Masmar Juttuja

Masmar

Masmarit kiinnostaisivat minua ja kertokaa kokemuksia sekä kaikkea mitä Masmareista tiedätte. Kertokaa siis omia Masmar tarinoitanne.

29

3610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VäinämöinenTietää

      Masmar 33 on merikelpoinen hyvärunkoinen nopea ja ennen kaikkea hauska ajettava. Ja onhan noissa melko ahtaat tilat sitä en kiistä mutta tällainen olisi ainakin minun unelma Masmarini.
      Merkki: Masmar
      Malli: 33 Offshore
      Moottorin Merkki: Caterpillar
      Teho: 2× 300 hp=600 HP
      Pituus: 10,10 M
      Väri: Musta
      Ja sitten vielä kaikkea hienoa kilkettä mukaan niin se on sitten siinä varustukseen kaikkea esim. Karttaplotteri,Tutka, Vapatelineet, Viistokaiku Yms. Yms. ...

    • MinäSinäHänMe

      Osta itelles halvalla joku Masmar 20 Sportfishing itselleni on Masmar 20 normimalli. Tai jos tili on kunnossa osta AAW:n Massikka 75.

    • UkkeliKukkeli

      Itse olen veneillyt pitkään Masmar 33 Pro:olla. Olen ollut tyytyväinen, loistava vene yhteys ja pieneen harrastus kalastus käyttöön mutta menee kyllä loistavasti kahden hengen matka\retkiveneenä. Itse käytän venettä lähinnä yhteys ja kalastuskäyttöön, mutta on siinä paljon öitäkin vietetty.

    • Enviitsinytostaa

      Masmar on aika onneton tekele. Firma meni nurin ja joutui moottoritoimittajan omistukseen. Merikelpoinen kylläkin, muttei sovi oikein mihinkään käyttöön.

      • NoHuhHuhh

        Ei sulla kyllä ois ollut varaakaan.


      • Tarkk
        NoHuhHuhh kirjoitti:

        Ei sulla kyllä ois ollut varaakaan.

        No olipa todella älykästä tekstiä. Keskustelu alkoi mukavasti ja harmoonisesti, mutta sitten tuli tämä räkäpläntti tähän väliin.

        Yrittäisit edes hieman, jotta saisit pidettyä tuollaiset epäpuhtaudet pois toisten silmistä.


    • Mökkibåt

      Kyllä Masmar on hyvä vene ainakin kruisailuun ja yhteysveneeksi

    • VaihtomiesYksSyy

      Masmar on minun mielestäni vitun hyvä vene varsinkin jonkun mainitsema 33 Offshore malli kun siinä on tuo ulko-ohjaamo. Eikä Masmar ole todellakaan onneton tekele. Se on nopea, merikelpoinen ja ne on hyvärunkoisia. Masmar on todella nopea matkakäyttöön ja yhteyskäyttöön juuri sopivan nopea. Itselläni on Masmar 33 Open ja kalastus käytössä on Kustavin vesillä siellä ainakin ihan toimiva ja moottori ei ole mennyt koskaan rikki mutta myönnän kyllä,että aion vaihtaa sen kyllä tuollaiseen Buster Phantomiin mutta huomatkaa, että ainoa syy siihen on se että Buster Phantom liikahtaa 59 solmua ja runko on alumiinia. Masmarissa on kyllä parempi kansi kalastukseen.

      • Taavi7v

        Tuo tietenkin voisi pitää paikkansa, mutta se ei pidä.
        Sovitaan kuitenkin, että sinulla on Masmar ja olet ostamassa tilalle Busteria.

        Veneilijät erottavat helposti, mitkä jutut ovat satuja ja mitkä tosia. Nämä karkkikaupassa kulkemiset erottuvat selkeästi omana ryhmänään.

        Mulla on jakuaari, porsse, lamborkini, ferrari ja nyt ostan köniksegin ja learjetin ja sitten talon luksenpurista ja toisen nitsasta.


      • alumiinikorroosio

        Eiköhän tuon masmarin saa likahtamaan samat jollei enemmänkin. Sinuna jättäisin säilykepurkit muille...


    • Tapsa47

      Taavi7V Hahha haa

    • muuyou

      Youtubessa muutamia pätkiä masmar veneistä

    • KotkaGriffin

      Itse tykkään enemmän Excellence 40 kuin Masskikasta, koska matkavauhti 52 solmua ja hemmetin hieno sisältä huiput 57 solmua Kipparista luin ja olin messuilla kerran Tukholmassa

    • BoatSpottingClubKotka

      Minä olen taas kiinnostunut Faster 35:sesta tosi samanlainen kuin Masmar 33 Offshore joko ohjaamolla varustettu Mannebergin ja Fasterin yhdessä tehty alumiini vene YouTubessakin on veneestä muutama video. Just myytiin Ruotsiin mutta näinpä sen ainakin Naantalin Vene messuilla ja Fenix Boating blogissa on tästä myös juttu ja on hieno kyllä tuo Excellent 40:nenkin olin samoilla messuilla ja luin jutun myös Kipparista. Ja oma vene on Minor 28 Columbus. Vitun Venevero. Vitun Hallitus. Rangaistus Harrastuksestmme. #Risumies hallitukseen. PS. Tilatkaa Kippari hyvä lehti, meille moottoriveneilijöille ja venettä ostaville.

    • FULLMasmar

      En löydä kuvia Excellence 40:sestä ja muutenkin jos joku vois laittaa chaser veneitten kuvia olisin tyytyväinen. Mutta Masmarin ainoa hyvä tarkoitus on kyllä pitkät yhteys matkat mökille osta mieluummin Kala Kalle 32 tai Kalaisa 8 Flybridge siinä kunnon matka kalaveneitä.

    • BusterMasmar

      Jos joku vene pitäisi ostaa niin kyllä se on Masmarin valmistama Myrskylintu se on hyvä kala matkavene se ja vielä Masmarin valmistama itse otin sillä kerran Charter matkan ja toisella kertaa kalaopas reissun. Oma vene on Buster XXL AWC ja venevero kismittää

    • RennyVeneilee

      Olen itse ajanut kaverin kanssa yhteiselle mökille Masmar 33 sillä Offshore mallilla. On kyllä ollut loistovene yhteys käytössä mökille on täältä Helsingistä Porkkalaan riittävästi viikonloppu matkaa. Vene on tietenkin kapea ja pieni sisältä mutta kyllä sillä hyvin tavaraa kuljettaa, meidänkin mökille menee joka viikko paljon tavaraa ja kumivene taaveteilla. Kalastustakin pystyy harrastamaan rajallisesti ja kyllä meillä on vapatelineitä ja Cannonin takilat kalastusta varten. Targakaari pitäisi vielä varmaan hankkia. Vaikka käytämme venettä enemmänkin yhteys käyttöön on siinä paljon matkailtukin ja järviä kierretty ympäri ämpäri. Masmarissa on huonojakin puolia ei Walkaround kansia, vain yksi keulaluukku ja erittäin kapea. Muuten loistopaatti. Keittiössäkin ruuan laittaminen onnistuu yllätävän hyvin. Hyvä ajettava ja ns. Helm Station on loistava meidän paatissa on Masmar 33 maximi moottori eli ×2 300hp Caterpillarit, ne otettiin yhteys käyttöä varten. Makuu paikkoja on kyllä liian rajallisesti. Ja tässä moni on ehdottanut jonkun veneen ostamista ei taida olla keskustelun aloittaja mitään ostamassa. Meilläkin Jumalist maximi venevero. Kylä nyt taitaa veneala olla veitsenterällä. Enkä muuten minäkään löytänyt tietoa tai kuvia Excellentistä ja sitä Kippari numeroa missä se on kannattaa varmaan koittaa metsästää lähimmästä Antikvariaatista.

      • JosKu1tenkin

        Upeeta, yhtään kuvaamaasi venettä ei ole kuitenkaan Suomen rekisterissä. Voiko olla, että näit vain unta?


    • ruotsiwiik

      Olen kyllä kovasti unelmoinut Masmar 33 Prosta ja sellainen olisi myynnissä Ruotsissa niin tiedustelisinkin sitä että saako niitä ulko ohjaamolla varustettuna

      • saakyllä

        Olen nähnyt sellaisen "ulko ohjaamon" pari penkkiä korotettuna hytin takana.


      • Bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
        saakyllä kirjoitti:

        Olen nähnyt sellaisen "ulko ohjaamon" pari penkkiä korotettuna hytin takana.

        Ei tainnut olla Masmar 33 Pro


    • RamRami

      Minulla on takana pitkä historia venilijänä ja olen omistanutkin monia veneitä esim. Minor 28 Columbus Fly, Hunter 45cc, Avance 40, Irwin 52 ja Masmar 33 Xtreme (Ja Xtreme tulee siitä, että olen muokannut sitä paljon). Masmar oli loistava vene ja on varmasti myös sen nykyisellä omistajalla. Masmar toimi hyvin esim. Yhteys käytössä, Offshore racing:issä (Höntsyssä), Retki ajossa ja Paraisten ja Turun saariston alueella. Masmar 33 Proota ei saa ulko-ohjaamolla. Jos Masmareja haluaa katsella suosittelen katsomaan ainakin nämä sivut: Fenix-Boating, N-Boats, Nettivene, Venepörssi, Venepalsta, SokBåt.se ja aloittamaan samanlaisen harrastuksen kuin YouTubettaja ZipZapPower. Nykyäänkin toivon etten olisi myynyt Xtreme:ä pois mutta oli pakko kun jäin eläkkeelle ja kulut olivat valtavat eläkkeeseen nähden. Nyt olen kyllä kiinnostunut uudelleen kun vaimoni kanssa myydään irtaimistoa ja toinen auto pois, niin nyt haluaisin ostaa Excellent 40 kun kiinnostuin eräästä blogi artikkelista. Olisiko missään muualla kuvia, tietoa, kokemuksia tai koeajo mahdollisuuksia tästä kyseisestä veneestä. Jos myydyistä tavaroista irtoaa riittävästi rahaa voisin veneen vaikka ostaakkin (Vaikka en siihen kyllä rahojen usko riittävän) ja sitten on vielä veneen kulut: Talvisäilytys, Verot, Diesel yms. Olisiko hän jollain firmalla sellaista vuokrattavaksi???

    • ewrfwfgg

      Ihme fetissi

    • KaikenTietäväMasmarMies

      Tiedän kaiken näistä nopeista ja loistavista luonnon ihmeistä: Masmareista. Olen asunut nyt saaristossa kuutisen vuotta ja Masmar 33 on uskokaa tai älkää yksi parhaista saariston yhteys veneistä, kuvitelkaapa ajavanne Airistolta pikaisesti Perjantai-iltana Nauvon kauppaan Marraskuun koleana iltana, kauppa reissun jälkeen pyrähdät pienen lenkin Airistolla ja sen jälkeen rantaudut nopeasti saaristolais tyyliin ja menet kotiin takkatulen, kaakaon ja suosikki kirjasi sekä TV-sarjasi kanssa olohuoneeseen. Niin, että niin sillain elelevät Masmar kuskit. Minulla on vain Faster mutta kyllä minäkin vaan Masmarin haluaisin. Tällainen on minun unelma Masmarini:
      Malli: 33 Offshore
      Luokka: Chaser, High Speed Intreceptor, Sthealt
      Nopeus: 49 solmua
      Väri, Musta, Neo, Navy Blue
      Moottori merkki: Caterpillar Wit-Traktor
      Ratti: Sparco
      Kansiluukut: 5
      Teho: ×2 300 HP
      Varustus: ×2 20hp trolling moottorit, Targa-kaari, ×4 Fighting chairs, ×4 Takilat, Hyvin pieni tukimasto, Useita vapatelineitä, Jatkettu uimataso (Ei sellainen kuin Guylinessa), Jousitettu Ullman Comfort istuimet, Taavetit, Pelastus lautta, Jenkkiläis tyylisesti säilytettävä kumivene, Sivupotkurit, Keulapotkurit, ×9 Plotteria, Viistokaiku, ×3 Tutkaa, Kaikuluotain, ×4 Kalastus kaikuja, Keula ankkuri, ×2 Ankkuria, Sähkö pimini, Kivääritelineitä metsästys reissuille, Marine Traffic, Commutter laidat, Kaiteet, ×4 kokoontaitevaa pyörää, ×4 Sivulaukkua, ×5 Super pientä vesitykkiä, Full chef kitchen koon puitteissa.

    • MaxXxXxz

      Excellent 40 on kyllä ulkonäöltään paljon hienompi kuin Masmar, Ruptech tai vaikka Maxipilot. Harrastan veneiden ja muiden kulkuneuvoja bongausta ja näin kerran Excellent 40 Saltssjöbaden:issa Ruotsissa ja siitä lähtee vertaamaan Masmar 33 tai 37 tai vaikka vielä samankokoiseen Masmar 40 niin kyllä HBV 40 vie voiton. Suosittelee käymään näillä sivustoilla jos haluat nähdä hienoja veneitä: YouTube: Knivsöder Media, 4readytorace, MasmarGL, Urbanex Ninja (Jos olisi vaikka hylätty jahti) | High Speed Craft | Venepörssi | Yachtworld | Nettivene | Venpalsta | UsedBoats.ru | Dawhois: Hbvfart.Com | AllYachts.org | Kippari lehti | Vene lehti | Arctic Boats | Fenix-Boating (Kun sitä nyt kaikki täällä on suositellut)

    • Masrmarjuttuja

      Masmar juttuja?

      Olipa kerran pieni punainen Masmar, joka asui isossa linnassa. Masmar oli kiltti tyttö, vaikka sukupuolesta ei oltu ihan varmoja koska Masmar oli syntyessään ikään kuin kaksineuvoinen. Tytöksi Masmarin isä ja ilkeä äitipuoli kuitenkin hänet leikkauttivat.

      Masmar eili normaalin heteronormisen lapsuuden ja kävi peruskoulua, josta sai todistuksen, jonka perusteella ei voinut päätellä oliko hän oppinut mitään vain ei. Todistuksessa ei ollut lainkaan arvosanoja.

      Koulun jälkeen Masmar päätti ryhtyä taiteilijaksi, koska se oli hänen juttunsa. Taiteilijana hän tunsi paloa yksisölliseen taiteeseen, jonka tarkoituksena ei ollut mielistellä valtaapitäviä rakenteita. Hän onnistuikin siinä erinomaisesti eikä kukaan, jolla oli merkitystä arvostanut häntä lainkaan.

      Päästyään niin merkittävään asemaan hänelle myönnettiin taiteilija-apuraha koska on olemassa taiteilijoita, joita arvostettiin vasta kuoleman jälkeen eikä ennen sitä. Kaikki muut apurahaehdokkaat hylättiin koska he pystyivät nipin napin elättämään itsensä taiteella. Se taas olsi selvä merkki lahjattomuudesta ja näköalattomuudesta.

      Nyt Masmar eleleee mukavasti ja tekee taidetta, jota kukaan ei ymmärrä. Hän odottaa kuolemaansa ja sen mukaanaan tuomaa menestystä.

      Sen Pituinen SE

      • SanomalehtiKuoleeEnnenMi

        Näinpä


    • PursiPuoliUSA

      Itselläni On Ollut Monia moottori ja purjeveneitä ja olen kokeillut kyllä masmariakin mutta se ei ole missään nimessä kaikista veneistä se paras mahdollinen, vaan paras on purje puolelta ja se on SeaFinn

    • KyrpäKarva69

      Joo-o

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2466
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      60
      1368
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1123
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe