Miksi huoran leimasta on niin vaikea päästä eroon

willimango

Oon tehny testejä. Oon kirjottanu mun menneisyydestä keskustelupalstoille. Mulla on ollu useita parisuhteita ja olen ollut kukasta toiseen lentäjä, tyylini on seksikäs, olen ottanut itsestäni paljastavia kuvia, yrittänyt iskeä varattua poikaa, puhunut ystävistä seläntakana pahaa ja levitellyt salaisuuksia. Nämä asiat tapahtuivat kun olin 11-15vuotias.

Mua on kiusattu paljon. Se satutti niin paljon että opin sen seurauksena mitä ei ois pitäny tehdä. Nyt oon 21-vuotias.

Monille ihmisille silti ei riitä että oon ottanu opikseni. Monet ajattelee automaattisesti et oon paha ja paskamainen ihminen. Kukaan ei ajattele että oon ollu lapsellinen ja tyhmä, enkä enää aikuisena halua toimia noin.

Ainoat asiat mitä voisin tehdä noista nykyisin niin tyyliltäni olla seksikäs ja poseerata paljastavissa kuvissa. En näe niissä mitään väärää, noin ilmaisen naisellisuuttani ja pidän erotiikasta.

25

243

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvotvähissä

      Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa. Jos ulkolookisi on kuva seksibommista ja olet joskus ollut holtiton, niin ei puheet ja mielikuva miksikään muutu ihmisten silmissä.

      • Hyhm

        Yhden yön suhteita harrastava nainen on huora. Huora voi muuttua. Kukaan oikea mies ei ota tosissaan huoraa.


      • Eitarttekaan

        Kukaan nainen ei ota tosissaan yhden illan miestä. Sujut siis ########


    • Asex

      Huishais. On täällä vakavampiakin asioita mietittäväksi ja tehtäväksi kuin toisten seksuaalielämän kyttääminen ja pillupoliisina toimiminen. Neuvon karttamaan toisten seksielämästä liiaksi kiinnostuneiden seuraa. Heillä kun ei kaikki ole yleensä ihan kotosalla. Hakeudu siis älyllisempiin piireihin joissa ei angstata seksistä elämän sisältönä ja ihmisen mittana.

    • eteenpäin.vaan

      Eiköhän sellaisen maineen voi jättää taakse siinä kuin muutkin mokailut, joita katuu ja joista tahtoo ottaa opikseen. Keskity siihen, minkä tiedät nyt oikeaksi ja kulje eteenpäin. Tärkeintä, että sinulle tärkeät ihmiset tietävät, kuka ja millainen olet - muusta voi koittaa vain olla välittämättä.

      Jos suhtaudut asioihin toisin kuin ennen ja toimit sen mukaan, annat muutoksen näkyä teoissasi ja puheissasi, niin kyllä ympärilläsi olevat ihmiset sen huomaavat ja muuttavat vähitellen mielipiteitään. Jos eivät niin tee, niin se tuskin on enää sinun ongelmasi.

    • muutatapasi

      Jos inhoat todella entistä elämääsi ja et halua enää olla "niitä naisia", niin miksi ulkoisesti ikään kuin viestit että haluat sittenkin...
      Kyllä naisellinen voi olla vaikka pukeutuu säädyllisesti ja välttää liikaa aistillisuutta. Tavallaan harrastat vieläkin jonkinasteista huoruutta, kun herätät miesten haluja ja kiihotat heitä. Seksi on kyllä muutakin kuin fyysistä aktia.

    • fdgdfg

      "Monille ihmisille silti ei riitä että oon ottanu opikseni. Monet ajattelee automaattisesti et oon paha ja paskamainen ihminen. Kukaan ei ajattele että oon ollu lapsellinen ja tyhmä, enkä enää aikuisena halua toimia noin.

      Ainoat asiat mitä voisin tehdä noista nykyisin niin tyyliltäni olla seksikäs ja poseerata paljastavissa kuvissa. En näe niissä mitään väärää, noin ilmaisen naisellisuuttani ja pidän erotiikasta."

      Ei se kyse ole välttämättä riittämisestä.
      Jos olet hyvännäköinen ja seksikäs nuori nainen, siinä on muille ihmisille syytä kerrakseen löytää vikaa sinusta! Etenkin taustasi takia.
      Ihmiset kun etsivät kestä tahansa niitä vikoja, ketkä vaikuttavat liian hyviltä ja mukavilta ollakseen totta.
      Pinnallisessa maailmassa elämme.

      Muista, että tärkeintä on, että sinä itse riität itsellesi. Kun opettelet arvostamaan itseäsi ja menneisyyttäsi opettavaisena kokemuksena, lopulta muutkin ihmiset huomaavat saman. Ei ole enää väliä mitä he sinusta ajattelevat, sillä sitä itse tiedät mikä on totuus.

      Olen kuitenkin samaa mieltä tuon edellisen kirjoittajan kanssa siitä, että seksikkyyttä on muunkinlaista kuin sitä pelkkää paljasta pintaa ja tyköistuvia vaatteita. Se on jopa taitolaji.
      Toinen herättää kuvillaan sensuelleja ja aistillisia tuntemuksia, toinen taas herättää mielikuvia pornosta ja jyystämisestä. Näissä on eroa. Ja välimaastoja on olemassa paljon.
      Ehkäpä voisit kehittää aivan oman tyylin?

    • Huorempihuorin

      Sulot säkkiin ja tästedes varjelet haaroväliäsi neuroottisesti kuten muutkin kunnon naiset. Näin voit saavuttaa vielä hyvät naimakaupat.

    • Jokojki

      Sä oot nuori vielä. Ole kaunis vaan, se ei haittaa. Puhunu aina totta ja pidä puheesi niin muutaman vuoden päästä oot kaikkien mielestä hyvä tyyppi. Kaikki ei välttämättä kyllä tajua tuota muutosta. Nuorena sitä lennelläänkin kukasta kukkaan. Hanki myös uusia tuttavia.

    • iyogjkggjfh

      Se on oma valinta.
      Jos paljastavat kuvat on sinusta itsestäsi ok, niin turha sitten on valittaa mainettaan!

      Turha myös valittaa kun huomaat muutaman vuoden kuluttua useamman oven olevan sinulta suljettu!

      Aikuisuuteen kuuluu vastuun kanto!

      Nuoruudet asiat ajan kanssa haalenee ja etköhän vielä ole täysin kykeneväinen normaaliin elämään ajan kanssa. Luottamus täytyy ostaa aina takaisin, ei sitä anneta ilmaiseksi takaisin, eikä niin pidä tehdäkään! Jotkut asiat ottaa vuosia, osa vuosikymmeniä... on todella lapsellista ajatella, että ihmiset unohtaisivat kokemansa jossain viidessä, kuudessa vuodessa.
      Eivät he ole sinulle mitään velkaa, eikä heidän tarvitse unohtaa, ei heidän täydy antaa sinulle toista mahdollisuutta!

      Sinulla on nyt mahdollisuus, mutta älä enää hölmöile!

    • willimango

      Hyi vittu! mitä kommentteja. Minä tarkotin muutoksella sitä että en enää iske varattuja poikia/miehiä, puhu toisista sen kummemmin seläntakana pahaa tai levittele salaisuuksia. Mutta jos minun pitäisi alkaa elämään kuin joku nunna, pukeutua kaapuihin... unohtaa pillifarkut, topit, korkokengät yms. Ja että se on huono asia jos herättää miehissä seksuaalisia haluja ja kiihotusta, niin ei tule onnistumaan!!! . Eikä tuollaseen tarvii kenenkään suostua se on vapauden sortamista ja riistoa. Jos en saisi pukeutua niin kun haluan, ilmaista itseäni ja olla oma itseni, niin mun sisällä kasvaa helvetillinen ahdistus ja se puristus tuntuu tuossa keskivartalossa, että mun on pakko repäistä itseni irti jossain vaiheessa niistä kahleista ! Ja jos naiset ei sais aiheuttaa miehissä seksuaalisia haluja ja kiihotusta, niin lisääntyminen ois loppunu aika päiviä sitten ja oltais kuoltu sukupuuttoon. Mä oon myös pienestä tytöstä lähtien ihaillu sellasia julkkiksia esimerkiksi kuin Pamela Andersson ja Britney Spears, siinä on kauniita, seksikkäitä, rohkeita naisia ja se on upeaa! . Käytös on se mikä määrittää onko nainen huora ja jos mä vaikka strippaisin, se ei ole SYNTIÄ, se on vain erilaisuutta ja niin kauan kun en myy itseäni, kellään ei ole oikeutta kutsua mua huoraksi.

      Teidänlaisille ihmisille mä nauran ja vihaan myös, tuomitsette turhista syistä. Jokaisen perus oikeuksiin kuuluu pukeutua, meikata, laittaa hiuksiaan ja kynsiään, just niin kun haluaa.

      Ja kyllä, kiusaajat ovat mulle velkaa sen elämän minkä ne multa pilasi. Ihmisten täytyisi 5-6vuodessa myös kypsyä sen verran, että oppii oikealla tavalla näkemään asiat ja mulla täytyy olla mahdollisuus elää rauhassa.

      • tätätakoitan

        No hyväksy sitten se huoran leimas. Ei täällä mitään sille mahdeta, että olet elänyt niin ja edelleenkin annat vinkkejä että täältä pesee. Miksi täällä valitat. Tuskin ne sinua mollaavat lukevat tätä palstaa. Sinun täytyy itse puhua heille ja lunastaa mainees takaisin.


      • MielenvikainenMoloperse

        Pillufarkut:D


    • Seonomavalinta

      Kyllä se siitä kun/jos joskus aikuistuu ja lapsellisuus jää taa. Voi tietty olla, et leima on siinä vaiheessa sen verran piukassa että sen kanssa elelet vielä mummonakin. Mut haittaakse jos omasta mielestä se on ihan ok.

    • Ojjiini

      Hei, jokainen elää oman elämänsä. 21-vuotiaana ei kannata vihata, maaseutua jne.. Mä oon roimasti vanhempi ja elämä yllättää positiivisesti. Jatka vaan elämääs ja kokeile kaikkea uutta. Ei tossa iässä mikään oo niin vakavaa, ei mullakaan ole. Toi viha... Siitä koita päästä. Jos et pääse niin opit kantapään kautta. Se kuluttaa sua. Hanki ympärille ihmiset joita ei tarvii jatkossa vihata.

    • willimango

      MÄ EN HYVÄKSY MITÄÄN HUORAN LEIMAA, KOSKA MÄ EN OO IKINÄ SEMMONEN OLLU !

      Mä oon ollu vaan murrosikäinen, teini-ikäinen tyttö, joka ei oo tienny miten tarkalleen tätä elämää tulisi elää ja kokeili rajojaan.

      Edelleen, jokaisella on oikeus olla oma tyylinsä ja se ei tee ihmisestä huonompaa. Oli sitten tyyliltään rokkari, räppäri, povipommi, tavis, gootti... jne.

      Mä en anna tyylilläni kellekään mitään vitun vinkkejä, vaan se miksi pukeudun pillifarkkuihin, toppeihin ja korkokenkiin esimerkiksi, niin sen takia, kun tunnen niissä oloni viehättäväksi ja kauniiksi! Onko se väärin?. Ja kun sinkku olen, en pahastu, vaikka joku mies minusta kiinostuisi.

      Minä en mun kiusaajien kanssa rupee keskustelemaan enää mistään, koska se ei hyödytä ja he kiusasivat, koska ovat empatiakyvyttömiä psykopaatteja jotka rakastavat kiusata tai olivat itse myös lapsellisia.

      Jos ette oikeasti kannata sitä että ihmisellä on oikeus olla oma itsensä ja ymmärrä että on rikkaus et kadulla tulee vastaan ihmisiä joilla on erilaisia staileja, niin viiltäkää kurkkunne auki!

      Eikä Pamela Andersson ja Britney Spears ole KOSKAAN olleet huoria.

      • dtyfuihjouiyt

        Tekstisi kyllä kertoo sinusta jotain ihan muuta!

        Luuletko ihan oikeasti ettei noita esimerkkejäsi pidetä sellaisina? Sitten elät kyllä mielikuvitus maailmassa!!!

        Ainoa ero on siinä, että heillä on rahaa ja heille ei sanota sitä päin pläsiä sen takia. Sinulla tuskin on miljoonia, jolla saisit hännystelijöitä kertomaan sinulle, mitä haluat kuulla.

        Mitä jos yrittäisit aikuistua?

        Sinun kirjoituksesi on tosi lapsellista ja jos oikeasti tulet elämään tuolla tavalla, niin olet alta neljäkymppisenä eronnut ja katkeroitunut nainen.

        Kyllä teineille riittää ihastelijoita ihan jonoksi asti, mutta nämä samat jonottajat kahdenkymmenen vuoden jälkeen edelleen katsovat teinejä, ei heitä kiinnosta nainen jolle on kertynyt vuosia liikaa.

        Totta kait voit pitää tyylisi, mutta turha on sitten valittaa kun ihmiset kohtelee sinua niin kuin kohtelee.


      • rghfgjfgj

        Hyvä tyttönen, sinun kannattaisi alkaa kasvattamaan itsetuntemustasi ja itsetuntoasi.
        Mitä helvetin väliä sillä on kuitenkaan, mitä ihmiset sinusta ajattelevat? Sitä paitsi sä liioittelet. Tuskin kaikki maailman ihmiset ajattelee toisistaan, että: Kappas, huorahan se siinä!
        Oletko ottanut maksun seksistä? Se on huoraamista.

        Sinun teksti on epävarman nuoren kirjoittamaa. Ensin kerrot kokemuksistasi ja tavallaan pyydät neuvoja, sitten kuitenkin tyrmäät kaikki vastaukset mitä sinulle täältä annetaan. Kannattiko oikeastaan avautua ollenkaan jos logiikka on tuo?

        Kukaan täällä ei ole sanonut, että joku pukeutuminen tai käytös tekisi ihmisestä huonompaa. Se on sun omassa päässäsi.
        Miksi pitäisi? Ihmiset kuitenkin on täällä elämässä sitä oppimista varten. Aina voi muuttaa tapojaan ja kasvaa fiksummaksi.

        PS. Kannattaa muistaa, että vaikka lisääntyminen saattaakin vaikuttaa ihmisen perimmäiseltä tarkoitukselta, on nykyaikana paljon muutakin mihin keskittyä. Itseasiassa väestönkasvullekin pitäisi tehdä jo jotain...


    • GimmaTuoltanoin

      Minä olen huora, koska äijät on niin out ettei mitään hei eiks je.

    • seonomavalinta

      Tottakai jokaisella on oikeus pukeutua tavallaan ja elellä niin kuin tahtoo niin pitkälle kun toisen nenä tulee vastaan, mutta siihen että sinuun suhtaudutaan niin kuin kerroit, niin palstalla meuhaamalla muuttua. Emme voi täällä vaikuttaa niihin ihmisiin, joita ympärilläsi liikkuu. Vain sinä voit siellä itse vaikuttaa käytökselläsi, elämäntavoillasi, eleilläsi niin että tuo nuorena hankittu kuva sinusta muuttuu ja porukat unohtavat menneet kohelluksesi.

      Se on vain niin, että kansan suussa ja päässä ei vaikutelma joka ensiksi syntyy, helpolla muutu. Jos on joskus varastanut, säilyy rosvon maine pitkälle ja jopa vaikka loppuelämän, jos ei ole käytöksellään tarpeeksi vakuuttava. Jos petät kerran kumppaniasi, niin syvä luottamus menee, suhde ei ole enää entisenlainen, jos kertoilee satuja, niin sinuun ei helposti uskota vaikka puhuisit joskus tottakin.
      Kyllä se on niin että ihminen leimautuu ikävien piirteiden perusteella. Minua kiusasi eräs tyttö kouluaikoina ja kyllä on kestänyt kauan että olen oppinut pitämään tästä ihmisestä. Oikeastaan tilanne muuttui, kun otin asian puheeksi kahden kesken, sovittiin ja hän pyysi anteeksi. Ja ei tietenkään ihminen ole sama enää 55-vuotiaana kuin alle kymmenen, mutta se tunne että tuo kiusaa ja pitää olla varuillaan säilyy. Sitäkin puolta tilanteessa käsittelimme. Onneksi tänään olemme jopa ystäviä.

      Kerran eräs rohkea ihminen kirjoitti jopa paikallislehdessä, että ei ole enää se samanlainen kuin mitä nuoruudessa oli. Ja varmasti se auttoi ihmisiä muuttamaan mielikuvan hänestä ja menneisyyden taakka jäi. Ja kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

    • Johaojutut

      Nyt kai oli kyse lähinnä pukeutumistyylistä ja nuorena henkilönä tehdyistä tyhmyyksistä. Hei haloo.. Ei elellä 40- luvulla! Ilmeisesti jengillä ei ole yhtään perspektiiviä ja tajua mitä tapahtuu pintaa syvemmällä mitä kunnollisimmissa kulisseissa ja rievuissa. Itse ainakin tuhat kertaa ennemmin kelpuutettaisiin tuon tytön piireihin kuin jonkun kaksinaamaisen letti polkka tai nutturapään, jonka ties mikä on kieroutunut jumiin saakka kehityskelvottomaksi.. Älä huoli tyttönen... Suurin osa kommentoijista asuu hikiperässä kaikkine asiaan kuuluvien asenteineen ja ymmärryksineen, joten ei painoarvoa.. Ole sinä kaunis ja pynttää niin kauan kuin siitä iloa saat.

      • Lolololita

        Juu pakkelia naamaan ja pillifarkut jalkaan ja tyrkylle:). Mutta turha täältä(kään) on tulla ymmärrystä kerjäämään tuolla asenteella. Täysi-ikäisenä sulla on kaikki oikeudet, mutta myös vastuu!


      • pitäsittenmainees

        Ja jos on ollut kevytmielinen menneisyys, niin kyllä leimasta on vaikea pois päästä, jos vielä edelleenkin antaa vihiä siihen suuntaa. Pitää se huoranleima sitten vain hyväksyä. Ihmisiä ei voi muuttaa, mutta omaa käytöstä kyllä voi.


    • Kallisnainen

      Idiootin leimasta onkin sitten mahdoton päästä eroon. Se Kun on tiukassa ja syvällä istuva ominaisuus ihmisessä. Siitä tosin ei ole Mitään haittaa henkilölle itselleen, koska hän ei itse sitä tunnista, eikä korkeamman tason havaitsija henno sitä hänelle useinkaan kertoa. Paljon niitä vastaustenkin perusteella on, ettei vertaisista ole pulaa.

    • onnen-kantamoinen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe