä uimaan koska luulin ettei kukaan naapuri ole siihen aikaan ulkona tai hereillä. Tietenkin olin taas aivan alasti. Sitten säikähdin kun kelluin selälläni ja pippeli oli hieman kovana viileästä vedestä ja kuulin naapurin 10v tytön huutavan äidilleen joka oli myös ulkona että "äiti kato toi poika on paljaana vedessä" ja nolotti ihan hirveästi.

    • Nakupoika

      Kavereiden kanssa oli veto ja minähän sen tietysti hävisin. Ja heti vaatteeni pois ja talon ympäri kierros. Kädet pois munasi edestä ja näytät meille kunnolla että olet poika ne komensi minua. Ja minä taloa kiertämään ja ne mun perästäni. Ja tietysti oli äitini ja naapurin muijalla tori kokous meidän posti
      laatikon kohalla. MUTTA POIKA huuteli äitini ja ne katseli silmät suurena minua sekä mun kavereillani oli hauskaa silloin. No illalla isäni palkitsi mut eli sain siltä selkääni. Ja kun ei äitini nähnyt antoi isäni mulle 10. Hyvä poika sinä olet näytät sun äidillesi vain että olet poika, Ja muiden nähden sekä halasi minua kunnolla.

      • monellanimelläsama

        Monella nimellä sama kaveri fantasioitaan viljelee.


    • 16v

      Uimahallin wc kopissa olin vetämässä käteen, istuin pöntön kannen päällä jalat harallaan ja kulli täydessä 17cm seisokissa kun kopin ovi aukes, en ollu laittanu lukkoon ja kaks ekaluokkalaista poikaa oli siinä ovella ja näki mun kullin.

    • Äidinpoika

      Olin 13v ja nauvuin äidiltäni rahaa. Se laittoi mut tuolille seisomaan ja käteni niskani taakse ja veti verkkarini alas. Mikäs ja katseli kuinka mulla seisoi se eräs mun housuissani. Vai poika tarvitsee rahaa jälleen ja otti alkkarini ala osasta kiinni, Ja kohta ne olivat alhaalla ja äitini haki mukillisen kahvia itselleen ja mun eteeni katselemaan mun muniani. Minä poika olin vain paikoillani ja siskoni tuli kotiinsa. Tules Mervi katselemaan sun iso veljesi on päättänyt olla paikoillaan 10 minuuttia nyt. Ja siskoni äitini vierelle toiselle tuolille istumaan ja vahtimaan mun peliäni. Minä olin mies ja tienasin sen rahani äidiltäni silloin 100 taakse päin. Eli ole sinä mitä mieltä tahdot mutta tämä oli silloin meidän perheemme juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe