chat ei toimi

asiaa_on

kukaan ei puhu minulle.
olen kokeillut nikkejä 'jättipora', 'mega-akseli', 'superkaira', 'torni-mies' ja 'pilvenpiirtaja'.
ymmärrän että uutena on vaikea penetroitua, silti...
ees pari sanaa säästä?

18

250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sätissä on omat sisäpiirinsä ja niihin et varmasti pääse kiinni muuta kuin tapaamisten kautta (heillä on vuosikymmenen perinteet).

      Uutena sättärinä joudut hakemaan huomiota sellaisilla avauksilla, jotka saavat toisten huomion. Säistä kirjoittaminen ei varmasti toimi. Eikä toimi muutkaan sellaiset diibadaabat, jotka ovat ns. sättinormaalia kamaa (ei edes itsemurhilla uhkaamiset, joita näkee tämän tästä).

      Seksistä tai viinasta kirjoittaminen toimii joka kerran.

      Mikäli haluat oikein paljon huomiota, kokeile takertua johonkin nais/miesnimimerkkiin, jonka havaitset olevan varattu sätissä yhdelle tai useammalle miehelle/naiselle: tällä varmistat sellaiset mustasukkaisuusriidat, ettet ikipäivänä unohdu kenenkään mielistä.

      Toinen hyvä tehokeino on toistaa itseään, esimerkiksi ladella ravituloksia, lottonumeroita yms. toistuvasti kaikkien ihmeteltäväksi. Saamasi maine on negatiivinen, mutta mainetta sekin on.

      Englanti on ehdottomasti kielletty kieli. Myös liian älykkäiden asioiden kirjoittaminen on erityisesti Vanhimmissa ehdottomasti kiellettyä, sillä moderaattorit eivät ymmärrä peruskoulutasoisena kirjoittamaasi tekstiä ja tästä syystä joutuvat sinut poistamaan sinut pois sätistä. Muutenkin sätin taso = moderaattoreiden taso.

      Mikäli saan antaa vihjeen, niin pysy poissa sätistä jos yhtään olet sellaista ihmistyyppiä, joka uskoo muiden kirjoittamiin asioihin tai saat tunteita ilman faktoja (rakastut mielikuviin).

      Sätin luonteeseen kuuluu valehtelu, toisten nälviminen, itsensä kehuminen, jatkuva seksipartnereiden metsästys (huomoi, että todellisuudessa vastassa on loppuunkäytettyä, livessä kelpaamatonta tuotetta), skitsofreniset totuudenvastaiset kuvitelmat ja tietenkin se, että pyritään selvittämään kaikin mahdollisin keinoin kuka ihminen nimimerkkien takana luuraa.

      Mikäli olet sellaista ihmistyyppiä, joka haluaa nollata aivoja todella aivottomilla jutuilla, niin sätti on juuri sinun paikkasi! Näet nimimerkit vain objekteina, et ihmisinä. Muista unohtaa kaikki asiat ja tunteet painettuasi Poistu-näppäintä.

      Muista myös, ettet luovuta henkilökohtaisia tietojasi, kuviasi tms kenellekään, sillä niitä tullaan takuuvarmasti käyttämään sinua vastaan ennemmin tai myöhemmin. Joukkoon mahtuu myös oikeita rikollisia ja oikeita todella vaikeita mielenterveystapauksia.

      Kaikkea hyvää ja tervetuloa sättimään.

      • Pahoittelen kirjoitusvirheitä. Niistä on turha tulla nillittämään.


      • A_Samulin
        Banaali kirjoitti:

        Pahoittelen kirjoitusvirheitä. Niistä on turha tulla nillittämään.

        Mutta typoista huolimatta kiva kirjoitus ja puhdasta asiaa.

        Tunnistin kuvailemistasi persoonallisuuksista monta vanhimmat-chatin performanssitaiteilijaa.


    • asiaa_edelleen_on

      Tämähän lisäsi chat-maailman ymmärrystäni enemmän kuin uskalsin toivoakaan! Kiitän ja vakuutan omasta puolestani että nuo typoinakin kai tunnetut kirjoitusvirheet eivät tule missään vaiheessa nousemaan keskustelun keskipisteeksi. Myönnän samaan kirjainryöppyyn, että jouduin tarkistamaan "nillittää"-sanan merkityksen urbaanista sanakirjasta pisteestä commista mutta sieltähän tuo sitten selvisikin.

      Jos minulla on nyt muutama lisäkysymys, niin saan ne kai esittää? Vastausta en tohdi vaatia mutta se olis niinku kyllä mahtava yllätys!

      Onko mitään mahdollisuutta ajatella, että tuo vuosikymmeniset perinteet omaava sisäpiiri pikkuhiljaa kuolisi pois vai onko niin että tilalle on koko ajan sikiämässä uusi sato kuninkaallista verenvuototaudin chat-vastinetta periyttämään?

      Jos käsitin oikein niin käytännössä ainoa tapa saada avaukselleen välitöntä palautetta on puhua seksistä ja viinasta. Riittääköhän esim maininta, että on tullut saunan päälle ja ennen iltapanoa ottaneeksi parikin kaljaa vai onko syytä avata enempi ongelmallisin painotuksin tyyliin: "kahden kossupullon jälkeen heräsin kiukaalta mutta tässä sitä nyt reippaasti kerron kokemuksistani, kolmas kossu nimittäin vasta vie tajuni ja kykyni"?

      Hieman surulliseksi teki tuo sää-aiheen selkeä kelpaamattomuus. Minulla on nimittäin yksityiskohtaisia muistiinpanoja sääoloista paikkakunnallani useiden vuosien ajalta. Ajattelin nähtävästi liian toiveikkaasti, että niistä riittäisi jutunjuurta ja ehkä nk. vaihtareitakin (juhannusaaton lämpötila juhannusaaton lämpötilasta).

      Kun nyt luin esitettyä listaa chatin ominaisuuksista, huomiotani kiinnitti sen kokonaisvaltainen negatiivisuus. Onko siis niin, että myönteisiä ja iloisia asioita ei chatissa ole ollut tapana käsitellä?

      Toinen minua kummastuttava seikka on tuo näkemys moderaattoreiden toimista ja joltain osin vaikuttimistakin. Onko siis niin että paikalla on aina moderaattori vai voisinko ajatella, että esim. aamuyön tunteita olis mahdollistakin livauttaa joukkoon ulkomaisia kieliä ja jopa jostain netin loukoista kopioitua älykästä puheenpartta?

      Kun nyt huomasin, että chatissa on menestyksellisesti saatu mainetta ja kunniaa ravituloksia latelemalla niin tohdin kysyä tähänkin tarkennusta. Ovatko nuo em. tulokset joka tapauksessa valideja vai ajavatko mielikuvituksen tuottamat tulokset saman asian? Minua kenties kiinnostaisi päteä omilla ja lähisukuni laboratorio-koetuloksilla. Onkohän näiden chat-tehosta minkäänlaista tutkittua tietoa?

      Ilokseni huomasin, että ohjeistuksessa annettiin luonnetyyppittelyjä, joiden perusteella on toisaalta hyvä pysyä poissa chatista ja toisaalta hyvä hakeutua chattiin. Onkohan mainituista ominaisuuksista mahdollista tehdä perinteisen nelikenttämallin mukaisia vaihtoehtoja? Itseäni esimerkkinä jos voin käyttää, niin olen tyyppiä joka kyllä rakastuu räväkästi mielikuviin mutta samalla nollaan mielelläni ajatteluani juuri mainitun aivottomuuden kautta. Onkohan tällaisella crossover-tyypillä mitään markkinoita ja mahkuja?

      Nyt ei aivan niin selkeältä tunnukaan oma chattailupäätös mutta kovin tutunoloista kaltaisteni seuraahan tuolta kyllä tuntuisin löytävän!

      Vielä kerran käyn kiittämään vaivannäöstä ja ystävällisistä toivotuksista!

    • Aamulla kahvin tippumista odotellessa, ajattelin sinun hyvin laadittuun, oikein asemoituun ja viimeisen päälle loppuun mietittyihin asiallisiin kysymyksiisi vastailla.

      Minä vastaan keskimääräisen sätti-ihmisen tasolla, että tulen edes jollain tavoin ymmärretyksi myös muiden lukijoiden osalta. Liian älykäs vastaus olisi Jumalan pilkkaa, liian älytön taas poistettaisiin täältä.

      Sätissä minäkin olen mainitsemasi ”nillittämisen” syvällisen merkityksen oppinut. Olen myös oppinut sen, että yksi tapa saada huomiota on kirjoittaa tahallaan väärin, vähän kuin dysfaatikko konsanaan. Ehkä juuri tästä syystä ei noihin typoiluihin (l. kirjoitusvirheisiin) niin hirveästi kiinnitä itsekkään enää huomiota asenteella ”kunhan sinne päin kirjoitan, kyllä ne ymmärtää ja jos ei ymmärrä, niin mitä sitten?”

      Minä olen väärä ihminen (l. Homo sapiens) vastaamaan siihen, voisiko vuosikymmeniset sättiperinteet kuolla pois. Mitättömän suppean otannan, kutsuttakoot sitä empiiriseksi havainnoiksi, mukaan olen sitä mieltä, että Vanhimmat-huoneen sättärit jatkaa vittuilua vielä silloinkin, kun he kasvavat koiranputkea hautausmaalla. Tieteellisesti tämä on ihme, mutta ei suinkaan sätissä. Sätissä kun voi varastaa toisen nicin (l. nimimerkin) ja jatkaa siitä, mihin toinen jäi.

      Sukupolvivaihteluakin, kohdistuen lähinnä generaatio X, Y ja Z-sukupolviin, olen ollut havaitsevinani, mutta mittaustulokset ovat vielä kesken.

      Aikuisissa on kehittyviä Vanhimpia, joilla erityisesti opettajaksi opiskelevilla tuntuu olevan kaikki edellytykset kehittyä sätin vittumaisimmiksi sättäreiksi (l. tuleviksi Vanhimmat-huoneen moderaattoreiksi). He osaavat jo ahdistua mitä pienimmistä avauksista ja eivät millään halua ymmärtää sinun mielipidettäsi, koska vain heidän mielipiteensä on oikea ja sitä kaikkien muiden sättäreiden tulee kunnioittaa.

      Viina-pillu-auto-ravirivi-keskusteluun riittää aluksi ihan perusjutut. Mainitsemasi ”ennen iltapanoa otetut pari kaljaa” on ihan riittävä aloitus ja mikäli haluat sanoman menevän oikein hyvin perille, anna ymmärtää, että iltapanosi tulee kohdistumaan sätin hoteimpaan naiseen (tai mieheen, mikäli olet nainen, tai homoseksuaali).

      Säätilastot voivat olla hienoa luettavaa ja keskustelun aihekin, mutta aika nopeasti sätin daamit siihen pitkästyvät. Tuntuisi siltä, että moni asuu betonilähiössä, noin 20 neliön yksiössä, jossa he polttavat niin paljon tupakkaa, että tupakan terva on tummentanut ikkunat. Ei siis ihme, että ulkona näyttää olevan aina pilvistä, kun aurinkokaan ei paista. Mikäli erehdyt avaamaan aihetta tieteellisiin lähtökohtiin, ilmapuntariin ja muuhun sellaiseen viitaten, saatat saada nörtin leiman, ja siitä et pääse eroon kuin vaihtamalla nicciä.

      Mitä tulee sätin negatiivisuuteen, niin aika harvoin positiiviset asiat pääsevät läpi, tai jos pääsee, niin kyllä on heti joku, joka kääntää sen negatiiviseksi. Mikäli esimerkiksi kerrot olevasi tosi onnellinen hankittuasi uuden auton, voit olla varma, että kaikki miehet (l. kateelliset) haukkuvat sen paskaksi, joka räjähtää ensimmäisillä ajokilometreillä. Sama pätee naisten osalta meikkeihin, tampakseihin ja ties mihin naisten käyttämiin asioihin.

      Moderaattorit ovat niitä, joilla on sellainen seriffin tähti. Pätevyysvaatimuksia ei ole, pääasia on se, että osaat istua, välttävästi näpytellä tietokoneen näppäimiä ja lukutaidostakin on hyötyä.

      Erityisesti Vanhimpiin on pesiytynyt useita moderaattoreita. Syytä en tiedä, ehkä kyse on uskon puhdistuksesta, tai jostain muusta. Aikuisissa moderaattorit käyvät lähinnä vakoilemassa salaniceillään (l. nimimerkki jota ei tunnisteta) ja sitten he kostavat jälkikäteen bannimalla (l. ohjaamalla ip-osoitteesi lukkoihmisten kategoriaan) sinut pois sättäämästä. Kauna on ikuista, jos erehdyt moderaattorin toimia moittimaan, vaikka moitteesi olisi oikeutettu.

      Lähisukusi laboratoriokokeet, olettaen, että ne ovat verikokeita ja muista ruumiin nesteistä tehtyjä kokeita, voivat kiinnostaa hyvinkin. Aina löytyy vähintään yksi wannabelääkäri, sairaanhoitaja, luomuasiantuntija ja muuten vaan hörhö, jotka osaa käden käänteessä arvioida kokonaisterveydentilasi yhden laboratoriotestin ja arvon nähtyään. Ruokavalio-ohjeita saat välittömästi, mutta karppauksesta älä puhu, se on suuri saatana, joka on sätissä pannassa.

      Rakastumisissa sun muissa aivokemian häiriöissä kannattaa ottaa pragmaattinen lähtökohta: mikäli rakastut mielikuviin, älä ainakaan tartu puhelimeen. Miksi? Siksi, että jos olet rakastunut mielikuviin, niin vaikka puhelimessa raakkuisi hampaaton noita-akka, aivosi ovat edelleen rakastuneet, kun et kuule sitä raakuntaa.

      Nyt kahvi on varmaan pilluuntunut (l. savoa, jota sätissä tuntuu oppivan myös), mutta sainpahan aloittaa päivän kirjoittamalla jotain outoa. Kaikkea hyvää.

      • A_Samulin

        Kirjoitat parasta mahdollista analyysiä chatista. Hymyilen ja toivon lisää samasta aiheesta.


    • asiaa_on_aina_vaan

      Vaan meinasipa oikein itku tulla ilosta kun sain vastauksia mieltäni jäytäviin kysymyksiin! Ellei sitten vaan jotain tirahtanut silmäkulmasta, mihin syynä saattasi olla kohtuullista tymäkämpi aamumoukku. Tapaan nimittäin kickstarttailla sydänrytmini heti aamusta n. 40 tilavuusprosentin voimin päivän vaatimuksia vastaavaksi.

      Tämän ulkochatillisen yhteisön - kutsuisiko tätä nyt sitten ulommaksi piiriksi - liikuttavan lempeä hyväntahtoisuus on jo pienen otannan perusteella tunteisiin käypää. Ellei sitten tässä jo tapahdu tuota varottavaksikin mainittua mielikuviin ihastumista?

      Sanon nyt, ettei jäisi epäselväksi, että olen aina pitänyt kameleontin lailla ihmisten tasoilta toiselle liikkuvia yksilöitä hieman epäilyttävänä. Näen nimittäin, että sellaisen ilmiömäisen taidon omaavan ei tulisi tuhlata taitojaan diplomatiaan vaan tähdätä suoraan sille tasolle missä Jumala esikuntineen toimii ihmiskunnan parhaaksi kiperimpiä ongelmia jatkuvasti ja herkeämättä selvittäen! (Kirjaan vielä muistiinpanoihini, että asian aikaansaamaa mielessäni lymyilevää epäselvyyttä on toimestani hälvytelty.)

      Ehkä oli niin että tuo kahvin tippumisen seuraaminen generoi laupean ja ymmärtäväisen hetken, minkä aikana malttaa puhutella massoja massojen kielellä!?

      Joku irvileuka väitti minulle, että nuo chatissa lähes oikeannäköistä kieltä mutta ilman sanoihin yleeensä liitettävää merkitystä kirjoittavat nimimerkit eivät oikeita ihmisiä olekaan, vaan jonkun tekoäly-busineksen testibotteja. Toisaalta tuo taho myös epäili, että eläintarhoissa jaetaan chattiin liitettyjä näppiksiä kädellisten itseään viihdyttämistä ajatellen ja apina ei siis tekstintuottomittarein mitattuna niin kovin kaukana ihmisestä olisikaan! Otan silti dysfasia-epäilyt aikaisempien teorioiden rinnalle!

      Kun se Neuvostoliittokin lopulta levisi, Kalle Päätalo lopetti valitettavan kuolemansa kautta kirjallisen tuotantonsa ja pakkoruotsikin lopulta TallinkSiljan laivoilta poistettiin (pakkoviron tilalletuloa voi kukin pohtia voittona tai tappiona) niin onko todellakin niin, että chat on viimeisimpia sääty-yhteiskunnan linnakkeita ja neljälle säädylle edelleen periytyvä chat-järjestys on kiveen kirjoitettu (tyypittelen ehkä kokemattomana väärinkin eli näin neljään jakaen: Luotsit, Chattarit, Tyhmät akat, Ylikiimaiset miehet). Eikö voisi ajatella edes parin Pokemon-stopin sijoittamista kriittisiin risteyskohtiin erillisten chat-huoneiden välittömään läheisyyteen pysähtyneisyyden liikauttamiseksi?

      Kaikkien alojen asiantuntija ja turhan tiedon mestari? Kapeaksi näyttää chatin ammattijakauma muodostuvan. Siltikin yhteiskuntasopimuksellisesti kai kaikkien alojen tulisi chatata. Esiintyykö esim seuraavankaltaisten ammattikuntien ylpeitä edustajia chatissa: Entinen YH-äiti (huostaanottopäätöksen vapauttama), Valtsun kassa (ertyisosaamisalueena hyllyntäyttö)? Oma osaamiseni soveltuu parhaiten heidänkaltaistensa ihanuuksien naurattamiseen. Missään tapauksessa en pysty keskustelemaan esim toimiupseerien, ay-aktiivien, läpeensä ja eloonsa tyytyväisten kotirouvien, entisaikojen mamu-tilastoja ihannoivienkaan kanssa. Se ei vaan onnistu. Haittaaxe?

      Taidan kuitenkin siis varmuudenvuoksi varata nipullisen laboratoriotuloksia tulevalle chat-uralleni nimikoidun koneeni viereen. Kenties rasituskokeet ja gamma-arvot saavat chatissa arvoisensa arvioitsijan! Luulen myös että mutu-pohjalta tekemäni pitkänlinjan sääanalyysit ovat oiva lähtökohta tasokkaalle keskustelulle. Voinkohan jo edellisen perusteella luokittaa itseni "fiksuksi keskusteluseuraksi"?

      Sinänsä pelottavaa on se, että juuri kuvatunkaltaiseksi olen chat-rakkauden kehityskulun täyttymyksellisyyksineen kuvitellut.
      Enköhän siis olekaan romanttisuudessani ainutlaatuinen? Eli siis että:
      - Ensin jutellaan,
      - sitten jutellaan lisää,
      - sitten ihastutaan jutteluihin (niin omiin kuin toisenkin),
      - sitten rakastutaan (itseen uudestaan ja uudestaan ja koska on jotenkin hinttimäistä rakastua sanoihin, rakastutaan sanojaan),
      - sitten ehkä vahingossa viitataan omistuksessa (tai hallinnassa, jos kyse on osamaksukaupasta ja omistusoikeus siirtyy vasta koko kauppasumman tullessa maksetuksi) olevaan älypuhelimeen, jolla voi "kuulemma vielä soitella perinteisiä läähätyspuheluitakin hehheh",
      - sitten jo keksitään tarjota numeroa, joka ehkä saa puhelimet kohtaamaan mainitunlaisesti puheyhteydellä ja
      - sitten jo puhutaankin ummet jos toisetkin ja
      - sitten ihmetellään miten aitohesalaisella on niin vahva savolainen murre ja miten teini-iän vasta muutamakymmenenvuotta sitten ohittanut kuulostaa, niin juuri siltä että tekohampaat ovat taas kiristettävinä, ja
      - sitten ihmetellään miten kukaan voi antaa NIIN vahvojen mielikuvien manifestoituakin NIIN vääränlaisiksi ja ketä oikeastaan pitäisikään syyttää massiivisesta virheestä, joka perustui vain ja ainoastaan chatin kokonaisvaltaiseen väärinymmärtämiseen.

      Täytyisköhän se uusi harraste siis sittenkin etsiä toisaalta?

    • asiaa_on_aina_vaan

      jatkan kun rivit tulivat yllättäen täyteen ennen asian selväksi tuloa :)

      Hassua että aina luotettava yandex.ru -haku ei kertonut "pilluuntua" sanalle käyttöä kuin bensiinin ja öljyn yhteydessä. Mutta jos chatin asiantuntevuus (ja varmasti uskon että sekä savolaisuuden että kahvin suhteen asiantuntemus siellä on ensiluokkaista) sanoo näin niin lisään sanan "savonkielen erikoisuuksia"-otsikoituun ruutuvihkooni!

      Toivottavasti minua ei pidetä aivan kokonaan syyllisenä kahvin piloillemenoon (jos siis siitä oli edes kyse - nuo savolaiset joskus liittävät kauniitkin sanat jotenkin epämiellyttäviin yhteyksiinsä)! Lohduttaudun tiedolla, että nykykeittimet keittävät tarvittaessa tuosta vaan uudenkin pannullisen sitä ihteään :)

      Outoakin voi olla hyvää!
      Kuulemiin!

    • A_Samulin

      Voisitko harkita kirjoittavasti chatyhteisöstä kirjan samalla intensiteetillä, josta jo annoit makupaloja. Teen ennakkotilauksen.

    • On haaska tuottaa illuu (l. on hauska tuottaa iloa, savolaisittain). Pahoittelen, etten ole kerennyt vastinetta kirjoittamaan tätä hetkeä aiemmin. Piti väistellä paria virolaista rekkaa, jotka jostain syystä luulivat ajavansa Englannissa, kun kerran minun kaistalla vastaan tulivat. Onneksi nopeutta oli ”vain” 105 km/h, kun päätin kokeilla pientareen ja ojan toimivuutta ohituskaistana.

      Tapasi käynnistää sydän heti aamusta käyttämällä 40% t.p. luonnontuotteita on hyvinkin viisasta, koska pahempihan se olisi, että syrdn ei käynnistyisi. Voisi tulla hieman lääkärislangia vääntäen ”exodus” kylään (l. exitus).
      Kyllä ulkopiirichättäläinenkin saa ihastua ja rakastua, kunhan muistaa sen, että mustasukkaisia riittää.

      Sätin ”kalustoon” kuuluvat ikisättärit osaavat tulkita jokaista lausettasi kuin avointa kirjaa ja tietävät mistä narusta milloinkin vetää. Olet vähän kuin neitsyt ammattilaisen käsissä. Mikäli he haluavat sinua loukata, sen he kyllä osaavat, sillä he ovat tehneet sen ennenkin, noin tuhannelle ja yhdelle entiselle sättärille. Pahin mahdollinen on olla avoin ja paljastaa korttinsa, sillä niitä avoimia kortteja voidaan käyttää sinua vastaan heti kun hetki koittaa. Varminta onkin arvioida toisessa päässä oletettavasti istuvan, näppäimistön ja penkin välissä olevan henkilön motiiveja, kun jotain itsestäsi paljastat. Ehkä juuri tästä syystä monella onkin oudohkoja sättirooleja, jotka ovat kaukana todellisuudesta.

      Kameleonttienkin on harjoiteltava. Eikä kameleontiksi synnytä. Mikä onkaan oivempi paikka tutustua erilaisten ihmisten aivoituksiin, kuin todella sekava sätti, josta ei itse Pirukaan ota selvää?

      Mitä tulee viittaukseesi tekoäly-busineksen testibotteihin, niin kukapa tuota tietää vaikka eläisimmekin jossain Matrixissa ja osa sätin tekstistä olisi tuotettu jollain bullshit (l. hevonpaska)-generaattorilla. Sätin wannabelääkärin mielestä tällainen ajatus olisi kyllä ehdottomasti diagnoosin paikka, psykoosiin tai skitsofreniaan haiskahtavaa. Sätissä nimittäin vastakkaista mielipuolta olevat ovat tietenkin narsisteja, masentuneita tai muuten häiriintyneitä.

      Muistutan siitä, että sätin asiantuntijat tekevät sinusta kokonaisvaltaisen sooman (l. kehon) ja psyyken (l. mielen) diagnoosin tuosta vain yhden tai kahden virkkeen perusteella.

      Pokemon-stoppi on erinomainen ajatus. Ajatuksen vieminen kehitysasteelle vaatisi kuitenkin ihmeen, sillä sätti on kehitetty joskus Jeesuksen aikoihin ja ylläpito ei sitä halua kehittää. Vertaistukena sätti toimisi todella hienosti, jos aihepiirit olisi osattu jakaa paremmin. Sättisäädyt menevät muuten oikein, mutta Tyhmiä akkoja ja Ylimielisiä miehiä voi olla sekä Chattereissa että Luotseissa.

      Viittauksesi ”kaikkien alojen asiantuntijaan ja turhan tiedon mestariin” kuulostaa hyvinkin tutulta ja sopisi esimerkiksi minuun. Käsitykseni mukaan ihmisen, jonka tietotaito ja ymmärrys loppuu, siirtyy haukkumaan ihmistä, jonka tekstejä ei ymmärrä. Sätissä on tyypillistä, että joku esittää fiksunkin asian, mutta koska osa ei asiaa ymmärrä, siirrytään asian esittäjän haukkumiseen. Haukkumisella kuvitellaan saavutettavan itselleen (l. haukkujalle) parempi mielikuva toisten sättiläisten keskelle, mutta fiksut kyllä ymmärtävät, että useimmiten yksilöä haukkuvalla on jokin ongelma. Asioiden pitäisi antaa tapella, ei ihmisten.

      Sätissä toimii samat lainalaisuudet kuin livessä (l. elävässä elämässä): mikäli saat toisen ihmisen uskomaan valheeseesi, on kolmannen ihmisen vaikea väittää asiaan vastaan. Kaikista parasta on se, että voi vedota kolmanteen persoonaan, eli sen ja sen mielestä (usein sätin auktoriteettisin henkilö) asiat ovat näin, vaikka todellisuudessa asiat olisivat toisin. Pelolla johtaminenkin toimii sätissä ja tätä erityisesti eräät moderaattorit käyttävät härskisti hyväkseen.

      jatkuu...

    • Mitä tulee pohdintaasi chat-rakkauden kehityskulusta, niin lisää siihen se, että sätissä näet ihmisestä vain hänen verbaalisen lahjakkuutensa (l. kyky ilmaista itseään kirjoittamalla), et muuta. Ihmisten välisessä kommunikaatiossa on todella paljon muutakin ja kaikki se muu jää pois.

      Mitään väärää siinä ei ole, että sätissä rakastuu, mutta ota huomioon, että ammattisättääjät osaavat käyttää sellaista kieltä, että lankeat heihin helpommin, testattuaan menetelmiään tuhanteen toiseen sättäriin.

      Tyypillisin naisen tapa aloittaa suhde on tulla privaan kertomaan ”en hae mitään”, mutta pikkuhiljaa osoittaa ”vilpitöntä” kiinnostusta sinusta luomalla mielikuvan naisesta, joka on puutteessa (l. miesmagnetismia), eronnut tai karannut, kykenemätön vaihtamaan polttimoa lampusta jne. Ehkä asian voisi konkretisoida siten, että ammattivamppi osaa kyllä iskeä baaritiskiltä sellaisen miehen, joka ei vamppia tunnista. Livessä voi kuitenkin nähdä toisen ihmisen, joka on eri kuin sätin tekstit. Suosittelen sinua kokeilemaan ja onnittelen, jos onnistut ja pahoittelen, jos olin oikeassa.

      Suosittelen sätin lisäksi muitakin harrastuksia. Kun aloitat sättäämisen, on se hyvin addiktoivaa. Ehkä juuri tunnesiteiden vuoksi. Istuminen ei ole kovin terveellistä. Mutta sätissä on myös puolensa, jotka rentouttavat. Etsi itsellesi sopiva balanssi liveharrastusten ja sätin välille. Mikäli tuntuu, että nyt menee överiksi (l. istut yötä päivää sätissä), niin pidä reilu tauko ja anna pölyn laskeentua.

      Toivon vilipittömästi laatuhetkiä sättiin.

      Tällaisia ajatuksia lukiessasi sinun tulee huomioida kirjoittajan banaali näkemys asioihin :) (l. hymynaama).

    • asiaa_on_liikaakin

      Kenties arvoisa nimimerkki Banaali on se kauan sitten kadonnut mutta menneen maailman pyhäkoulutunnelman tavoin kaivattu omantunnon ääni? Se jota ilman ei voi tietää tietävänsä!

      Nyt kun vein tämän väkisin vääntäen henkimaailman asioihin, niin kysynkin toiveajatellen, että eivätkö samaiset enkelit jotka suojaavat ihmistä elon valtateillä multikulttuuristen kuskien kommervenkeiltä, voisi suojata pientä ihmistä chatissakin niin pahalta tahdolta, vääryydellä vamppaavilta kuin läpikyrvityksiltäkin?

      Ja vielä kolmannenkin kerran haen sanoihini apua korkeimpiin voimiin vedoten. Seurakunnassani säännöt ovat selvät (tai olivat silloin kun rippipuku vielä mahtui). Yksi kerrallaan saarnasi, se joka saarnasi etevimmin, ja saarnasi tietysti sitten kerta toisensa perään. Sitten vasta jumalanpalveluskahveilla jaettiin kolehti (otettiin omat kymmenykset niin sanotusti korkoineen takaisin) ja puhuttiin hyvää sekä kohvista että kahvittelijoista, kahvinkeittäjiä unohtamatta.
      Mitään kuvatun kaltaista yhteisöllisyyttä yhden kaikkia rakastavan johtajan kaitsevan katseen alla ei taida chatista voida odottaa kohtaavansa?

      Myönnän nyt että en ole totaalineitsyt mitä chattailuun tulee. Sillä olinhan siellä minäkin… ehkä Jippiin ehkä SoneraChatin maisemissa. Iältäni silloin nuorempana ja otsaltani kirkkaampana. Ja aikakin oli toinen - maahisiin ja riihitonttuihin vielä yleisesti uskottiin ja esim. ravituloksia ei juurikaan "Jakeiltu". Mutta tuollaisia aikoja muistelen Woodstockia edeltäneen rakkauden kesän kaltaisella päänsisäisen usvan voimin ilman minkäänlaista kytkentää nykytodellisuuteen.

      Arvon nimimerkki Banaalilla on ilmiömäinen kyky kansantajuistaa vaikea chat-tiede ja uskonkin hänen olevan siitä kuten varmasti myös viiltävän analyyttisistä ominaisuuksistaan johtuen suosittu kanssachattailijoidensa keskuudessa ja olisin kovin hämmästynyt jollei hän näkemyksineen olisi myös ylläpidon käytetyimpiä asiantuntijoita kun tuo ylläpito-taho edelleen kehittää chattia kokonaisvaltaisemmaksi kokemukseksi. Samaan hengenvetoon tietysti sanon ymmärtäväni, että kenties sivistynyt häveliäisyytensä estää puheenalaisena olevaa nimimerkkiä moisilla seikoilla ylpeilemästä.

      Taidan käsittää nyt että chat-suosioni olisi ehki mojovampi jos aivan alkuun osaisin valita itselleni yleisemmin maailmaa syleileviä nickejä. Mieleeni voisi tulla esim. Pertti_Mökillä, Gonsta-Aapeli, Kvaakattaja, jukka43kouvola (viimeisessä tapauksessa tietysti mikä tahansa tuttavallinen etunimen ja suomicityn yhdistelmä ajanee asian). Sillä saattaa nimittäin ollakin niin että miehisyys löytyy nickin puheista - ei itse nickistä, kuten ehkä näytin tämän ketjun avauksessani hieman harhaisesti ajatelleen.

      Chat taitaa olla sieluille samalla lailla vaarallista kuin kahdeksankulmainen UFC-kehä on Ultimate Fightereille? Vain yksi poistuu voittajana?

      Vaikeus ei siis taida olla sanojen valinnassa tahi asettelussa vaan siinä että ne joka tapauksessa tulevat väärin ymmärretyiksi.

      PS. Kiitän hankalien, vieras- ja murreperäisten sanojen suomentamisesta! Se todella auttoi tämän suuren kokonaisuuden käsittämisessä!
      PS2. Kiitän vielä kerran myös yksityiskohtaisista ohjeista. Niin kuin jo aiemmin taisin muotoilla, on liikuttavaa päästä osalliseksi laadukkaasta lähes hlökohtaiselta tuntuvasta tutoroinnista!
      PS3. Kun nuo seuraa hakevat naiset saivat selkeän tyypittelynsä, niin ilmoitan jo nyt että "karannut ja turvapaikkaa etsivä" nainen saa osakseen ehdottoman kiinnostukseni!
      PS4. Arvoisan nimimerkin banaali näkemys huomioitu!

    • Chatin_Naiset

      Chatin Naiset (rekkaamaton yhdistys) on päättänyt toimittaa seuraavansisältöisen julkilausumansa avoimena kirjeenä chat-yhteisölle:

      Chatin Naiset (rekkaamaton yhdistys) irtisanoutuu kategorisesti jokaisesta tässä ketjussa esitetystä naischattailijoihin liitetystä arviosta, luokittelusta, määrittelystä ja kuvauksesta.

      Chatin Naiset (rekkaamaton yhdistys) katsoo (johtokuntansa ollessa kannasta yksimielinen äänin 12-0, Pirkko oli poissa) että sukupuolten välistä kommunikointia ei mitenkään edesauteta jos mainituista sukupuolista toinen jo etukäteen tuomitaan negatiivisilla etuliitteillä, takaliitteillä ja jälkisanoilla.

      Chatin Naiset (rekkaamaton yhdistys) edelleen muistuttaa, että jos olisi tarkoitus sulkea naiset epäluotettavina, moraalisesti arveluttavina ja hedelmälliseen yhteistyöhön kykenemättöminä chattailun ulkopuolelle, olisivat asiat jo Paratiisissa olleet toisin. Kyllä siinä omenapuussakin olisi silloin ollut kyltti: Älä syö tästä jos Eeva käskee!

      Chatin Naiset (rekkaamaton yhdistys) tahtoo vielä lopuksi muunnellen toivottaa:
      Työnnä se Banaani sinne minne se vääjäämättä tulee eksymään aiheuttaen vakavan ja vaikeastihoidettavan tulehduksellisen tilan!!!

      Ja Pirkko pöytäkirjan luettuaan vielä tahtoo kysyä:
      B-anaali? Mikäs aukko se oikein sitten on?

      Kunniallisesti,
      Chatin Naiset (rekkaamaton yhdistys)

      • Arvoisat Chatin Naiset, ilman ”rypistettä”: julkilausumanne on huomioitu ja asianmukaisesti siirretty tietotaivaaseen. Pöytäkirjan ulkopuolella olevalle Pirkolle vastaan: aukon analogia selviää pohtimalla Mensan testejä. Annan vihjeen. Mikäli kakkonen onkin ykkönen, niin miten silloin B suhtautuu A:han? Tämän voit sitten yhdistää siihen tietoon, miten biseksuaali ajattelee sukupuolielimestä. Vastaus löytyy profiilikuvastani.


    • IhanSeJaSamaKuka

      Mietin sen 2 sekuntia, (minkä nainen älytäkseen tarvitsee) sitä, että mikä tässä ketjussa mättää?

      Ja sitten sytytti!! Hei haloo!! Tässähän syyllistetään chatin naiset hirvittäviksi vampeiksi, (kyllä kyllä, minutkin on henk.kohtaisesti leimattu sellaiseksi nimeltä mainitsemattomassa chat-huoneessa) tai puumiksi (siihen olen aivan liian nuori) tai sitten sugar daddya epätoivoisesti etsiväksi biatchiksi (rahaa en tarvitse, sitä on riittävästi itselläkin).


      Nyt kun kerran chatin naiset on edellisissä viesteissä läpikäyty, voimme varmasti pikaisesti katsastaa chatin ihastuttavat miehet. Eli eli, entäpä chatin eltaantumistilassa muhivat papparaiset, ikuisesti reikäisissä farkuissa kulkevat "muka" rokkarit, elämäntapa parantajat ja shamaanit tai naurettavia runoja rustaavat epätoivoiset seksiä ruinaavat runopojat? Entä ne? Olen 100 varma, että lähes jokaisella chatin naisella on joku kokemus noista kaikista, tai jos ei kaikista niin ainakin jostain tyypistä.

      Vastakkainasettelua? Kyllä, kyllä!


      "Tyypillisin miehen tapa aloittaa suhde on tulla privaan kertomaan", kuinka mielenkiintoinen nimimerkki naisella on, tai kuinka kauniilta ja seksikkäältä naisen villasukkien peittämät varpaat näyttävät profiilikuvassa. Ja että josko nainen, niin kuin mieskin, etsisi kevyen ihanaa päiväkahviseuraa. Ellei sitten kyseinen herrasmies tule kertomaan megalomaanisessa kännissä siitä, kuinka hänen suuri chat-rakkaussuhteensa päättyi, koska tottahan vika oli kyseisessä naisessa, vähintäänkin neljänsivun mt-onglema luokitusten kera tottakait.

      Itsessä vikaa ei ole ollut, ei ei ei.

      Joskus myös miehet lähestyvät naista privassa kysymällä kuppikokoa, saako pillua, tykkäätkö anaalista, tai panettaako kysymyksien rohkeilla, nokkelilla ja ainutlaatuisilla älynväläyksillä. Ja jos näistä kysymyksistä nainen ei lämpene, on odotettavissa huorittelu, pihtari, kusipää, horoperse, rumaperkele kukkasten tulva joko ylellä tai punaisilla, jollei naisparka ole kyseistä herrasmiestä kerennyt jo torjumaan ruksein. Chat-rukkasten annosta seuraa lähes aina myös julkisen häpäisemisen ja häirinnän päättymätön aikakausi, joka aktivoituu aina uudelleen rukkasten saajan humalatilan tai vitutuskäyrän mukaan.

      Itsessä ja omassa käytöksessä kyseinen chatmies näe mitään vikaa, vaan vika on aina kyseisessä rukkasten antajassa. Tottakai!

      Voisiko chatissa aikaansa viettävien, naisia työkseen pokailevien ö-luokan gigoloiden käytöskukkaskirjaseen painaa kissankokoisilla kirjaimilla sen, että myös chatissa naisen ei tarkoittaa todellakin EI. Eikä siitä tarvitse hernepellollista sieraimiinsa vetäistä, sen kuin siirtää pokailutaitonsa seuraavan naisen privaan, josko siellä lymyilisi se jakorasia, joka antaa jokaiselle joka vaan suvaitsee rouvaa/neitiä lähestyä noilla edellä maintsemilla ihastuttavilla kysymys esimerkeillä. Koska niitäkin naisia huoneissa on, jotka kihertävät ja kikattavat näiden tunneköyhien, kyrpä otsassa chattaavien miesten hännystelijöiksi ja iltojen iloksi.

      Ps. Aurinkoista kesän jatkoa jokaiselle chattaavalle täydellisyydelle silti, vapaaehtoistahan tämä täällä oleminen on, ja jos ei ole, niin hakeutukaan hoitoon, lähetteen kirjoittaa varmasti joku näistä ammattitaitoisista chat-lääkäreistä!!

      • Onhan se nyt sanomattakin selvää, että vika on aina naisessa, jos mies ei saa pillua?

        Syyt miksi mies ei saa sätin kautta pillua lienee selvää: eihän kukaan täysjärkinen hae sätin kautta liveseuraa, koska mitä järkeä sitä olisi sättiä, jos toisen tuntee?

        Ymmärrän kyllä ne ihmiset, promiskuiteettiset sellaiset, jotka jakaa ja antaa kaikille jotka haluaa. Heitä kutsutaan monilla eri nimityksillä, joita tässä on turha toistaa.

        Mikäli on niin tyhmä, että luulee saavansa tasokasta seuraa sätin avulla, on syytä pohtia omia premissejään.

        Mikäli silti haluaa seuraa sätin avulla, kannattaa opetella miehenä edes wonkaamisen perusteet. Teokseksi suosittelen Hakkarainen - Kurtakko "Vonkaamisen perusteet - teoria ja käytäntö"-nettijulkaisua.

        Lainaan tähän ilman lupaa johdannon kyseisestä tekeleestä.

        ” 1. JOHDANTO


        "Olet sydämessäsi valehtelija niinkuin kaikki miehet, jotka
        viettelevät naista vuoteeseen kanssaan."
        -Kuvankaunis ylhäisöneito Anna Notaras päähenkilölle Mika Waltarin
        teoksessa Johannes Angelos

        Oheinen lainaus kiteyttää monia vonkaamisen eri puolia. Kysymys on
        nimenomaan viettelemisestä, ja päämääränä on useimmiten vuoteeseen -
        omaan tai vieraaseen - pääseminen. Kysymys on jossain määrin myös
        valehtelusta: ei kuitenkaan suoranaisesta vilpillisyydestä vaan
        totuuden kaunistelusta, valkoisista valheista ja välttämättömistä
        sukkeluuksista. Rehellisessä vonkaamisessa tämä kaikki lähtee
        kuitenkin suoraan sydämestä ja sen lukuisista oikuista siirtää verta
        yllättäin ja äkkinäisesti erinäisiin ruumiinosiin. Voidaan puhua
        delegoimisesta, asian jättämistä alempien elinten hoidettavaksi.

        Moni vähempijärkinenkin saattaisi ihmetellä, miksi artikkelia
        vonkaamisesta tarvitaan. Kyllä kaikki osaavat muutenkin etsiä
        itselleen seuraa vastakkaisesta (tai samasta, jos siltä tuntuu)
        sukupuolesta - Beavista ja Butt-headia lainataksemme: kaikki
        esi-isämmekin ovat joskus saaneet, miksi emme siis mekin. Totta, mutta
        asiahan ei ole näin yksinkertainen.

        Ihmiskunta kokonaisuudessaan ei ole kuollut nälkään, mutta silti
        kirjoitustaidon keksimisestä lähtien on kirjoitettu keittokirjoja
        helpottamaan peukalokämmenisten ruuanlaittajien ponnisteluja. Tämän
        artikkelin lähtökohta on sama: helpottaa asiaan perehtymättömien
        lähimmäistemme tiedonjanoa sekä teoreettisesti että käytännön tasolla,
        jotta he pääsisivät itse tositoimiin. Kuivaharjoittelu olkoon tämän
        jälkeen ohi.

        Tässä teoksessa / artikkelisarjassa näkökulma on miehinen ja
        heteroseksuaalinen. Tämä johtuu kirjoittajien taustasta ja
        mielikuvituksettomuudesta. Sovinismista ei ole kyse, jollei sitten
        realismia pidetä sellaisena. Pipo kiristää varmasti, jos sen vetää
        silmien eteen. Tämä siis sovinnollisena viestinä feministeille.

        Vaikka miehet siis kirjoittavat tässä miesnäkökulmasta, voi itse kukin
        muodostaa kustakin aiheesta oman visionsa ja skenaarionsa. Esittämämme
        mielipiteet ovat useimmiten vain viitteellisiä. Subjektiivisia ne ovat
        aina. Elämä on monisyinen ja tasoja riittää. Navanalustasosta
        korkeampaan fysiikkaan.”

        ja vielä kun kerran mahtuu:

        "2.1 Vonkaamisen filosofia:

        Yksinkertaistaen voidaan sanoa, että vonkaaminen on terve tapa
        harrastaa sosiaalista kanssakäymistä syystä tai toisesta kiinnostavien
        vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa. Kansallisen kulttuurimme
        kulmakivet, erityisesti kaunokirjalliset sellaiset todistavat, että
        Suomessa tämä tapahtuu useimmiten humalahakuisessa olotilassa.

        Vonkaaminen luo perustan ihmisen seksuaalisen identiteetin
        muotoutumiselle. Bourdieun mukaanhan ihminen luo oman
        habituskäsityksensä kanssakäymisellä, jolloin yksilö pystyy
        heijastelemaan omaa käyttäytymistään toisen tai toisten reaktioiden
        valossa. Vain riittävällä vonkaamisella ihminen pystyy sijoittumaan
        oikeaan vonkaamiskenttään (tai "lokeroon"), joka vastaa hänelle
        ominaista ympäristöä.

        Yksinkertaistettuna vonkaaminen on siis hankkiutumista henkiseen ja
        fyysiseen yhteyteen kiinnostavan kohteen kanssa. Mitä kiinnostavampi
        kohde ja mitä enemmän vastakaikua, sitä lähempänä ollaan suotuisaa
        vonkaamisympäristöä. Tämänhän tietää teinikin.

        Mitä vonkaaminen ei ole? Vastenmielistä alistamista, raadollista
        esineellistämistä, ihmisten halventamista - sitä se ei ole! Jos näistä
        asioista on kyse, puhutaan mielenvikaisuudesta ja
        sairaalloisuudesta. Vonkaamisen kanssa näillä asioilla ei ole mitään
        tekemistä. Sanottakoon tämä tässä ja nyt ja älköön sillä sen enempää
        spekuloitako.

        On syytä kuitenkin todeta, että on olemassa ns. fundamentaalinen ero
        kahden koulukunnan välillä, joista ensimmäinen ei näe vonkaamista
        pelkkänä epätoivoisena panon etsimisenä. Toinen sen sijaan näkee. Tämä
        artikkeli myötäilee ensimmäistä näkemystä, joskaan tämän toisen
        koulukunnan painotuksia ei ole tyystin unohdettu."


      • A_Samulin

        Jos tuolla tekstillä ei saa, niin koska sitten. Saihan Me. Hytönenkin, joten ulkoinen habitus ei ole merkityksellinen - vain sanat ja sanoma.


    • asiaa_on_ollut

      Omasta, vain tietysti omasta puolestani sanon, että minä luulin kaiken tuon chat-miehistä esitetyn olleen, olevan ja tulevan olemaan sanomattakin täysin selvää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe