Tattarisuon autokorjaamo Oy

Tattarisuonautokorjaamo

Ostin Letsdeal.fistä Tattarisuon autokorjaamosta ilmastointihuollon sekä henkilöauton huollon öljynvaihdolla.

Huomioita huollosta:

- huoltovaloa ei onnistuttu nollaamaan tietokoneella, eikä sitä tehty manuaalisesti. Ensin luvattiin ohjeet sähköpostiin manuaalisesti nollaamisesta. Ei kuulunut, niin soitin perään. Tällä kerralla sanottiin, että katso Youtubesta. Mahtavaa palvelua!

- Ilmastointi ei toiminut huollon jälkeen. Siihen selityksenä oli kaasuvuoto. Kun ihmettelin, että eikö asiaa ole huomattu täyttäessä, niin kehotettiin varaamaan uusi maksullinen aika. Eikö ammattitaitoinen huoltomies huomaa, että AC:n kompressori ei käynnisty yms.?

- Ratin alta paneeli vedetty irti ja rikottu (varmaan etsitty OBD-porttia, joka oikeasti sijaitsee käsituen alla).

Eli jos haluatte saada autonne kerralla kuntoon, niin älkää menkö kyseiseen paikkaan. Ymmärrän, että diiliin ei kuulu kaikki korjaustoimenpiteet, mutta a) auton paneelien rikkomista ammattitaidottomuuttaan ja b) aivan käsittämättömän surkeaa asiakaspalvelua se ei voi selittää.

#Tattarisuonautokorjaamo #Tattarisuo #Autokorjaamo #Letsdeal

26

7721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyviähommeja

      Tuosta ilmastointihuollosta on valtavasti vääriä käsityksiä. Ilmastoinnin toimimattomuuteen voi olla monia eri syitä. Eikä kovinkaan moni niistä korjaudu viidenkympin ilmastointihuollossa. Tämä pitäisi asiakkaalle muistaa vääntää rautalangasta. Eikä asentajan pidä täyttää järjestelmää joka vuotaa. Tämä selviää huoltomasiinan tekemästä alipainetestistä.

      Vikavalosta taas, pitäisi käyttää lukijaa sen verran kiinni että selviää mikä vikavalon sytyttää. Aktiivista vikaa ei valon sammuttamisella korjata eikä sen sammua pitäisikään.

      Noita muoviosia ratkeaa ammattitaitoisilta kavereiltakin, tosimiehen erottaa marjanpoimijoista se että vasen käsi nousee reilusti ylös virheen merkiksi.

      • Hyviähommeja

        Jaa se olikin huoltovalo, miinus tästä pajan suuntaan. Laskuttivatko kuitenkin?


      • Tattarisuonautokorjaamo
        Hyviähommeja kirjoitti:

        Jaa se olikin huoltovalo, miinus tästä pajan suuntaan. Laskuttivatko kuitenkin?

        Diili oli etukäteen maksettu, joten kyllä tavallaan laskuttivat.

        Niin sehän siinä onkin outoa, että minkä takia ovat täyttäneet ilmastoinnin, jos se kerran vuotaa? Eivät sitten vaivautuneet kertomaan tätä huollon jälkeen.


      • Jooojooojoo
        Tattarisuonautokorjaamo kirjoitti:

        Diili oli etukäteen maksettu, joten kyllä tavallaan laskuttivat.

        Niin sehän siinä onkin outoa, että minkä takia ovat täyttäneet ilmastoinnin, jos se kerran vuotaa? Eivät sitten vaivautuneet kertomaan tätä huollon jälkeen.

        Käyppä kuule tarkistuttamassa jossain muualla ilmastointisi toimivuus. Meille sanoi samaa mutta eilen käytiin keravalla tekee täyttö niin sanoi että ei täällä ole mitään vuotoa. Vedätys firma toi tattarisuon autokorjaamo oy


      • Anonyymi
        Jooojooojoo kirjoitti:

        Käyppä kuule tarkistuttamassa jossain muualla ilmastointisi toimivuus. Meille sanoi samaa mutta eilen käytiin keravalla tekee täyttö niin sanoi että ei täällä ole mitään vuotoa. Vedätys firma toi tattarisuon autokorjaamo oy

        Sama minulla


    • omituisvikoja

      Ei olluna merkki huolto?

      • Peruspaja

        Joku peruspajahan tuo on.


    • Rättärit.suohon

      Päivää, mistä löytäisin Rättärisuon Citroen hautaamo Oy:n?

    • Rättärit

      Mitä siina paha. (Esimerkiksi) Merkkihuolto ottaa öljynvaihdosta 250 eur .Ilmastoinnin täyttö maksaa 149 eur. Mitä tahansa tarkastus tuntiveloitus 120 eur. Offerella ja Letsdeal antaa mahdollisuus edullisesti korjautta autonne. Kun menette merkkihuoltoon,valo hoito kassan kautta ,sitten ollaan hilja. Vuotava ilmastointi jarjestelmään ei saa täyttää Freonkaasu. Yleensä korjaamolla tuntiveloitus 70-90 eur. Öljyn vaihto tarjous ,Ilmastointi täyttö tarjous , 25-39 eur . Siihen huoltoon menee tunninverran. Letsdeal,Offerella ottaa 25-39 eur puolet tunnin työ= TYYTYVAINEN ASIAKAS.

    • Guuuu

      Itselläni myös todella ikävä kokemus kyseisestä liikkeestä. Työtä ei tehty mitä sovittiin. Ja kun asiasta mainitsi/huomautti seuraavana päivänä, niin sai vielä todella ikävän kohtelun. Jos et ole tehnyt mitä sovittiin niin pitää osata ottaa vastuuta!!!

    • Pegre

      Kiitos, jätin juuri ostamatta diilin. Eivät vissiin Tattiksella tajua, että vaikka ekan duunin tekevätkin halvalla (tappiolla, kuten ylempänä vissiin korjaaja itse totesi), niin diilin merkitys on edullinen mainos, jossa samalla voi saada uuden asiakkuuden. Näin toimien ei saa. No, eipä tarvii tehdä tappiolla ainakaan mun autoa.

    • Jooojooojoo

      Ostin saman huollon kyseisestä paikasta kyseiseen korjaamoon. Muija vei auton ilmastoinnin täyttöön niin he korjaajat väitti että nesteet valuu pihalle. Johtaja tuli paikalle ja sanoi että nesteet vuotaa ulos ja että he voisivat tutkia missä vuoto on ja korjata vian. Muija sanoi että antaa olla. Vietiin auto alkuviikosta keravalle missä aina huollatetaan auto ja sanoin että ilmastointi on rikki. Korjaaja sanoi että tutkii asian ja korjaa vian. No 2 tunnin päästä tuli soitto että ei täällä ole mikään rikki ja nesteet pysyy sisällä. Eli tää tattarisuon autokorjaamo oy on täysi vedätys liike. En suosittele kellekään! Saa nähdä maksaako lets dealista ostamaani ilmastointi huollon 30 euroa takas.

    • Höynäytys

      Eikö ostajalla ole vastuuta?
      Kun tuote tai palvelu myydään alle puolen hinnan sesonkiaikaan niin eikö hälytyskellot soi.
      Aina riittää jotka haluaa uskoa.
      Miksi toisilla korjaamoilla on töitä koko ajan vaikka eivät mainosta, voisiko he saada autot kuntoon.
      Olisiko hyvä palvelu ja auto kuntoon niin riittävää mainosta.

      • Tattarisuonautokorjaamo

        Joo, oli kyllä itselle viimeinen kerta kun käyn kyseisessä paikassa. Mutta mitä tulee ostajan vastuuseen, niin kyllä sovittu homma pitäisi kuitenkin hoitaa. Sisäänheittotarjouksiahan tuollaiset on. Olisivat tehneet hyvää jälkeä, niin olisin voinut viedä auton sinne uudestaankin.

        Hyvin tehty työ on korjaamoille parasta mainosta.


    • nyrkkipajaaaasi

      Oliko Autoasi nyrkkipaja? Keikkapalkalla mekaanikot ei tee yhtään ylimääräistä tai se lähtee omasta palkasta.. Nälkäperuspalkka provisio.
      Kysykää korjaamoon vietäessä onko mekaanikoilla keikkapalkat, jos on niin äkkiä pois ja nopeasti:)

    • Tattarisuonautokorjaamo

      Hyvä, että muutkin huonot kokemukset on tullut esiin täällä. Harmittaa tuollainen laaduton toiminta.

    • Hurjaakorjausta

      Ehkä koomisinta mitä voi tapahtua on tämä tositarina pajan toiminnasta. Veimme auton Tattarisuon Autokorjaamolle, ja autossa oli isompi vika mikä vaati varaosaa jota oli hankala löytää. Korjaus venyi ja aina kysyttäessä todettiin että joo kyllä tulee kuntoon jne... seuraavaksi autosta kuuluikin kummia, se oli Helsingin Kaupungin varikolla! Oli kait sitten säilytetty jossain muualla ja hinattu pois. Vein auton muualle ja se tuli kuntoon kolmessa päivässä. Eivät ole sen koommin sieltä soitelleet, eli vaikka hukkasivat asiakkaan auton eivät ottaneet yhteyttä.

    • ajattelen_vaan

      En ymmärrä, että minkä takia viedään auto korjaamoille jossa luvataan jokin työ puolet halvemmalla kuin toisessa pitkään toimineessa korjaamossa.
      Sitten ihmetellään kun ei tule kuntoon, tulee uusia vikoja ja pahaa mieltä.
      Vastuu on myös kuluttajalla... miksi vie.

    • Anonyymi

      Hei minun autosta pitäisi helmat hitsata molemmin puolin mika hinta on ?

    • Anonyymi

      Ostin Offerillasta ilmastoinnin huollon, jonka maksoin etukäteen pankkikortilla. Sovittuna aikana paikalla ei ollut ketään, eikä puhelimeenkaan vastattu. Seuraavana päivänä tuli tekstiviesti, jonka mukaan kyseessä oli sairastapaus ja pyydettiin uuden ajanvarauksen tiimoilta soittamaan muutaman viikon päästä! Ei sen koommin asiaa pahoiteltu eikä hyvitystä tarjottu. Reklamaatiooni kuului vastaus: Ei täällä mikään Veho ole. Hoitivat kyllä lopulta hommansa.

      • Anonyymi

        Juuri tei ilmoituksen kuluttajasuojaviranomaisille. Maksettua palvelua ei toteutettu lainkaan. Miten tällainen " firma" voi olla vielä toiminnassa?


    • Anonyymi

      Otettiin myös diili katsastustarkastus. No selvisi iskarissa vika ja sovittiin että homma hoidetaan kuntoon. Soitettiin että työ valmis klo 16 voi hakea auton. Mentiin paikalle työtä ei oltu edes aloitettu. Meni monta tuntia ennen kun osa saatiin vaihdettua ja sitä ennen myös ehdotettiin että itse olisimme hakeneet osan heille motonetistä koska he eivät kerkeä. Käski tuoda maanantaina auton takas ja vie katsastukseen sen. Katsastuksessa selvisi vikoja vaikka kuinka paljon eli koko autoa ei oltu tarkastettu. Soitin korjaamoon ja minulle haisatettiin vitut ja lyötiin luuri korvaan. Puolet hommista mitä lupasi tehdä jäi tekemättä ja palvelu on ala arvoista. Perään tuli myös lukuisia viestejä ja poliiseilla uhkailua. Älkää ikinä missään nimessä viekö autoanne tähän paikkaan. Pelkkää rahastusta, mutta mikään ei tule kuntoon.

    • Anonyymi

      Katsastustarkastusta ei oltu tehty lainkaan, eikä
      päästömittaustakaan. Etukäteen kuitenkin offerillan kautta maksettu. sain rahat takaisin offerillalta, mutta miksi pitävät tällaista firmaa listoillaan joka varastaa asiakkaan rahat ja valehtelee tehneensä työn, jota ei ole ollut aikomustakaan tehdä? Miten tällainen firma voi ylipäätänsä saada toimia? Ilmoitus viranomaisille tehty.

    • Anonyymi

      Vein autoni 30,00 Euron ilmastointihuoltoon, koska kaasut oli lähteneet. Menin paikalle, mutta ketään ei ollut verstaalla. Odottelin ja odottelin, mutta ketään ei tullut paikalle. Soitin korjaamon numeroon ja lupasivat tulla Espoosta paikalle puolen tunnin kuluttua. Odottelin yli tunnin, mutta ektään ei paikalle ilmaantunut. Soitin seuraavana päivän ja kerroin tapahtuneesta. Ei antteksipyyntöjä, mutta lupasivat taas tulla Espoosta puolen tunnin päästä paikalle. Vihdoin yli tunnin odoteltuani kaveri tuli autollaan. Ei anteeksipyyntöjä, ei mitään. Saatiin viimein auto erittäin kylmään halliin. Itse sain istua "toimistossa", jossa oli hieman lämpimämpää. Kaveri "tutki" autoa viitisen minuuttia ja tuli kertomaan, että laitteisto vuotaa. Kehotti viemään auton muualle korjattavaksi. Vein ja saivat kaasut sisään ja laitteen toimimaan. Tuli todella huijattu olo. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä puljussa!

    • Anonyymi

      Kuullostaa juuri tältä korjaamolta. Törkeää asiakaspalvelua, ja kiire on koko ajan.
      Ei missään nimessä,kannata mennä.

    • Anonyymi

      Ala-arvoinen paikka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1190
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1112
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1001
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      917
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      10
      788
    Aihe