Naapurit saavat murhailla vapaasti

kysymystä

Poliisi ei ole vielä puuttunut yhteenkään murhaan.

135

2394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkärinmääräyksellä

      Toimivatko yhteistyössä lääkäreiden kanssa?

      "Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

      Miksi reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen? Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkea läpi sormien. Diabeteksen lääkehoito on korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet puolestaan niin vaarallisia, että useimmat niistä on vedetty karmeiden haittavaikutusten takia myynnistä. Tulehduskipulääkkeet aiheuttavat hirvittävän määrän kuolemia ja psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos. Lääkkeet aiheuttavat lisäksi joka vuosi miljoonille ihmisille vakavia invalidisoivia haittoja.

      Professori Peter C. Gøtzschen mukaan lääketeollisuuden liiketoimintamalli muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja sen tärkein tavoite on suuret voitot, ei suinkaan potilaan terveys. Hän osoittaa, kuinka teollisuus on ostanut puolelleen lääkäreitä, tutkijoita, lehtiä, ammatti- ja potilasjärjestöjä, yliopistojen laitoksia, toimittajia, lääkevalvojia ja poliitikkoja. Rikokset ovat levinneet niin laajalle, että on pakko vetää se johtopäätös, että ne on tehty tietoisesti ja tarkoituksella, koska rikos kannattaa."

      http://www.sitruunakustannus.fi/tappavat-laumlaumlkkeet-ja-jaumlrjestaumlytynyt-rikollisuus.html

    • pilleripyörii

      Maailman rahavirroissa lääketehtailla on suuri bisnes. Lääketehtaat järjestää lääkäreille monenlaista lahjaa, jo opiskeluaikoina. Varsinkin masennuslääkkeet on suuri bisnes. Normaalit melankoliat ja huono arjensietokyky diagnisoidaan masennukseksi. Jos on oikea masennus, terapiaan ei edes pääse ellei ole ensin aloittanut lääkitystä. Tuleva sote uudistus ei ole luvannut terapiamahdollisuuksien lisäämistä. Näin lääketehtaiden ylivalta varmistaa hoitojen alhaisen tason jatkossakin.

    • uusikäänne

      joku heittelee sieltä astiakaapista lautasia ja KATTILOITA. KATTILA oli terassilla joten puheet pitää paikkansa. Pikku totuuksia taas pulppuaa.
      Lieneekö yksi kattila jäänyt vahingossa huomaamatta siinä lavastus hässäkässä.

      • neitiABC

        Joo,joo, nyt vasta kuittaan.
        No, eiköhän pataan ottaminen tai antaminen kuitenkin ole onnistunut vaikka aistit ovatkin ehkä uinuneet heinäkuussa 2016.


      • neitiABC

        Mitähän ne pikku totuudet ovat joita on pulpunnut heinäkuussa 2016?
        Ja joku on löytänyt oikein uuden käänteen, KATTILOILLA, jotka hän selvästi liittää Ulvilamurhaan.
        Mutta hyvä huomio on että valkokaulusrikolliset netin kautta kehittelee LAVASTUKSIA myös heinäkuussa 2016.

        Taisi olla keisarikirja-aihiokin kehitteillä, uusia käänteitä kaivattiin kun rahkeet eivät riitä REHELLISEEN menneisyyden tutkimiseen. Siinä kun itsekin joutuu omia kokemuksiaan arvioimaan ja silloin rehellisyys voi lipsahtaa valemuistojen kehittelemiseen.


      • kiihtelysvaaralle

        Olemme päässeet niin pitkälle että Saaran ja Jari Aarnion välien selvittelyssä onkin löytynyt muutama totuudenjyvä joihin ripustautumalla löytää hyvät edellytykset jakaa porukat kahteen leiriin, valinta on sinun, liitytkö Saaran puolustajiin vai Jari Aarnion puolustajiin.

        Molemmissa leireissä täytyy hyväksyä johtohenkilön puolelta hetteisen suon ylitys. Se suo on ylitettävä tiedostaen heikkoudet joita johtohenkilön tarinaan sisältyy. Sekä Saaran että Jari Aarnion tarinoissa löytyy heikot kohdat - sinun valintasi on kumman johtohenkilön virheet pystyt nielemään vähemmän kakistelemalla.


      • 12345654321

        Minä saan henkisen yskäkohtauksen sänkypeitteestä, joka on saksilla leikelty pilalle Aarnion kodissa. 5x5 cm. Leikelty ilmeisesti loppuvuodesta 2013. Kiistaton näyte löytynyt esitutkintamateriaalista.
        Minun henkinen Vera Stanhope ei sellaista pysty unohtamaan, niin se vain on. Ja loogisesti käyttäytyvän tutkijan käytös ohjaa minun ajatukset hetteikölle.
        Siihen ei Reinxxxx eikä kukaan muukaan osaa tikapuita tai muita estoja asetella.


    • saarauhassamurhata

      Se on TAPPAVA psykiatria.

      http://turpaduunari.fi/gotzsche-tappava-psykiatria-ja-laakinnan-harha/

      Normaalien - jopa lapsille ADHD:n käytettävien - psyykelääkkeiden haittavaikutukset ovat täsmälleen samat kuin mihin niitä käytetään; ahdistus, masennus, itsetuhoisat ajatukset, itsemurhat, aggressiivisuus, maanisuus, unettomuus. Lääkkeiden syöjät kertovat pääosin, että lääkkeitä syödessä ne vain pahenee, ja kerrotaan, että lääkkeiden syönnin seurauksena kehittyy kaksisuuntainen mielialahäiriö, johon taas lisätään lääkettä ja voidaan tehdä lisää diagnooseja.

      Hän puhui MOT-ohjelmassa ja sai kenkää Mehiläisestä.

      http://akukopakkala.fi/piilotettu-kansansairaus-ssri-riippuvuus/

      Kuinka monen murhan, tapon, väkivaltaisuuden, laajennetun itsemurhan takana on psyykelääkkeet? Keskustelusta pätkä. Ja lääkärin vastaus kysymykseen.

      "- Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista. Itseäni jäi mietityttämään SSRI -lääkkeet kaksisuuntaisen mielialahäiriön aiheuttajana. Nehän kyllä laukaisevat mahdollisesti hypomanian tai manian..."

      Lääkäri vastaa:

      "Kyllä ne nimenomaan aiheuttavat. Kaksisuuntaisen todenäkäisyys riippuu lääkkeen käyttöajasta, annoksesta ja käyttäjän iästä."

      Motiivina pelkkä rahako? Onko tarkoitus saada ihminen lopulta tappamaan itsensä ja pari muuta? (vrt. kouluampujat)

    • saalaillisestitappaa
      • Laillista

        Yks trokari terästää myymäänsä kiljua tuolla aineella ja juopot ihmettelee kun jalat ei meinaa kantaa muutamaan päivään tätä on tapahtunut jo muutaman vuosi kymmenen ja sossusta hakee lääke maksu lappuja.
        ja isolla koirallaan uhkaa puretaa jos ei kilju maksuja ala kuuluu no yleensä pikapankki kortti on trokarilla hallussaan.


      • sikojaneon

        No hiivatti mie ampuisin sen koiran mullehan ei koirat ala räksyttää jis ase ei ole heti mukana ampuisin myöhemmin vaikka samantien sen trokarinkin.


    • kunnonkiljua

      Sossutko nykyään psyykelääkkeet kirjoittaa, vai mistä lääkemääräykset tulee? Onko kaikki selvinneet hengissä tosta sekotuksesta?

      • 173-23

        Hohoijaa su ei ole kyl järjen valolla ja luetun ymmärtämisellä siunattu no koita uudestaan jospa se siitä ..joskus...


    • vuosikert

      Kannattaa tehdä kilju itse

    • eikiljustakii

      Yhteiskunta saa murhailla vapaasti. Löytyykö mistään tilastoja?

    • joseiuskalla

      Ovatko murhailevat naapurit idästä vai lännestä?

      • AllahuA

        "Helsingin Puotilasta, Puotilan kappelin läheisyydestä löytyi sunnuntaina iltapäivällä hieman ennen viittä verinen mies.

        Epäilty tekijä on vuonna 1991 syntynyt nuori mies.

        Uhri ja epäilty eivät poliisin selvityksen mukaan tunteneet toisiaan, vaan uhri oli valikoitunut sattumanvaraisesti."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016080121986509_uu.shtml

        Kappelin läheisyydessä? Kenties uskonnollisesti suuntautunut etelämaalainen Ranskan malliin?


      • niinettätotuustästäkin

        No, kun edelleen on siinä kunnossa, ettei voida edes kuulustella - aivan selvästi psykiatrisessa hoidossa ja riehunut puukon kanssa, kohteena tuntematon henkilö, eikä mitään motiivia, niin minäpä kysyisin jälleen tuosta psyykelääkityksestä, että oliko mahdollisesti käytössä teon aikana?

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016080922048769_uu.shtml


      • natisevatko

        Sekä idässä (Pietari) että lännessä (Tukholma).


    • syyllinenesiin

      Jos ilmoitetaan murhaajan ja tappajan uskonto tai ihonväri tai etninen tausta, niin pitäisi kyllä joka kerta ilmoittaa sekin, että käyttikö murhaaja psyykelääkettä. Kuulin taas itsemurhayrityksestä, jonka nuori teki, kun oli saanut masennukseen psyykelääkettä. Onneksi selvisi.

    • pilleripurkkimukana
      • soluttatunutvihollinenko

        Edellä olikin linkki just tähän tekstiin:

        "Professori Gøtzsche väittää psykiatrian olevan pahempi rikollisjärjestö kuin mafia tai Helvetin enkelit. Hän sanoo muun muassa, että Zyprexa on tappanut yli 200 000 ihmistä maailmassa. Gøtzshen mukaan mielialalääkkeet tappavat enemmän ihmisiä kuin pelastavat.

        Gøtzschen mukaan mielialalääkkeet ovat hengenvaarallisia, eikä niitä pitäisi antaa alle 25-vuotiaille. Tanskan Potilasvahinkolautakunta oli ennen tätä lausuntoa todennut, että 20-vuotias Danilo Terrida teki itsemurhan mieliala-hoitokokeilun seurauksena.

        – Tiedämme useista nuorten itsemurhista, jopa sellaisista, joissa uhri on ollut terve vapaaehtoinen, ja vain halunnut osallistua lääketieteelliseen kokeeseen rahoittaakseen opintojaan, Gøtzsche sanoi tanskalaiselle TV2-kanavalle."

        Tekevätköhän ne lääketieteellistä koetta - kun tuossa terveetkin jo tappaa itsensä, jos saavat tätä ainetta? Vai onko heille edes väliä, että tappavatko itsensä vai muut. Uusi kemiallinen sodankäynnin muoto?


    • naapuritkaukana
    • murhaajatmurhaajat

      Olen tällä viikolla kuullut kahdesta itsemurhasta, jotka aiheutuivat psyykelääkkeistä.

      "Kaikki katsoivat pois. Ajatteleminen olisi ollut vaivalloista, tietäminen olisi vienyt mielenrauhan. Helpompaa oli olla ottamatta selvää.

      Kun rikos on riittävän iso, sitä voi, para­dok­saa­lista kyllä, olla vaikeaa huomata. Jopa sivistyneet ihmiset alkavat ennen pitkää pitää mitä hirveimpiä asioita täysin normaaleina."

      http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/17/141055/0223769d48

      • murhastamaksetaan

        MTV

        "Sveitsiläinen parantaja hoiti potilaan HIV-virusta tuoksuöljyillä – tuomittiin sakkoihin"

        Mutta lääkäri saa hoitaa psyykettä lääkkeillä, jotka tappavat?


      • terveydenhuollontakuu

        Heeerajuuumala. Ne tappaa luomulla jo syöpäpotilaatkin, jotka sentään arvauskeskuksesta selviäisivät vain yhdellä pillerille, jossa lukee "tapan syöpäsi sinun sijasta!"

        "Useita syöpäpotilaita kuollut -hoidettiin vaihtoehtoklinikalla Saksassa"

        Iltalehti tietää, että usea on kolme. Se on nyt määritelty. Kolme syöpäpotilasta on siis kuollut... "saatuaan luomuhoitoja syöpiinsä Saksassa Brachtissa sijaitsevalla vaihtoehtoklinikalla".


    • murhaajavangittu
      • sairasonmaailma

    • kävelevätaseet

      Tämä uhri juuri ja juuri selvisi.

      "Keravalla kirveestä päähän saanut jää henkiin, epäilty ei ole kuulustelukunnossa"

      Tiistai 9.8.2016

      49-vuotias keravalaismies löi kantamallaan kirveellä yllättäen 53-vuotiasta miestä Keravan Kauppakaarella viime viikon torstai-iltana.

      Kirvestä mukanaan kantanut löi uhriaan päähän täysin yllättäen. Tapahtumaa ei edeltänyt minkäänlainen vuoropuhelu."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016080922048825_uu.shtml

      Oliko lääkitys päällä? Minkälainen?

    • vaipoistettutilastoista
    • historiatoistaaitseään

      Kaksinaismoraalin huippu:

      "Uusi tupakkalaki tulee voimaan tänään. Tupakkatuotteisiin sijoitetut kuvat tupakoinnin terveyshaitoista tulevat pakollisiksi. Mentolisavukkeet ja muut maustetut tupakat kielletään vuoteen 2020 mennessä.

      Laki muuttaa myös auto- ja parveketupakointia sekä tupakkatuotteiden maahantuontia. Lisäksi sähkötupakka tulee osaksi tupakointilainsäädäntöä.

      Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan lailla tavoitellaan terveydenhuollon säästöjä. Tavoitteena on, että Suomi olisi savuton vuoteen 2030 mennessä."

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/sauhuttelijoita-koskeva-laki-muuttuu-tanaan/735567/

      Mutta se mikä tästä tulee väistämättä mieleen:

      "Kansanterveystyö oli merkittävässä asemassa natsi-ideologiassa. Toimintamuotoja olivat tupakoinnin vastustamiskampanjat, asbestirajoitukset, työturvallisuus- ja turvallisuussäännökset jne."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialismi

      • eliittikansapöllyssä

        Mitä helkkaria, eikö poliisi kuljekaan hallituksen talutusnuorassa ja agendat on nyt päinkin perusteellisesti päin peetä?! Ei kai tupakkalakia kiristettäisi ja kansaa pakotettaisi poltteleen kapokoiden nurkan takana, jos kansan ei haluttaisi vaihtavan tupakoitansa päät sekoittaviin (tällä hetkellä) salatuotteisiin, jotka ihan kohta ilmestyvät sinne tiskin alle samaan riviin tupakan kanssa korvaten lopulta ne kokonaan - jos eivät ole vielä ilmestyneet. Puolet vetää psyykelääkkeitä ja loput sotkee päänsä muilla aineilla - helppoa kansaa johtaa! Tavalliset hermosauhut on ihan liian iisi juttu tähän kuvioon.

        "Kotimaa 21.08.2016 13:56
        Poliisi on huolissaan huumausainerikosten suuresta määrästä"

        http://www.ksml.fi/kotimaa/Poliisi-on-huolissaan-huumausainerikosten-suuresta-määrästä/821931?pwbi=95ea96d263c603f56f3f9dc0d71cdf46

        Ei meidän hallitus ole huolissaan kuin tupakasta, vaikka voisi luulla, että siitä tulevat veroeurot sentään kelpaisivat verottomien tuotteiden ohella... Mutta ilmeisesti salakuljetus hyödyttää piirejä paljon enemmän.


      • onneavaanjuu

        "... huumausaineista voi värittyä hyvin yksipuolinen, jopa myönteinen kuva ja medialukutaito unohtaen - ei ymmärretä kieltäytyä kokeiluista. Tämä näkyy huumausaineista erityisesti kannabiksen kohdalla. Kannabiksen käyttöä ja sen vaikutuksia virheellisesti vähätellään. Kielteisistä kokemuksista vaietaan. Puhutaan jopa päihteestä, joka pitäisi laillistaa alkoholin tavoin. Poliisi on kuitenkin yksi monista tahoista, joka näkee vahvasti myös negatiiviset vaikutukset - kadun varjoisalle puolelle. Kannabis on huumausaine, joka aiheuttaa voimakasta riippuvuutta. Vaikutus on yksilöllinen, joillekin käyttökokeilu voi olla vahva koukku aineeseen. Käyttäminen voi johtaa käyttöannoksien kasvamiseen, samaa vaikutusta varten tarvitaan yhä suurempi määrä."

        Edellä olevasta artikkelista - en minä ole nähnyt median liikuvan kuin tupakanvastustamiskampanjoiden kimpussa. Hyi, hyi! Enkä ole koskaan kuullut kenenkään nupin menneen sekaisin vain tupakasta?! Mutta se on se vihollinen Suomen hallituksellekin nyt numero yksi. Pitäisi piru vieköön kyllä kansan jo herätä ihmettelemään. Vai terveydenhuollon kustannukset syynä?! Eikä tietenkään mitään tekemistä työtehon laskulla tai tupakkatauoilla tai sillä, että ehkä ns. hermosauhut korvataan sitten pillereillä tai nuoriso vetää helpommin saatavia huumesätkiä?! Kai sellaisen saa jo halvemmalla kuin yhden tupakan?! Siihenhän sitä tähdätään.

        Lisää kirjoituksesta:

        "Toisaalta sekakäyttö alkoholin, lääkkeiden ja jopa muiden huumausaineiden kanssa on tavanomaista poliisin havaintojen perusteella. Terveydenhoito ja päihdeklinikat tuntevat lähemmin kannabiksen vaikutukset mielenterveyteen."

        Ja siitä sitten kadulle tappamaan itseä ja muita - ja ihan on yhteiskunnalle ilmaista touhua tupakan "vaaroihin" verrattuna, vai? Ja näin aivan tietoisesti Suomessa tehdään käveleviä aikapommeja.


    • tehohoitomasennukseen

      Noista psyykelääkkeistä, kun niiden sivuvaikutukset on masennus ja itsemurha ja/tai aggressiot ja levottomuus, niin onko siitä tutkimusta, että jakautuuko lopputulos tässä kemiallisessa sodankäynnissä sukupuolen mukaan? Kaikki kouluampujat on kai olleet miespuolisia. Onko nuo itsemurhan tehneet ja lääkitystä saaneet sitten valtaosa naisia?

      Gøtzschen mukaan mielialalääkkeet ovat hengenvaarallisia, eikä niitä pitäisi antaa alle 25-vuotiaille. Tanskan Potilasvahinkolautakunta oli ennen tätä lausuntoa todennut, että 20-vuotias Danilo Terrida teki itsemurhan mieliala-hoitokokeilun seurauksena.

      "– Tiedämme useista nuorten itsemurhista, jopa sellaisista, joissa uhri on ollut terve vapaaehtoinen, ja vain halunnut osallistua lääketieteelliseen kokeeseen rahoittaakseen opintojaan, Gøtzsche sanoi tanskalaiselle TV2-kanavalle. - See more at: http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/ketipinorin-vaaroista-vaietaan-suomessa#sthash.xKF81Z4j.dpuf "

      Danilo on kai miehen nimi?

    • kävelevätaikapommit

      Heilui puukon kanssa Itävallassa. Ja lääkityksen nimi oli? Ja ellei olisi lääkitystä, mielisairautta ei edes tiedettäisi tässä vaiheessa vielä.

      "Saksalainen junamatkustaja on haavoittanut kahta muuta matkustajaa Itävallassa. Bregenzista kyytiin noussut 60-vuotias mies iski puukolla 19-vuotiasta itävaltalaista miestä vatsaan ja selkään ja 17-vuotiasta nuorukaista kaulaan.

      Poliisin mukaan uhrit loukkaantuivat vakavasti.

      Mies ei tiettävästi tuntenut uhreja entuudestaan. Hän ilmeisesti toimi täysin yllättäen.

      – Miehellä ei ole siirtolaistaustaa. Hän on mielisairas. Suljemme pois terrorismin mahdollisuuden, poliisin tiedottaja Horst Spitzhofer kertoi uutistoimisto AFP:lle.

      Viime lauantaina Sveitsissä oli vastaava välikohtaus, jossa 27-vuotias mies puukotti junassa yhden ihmisen kuoliaaksi ja haavoitti viittä."

      http://yle.fi/uutiset/saksalaismies_puukotti_junamatkustajia_itavallassa/9098137?origin=rss

    • tehokastahoitoa

      Ei kuollut kukaan, mutta hoidettiin kuitenkin hyvin ja kirkko paloi. Meneekö kauan vielä, kun tulee tilastot, että mitä kaikkea tämä lääkefirmojen mafiabisnes on saanut aikaiseksi?

      "Ylivieskan kirkon polttamisesta syytetty mies myöntää teon.

      Mies soitti itse kahdesti hätäkeskukseen.

      Kihlakunnansyyttäjä vaatii 26-vuotiaalle miehelle kolmen vuoden vankeustuomiota törkeästä vahingonteosta. Mies on tunnustanut teon. Hän on saanut psyyken sairauteen hoitoa jo aikaisemmin."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016081722152638_uu.shtml

    • tämämaailmanmeno
    • psykokonklaaviko

      Tietääkö kukaan, että mikä on ollut tällainen luentotilaisuus "Murhat terveydenhuollossa"?

      Järjestäjänä Tamperelainen psykiatrinen lääkäriasema:

      "Psykiatrinen lääkäriasema Egofunktio Oy:

      MURHAT TERVEYDENHUOLLOSSA

      Pe 15.2.2008 Ravintola Eetvartin auditorio, Sumeliuksenkatu 16

      OHJELMA"

      http://www.egofunktio.fi/Kuvat/OHJELMA2008.pdf

      Ja yhden lääkefirman edustaja paikalla?!

      • Anonyymi

        Murhat terveydenhuollossa - luento jo vuonna 2008, yksi osa pitkästä luentosarjasta. Tietääkö kukaan edelleenkään, että mitä tämä on tarkoittanut, mihin tarkoitukseen tällainen luento tähdättiin?


    • selviytyminen.täpärällä

      Hyvä, että jotkut pitää asiaa esillä tälläkin palstalla.

    • tappajaambulanssit

      Suomen tappavat ambulanssit uutisissa! Varokaa! Poliisi tutkinut!

      "Valviran tietoon on tullut vakavia tapauksia sekä poliisin kuolemansyyntutkinnoista että omaisten kanteluista. Vakavimmillaan on tullut ilmi tilanteita, joissa ambulanssin hälyttäneen potilaan jättämisen kotiinsa epäillään vaikuttaneen tämän kuolemaan.

      -  Ensihoidossa on lisääntyvästi jätetty kuljettamatta hoitopaikkaan myös sellaisia potilaita, jotka ovat selkeästi tarvinneet lääkärin tutkimusta, sanoo lääkintöneuvos Markus Henriksson Valvirasta."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611232200031087_uu.shtml

    • hyvinonhoidettuvuosia

      "Häirikkölapsen äiti: Suuressa luokassa selviytyminen on lapselleni ylivoimaista

      Mielipide 22.11.2016

      Lapsestani tuntuu kuin hänet olisi ummikkona heitetty kiinalaiseen suurkaupunkiin, jossa on hirveä vilske ja vilinä eikä kukaan puhu hänen kieltään, kirjoittaa Häirikkölapsen äiti.

      Tiedän, että lapsellani on ongelmia – niitä on yritetty hoitaa jo siitä lähtien, kun hän oli kolmevuotias."

      http://www.hs.fi/mielipide/a1479702840383?jako=992f600f0258d0d6c9df3ac3574143a4&ref=fb-share

      Äiti kertoo, että lasta hoidettu jo 3-vuotiaasta, ja lääkitys oli?? Lukekaa nyt herrajumala ne lääkkeiden tuoteselosteet netistä ja tarkistakaa, niin löydätte joka ainoan häirikkölapsenne oireen sieltä lääkkeiden aiheuttamista sivuvaikutuksesta!

      Tässä takuuvarmasti adhd-dignoosilla kemiallisesti myrkytettyjä!

      Poliisin 20 tehtävää alakouluissa:

      1. Oppilas kuudesluokkalainen, raivoaa ja uhkaa hakata muita oppilaita. Pyytävät poliisia paikalle.

      2. 11-vuotias poika riehuu, yrittänyt lyödä ja potkaista opettajia. Nyt kaksi miesopettajaa pitelee kiinni kansliassa. Myös ikkunan rikkonut.

      3. Pääovella ollaan vastassa. Oppilas paiskoo tavaroita ja hajoittanut paikkoja, sermejä, pulpetteja yms. Kaksi opettajaa koettaa rauhoittaa tilannetta. 12-vuotias poika.

      4. Oppilas käyttäytyy aggressiivisesti. Eivät saa rauhoitettua. Äiti paikalla ja istuu pojan päällä, ettei hakkaa häntä.

      5. 10-vuotias tulee päälle, opettajat pitelee, opas kadulla.

      6. 12-vuotias oppilas riehuu. Käynyt rehtoriin käsiksi. Tilanne päällä luokassa.

      7. Opastus b-ovi, opettajien parkkipaikka. Oppilas saanut raivokohtauksen. Äiti on paikalla ja opettaja pitelee kiinni. Kuudesluokkalainen poika. Lanssi hälytetty jo.

      8. P-paikalta opastus, ulkona, alaoven pääty, 11-vuotias riehuu, viisi ihmistä pitelee.

      9. Rehtori soittaa: oppilas riehunut, potkinut ja lyönyt toista oppilasta, ei lähde äidin mukaan, joka jo paikalla, viidennen luokan oppilas. Ilmoitushetkellä poika rauhoittunut, mököttää omissa oloissaan, ei ambulanssin tarvetta.

      10. Opettajat pitää kiinni riehuvaa, 8-vuotiasta poikaa, heti kun otteesta päästää poika potkii rajusti. Sillalta oleva koulu, jälkimmäinen rakennus. Äitikin paikalla. Ensihoidolle tehtävänä. Sosiaalipäivystys saa tiedon.

      11. Aggressiivinen oppilas, käy myös opettajien kimppuun. 11-vuotias. Nyt käytävällä.

      12. Kakkosluokkalainen raivoaa, heittelee tarvaroita, itkee ja istuu pöydän alla. Voinut jo kauan pahoin. Ovat yhteydessä vanhempiin. Soitettu kohteeseen. Poika juoksee ympäri taloa ja hakkaa päätänsä seinään. Uhkaa tappaa itsensä.

      13. C-rakennus, 12-vuotias oppilas ei rauhoitu, ilmoitus ohjaajalle, myös sosiaalitoimelle.

      14. Viidesluokkalainen. riehuu ja hakkaa ovea, eivät saa kuriin.

      15. Uusi ilmoitus samaan asiaan liittyen. Tilanne tällä hetkellä rauhallinen, mutta opettajat ei voi tehdä mitään. Viidesluokkalainen riehuu ja pyrkii vahingoittamaan muita ja itseään. Sairauksista ei tietoa. Opettajat eivät saa pideltyä aisoissa. Lastensuojeluilmoitus tehty.

      16. 11-vuotias, mt-ongelmia, ambulanssi paikalla, lapsi hysteerinen, puree ja potkii, koettavat pitää kiinni.

      17. Neljäsluokkalainen, raivokohtaus, neljä pitää kiinni maassa, pihalta opastellaan, sairaankuljetusta myös paikalle.

      18. Mahdollisesti aggre oppilas, 12-vuotias. Tuntomerkit: pitkä 170 cm, pitkät vaaleat hiukset, ei ole kenkiä jalassa, varastojen välissä, sakset käsissä, viiltelee itseään?

      19. Oppilas, 10-vuotias. Karannut koulun pihasta, tuli takaisin. Riehuu, raivoaa, heittää kiviä kaikkien päälle. Uhkaa tappaa itsensä.

      20. Kuudesluokkalainen. Heittelee muita oppilaita ja ohikulkijoita kivillä. Opettajat ei saa rauhoittumaan.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001925337.html

      Jos ette lopeta lapsen kemiallista myrkyttämistä, niin nämä päätyvät murhiin tai itsemurhiin. Olen tutustunut tähän tilanteeseen, ette pysty kuvittelemaan - te muut - että mikä määrä kemiallisia myrkkyä näihin lapsiin työnnetään. Se on kuvottavaa ja järkyttävää!!!

      • Anonyymi

        Nyt meillä on mahdollisuus totuuteen ja voimme katsoa, että mitä todellisuudessa tapahtui:

        <<Nuorisopsykiatrian kaikki vastuualueen palvelut muuttivat loppuvuodesta 2019 Taysin tiloihin Tampereen Kauppiin. Aiemmin päiväyksikkö oli Taysissa, osasto Nokialla Pitkässäniemessä ja poliklinikka Tampereen keskustassa.

        – Meiltä ei vähennetty siinä vaiheessa paikkoja yhden yhtäkään, vaikka muualla on käynyt niin, Kaltiala kertoo.

        Paikkamäärä oli määritelty väljän vuosikymmenen alun tilanteen mukaan, mutta viiden viime vuoden aikana on tapahtunut jotain, jonka vuoksi osastopaikat eivät enää riitä.

        – Jostain syystä vuodesta 2015 kautta valtakunnan on tapahtunut käänne, että nuorisopsykiatristen erikoissairaanhoidon lähetteiden määrä on lisääntymistään lisääntynyt, eikä mitään loppua näy. Näin on käynyt meilläkin, Kaltiala sanoo.

        Kaltialan mukaan vuoden 2015 ja 2020 vertailussa akuuttiosastolla potilaiden osastojaksojen määrä ja osastolle joutuvien eri potilaiden määrä lähes kaksinkertaistui.<<

        https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000007920334.html


    • potilasturvallisuus

      "Mistä nopea käänne tuli? Suomi on kärkimaita kovien huumeiden käytössä

      Kristillisdemokraattien kansanedustajien Päivi Räsänen, Sari Essayah, Antero Laukkanen, Peter Östman ja Sari Tanus kirjallisessa kysymyksessä viitataan tähän European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addictionin tutkimukseen huumeiden käytöstä vuonna 2016.

      Tutkimuksessa selvitettiin 60 eurooppalaiskaupungin jätevesistä, millaisia huumeita eri kaupungeissa käytetään. Tutkimuksen mukaan metamfetamiinin käyttö Suomessa on jyrkästi kasvanut. Espoossa metamfetamiinin määrät ovat lähes 20-kertaistuneet vuoden takaisesta, ja Helsingissä lukema on noin 16-kertaistunut."

      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/metamfetamiini-59311

      Mitkä huumeet?! Mehän vastustamme ja vainoamme vain tupakanpolttoa! Ja mittaus suoritettu jätevesistä?! Mistä tiedetään, että mikä on laitonta ja mikä laillistettua - mm. lasten huumeriippuvuudelle - altistamista?

      http://www.emcdda.europa.eu/system/files/publications/2637/TDAT16001FIN.pdf

      Edellä lista nuorista/lapsista, joille syötetään mahdollisesti lääkkeitä, jotka sisältävät amfetamiinia. Wikipedian tekstissä lukee, että yhtäkään tutkimusta ei ole tehty ihmisillä, mutta toisaalta väitetään, ettei muka ole haittojakaan.

      Suomessa oli juuri narkolepsiaepidemia sikainfluenssarokotusten seurauksena, jossa THL:n Kilpi linkitty taloudellisesti (sai rahallista korvausta) rokotteen valmistaneeseen lääketehtaaseen. Nyt korvauksia maksetaan rokotuksista yli 100 miljoonaa euroa vakuutuskautta kohden (säädetty jopa laki - vakuutuskausi on yksi vuosi).

      "Deksamfetamiinin aihiolääke lisdeksamfetamiini sai Suomessa myyntiluvan vuonna 2013.[4][5] Yleisimpien ADHD-lääkkeiden tapaan lisdeksamfetamiini luokitellaan Suomessa huumausaineeksi.

      Amfetamiineja on myöskin käytetty 1930-luvulta lähtien ADHD:n ja narkolepsian hoidossa ilman todisteita pitkäaikaishaittavaikutuksista. Deksamfetamiinin käytöstä aiheutuvia sivuvaikutuksia ovat unettomuus, ruokahaluttomuus ja hermostuneisuus. Myös suun kuivuutta, särkyjä, myös päänsärkyä ja hikoilua."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Deksamfetamiini

      Tietävätkö kyselyn tehneet kansanedustajat, että mikä määrä Suomessa syötetään amfetamiinia pelkästään lapsille ADHD-diagnoosin - joka on pelkkä mielipidediagnoosi - varjolla?

      Entä aikuiset lääkkeiden käyttäjät?

      • totuusesille

        Mitäpä jos ne huumejätevesinäytteet otetaan koulujen jätevesistä ja nähdään, että mitä lääkärit määräävät suomalaisille lapsille? Tai mitä käyttävät opettajat?


    • halollapäähänlyöty

      Ei tästä ota enää selvää että miten, kuka ja miksi koko ajan tapetaan. Paitsi 35 lähetystödilpomaattia ei tapettu, vaan lähetetään Yhdysvalloista kotiin Venäjälle. Tällä erää - ainakin vielä - Putin ei ole vastannut samalla mitalla.

      Turkissa juuri tappoi erikoisryhmän poliisi Venäjän suurlähettilään, kun puna-armeijan kuoron lentokone tippui Mustaanmereen, ja nyt on uutinen Brasiliasta, jossa poliisi on tappanut Kreikan suurlähettilään.

      Ja kaiken lisäksi YLE kertoo Lapissakin varauduttavan ISIS-iskuihin näin joulun-uudenvuoden lomien aikaan.

      Mitähän ne taas puuhaa...?

    • kukatekipäätöksen

      Vanhusten ja muistisairaiden systemaattinen tappaminen on alkanut. Tämä oli yksityistetty murhapäätös vuodelta:

      Kun keskustelu työnantajan kanssa ei auttanut, ammattiliitto päätyi tekemään valvontapyynnöt Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle ja Tampereen kaupungille. Tarkastuskäynnit tehtiin elokuussa, ja niissä hoitajien huoli todettiin aiheelliseksi.

      – Käynneillä todettiin, että yksikön asukkaat ovat vähintään keskivaikeasti muistisairaita, eli todella toisen ihmisen avun varassa. Tarkastuksissa huomattiin, ettei toiminta täytä lupaehtoja, joista oli sovittu yksikön toimintaa käynnistettäessä. Sopimuksissa määritelty henkilöstömäärä alittui kahdella hoitajalla.

      Elokuisen tarkastuksen jälkeen Ikipihlaja Pappilanpuistosta soitettiin liittoon lisää huonoja uutisia: Valvontapäätöksen jälkeen väkeä oli irtisanottu.

      – Ne yöhoitajat, jotka nostivat asian keskusteluun, saivat kenkää. Kyllä tässä irtisanomisten taustalla tuntuu olevan epäkohtien esiintuominen. Työnantaja kokee kunniaansa loukatun, Kristiina Lamberg sanoo.

      http://yle.fi/uutiset/3-8593889

      • hoitoeitarkoitus

        Superin ammattiasianpäällikkö Kristiina Lamberg kertoo, että liitossa ollaan nyt todella huolestuneita paitsi työntekijöiden asemasta, myös vanhustenhuollon yleisestä tasosta. Tamperelaishoivakodin tapaus on hänen mukaansa arkirealistinen esimerkki nykytilanteesta.

        – Saamme joka päivä viestejä heikennyksistä ympäri maan. Henkilöstöä vähennetään joka paikassa, ja hoitajien työnkuva on alkanut koostua ihan toissijaisista asioista. Hoitotyölle ei jää aikaa.


    • hgbh

      Se on tuo punaisen mokin volvomies.. onneksi kaivoin ansakuopan ja laitoin stringit jalkaan..

    • kemiallistamyrkyttämistä

      Ja nämä kemiallisesti myrkytetyt lapset - kuka auttaa heitä? Miten heille annetaan tehdä tämä? Miksi kukaan ei puutu tähän järkyttävään tilanteeseen?

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001925337.html

      Tutkimus osoittaa, että aineesta ei ole mitään hyötyä impulssiivisuuteen, mutta haittavaikutuksia löytyy kyllä.

      "Tutkimusryhmä ei mainitse tiedotteessaan modafiniilin haittavaikutuksia, joita Wikipedian mukaan ovat psyykkiset häiriöt, sydämen toimintahäiriöt ja vaikeat iho-ongelmat.

      Euroopan lääkevirasto on suositellut modafiniilin määräämistä ainoastaan narkolepsian hoitoon, koska modafiniilin käytön hyödyt ovat haittavaikutuksien riskeihin nähden riittämättömät."

      Mutta todellisuudessa Modafiniilia käytetään maailmalla ADHD:n hoidossa (wikipedia) - ja myös Suomessa.

    • onkotoivoa

      Henkinen murha on pahempi, ja koko Suomi on tällä hetkellä henkisesti murhattu. Surullista.

    • lääkkeettappaa
      • tappavaahoitoa

        Iltalehden alkuperäisessä artikkelissa, joka löytyy edeltä puhutaan miljardien talousmokasta Suomessa. Ei pidä paikkaansa - Suomihan on nyt yritys ja kaikki tehottomat tapetaan - tämähän oli moninkertainen hyöty talouselämälle ja sijoittajille bisnesmielessä ja me maksoimme - myös eläkevakuutusyhtiöt säästivät takuuvarmasti aivan jumalattomasti eläkkeidenmaksussa.

        Uutisesta:

        "Kolesterolilääkkeille kovaa ryöpytystä: "miljardimoka"

        Tilastokeskuksen kuolemansyytilastot paljastavat, että sydänperäiset kuolemat ovat lisääntyneet statiinien aikakaudella 30-40 prosenttia.

        Statiiniryhmän kolesterolilääkkeet tulivat Suomeen 90-luvulla. Parinkymmenen vuoden aikana lähes miljoona suomalaista on käyttänyt statiineja sydän- ja verisuonitautien sekä niihin liittyvien ennenaikaisten kuolemien torjuntaan.

        Statiinien luvattiin laskevan sydäntautikuolleisuutta jopa 40 prosenttia viidessä vuodessa systemaattisten lääkehoitojen käynnistymisestä. Tilastokeskuksen kuolemansyytilastot paljastavat päinvastaisen trendin.

        Aorttaläppäkuolemien määrä on tuplaantunut statiinikaudella, samoin kuolemat sydänlihastulehduksiin. Hitaasti etenevään sepelvaltimotautiin kuoli vuonna 2013 noin tuhat ihmistä enemmän kuin statiiniaikakauden alkuvaiheessa 90-luvun lopussa. Yllättäviin verenpaineen heilahteluihin eli verenpainetauteihin kuoli puolestaan kolme kertaa suurempi joukko suomalaisia kuin vuonna 1998.

        Suomi on satsannut julkisia varoja kansanterveyttä edistävään lääkehoitokokonaisuuteen tähän mennessä jo noin kaksi miljardia euroa.

        - Nämä ovat lääkäreiden kuolemansyykirjauksia potilaiden kuolintodistuksissa.

        Utriaisen mukaan Suomi on kustantanut katteettomia lupauksia.

        - Näiden tilastotietojen valossa voi sanoa, että kustannusvaikuttavuus on kehno. Kiihkeimpään aikaan rahaa paloi 110 miljoonan euron vuosivauhtia."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015051419685708_uu.shtml

        Suomi on kustantanut miljardeilla kansalaistensa tappamista - ei katteettomia lupauksia. Pidetäänpä syy-seuraussuhde paikoillaan. Miten on muiden lääkkeiden kohdalla? Kuka uskaltaa syödä?


    • mekustannamme

      Mikä tämä tällainen lääkemafia on? Miten valtiot pitävät tuollaista rahallisesti yllä? Onko valtioiden, kuten Suomen lääkintöviranomaiset, jotka vastaavat kansalaisten turvallisuudesta tämän mafian leivissä/koukussa? Onko tietoa? Samasta aiheesta täällä jo aikaisemmin:

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/sensuuri-iski/

      Kolesteroolilääkityksen sivuvaikutukset ovat väkivaltainen käyttäytyminen (murhat) ja itsemurhat! Hyvä luoja - ja vanhusten hoidossa on puhuttu, että miten väkivaltainen käyttäytyminen on lisääntynyt. Sama väkivaltainen käyttäytyminenhän on mielialalääkityksen sivuvaikutusta myös.

      Tieto löytyy edellä olevan lääkärin kirjoittamasta blogijutusta.

      "29.6.2016

      Raapimista, lyömistä, sylkemistä – Väkivalta on lisääntynyt hoitotyössä"

      http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/409090-raapimista-lyomista-sylkemista-vakivalta-on-lisaantynyt-hoitotyossa

      Miten tämän kaiken annetaan tapahtua? Korruptio on laajaa ja virkamiehet/vastuuhenkilöt niin ahneitaostettavissa?

      Onko muuta selitystä?

      • kukasialla

        Kansalaiset on laitettu tappelemaan ja tappamaan toisiaan.


    • suunnitelmatalous

      "Noin puolet suomalaisista rokotettiin Suomessa ja maailmalla jyllännyttä sikainfluenssapandemiaa vastaan talvella 2009-2010.

      Ensimmäiset narkolepsiatapaukset paljastuivat keväällä 2010, kun suomalaisilla lapsilla todettiin aiempia vuosia huomattavasti enemmän narkolepsiaa. Saman vuoden elokuussa THL keskeytti rokotukset varotoimenpiteenä."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702172200072673_uu.shtml

      Oli tietoa myös - joka näemmä nykyään jemmataan - että rokottamisen jälkeen Suomessa autoimmuunisairaudet räjähtivät kasvuun. Norjalaistutkimuksen mukaan ko. rokote reagoi vain elimistössä, joka kantoi piilevänä autoimmuunisairausalttiutta, jonka peruteella voitiin todeta, että myös narkolepsia on autoimmuunisairaus. Tätä ei aikaisemmin tiedetty.

      Suomalaiset olivat koekaniineja ko. rodunjalostusoperaatiossa, ja tämän jälkeen EU:ssa tehtiin laki, että vain muutamaa kymmentä sairautta saa enää edes hoitaa. Ilmeisesti muut sitten hoidetaan näillä myrkkypillereillä. Missä on Suomen lista? Jokaisen maan piti tehdä omansa.

      Mutta miksi juuri suomalaiset? Siksi, koska he ovat maailman auktoriteettiuskoisin kansa, ja tiedettiin, että suomalaiset jopa tappelevat käsirysyssä saadakseen tuon myrkyn - kuten tapahtuikin. Narkolepsia on pelimoka - ei heidän pitänyt jäädä kiinni tästä jutusta.

      Muu maailma säästyi, koska espanjan kielellä kerrottiin rokotteen olevan hyvin vaarallinen ennen kuin Suomessa tehtiin päätös rokottaa koko kansa ja kahteen kertaan. Myöhemmin Suomessa tuota rokotetta sekoitettiin vielä normaalin kausiflunssarokotteen joukkoon.

      On uskomatonta, etteikö tämä vaarallisuus olisi ollut THL:n rokotustilauksen tehneen henkilön tiedossa, joka oli jopa lääkefirman kanssa niin läheisissä suhteissa, että sai sieltä henkilökohtaista rahoitusta. Eikö tällainen virkamies ole toimissaan jo jäävi tekemään tilaus? Minkälaiseen vastuuseen hän on joutunut?

      • säälisuomea

        Faktaa kokeesta:

        "Rokotteen turvallisuutta tutkitaan rokotuskampanjan aikana erityisesti lapsilla, raskaana olevilla naisilla ja henkilöillä joiden vastustuskyky on alentunut sairauden vuoksi. Massarokotusten aikana kerätään aktiivisesti tietoja erityisesti rokotteen harvinaisista ja vakavista riskeistä, kuten Guillain-Barrén oireyhtymästä ja muista neurologisista sairauksista.[19]

        Suomi on luvannut luovuttaa tietoja kansallisista rekistereistään EU:n ja rokotevalmistajien seurantatutkimuksia varten.[19]

        Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ennakkokannan mukaan rokotteen piti olla turvallinen,[20] mutta 1. helmikuuta 2011 THL myönsi selkeän yhteyden rokotuksissa käytetyn Pandemrix-rokotteen ja narkolepsiatapausten välillä. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos selvittää 2012 maaliskuussa onko sikainfluenssarokote Pandemrix vaikuttanut muidenkin autoimmuunisairauksien (nivelreuma, ykköstyypin diabetes, keliakia ja MS-tauti) puhkeamiseen. [21]

        Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen johtaja, professori Timo Vesikari kritisoi THL:n Pandemrixin valintaa. Useat tutkijat sanoivat, että apuaineen takia saattaa ilmetä autoimmuunireaktioita, vaikka narkolepsiaa kukaan ei osannut ennakoida. Syksyllä 2009 Vesikari näytti esityksissään dian, jolla hän halusi osoittaa, että meneillään on maailman suurin turvallisuuskoe.[22]"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Pandemrix

        Linkistä löytyy haittavaikutuksista ja muualta paljon tietoa, että mitä Suomessa aiheutettiin ko. rokotuskampanjalla. Siis näitä tietoja, jotka eivät ole tipahtaneet sensuuriin. Ja päivän Iltalehdessä on vastaavasti sairastuneiden tarinoita.


      • eisovivaaliteemaan

        Sikainfluenssarokotukset maksoivat yli 37 miljoonaa euroa. Korvauksia maksetaan yli 100 miljoonaa euroa vakuutuskautta kohden. Oli uutinen. Vakuutuskausi on yksi vuosi.

        Kaikesta päätellen Suomessa on siis narkolepsiamiljonäärejä.

        Edellä kolesteroolilääkityshinnaksi kerrotaan tulleen miljardeja ja puhutaan mokasta. Sielläkö ei ole selvinnyt tuo koekaniinijuttu?

        Onko se ihme, että rahahöylättävää Suomen kansalta riittää näillä tulonsiirroilla ja tuhoilla?!

        Oletteko kuulleet hallituksen/kansanedustajien puhuneen näiden kulujen vähentämisestä tai niiden syntymisestä?


    • kumpkamptappeli

      Jos joku todella epäilee vielä, ettei maailmassa ole jättimittavia huijauksia, joissa kansalaisia käytetään hyväksi, niin tuo sikainfluenssarokotusjuttu on nyt todistetusti sellainen. Miten olisi käynyt, ellei se olisi paljastunut narkolepsiana - voi olla, että epidemia olisi mennyt ohitse ilman suurempaa kohua, eikä kukaan olisi tutkinut lääkefirman ja pandemian julistaneiden WHO:n lääkäreiden yhteyttä.

      Toisaalta Puola tiesi jo mistä oli kyse, koska maan terveysministeri kieltäytyi tilaamasta ainoataan rokotusta maahansa, ja koko maa säästyi pandemialta. Annettiin ymmärtää, että pandemia siis syntyikin jopa rokotuksista. Kuka oli Suomessa vuonna 2009 terveyspuolen ministerinä, kun rokotukset tilattiin?

      Jossain alitajunnassa tämä on ollut jo vuosia - miten nyt kitetyikin. Ehkä tuo vahvistus wikipediasta tilanteen tahallisuudesta vaikutti.

      Mistä Puola tiesi jo etukäteen rokotushuijauksesta? Liittyykö mahdollisesti siihen, että keväällä 2009 EPP-puolue kokousti Varsovassa?

      ... 2009 the EPP approved its election manifesto at its Congress in Warsaw in April that year...

      https://en.wikipedia.org/wiki/European_People's_Party

      Mikähän päivä huhtikuussa 2009 tuo Varsovan kokous oli? Kostettiinkohan Puolalle?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Smolenskin_lento-onnettomuus_2010

      Siis EPP syyllinen kaikkeen?! - Saksasta on tietoa, että Adenauerin toimista toisen maailmansodan ajalta aloiteetaan tutkinta, koska natsit jatkoivatkin täysipainoisesti Saksan valtiojohdossa sodan jälkeenkin hänen toimistonsa kautta. Tutkintaan kerrottiin varatun miljoonia.

      Konrad Adenauer on sekä EPP-puolueen perustaja että myös EU:n perustajaisiä - myös sodan aikainen Saksan valtiovarainministeri, joka lähetti Saksasta rahaa Israelin perustamiseen (perustettu YK:n myötävaikutuksella vuonna 1948) vuonna 1952.

      Mielenkiintoinen pelitilanne...

      • vihollisenkanssa

        Miten sattuikin. Niinistö toteaa Iltalehdessä... Hän on EPP-puolueen kunniapuheenjohtaja ja Jyrki Katainen varapuheenjohtaja ja nyt EU-komission varapuheenjohtajana.

        "Presidentti Sauli Niinistön mukaan suurimman ulkoisen uhkan Euroopalle aiheuttaa terrorismin ja muuttoliikkeen sekä Venäjän yhdistelmä."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702182200073001_uu.shtml

        Siis ULKOISEN - mutta eurooppalaisten suurin uhka on kuitenkin Eurooppa itse ja ennen kaikkea EU. Metkaa miten sitä syyllistä tuleekin etsittyä jostakin kauempaa - idästä tai lännestä tai islamista. Ja se tietysti onkin systeemin ja propagandan tarkoitus.


      • massaajattelu

        EU:n juurien sanotaan juontuvan 50-luvun hiili- ja terästeollisuuden yhdistymiseen - lukee Eurooppatiedotuksessa.

        EU on EPP-puolueen luomus jopa kahta kautta - toinen tulee tuolta hiili- ja terästeollisuudesta, mutta toinen haara Pan-Eurooppaliikkeestä (löytyy päämaja Suomen Turusta - ainakin aikaisemmin), joka on perustettu jo vuonna 1922 synnyttämään Euroopan ingegroituminen.

        Pan-Eurooppaliikkeen jäseneksi mainitaan muiden ohella Konrad Adenauer.

        Aatteina puhutaan rauhasta ja rakkaudesta sekä antisemitismin vastustamisesta. On tietysti metkaa, että heidän aikana onkin juutalaisvainot, ja Adenauerin oma maa tulee tunnetuksi läpi historian natseista, jotka jatkoivat vielä sodankin jälkeen Saksan hallinnossa.

        Ja tämä on nyt sitten meidän EU. Politiikkaa kutsutaan Kolmanneksi tieksi ja talousjärjestelmää sosiaaliseksi markkinataloudeksi - molemmat luonut Konrad Adenauer. Kansallissosialismia joka tapauksessa.

        Täältä löytyy myös ne kaikki EU:n symbolit.

        http://www.paneuropa.org/~fi/historia.shtml


      • mihinmenossa

        Ja samalta sivulta vielä hänestä:

        Yhtenäisen Euroopan symboleista vanhin on Paneurooppa-liikkeen aurinkoristi, joka on kuvattu jo Coudenhove-Kalergin vuonna 1923 ilmestyneessä Paneurooppa-kirjassa.

        Kuka on Coudenhove-Kalergi? Tässä hänestä wikipediasivulta:

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

        Euroopan Coudenhove-Kalergi-yhteisö palkitsee poliitikkoja Coudenhove-Kalergi-palkinnolla kahden vuoden välein. Palkinto annetaan poliittiselle henkilölle, kuka edistää kansanvaihtoa Euroopassa.[1]

        Palkinnon saaneita henkilöitä lähiaikoina:

        Jean-Claude Juncker, Euroopan komission presidentti, 2014
        Herman Van Rompuy, Entinen Euroopanvaltuuston presidentti, 2012
        Angela Merkel, Saksan kansantasavallan kansliapäällikkö, 2010

        ” Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen eliminoimisen vuoksi. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. ”

        – Coudenhove-Kalergi, Richard Nikolaus. Praktischer Idealismus * [2]
        ” Sen sijaan että Euroopan juutalaiset olisi tuhottu, Eurooppa vastoin omaa tahtoaan jalosti ja sivisti tämän kansan tulevaisuuden johtaja-valtioksi tämän keinotekoisen valintaprosessin kautta. Ei ihme että tämä kansa, joka pakeni ghetto-vankilasta, kehittyi henkiseksi ylimistöksi Euroopassa. Sen vuoksi laupea sallimus tarjosi Euroopalle uuden aatelisen rodun hengen armolla. Tämä tapahtui hetkellä kun Euroopan feodaalisesta aristokratiasta tuli rappeutunut, ja kiitos juutalaisten itsenäistymisen. ”

        – Coudenhove-Kalergi, Richard Nikolaus. Praktischer Idealismus * [2]
        Lähteet


      • laajathenkirikokset

        Edellä olevasta tekstistä. Mykistävää... JOHTAJAVALTIOKSI... Milloin Coudenhove-Kalergi on tällaista puhunut? Tässä on nyt selkeä suunnitemallisuus Israelin valtion perustamiseksi ja myös perusteet sille, ja Adenauerilta tuli rahoitus. Ihan selvä asiahan tämä nyt sitten on. Mutta entä ne juutalaisten murhat - kuka niiden takana sitten oli?


      • isoonpelikenttä
        laajathenkirikokset kirjoitti:

        Edellä olevasta tekstistä. Mykistävää... JOHTAJAVALTIOKSI... Milloin Coudenhove-Kalergi on tällaista puhunut? Tässä on nyt selkeä suunnitemallisuus Israelin valtion perustamiseksi ja myös perusteet sille, ja Adenauerilta tuli rahoitus. Ihan selvä asiahan tämä nyt sitten on. Mutta entä ne juutalaisten murhat - kuka niiden takana sitten oli?

        Enpä ole ennen huomannutkaan, että tuossa Coudenhove-Kalergin Euroopan yhdentymistä käsittelevän kirjan kansikuvassa EU:n kuuluu myös koko Venäjän valtava maa. Löytyy kuvahaulla. Hän sanoi, ettei Neuvostoliitto sovi siihen, ja EPP-puolue historian sivuillaan, että big-Eurooppaa varten oli Neuvostoliiton kaatuminen välttämätöntä. On heillä iso pelikenttä.


      • ollaankohanvalmiita

        Tuo kuva löytyykin samanlaisena Euroopan neuvoston kartasta, johon kuuluu Venäjä ja lähes kaikki maat tällä pallonpuoliskolla.

        Onkohan nyt niin, että Euroopan neuvosto on se todellinen työrukkainen, kun meidät on laitettu tuijottamaan ja vastustamaan Euroopan Unionia?

        Sitten on vielä Euroopan Unionin neuvosto ja tietysti Eurooppa neuvosto. Jouduin tähän kohtaan, kun Sote-uudistus johti Euroopan neuvoston jäljille. Kyllä nämä jutut sipiöidään aivan jossakin muualla ja Suomessa ja muissakin Euroopan valtioissa poliitikot ovat keskittyneet nyt vain näyttelemään päätöksentekoa ja sen huomaa.

        Ja rokotuskampanja(ko) liittyi myös tähän Paneuroopan luomukseen eli Euroopan neuvostoon?

        ”Kolmannessa huippukokouksessa jäsenmaiden valtionjohtajat päivittivät Euroopan neuvoston toiminta-ajatuksen ja toimintasuunnitelman. He vahvistivat, että demokratia, oikeusvaltio ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen ovat ne yhteiset arvot, joiden pohjalta EN jatkossakin määrittelee toimintansa tärkeysjärjestyksen. Huippukokous selkeytti EN:n roolia suhteessa muihin Euroopan päätoimijoihin, erityisesti EU:hun ja ETYJ:iin. Niiden yhteistyötä kehitetään niin, että ne täydentävät toisiaan yhä tehokkaammin ja välttävät päällekkäisyydet yhä tarkemmin.”

        http://www.finlandcoe.fr/public/default.aspx?nodeid=35773&contentlan=1&culture=fi-FI

        Jos pääministerit kokoustavat Eurooppa neuvostossa, niin ketä ovat nämä Euroopan neuvostossa kokoustavat valtionjohtajat? Samojako?

        Se mikä tässä on hurjaa, niin se, että koko jättimäinen monisäikeinen ja päällekkäinen järjestelmä edustaa vain yhtä ainoaa poliittista aatetta, ja yhtä ainoaa talousjärjestelmää, joka piuha sitten yhdistetään johonkin.

        Valtioiden sisäisillä muka demokraattisilla vaaleilla, johon osallistuu eri puolueita ei ole mitään arvoa. Vain rauhallinen arvo toimijoilleen, jotka pitävät suunsa kiinni hyvästä palkasta ja sopivan kokoisista luontaiseduista, jotta me jatkamme kuvittelua jostakin demokratiasta ja päätäntävallasta.

        Demokratian kanssa tällä ei ole mitään tekemistä ja kaikki kauniskin on silkkaa sanahelinää.

        Euroopan neuvoston lisäksi on siis Euroopan unionin neuvosto:

        ”Euroopan unionin neuvosto tai Ministerineuvosto on Euroopan unionin tärkein lakiasäätävä elin, jossa kokoontuvat jäsenmaiden hallitusten edustajat. Neuvosto luotiin perussopimuksilla 1957. Yksikään EU-laki ei voi tulla voimaan ilman neuvoston tahtoa.Valtaosa ministerineuvoston kokouksista pidetään Brysselissä ja osa myös Luxemburgissa. ”

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_unionin_neuvosto

        Ja sitten on vielä Eurooppa neuvosto - siellä kokoustavat pääministerit ja meille on annettu ymmärtää, että tässä on se varsinainen päätäntäelin - 2009 ohittanut Lissabonin sopimuksella jopa demokraattisen parlamentin.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurooppa-neuvosto

        Miksi Eurooppa neuvoston tunnus on muuttunut? Linkin sivulta löytyy molemmat. Nyt tunnus on sama kuin Euroopan neuvostolla ja alhaalla on tuo tunnuksesta mukailtu valvova silmä, joka oli aikaisemmin.

        Nyt ovat kaikki neuvostojen tunnukset samat? Jokainen näistä neuvostoistako teki oman integroitumisosa-alueen, ja nyt piuha on valmis liitettäväksi johonkin vielä suurempaan, niinkö?


    • koekaniineja

      Uusi rokotusseurantakoe meneillään - jatkoa sikainfluenssarokotekokeelle, jossa laukaistiin ensin esille autoimmuunisairaudet (tutkittu tosiasia)?

      ”Outo syndrooma piinaa jo pariakymmentä suomalaislasta - aivosairauksien aiheuttajaa selvitetään yhä

      ....Esimerkiksi tyypin 1 diabetes ja narkolepsia monesti puhkeavat siinä iässä. Jostain syystä lapset ovat hyvin herkkiä saamaan autoimmuunisairauksia puberteetin molemmin puolin. Miksi? Siihen ei varmaan kukaan osaa vastata, Partinen kertoo.

      - Siihen ikään kuuluu myös se, että mielikuvitus on parhaimmillaan ja lapsi on alttiina, jos hänelle vaikka joku sanoo pahasti. Lapsi ei välttämättä itse koe stressiä, mutta se voi painua alitajuntaan, Partinen jatkaa.

      Tutkimusprofessori uskoo, että sairastumisiin täytyy liittyä myös geneettinen alttius, joka vaikuttaa esimerkiksi ihmisten suhtautumiseen stressiin ja ahdistukseen. Tällaista tiettyä geeniä ei ole kuitenkaan vielä saatu selvitettyä.”

      http://www.iltalehti.fi/terveys/201702242200074306_tr.shtml

    • sivistysvaltio

      Saa murhailla vapaasti. Minä ihmettelinkin, että mihin niitä pikavippifirmoja tarvitaan pilvin pimein.

      Joko hallitus on tehnyt päätöksen, että ne vipit ja korot maksetaankin verovaroin, kun ei mitenkään voinut ennakoida - ei tietenkään - että tässä näin käy ja ihmiset odottaa toimeentuloa kuukausi tolkulla?

      http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005121513.html?ref=rss

      • jateuskotte

        Käytäpä empatiaasi hetki tähän asiaan ja mieti missä jamassa on entinen sivistysvaltio Suomi - vahingossahan tällaista ei tapahdu - ja sinun mielestä netissä pitäisi puhua kauniisti tai muuten poliisi puuttuu?!

        ”– Kävin asiakkaan kanssa Kelassa viime viikolla. Vuorossa oli 70. asiakas ja me saimme asiakkaani kanssa vuoronumeron 209! Kelan aula oli mustanaan ihmisiä. Oltuamme kelassa 1,15h oli vuoronumero 87 menossa.”

        http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005121513.html?ref=rss

        Koko Suomella heittää nyt hiukkasen realiteetit...


    • ensihoitamattomuus

      Ootteko lukeneet kauhutarinoita miten ambulanssi ei ota enää kyytiin, vaan on ajettava omalla autolla tai taksilla ambulanssin perässä mikäli haluaa hoitoon, koska ensihoitaja päättää, ettei ambulanssi ole tarpeen. Sitten luetaan lehdistä, että potilaalla olikin sydänkohtaus tai jopa kuoli hoidon puutteeseen. Ensihoitajat on koulutettu juuri priorisoimaan, ja pyövelin työ näkyy palkassakin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703162200086472_uu.shtml

      Mielenkiintoista, että ammatin voi opiskella, mutta nimike ei ole virallisessa käytössä, vaikka on virallisia ensihoitajia työssäkin, ja onpa mielenkiintoista sekin, että tutkinnon jälkeen voi erikoistua hoitajaksi, jolloin tulee nimikkeeksi lähihoitaja.

      Kertoo hoitokoulutuksen tasosta hoitotarpeen arvioimiseksi, jota on kummasteltukin, ja vaikka ei ole ammattinimike wikipedian mukaan, niin siitä huolimatta ensihoitaja tienaa listan mukaan enemmän kuin filosofian tohtori tai tekniikan tohtori ja lukematon määrä muita akateemisesti koulutettuja johtotason ammattilaisia.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ensihoitaja

      "Ensihoitaja on akuutin hoidon ja ensihoidon asiantuntija. Ensihoitaja-nimikettä voivat käyttää kaikki ensihoitotyössä työskentelevät ihmiset koulutuksesta riippumatta, koska nimikettä ei ole rekisteröity viralliseksi ammattinimikkeeksi. Ensihoitajan (AMK) tutkinnon voi suorittaa ammattikorkeakoulussa. Toisen asteen tutkinnoissa on mahdollista erikoistua ensihoitoon, jolloin tutkintonimike ei kuitenkaan ole ensihoitaja vaan lähihoitaja.

      Ensihoitajan (AMK) tutkinto on suunniteltu alun perin sairaalan ulkopuolista ensihoitoa ajatellen eli käytännössä ambulanssin tarpeisiin."

    • täydellinen.murha

      Tänä maanantaina 13.3.2017 murhattiin virallisesti Suomen ensimmäinen ihminen joukkovainoamisella. Kaikki lähti siitä kun anonyymiksi jäänyt psykopaattipiirteinen kuvaaja taltioi ja jakoi julkisesti youtubessa videon miehestä joka oli tuonut risuja kuntoradalle. Video nousi suosioon ja täysin sivullinen 70-vuotias mies nostettiin vasten hänen tahtoaan Suomen negatiiviseen julkisuuteen. Tästä psykopaatikon luomasta julkisuudesta aiheutui 70-vuotiaalle miehelle kovan luokan joukkovainoa hänen kotipaikkakunnallaan johon kuului nimittelyä kadulla ja kotirauhan häirintään.
      Vaino kulminoitui siihen pisteeseen, että mies ei enään uskaltanut lähteä 10 päivään kotoaan vainoamisen pelosta ja joutui sairaalaan tehohoitoon. 13.3. joukkovainon uhri menehtyi sairaalassa ja kuolema julkaistiin virallisesti mediassa 15.3. . Videon laiton julkaisu oli jo aijemmin otettu poliisintutkintaan ja oikeudenkäynnin piti tapahtua huhtikuussa. Vainon uhrin kuoleman jälkeen media julkaisi, että oikeusjutun jatkumisesta ei ole vielä varmuutta.

      Vainon uhri siis saatiin murhattua ennen oikeudenkäyntiä ja oikeudenkäynti, jossa käsitellään vainon alulle panemaa laitonta videon julkaisua todennäköisesti perutaan kuolleen asianomaisen osallistumattomuuden vuoksi ja videon kuvaaja ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen teostaan. Laillinen murha on siis tapahtunut Suomessa.

    • käsittämätöntä

      Järkyttävä maailma. Kiitos, että kirjoitit ylös tämän edellä olevan asian. Suomessa kiusataan ihmisiä järkyttävän paljon.

      Oli juuri uutinen, että teinipojat varastivat arpatynnyrin ja poistuivat paikalta naureskellen. He siis kokivat iloa aiheuttaessaan toisille mielipahaa? En pyty kuvittelemaan vastaavaa iloa maassa, jossa olen asunut parikymmentä vuotta, ja se on riittävän kaukana Suomesta. Muutenkin kaikeinlainen vahingonteko ja ilkivalta on tuntematonta täällä.

      http://yle.fi/uutiset/3-8594767

      Sitten tämä asia, johon nyt vihdoinkin on oikeusasiamies puuttunut, mutta miksi 12 vuotta haluttiin sotkea, kun nyt oikeusasiamiehen suulla kerrotaan, että on tapahtunut aivan kamala vääryys perustuslainkin mukaan? Kuka keksi tämän jutun vuonna 2004? Kuka piti huolen siitä, että yli 10 vuotta tätä älyttömyyttä jatkettiin? Miksi? Toinen oli Ruotsi - eräs opettaja oli keksinyt kurinpidon - koulussa asetuttiin jonoon, noustiin vastaamaan ja viitattiin. Kehuttiin, että kuinka toimiva juttu.

      Sellainen oli koulukuri, kun minä koulua kävin. Miksi kaikki on sotkettu? Halutaanko Suomessa kiusata tarkoituksella kansalaisia? Miksi suomalaiset menee siihen ja sitten jatkaavat kiusaamista?

      Suomi on aivan käsittämätön maa täältä kaukaa katsoen - sillä on erittäin vähän tekemistä muun Euroopan kanssa.

      • ihanmeitävarten

        Halutaan kiusata, totta kai.

        On paljon parempi, että kansa tyhmistyy, on kadetta ja ahnetta - se tietää talouskasvua ja rahaa sijoittajille.

        Ja miten sattuikin sotesotku ja pakolaiset osumaan yhteen. Pelkäsivät kai, että jos tekevät tuollaisen suomalaisten tappojärjestelmän, niin siinä on jo poliitikkojen henki vaarassa - parempi, kun kansa kivittää pakolaisia.

        Totta kai sotella on tarkoituksensa.

        http://news.sky.com/story/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants-10346437


    • autuasuni

      Jos pysytään asiassa - jos lopputulos on se, että ihmiset ei saa hoitoa, niin eikö tässä vaiheessa myös se ole tämän sote-sotkun päämäärä? Näin kertovat asiantuntijat, jotka laativat systeemia hallituksen määräyksestä.

      Tämä järjestelmä tehdään tappamaan suomalaiset - näin se sanotaan artikkelissa. Huttunen on sote-uudistuksen asiantuntijaryhmän jäsen:

      ” -  Käytännössä yhtiöittäminen merkitsee sitä, että järjestelmä pirstoutuu ja yhteistyön järjestäminen tulee erittäin vaikeaksi, Huttunen sanoo.

      Uudistuksen myötä syntyvillä maakuntahallinnoilla olisi iso vastuu varmistaa, että hoitoketjut pysyvät yhtenäisinä. Potilas ei saisi jäädä yksin, vaan pitäisi varmistaa, että hän pääsee tehokkaasti jatkotutkimuksiin, hoitoon ja kuntoutukseen.”

      Toinen asiantuntija - THL:n johtaja - sanoo saman asian näin:

      ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen johtaja Markku Pekurinen arvioi, että uudistuksella voisi olla arvaamattomia vaikutuksia.

      -  Perusterveydenhuoltoa on rakennettu niin, että se kattaa ihmisten perustason hoidon. Nyt jos tehdään erityinen rajalinja se voi olla aika haitallista, Pekurinen sanoo, mutta lisää, että valmistelua tehdään hallituksen päätösten mukaan.”

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/20161111200026496_uu.shtml?_ga=1.266167180.2066405569.1477168633

      Ja sitten kun kansa alkaa kuolemaan ja heikot sortuu elontiellä, niin väännellään taas käsiä, että miten tässä näin tapahtui - ihan samalla tavalla kuin nyt Kela jonoissa, jossa jonotetaan toimeentuloa.

      Olkaa onnellisia, jotka ette näe ja tajua totuutta.

    • lääketeollisuudesta

      Onko tämä valporaatti aiheuttanut epämuodostumia syntyville vauvoille vain Ranskassa?! - uutisen mukaan tuhansia vauvoja. Vai eikö Suomessa ole valvottu tilannetta ollenkaan, koska lääke on Suomessakin ollut yleisessä käytössä ja on edelleenkin?

      Uutinen eilen:

      Epilepsialääke syypää jopa 4 100 lapsen vakaviin syntymävikoihin Ranskassa

      Torstai 20.4.2017

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704202200105973_ul.shtml

    • hullumaailma

      Oli syksy - ei nyt osu googleen, mutta 2010-2011 paikkeilla - jolloin yliopistoväki lakkoili - ja he olivat pukeutuneita mustiin, kun yliopistojen ovet syksyllä aukenivat loman jälkeen, koska yliopistojen rahoitus oli siirretty liike-elämälle.

      Tämän jälkeen eräs tutkija kertoi, että heille maksetaan mm. siitä, että he keksivät ja kehittävät uusia sairauksia, joihin voidaan sitten kehitellä taas uusia lääkkeitä.

      Jos yliopistojen tutkinta perustuu yksityisen liike-elämän rahoitukseen, onhan se selvää, että minkälaisesta tutkintatuloksesta silloin maksetaan. Tässä näkyy oikein hyvin se, että kenellä on valta ja mihin - nyt sitten saadaan sotella vielä tämä elävä ihmismassamateriaali kokonaan hyötykäyttöön.

      Mutta valta näkyy myös siinäkin, että erilaisia diagnooseja tautiluokituksessa muutetaan kovaa vauhtia sellaisiksi, että ne siirtyvät lääkityksen piiriin - esimerkiksi käytöshäiriöiksi, vaikka kyseessä on neurologinen ongelma.

      Ja lääkereiden aivotoiminta on muuttunut pöyristyttäväksi - olen ihmetellyt, että mitä heille koulutuksen aikana tapahtuu: oli uutinen nuoresta naisesta - alle 20 v - joka oli erittäin vaikeasti sairas, poti kipuja ja neurologisia oireita, ja lääkäri ilmoitti, ettei häntä voida hoitaa, koska puuttuu käypähoitosuositus ja tätä varten tarvitaan diagnoosi!

      Aivan käsittämätöntä ajattelua hoitaa diagnoosia - aikaisemmin hoidettiin potilasta!

      ” Helsingissä järjestetään tänään tiedemarssi vastaiskuksi totuuden jälkeiselle maailmalle.”

      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/helsingissa-marssitaan-totuuden-jalkeista-maailmaa-vastaan/6400132

      Ei vakuuta. He ne väärät tutkimukset itse tekevät. He ovat ne, jotka eivät osaa hoitaa enää potilaita. He ovat ne, jotka eivät itse enää edes tajua, että mitä tekevät.

    • tappavatkaikki
    • taasuusiennätys

      Lyötiin uusi ennätys! Uudet krematoriot tulivat todella tarpeeseen - niissä on hienot lämmön talteenottojärjestelmätkin.

      ”Suomessa kuoli ennätysmäärä väkeä - katso kuinka monen viikatemies vei kotikunnassasi

      Perjantai 28.4.2017 klo 19.10

      Sodanjälkeisessa Suomessa ei ole koskaan kuollut yhtä monta ihmistä kuin viime vuonna”

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704282200114335_uu.shtml

      Olisin halunnut olla väärässä.

    • setotuusluuraamissä

      Kun puhutaan lääkekustannuksista, ummistetaan silmät tältä, niinkö? - Mitä maksaa lasten myrkyttäminen? ADHD-diagnoosin varjolla - myös muiden - tautiluokituksessakin lähes kaikki mihin aikuiset ja koulu eivät ole lapseen tyytyväisiä hoituu kasvatuksen ja psykologian sijaan aivokemiamuokkauksella, mutta mihin hintaan? Entä vanhusten lääkitseminen?

      Miksi Suomen Tuormio Oy - kommentoija haluaa ummistaa silmänsä näiltä lääkekustannuksilta?

      ”Lääkekustannukset pysyvät ainakin viiden seuraavan hallituksen päänsärkynä. Menot ryöpsähtävät kahdesta syystä. Väki vanhenee ja kremppaantuu. Tämän lisäksi myyntiin tulee uusia tehokkaita mutta superkalliita täsmälääkkeitä esimerkiksi syöpähoitoihin.”

      Niin, tiedän, luin - etanaasio tulee halvemmaksi.

      Ja se totuus vanhuksista ja heidän kremppojen lääkehoidosta:

      ”Hoivakoti lopetti turhat lääkkeet – tulos: Vanhukset nousivat sängyistään, lähtivät liikkeelle ja alkoivat syödä itse”

      http://yle.fi/uutiset/3-9323117

      ”Yhä useampi lapsi syö psyykenlääkkeitä”

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/05/22/yha-useampi-lapsi-syo-psyykenlaakkeita

      Seija Holtari, kenen asialla olet kommentoimassa? Tai jos kommentoit silkaa tietämättömyyttäsi, että mihin nämä lääkekustannukset todellisuudessa menevät - niin kannattaisi ehkä tutustua toimitajavastuun nimissä aiheeseen, josta kirjoittaa.

      Tai voihan se olla, että kolikon toinen puoli on sellainen, mitä totuuden mukaista kuvaa ei saa näyttää kansalaisille, vai?

      Viittaan myös edellä olevaan kommenttiin Suomen maan kansalaisten yllättävän nopeasta liittymisestä viikatemiehen seuraan.

      • miltänäyttäätulevaisuus

        Uutisen linkki jäi uupumaan, tulee tässä:

        http://www.talouselama.fi/kommentit/suomen-turmio-oy-laakekustannukset-pysyvat-ainakin-viiden-seuraavan-hallituksen-paansarkyna-6644568

        Ja tuli kirjoitusvirheitä ihan tuplana edelle tappamiselle; eutanaasialle, jota myös armomurhaksi kutsutaan - se on kaikista halvin hoitomuoto, kerti eräs kansanedustaja.

        Ja tuosta edellä olevasta Suomen ennätyksestä kuolleisuudessa - tuo ennätys on lyöty nyt ainakin viisi vuotta peräkkäin jo yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä liittyy siihen, kun artikkelisarjassa (HS kevät 2009) Jyrki Katainen lupasi kymmenessä vuodessa Suomen muuttuvan täystyöllisyyden maaksi, kun vanhat ikäpolvet kokevat poistuman. Enää muutama operaatiovuosi jäljellä.

        "Tässä uutinen vielä kerran. Lukekaa tarkkaan, että mitä kaikkea meille luvattiin:

        Katainen: Nyt oivalletaan, ettei valtio ole ratkaisu kaikkiin ongelmiin

        16.2.2009 5:00

        Helsingin Sanomat
        Markus Jokela / HS

        Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen uskoo, että kun ihmiset saavat toteuttaa unelmiaan hyvällä omallatunnolla, siitä syntyy hyvää.

        Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen uskoo, että kun ihmiset saavat toteuttaa unelmiaan hyvällä omallatunnolla, siitä syntyy hyvää.

        Kokoomuksen puheenjohtajan, valtiovarainministeri Jyrki Kataisen on hankala nähdä, että vuonna 2019 Suomessa olisi jokin ihmisryhmä, jolla menee huonommin kuin nyt.

        "Meillä on silloin hyvin pitkälti täystyöllisyys ikäluokkien pienenemisestä johtuen", hän perustelee.

        Suomessa siis on hirveän paljon vähemmän työikäisiä ihmisiä ja hirveän paljon enemmän työeläkkeellä olevia ihmisiä kuin nyt. Tämä johtaa suureen muutokseen.

        Katainen visioi vuoden 2019 Suomea Helsingin Sanomien haastattelusarjassa.

        Katainen uskoo, että Suomi on kymmenen vuoden päästä entistä vahvemmin korkeaan osaamiseen perustuva korkean tuottavuuden maa, jossa tehdään kovasti töitä. Jyrki Kataiselle valtio on "mahdollistaja".

        "Mahdollistaja tarkoittaa sitä, että kaikille tarjotaan tasapuoliset mahdollisuudet terveeseen elämään ja vahvaan sivistykseen, ja tästä seuraa yhteiskunnan menestys. Olen sivistysuskoinen", hän kuvailee.

        "Me uskomme, että ihmiset luovat oman ja yhteisen onnen omilla toimillaan, kun se vain on mahdollista", Katainen muotoilee.

        Kataisen mukaan Suomessa on menty monta kymmentä vuotta kohti yhteiskuntaa, jossa välittämisen vastuun on katsottu kuuluvan valtiolle tai kunnalle.

        "Nyt on tapahtumassa herääminen. Enää ei kuvitella, että lasten ylipaino tai yksin elävien vanhusten yksinäisyysongelma voidaan ratkaista pelkästään vahvistamalla valtion palveluita tai tulonsiirtoja."

        Tämä kuulostaa vain toiselta tavalta sanoa, että tulevaisuudessa valtiolla ja kunnilla ei ole varaa huolehtia hyvinvointipalveluista, joten yksilöiden on otettava vastuuta itse.

        "Sitä minä en tarkoita. Meidän pitää ymmärtää, että yksin julkisen vallan toimilla emme pysty luomaan hyvinvointia. Se vaatii perheiltä, naapureilta ja läheisiltä enemmän. Välittämisvastuuta ei voi ulkoistaa."

        Kataisen mielestä keskustelu äärikapitalismista ja sosialismista istuu Suomeen huonosti.

        "Jos vastauksena on kolmas tie, niin suomalainen yhteiskuntamalli on jo kolmas tie. Ei tarvitse pyrkiä olemaan kolmannen tien kolmas tie."

        Rahoitusmarkkinoiden holtittomuus on ajanut maailman talouslamaan. Kataisen mukaan kokoomus ei edusta uusliberalismia.

        "Tästä ei saa riitaa aikaan. Ei ole mitään järkeä siinä, että rahoitusmarkkinoilla voi myydä tuotteita, jotka eivät kestä päivänvaloa, jonka valmistajaa ei oikein tiedetä ja jonka riskejä ei hallitse kukaan."

        Jyrki Kataisen visio kokonaisuudessaan maanantain Helsingin Sanomissa. Tiistaina esitellään Sdp:n puheenjohtajan Jutta Urpilaisen tulevaisuusvisio. Matti Vanhasen haastattelu julkaistiin sunnuntaina 15. helmikuuta. "

        Myös valtioneuvostosta löytyy Kataisen puhe pääministerinä - tässä hän puhuu puoluejohtajan ominaisuudessa, ei ole vielä edes valtiovarainministeri - huomenna Suomi on aivan toinen maa, ja tuolla Kolmannella tiellä siis ollaan.


      • uutinenkeskitysleiriltä

        Esimerkki ulkoistetusta taposta, josta kukaan ei kanna vastuuta, ja jota kutsutaan laatuvirheeksi. Tyyppiesimerkki kansallissosialismista.

        Mies asui palvelutalossa ja hänellä oli turvaranneke, jolla voi hälyyttää apua. Palvelutalo oli ulkoistanut turvarannekepalvelun toiselle palveluyritykselle, jonka tehtävänä oli ainoastaan priorisoida avuntarvitsijat julkiselle pelastuslaitokselle tai ei sitten mihinkään. Tässä tapauksessa turvarannekkeeseen ei reagoitu tai sitten tulkittiin turhaksi reagoida.

        Jukolavita, ei voi kuin ihailla näiden härskiä röyhkeyttä yhdessä lainlaatijoiden kanssa! Toisessa uutisessa 85-vuotias neliraajahalvaantunut mies joutui hoitajahuijarin uhriksi, joka teki miehen nimissä pikavippejä yli 10.000 euron arvosta. Suomalaisilla ei ole mitään väliä - tiedän - eikä tällainen olisi missään muussa Euroopan maassa edes mahdollista.

        "Helsingin Sanomien mukaan Foibekartano sopi turvapuhelinpalveluiden ulkoistamisesta tammikuussa Stella Kotipalveluiden kanssa. Helsingin Sanomien mukaan Stellan tehtävä on arvioida, onko asiakkaan henki tai terveys välittömässä vaarassa, jolloin hälytyskeskuspäivystäjän tulee tehdä hälytys hätänumeroon.Helsingin Sanomille Foibekartanon toimitusjohtaja Ulla Broms kutsuu tapahtunutta "ehdottomasti Stellan laatuvirheeksi".

        - On mahdollista, että turvapuhelinpäivystäjä ei ole tehnyt kyseisessä tapauksessa hälytyspuheluiden perusteella johtopäätöstä kiireellisen avun tarpeesta ja siten ei ole ohjannut tehtävää pelastuslaitokselle”, Broms kirjoittaa viestissään Helsingin Sanomille.

        Stellan toimitusjohtajan Juhani Pälveen mukaan tapauksessa myöhästyminen johtui "päällekkäisistä työtehtävistä ja tieruuhkista". Sekä Broms että Pälve nostavat esiin sen, että enimmäisajan laskeminen lisäisi kuluja merkittävästi."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201705032200117996_uu.shtml


    • kenenmaa

      Tässä hyvä esimerkki suomalaisesta - pastori Marjaana Toivainen:

      "- Ajattelen, että mun valtioni on päättänyt, että jotkut ihmiset voidaan tappaa, koska niin vain on, Toiviainen täräytti.

      Mitä tarkoitat?

      - Että voidaan lähettää ihmisiä maahan, jossa he eivät ole turvassa, meidän perustuslakimme vastaisesti.

      Anna konkreettisia esimerkkejä. Tuo on kova väite. Mihin maihin esimerkiksi ei pitäisi palauttaa?

      - Mun mielestä Irakiin ei pitäisi palauttaa, Afganistaniin ei pitäisi palauttaa ketään. Somaliaa myös mietin, Toiviainen listaa.

      Onko sinulla sitten parempi tieto maiden turvallisuustilanteesta kuin viranomaisilla?

      - En väitä, että mulla on parempaa tietoa, kuuntelen sitä tietoa, mitä mulla on, ja etsin sitä koko ajan."

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705032200118173_u0.shtml

      Myös suomalaisia tapetaan siinä silmiesi alla, eikä kukaan puutu. Tietoa ei tarvitse etsiä - se on tässä edellä.

    • aikovatmyrkyttäämaan

      Jos Suomen hallitus ja kansanedustajat sekoittavat suomalaisille tämän cocktailin, on kaikkien kynnelle kykenevien syytä lähteä Suomesta ja auttaa muutkin pois sieltä.

      SDP: Sote ja hallintarekisteriratkaisu ovat yhdessä "myrkyllinen cocktail"

      Torstai 11.5.2017

      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201705112200132399_pi.shtml

      • sotesotkullavalta

        Tänään on julkaistu turvallisuusselontekoa, raporttia. Eikö muka Suomen valtiossa kukaan ymmärrä, että mikä todellinen riski on päästää ulkopuolisia operoimaan kansan terveyden ja lääkinnän parissa, vaikka jo vuonna 2010 uutisoitu maanpetorikos liittyi koko kansan terveydenhuoltorekisteröintiyksikköön?! Vai onko tuo rikos jo niin pitkällä, että hallitus itse sekoittelee kansalleen myrkkycocktaileja?

        "Raportti on osa puolustusministeriön laajempaa tutkimushanketta.

        Pesun mukaan Niinistön asema heijastuu luonnollisesti" ulko- ja turvallisuuspolitiikan tehtäviä tukevaan turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaan."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705112200133068_u0.shtml

        Onko nyt pukit kaalimaanvartijoina? Ilmankos tuo Niinistön aseman luonnehdinta on laitettu heittomerkkeihin. Onko tässä nyt edessä vielä armeijan vallankaappaus?


      • uskomatonmaa

        HEI, ja tähän halutaan antaa anonymiteetti, ettei taustat ja todelliset tekijät paljastu:

        "Eikö muka Suomen valtiossa kukaan ymmärrä, että mikä todellinen riski on päästää ulkopuolisia operoimaan kansan terveyden ja lääkinnän parissa...".

        Hyväksyttekö te todella tämän tilanteen?


      • kansavaihtoon

    • eivätoleihmisiä

      Tasan kymmenen vuotta sitten kaiveltiin hautoja nokialaisen tappajahoitajan jäljiltä ja etsitiin ruumiista morfiinia, ettei vain hoitaja olisi antanut sitä liikaa. Tänä päivänä - ja ilman morfiinia - hoitaja vain päättävät, että nyt setä tai täti lähteekin taivaan kotiin. Mistä tämä sadismi on tullut suomalaisten arkeen?

      "Hoidolta pelastettu – muistisairas sai Kupittaalla hengenvaaralliset vammat"

      Puoli tuntia ... vierailun jälkeen ... elämä muuttui painajaiseksi... puhui "painimatsista", rauhoituspiikistä ja eristys... pää roikkui jalkojen välissä ... kasvoissa oli ruhjeita ... vaikutti todella kivuliaalta... Kaksi päivää ... yhä eristyshuoneessa ... nukkui, eikä reagoinut... vaikutti tuskaiselta...
      lääkärin mukaan kaikki oli hyvin. .. lääkäri vastusteli viemistä ensiapuun..

      Ensiavussa ... todettiin kylkiluiden sarjamurtuma ja oikea keuhko ... oli täynnä verta."

      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3517759/Hoidolta pelastettu muistisairas sai Kupittaalla hengenvaaralliset vammat

      "TS: Kupittaan hoitajien uhrin omaiset huolissaan vanhustenhoidon tilasta: "Hoitajat vain päättävät, että on aika mennä taivaan kotiin"

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705212200152547_u0.shtml

      Miten tähän on tultu? Miten tämä todellisuudessa aloitettiin morfiinijuttuna? Missä vaiheessa on päätetty eutanaasiajatko?

      • tuhottavaksikaikki

        Jumalauta, se on tämä! Tajuatteko te ollenkaan tätä natsisaksa meininkiä??!!


        "6.8.2016 4:00

        Suurimmat rikokset huomataan jälkeenpäin

        Kun rikos on riittävän iso, sitä voi, para­dok­saa­lista kyllä, olla vaikeaa huomata. Jopa sivistyneet ihmiset alkavat ennen pitkää pitää mitä hirveimpiä asioita täysin normaaleina."

        http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/17/141055/0223769d48


      • ihmeellistämuttatotta

        Siinä vaiheessa kun hoitajat kaveriporukoissaan, luulevat olevansa ylijumalasta seuraava. Se mitä Kupittaalla tapahtui niin oli todella härskiä touhua, vain siksi että vartijat ja tai hoitajat saisivat yövuorossa(yököt) nukkua. Ennen vanhaan yököt maleksi TV-chat kanavilla, tunnetuin seurauksin.


      • eikömitäänlakiasuomessa

        Ihminen soittaa ja pyytää apua, ja sitten löydetään kuolleena, eikä omaisille vahingossakaan kerrota. Juttu haisee.

        "Göranin kuolema paljastui vasta kun siivooja otti yhteyttä Martiniin, koska hän ei päässyt Göranin asuntoon sisään. Martin soitti kotihoitoon.

        - Päivystäjä sanoi: minun täytyy valitettavasti kertoa teille, että isänne kuoli lauantaina, Hagström sanoo.

        Kävi ilmi, että kuolinpäivänä Göranin luona vieraili kolme kodinhoitajaa. Ennen toisen kodinhoitajan saapumista Göran oli soittanut tuntemattomasta syystä kuusi kertaa kotihoitoon.

        Kuuden aikoihin paikalle saapunut kolmas kodinhoitaja löysi Göranin kuolleena asunnosta.

        Tuntemattomasta syystä paikalla ollut kodinhoitaja soitti suoraan hautaustoimistoon, jonka auto kuljetti Göranin ruumiin yöllä Laakson sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Kukaan ei ottanut missään vaiheessa yhteyttä Göranin omaisiin."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705212200152976_u0.shtml

        Onko tämä tieto Suomesta totta, että soitetaan vain autaustoimisto noutamaan ruumis? Eikö Suomessa tarvitse soittaa poliisia paikalle, jos kotoa löydetään ruumis? Asun toisessa EU-maassa, ja vastaavassa tilanteessa täällä tehdään aina poliisitutkinta ja poliisi on lääkärin ohella kutsuttava ensimmäisinä kiireesti paikalle. Vaikuttaa aivan uskomattomalta touhulta.


      • näinkaisenpitäisimennä
        eikömitäänlakiasuomessa kirjoitti:

        Ihminen soittaa ja pyytää apua, ja sitten löydetään kuolleena, eikä omaisille vahingossakaan kerrota. Juttu haisee.

        "Göranin kuolema paljastui vasta kun siivooja otti yhteyttä Martiniin, koska hän ei päässyt Göranin asuntoon sisään. Martin soitti kotihoitoon.

        - Päivystäjä sanoi: minun täytyy valitettavasti kertoa teille, että isänne kuoli lauantaina, Hagström sanoo.

        Kävi ilmi, että kuolinpäivänä Göranin luona vieraili kolme kodinhoitajaa. Ennen toisen kodinhoitajan saapumista Göran oli soittanut tuntemattomasta syystä kuusi kertaa kotihoitoon.

        Kuuden aikoihin paikalle saapunut kolmas kodinhoitaja löysi Göranin kuolleena asunnosta.

        Tuntemattomasta syystä paikalla ollut kodinhoitaja soitti suoraan hautaustoimistoon, jonka auto kuljetti Göranin ruumiin yöllä Laakson sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Kukaan ei ottanut missään vaiheessa yhteyttä Göranin omaisiin."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705212200152976_u0.shtml

        Onko tämä tieto Suomesta totta, että soitetaan vain autaustoimisto noutamaan ruumis? Eikö Suomessa tarvitse soittaa poliisia paikalle, jos kotoa löydetään ruumis? Asun toisessa EU-maassa, ja vastaavassa tilanteessa täällä tehdään aina poliisitutkinta ja poliisi on lääkärin ohella kutsuttava ensimmäisinä kiireesti paikalle. Vaikuttaa aivan uskomattomalta touhulta.

        Poliisille ilmoitetaan tietenkin kuolemantapaus kotona. Jos lääkäri ei syystä tai toisesta tiedä kuolinsyytä, vainaja viedään avattavaksi.

        Jos omaiset kieltävät avauksen, lääkäri ilmoittaa poliisille. Poliisi huolehtii sitten siitä, että vainajan kuoleman syys selvitetään luotettavasti.

        Sitä en tiedä, onko koskaan kukaan lääkäri sitten kirjoittanut kuolintodistusta, vaikka ei ole ollut varma kuolinsyystä, pelkästään omaisten painostuksen vuoksi sillä verukkeella, että vainaja ei ole itse hyväksynyt ruumiinavausta tutkimisen toimenpiteenä. Eiköhän se olisi virkavirhe se?


      • tarkastiajatellen
        näinkaisenpitäisimennä kirjoitti:

        Poliisille ilmoitetaan tietenkin kuolemantapaus kotona. Jos lääkäri ei syystä tai toisesta tiedä kuolinsyytä, vainaja viedään avattavaksi.

        Jos omaiset kieltävät avauksen, lääkäri ilmoittaa poliisille. Poliisi huolehtii sitten siitä, että vainajan kuoleman syys selvitetään luotettavasti.

        Sitä en tiedä, onko koskaan kukaan lääkäri sitten kirjoittanut kuolintodistusta, vaikka ei ole ollut varma kuolinsyystä, pelkästään omaisten painostuksen vuoksi sillä verukkeella, että vainaja ei ole itse hyväksynyt ruumiinavausta tutkimisen toimenpiteenä. Eiköhän se olisi virkavirhe se?

        Kyllähän se on tutkittava, jos yllättäen kotona kuolee ilman, että olisi erikoisemmin sairastanutkaan. Siellähän on voinut tapahtua rikoksia ja vaikka mitä!


      • kuuluupoliiseille
        tarkastiajatellen kirjoitti:

        Kyllähän se on tutkittava, jos yllättäen kotona kuolee ilman, että olisi erikoisemmin sairastanutkaan. Siellähän on voinut tapahtua rikoksia ja vaikka mitä!

        Vaikka mitä todellakin. Kaikenlaisia perinnön kärkkyjiä löytyy. Häikälemättömiä.


    • penkokaapenkokaapenkokaa

      Tampereen Keskussairaala poliisitutkinnassa - mainittiin lasten psykiatrinen osastokin. Mitä siellä todellisuudessa on tapahtunut? Muistan jo vuosia sitten, että paikkaa tutkittiin, kun epäiltiin käytetyn jotakin epäeettistä tutkimus- ja tai hoitomuotoa.

      • lokiinkäyntijälkitalteen

        Siellä on tapahtunut sellaista, että ihmisten terveystietoja on voinut käydä katsomassa terveydenhuollon henkilöstöön kuuluvat siten, että tietojen katselusta ei ole jäänyt lokitietoihin mitään merkintää. Ei näy lokitiedoissa, kuka on katsonut kenenkin tietoja.

        Tietotekniset systeemit eivät ole tältä osin olleet lain vaatimalla tasolla - ei sen kummempaa.


      • mihinmaailmamenossa

        Joutuuko tietoteknisten järjestelmien päivittämättömyydestä poliisin rikostutkintan, eikä laitteiden päivitykseen?! Jo on aikoihin eletty, hui.


      • onpaoutojuttu

        Eihän siinä voida edes syyttä laittomasta tietojen katsomisesta - mitä se sitten todellisuudessa onkin - kun ei ole tietoja kuka on katsellut. Eli mitä rikostutkinta oikeasti koskee?


      • sivistäitseäsi

        Koskee varmaan niitä henkilöitä, jotka ovat vastuussa siitä, että järjestelmät on päivitetty ajantasalle eli vastuussa siitä, että huonosti hoitamansa työn takia tietoja on päästy katselemaan. Laiminlyönti on se rikos.
        Ei mitään outoa, itse olet vähän tyhmä.


    • mikämikämaasta

      Onko näitä sairastuneita lapsia ollut Tampereen psykiatrisella hoidossa? Sairautta on ilmennyt vain pohjoismaissa?

      "Outoon syndroomaan sairastuneiden lasten vanhemmat vaativat selvitystä ministeriöltä - "Elämämme on pysähtynyt"

      Osa lapsista on saanut julkisessa terveydenhuollossa jonkin kipuihin tai käytökseen liittyvän diagnoosin, ja saavat siksi valtiolta esimerkiksi vammaistukea. Tuki on kuitenkin pieni, eikä se kata kokeellisia hoitoja. Vanhemmista valtiontukien saaminen olisi kuitenkin edes symbolinen tunnustus siitä, että heitä yritetään auttaa.

      Vanhemmat kertovat, että heille on sanottu julkisella puolella, että oireet ovat psyykkisiä, ja ne ovat voineet syntyä esimerkiksi kovan stressin jälkeen. Vanhempien mielestä on loukkaavaa, että oireita väitetään psyykkisiksi.

      - Tapauksia ei ole vain Suomessa, vaan tapauksia on todettu satoja pohjoismaissa, Tammi-Moilanen sanoo."

      http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201706112200196466_u0.shtml

    • pyromaanitasialla

      Jo on hulvaton valtio: laki määrää homehduttamaan asukkaat sisälle pilaamalla hengitysilman, mutta ei estä polttamasta heitä asuntoihinsa? Kuka laatii näitä rakennuslakeja?

      "Palavia eristeitä lisätty kerrostalojen julkisivuremonteissa Suomessakin

      Palavia eristeitä lisätty kerrostalojen julkisivuremonteissa Suomessakin– Turvallisuus ei ole hankkeiden suunnittelijoilla aina päällimmäinen asia, harmittelee Virron kollega, riskien hallinnasta vastaava pelastuspäällikkö Mika Viljanen."

      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3550086/Palavia eristeita lisatty kerrostalojen julkisivuremonteissa Suomessakin

    • vainmengeletkelpaa

      Nyt on kuulkaa käynyt niin, että tohtori on käsittänyt asian ihan väärin.

      Sanottakoon se nyt vielä kerran ihan suoraan - ja tämä ei ole vitsi - niitä henkilöitä ei kuulu, eikä saa hoitaa, joilla ei ole käypähoitosuositusta.

      Siitä on muutama vuosi aikaa, kun EU:ssa tehtiin päätös, että jokaisen valtion on laadittava noin 20 sairauden lista, joita enää vain hoidetaan.

      Tätä varten on olemassa käypähoitosuositus, ja jos ei ole käypähoitosuositusta potilaalle, niin kärsivälle potilaalle kuuluu määrätä vain riittävä määrä psyykelääkitystä itsensä priorisoimiseksi.

      Tämä lääkäri yritti auttaa potilasta/potilaita joita ei saanut hoitaa, koska heillä ei ollut käypähoitosuositusta, ja nyt hän ei ymmärrä, että mitä hän on tehnyt väärin, koska hänen hoito auttoi.

      Näitä ymmärtämättömiä lääkäreitä alkaa olla kohta jo pilvin pimein.

      Miksi kukaan ei kerro heille, että ongelma on se, että he hoitavat ja auttavat, ja tuo hoito jopa auttaa, vaikka ei olekaan käypähoitosuositusta, eikä heitä saa auttaa? Heidä kuuluu priorisoida pois, hengiltä, jonnekin muualle.

      Elämme Orwellin aikaa!

      https://villepontynen.blogspot.com.es/2017/12/yllattavaa-vaaristelya-valviran.html

      • tätäseurannut

        Niin, sairas mies - tai miksi ei nainenkin - on sairas, jos talous ei kasva, eikä ole rahaa. Sairaus paranee, kun tulee rahaa. Jos olet sairas, olet köyhä, eikä sinua kannata hoitaa muuta kuin talouskasvuun. Sen tiesi Alexander Stubb jo vuonna 2015.

        "Alexander Stubb (kok) arvioi syyskuussa 2015, että Suomesta on tullut Euroopan sairas mies.

        Silloisen valtiovarainministerin kielikuva sai näkyvyyttä kansainvälisissä medioissa: muun muassa BBC ja The Telegraph käsittelivät artikkeleissaan vuoden 2015 lopussa ja vuoden 2016 alussa Suomen talouden ongelmia.

        Nyt Financial Times kirjoittaa, että Euroopan sairas mies on hoitanut itsensä kuntoon. Lehti mainitsee, että Suomen talous kasvoi vuoden kolmannella neljänneksellä nopeammin kuin esimerkiksi Saksan tai naapurimaan Ruotsin talous."

        http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801022200639047_pi.shtml

        Tämä on toisen maailmansodan Saksaa pidemmälle vietyä kansallissosialismia, joka ei tunnustanut yksilöä - aikaisemmin se tunnusti kyllä ihmisryhmät, mutta enää vain tehokkuuden ja rahan. Tuon rahan takana ovat nyt sitten ihmisryhmät ilman identiteettiä - jopa niin pitkälle vietynä, että edes sukupuolta ei ole vaikka housuihin katsottaisiin.

        Ja miten tämä saatiin kansalaisille läpi? Se tehtiin sotkemalla ihmisten logiikka ja analysointikyky - ne kuulemma olivatkin vain salaliittoteoriaa.

        "Tyly tutkimustulos: suomalaisten älykkyysosamäärä on laskenut huomattavasti 1990-luvun puolivälin jälkeen

        Tiistai 2.1.2018"

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801022200639098_u0.shtml

        Enpä tiedä, että onko enää edes toiveita järjen paluusta...


      • paranikosuomi

        Jaa-a ei ymmärtänyt suomalainen miksi moinen kielikuva sai niin paljon näkyvyyttä maailmalla - (viitaten nyt tuohon kansaliissosialismiin).

        Jo vuosia sitten näin ulkomailla TV:stä sketsiohjelman, jossa ihmisiä istui kerjäämässä suihkulähteen kupeessa. Eräällä oli lappu jossa luki, että hän on työtön, toisen lapussa luki perheen talousvaikeuksista sairauden vuoksi, mutta erään lapussa luki vain, että olen suomalainen.


    • ketkäsaaelääketkäei

      Korostan nyt vielä, että mistä kaikki johtuu. Kyse on EU:n Kolmannen tien politiikasta nimeltä sosiaalinen markkinatalous, jossa valtiosta tehdään liikeyritys, jota johdetaan kovalla kädellä yljäältä alas, kuten Suomen hallitus nyt, ja vain tehokkuus on tärkeimpänä tavoitteena.

      Politiikka tulee Konrad Adenauerin toimesta - EU:n perustaja (Pan-eurooppaliikkeen perustajia myös, jonka ideologia on kreivi Coudenhove-Kalergin käsialaa, johon liittyy tuo pakolaisasia, löytyy wikisivu).

      Tämä ajattelu ei tunne yksilöitä, eikä sillä ole myöskään sairaaloita.


      "Sosiaalinen markkinatalous

      Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. Termiä käytti ensimmäisen kerran taloustieteen ja kulttuurisosiologian professori Alfred Müller-Armack vuonna 1947[1] ja sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi Ludwig Erhard, kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa (1949–1963) ja myöhempi liittokansleri (1963–1966).[2]

      Sosiaalisen markkinatalouden perusta on ordoliberalismiksi kutsutussa neoliberalismin saksalaisessa haarassa. Ordo-etuliite viittaa saksan sanaan "Ordnung", järjestys. Ordoliberalismia kehiteltiin 1920-luvun lopulta Walter Euckenin ja Franz Böhmin ympärille ryhmittyneiden talous- ja oikeustieteilijöiden, ns. Freiburgin koulukunnan piirissä.[2] Ordoliberalismi sanoutui irti 1800-luvun liberalismin käsityksestä että yhteiskunnallinen järjestys on seurausta yksilön vapaudesta. Sen sijaan valtion tuli rakentaa ja toimeenpanna oikeudellinen hallintajärjestelmä, joka edustaa talouselämälle luontaista järjestystä (latinan ōrdō). Sen mukaan tarvittiin vahva valtio, joka toimisi poliittisten ja yhteiskunnallisten kiistojen yläpuolella.[1] Valtio tehtävää kutsuttiin "liberaaliksi interventionismiksi". Ordoliberalismin syntyminen on tulkittu vastaukseksi Weimarin tasavallan taloudelliseen, sosiaaliseen ja perustuslailliseen kriisiin.[2]

      Müller-Armack esitti sosiaalisen markkinatalouden kolmantena tienä laissez-faire-liberalismin ja suunnitelmatalouden välillä.[2]

      "Erittäin kilpailukykyinen sosiaalinen markkinatalous, jossa kunnioitetaan perusoikeuksia" on yksi Lissabonin sopimuksessa mainituista päätavoitteista.[3]"

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosiaalinen_markkinatalous

      Tuo perusoikeuksien kunnioittaminen on lähinnä klise - niin kuin moni muukin EU-juttu - koska juuri tämän hyväksymisen myötä oli Suomeenkin tehtävä uusi perustuslaki, joka antaa mahdollisuuden rajoittaa oikeutta jopa itse elämään. Irlannille tästä tehtiin poikkeus - eli heidän oikeutta mm. elämään ei voida rajoittaa. Tämän poikkeuslain allekirjoitti myös Sauli Niinistö. Sen lain nimi on Laki Irlannin kansan huolenaiheista. Suomen kansalla ei ollut huolenaiheita, koska suomalaiset eivät tienneet tällaisesta asiasta. Eivätkä tiedä edelleenkään, elleivät ole perehtyneet tuohon Niinistön irlantilaisille hyväksymään lakiin, ja verranneet sitä siihen, että meillä ei ole sellaista.

      Luoja yksin tietää, että mitä vielä tulevaisuus tuo...

    • perussuomalaiskannatus

      Edellä olevaan liittyen - koska EU:n perustuslaki määrää vain yhden määrätyn politiikan sitovaksi jäsenmaille - niin hallituksessa voi olla vain tuo yksi poliittinen linja. Tästä syystä perussuomalaisten, jotka ovat hallituksessa, oli perustettava uusi puolue, koska perussuomalaisten vaalien jälkeen he eivät olisi noudattaneet tuota linjaa. Todellisuudessa EU:ssa on siis vain yhden puolueen diktatuuri, vaikka Suomessakin näytellään jos jonkinlaisia vaaleja, mutta se on pelkkää kansan hämäämistä. Todellisuudessa mitään vaaleja ei tarvitaisi ollenkaan - vain vahva diktatuurihallitus, joka tekee kuten EU käskee, ja sellainen jo on.

      Mutta tosi kiva - löytyy niitäkin, jotka potkivat vastaan, jopa sellaiselta paikalta kuin rikosoikeuden emeritus professori Jyrki Virolainen ehdottaa. Hän nimittäin on blogissaan sanonut äänestävänsä perussuomalaisten - niiden aitojen ja alkuperäisten - presidenttiehdokas Laura Huhtasaarta!

      Virolainen on palstalaisille tullut tutuksi - ainakin aikaisemmin - kun hän otti monelta osin kantaa Ulvilan tapauksen kiemuroihin.

      Siis näin:

      "12. Tähän mennessä olen kallistunut presidentinvaalissa lähinnä Merja Kyllösen kannalle. Mutta kun näin tänään ISTV:stä Laura Huhtasaaren puoluehallituksen kokouksen jälkeen pitämän puheenvuoron, olin myyty mies ja muutin oitis kantani. Harkitsen vakavasti ääneni antamista tammikuun vaaleissa Laura Huhtasaarelle. Hänestä Suomi saisi todella älykkkään, edustavan, karismaattisen, iloisesti hymyilevän, säteilevän, teeskentelemättömän, räväkän, suorapuheisen,
      isänmaallisen, kielitaitoisen ja oikeita arvoja kunnioittavan presidentin."

      https://jyrkivirolainen.blogspot.com.es/2017/08/1098-laura-huhtasaari.html

    • kukasalamurhataan

      Puolustusvoimien turvallisuusselonteossa arvioitiin jopa salamurhien mahdollisuudesta Suomen presidentin vaaleissa, joka on nyt sitten yhdistetty Venäjän vaikuttamispyrkimyksiin Iltalehden uutisessa. Alkuperäiset uutiset on nyt pimitetty googlejemmaan, enkä onnistu löytämään tähän ainoatakaan. Vain tämän otsakkeen:

      "Analyysi: Näin Venäjä voi pyrkiä vaikuttamaan Suomen presidentinvaaleihin - ”Ääritapauksessa salamurha tai terrori- isku”

      Sunnuntai 29.10.2017

      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710282200493416_pi.shtml

      Tämän tiedon perusteella poliitikot (Kanerva) vaativat tällaisten selontekojen siirtämisen puolustusvoimilta poliitikoille. En tiedä, että arvioiko hän sitten tällaisen uhkakuvan häviävän kyseisen siirron myötä?! En tiedä oliko tuo salamurhauha arvioitu alkuperäisessä selonteossa nimenomaan Venäjään liittyväksi. Enkä tiedä, että mikä merkitys HS:n salaisilla vuodoilla on tämän asian kanssa, jotka nyt on jälleen vaiettu kuoliaaksi. Jos ei muuta niin ainakin tietomurhaa tapahtuu nyt kovaa vauhtia.

      Mutta kuka salamurhattaisiin ja miksi?! En olettaisi asian ainakaan liittyvän Ilkka Kanervan tai Sauli Niinistön puolueeseen, kokoomukseen, koska kyseessä on Putinin puolueen Yhtenäinen Venäjä sisarpuolue ja Ilkka Kanerva on osallistunut Venäjällä kyseisen puolueen puoluekokouksiinkin. Aikaisemmin oli myös tieto wikipediassa, että kokoomuksen Jyrki Katainen neuvotteli EU:n omistajapuolueen EPP:n ja Putinin puolueen yhdistymisestä, jota neuvottelua kokoustettiin myös Suomessa. Myöhemmin tähän tietoon osui kuitenkin sensuuri.

      Oliko uutena vuotena tapahtunut Laura Huhtasaaren asunnon lasien rikkominen jo uhkailua?

      "Laura Huhtasaaren kodin ikkunat rikottiin joululoman aikana"

      https://yle.fi/uutiset/3-9999959

      Tämä on nyt se mitä vielä wikipediassa lukee:

      "Puolue on tavoitellut Euroopan kansanpuolueen (EPP) jäsenyyttä. Elokuussa 2010 kokoomuksen Verkkouutiset kertoi, että kokoomus aikoo järjestää Yhtenäisen Venäjän kanssa seminaarin Helsingissä. Uutinen on kuitenkin myöhemmin poistettu Verkkouutisten sivuilta, mutta siihen viitataan Finrosforumin tiedotteessa 27.8.2010.[30] Ilta-Sanomat kertoi joulukuussa 2014, että tällainen seminaari oli järjestetty neljä vuotta aiemmin, mutta uutisessa ei kerrota seminaarin tarkkaa ajankohtaa eikä siinä ole yhtään linkkiä sen aikaisiin otsikoihin tapahtumasta.[31] Vuonna 2003 kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä osallistui kutsuvieraana Yhtenäisen Venäjän puoluekokoukseen Moskovassa.[32]

      Yhtenäinen Venäjä on käynyt vuonna 2008 myös neuvotteluja jäsenyydestä kristillisdemokraattisen Centrist Democrat Internationalin kanssa.[33]

      Yhtenäisellä Venäjällä on yhteystoimisto Israelissa Kadiman kanssa tehdyn sopimuksen myötä.[34] Puolueella on myös strateginen yhteistyösopimus Kiinan kommunistisen puolueen kanssa.[35] Yhtenäinen Venäjä on keskustellut kiinalaisten kanssa kokemuksista yhden puolueen järjestelmästä ja talouspolitiikan johtamisesta.[36]"

      En ymmärrä, että miksi Itälä mainitaan, mutta Kanervaa ei Yhtenäinen Venäjä - kokoukseen osallistumisesta. Kanervan kerrottiin osallistuvan vuonna 2011. Tässä Kanervan osallistumisesta ja maininta sisarpuolueesta:

      "Julkaistu: 23.9.2011 20:45

      Ilkka Kanerva osallistuu tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Yhtenäisen Venäjän puoluekokoukseen Moskovassa.

      Ilkka Kanervan mukaan sisarpuolueiksi tituleeratuilla kokoomuksella ja Yhtenäisellä Venäjällä ei ole varsinaista ideologisesti yhteistä pohjaa."

      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000434133.html

      Tämän mukaan - kun esiin on otettu tämän yhteydessä Venäjän vaikuttamisyritykset - niin ei ainakaan voida olettaa, että salamurhauhka koskisi presidenttiehdokas Sauli Niinistöä?!

      • minustaoutoaon

        Jotenkin outoa... Eikö tuo samainen kokoomus ole nyt pitänyt tiukkaa linjaa jo Kataisen ajoista lähtien sen kanssa, että Suomi muokataan aivan toiseksi maaksi kovalla kiireellä?! Missähän se uhka nyt todellisuudessa on - ulkopuolella vai sisällä?


      • mitämenossa

        Kun kaikkia toimintoja siirretään nyt vauhdilla Kelalle, niin miten on, kun tuo Kelan rakennus päätyi Venäjän federaation omistukseen suomalaisyritysjohtajan toimiessa bulvaanina merlkoista palkkiota vastaan, niin toimiiko tuossa rakennuksessa nyt vuokralla edelleen Kela ja/tai Kelan vakuutusyhtiö Keva? Siellä nimittäin on hyvin pitkälti kaikkien suomalaisten kaikki tiedot, joita edelleen siirretään vauhdilla Kelalle - tätä ennen kunnilta sosiaalitoimi - muistamme viime vuoden alun jättimäiset kelajonot, ja nyt sitten kaikki työttömät.

        Tässä kansaneläkelaitoksen kiinteistön siirto Venäjän omistukseen:

        "Tunnetun suomalaisen yritysjohtajan hiljattain perustama yhtiö osti Kevalta Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevan toimistorakennuksen 9 miljoonalla eurolla huhtikuussa 2012 ja luovutti sen edelleen Venäjän federaatiolle sen omistamia arvokiinteistöjä vastaan."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015032619417159_uu.shtml

        Siis Kelalle tämäkin - edellinen siirto oli koko sosiaaliturva, joka oli aikaisemmin kuntien sosiaalitoimistolla. Ihmettelen tätä aktiivimallijuttua, kun laki tehtiin joulukuun lopussa ja yht äkkiä se onkin valmiina jo ensimmäinen tammikuuta.

        "Kela valmistautuu lähettämään yksilöidyn ohjekirjeen kaikille aktiivimallin piiriin kuuluville tuensaajille aktiivimallin tuomista muutoksista ja ilmoitusmenettelystä

        –Tämä on aina meille hankala, kun vuoden lopussa tehdään kiireellinen lainvalmistelu ja laki tulee voimaan 1. tammikuuta."

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/238580-tyoton-saat-pian-kirjeen-kelalta-paajohtaja-aktiivimallia-voisi-laajentaa

        Miksi tällainen kiirellinen lainvalmistelu työttömille juuri ennen presidentinvaaleja? Mihin kiire? Haisee kyllä mun nokkaan tosi pahalta - mitä ne todellisuudessa puuhaa?


      • uusiäidinmaa

        Ja sitten takaisin salamurhaan - perussuomalaiset, jotka eivät noudattaneet hallituksen linjaa, eivät sopineet hallitukseen. Miten heidän naisensa kävisi tällaisessa tilanteessa maan presidentiksi kokoomuksen Niinistön sijasta?! Ei mitenkään!

        Mikä tässä ei muutu siitä ajatuksesta, kun tehtiin venäläisten tulon organisointi sisäministeriössä ennen Ukrainan tilannetta, eli Suomea ollaan liittämässä Venäjään määrättyjen tahojen yhteisvoimin. Yht äkkiä Kanervankin takki on kääntynyt Venäjän sotatoimilla pelotteluksi. Pelkkää propagandaa Suomen kansan hämäämiseksi.

        Kun Suomen itsenäisyys luovutettiin EU:lle, siellä on jokin pykälä, joka antaa EU:lle mahdollisuuden Suomen luovuttamisen kolmannelle taholle. En ole seurannut, mutta asioita tarkkaan seurannut Riikka Sjögren kirjoitti siitä.

        Penkokaapa - ne jotka pystyvät - jos näin on, niin Suomen kohtalo on sinetöity ilman sotaakin.


      • mitätulossa

        Huh, onpa todella tiukka paikka, kun ajatellaan, että presidentillä on kuitenkin ja edelleen Suomen armeijan ylipäällikkyys. Tietäisipä Suomen kansa - nyt tuo puolustusvoimien puolelta tullut salamurha-arvio saa jonkinlaisen järjen, ja Kanervan reaktio siihen, kun hän närkästyneenä vaati kyseisen puolustuskomitean arviointien siirtämistä poliitikoille.


      • toimivallansiirto

        Tämä on se mistä Riikka Sjögren puhui - onko nyt voimassa EU:n mahdollisuus toimivallan siirtoon vai eikö ole? Onko valta nyt tältä osin valtioneuvostolla, eikä eduskunnalla, joka on yhtä kuin ministerit ja presidentti?

        Hallituksen esitys eduskunnalle perustuslain muuttamiseksi:

        "HE60/2010 vp

        ..... pääministerin asemasta Suomen edustajana
        Euroopan unionin toiminnassa ehdotetaan
        säädettäväksi perustuslaissa. Lisäksi perustuslakiin
        otettaisiin nimenomaiset säännökset
        Suomen jäsenyydestä Euroopan unionissa ja
        toimivallan siirrosta kansainväliselle toimielimelle.
        Kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattaminen
        osoitettaisiin pääsääntöisesti valtioneuvostolle."

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Documents/he_60 2010.pdf


    • ydinsota

      Mielenkiintoinen presidentinvaaleihin liittyvä tieto siitä, että Bill ja Hillary Clintonin säätiö nettosi miljoonia yrityskaupassa, jossa Yhdysvaltain uraanituotannosta vastaava yritys myytiin - tai osa siitä - Venäjän Rosatomille vuonna 2010, jota FBI tutkii.

      FBI on Suomessakin tutuksi tullut tutkija niin Ulvilan kuin Aarnion casessa.

      Putinin Rosatom taas liittyy uuteen Suomeen rakennettavaan ydinvoimalaan liki puolella omistuksella, ja on lupautunut toimittamaan uraaninkin sinne.

      Onko tältä kannalta katsoen Niinistön presidenttiys suorastaan välttämätön, niin että voidaan puhua jopa salamurhista.

      Olli Ainola - uutisesta - miten niin suomalaiset hölmistyivät - vain hölmöt suomalaiset korkeintaan - hyvähän se on venäläisten sädettää suomalaiset ydinsaastella asekauppaansa varten!

      "Fortum suunnittelee lisäksi uutta ydinvoimalaa Loviisaan, jossa yhtiöllä on ennestään kaksi neuvostovalmisteista reaktoria.

      Kreml nosti tämän hankkeen julkisuuteen tiistaina Sauli Niinistö tavatessa virkaveljensä Vladimir Putinin. Suomalaiset hölmistyivät, kun Venäjä kertoi Rosatomin olevan kiinnostunut myös Loviisan-urakasta."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061719884655_uu.shtml
      https://rayhablogi.blogspot.com.es/2017/11/avoin-kirje-paatoimittajille.html

      Niinistö ydinvoima-asialla. Mielenkiintoista, että pääraaka-aine tulee kuitenkin Yhdysvaltain korruptiokaupan kautta. Ei ole mihinkään luottamista - niinpä Yhdysvallat-Venäjä vastakkainasettelu onkin täysin keinotekoista hämäämistä, jossa Trump toimii tutkinnan Clinton-tutkinnan stunttina.

      Katsaus tarpeeseen:

      Olkiluodossa on kolme ydinvoimalayksikköä, Loviisa on kahden ydinvoimalayksikön kokoinen, Hanhikivi on uusi ydinvoimalahanke Venäjän kanssa, jonka rakentaminen alkaa tänä vuonna ja nyt sitten jo uutta pukkaa Loviisaankin Venäjän kanssa.

      Se tekee viiden miljoonan kansalle tässä vaiheessa 7 ydinvoimalaa.

      Miten monta ydinvoimalaa tarvitsee Pariisin kokoinen kaupunki, jossa on 17 miljoonaa asukasta?

      Tarkalleen ottaen 119 ydinvoimalaa.

      Näiden Suomen ydinvoimaloiden sivutuote on sähkö, päätuote ydinaseteollisuuden tarvitsema raaka-aine. Suomalaiset voidaan huoletta säteilyttää, ja maksattaa niillä vielä ydinvoimarakentamisenkin, kun ovat niin tyhmiä, ettei edes toimittaja tajua mihin tarpeeseen se Venäjä niitä ydinvoimaloita Suomen puolelta haluaa...

      Huhtasaaren kommentti Trumpista oli siis oikeaan osunut.

      • uskallansanoa

        Joo, mutta 5000 suomalaista tämän päivän uutisen mukaan on ilman sähköä itärajan tuntumassa jäätymässä! Silkkaa terrorismia, joka vaietaan kuoliaaksi, kuten englannin kieliset uutiset liittyen Rosatomin ja Yhdysvaltain korruptiouraanin liittymiseen Suomeen ja aseisiin. Ja kansa pidetään hiljaisena ja tyhmänä kyykyttämällä milloin mitäkin ryhmää liikemieshallituksen toimesta.

        Kuka muuten nettoaa rahat näistä säteilytetyistä ydinaseaineskaupoista, joka materiaali tuotetaan Suomessa?


    • ihmistävahingoitetaan

      On ollut uskomatonta, että tehdään jonkun lääkefirman eduksi käypähoitosuosituksia, eikä enää päämääränä olekaan ihmisten paraneminen ja hoitaminen! - Jos ei ole käypähoitosuositusta, ei saa hoitaa. Useampikin lääkäri, joka on pystynyt auttamaan potilaita, on joutunut lääkärioikeuksien menetyshyökkäyksen kohteeksi. Kapina kytee, ja nyt on tehty Valvirasta rikostutkintapyyntö.

      "Käytännössä EOAn päätös tarkoittaa osaltaan sitä, että Valviran johtajat Markus Henriksson sekä Tarja Holi ovat olleet esteellisiä toimiessaan kolmoisroolissa, eli Valvirassa, Valvontalautakunnassa ja PALKOssa.

      Tätä kutsutaan rakenteelliseksi korruptioksi, josta on Vaasan Yliopistossa tehty tutkimus, jossa on todettu Valviran syyllistyneen rakenteellinen korruptioon ja hallintovallan väärinkäyttöön.

      Valviran toiminnasta on ollut lukuisille lääkäreille ja potilaille huomattavaa haittaa, kärsimystä ja terveyden vaarantumista.Valviran johtajista, Valvontalautakunnan jäsenistä sekä Valviran käyttämistä asiantuntijalääkäreistä on tehty rikosilmoitus."

      https://www.amplia.fi/blogi/2018/01/18/valviran-valvontalautakunnan-ja-stmn-alaisen-palkon-toiminnassa-kaynyt-ilmi-vakavaa-rakenteellista-korruptiota/

      Ihmeen pitkälle tuon mafiamaisen valviratouhun annettiinkin mennä - toivottavasti siihen tulee korjaus. Lääkefirmat on tanskalaispsykiatrinkin mukaan luokiteltavissa jopa vaarallisemmiksi kuin järjestäytynyt rikollisuus.

      https://www.youtube.com/watch?v=sd0IW_MqJvA

    • murhaaminenjatkuu

      Kun kansa kohisi aktiivimallista vuoden alussa - astuikin merkittävämpi asetus samaan aikaan voimaan. Asetus ei ole eduskunnan hyväksymä laki, vaan sen antavat presidentti ja ministerit itsenäisesti, eli hallitus. Tätä voisi kutsua hallituksen pakkolaiksi. Aluesairaaloilta kiellettiin päivystys ja anestesialeikkaukset. Kaikki keskitettiin 12 aluesairaalapisteeseen, joista on ilmoitettu, etteivät heidän resurssit edes riitä tällaisen järjestämisee. Miten monen sadan kilometrin matkat Euroopan kolmanneksi suurimmassa maassa tulee mahdollisesti tällaiseen pisteeseen? Mistä löytyy ambulanssireservi kuljettamaan potilaita ristiin rastiin Suomea - sitäkin on ihmetelty.

      Tähän liittyy myös määräys, että hädässä olevaa, synnyttävää äitiä ei saa auttaa.

      "ke 24.1.2018 klo 15:10 0

      Valviran mielestä Oulaskangas toimii laittomasti

      Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran mukaan Oulaskankaan sairaala toimii laittomasti jatkaessaan synnytystoimintaa vastoin vuoden alussa voimaan tullutta päivystysasetusta. Korkeimmalle hallinto-oikeudelle antamassaan lausunnossa Valvira kiistää kaikilta osin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valituksen perusteet päätöksestä lakkauttaa synnytystoiminta Oulaskankaalta.

      Valviran mukaan Oulaskangas rikkoo lakia kahdella tavalla. Uuden päivystysasetuksen mukaan synnytystoimintaa voidaan järjestää vain laajan ympärivuorokautisen päivystyksen yksiköissä, jonka vaatimuksia Oulaskangas ei täytä. Samat vaatimukset koskevat myös päivystyksellistä leikkaustoimintaa, johon luetaan kiireelliset ja hätäkeisarinleikkaukset.

      Toinen lainvastaisuus tulee Valviran mukaan siitä, että Oulaskankaan synnytysten määrä jää alle vaaditun tuhannen vuodessa, eikä sairaalalla ole sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää poikkeuslupaa synnytystoimintaan."

      https://www.kp24.fi/uutiset/526748/valviran-mielesta-oulaskangas-toimii-laittomasti?src=rss

      Jumalauta, käskevätkö ne murhaamaan kiireellisessä hätäsektiotilanteessa äidin ja syntyvän vauvan!?

      Jos hallitus (presidentillä vahvistettuna sen nimi on valtioneuvosto), jakaa näitä tappoasetuksiaan ja ne perustuvat poikkeustilaan, joka jälleen tuli esille puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Kanervan suulla, kun hän HS:n vuodon yhteydessä puhui maanpetosrikoksesta.

      Tuollainen termi on mahdollista ainoastaan, jos Suomessa on voimasa poikkeustila - muuten käytetään termiä valtiorikos.

      Poikkeustilassa valtioneuvostolla on juuri diktatuurivalta asetusten antoon lakeina, ja koska poikkeustila myös muuttaa suomalaisten perusoikeuksia kuten oikeutta elämään, niin tällaista murhaamista voidaan nyt laillisesti tehdä.

      Tämä on se EU:n perustuslain kohta, joka tuli voimaan Lissabonin sopimuksessa, johon Sauli Niinistö vahvisti poikkeuslain irlantilaisille - heidän oikeudestaan elämään, jota ei voida rajoittaa.

      Niinistön vahvistus tähän lakiin irlantilaisille löytyy valtioneuvoston sivulta nimellä Laki Irlannin kansan huolenaiheista.

      • saatananvallassa

        Korjaus edelle aluesairaala -kohtaan. Siis keskitys on tehty 12 keskussairaalaan. Muualla ei enää saa tehdä nukutusta vaativia leikkauksia, eikä saa päivystää kiirellisiä tapauksia. Eikä näemmä nyt synnyttääkään.Jokainen voi hyvin kuvitella - kun on kiireestä ja hätäavusta kyse - että minkälainen kuolleitten ennätys taas tullaan lyömään.

        Edellisestä ennätyksestä Iltalehti oli kehitellyt näin raflaavan otsikon:

        "Suomessa kuoli ennätysmäärä väkeä - katso kuinka monen viikatemies vei kotikunnassasi
        Perjantai 28.4.2017"

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704282200114335_uu.shtml


      • laillistamurhaamista

        Kun puhuin tästä jo vuosia sitten - sanoin, että toivokaa, helvetti, että olen väärässä. Muille se siinä vaiheessa kaikki tämä oli vain jokin karmea salaliittoteoria.

        Tajutkaa, että nyt se karmea salaliittoteoriaksi väitetty totuus, onkin meidän silmien edessä suomalaisten arkipäivää, ja koskaan nyt ei tiedä, että milloin se viikatemies osuu omalle kohdalle sen uunivuoronumeron kanssa; olet sitten sairas, työtön tai muuten apua tarvitseva.

        Tämä on äärimmäisen julmaa peliä, jossa tuntuu, että Suomen hallituksen - uskovaisiltakin - on kadonnut niin realiteetit kuin todellisuudentajukin - inhimmillisyydestä nyt puhumattakaan. Ja julmuuden kokee vain se, johon se osuus - muut voivat ummistaa silmänsä aina siihen asti, kunnes tulee oma vuoro.

        Ainoa toivo on, että näitä muutaman ministerin tekemiä asetuksia ei nyt todella noudateta - vaikka kuuliaisuus testattiinkin jo tupakkalailla, joka kuuliaisuus oli Suomessa varmaan Euroopan laajuisesti huippuluokkaa, mutta eikö raja kulkisi edes jossakin vaiheessa?

        Mitä tekee muutama ministeri, jos kansa kapinoi, eikä laita näitä järkyttäviä määräysiä voimaan? Me olemme arvostelleet natsi-Saksan ihmisiä, kun he eivät tehneet mitään - olemme nyt samassa tilanteessa.

        Sama oli työttömien aktiivimallin ehtojen kanssa, joka asetus astui voimaan vuoden alusta - ei työvoimatoimistoilla ole mahdollisuuksia tai resursseja edes omalta puoleltaan täyttää vaadittuja ehtoja.


    • täydellinenmurha

      GPS on tehty ihmisten tappamista varten.

      Navigaattori käski tehdä U-käännöksen - nelihenkinen brittiperhe kuoli kolarissa Floridassa
      Keskiviikko 4.4.2018

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804042200854913_ul.shtml

      Olen kokenut Euroopassa ajaja - tosin ennen kyseistä laitetta jo, ja sitten tuli sellainen hankittua autoon.

      Oli mielenkiintoista seurata, että miten imelä naisääni rakensi luottamusta alkumatkan, ja vaikeni juuri kun olisi ollut taitamattomalle kuljettajalle se kriittisin paikka lähellä Pariisia olevalla vanhalla moottoritiellä. Hiljaisuutta jatkui ja jatkui - seurasin mielenkiinnolla laitteesta tulevia ohjeita, kun ja jos se päättäisikin herätä ennen ohiajoympyrää..

      Yht äkkiä rävähti tiukka käsky: tee välittömästi U-käännö!.

      Ei tullut mieleenkään toteuttaa, mutta voin kuvitella tilanteen, jos ratin takana olisi ollut kokematon, laitteeseen luottava kuski, joka olisi jo tuossa vaiheessa naama punaisena jännityksestä puristanut rattia.

      Myöhemmin kyseinen ääni yritti saada ajamaan suoraan pellolle ja myöhemmin väitti tien olevan poikki, jossa ei ollut mitään vikaa, kun en noudattanutkaan annettua monen sadan kilometrin kiertotieohjetta.

      Ei ole epäilystäkään, että tilanteet olisivat voineet olla vain erehdyksiä. Löytyykö tilastoja, että kuinka paljon GPS on onnistunut ihmisiä murhaamaan?

      Voi olla jälkeen päin vaikea kyllä selvittää.

    • huolehtikaaitsestänne

      Minusta tuo ketjun otsake olisi ajat sitten jo pitänyt muuttaa muotoon, että Kansalaisia saa murhata vapaasti. Sen tiesi jo vuonna 1928 sotamarsalkka, että mihin tämä maailma on menossa. Otsake blogikirjoittajan, mutta teksti vuodelta 1928:

      "Pan-Eurooppa ja sen orjakansat

      Nämä ulkonaiset toimenpiteet saavat kuitenkin täyden merkityksensä vasta, kun otetaan huomioon se tosiasia, että Wall Streetin takana työskentelevät lisäksi Euroopassa määrätyt erikoisvoimat, jotka uskonnon tai inhimillisen hyvinvoinnin edistämistä tarkottavien yritysten varjolla ovat muodostuneet valtaviksi yhtymiksi. Nämä yhtymät haluavat riistää Euroopan ihmisiltä tietoisuuden veriheimolaisuudestaan sekä heidän poliittisen, sivistyksellisen ja taloudellisen riippumattomuutensa.

      Tulisi Kansainliiton (YK:n edeltäjä, min.huom.) valvonnan alaisena muodostettavaksi Pan-Europa, joka valtioiden suvereenisuudella varustettaisiin laajoin hallitusvalloin, omin armeijoin sekä omin poliisein.

      Tässä Pan-Europassa tulisivat nykyiset suvereeniset valtiot olemaan ainoastaan itsehallinnollisia, taloudellisia maakuntia. -

      (Arvioi, missä määrin Ludendorff näki Pan-Europan totalitaristisena jättinä, liittovaltiona, ja missä määrin 1923 perustetun Pan-Eurooppa -liikkeen hahmottelemana arvoperustaisena valtioliittona, vastavoimana vahvistuvalla Venäjälle, VH; lue https://fi.wikipedia.org/wiki/Paneurooppa-liike, blog.kirj.huom. )

      Puhdasverisistä kansoista tulisi muodostettavaksi joukko sekaverisiä orjia. Luonnollisesti nämä voimat menevät vielä pitemmälle; näiltä kansoilta tultaisiin ryöstämään heidän äidinkielensä ja tulisi heille annettavaksi sama usko, mikä perustuu Noakin lakeihin."

      http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229226-euroopan-tulevaisuus-sotamarsalkka-von-ludendorffin-arvio-kesalla-1928

      Turkuun on perustettu Pan-Eurooppa-Instituutti, josta mm. Anneli Auer valmistui ekonomiksi.

      Uutisista, demokraatti:

      ”Työttömien sairauksia ei tutkita eikä hoideta eikä heitä ohjata kuntoutukseen” – selvityshenkilöiltä karu tilannearvio ja parannusesityksiä osatyökykyisten tilanteeseen
      15.11.2018

      Ei heitä ole tarkoitus hoitaa, eikä heidän sairauksiaan - kummasti on pyyhkiytynyt jonnekin piiloon se Varsovan EPP-puolueen manifestikokous, jopa wikipdian sivuilta, jossa sovittiin Euroopan laajuisesti, että elinikä on sen mittainen kun fysiikka kestää ja pää toimii opiskeluun (fyysinen sairaus tai dementia). Nyt YK on juuri ratifioimassa maailmaan laajaa liikkumisoikeutta - heille työkykyisille tarvitaan nuo työpaikat, ja jos työkyky ei riitä, ei ole enää elinikää. Hyödytön, roska vain eliminoidaan.

      Jo keväällä 2009 uutisoitiin Kolmannen tien politiikasta, jota kannattivat kaikki Suomen puoluejohtajat (Katainen, Urpilainen ja Vanhanen), joulukuussa astui voimaan sitten EU:n perustuslaki, Lissabonin sopimus.

      Tuossa artkkelisarjassa - jonka olen usein ottanut esille - luvattiin taata tulevaisuudessa jokaiselle ihmiselle oikeus terveeseen elämään, ja tämähän onnistuu vain poistamalla sairaat - samoin sikainfluenssa oli ainoastaan täsmäisku tuoda ilmi geeneissä piilevät autoimmuunisairaudet. Kyseessä oli rodunjalostusoperaatio.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15458032/jarjeton-maailma#comment-95599979

      Valtiovallalla on tällä hetkellä poikkeustilan ja Lissabonin sopimuksen perusteella eliminoida ketä he haluavat, ja tehokkuus ja raha yksin määräävät tämän päivän marssijärjestyksen.

      Olkaa varovaisia!

      • kaikkitutkintaan

        Herrajestas - pitäisiköhän sama sanoa kaikille kansanedustajille - muistan muinoin, kun eräässä Euroopan valtiossa tuli päivänvaloon korruptiouutisia, niin pitkin ojanpohjia kerättiin muutama kuukausi kaupunginjohtajien ruumiita. Ja toisessa tapauksessa - jo paljon järjestäytyneemmässä - moottoripyöräilijä eliminoi ohiampuessaan - jopa avoimesta ikkunasta sisälle - mahdollisia todistajia.

        Turvallisuusselvitys pakolliseksi KAIKILLE KANSANEDUSTAJILLE, MINISTEREILLE, PUOLUEJOHTAJILLE JA PRESIDENTILLE. Myös kaikille niille, jotka toimivat merkittävillä virkamiesjohtopaikoilla poliittisen meriitin/taustan perusteella - kuten Suomenpankissa.


        "Supo saattaa tutkia 11 kansanedustajan taustat perin pohjin – osa edustajista pelkää seurauksia"

        https://www.is.fi/politiikka/art-2000005899720.html

        No, tämähän nyt tietysti edellyttää, että me pystyisimme luottamaan kansalaisina Supoon - historiallisesti ajatellen tämäkin vaikuttaa arveluttavalta auktoriteettiuskolta.


    • räkänokkaakka

      Nyt se on varmaa Pieni liekki on susku, pitää ilmoittaa minfon modelle.

      • Pieni_liekki__

        Mitä, jos nyt pikkaisen rajoittaisit mielikuvituksesi laukkaamista ja valheiden levittämistä? Viimeksi taisit kuvitella minut Anneliksi.


      • pienkikkeliskokkelis

        Minä en ole niin epäillyt, alkaako kuuppas seota? Mutta se on varma, että suskun nikki on multinikki johon kaikki kannattajat pääsee. Tais potuttaa kun mode antoi varoituksen? Nääs erikostaitoja kyselemällä pääsee pitkälle arvoidessa henkilöitä. Onneksi kukaan ei ole niin tyhmä, että jekelevat hulluille omia tietoja.


    • ulkopuolinen.trolli

      Tässä ketjussa on rankkaa asiaa. Jos kikkeliskokkelis täältä löytää perusteluja multinikkeilysyytöksiinsä, niin ihmettelen kikkeliskokkeliksen peiliä.
      Mutta jotenkin viranomaisten päätyminen Airiston Helmen tutkintaa syys-lokakuussa ei ollenkaan juuri nyt ihmetytä kun koko tämän ketjun luin läpi. Kyllä on sekava olo, täytyy myöntää.
      Täällä taitaa löytyä vastapainoa sekä Turun tautiin että hölmistymistä noin yleisemminkin. Siis että naapurit saavat murhailla vapaasti!

      • kummaamenoa

        Sattu samaan saumaan Danske Bankin rahasotkut, jotk olivat miljoona kertaa suurempia, mutta Airisto vaan oli koko ajan otsikoissa ja uutisissa.


    • operaatiokovalmis

      Tappavat myrkkyruiskeet jaettu sairaaloihin?

      ”Amerikkalaisnainen kuoli sairaalassa, kun sai rauhoittavan lääkkeen sijasta teloituspistoksen

      Asiasta järjestetyssä tutkinnassa on selvinnyt, että sairaanhoitajalla oli ollut vaikeuksia löytää lääkevarastosta rauhoittavaa Versed-lääkettä. Hän oli kirjoittanut lääkevaraston tietokoneelle lääkkeen kaksi ensimmäistä kirjainta VE. Hän oli näin saanut lääkkeen hyllypaikan, joka oli virheellisesti halvaantumisen aiheuttavaa Vecoroniumia.

      – Kyseistä lääkettä käytetään Tennesseessä ja muissa osavaltioissa murhaajien ja sarjatappajien teloituksissa, sanoo naisen omaisia edustaja asianajaja Brian Manookian.”

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/195da855-b16f-4686-ab44-9132dcbba877

      • orjakauppaa

        Käsittämätöntä juttua lääkärillä:

        ”Kyse ei ole lievästä taudista. Kehittyneissä maissa joka 3 000. tuhkarokkoon sairastunut lapsi kuolee. Kehitysmaissa heistä kuolee joka viides.”

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005918489.html

        Minun lapsuudessa tuhkarokko oli täysin normaali lastentauti, johon ei kuoltu! Ainoa mikä ongelma tuhkarokossa oli, jos miespuolinen sairasti tuhkarokon liian myöhäisellä iällä, se saattoi aiheuttaa sterilisaatio - hän ei siis pystynyt hankkimaan lapsia.

        On vakavasti väitetty tuhkarokkorokotuksia käytetyn kehitysmaissa sterilisointiin (Bill ja Melissa Gatesin säätiö), ja ne aiheuttivat useita kuolemantapauksia, jonka jälkeen rokotukset keskeytettiin. Vanhemmat myös pakenivat lastensa kanssa pakkorokotusia karkuun jopa rajojen yli.

        Tässä on tämän lääkärin lista siitä mitä tuhkarokko aiheuttaa, eikä sanaakaan tuosta todellisesta tuhkarokko-ongelmasta.

        ”Tyypillisiä jälkitauteja ovat keuhkokuume ja välikorvan tulehdus. Uhkana on myös vakava aivotulehdus, joka voi johtaa vammautumiseen tai kuolemaan.”

        Kun rokotukset aloitettiin aikoinaan, niiden hyötyä perusteltiin juuri sillä, että ei tule poikalapselle myöhemmin tuota sterilisoitumista sairastuessa liian myöhäisellä iällä. Lääkäri ei ota asiaa esille missään kohtaa artikkelia, mutta puhuu kaaaaarmeista jälitaudeista aina halvaantumiseen asti.

        Koitin etsiä tuon suomeksikin kerrotun Bill Gatesin säätiön tuhkorokkorokotusten lopettamisen ja törmäsin uutiseen, jossa kerrotaan, että 800 suomalaista maksaa itselleen loman 1600 eurolla Afrikkaan Benin nimiseen valtioon, joka oli tunnetuin ja mittavin orjakauppa-alue satoja vuosia sitten päästäkseen osallistumaan rokotetutkimukseen ja nielemään nestemäisen ripulurokotuksen!

        Ootteko vakavissanne - tuleeko mieleen yhtään hyvää syytä, että miksi tämä on mentävä 1600 eurolla nielemään Afrikkaan asti? Vai tarjoillaanko siellä heti perään myös ripuli, että nähdään toimiiko rokotus? Ja kuinka ollakaan - artikkelin jatkossa:

        ”Tutkimuksessa on Helsingin yliopiston lisäksi Göteborgin yliopisto sekä amerikkalaisen Johns Hopkinsin yliopisto. Rokotteen valmistajan lisäksi sitä rahoittaa myös terveysjärjestö PATH, jota tukee Bill ja Melinda Gatesin säätiö.”

        https://www.aamulehti.fi/a/200391180

        wikipediasta:

        ”Beninin tasavalta eli Benin (vuoteen 1975 Dahomey) on valtio Länsi-Afrikassa. Sen rajanaapureita ovat lännessä Togo, pohjoisessa Burkina Faso ja Niger, sekä idässä Nigeria. Etelässä Benin rajoittuu Guineanlahteen. Beninin virallinen pääkaupunki on Porto-Novo, mutta hallitus kokoontuu Cotonoussa.

        Beninistä laivattiin lukemattomia orjia Amerikkaan 1700- ja 1800-luvulla. Sen jälkeen kun maa itsenäistyi Ranskan alaisuudesta vuonna 1960, siellä tehtiin lukuisia vallankaappauksia. Vuosina 1975–1989 se oli marxilainen valtio, Beninin kansantasavalta.”


      • eivoiluottaamihinkään

      • kohtipakkorokotuksia

        Korjaus tuohon steriilisaatioasiaan tuhkarokon seurauksena ennen vanhaan - kyse oli sikataudin sairastamisesta myöhemmällä iällä, joten tuhkarokkoon ei sisälly edes tuota vaaraa. False flag?

        ”Pohjanmaalla todetun tuhkarokkotartunnan tultua ilmi torstaina Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Vaasan sairaanhoitopiiri ovat tehneet saumatonta yhteistyötä. Askelmerkit ovat olleet kummallekin selvät, koska toimintaa vastaavassa tilanteessa harjoiteltiin juuri elokuussa.”

        MTV-uutiset tänään.


    • Anonyymi

      On se kyllä luojanonni, että meillä on tupakkalaki! Suomi savuttomaksi parvekkeita myöten pikimiten, ettei tulevillakaan kakaroilla on muuta kuin huumeet!

      <<Suomesta ilmoitetaan väkilukuun suhteutettuna seitsemänneksi eniten huumekuolemia EU:ssa, kerrotaan Euroopan unionin huumeseurantakeskus EMCDDA:n eilen julkaistussa raportissa.

      Huumekuolemia myös ilmoitetaan keskimääräistä enemmän pohjoisissa osissa Eurooppaa, raportissa kerrotaan.

      Julkaisun tulokset antavat kuitenkin uutta tietoa Suomen huumetilanteesta ja sen erityispiirteistä.

      Huumemyrkytykset ovat alle 40-vuotiaiden miesten toiseksi yleisin kuolinsyy Suomessa.

      Huumekuolemia yleisempi kuolinsyy alle 40-vuotiailla miehillä on itsemurha.

      Huumekuolemat ovat pysyneet Suomessa raporttien mukaan noin parinsadan tapauksen kieppeillä jo vuodesta 2011 alkaen.<<

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b9513d89-55e8-46e9-bf85-

      <<Vuonna 2007 tupakointia ravintoloissa rajoitettiin merkittävästi. Siitä lähtien tupakointi on ollut sallittua ravintolan sisällä vain tupakkakopeissa. Kaksi vuotta myöhemmin tupakkatuotteiden myynti on edellyttänyt kunnan myöntämän vähittäismyyntiluvan.[3]

      Vuonna 2010 lokakuun alusta alkaen tupakkalakia tiukennettiin ja alle 18-vuotiaiden tupakan hallussapidosta tuli laitonta, mutta ei rangaistavaa.[4] Silloin myös lain tavoitteeksi asetettiin yksiselitteisesti tupakkatuotteiden käytön loppuminen. Lain esitöissä tuo tavoite asetettiin vuoteen 2040.[5] Lain valmisteluissa todettiin, että tupakkatuotteiden myrkylliset ominaisuudet tekevät niistä epätavanomaisia kulutushyödykkeitä, joiden valmistusta ja kauppaa on syytä vähentää kaikin käytettävissä olevin keinoin.[6]

      Vuoden 2012 alusta alkaen tupakkatuotteiden esilläpito myyntipaikoissa on ollut kiellettyä.<<

      Mitäh?! Eikö se ollutkaan ravintolahenkilökunnan työturvallisuus, kuten syyksi kerrottiin?!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No, jestas, nyt ne todella onnistuivat. Ei ollut mitään koronavirusta, ei mitään pandemiaa, ei edes mitään epidemiaa - kaikki tehtiin pelkillä luvuilla manipuloimalla ja puheilla, kunnes saatiin rokotteet!

      <<Koronaviruksen Intian variantti on aiheuttanut ongelmia Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä. Variantti on levinnyt alueen sairaaloissa. Tartuntoja on todettu niin potilailla, vierailijoilla, työntekijöillä ja työntekijöiden perheenjäsenillä.

      Tartuntoja on todettu esimerkiksi kaksi rokotusannosta saaneilla hoitohenkilökunnan jäsenillä, jotka ovat käyttäneet suojavarusteita. Lisäksi kuolleiden joukossa on kaksi rokotusannosta saanut henkilö.<<

      https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/8c1df96a-becd-4d62-bb56-7f343bb552dd

      • Anonyymi

        Varokaa rokotettuja!!

        <<Brittitutkimus: laumasuoja jäämässä haaveeksi, tuplarokotetut voivat levittää koronan deltavarianttia<<

        <<Deltamuunnoksesta löytynyt uusi alamuunnos Ruotsissa – ”Näyttäisi tarttuvan hieman herkemmin täysin rokotettuihin”<<

        Lähde: iltalehti, eilen

        Vaadin kaikkia rokotettuja merkittäväksi jonkilaisella rokotusta osoittavalla hihamerkillä vaaran välttämiseksi.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe