Pumppuhuonekeskustelu Hämeen Sanomissa

Sallikaamunnauraa

Mikä tää keskustelu on mitä lehdessä käyty? Toivottavasti ei jatku, nimittäin jälkimmäinen kehujen ryöppy oli suorastaan hupaisaa ja niin läpinäkyvää :D

Vai oli kirjoittaja maata nähneenä syönyt jos jonkinmoista steikkiä ja pumppuhuoneella parhaat...sieltä pakkasesta mitä eläkeläispariskunta ei aikaisemmassa kirjoituksessaan huolinut. SALLIKAA MINUN NAURAA!!

Jos ladukasta lihaa saa, niin se ei ole todellakaan pakkasesta. Sikäli mikäli kauppa kay niin lujasti että pihvit loppuu, niin kaupunki on kauppoja täys mistä saa erinomaista pihvilihaa suoraan tiskistä. Eli mikäli resursseja ja halua löytyy, niin äkilliseen menekkiin on myös mahdollista reagoida nopeesti. Ja toimiva ravintola hamstraa useamman päivän lihat kaappiin sekä täyttää varastoa menekin mukaan...mikäli tukuista laskuun saa ostettua. Se on helppoa kun ruoka tarjotaan annoksina, jolloin menekin voi arvioida helposti.

Ja se että Lounaslistalla oli yhtenäpäivänä facessa ilmoitettu naudan sisäfilepihviä? What? Kuka pystyy 9€ lounashinnalla tarjoamaan naudan sisäfilettä?

Ja jos se kauppa kerran käy niin tiuhaan että tavarat loppuu, niin miksi ihmeessä yrityksen tiedot näkyy seuraavalla listalla?

http://www.protestilista.com/yritys/2638838-1

Hieno paikka ja miliöö sekä aurinko paistaa pitkään. Sitä ei käy kieltäminen, mutta myös Hämeen Sanomilta mielestäni typerä veto julkaista juttuja, oli ne sitten hyvää tai huonoa, kun on kuitenkin ihmisten elinkeinosta kyse. Vai onko seuraava nostatuksen kohde Virveli ja sit Casino ja siitä Mierolaan?

91

1272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • twnbuwnp

      Pravda kertoo puolueettoman totuuden.

    • Murot

      Eikös kirjoitukset ole olleet yleisönosasto kirjoituksissa, ei toimituksellisessa aineistossa. Perzukeilla taas murot sekaisin.

      • Sallikaamunnauraa

        Aivan totta, mutta kyllä nekin jonkun seulan läpi menee.


      • wre564763

        Tuloksista päätellen ei mene.


      • Ureatmuroissa
        wre564763 kirjoitti:

        Tuloksista päätellen ei mene.

        Eihän lehti ota kantaa yleisönosasto-kirjoitukseen, jos se on asiallinen oli sitten sisällössä jotain sanomista muuten.


      • heikko-selitys

        Otti kantaa koska julkaisi. Olen kirjoittanut ja Persun kirjoitukset on jäänyt julkaisematta koska eivät ole tietenkään 'asiallisia'.


      • Vali-vali
        heikko-selitys kirjoitti:

        Otti kantaa koska julkaisi. Olen kirjoittanut ja Persun kirjoitukset on jäänyt julkaisematta koska eivät ole tietenkään 'asiallisia'.

        Alatyyliset karsitaan, persun kannataa opetella kirjoittamaan asiallista mielipidettä.


    • mitähätää

      Taitaa tulla pumppuhuoneen rahoitus liivipoppoolta

      • Esajavesa

        Arveletko liivipoppoota vain vai onko jotain faktaakin?


      • Asunnotonmummo

        Kuulostaa enempi pamppuhuoneelta.


    • aamukaffe

      Huh huh aikamoiset on protestilistat....lounaslistojakaan ei ole kun facebookissa ja paikan päällä.henkilökunta ei tiedä mitä lounaalla on kun muutaman kerran aamulla sitä kahvireissulla kysellyt,tästä en nuorta tyttöä voi torua jos hänellekkään ei lounas ruuasta kerrota

      • TekoHengitys

        Kantolan Tapahtumapuisto kuulemma vetää runsaasti mm. ravintolapalveluita kylkeensä ja synnyttää sinne satoja uusia työpaikkoja. Lupailtiin.


      • MääNautinn

        Perzuikkeja vituttaa Kantolan menestys.


      • Matto.suihkussakin

        Ihanan sarkastista, hih.


      • PelkkääPaskaaPukkaa

        Tarkoitat siis Tapahtumattomuuspuiston menestymättömyyttä!
        Ei tuolla nykyjohdon käyttämällä amatöörikaavalla voi menestyä kukaan eikä mikään.
        HML:ssa kehitysideat suorastaan nousevat itsekseen Iisakin, Sarin, Käkösen ja Juhan bingopallosta ja sitten niitä "jalostetaan" viimeisen päälle Levin saunoissa ja kammareissa. Ajatuksen juoksu on Iisakin järkkäämässä brainstormingissa niin kovaa, että peitot heiluu ja huonenroissa sekoillaan. Vanajanlinnan puppelit hoitaa tietenkin serviisin ja juomapuolen ettei ideat lopu johdon , mutta lasku menee jälleen kaupungin pesulaskuihin, kuten ennenkin.


      • heheehhahhaa

        K.Ari sinulle pukkaa paskaa sellissä. Kutsu vartia apuun kai se jotain voi auttaa ja ainakin lääkkeet jakaa.


      • heheehhahhaa
        heheehhahhaa kirjoitti:

        K.Ari sinulle pukkaa paskaa sellissä. Kutsu vartia apuun kai se jotain voi auttaa ja ainakin lääkkeet jakaa.

        Päivystävälle Demulitrollille siellä pukkaa paskaa sellissä. Kutsu vartia-kaverisi apuun kai se jotain voi auttaa ja ainakin lääkkeet jakaa.


      • Proffankulta

        Päivää perzuikki Heini.


      • Saatana_mikä_kylä
        TekoHengitys kirjoitti:

        Kantolan Tapahtumapuisto kuulemma vetää runsaasti mm. ravintolapalveluita kylkeensä ja synnyttää sinne satoja uusia työpaikkoja. Lupailtiin.

        Kantolan tapahtumapuisto työllistää paljon nuoria ja Can-Pack heidän vanhempansa !


    • mössönmössön

      Lounaasta en siellä 9€ maksais kylmiä mössöjä

    • kuratkalsareissakokoajan

      toissa viikolla kävin syömässä vieläkin pakki ihan sekaisin

      • Khahdcsf

        älä syö


    • Khahdcsf

      No tuonnehan tarviikin järjestää paikallisdemulien pikkujoulut, jos saisivat sopivasti mahanpuruja

    • Khahdcsf

      No tuonnehan tarviikin järjestää paikallisperzuikkien pikkujoulut, jos saisivat sopivasti mahanpuruja

    • Pumppupamppu

      En oo viel äkäynyt Pumppuhuoneella syömässä, mutta sehän on kiva paikka käydä kuuntelemassa konsertteja. SIin ävoi istua ravintolassa ja kuunnella ilmaiseksi musiikkia. Julkaista sitten Facebookissa kuvia, kuinka on oltu rokkailemassa. JA varmaan on hyvää ruokaakin, menen joku päivä.

      • NäinOnNähtävä

        Ai kuunnella konsertteja???
        Onko tuolla Pumppuhuoneella jokin oma konserttiorganisaatio vai viittaatko tapahtumattomuuspuiston konsertointiin?
        Jos siihen viittaat niin kyllä hiljaista on, korkeintaan linnunlaulua, ehkä satakielen jos on tuuria, voit kuulla!


    • Kauheetvelat

      Karmeen kokoset velat on.... Toivottavasti yrittäjä saa bisnekset pyörii!

    • Ihankivannäköinen

      Käynyt kerran ja ihan mukavan näköinen paikka mutta, mutta... Paikalla on vähän "omanlaisensa" asiakaskunta. Samanlainen kuin tiiriön keilailuravintolassa ja turengin motor cafessa. Kiitos ei...

    • Onsehelppoa

      Onkos nää viisaat tietäjät ja taitajat tietoisia siitä, että protestilistalla näkyvät summat voivat olla jopa maksettu. Voivat näkyä siellä jopa kolme kuukautta vaikka asia olisi hoidossa:) Ja jos katselee kaikkia hämeenlinnan yrityksiä, joilla on listalla jotakin, niin onhan niitä aikamoinen läjä yrityksiä. Eikä niillä silti mene ihan huonosti. Velkomustuomiot on sitten asia erikseen. Hyvä paikka, hyvät ruuat, kaupungin aurinkoisin terassi, vesi lähellä, puitteet mitä parhaimmat. Ja paikkahan toimii vasta toista vuotta, moni firma menee alkuvuodet velkarahalla. Näiden viisaiden kirjoittajien kannattaa alkaa yrittäjiksi, ei se usein niin mene, että rahaa vaan sataa taivaalta kuin vettä. Oho..eikös anttilakin painanu konkurssin, oli varmaan monelle yllätys. On se yrittäminen helppoa vaikka kyseisessä anttilassakin myynnit päivittäin oli satojatuhansia. Ei muutakun yrittämään vaan ja sitten kirjoitteleen kuinka menee. Itse pysyn kyllä duunarina. On palkkapäivät ja lomat ja joskus vähän sairaslomaakin. Yksinkertaisempaa matematiikkaa:)

      • IlmaistaMaksuaikaa

        Parempi pysyäkin duunarina, kun tuollaisia kirjoittelet. Jos olet ymmärtänyt asian oikein, niin velka ja protestilistalle pääsy on aivan eri asioita. Listalle ei pääse ensimmåisen eikä vielä toisen karhukirjeen eli maksukehoituksen jälkeen. Laskujen tahallinen maksamatta jättäminen on törkeää toisia yrittäjiä kohtaan. Tätähän harrastaa kaupunginjohdon luottoliikemies Ritaluoma.


      • LuottoVeljekset

        Ritaluomalle menee hyvin Key Westissä K.Arin kanssa.


      • KulissitSaattavatSortua

        Ritaluoma on aina ollut Sartsan, Kiero-Kiemuran, Tapsu the Vekkulin ja Juhis Isotuhon silmissä luotettu ja osaava liikemies. He ovat yhdellä suulla kehuneet Ritaluoman luotettavuutta ja bisnesvainua, vaikka Kari ja Lulu löivät pöytään kovat faktat Ritaluoman tyhjistä puheista jo vuosia sitten. Ei auttanut mikään autotalokuumeeseen, koska tuo edellämainittu typeryskvartetti halusi saada rahaa HPK:n tyhjönä ammottavaan kassaan ja ehkä omiinkin taskuihin hinnalla millä hyvänsä. Kaupungin veronmaksajien etu jäi aivan sivurooliin, kun kok-sd typerysryhmä oli joutunut uunotetuksi Ritaluoman virittämään korruptioansaan. Sen jälkeen kok-sdryhmää onkin viety Ritaluoman ohjauksessa kuin laskiämpäriä ja turvat ovat pysyneet tukossa. Veli Markkua ei ole haluttu uhkailla minkäänlaisilla korvausvaatimuksilla eikä yritetty edes haastaa oikeuteen lukuisista yksittäisistä kusetuksistaan, vaikka syytä todellakin olisi. Ymmärätte varmaan sanomattakin mistä se haluttomuus johtuu. Ritaluoma voisi tilanteen vaatiessa panna tuon kok-sd kvartetin luottamus- ja työuralle pisteen paljastuksillaan, jos hän näkee siihen tarvetta ja halua.


    • Päivällislista

      Ruokalista tulee niin myöhään, että itse olen valinnut lounaspaikan jo monta tuntia aiemmin.

      • Hahhahhah

        Ruokalista tulee sen takia myöhään koska ei vielä tiedä mitä lidlistä -30% saa. Kanaa ainakin viimeaikoina 😁


      • kantolaravintola

        Kuka on pumppuhuoneen yrittäjä????


      • Verokortillako

        Sama joka pitää turengissa linja-autoasemaa. Nimeä en tiedä. Turengissa ainakin kokkina Aulangontiellä kyykännyt kotiruokamies. Verokortillako?


      • Joku_-

    • KöyhätKyykkyyn

      Lìstat on listoja ja paskapaperi on paskapaperia. Meneehän paperikeisariila Saarisellakin ihan hyvin, vaikka protestilistalla on yli 700000 tuhatta. Tosin täällä kirjoittelevat ja pätevät eivät osaa laskea edes sataan. Teille muutama tonni on maailmanloppu, toisille se on paskapaperia.

      • Iiijokisarja

        Osukohan nyt yrittäjää itseään johonkin :D Hetkessä kerätyt velkomustuomiot n. 30 000€, ton kokosella yrityksellä ei ole kyllä paskapaperia.


      • OpastanTietämätöntä

        Onko sinun mielestäsi tavoiteltava ja ihan normaali tilanne yritykselle, että se on protestilistalla isojen summien kera? Tiedätkö muuten, että yritysten luottokelpoisuutta listaavat ja tietoa myyvät yritykset laittavat tälläiset maksuhäiriköt todella huonoon kategoriaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tilanteen tietävät muut yritykset eivät myy maksuhäiriöiselle yritykselle yhtään mitään ilman etukäteis- tai käteismaksua.
        Tällainen tilanne tarkoittaa rehellisesti toimivalle yritykselle käytännössä erittäin suuria vaikeuksia tai toimintakyvyttömyyttä päivittäisen toimintansa jatkamisessa.
        Paperikeisari Saarisen kohdalla yrityksen toiminta voi jatkua voudilta ns. siimeksessä olevilla varoilla tai sitten bulvaaniyrittäjän avulla.
        Oletko nyt ymmärtänyt asian vai vieläkö pitää vääntää rautalangasta vieläkin selvempi esimerkki?


    • Alappavääntäänvaan

      Väännä vaan. Protestilistalle pääsee sitenkin, että riitauttaa laskun. Ja kun byrokratia on niin hidasta, että olet jo listalla vaikka käräjäoikeus tuomitsisi laskun aiheettomaksi. Listalta ei vaan voi lukea, miksi siellä on. On siellä suurin osa maksuhäiriöisiäkin, mutta sekaan mahtuu muitakin. Joten väännäppä lisää vaan jos tarvetta on.

      • Pieni-analyysi

        Jo toki.
        Jokin satunnainen juttu protestilistalla ei ole vielä kovin hälyttävää.
        Mutta kun niitä on useita, ei silloin oikein voi enää uskoa muihin syihin kuin kassan tilaan.


      • EiVelkaaHuijareille

        Juuri näin. Yksittäinen lasku voi mennä protestilistalle riitelyn vuoksi, mutta useammat kertovat kassavirtaongelmista tai sitten Ritakuonon kaltaisesta huijarin luonteesta, jolloin ei ole tarkoitustakaan maksaa yrityksen tekemiä aiheellisia laskuja.
        Yritysten taloustilanteesta maksullisia raportteja tuottava yritys kertoo myös maksujen viivästymisistä eli maksukäyttäytymisestä ylipäätänsä. Jos tällaisessa raportissa alkaa tulla varoituksia jostain yritykestä, niin silloin on syytä muuttaa maksuehtoja välittömästi vahingon ehkäisemiseksi. Tietysti huijarien kuten Ritakuonon tapauksessa jo yksikin lasku voi olla liikaa.


      • UitettukoFloridaan

        Kaupunginhallituksen tuella Ritaluoman paskapaperipino on -1,5 miljoonaa.


    • HMLkorruptionPesäke

      Kohta saadaan varmaankin lukea HäSasta juttu, jossa kokoomuksen ja demareiden valtuutetut kilpaa kehuvat Ritaluoman rehellisyyttä ja oikeaa asennetta yrittäjänä. Tämä tapahtuu heti, kun Ritaluoma toteaa aloittavansa yksityiskohtaisten muistelmien kertomisen mediassa, jos kaupunginjohto tai valtuutetut edes harkitsevat alkaa nostamaan syyttävän sormensa Ritaluomaa kohden. Sieltä voisi löytyä kaikenlaista pienta ja vähän isompaa lahjusta ja muuta maasutusta, mikä ei kestä lainkaan päivänvaloa eikä poliisitutkimuksia.

      • Perzuntarpeet

        Mitähän tässäkin ketjussa varsinaisessa asiassa kuuluu siihen ritaluoma/scc caseen? Perzukin ei tarvitse tunkea pakkomielteitään joka rakoon.


    • Bulltheking

      Vetäkää käteen:D

    • veneilijämies

      Pumppuhuone on miellyttävä paikka istua iltaa,henkilökunta mukavaa ja maisemat hämptonin parhaat.Kesäloma alkaa 2vko kuluttua ja meinaan viettää enemmänkin aikaa kyseisessä mestassa.

      • Pelastusliivit

        Onkohan enää toiminnassakaan??


      • KohtaLuukkuKiinni

        Yrittäjä samuttaa valot melko pian, jos ei saa hankittua riihikuivaa rahaa joltakin taholta. Velkaa ei saa enää luottolaitoksilta eikä ostettua tavaraa tukusta tilille, kun on maksuhäiriöisten listalla. Seuraavaksi joutuu koronkiskojien hampaisiin.


      • rääppihä

        Kyllä oli tänään onnetonta lounas ruokaa kun vaimon kanssa olimme syömässä


      • Käyny-oon

        Kaivohuonehan on Hesassa!Q!!!


    • Hyhhelvata

      Näin teidät juu. Muuten ihan söpö pari, tosin itelle voisit naamalle tehdä jotain ja hommaa nyt edes pikkasen paremman näkönen vaimo itelles. Pienemmästäkin menee ruokahalu.

      • Hohhoijaaaa

        Asiallista kommentointia?? Palautteesta ei pidä suuttua vaan miettiä mitä tekisi toisin. Tosin tuo kommentti kertoo kaiken...myöskin sen että taisi yllä kirjoittanut pariskunta olla sen päivän ainoat asiakkaat kun tietää ketä tarkoitetaan.


    • Selkeyttä

      Ruokalista tulee miten sattuu...jos tulee. Välillä siihen aikaan kun on jo syöty. Maanantaina kanaa ja kasleria, tiistaina paneroitua kanaa ja kasleria kastikkeessa...tällä tyylillä. Ettei olis eiliset lyöty pöytään? Ja välillä listassa niin montaa sorttia, että tuntuu et olis kaupan hyllyt tyhjennetty ja kaikkee on vähän. Monestikkohan ensiikolla on pyttipannua?

      • Perushommakateissa

        Lista tulee joskus iltapäivällä, jos tulee. Itse tsekkaan listat klo 9-10 välillä ja jos listaa ei ole, en mene ko. paikkaan syömään "sitä jotain" ennen klo 11.


      • luulko

        Niimpä kyllä taitaa luukut olla kohta puoliin kiinni siltä se nyt vahvasti näyttää


    • Kunnonluukut

      Luukut kii, luukut auki. Muijakin laitto vuonna -93 lokakuussa luukut kii. Siitä samantien huoriin viroon ja luukut oli kunnolla auki. Tammikuussa -94 tapasin nykysen muijani. Todellinen seksiaddikti. Luukut vaan aukenee ajan myötä lisää. Ei oo perunasta ja pillusta puutetta, elämä on parasta huumetta.

    • Voivoivoivoivoi

      Nyt on jo vuokranantajakin rahojensa perässä....

      • VoutiOnJoKylässä

        Joo, näkyy satamayrittäjä perivän vuokria, joita onkin rästissä ihan kiitettävästi. Kohta sammuu valot ainakin tuon ravintolayrityksen kassakoneesta.


    • Kassatkolisee

      Koneet sammuu, uudet tilalle. Ranta terassineen on mahtava paikka järjestää kesäkuukausina vaikka mitä. Miksi yritys ei ole käyttänyt puitteita hyödykseen? Jos ei tapahtumaa, tuskin isompia kassavirtoja. Oikeanlaiset tapahtumat tietty maksaa, mutta samalla ne yleensä tuo sitä kassavirtaa. Asiat ovat joskus pienestä kiinni.

    • Repre

      Ei taida yrittäjää enään kiinnostaa mikään

    • Tresani

      Yrittämisen ihanuutta suomessa. Kannattaa alkaa yrittäjäksi.

      • Asiakasvirta

        Tai sitten kannattaa tehdä kannattavuuslaskelmat ennen yrittämistä, kun ei ole useamman pöydänkään paikat kannattaneet.


    • PyöräurheilijaSaikansalo

      Protestilistalla lähes 13000€ vuokrarästejä. Taitaa olla useamman kuukauden vuokrat maksamatta. Häätö on ainakin tulossa jos ei konkurssi ehdi sitä ennen.

    • Vuokraa

      Juu ei moni vuokranantaja kauaa kattele tuollaista ettei vuokraa makseta...törkeetä....voi olla hankala päästä muualle vuokralaiseksi

    • Kauheeta

      Voi kauheeta. Mahtaakohan siitä rannasta saada lohia vai joutuuko vaan mato-ongella nappaileen särkee? On se niin julmaa!

    • Luukut

      Nyt meni luukut kiinni

    • Uudetasukkaat

      Huhujen mukaan paikkaa ollaan vuokraamassa mamuille nukkuma paikaksi. Kuulemma 18 sängyn verran on tilaa.

      • Asunnotonmummo

        Oiskohan mummollekin vuodepaikka?


    • Miamaumou

      Mummot menee vanhainkotiin. Matuille rantatonttia. Uusien huhujen mukaan tarjouksen on heittänyt myös kissakoti.

      • Asunnotonmummo

        Kissahan se mummokin, ainakin mitä kiehnäyksen määrään ja kermaan tulee.


      • Leikkipaikanrakentaja

        Aina kai joku raapimisparru löytyy, jos yhtään on kermaa viiksissä.


      • m.as

        Taasko sitä mennään :)


      • Leikkipaikanrakentaja

        Meinaatko jotain kis-kis-karamellia tyrkyttää..


      • Leikkipaikanrakentaja

        Mikäs sen kotosampaa, kuin pankolla surahteleva kissa, se on mukava sitten alkaa leipälapiotaan uuniin ujuttamaan ja suunnittelemaan illan kirnuamista.


      • m.as

        Houkutuskarkit ovatkin vähissä, viimeksi olivat kis-kissit ja polarit ihan limaisia kuin kovassa paineessa sulaneita. Pesu ja linkous on nyt mummolla mielessä, sekä illalla varmaan saunan käynnistämien kun vedet tuli äsken kannettua ja puutkin kaadettu. Saa nähdä jaksaako mittari nousta vielä 130 asteeseen, vähän liian kuumat paikat.


      • Lprk

        Mittarihan nousee vaikka pystysuoraksi, joka onkin usein paras lämpötila lauteilla, 130:ssä alkaa olla jo viisari vaakasuorassa..
        Älä linkoa linkoa liikaa,ettei koneesta pala sulake, vaikka voihan pyykkilaudalla sitten jatkaa työstöä,vaikka saunassa, kun käytät hiukan tuhdimpaa klapia, joka kestää palaa pitkään ja hitaasti.


      • m.as

        Omenapuuta varmaan tarkoitat, sitä onkin harvoin tarjolla jollei käy ns. hyvä flaksi. Viisarista ole niinkään huolissani, vaan siitä että pelti ei pärjäisi. Pyykkilauta on niin työläs asunnottoman oloissa, että naapuriapuun pitää kaiketi tänäänkin turvautua. Lappeenranta onkin mukava paikka, sieltä on hyviä muistoja jo rakuunojen ajoilta.


      • Lprk

        Omenapuuta on liki joka pihalla, vaan vaahtera harvemmalla.. valurautakaan ei loputtomiin kestä, siksi sapelit tehtiin karkaisten, mukavampi sellainen tanassa on ratsaille nousta.


      • m.as

        Vaahterahan on vähän sellainen roskapuu, omenapuut tuottavat satoakin. Molemmat kauniita katsoa kyllä, ainakin oikeaan aikaan ja kuvakulmasta.


      • Lprk
        m.as kirjoitti:

        Vaahterahan on vähän sellainen roskapuu, omenapuut tuottavat satoakin. Molemmat kauniita katsoa kyllä, ainakin oikeaan aikaan ja kuvakulmasta.

        Hieman kuvaajan mausta riippuu, millaisiin kulmiin kuvattava puulaji asettuu, mutta laudepuuna vaahtera pärjää, hyvä on siihen lanteensa laskea saunojan.


      • m.as

        Laudeliina kuitenkin suositeltava, jos kohta mainituissa lämpötiloissa sekin tuottaa yllätyksiä ainakin persikkapinnoille. Vaahterasta tulikin mieleen päivän suomi-filmi.


      • Lprk

        Vaikea ottaa kantaa, Näissä meikäläisen dvd:issä on paljolti saksaa, ehkä siellä jokin puukin on joukossa.


      • m.as

        Justiina kaulimella heristelemässä? Mutta nyt jäävät kiinniotot ja pysymiset väliin, kun täytyy päiväkahvetta ja sitä linkousta järjestämään ennen ukkosen jylisemistä.


    • Pillit_pussiin

      https://www.facebook.com/pumppuhuone
      "Vuokrasopimuksen päätyttyä panimme pillit pussiin Pumppuhuoneella! Kiitämme uskollisia Asiakkaitamme hyvästä palautteesta ja nautinnollisista hetkistä kotiruokalounaan parissa."

      • Kepeät.mullat

        "Kaipaamaan jääden, Verohallinto"?


    • Hohoijaa

      Jännä että vuokrasopimus päätty ; D

      Keitä asiakkaita kiittelevät kun rästeistä päätellen ei niitä tehnyt. Miten ihmeessä kyseinen yritys pystyy vielä jatkamaan jossain turengissa?

    • HerääPahviPää

      Helposti pystyy jatkamaan. Etkö sä tajua yritysmaailmasta mitään? Yritys katso pystyy jatkamaan toimintaa vaikka velkaa olisi miljoona. Sittenkin on mahdollusuus sopia velkojien kanssa tai hakea yritys velkasaneeraukseen. Kaikki toimii siihen asti kunnes velkojat tai yritys itse hakeutuu konkurssiin. Ei elämät muutamiin tuhansiin lopu, suomessa on ihmisiä ja yrityksiä vaikka kuinka paljon, joilla on kymmeniä tuhansia velkaa. Vain todella pieni osa löytää itsensä loppujen lopuksi konkurssista. Ja jos yrittäminen on helppoa, niin suosittelen kokeilemaan. Itse pysyn kyllä duunarina.

      • Tuottolaskelma

        Riippuu liikevaihdosta vrt. velat...


    • Eurotpaukkuu

      Velkahan on pääomaa. Ja sitä yrityksellä on varmaan kymmeniä tuhansia. Vakavaraisesta yrityksestä on kysymys. Peace of cake!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3319
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3150
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      39
      2634
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2042
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      311
      1853
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1745
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      127
      1407
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1251
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe