Sdp muun vasemmiston kansa täysin pilalla!

Demari_lähdön_rajalla

Kuinka kauan vasemmisto vielä elää siinä kuplassaan että tämä tilanne tästä paranee lastenohjelmien kaltaisella myönnyttelyllä. Ne ihmiset ketkä ovat EU vastaisia tai avoimia rajoja vastaan eivät ole mitään radikalisoituneita uusnatseja, vaan aivan tavallisia ihmisiä, keitä ei enää kuunnella, koska vähemmistöt ovat enemmistökansaa tärkeämpiä.

Eikö vasemmistoa ja varsinkin sdp:tä entisenä työväenpuolueena hävetä yhtään se että multikulturallisuudesta on tehty tärkeämpää kuin maan ja mantereen turvalliuudesta?

Sen sijaan että sdp haluaisi tarjota turvallisen ja vakaan kasvuympäristön tuleville sukupolville, se haluaa väkisin vääntää multikulturallisen yhteiskunnan, jonka itse äiti Merkelkin sanoi epäonnistuneen. Sillä välin kun tyttäriämme joukkoraiskataan ja vanhuksiamme ryöstetään, vasemmistomme kansanedustajien lapset käyvät kotikouluja ja he itse kulkevat ilmaisilla kyydeillä työpaikoilleen. Tämän jälkeen he kehtaavatkin saarnata hakatulle ja siemennesteeseen hukutetulle nuorelle joukkoraiskatulle naiselle että "pelolle ei saa antaa valtaa" ja että "moninaisuus on meidän vahvuutemme." tai "meillä ei ole tilaa 'rasismille'"

Tätä mamutusta, EU:lta suihin ottamista ja sen apologeettoja on saatu kuunnella jo kahdeksan vuotta. Jokaisen terrori-iskun, jokaisen murhan ja joukkoraiskauksen, jokaisen tukipaketin jälkeen saamme saman tarinan. "Yhdessä olemme vahvoja, multikultarillisuus on vahvuus" ilman minkäänlaista konkreettistä selitystä tai todistetta että tällaiset lauseet olisivat edes totta. Kansa nimittäin näkee, että vuosi vuodelta maamme ja mantereemme on epävakaampi ja turvattomampi. Mutta monikulturallisuutta puoltavia iskuluseitahan on hyvä toistella. Kuten eräs merkittävä Itävaltalainen politikko kerran sanoi:

"Luo valhe, toista sitä tarpeeksi kauan ja lopulta ihmiset uskovat siihen" -Adolf Hitler-

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minne_naiset

      Jäsenkirjan avulla viran saaneet naiset lähtee.
      Ketä/mitä puoluetta SDP:sta lähtevät naiset äänestää seuraavissa vaaleissa? Vihreitä?

      • järkivoittakoon

        Vihreät ovat vielä hullumpia kuin demarit. Vihreitä en ole koskaan uskaltanut äänestää, kun ovat niin kahjoja. Demareitakaan en uskalla enää äänestää. Afgaaniedustaja on sekoittanut demarit. Osa demareista, ne fiksummat, ovat hiljaa, kun on maahanmuutosta kysymys. He eivät uskalla ottaa kantaa maahanmuuttoon. Äänekkäimmät kuten Rinne mölisee ihan järjettömiä asioita.

        Tällä hetkellä vain yksi puolue persut on ainoa maahanmuuttokriittinen puolue. Enpä olisi aiemmin uskonut äänestäväni heitä, mutta jatkossa ääneni menee heille. Pitkään uskoin ja toivoin demarien järjen voittavan, mutta ajan kuluessa kuunnellessani heidän höpinöitä, luottamukseni heihin hiipui.

        Suomen etu on kaikkien etu. Demareille tärkeintä näyttää olevan vain mamujen etu. En voi hyväksyä sitä.


    • KeskittykääOlennaiseen

      Ymmärtävätköhän ketjun avaaja ja "järkivoittakoon" mitään lukujen suuruuksista ja asioiden mittasuhteista?

      Tuskin, sillä jos näistä jotain tajuaa, niin ymmärtää, että Suomen ongelmat johtuvat aivan jostain muista syistä ja asioista kuin mamuista. Toki mamuistakin kuluja ja ongelmia aiheutuu, mutta mittasuhteiltaan todellisuudessa melko pieniä, kun kokonaiskuvasta puhutaan.

      Esim. syrjäytyneet ja alkoholisoituneet (tai muilla aineilla/lääkkeillä päänsä sekoittaneet) ovat vähintäänkin kertaluokkaa (tarkoitta kymmenkertainen) suurempi kustannuserä, kun huomioidaan myös se, kuinka paljon he poliisia ja terveydenhoitoa työllistävät. Globalisaatio ja tekniikan kehitys ja niistä johtuva yhteiskuntarakenteen muuttuminen taas ovat rakenteellisesti se suurin haaste ratkaistavaksi.

      Siitä olen toki kirjoittajien kanssa samaa mieltä, että demareilta ei näytä ratkaisuja (ainakaan kelvollisia) yhteiskuntamme ongelmiin löytyvän. Ja aivan yhtä vähän niitä löytyy persuilta ja muilta maahanmuutosta vouhkaavilta.

      • järkivoittakoon

        Mamut eivät ainakaan tilannetta paranna. He tuovat tullessaan kulujen lisäksi aivan uudenlaisia ongelmia. Aiemmatkin maahanmuuttajat ovat sopeutuneet hyvin huonosti. Suurin osa on työttömiä. He syyllistyvät rikoksiin kantaväestöä enemmän. Heillä on mielenterveysongelmia ym.

        Eikä ole mitään uutta suomalaisten alkoholi- ja syrjäytymisongelmat. Jokainen valitsee tai paremminkin kai ajautuu sellaiseen elämään kuin se on. Kaikki on kuitenkin väliaikaista. Mamut muuttavat Suomen kokonaan ja huonoon suuntaan. Kyse ei ole yksittäisistä elämänkohtaloista.

        Täysin erilaisesta kulttuurista ja elämäntyylistä tulleitten on erittäin vaikea sopeutua. Ehkä heidän kuvittelemansa paratiisi onkin jotain ihan muuta kuin he ajattelivat. Esimerkkinä vasta uutisoitu afrikkalainen mies, joka oli kouluttautunut insinööriksi, saanut työpaikankin ja perustanut perheen. Alku hyvin, mutta päättyi huonosti. Eli mies väsyi, surmasi maahanmuuttajataustaisen vaimonsa. Sopeutumisongelmia. Tai kuinka syrjäytynyt afgaanitaustainen surmasi porilaistytön.

        Täyttä hulluutta koko maahanmuutto. Ja täysin väärin, että sitä vielä myötäautetaan. Kaikki siitä kärsivät. Ei ole viisasta ajatella asioista, että kaikki menee parhainpäin, kun niin ei kuitenkaan mene. Tilastot ja historia sen todistaa.
        Nyt jo invaasio on tuonut tullessaan kaaosta ja rauhattomuutta, epäluottamusta päättäjiin.

        Päättäjillä on järki kadonnut. Ikävä tulee niitä entisiä päättäjiä, jotka osasivat ajatella järkevästi ja toimia järkevästi. Jos he olisivat puikoissa, moni asia olisi paremmin. Sipilä ja kumppanit ovat valmiita uhraamaan Suomen EU:n alttarille. Sipilä on tottunut tekemään kirjaimillisesti sääntöjen mukaan niin pakolaisasioissa kuin muussakin. Muut maat eivät niin tee.

        Persut ovat ainoa maahanmuutto- ja EU-kriittinen puolue. Nuo asiat painavat eniten nykypolitiikassa.


    • sdpeienääkiitos

      Koko sdp kurjuuden ja suomalaisten halveksunnan kuulee Jungnerin ja Urpilaisen ja Nasiman ja heidän kannattajiensa puheista. Eipä Urpilainen hiljentänyt puhujaa joka rasistisesti huusi suomalaisten huonoista geeneistä.

    • merkkelinsipi

      Näin on en enää äänestä Demareita, minä äänestän Persja koska muut puolueet maanpettureita ja pelkästään elintasoa hakevien matujen hyysääjiä, Suomella ja Suomen kansalla ei väliä.

    • eimullamuuta

      SDP tapetaan totaalisesti. SDP on totaalisen väärässä ihan kaikessa. SDP on puolueena jo islamistinen pedofiili.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe