Mistä voi jutella tuntemattoman kanssa?

hiljainen.aateeäm

Uskaltaisin kyllä jutella naisten kanssa, mutten keksi mitään sanottavaa.

1) Itseä kiinnostavasta aiheesta puhuminen > todennäköisesti toista ei kiinnosta, vaan hän vain ihmettelee, että mitä tuo tuossa selittää, menisi jo pois. Paitsi tietenkin jos puhuja on YTM, joka saa selittää ihan mitä huvittaa ja aina kiinnostaa.
2) Kysely > tuntuu todennäköisesti tunkeilevalta (mitä tuo tuossa utelee, menisi jo pois). Paitsi tietenkin jos tenttaaja on YTM, jolloin nainen vain innostuu saamastaan huomiosta.
3) Säästä ym. itsestäänselvyyksistä lässytys > liian tyhmää ja tylsää.
4) Joku hyvä yhteinen puheenaihe > niin mikä, mistä näitä revitään?

38

3571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiljainen.aateeäm

      Ilmeisen vaikea kysymys. Kukaan ei ole osannut vastata.

    • Jos tuntemattomasta tiedetään vain, että on tuntematon, niin hyvin vaikea arvata mistä hän haluaisi jutella jos ylipäänsä haluaa ja olisiko niissä aiheissa jotain mikä kiinnostaisi itseä. Ja jälkimmäinen taas riippuu siitä kuka sinä olet. Samoin nainen saattaa olla kiinnostunut juttelemaan vaikka aihe ei kiinnostaisikaan, mutta tuokin taas riippuu siitä kuka sinä olet, ei aiheesta. Todennäköisyyslaskelman tulos lienee, että ei kannata, mutta riippuu siis oleellisesti siitä kuka olet.

      Jos nyt jostain syystä erehdyt ja onnistut rikkomaan jään, niin pian teillä on varsin varma yhteinen kiinnostuksen kohde eli se nainen. Voi tuolla aiheella yrittää aloittaakin.

    • ämmät.pummaa

      Naiselta tulee pulinaa. Jos ei tule, mitään ei ole tehtävissä. Älä tarjoa vieraille naisille mitään. Kuset rahasi ja ämmät nauraa, kuinka miehet on tyhmiä

      • pöppöp

        Hyvä!

        Jos tilanne on sopiva niin kyl nainen sitä juttelua voi ylläpitää ja fiksu samalla hienovaraisesti auttaa toista mukaan. :)
        Usein olen saanut hiljaisemmankin miehen puhua pulpattammaan ja vaikken aiheestaan niin tietäisi yhtään höykäsen pöläyst, voin kysellä ainakin lisää.
        Tämä toimii toki toisinkinpäin jos mies sattuu olemaan puheliaampi..
        Jos ihmisillä "kolahtaa" niin lopulta aiheilla ei niin merkitystä ole.

        Minäkään en suosittele tarjoamaan tuntemattomille. Silleen onkii väärin syin seuraan niitä, jotka suurella todennäköisyydellä eivät muuten ole ihmisestä kiinnostuneita..


    • Hysss

      Hiljaisuus puhuu.

    • aikuinenmies-

      Viimeksi kun olin terassilla niin siihen pöytään tuli nainen. Sanoin naiselle että tulit sitten kaupungin parhaalle terassille ja esittäydyin sen baarin osa omistajaksi. Oikeesti kaveri omisti sen baarin ja terassin ja mulla on piikki siellä, tilasin juomia itselle maksamatta ja nainen todella uskoi että omistan sen terassin.

      • kysymys.huulilla

        Saithan?


    • Raakatotuus

      Etsi jokin vaihtoehto 2:n ja 3:n väliltä. Ei säästä, mutta ei mitään liian tungettelevaa. Jotain sellaista mikä liittyy siihen tilanteeseen missä olette.

    • smalltalkkia

      Jos ootte jossain tapahtumassa, niin voit aloittaa keskustelun siitä. Tai jostain yleisestä jutusta, joka liittyy siihen tilanteeseen jossa olette.

    • räpppäri

      Säästä
      tai vaikka alapäästä
      jou

    • Ikis__M

      Juttele pikkutuhmia rasvaisia juttuja, naiset tykkää semmoisista, kehu naista vaikkei siinä olisi mitään kehuttavaa, ilmaise että että hyväksyt vapaan seksuaalisuuden ja naisen menneisyyden, kehua retostele itseäsi, mitä tyhmempiä ja tyhjänpäiväisempiä juttelet sen parempi ja sitä varmempi saanti.

    • atännä

      Sää on ihan hyvä keskustelunaihe tuntemattoman kanssa, etenkin jos siitä on jotain kertomista. Neutraali aloitus, ja näet heti onko toinen yhtään vastaanottavainen.

      Tilasin leipomossa kahvin. Myyjä kysyi, minkä kokoinen. Tänään pieni, kiitos, tuo ilma on niin kuumottava että se riittää tänään. Annoin myyjälle samalla mahdollisuuden myydä mulle jotain viileää lisäksi ja jutella itse omia tuntemuksiaan helteestä. Hetki siinä höpötettiin, molemmille jäi varmasti ihan hyvä fiilis. :) Jutella voi muutenkin kun vain taka-ajatuksilla.

      • Anonyymi

        Ihan oikeassa olet. Hyvä, luotettava ja vapaa aihe. Itsekin olen joskus jutellut joissakin ulkoilmatapahtumissa juuri vallitsevasta säätilanteesta myyntitehtävässä tai asiakaspalvelussa olevan henkilön kanssa ja toimii ihan moitteettomasti.

        On vain huomioitava, että millä tavalla puhut. Usein ongelma on, että sanomme liian tyrmäävästi vastaan, jos olemme jostakin asiasta eri mieltä kuin toinen. Voisimme lähestyä asiaa esimerkiksi että "Miksi tämäkin keino ei toimisi, mutta olen innostuneempi tuosta". Olen kokeillut tätä konstia ja toimii ihan moitteettomasti. Paljon parempi maku tilanteesta jää kuin sanottaessa tyrmäävästi vastaan. Valitettavan usein tämä asia unohdetaan, mutta näin tämä vain on.


    • Ex---PUA

      Todella hyvä kysymys! Olen huomannut, että naiset aika pitkälti laskee hyvin onnistuneet treffit siitä, että miten hyvin juttu luistaa. Se muuten voi olla vielä puoliksi ns.sisältövapaata jopa. Sellainen turha hölinä voi useinkin upota, ihme kyllä.

      PUA-ohjeet on aika karseita, tyyliin puhumista jostain hiuskampauksista, cosmopolitan aiheista yms mitkä saa naisen luulemaan että olet homo. :D Mitä varmaan pupet usein ovatkin.

      Parasta tietty on puhua naisesta itsestään, mutta harvemmin siihenkään nyt heti pääsee. Ei ainkaan järin uskottavasti. Joten normaalien aiheiden kautta, mitä on siinä käsillä ja niitä syventäen.

      • helgamies

        Naisten kanssa kannattaa puhua matkailusta, syömisestä ja erityisesti seksistä. Nämä kolme asiaa kiinnostavat naisia kovasti. Naisen elämä kun on parhaimmillaan matkustelua, syömistä ja ainaisen kiimavitun polteen sammuttelua erinäisten hoitojen kanssa.


      • Ex----------PUA
        helgamies kirjoitti:

        Naisten kanssa kannattaa puhua matkailusta, syömisestä ja erityisesti seksistä. Nämä kolme asiaa kiinnostavat naisia kovasti. Naisen elämä kun on parhaimmillaan matkustelua, syömistä ja ainaisen kiimavitun polteen sammuttelua erinäisten hoitojen kanssa.

        Kun katsoo Tinderiä, niin kyllä! :D


    • ouuujeeeeeee

      No joo, kyllä huomaa, miks ei miehet tule puhumaan...KOSKA NIILLÄ EI OLE MITÄÄN VITUN JÄRKEVÄÄ SANOTTAVAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Keskustelutaidosta on kirjoitettu useita oppaita, suosittelen lämpimästi, koska kun on osannut aloittaa, oikein on keskustelu AVATTU ja siitä sitä voi sitten SYVENTÄÄ, kun vähän tulee tajunneeksi, mikä toista saattaisi kiinnostaa.

      Tosin, kun näitä suomalais ressukoita kuuntelee julkisissa esim, niin ei voi kuin sääliä kauhulla, olis tosiaankin parempi yleisen viihtyvyyden vuoksi, et pitäisitte turpanne kiinni. Jutut on ihan viis vuotiaan tasolla älyllisesti ja yhtä kiinnostavia suurinpiirtein tai sitten pelkkää valitusta ja pahansuovaa juoruilua.

      Mut semmosia me ollaan, ihan turha tuntea kenenkään taviksen siitä häpeää, eihän se nyt mikään kuolemansynti ole, et on vaan tyhjä pää ja kieli taipuu vaan lähinnä vitun eri muodoissa. Onhan sitä maailmalla paskempaakin sakkia.

      Mut tosiaan, kuten tuossa joku edellinen mainitsi, niin matkustelu kiinnostaa ihmisiä, vaikkakin se tietysti tuhoaa ilmastoa, niin se on tosiaan hyvä puheenaihe, seksi silloin, kun ollaan jo tuhdisti humalassa. reippaasti vaan, sanon minä, juttusille!

      Jos tosiaan on keskustelukykyinen, niin siinä on silloin se vaara, että viehättävä neitonen pitää sua jonain fuckin friikkinä ja ottaa hatkat tai ei vaan muuten tajua hölökäsen pöläystä, mistä puhut.

      Joten huomaatko aloittaja, ei mitään vaaraa!

    • ätminki

      Puhu naiselle kuin koiralle, eihän se ymmärrä kuitenkaan mitään

      • 813

        No ei ole ihme, että olet ätminki, etkä ketminki tai ytminki.


    • sefsefs

      Kuuntele Yle Areenasta Jari Sarasvuon monologit ja plagioi.

    • ouuujeeeeeee

      Tai tää "En vittu jaksa jauhaa paskaa, mennäänks paneen?"

      Ihan klassikko.

      En tiedä, vaikka olen itse oikeastaan suorastaan intellektuelli elli, niin ihan hyvin kelpaa vaan joku läppä esim " Mites menee?", "Onks ollut hyvä kesä/joulu/vappu/viikonloppu?", "Ompas täälä hiljaista/paljon porukkaa", "Ootko just tullut?", "Meinaat sä olla täälä loppuillan?"(Selkeä iskurepliikki, josta saa kuvan, et kysyjä haluu seksiä, mut ainahan voi yllättää ja viedä mimmin rantsuun kävelylleja jutteleen, eikä hikisiin kolme viikkoa sitten pestyihin lakanoihin..

      Siis älyllä EI TODELLAKAAN kannata yrittää tehdä vaikutusta heti ensimmäisessä lauseessa, ei kenellekkään, missään tilanteessa, se on ihan sama, kun löisi rahapussin tai kyrvän pöytään heti kättelyssä.

    • Lörpöttele mitä sattuu..

      Tai väännä juttua siitä mitä se nainen tekee..

    • Anonyymi

      Juttele vaikka joistain omista kiinnostavistasisi asioista ja hymyile äläkä irvistele ja näytä kieltä, irvaile sitten kun puhut :D

      Ehdota vaikka aiheeksi että tiedätkö mikä on lentoyhtiö nimeltä "Pulse Ray Airways"?

    • Anonyymi

      Ok ... jos et olis jauhanut noista ytm jutuista niin sulla olis voinut olla toivoa. Noine juttuinesi olet toivoton tapaus. Jos nyt et sitten jotenkin onnistu putsaan tuota skeidaa pois pääkopastasi.

    • Anonyymi

      Varmaan helpoin tapa saada juttu luistaan on:"Mitä mieltä olet nyt tästä....?"

      Naisen mielipiteen kysyminen ja sen kuuntelu ja sitten siihen lisäkysymyksiä tai/ja omaa näkemystä väliin. Jos oma näkemys eroaa, niin voi verrata näkemyksiä tai jopa kiistellä huumorilla höystäen. Varokaa tässä tosikkoja.

      Voi siis helposti puhua ihan mistä vaan.

      Voi myös ostaa tai lainata kirjastosta keskustelutaidon oppaan. Pahin virhe on jos puhuu vaan itsestään eikä keskustelussa ole vuorovaikutusta. Keskustelun voi mieltää pallon heittelyksi, se on helppo tapa keskittyä.

      Vuosi on myös täynnä tapahrumia ja juhlapyhiä, joilla voi avata. Voi vaan alkaa puhumaan. Ei kannata jäädä pohtimaan mitä sanoisi, jos nainen on jo kiinnostunut, niin alkukankeuskin on ihan ok.

    • Anonyymi

      Itse olen joskus esimerkiksi supermarketin jätteidenkeräyspisteellä heittänyt repliikkiä tyyliin "On kyllä nykyään hyvä asia, että tämä muovienkin kierrätys toimii näinkin hyvin, kun tätä muovijätettä tulee niin valtavasti". Toimi ihan hyvin ja vastakaikua tuli vastapuolen ollessa samaa mieltä asiasta. Aina on puheenaihe valittava sen mukaan, missä satutaan olemaan ja mitä asioita ympärillä on. Olen joskus ruokamessuilla keskustellut asiakaspalvelussa olevan henkilön kanssa tarjolla olevista tuotteista ja esimerkiksi sanonut, että haluankin ostaa tätä tuotetta kokeilumielessä tai nämähän ovatkin herkullisia ja ostankin juuri nyt niitä. Myös joskus olen levymessuilla jutellut myyjän kanssa tarjolla olevista levyistä ja jos esimerkiksi olen löytänyt jonkin harvinaisuuden, olen sanonut että "Kiva, että tämäkin löytyy täältä, olenkin etsinyt tätä jo pidempään ".

      Samoin myös, jos järjestetään juhlia, voidaan sijoittaa nähtäville joitakin koriste-esineitä, jos sellaisia on tarjolla, sillä niistä voidaan saada hyvää puheenaihetta.

      Täydennyksenä vielä muistutan, että asiakaspalvelutilanteissa tervehdykseen vastaaminen, kiittäminen, hyvän päivänjatkon toivottaminen sekä tilanteen mukaan esimerkiksi hyvän juhannuksen tai joulun toivottaminen ja kesätapahtumassa hyvän kesän jatkon toivottaminen ovat ehdottomasti muistamisen arvoisia asioita, tietysti toimitaan vallitsevan hetken sekä tilanteen mukaisesti.

    • Anonyymi

      Tai: "Lumilautailinpa juuri ennen koomaansa mikael kengäntekijän kanssa, siis tämän formula-1 sutarispojun kanssa alpeilla..."

    • Anonyymi

      hbjj

    • Anonyymi

      Nainen kiinnostuu enemmän jos on ATM eli Automated Teller Machine = seteleitä suustaan sulkevä raha-automaatti, jolla on miljardejä heitellä tuhkana tuuleen seteleitä minne sattuu.

      Viallinen ATM, eli pankkiautomaati joka tyhjentää itsensä Sinulle kaikista seteleistään kun vain syötät tunnuslukusi oikein.

    • Anonyymi

      Se nyt riippuu ihan täysin naisesta. Sellaista aihetta ei olekaan, joka a) kiinnostaisi kaikkia naisia tai b) josta ei voisi kenenkään naisten kanssa jutella. Sun ei siis auta, kun vain jutella ja tehdä siitä tuntemattomasta vähän vähemmän tuntematon. Niin me kaikki toimimme. Ei meistä kukaan ole ajatustenlukija.

    • Yleensä hyvän puheen peruspilarit ovat eetos, paatos ja loogos, joita tulisi viljellä sopivassa suhteessa huumoria unohtamatta.

    • Minä aina puhun naisten kanssa vain omista mielenkiinnon kohteistani. Ensimmäisenä mikä tulee mieleen naisen kanssa jutellessa on tissit. Ja sitten vielä ihmetellään kun on kaksi mustaa silmää.

      • Anonyymi

        Kauhena äkäisistä naisista sä tykkäät. 😲


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kauhena äkäisistä naisista sä tykkäät. 😲

        Itseasiassa tykkään vähän sellaisista pippurisista naisista, joiden kanssa saa skabata.


      • Anonyymi
        Palstakamu kirjoitti:

        Itseasiassa tykkään vähän sellaisista pippurisista naisista, joiden kanssa saa skabata.

        No näköjään. Suorastaan pelottavan pippurisista näköjään. Kättäkö sä haluat niiden kanssa vääntää tai pitää ihan perinteiseksi kreikkalais-roomalaiseksi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        No näköjään. Suorastaan pelottavan pippurisista näköjään. Kättäkö sä haluat niiden kanssa vääntää tai pitää ihan perinteiseksi kreikkalais-roomalaiseksi?

        Tykkään siitä kun nainen ottaa ohjat ja alistaa valtaansa oikein kunnolla, ja vähän mottaa.


      • Anonyymi
        Palstakamu kirjoitti:

        Tykkään siitä kun nainen ottaa ohjat ja alistaa valtaansa oikein kunnolla, ja vähän mottaa.

        Mikäs siinä sitten. Jokaisella on makunsa. 👍


    • Anonyymi

      1. Sää
      2. Korona
      3. Maailman konfliktit
      4. Lemmikit

      -harmiseikirj-

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe