Kuulumisia Alanyassa juuri olleilta/olevilta

IloinenMatkailija

Voisi melkein sanoa, että harmikseni olen erehtynyt tätä sivustoa lukemaan. Vaikka toki ymmärrän, että tämä ei ole mikään totuuden tyyssija.
Osa täällä olleista jutuista varmasti totta, mutta paljon on taruakin.
Oikeasti Alanyassa on tapahtunut ikäviä asioita, niin turistien kuin paikallistenkin näkökulmasta.
Itse olen (edelleenkin) menossa sinne lomaani viettämään.
Olen kesän mittaan sattunut jutteluihin henkilöiden kanssa jotka ovat Alanyassa nyt kesällä olleet, ja henkilöiden kanssa joidenka tutut ovat siellä olleet. Kaikilta kuullut samaa Alanya-tietoa. Kuten myös ystäväni ystäviltä, jotka ovat matkaoppaina Alanyassa. Ja tieto on ollut se, että turisti ei lomansa suhteen huomaa muutosta suhteessa aiempien vuosien Alanyan lomiinsa. Ja tämä on sitä huojentavaa tietoa itselleni.
Jotkut sanovat toki Alanyassa olevan ihmisvilinää vähemmän kun viime vuonna, mutta jotkut osaavat myös kertoa, että viime vuonna vähemmän kuin edellisvuonna jne. Selväähän se onkin, jos jo viime vuonna Alanyaan tehtiin vähemmän matkoja kuin ed. vuonna jne.
Nyt kuullut joiltakin, että kauempana keskustasta ravintoloita/kauppoja suljettuna, mutta ainahan se on niin ollut, jopa keskustassa ollut liikehuoneistoja tyhjillään. En ollenkaan epäile etteikö sitä nyt olisi enemmän.
Omasta edellisestä Alanyan reissusta muutama vuosi, joten muutosta on saattanut tapahtua paljonkin. Tulevan reissun suhteen olen avoimin mielin, jollei tässä nyt sitten ilmaannu uusia 'katastrofeja'.
Kivaa ja turvallista reissua kaikille :)

81

2461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SielläVeriVirtaa

      Matkustamalla Turkkiin tuet tuota epäinhimillistä hirmuhallintoa.
      Kaikki valistuneet ihmiset välttävät tuota valtiota.

      • ErdoganinNyrkki

        Niin, mutta se on juuri sellainen hallinto, jollaisen enemmistö turkkilaisista haluaa.

        Lähes kaikissa muslimimaissa on hirmuhallinto. Ja lähes jokaisella noista hirmuhallinnoista on kansan enemmistön tuki. Varsinkin nyt, kun on nähty, mihin muslimimaiden demokratisointiyritykset johtavat.

        Irak, Libya, Afganistan... Vanha hirmuhallinto kaadettiin ulkovaltojen tuella. Tilalle piti tulla demokratiaa. Mutta tulikin helvetillinen anarkia. Väkivaltaorgiat, jotka jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat.

        Ja Syyria... Siinä vasta mainio esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun muslimit lähtevät "korjaamaan" vallitsevaa järjestelmää.

        Enemmistö turkkilaisista taitaa olla aivan oikeassa siinä, että parempi sietää Erdogania kuin ottaa riski sisällissodasta.


    • Alanyakleopatra

      Hienoa että lähdet avoimin silmin matkaan. Alanyassa kaikki hyvin tällä hetkellä. Olen nyt kolmatta viikkoa täällä eikä ole mitään normaalista poikkeavaa.

      • täältätullaanAlanya

        Nyt on MitäVittua lehden pikku mäihäposki toimittaja veljekset keksinyt uuden sanan rekkalesbot sitä nämä runkkarit veljet viljelee joka ketjussa.
        Vai oletteko kuulleet sängyn alta kun joku on sanonut äireetänne rekkalesboksi ja nyt olette katkeria kaikille naisille.
        Ja kun vielä imette toisianne ja sitä keppanaa niin kirjoituksen taso on juuri tuollaista.Mutta toisaalta kirjoitus viittaa et olettekin näitä navetassa kasvaneita ja porsaita paimentaneita tumputtajia.
        Mutta ensiviikolla ah niin lämpimään ja kauniiseen Alanyaa,teille se on vain haave.
        Ps jos tulee aika pitkäksi soittakaa ah niin ihanalle Tuksulle siinä teille 100 kg silmän iloa.


    • MenetettyValtio

      Herra Erdoganin Nyrkki kertoo jo nimimerkissään kenen lauluja laulaa.
      Kaikissa muissa islamistisissa maissa oli hirmuhallinto paitsi Turkissa, siellä oli demokratia. Ei ole enää.
      Turkkilaisten enemmistöltä ei kysytä enää mitään ja maa tulee vaipumaan takaisin keskiajalle.

    • nohappyturkey

      Hauska tuo jos joku kuvittelee olevansa Kleopatra Alanyassa. Kertoo mielestäni sivitymättömyydestä. Näkee ehkä vain sen muutaman korttelin päähän ei koko Turkin väkivaltaisuuksia eikä naisten sortoa kuvittelee että Alanya on yhtä kuin Turkki.

    • aivopestyt

      Olipa mielenkiintoisia kommentteja Alanyan eräällä facebookin sivulla. Siellä neitokaiset ja kiinteistövälitykse rouvat kilvan kehuivat presidentin toimia ja demokratiaa, siis alkujaan suomalaiset. Täytyy ihmetellä että sellaista yhteiskuntaa naiset kehuvat. Miehetkä ne aivopesee?

      • Senlaulujalaulat

        Tota minäkin ihmettelen. Jäin oikein miettii ovatko meidän suomalaiset tutkija T A ja pitkäaikainen Turkin konkaritoimittaja T K noin paljon metsässä, jos itse vaikka olisinki niin tyhmä, etten ymmärtäis.


      • MustafaKemal

        Nyt ollaan heidän väitteidensä mukaan menossa Atatürkin viitoittamaa tietä. Eiköhän se tie ole valovuoden päässä tästä. Atatürk nimenomaan ajoi sitä, että uskonto irti valtiosta.


      • PuunAlla

        Asuntokauppa ulkolaisille ihan nollassa. Ihmiset seuraa jonkun aikaa mihin tämä uusi demokratia johtaa.


      • enkylostas

        Kusinen paikka jos sieltä asunnon omistaa.


      • Analianasukas
        enkylostas kirjoitti:

        Kusinen paikka jos sieltä asunnon omistaa.

        Millä ihmeen perusteella? Varmaan on jos olisi myymässä, mutta kun on itseä varten hankittu pitkäaikaiseen tarpeeseen, niin ei väliarvoilla ole mitään merkitystä. Ne on aivan eri asioita ne taloudelliset sijoitukset, kuin sijoitukset omaan hyvinvointiin ja mukavuuteen. Asunto Alanyassa kuuluu tähän jälimmäiseen ryhmään ainakin minulla.


    • ErinOba

      Olen asunut yli 6 vuotta Alanyassa ja omin silmin nähnyt, kuinka tilanne täällä pahenee vuosi vuodelta.
      Auringon laskeuduttua ei enää nykyään uskalla kaduilla kävellä, koska väkivalta ja häiriökäyttäytyminen on karannut käsistä.
      Tämän vuoden aikana hinnatkin ovat noussut älyttömästi. Esim bazaarissa maksaa piraatti t-paita nykyään 7 euroa, eikä hinnasta voi tinkiä.
      Ravintoloiden ruoka-annokset ovat myös huimasti kallistuneet ja ravintoloissa näyttää nykyään olevan muotia myydä turisteille omatekoisia alkoholijuomia ja lantrattua Efes olutta

      • Erinobaista

        Joko heräsit? Pahaa unta sä vaan näit HimppaTomppa. Johtuu siitä sun voimakkaasta psyykenlääkityksestäsi. Alanyassa kaikki on niin kuin ennenkin.


      • matkustajatar

        Itsekin olen huomannut, että jotain outoa on alkanut Alanyassa tapahtua. Siellä on niin kireä ilmapiiri. Osa paikallisista vihaa turisteja aivan avoimesti. Se on mielestäni outoa kun turismi on kuitenkin yksi Turkin pääelinkeinoista.
        Hirveästi tykkään Alanyan luonnosta ja monista paikallisistakin, mutta siellä on alkanut olla mielestäni aika pelottavaa.


    • Suomalaisissakinkuspaita

      Jos tuet Turkin nykyjohtoa sinne makustamalla, olet itse yhtä paha ihmissaasta kuin Erdogan itse.

      • HyvääMatkaa

        Mä ainakin tuen itseäni, kun matkustan sinne.


      • juuri.noin
        HyvääMatkaa kirjoitti:

        Mä ainakin tuen itseäni, kun matkustan sinne.

        ja poliisi tukee poislähtiessä.


      • sisy
        juuri.noin kirjoitti:

        ja poliisi tukee poislähtiessä.

        Kiva kuva!


    • IloinenMatkailija

      Toki tiedän, että Alanya ei ole = Turkki, mutta koska muutaman viikon lomalla ei ole aikomusta/mahdollisuutta kierrellä koko Turkkia, niin tietenkin lomailuajatukset kohdistuvat paikkaan johon aikomus mennä.
      Nämä 'omatekoiset alkoholijuomat ja lantratut efekset' ei niinkään huoleta, koska ei ole niitä tapana nautiskella. Mutta niiden jotka niitä tapana on juoda, kannattaa toki olla tarkkana, ettei käy hassusti.
      Vaikka paikalliset yrittäjät tms. kuinka vihaisi turisteja, niin onko heillä kuitenkaan mahdollisuutta/halua sabotoida turistin lomaa - en tiedä, jää nähtäväksi.

    • uusikotimuualla

      Ystävämme myi pari vuotta sitten asuntonsa juurikin syystä,että paikallisten kohtelu turisteja kohtaan muuttui, huijaukset lisääntyivät, huivipäisiä pikkutyttöjä liikkui katukuvassa enenevässä määrin,moskeijat kailottivat kovalla volyymillä. Kaikenkaikkiaan erkin lisääntyvä vallanhimo avasi heidän silmänsa. Ovat nyt tyytyväisiä ettei tarvinnut tappiolla myydä. Aina tavatessamme muistavat sanoa:oli se hyvä kun myytiin. Että sellaista.

      • Alanyahabitant

        Jos ystävällisi olisi ollut asunto, ylipäätäätään, että sulla olisi ollut ystävä, olisi ollut ei kännikala, ei hän olis asuntoaan myynyt. Ensinnäkään ei olis kauheasti kiinnostanut kuinka turisteja kohdellaan. Ovat usein tietämättömiä ja jos sinä joka siellä olet enemmän, olisit varmaan kertonut heille miten toimia jne. Joten jo tältä osalta olet trolli. Muuhun en edes viitsi vaivautua kommentoimaan. Täysi farssi...


    • ihmissaasta

      ensi viikolla menossa. asunnonkin ostaisin muttei tällaisella ihmissaastalla ole varaa...

    • MoniOnJoHerännyt

      Monimutkaista on kansainvälinen politiikka eikä rahvaalle oikeita tietoja kerrota. Arvailuiksi kaikki menee.
      Varmaa on se että Turkki pelaa kaikessa kaksi- jollei usempinaamaista peliä. Kaikenkaikkiaan kammottava maa.

    • hhgfhjkklöö

      Koko Turkki pahasti vinossa Alanya eniten.Huiausta huijauksien perään.Toivottavasti pääsen pian pois täältä.

      • AamuaAlanyasta

        Terveiset täältä Alanyasta kello on nyt 8.20 ja lämpötila 30 vähän on pilvistä vielä.
        Kertoisitko vähän faktaa missä sinua täällä on hujattu,niinkuin kirjoitat.
        Kaupassa,rannalla,torilla,taksissa,ravintolassa vai missä tätä on tapahtunut,ja lienetkö tumputtaja edes koko kylässä.
        Niinkuin monet muutkin täällä ketjuissa kirjoittelevat,eivät ole käyneet koko paikassa mutta saahan sitä johonkin murheensa purkaa ja onse terapiaa sekin.
        Itse kun täällä olen ja vielä oman asunnon parvekkeella(vättävät muutamat mäihäposket et sen arvo on nolla mut en ole myymässä joten kyllä kaikki on hyvin.
        Ja on mun autokin hinta pudonnut ei saa uuden hintaa enään jos myyn sen)
        ja nautin Alanyan lämmöstä ja tuolla käynyt ja käyttänyt palveluita esim parturia 15 liira niin ei minua ainakaan ole hujattu.
        Ja naapurit jotka ovat oleet täällä jo 2kk eivät ole valittaneet mistään moiseta toiminnasta.
        Ps täällä on rauhallista ja leppoisaa nautiskella ei ongelmia,kirjoittakoot äidin mäihäposket tai MalagaValopäät mitä tahansa.
        Ei maar se on ruvettava aamupalalle ja mentävä aamu uinnille kun näyttää lämpötila vaan nousevan 31.7 nam ja morjettes


      • NähtyOn

        Deturin matkaoppaat taas kirjoittelee tänne ja mainostavat Alanyaa, jossa turismi on kuulemma laskenut yli 80% viime kesästä, koska katuväkivälta ja tippuri epidemia vienyt asiakkaat


      • Suomihuora5
        AamuaAlanyasta kirjoitti:

        Terveiset täältä Alanyasta kello on nyt 8.20 ja lämpötila 30 vähän on pilvistä vielä.
        Kertoisitko vähän faktaa missä sinua täällä on hujattu,niinkuin kirjoitat.
        Kaupassa,rannalla,torilla,taksissa,ravintolassa vai missä tätä on tapahtunut,ja lienetkö tumputtaja edes koko kylässä.
        Niinkuin monet muutkin täällä ketjuissa kirjoittelevat,eivät ole käyneet koko paikassa mutta saahan sitä johonkin murheensa purkaa ja onse terapiaa sekin.
        Itse kun täällä olen ja vielä oman asunnon parvekkeella(vättävät muutamat mäihäposket et sen arvo on nolla mut en ole myymässä joten kyllä kaikki on hyvin.
        Ja on mun autokin hinta pudonnut ei saa uuden hintaa enään jos myyn sen)
        ja nautin Alanyan lämmöstä ja tuolla käynyt ja käyttänyt palveluita esim parturia 15 liira niin ei minua ainakaan ole hujattu.
        Ja naapurit jotka ovat oleet täällä jo 2kk eivät ole valittaneet mistään moiseta toiminnasta.
        Ps täällä on rauhallista ja leppoisaa nautiskella ei ongelmia,kirjoittakoot äidin mäihäposket tai MalagaValopäät mitä tahansa.
        Ei maar se on ruvettava aamupalalle ja mentävä aamu uinnille kun näyttää lämpötila vaan nousevan 31.7 nam ja morjettes

        Suksi sinä rekkalesbo tuon paska murtees kans vittuun, oikeenko morjenttes voi saatana millanen hinaaaja puhuu noin???


      • IltojeniltaaAlanyasta

        En ole Deturin matKa opas enkä edes rekkalesbo että tiedoksi vaan teille rukkareille.
        Tänänkin oli kävelyllä tuolla kaupungilla,rantakatua alas ja 25 katua ylös noin 8 kilometriä tuli käveltyä.
        Ei tullut muna sadetta eip märäntyneitä silakoita eikä muuta moskaa mitä nämä MV munan imijä kundit hönöpäissän suoltavat.
        Rauhallista oli mut johtuu varmaan säästä ilma 36 kaupungilla kun eip pahemin tuule niin tosi hottia tuolla kävellä.
        Että teille kielimaistereille tiedoksi että kun promille määrätnousee nii älykkyys osamäärä prosentit laskee.
        Mutta eip voi vaatia enempää kun on pikkuluskilla anettu ja kotona oli yksi ikkuna ja sekin metsään päin.
        Mutta mut jos äiree on hyljännyt ja iskä käyttänyt hyväksi niin jälki on sen mukaista,vai mitä runkkarit.
        Käykää ostamassa honkkarista näppylä hanskat ettei tule känsiä kateen.
        Minä poeka lähde syömään piremmän kaavan kautta.
        Nyt onkello 19.30 ja on pilvitä ja lämpötila 30 että silleen täältä Alanysta.


    • IloinenMatkailija

      Taas onnistuin kuulemaan uusia kuulumisia Alanyasta, viime vuoteen verrattuna ei huomattavaa muutosta, kyseessä siis tietenkin turistin näkökulma. Ei mainintaa edes siitä, että olisi vähemmän porukkaa liikenteessä 'turuilla ja toreilla'.
      Huijatuksi voi tulla missä vaan ja koska vaan, eikä aina auta edes se, kuinka skarppina itse on. Mahdolliset huijarit ovat yleensä 'askeleen edellä' kuitenkin. Mutta tosiaan huijatuksi tuleminen voi tapahtua misaä vaan ja koska vaan, niin on aina ollut ja varmasti tulee aina olemaan.
      Edelleen hyvillä mielin reissua odotellaan :)

    • AlanyassaAsuva

      "8 kilometriä tuli käveltyä"

      Eikö ole varaa taksiin, vai pelkäätkö tulevasi taksikuskin raiskaamaksi?
      Ei siinä, kannattaakin olla varovainen näiden taksikuskien kanssa !

      "Alanyan käräjäoikeus tuomitsi 45-vuotiaan taksinkuljettajan 1 v 6 kk ehdolliseen vankeuteen raiskauksesta. Kuljettaja pakotti 23-vuotiaan naisen suuseksiin autossaan.

      Teko tapahtui Alanyassa helmikuun lopussa 2016. Taksi otti ravintolassa iltaa viettäneen naisen kyytiin Alanya keskuksesta kello 4.23. Matka naisen hotellin lähettyville kesti vain vajaa kymmenen minuuttia.

      Uhri kertoi oikeudessa, että taksimies kertoi matkalla rivoja juttuja ja esittänyt tunkeilevia kysymyksiä. Kun auto oli päässyt hotellin takpihalle, kuljettaja olikin peruuttanut pois ja ilmoittanut, että ”hoidetaan tämä muulla tavoin”.

      • IltojeniltaaAlanyasta

        Kyllä on varaa taksiin mutta kävely tekee hyvää raikkaassa ilmassa,ja tekis teillekkin hyvää rupee toi ulakko oleen pahasti sumussa.
        Ja tuskin ne meikäläista 2 metristä miehen körilästä raiskaa,mut teikäläinen tumputta ja ja äireen pikku mäihäposki varmaan olis tyytyväinen.
        Ettei aina tartte Mansikkiin yhtyä kun se on Suomessa salittua kysy vaikka Iljalta kaikkien alojen asian tuntijalta,mutta ei saa aiheuttaa mansikille kipuja.
        Taidat olla oiken STT toimittaja kun olet noin perillä kaikista asioita kun kertoilet kuin Aimo Surakka.
        Mutta eiköhän teille munan imijöille ja murisijoille taida olla riittävää kun jututatte sitä Tuksua ja otatte keppanaa ja halitattd toisianne.
        Mut voisitte joskus käydä ulkona kattoo vaikka näkyykö liito oravia,tekis hyvää ullakolle minä kohta on lepakotkin hyljännyt.
        Ps kello on nyt 22.50 ja lämpötila 30 että kyllä täällä kelpaa lomaill kun on ihanan lämmintä ja ystävällinen palvelu,toista on sulla siellä sateisessa Suomessa kun joutuu oleen ulkona ja vahtimaan ettei kulta rakas Mansikki karkaa.


      • rekkalesbo35
        IltojeniltaaAlanyasta kirjoitti:

        Kyllä on varaa taksiin mutta kävely tekee hyvää raikkaassa ilmassa,ja tekis teillekkin hyvää rupee toi ulakko oleen pahasti sumussa.
        Ja tuskin ne meikäläista 2 metristä miehen körilästä raiskaa,mut teikäläinen tumputta ja ja äireen pikku mäihäposki varmaan olis tyytyväinen.
        Ettei aina tartte Mansikkiin yhtyä kun se on Suomessa salittua kysy vaikka Iljalta kaikkien alojen asian tuntijalta,mutta ei saa aiheuttaa mansikille kipuja.
        Taidat olla oiken STT toimittaja kun olet noin perillä kaikista asioita kun kertoilet kuin Aimo Surakka.
        Mutta eiköhän teille munan imijöille ja murisijoille taida olla riittävää kun jututatte sitä Tuksua ja otatte keppanaa ja halitattd toisianne.
        Mut voisitte joskus käydä ulkona kattoo vaikka näkyykö liito oravia,tekis hyvää ullakolle minä kohta on lepakotkin hyljännyt.
        Ps kello on nyt 22.50 ja lämpötila 30 että kyllä täällä kelpaa lomaill kun on ihanan lämmintä ja ystävällinen palvelu,toista on sulla siellä sateisessa Suomessa kun joutuu oleen ulkona ja vahtimaan ettei kulta rakas Mansikki karkaa.

        Mikä vittu sä kuvittelet olevas, vittuako sillä on väliä jos on 2 metriä pituutta ja painoa tyyliin 100kg sä näytät tuulen nussimalta vinkuheinältä, hommaisit edes lihaksia niin et näyttäs hinaajalta jolla isot puheet.


        Nää on niin nähty pitkät miehet niin saatanan tuulen nussiman näköisiä luikkuja


      • suomihuora
        IltojeniltaaAlanyasta kirjoitti:

        Kyllä on varaa taksiin mutta kävely tekee hyvää raikkaassa ilmassa,ja tekis teillekkin hyvää rupee toi ulakko oleen pahasti sumussa.
        Ja tuskin ne meikäläista 2 metristä miehen körilästä raiskaa,mut teikäläinen tumputta ja ja äireen pikku mäihäposki varmaan olis tyytyväinen.
        Ettei aina tartte Mansikkiin yhtyä kun se on Suomessa salittua kysy vaikka Iljalta kaikkien alojen asian tuntijalta,mutta ei saa aiheuttaa mansikille kipuja.
        Taidat olla oiken STT toimittaja kun olet noin perillä kaikista asioita kun kertoilet kuin Aimo Surakka.
        Mutta eiköhän teille munan imijöille ja murisijoille taida olla riittävää kun jututatte sitä Tuksua ja otatte keppanaa ja halitattd toisianne.
        Mut voisitte joskus käydä ulkona kattoo vaikka näkyykö liito oravia,tekis hyvää ullakolle minä kohta on lepakotkin hyljännyt.
        Ps kello on nyt 22.50 ja lämpötila 30 että kyllä täällä kelpaa lomaill kun on ihanan lämmintä ja ystävällinen palvelu,toista on sulla siellä sateisessa Suomessa kun joutuu oleen ulkona ja vahtimaan ettei kulta rakas Mansikki karkaa.

        Mahtaa olla kaveri "lomalla alanyassa" ja on varmasti "hieno" loma kun on aikaa roikkua väittelemäs suomi24 palstalla :D

        Tietää just millanen kaveri tää on suuri suu pienet teot, eli joku atk hinaaja


      • PäivienpäinääAlanyasta

        No huomenta päivää taas täältä Alanyasta.Kello on nyt 10.50 ja lämpötila 33 ja vähän on pilvistä.
        Tehän runkkarit käytte kuumana kun Harvian kiukaat,toinen luulee olevansa mentalisti kun meikäläisen ropankin on tuntevinaan.
        Vai onko mansikki potkaassut kun noin kuumana käytte,käykää nyt hakees ne Honkkarista ne euron näppylähansakat niin vähän helpottais.
        Taitaa mäihäposkella olla vähän Napoleon vikaa ja katkeruutta isojamiehiä kohtaan,onko ne koulussa tai tarhassa kiusannut pikku tumputtajaa.
        Joo täällä ollaan kertomassa faktaa mitä täällä oikeasti tapahtuu,eikä sitä mitä te munanimijät diapami sumussa kirjoitatte.
        Ja tämä on kato pakko käydä lukemassa heti kun on aamunlehdet luettu,ja aamu kahvit nautittu.
        Eikä se tarkoita sitä että on lomalla niin makaa 24h rannalla tai kohnaa kivikasoja ja nähtävyyksiä.
        Sitä voi nauttia täällä parvekkeela kauniista aamuista ja välillä käydä altaalla tai tossa meressä.
        Mutta teillä äidinpikku jauholakeilla ei tätä mahdollisuuta ole suotu kun täytyy niitä mansikeita paimentaa.
        Ja nyt vois lähteä Hamamiin kun on nämä päivän apostolit luettu ja viestit kirjoitettu.
        Menkää mäihäposket välillä ulos että vähän jäähdytte ja tekee se muutenkin hyvää kato voi vähän ulakkokin selkeentyä.
        Ja toiselle mentalistille tiedoksi en ole atk hinaaja,opiskele lisää,ja nousee aika hyvin penkistä ja pankista.
        Mutta ei maar se on lähdettävä Hamamiin ja nauttimaan Alanyan mauniista päivästä ja kävellen.


      • Vivaalanya
        IltojeniltaaAlanyasta kirjoitti:

        Kyllä on varaa taksiin mutta kävely tekee hyvää raikkaassa ilmassa,ja tekis teillekkin hyvää rupee toi ulakko oleen pahasti sumussa.
        Ja tuskin ne meikäläista 2 metristä miehen körilästä raiskaa,mut teikäläinen tumputta ja ja äireen pikku mäihäposki varmaan olis tyytyväinen.
        Ettei aina tartte Mansikkiin yhtyä kun se on Suomessa salittua kysy vaikka Iljalta kaikkien alojen asian tuntijalta,mutta ei saa aiheuttaa mansikille kipuja.
        Taidat olla oiken STT toimittaja kun olet noin perillä kaikista asioita kun kertoilet kuin Aimo Surakka.
        Mutta eiköhän teille munan imijöille ja murisijoille taida olla riittävää kun jututatte sitä Tuksua ja otatte keppanaa ja halitattd toisianne.
        Mut voisitte joskus käydä ulkona kattoo vaikka näkyykö liito oravia,tekis hyvää ullakolle minä kohta on lepakotkin hyljännyt.
        Ps kello on nyt 22.50 ja lämpötila 30 että kyllä täällä kelpaa lomaill kun on ihanan lämmintä ja ystävällinen palvelu,toista on sulla siellä sateisessa Suomessa kun joutuu oleen ulkona ja vahtimaan ettei kulta rakas Mansikki karkaa.

        Hienoa Tekstiä! Kiitos siitä! Itse olen tulossa sinne ens kuun alusta ja olen 3kuukautta! Nämä kaikki paskan kommentoijat eivät ole varmaan pihtipudasta kauenpana käyneetkään, joten suut suppuun!


    • AlanyassaAsuva

      Siinähän lomailet samalla kuin meikäläinen on asunut jo kuudetta vuotta samassa kaupungissa...
      Huvittavaa että joku juntti niin hehkutaa Alanyassa lomailua, ikään kuin tää nyt olis muka joku paratiisi

      • ihanko

        Juu ei todellakaan ole paratiisi. Sen voin kokemuksesta sanoa, ihmettelen jatkuvasti tätä hehkutusta kuinka ihanaa siellä onkaam. No, kyllä ne silmät vielä avautuu mikäli on vähänkään järkeä päässä.


    • melko.kallista

      Ulkomaalaisomisteisten asuntojen hinnat näyttää täällä olevan täydellisessä vapaapudotuksessa, kun kukaan ulkkari ei enää osta ja jo ostamaan erehtyneet yrittävät epätoivoisesti päästä eroon hintoja kilpaa alas polkemalla. Tyyli on että kun nyt edes jotain vielä saisi tästä kämpästä...

    • miilike

      Lähetään 4x Alanyaan viikon päästä ja ei malttas odottaa sitä ihanaa hellettä,ruokaa ja hyvää palvelua <3 :) Täytyy olla jo itsessä vikaa jos kusetetaan tai muuten menee överiksi näin minun täytyy sanoa vuosien varrella kun olen Alanyaa rakastanut :).

    • IloinenMatkailija

      Nimim. AlanyassaAsuvalle, jos on paha asua siellä, niin tee asialle jotain, jotta voit asua paremmassa paikassa :)
      Alanya voi olla lomailijalle paratiisi tai sitten vain muuten mukava lomakohde. Lomaa voi viettää muuallakin kuin paratiisissa :)
      Jokaiselle paratiisi kenties merkitsee eri asioita. Vähän niinkuin 'toisen roska on toisen aarre' tyyppisesti.
      Vuosien asuminen ja muutaman viikon lomailu harvoin verrattavissa keskenään. Yleensä asuessa ja lomaillessa tehdään eri asioita, arki ja loma useimmiten eroavat toisistaan, fiiliskin usein erilainen lomalla ja arjessa.

      • AlanyassaAsuva

        Valitettavasti asuttava Alanyassa, koska firman pääkonttori sijaitsee täällä.
        Onneksi kohta alkaa 5 viikon loma, jota en todellakaan meinannut viettää Turkissa.
        Euroopassa paras paikka lomailla on Kreikan saaristo, varsinkin Santorini ja Samos


      • IloinenMatkailija

        On kyllä todella valitettavaa jos jo kuudetta vuotta asut paikassa jossa on paha olla, työpaikkoja vaihdetaan pienemminkin perustein kuin asuinmaa.
        Ja mitä lomaan tulee, on ihan ymmärrettävää, että sitä viettää muualla kuin asuinmaassaan, niinhän tekevät myös Alanyaan lomalle tulevat (pl. turkkilaiset) :)
        Kyllä, Kreikan saaristossa mukavia lomailu paikkoja. Mutta jokaiselle se paras paikka on millon missäkin, ja aina ei varmasti valita sitä parasta, vaan valitaan paikka johon halutaan mennä just sillä lomalla, kaikkiin parhaisiin tai moneen hyvään ei voi samanaikaisesti mennä.
        Joillakin tutuillani ollut aina mielipide, että Turkki ei ole edes vaihtoehto jota voisi ajatella lomapaikaksi. Ja heidän lomailukohteissaan on paikkoja jotka itseäni eivät kiinnosta laisinkaan. Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta :)
        Oikein ihanaa Kreikan matkailua sulle :)


      • tunnusta.pois
        IloinenMatkailija kirjoitti:

        On kyllä todella valitettavaa jos jo kuudetta vuotta asut paikassa jossa on paha olla, työpaikkoja vaihdetaan pienemminkin perustein kuin asuinmaa.
        Ja mitä lomaan tulee, on ihan ymmärrettävää, että sitä viettää muualla kuin asuinmaassaan, niinhän tekevät myös Alanyaan lomalle tulevat (pl. turkkilaiset) :)
        Kyllä, Kreikan saaristossa mukavia lomailu paikkoja. Mutta jokaiselle se paras paikka on millon missäkin, ja aina ei varmasti valita sitä parasta, vaan valitaan paikka johon halutaan mennä just sillä lomalla, kaikkiin parhaisiin tai moneen hyvään ei voi samanaikaisesti mennä.
        Joillakin tutuillani ollut aina mielipide, että Turkki ei ole edes vaihtoehto jota voisi ajatella lomapaikaksi. Ja heidän lomailukohteissaan on paikkoja jotka itseäni eivät kiinnosta laisinkaan. Yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta :)
        Oikein ihanaa Kreikan matkailua sulle :)

        Sinulla paikan valinnan määrää vain ja ainoastaan raha. Halpa lento, hotelli ja all inclusive, jeeh.


      • IloinenMatkailija

        Helppo tunnustaa, jos matkustaisin yksin, varmasti valitsisinkin matkan/hotellin halvimmasta päästä :D Kun ei ole tapana lomaa hotellilla viettää, niin se on sama onko huonoin vai paras hotelli, mutta kun en matkusta yksin, niin hotelli on ns.tavallinen, tällä kertaa sijainnin mukaan valittu.
        Ja yleisesti ottaen kohteen määräsi tällä kertaa lennon pituus ja kohteen lämpöasteet :)
        Ja mitä tulee all inclusiveen, ainoastaan yhden kerran on ollut se. Ei mitään valittamista! Mutta ei myöskään käyttöä sille. Kun tosiaan ei ole tapana lomalla notkua hotellilla, niin sille ei ole oikeastaan käyttöä eikä tarvetta. Mutta ymmärrän heitä jotka sen valitsevat, onhan se helppoa ja kätevää :)


    • ViikkoRiittiKiitti

      Kyllä hotellin on syytä olla hyvä ja tasokas. Kaupungin tekemiset ja näkemiset on muutamassa päivässä koettu. Kaksi viikkoa on jo yhtä kidutusta.

    • IloinenMatkailija

      Jos lomansa haluaa ja aikoo hotellilla viettää, niin silloinhan on ihan sama missä se hotelli sijaitsee ja todellakin kannattaa hotelli valita sen mukaan, että siellä viihtyy.

    • 23-

      Heippa vaan! Olipa kiva kuulla,ettei siellä Alanyassa mitään ihmeempää paniikkia ole .Turhaan ihmiset varottelee et älä nyt ainakaan sinne. Olen lähdös 27.7 ja innolla odotan .Joka paikassahan om syytä pieneen varovaisuuteen ,jopa suomessa. Siitä on useampi vuosi aikaa kun siellä viimeksi olin.

      • Takaisinmaanpinnalle

        Seli seli. Itsepetos on maailman helpoin laji. Tällä purkautumisella yrität vain puolustautua itsellesi virheostoksen järkevyyttä. Hyi sua.


      • OnkoMikkeliinMänijöitä

        Jos 27.7. piti lähteä niin saattaahan se olla että lento meni jo....


    • IloinenMatkailija

      Kyllä, Suomessakin saa olla varovainen monien asioiden suhteen.
      Asiat joita Alanyasta olen kuullut siellä nyt kesän aikana olleilta, lomailu siellä samanlaista kuin aiemminkin.
      Mukavaa reissua :)

    • IloinenMatkailija

      Lehdessä oli just juttu, kuinka suomalainen eläkeläispariskunta oli hakattu ja ryöstetty viikonloppuna Alanyassa.
      Mukavaa reissua :)

      • IloinenMatkailija

        Yllättävää, meni jopa kaksi viikkoa ennenkuin ilmaantui toiselta IloiseltaMatkailijalta tekstiä. Olisin odottanut jo aiemmin tätä ilmiötä.
        Ikävä tuollainen hakkaamis-/ryöstötapaus :( Mutta ei kai yllätä ketään, että Alanyassa voi sellaista tapahtua :( Tapahtuuhan sitä kaikissa muissakin paikoissa :(
        Ei kukaan varmasti ajattele, etteikö Alanyassa voi tapahtua ikävyyksiä, ja tapahtuukin. Suomea pidetään hyvin turvallisena paikkana, ja se onkin, mutta kyllä täälläkin tapahtuu kaikkea todella ikävää. Ei missään ole täysin turvassa, ei edes kotona neljän seinän sisällä.


      • Untenmaailma

        Erikoisia unia sinulla. Kukaan ei usko, jos et laita linkkiä.


      • Ylinylläpidonesimies
        IloinenMatkailija kirjoitti:

        Yllättävää, meni jopa kaksi viikkoa ennenkuin ilmaantui toiselta IloiseltaMatkailijalta tekstiä. Olisin odottanut jo aiemmin tätä ilmiötä.
        Ikävä tuollainen hakkaamis-/ryöstötapaus :( Mutta ei kai yllätä ketään, että Alanyassa voi sellaista tapahtua :( Tapahtuuhan sitä kaikissa muissakin paikoissa :(
        Ei kukaan varmasti ajattele, etteikö Alanyassa voi tapahtua ikävyyksiä, ja tapahtuukin. Suomea pidetään hyvin turvallisena paikkana, ja se onkin, mutta kyllä täälläkin tapahtuu kaikkea todella ikävää. Ei missään ole täysin turvassa, ei edes kotona neljän seinän sisällä.

        Toisaalla tapahtuvista pahoinpitelyistä voit kirjoittaa muiden paikkojen, Suomen tai jopa neljän seinän sisäisten asioiden palstalle. Täällä käsitellään Alanyan iloja, suruja ja ongelmia. Ei helpota yhtään Alanyassa tapahtuneiden pahoinpitelyiden uhrien tuskaa se jos joku muukin saa turpaansa ja ryöstetään kaikissa muissakin paikoissa.


      • Veikko1947
        Ylinylläpidonesimies kirjoitti:

        Toisaalla tapahtuvista pahoinpitelyistä voit kirjoittaa muiden paikkojen, Suomen tai jopa neljän seinän sisäisten asioiden palstalle. Täällä käsitellään Alanyan iloja, suruja ja ongelmia. Ei helpota yhtään Alanyassa tapahtuneiden pahoinpitelyiden uhrien tuskaa se jos joku muukin saa turpaansa ja ryöstetään kaikissa muissakin paikoissa.

        Voisitko nyt linkittää meille sen uutisen, niin voimme ottaa osaa toisten suruun ja vaikka taloudellisesti auttaa tätä ryöstön kohteeksi joutunutta pariskuntaa.


      • allapidonesiliina
        Ylinylläpidonesimies kirjoitti:

        Toisaalla tapahtuvista pahoinpitelyistä voit kirjoittaa muiden paikkojen, Suomen tai jopa neljän seinän sisäisten asioiden palstalle. Täällä käsitellään Alanyan iloja, suruja ja ongelmia. Ei helpota yhtään Alanyassa tapahtuneiden pahoinpitelyiden uhrien tuskaa se jos joku muukin saa turpaansa ja ryöstetään kaikissa muissakin paikoissa.

        Sinulle olisi ihan oikeaakin, perusteltua tarvetta puuttua asiattomiin kirjoituksiin.
        Tämä palsta on täysin dopingista yms rajoituksista vapaa läävä liejupainille.
        Uutisten mukaan Alanyan alueelle (Atalya huom! Gazipasa) suuntaa edelleen ylivoimaisesti eniten tilauslentoja Suomesta! Ja sekös tätä "ylläpitäjää" närästää ;).
        Onneksi kukaan ei aikuisten oikeasti ole uskonut, eikä usko jatkossakaan noita tomppeliinin horinoita! Onhan niitä joskus välillä hauska lukea, mutta ote lipsuu, ei tule enää uusia oivalluksia...


      • Ylinylläpidonesimies
        allapidonesiliina kirjoitti:

        Sinulle olisi ihan oikeaakin, perusteltua tarvetta puuttua asiattomiin kirjoituksiin.
        Tämä palsta on täysin dopingista yms rajoituksista vapaa läävä liejupainille.
        Uutisten mukaan Alanyan alueelle (Atalya huom! Gazipasa) suuntaa edelleen ylivoimaisesti eniten tilauslentoja Suomesta! Ja sekös tätä "ylläpitäjää" närästää ;).
        Onneksi kukaan ei aikuisten oikeasti ole uskonut, eikä usko jatkossakaan noita tomppeliinin horinoita! Onhan niitä joskus välillä hauska lukea, mutta ote lipsuu, ei tule enää uusia oivalluksia...

        Suomesta lähtevistä lennoista voit kirjoittaa Suomen asioiden palstalle. Täällä käsitellään Alanyan iloja, suruja ja ongelmia.


    • HyvinSurullinenMatkaaja

      Sairaalasta kerrottiin että mamma olisi saanut kallonmurtuman sekä aivoverenvuodon.
      Pappa oli selvinnyt käden katkeamisella.
      Rahat ja korut oli viety.

      • tempakka

        Mistähän oot saanut päähäs tämän mummon ja papan pahoipitelyn ????
        Kun alanyan poliisi ei ainakaan tiedä moisesta 😐 Outoa 😲


      • Suomenviisas
        tempakka kirjoitti:

        Mistähän oot saanut päähäs tämän mummon ja papan pahoipitelyn ????
        Kun alanyan poliisi ei ainakaan tiedä moisesta 😐 Outoa 😲

        Vitun tyhmä lehmä! Ja sinä päätät mitä Alanyan poliisi tietää ja mitä ei. Tyypillinen Alanyaidiootti.


    • lähtöön

      ihan mahtava kesä ollut alanyassa,ei minkäänlaista häiriötä.Nyt olemme käymässä kotosalla ja hyppäämme taas 14.8 koneeseen kuukauden matkalle ja hotellithan on kutakuinkin samaa luokkaa tähtien perusteella mutta kukapa se pelkässä hotellissa makoilee?Rantsulle,kalelle,lenkille,laivalle,retkille ym joten kaikki joukolla mukaan nyt päästään halvalla.

      • HuolestunutYH_Mami

        Painu nyt Deturin matkaopas vittuun täältä mainostamasta!
        Ei ketään kiinnosta Alanyan rikollispesä.
        Eihän sitä Alanyan tippuriepidemiaakaan ole vielä saatu aisoihin...


    • Kunhanvarmistelen

      Mitenkä jos meinaa Turkkiin mennä vaikka ensi vuonna niin sen tiedän että kaakkois-turkkia kannattaa välttää kokonaan ja itä-turkkiakin koska sielläkin pitää noudattaa erityistä varovaisuutta. Löysin lehtijutun missä vuonna 2014 on ulkoministeriö varotellu että suomalaistenkin suosimissa lomakohteissa voi joutua terrori-iskun kohteeksi, kidnapatuksi tai isistä kannattavien rikollisten uhreiksi niin onko näin myös tänäpäivänä?

      Mitenkä tuo Alanya onko turvallinen vai saako kokoaika tarkkailla ympäristöä terroristien varalta? :D

      • Kuhanvarmistelen

        Etsi jos löytyisi yhtään vanhempaa tietoa!


      • KohtaSanooPum

        Uskon että tilanne Turkissa on tänä päivänä vielä vaarallisempi kuin takavuosina.
        Pinnan alla kytee todellinen aikapommi.


    • vnjhgjj

      Turkki on ihana maa!!! Kyllä se on tämän kesän aikana nähty että vähän joka puolella saa olla varovainen. Ei yksin Turkissa.. ! Ja joka lähtöön hotelleja , on halpoja ja kalliita. Niin kuin on esim. Kreikassakin ...... Lapsellista toi kirjoittelu perseaukisista. Kyllä niitä näkee muuallakin kuin vain Alanyassa.

      • Ylinylläpidonesimies

        Maailman huonoimmat perusteet on , että muuallakin on ja toisetkin tekee. Ne ei vähennä yhtään Alanyan ongelmia, jos toisaallakin raiskataan, huorataan ja huijataan, petetään, ollaan rumia ja lihavia. Voit kirjoittaa toisten paikkojen ongelmista niiden omilla palstoillaan.


    • PelottaaKävelläkin

      Turkkilaisten asenne turisteja kohtaan on alkanut muuttua avoimen vihamieliseksi. Se on peloittavaa.
      Tuo viha on varmasi kytenyt ennenkin pinnan alla mutta nyt se on selvästi nähtävissä.
      En näe ilmiölle muuta syytä kuin sen että olemme vääräuskoisia.

      • SyytäkinPelätä

        Sun kohdallasi on varmaan ennemminkin kysymys luotaan työntävästä tyhmyydestä.


    • Alanyatar-50

      Kukahan tätä palstaa valvoo..ala-arvoista kielenkäyttöä..hyi teitä....

    • AlanyassaAsuva

      Alanyan tippuri epidemiaa ei valitettavasti ole vieläkään saatu aisoihin :(
      Kannattaa siis välttää rantatuoleilla loikoilua ja uima-altaissakaan ei kannata käydä

      • AimoAurinkokuningas

        Kuulehan alanyassa asuva tumppuunvetäjä, eukkosiko sai tippurin aurinkotuolista? ...ja sinä uskoit vai oliko äitisi? Tuskin sinulla muijaa edes on! idiootti mulkosilmä paskanjauhaja!


    • Erin_Oba

      Alanya Beach Magazine lehdessä oli viikonloppuna juttu, että tippuri epidemiaa ei ole vieläkään saatu rauhoittumaan.
      Kleopatra beachin puolella terveysviranomaiset ovat sulkeneet muutamia rantatuolipalveluita tarjovaa yritystä epidemian takia.
      Ainakin rannat 18,16,15,9 ja 3 alueet ovat olleet jo yli kuukauden kiinni.
      Oban puolelle myös muutama ranta pistetty säppiin.
      Tuskin epidemiaa saadaan loppumaan tämän turoistikauden aikana...

    • 2ViikkoaAlanyassa

      Matkaoppaat kyllä informoi turisteja tästä tippuri ongelmasta.
      Tai siis Aurinkomatkojen oppaat ainakin. Muista en tiiiiiö.
      Azak hotellin uima-allas oli muuten elokuun alussa suljettu just ton tippuri epidemian takia. Antoivat asukkaille ilmaisen lounaan siitä hyvästä

    • saraaanhoitaja

      Tippuri ei tartu, rantatuoleista, uimavedestä, ei oven kahvoista eikä edes baarijakkaroista!
      Kyllä sihen tarvitaan ihan muuta hommaa, rantatuoleilla täytyy hommata ihan muuta kun aurongonottoa, jos tippurin saa.

      • Hekottelija

        Silkkaa panettelua ja paskapuhetta. Vaimolla oli kesäisen Alanya reissun jälkeen tippuri ja sanoi saaneensa sen Heikin Baarin wc:stä.


    • IkäväTauti

      Työkaveri sai Alanyassa tippurin rantatuolista eli se sit siitä...

      • KurjaKohtalo

        Mulla kanssa työkaveri sai keltataudin, astman ja aivokasvaimen rantatuolista.


    • TippuriHeikki

      Kyllä rannalla voi saada tippurin.
      Itse sain sen Helsingin Hietalahden rantakalliolla. Siksi uskon vakaasti että sen voi todellakin saada myös rantatuolissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5066
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe