Tarottarelta kysyisin

yksinäinenajattelija

Tuttavapariskunnasta kyse, ystävistäni. Olen kokenut tulleeni melko petetyksi henkisen(ei hengellisen) puolen asioissa, mutta epäröin, olenko sittenkin suurennellut yksin mielessäni asiaa? Tämä painaa kyllä nyt suhteettoman kovin.
Entä jatkossa, onko meillä toisillemme mitään annettavaa, onko ystävyys kestävää?
Tuntuu välillä niin turhauttavalta, kun keskittyvät niin paljon materiaan ja muuhun...Tärkeät asiat monet sivuutetaan, tai niistä ei voi puhua.
Jokin lukko jossakin?
He ovat kuitenkin minulle tärkeitä.
Pojastani myös kysyisin, miten hän selviytyy muuttuneessa elämäntilanteessa?
Onko jotakin, mitä minun pitäisi huomioida hänen suhteensa?
Kiitos.

2

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei yksinajattelija!

      Sinä ja pariskunta:
      Tässä on kai käynyt niin että olette edennet yhdessä liian lujaa ja rapatessahan roiskuu, vai mitä.
      Jokin teitä yhdistävä juttu on mennyt nopean etenemisen vuoksi aivan erilaiseen muotoon kuin mihin olitte pyrkineet ja nyt on hieman sinulla ahdistusta enemmän kuin tämä asia vaatisi oikein aikuisten oikeesti! Sinähän siitä jo tuossa selostuksessasikin mainitsit.
      Tottahan toki sinä olet tietoinen enemmän kuin tiedätkään. Käytät tätä kykyä niin ettet huomaakaan sitä käyttäväsi vaan luulet että kaikilla on samanlaiset kyvyt...ei ole 😎😎😎Olet terävä ja ajatuksesi leikkaa kuin veitsi mutta tässä se sitten onkin se juju, saatat tiedostamattsi käyttää liian selviä sanoja tai sanot sen asain liian napakasti jolloin joku voi hieman loukkaantua sanoistasi, vaikka sinä et sitä tarkoittanutkaan niin, vaan kerroit asian oikean laidan!!!
      MIETI onko tämä sinulle jotenkin tuottanut aijemminkin hieman sekaannusta/väärinymmärryksiä. Siinä voisi olla säädön paikka. Kiinnität vain ilmaisuun huomiota ja sovitat sen kuulijoiden luonteen ja hetken tunnelmaan sopiviksi että sanomaasi kuunnellaan paremmin, sehän on kuitenkin aina hyvä, selvä ja idearikas sanoma...vai mitä!!!

      Tässä miespuolinen on Tunteiden Kuningas joka pystyy käsittelemään ja tuntemaan tunteita hukkumatta niihin. Sinun ja hänen välillä on jokin epäselvä tilanne joka voi olla vain väärinymmärrys jonka olet paisuttanut tai sitten heidän välillä on jokin pieni klikki joka he projisoivat sinun kauttasi...miti minä en osaa nyt ehdotaa.. ota sinä ajatuksesta kiinni niin saat taas sen oivalluksesi käyttöön.... Kuitenkin heillä on rakkaus välillään voimakas.
      Olisiko niin että te tämän miehen kanssa olette jotenkin kilpailutilanteessa tai pienessä,arvovalta kamppailussa joka ei ole kyllä tarpeellinen.
      Naispuolinen henkilö on Ideoiden mertari ja häneltä sujuu tehdä/organisoida ideansa materiaalisesti, hän on oikea ideapankki.
      Hän nauttii elämästä ja on iloinen ihminen muutenkin.
      Naisen ja sinun välit ovat ok, mutta hän on miehensä kanssa rakkaudesta yhdessä, niin hän ei halaisi olla kummankaan puolella. Koska hän pitää aidosti myös sinusta.

      Nyt tovin pitäisin matalaa profiilia että pöly laskeutuu ja sitten te mielestäni voitte jatkaa ja olisi hyvä jatkaa, yhteistä projektia joka näyttikin hyvältä ennen tätä pientä ryppyä joka meinasi muodostua Himalajan korkuiseksi esteeksi teidän välille sinun puolelta.
      Ja sitten kun jatkatte niin edetkää hieman hitaammiin...jookosta😊😊😊
      Sinä=Tietoisuuden ja terävyyden kunigas
      Mies=tunteiden kunigas
      Nainen=ideoiden ja toteutuksen kuningas jolla on tädetkin apuna

      Eli näin kovia kuninkaita olette ja siitä se hieman kiikastaa kun kunkut kohtaa ja ei ole alamaisia sopassa mukana joita hallita vaan.....kyllä sinä jo vähemmälläkin tajusit...mut huumori se on joka kantaa aina eteepäin!!!

      Sinä ja poikasi:
      Älä sinä ole huolissasi pojastasi niin paljon kuin olet!
      Hän on monitaituri ja lämmin ja tunteikas mies. Jos hänellä on jotakin huolta niin häne sen selvittä ja mielestäni pyytää apuasi jos tarvitsee. Silloin sinä voit olla avuksi mutta kuuntele mitä poikasi pyytää äläkä hätäile kun hän kertoo ettei sinun ajatuksesi laukkaa jo rakaisun tiellä, etkä kuulekkaan sitä sanomaa oikein vaan autatkin väärin koska oletit jotakin, et kuunnelut tarkasti.
      Olet saanut pojan joka on samalla aaltopitudella kuin sinä ja on taitava kuin sinä mutta hänen tapansa on tehdä asiat toisin ja siksi sinä opettelet katsomaan ja kuuntelemaaan miten hän haluua asioiden olevan ja ne on hänelle oikeita ja hänen totuuksiaan ei sinun, vaikka äiti oletkin, mutta hän on yksilö...vai mitä!!! Hyvä poika hyvä äiti!!!

      Toivotan sinulle mukavia tuumaushetkiä tekstin parissa!
      terveisin Tarotar🌹🌹🌹

    • yksinäinenajattelija

      Kiitokset suuret, kyllä näen kokonaisuuden, ja oikeimpa kuvasit tätä "hämmennystä" kuin myös hosumista eräässä asiassa...vienyt turhaan kaiken huomioni!
      Tuota kuuntelemista vielä harjoittelen, etten mene asioitten edelle, tiedän :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe