Ef kielimatka 2017

KKiinnostunut

Oon lähössä ens kesänä eli siis 2017 kielimatkalle ef:än kautta. Mut ongelmana on nyt se että en osaa millää päättää minne lähteä. Oon toistaseks miettiny Usa ja Iso-britannian kohteita ja niistä erityisemmin Kalifornia, Florida, Brighton ja Torquay. Tottakai aattelin ensi mite hienoo ois lähtee jenkkeihi jos kerra kielimatkalle lähen, mut ei toi englantikaa nii pahalta näyttäny ja oli vähä halvempiki. Oon nyt kuitenki kallistunu noitte jenkkie puolee ja pidä tota englantii sit varalla mut haluisinki nyt kysyy joltai joka on käyny ef:än kielimatkalla tuolla Usa:ssa että kumpi kohe ois parempi Kalifornia vai Florida? Sanokaa hyvii ja huonoo puolii ja kumpaa ite lähtisitte :)

16

465

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joooooooojojojojooo

      Mä olin just Brightonissa 3 viikkoa! Oli ihan mahtavaa, liiderit oli kivoja, ja siinä keskustassa oli tosi paljon hyviä shoppailukauppoja ;) Hyvät bussiyhteydet ympäri Brightonia ja koulu oli tosi hyvä ja pätevät opettajat. En tiä mtn USAn kielimatkoista et en osaa siinä auttaa :(

    • miumainu

      Joo en tiä mitä hienoo ois lähtemisessä jenkkeihi. Brighton on sata kertaa tyylikkäämpi. Olin viime kesänä, just mahtavaa!

    • someone2

      Mä lähel maltalle :) suosittelisin sitä xd

    • Mikkilii

      Miksi EF? Mieluummin STS.

    • Säästäkäärahanne
      • sirkkune

        Taidat olla kade!


      • Tosikade

      • Aikunoonkade

      • Huijaustakaikki
        Aikunoonkade kirjoitti:

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012072615886516_uu.shtml

        Mäkin oon tosikade.

        Tästä palstasta yrittää joku tehdä järjestöille mainospalstaa.
        Joku ef-ambassadori tuonkin yhden viestin laittanu.
        Nämä ns. Ambassadorit saa alennuksia yrityksiltä kun saavat huijattua muita nuoria ostamaan sellaisen ylihinnoitellun matkan epämääräisellä majoituksella.
        Mulla todella huonoja kokemuksia.


    • samamako

      Ite olin STS:n kautta Brightonissa, enkä voi kertoo noista USA:n kielimatkoista paljoakaan. Tiedän vaan et mun matka Brightonissa oli ihan paras! Meiän suomalaisryhmässä oli vaan 12 oppilasta, minkä takia meistä tuli tosi tiivis ja yhtenäinen porukka. EF:n ryhmät joita oli samaan aikaan Brightonissa oli tosi isoja, ja mun kaveri joka oli EF:n kautta sano just et sillä oli siellä vaan kolme tai neljä kaveria joiden kanssa se siellä meni. Muitakin eroja järjestöistä kyllä löytyy, mutta tuossapa konkreettinen esimerkki.
      Kirjoitin mun Brightonin matkasta blogia, joten jos kiinnostaa niin kannattaa käydä lukasemassa :)
      http://stskielimatkani.blogspot.fi/

    • Annina.K

      Mä olen lähössä ensi kesänä Jenkkeihin Long Beachille, EF:n kautta. Mä päädyin Jenkkeihin siten, että Englantiin voin lähteä muutaman vuoden sisällä yksin tai jonkun kaverin kanssa, mutta Jenkkeihin ei tule noin vain opiskelijana lähdettyä. Long Beachiin päädyin, koska halusin asuntolaan ja muutenkin oli ehdottomasti mielenkiintoisin Jenkki kohteista. Olen myös kuullut todella paljon hyvää EF:n kielimatkoista Californiaan.

    • EfAmbassador

      Moikka! Mä oon ollut neljällä ef:n kielimatkalla ja kaks näistä on ollu Jenkeissä, Long Beachilla ja New Yorkissa. Long Beach oli ihana paikka ja jos totta puhutaan ni oisin koska tahansa valmis lähtemään takaisin. New York oli myös todella hieno paikka, mutta kauhean vähän loppujen lopuksi tehtiin mitään tai Californiassa oli enemmän nähtävää ja koettavaa. Ite suosittelen kyllä Californiaa tai oikeastaan Long Beachin kohdetta. Kaikki yllättävän lähellä ja koulukin on siinä campuksella kun taas perheessä asuessa pitäisi ajella ties kuinka kauan. Mä oon kirjottanu mun blogiin mun matkoista joten käy ihmeessä tsekkaa ja viestiä saa laittaa jos jotain kysyttävää on :)

      Dreamscometruewithef.blogspot.fi

    • lilysteffy

      Ehdottomasti kyl Kalifornia! Itse olin siellä ja olin tyytyväinen päätökseeni. Mietin myös itse, menisinkö Floridaan vai Kaliforniaan. Floridassa on kostee ilmasto, mikä voi tehdä kuumasta ilmasta vielä kuumemman. Molemmat on varmasti hyviä, ainakin parin EF-kielimatkalaisen kaa ollaan juteltu ja he ovat sanoneet et menisivät Floridaan koska tahansa uudelleen.
      Kaliforniassa on valittavana isäntäperhemajotus tai asuntola. Ite olin asuntolassa eikä oo valittamista! Toisaalta isäntäperheki olis ollut kiva kokea:)

      Voi tulla jutteleen ja kyselee lisää jos kiinnostaa:)
      [email protected] // http://2015californiassa.blogspot.fi

    • AmbassadorVeesa

      Hei
      En voi suositella muita paikkoja kuin Maltaa. Ihan mahtava paikka! Tietty jos Maltalle lähtee kannattaa tykätä lämpöisistä oloista, sillä siellä on hieman kuumaa. Itse olin viime kesänä EF:n kautta siellä ja uudestaan menossa sinne taas, tällä kertaa kielikurssille. En ole mistään paikasta kuullut mitään suurempia huonoja puolia, joten uskon että mihin tahansa kohteeseen päädyt, et tuu katumaan kielimatkalle lähtöä :)

      Mun kielimatka/kurssi seikkailuista voi lukea lisää mun blogista
      --> http://veerakinnunen.blogspot.fi

    • zxzxbbbnn

      Kokemuksia EF:n Hkin toimistosta: kielimatkaa varatessa hlökunta ei tiennyt käytännössä mistään mitään, netissä EF mainosti tuotteita mitä ei ollut edes olemassa, laskuissa toimiston tyypit yritti kusettaa satoja euroja, jne jne. Huh huh! Itse kielikurssi sujui, Kiitos Itselleni! Selvitin, huolehdin ja tein kaikki EF:lle kuuluneet paperityöt. Ja taas kiitos itselleni! EF:n Hkin toimiston hlökunnan, lue: 2-kymppisten pissaliisojen asenne oli ällistyttävän piittaamaton, ainoa mikä kiinnosti oli Raha. Huh huijaa, ei tähän puljuun enää uudestaan. Menkää hyvät ihmiset muille matkanjärjestäjille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe