Sunny Beach Hintataso?

Nintsuli

Minkälainen on tuliaisten hintataso; vaatteet, kengät ym.
Entä ruuat, juomat, baarkierrokset?
Bileloma suunnitteilla elokuussa ja Sunny Beachille todennäköisesti mennään.
Kannattaako ottaa all inclusive?

7

592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kallistuskiskos

      Näitä samoja asioita vatvottu täällä vaikka kuin paljon. Vähän omaakin vaivannäköä. Ja sittenhän tuo paikan päällä selvinnee.

    • ensvuonnataas

      t-paidat alkaen 10 levaa ja kalliimmat oli 30 levaa.olut kaupassa 1.50 levaa . ravintolassa noin 2 levaa.pizzat 10 levaa .sveitsin leike 20 levaa.vesi pullo 2 litraa oli kaupassa noin 1 leva.muistakaa käyttää aurinko rasvaa siellä palaa helposti.
      Hauskaa lomaa pitäkää hauskaa, itse olin heinäkuun alussa siellä.

    • jeikeiooo

      Halpaa. Todella halpaa jos kahden vuoden takaiset hinnat pitävät paikkansa. Myö (25v molemmat) lähdetään paremman puoliskon kanssa 14.8 rentoutumaan, syömään (ja ehkä vähän baareilemaan) paremman puoliskon kanssa.

      Baarikierrokset on sinänsä edullisia, sillä takaavat varman meiningin baarista riippumatta. Kuitenkin ne ilmaiset drinkit mitä kierroksella tarjotaan vaihtelee ihan mehusta järkyttäviin alkoholipommeihin. Baareissa mitä myöhempään mennään sitä enemmän myyjät alkavat viilaamaan linssiin, esim bacardi voi maksaa alkuillasta 6 levaa, puolen yön jälkeen 8 levaa ja jossain vaiheessa jos satut antamaan 10 levan setelin, et saa enää mitään takaisin, koitappa siinä sitten sanoa baarin mökässä myyjälle että mitenkäs se vaihtoraha? :D

      All inclusive ei kannata kun ruoka on ravintoloissa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista verrattuna suurimpaan osaan All Inclusive pöperöistä. Aamupala kannattaa, mutta siihenkin kerkeää jo viikossa kyllästymään paikasta riippumatta. (Joka aamu samat pöperöt)

    • Paikallaollut

      "All inclusive ei kannata kun ruoka on ravintoloissa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista verrattuna suurimpaan osaan All Inclusive pöperöistä."

      "Pöperöt", tarkoitat kai aterioita, ovat täysin eri asia yhden tai viiden tähden hotelleissa, Bulgariassakin. "Suurimpaan osaan" taasen kun viittaat, niin en usko kokemuksiasi. All inclusive sisältää tähtien määrästä riippuen muutakin kuin ruokaa ja juomaa.

      Totta on, että pizzaa, hampurilaista, varraslihaa ja ranskalaisia saa joka kulman ravintolasta eivätkä ne maksa kuin pari euroa. Hinta/laatusuhteesta en kyllä joka ateriasta menisi takuuseen, kokemuksia minulla on nimittäin vuodesta 2003 saakka.

      Katsokaa henkilökunnan toimintaa, paikan siisteyttä ym. sellaista ja huolehtikaa käsienne hygieniasta ennen ateriaa. Neljän päivän rotavirus tiputuksessa katuaterian jälkeen paikallisessa hospitaalissa ei ole kiva asia, vaikka matkavakuutuskin on. Siksi luotan enemmän korkean tähden paikkoihin.

      Sunny Beach on hyvä lomailupaikka rantoineen ja palveluineen sekä pienellä että vähän isommallakin budjetilla matkustavalle. Samoja katuja siellä talsitaan..

    • Roflmaoooo

      En tiedä miten käännät ravintola ateriat "katuateroiksi". Fakta on että Sunny Beachilla All inclusive ei ole järkevä vaihtoehto.

      • nazdrave

        Ei ole noin yksi-oikoinen tuo ai. juttu. Esim. lapsiperheelle saattaa hyvinkin sopia. On kätevää kun ei tarvii lähteä haahuilemaan ympäriinsä ja etsimään joka kerta, että mihinkäs mentäis ja mitä sitä taas lapsillekin tilais jne. Vähemmän stressiä, parempi mieli. Samoin vanhemmalle senioriporukalle myös ihan ok, jos on vaikka ongelmia liikkumisen suhteen tai jotain. -Sen sijaan nuorten aikuisten ei ehkä kannata jumittua pelkästään oman hotellin ravintolan tarjontaan. Sitäpaitsi tuossa all inclusivessa on aina sekin vaara, että syö ja juo ittensä pöljäksi. -Ja tottakai ai:n tasokin vaihtelee.


      • Paikallaollut

        Roflmaoooo kirjoitti minulle:
        "En tiedä miten käännät ravintola ateriat "katuateroiksi". Fakta on että Sunny Beachilla All inclusive ei ole järkevä vaihtoehto. "

        Vastaan:
        Sinä itse muutat tuossa minun mielipiteeni kaduilla olevien ravintoloitten tarjonnasta ja hinnasta "katuateroiksi".

        Eihän SB:lla ole muuta kuin muutama katu ja kaikki ravintolat ovat enemmän tai vähemmän niiden varrella Nessebaria myöten. Olen käynyt niissä 13 vuoden aikana melko monta kertaa all inclusiven ohella ja kerran saanut rota-viruksenkin.

        Monet ravintolat tarjoavat hyvää ruokaa. Söin kolme viikkoa sitten rannan Morriksessa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla söin katkarapusalaatin ja miilunpolttajan spaghetin, toisella mustekalarenkaita ja grillattuja tiikerikatkarapuja.

        Miksi olet agressiivinen, jos joku asuu 4 - 5 tähden hotellissa ja maksaa niiden tasojen tarjoamista all inclusive -eduista? Eikö asioista saisi puhua
        ja kertoa ihmisille vaihtoehdoista?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe