Roskalehti kuriin, vihdoinkin

Roskamedia.kuriin

Jokohan tämä median häpeätahra saadaan vihdoinkin suljettua. Niin paljon levittää puhdasta disinformaatiota, ja mikä pahinta, tyhmä kansa uskoo kaiken sokeasti.

Kyllä välillä hävettää olla suomalainen, kun kyseisen "lehden" puhdas propaganda uppoaa tyhmiin suomalaisiin. Toisaalta kun katsoo rasistien muita kirjoituksia, ja järjenjuoksua, niin ei toisaalta yllätä, että valheet uppoaa tähän täysin hyödyttömään kansanosaan.

http://m.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/poliisi-vaatii-mv-julkaisun-verkkosivujen-sulkemista/6006928

79

768

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suvahtevaesttoo

      Eläpä muuta viserrä! Itekkii laeton tuonne Savollinna-palstalle alotuksen samasta aehheesta. Joottaa lopettoo se valemetija! Ja toevottavasti luovuttaavat sen "piätoemittajan" sieltä Espanjasta Suommeen vasttoommaan kaekista rikoksisttaan!

    • MV_lehti

      on PIA RASKIN agendalle myrkkyä.

    • silimätsill-onsiniset

      Niin, mitähän se "tyhmä kansa uskoo täysin sokeasti"?
      Tässä vapaassa maassa saa uskoa vain tiettyihin, suvaitsevien ihmisten mielipiteisiin.

    • meneekölainmukaan

      Olkoon kukin jutuista mitä mieltä tahansa, niin menettely kuulostaa oikeustajuni vastaiselta. Sivustoja vaaditaan suljettaviksi epäilyn perusteella. Eiköhän ensi pitäisi käsitellä epäily. Onko kyse rikoksesta vai ei. Ja sitten vasta rikoksesta lainmukainen tuomio ja mahdollinen sivustojen sulkeminen. Ja kaiken kukkuraksi käsittely on salainen eikä syytetyllä ole mahdollista tulla kuulluksi. Ja toiminta tapahtuu Espanjassa, minne kai Suomen oikeuslaitoksella ei ole päätösvaltaa. Ihme juttu.

    • Ei saa sulkea!

    • VaikenenVainTappamalla

      http://mvlehti.net/2016/07/29/blogi-mita-vittua/ Jokainen, joka hyväksyy yritykset MV-lehden vaientamiseksi, hyväksyy samalla sen, että kenen tahansa nettisivu ja blogi voidaan vaientaa. Vain todella sairas henkilö haluaa viedä meiltä luvan ajatella mitä haluamme. Oletko se sinä? Haluatko vaientaa minutkin? Meidät kaikki? Jos minä vaikenen, sinäkin vaikenet. Ymmärrätkö, sinä sairas henkilö?

    • einaroinen

      Huomioikaa, että vaikka lähes koko valta"vale"media uutisoi samaan aikaan Suomen poliisin MV-lehteen kohdistuvista vainoista, tyytyi Länsi-Savo pidättäytymään siitä.

      Miksihän?

      Sehän olisi juuri Länsi-Savon agendaan sopivaa uutisointia, joten tuon uutisoimatta jättäminen oli Länsi-Savolta omituista käyttäytymistä.

      Ajattelivatkohan he, että asian uutisoinnilla voisi olla jotain seuraamuksia, jotka eivät ole lehden edun mukaisia?

      • suvahtevaesttoo

        Mut Itukassapa ol uutinen siitä:D:D Itukka onnii ilahuttavasti säelyttännä suvahtevaesen ja avaramielisen linjasa!


      • mv.media.jatkuu

        Ylhäältä käynyt käsky vaientaa kaikki vähänkin epämiellyttävä media


    • suvakit-ensin-kohteeksi

      Kyllä hävettää olla suomalainen jos sananvapautta rajoitetaan ja vain kaiken suvaitseminen on sallittua.
      Toivon että kun suomessa tapahtuu terrori iskuja, niin osuisi uhriksi nämä suvaitsevaiset.
      Siihenkin suvatsevaisto toteaa rauhallisesti, että kuuluu heidän kulttuuriin ja uskontoon. Ei saa antaa pelolle valtaa.

      • suvahtevaesttoo

        Siinäpä tullii oekkeen rasistin haeseva aevoyrjö:D:DXD Hyi helevetti ku haessoo kymmenniin kilometrriin piähän:D:D Määhhä rasisti ottammaa päeväliäkkees ja sejjäläkkeen muutaman tunnin päeväunille:D:D


      • ylä_autio
        suvahtevaesttoo kirjoitti:

        Siinäpä tullii oekkeen rasistin haeseva aevoyrjö:D:DXD Hyi helevetti ku haessoo kymmenniin kilometrriin piähän:D:D Määhhä rasisti ottammaa päeväliäkkees ja sejjäläkkeen muutaman tunnin päeväunille:D:D

        Opettele apina ensin kirjoittamaan suomea ja tule vasta sitten oksentelemaan sieltä laskiämpäristäsi. Jos siis äitimuorisi antaa sinulle enää näppäimistöä.
        Toisaalta jäähän sinulle sitten aikaa rakennella käpylehmiäsi ja paskoa housuihisi.


      • suvahtevaesttoo
        ylä_autio kirjoitti:

        Opettele apina ensin kirjoittamaan suomea ja tule vasta sitten oksentelemaan sieltä laskiämpäristäsi. Jos siis äitimuorisi antaa sinulle enää näppäimistöä.
        Toisaalta jäähän sinulle sitten aikaa rakennella käpylehmiäsi ja paskoa housuihisi.

        Tiällähän se apina-ylä-autio kommentoepi älykön kirjutusta:D:D


      • savoamuka
        suvahtevaesttoo kirjoitti:

        Tiällähän se apina-ylä-autio kommentoepi älykön kirjutusta:D:D

        Nyt äitis suuttuu ja laittaa näppäimet pirtin perälle pimeään ja sun polvihousuista puntit solmuun. Kiehut aamuun asti ripulioiden.


    • SananvapaudenKannattaja
    • Ottakaa.selvää

      Totta kai Suomessa on täysi sananvapaus ja myös vastuu sanomisista. Suomessa saa edelleen periaatteessa sanoa mitä vaan, mutta jos viesti rikkoo lakia, ei sana enää olekaan vapaa. Tällöin käytetystä laittomasta sananvapaudesta tulee rikos. Tätä faktaa ei muuta edes se, että itse teksti tai vastaava olisi totta.

      Tästä voidaan mainita muutama esimerkki. Jos joku esim tällä palstalla paljastaa yrityssalaisuuksia, syyllistyy hän rikokseen, vaikka periaatteessa sana on vapaa.

      Toisaalta myös toisen kunnianloukkaaminen aiheuttaa sen, että sananvapaus ei ole voimassa.

      Vastaavia tapauksia on muun muassa kiihottamineen jotain kansanryhmää vastaan. Tällöin sananvapauden käytöstä tulee myös rikos.

      • Solzhenitsyn

        Silloin olisi myös kiihottaminen oman maan niitä kansalaisia kohtaan jotka haluaisivat rauhallisen ja häirikkövapaan kotimaansa jatkossakin omaan ja jälkipolvensa käyttöön, rikollista toimintaa..


    • oksetat.minua

      Aah, fasisti äänessä! Vain minun totuus on oikea totuus ja vain minun tapani ajatella on oikea tapa ajatella!

    • IhanSekaisin656

      J. Kaneva on manipuloiva moloperse. Kuka veisi tämän sankarin jonnekin huitsin nevadaan.

    • Kansa.on.kuultu
      • urpoudenhuippu

        Eipä tuossa tapahtunut sen kummempia kuin jatkossa nekin rahat menevät ulkomaisille palvelimen pitäjille.


      • suvahtevaesttoo

        Nytpä se tämmäe valemetija on sulettu!!!


    • Työnorjat

      Mitä minä sanoin jo talvella...ja taas osuin oikeaan. Toisaalta ei tuo ollut mikään "amerikankonsti" ollut tajuta, jotta näin tulee käymään.
      Ei asiat sillä muutu, että jankataan päivästä toiseen samaa paskaa. Neuvottelemalla asiat selviää ja sillä, että tuodaan esiin asioiden kaikki puolet.
      Venäjältä kyllä tyrkytetään "tietoa" mutta ehkä sen rajoittaminen on viisautta. Ja eikö tämän sivuston ylläpitäjä ollut juurikin juuriltaan venäläinen.

    • r-sti

      Nyt ne mulkerot sulkeneet sivut.

    • roskamedia

      Ei se roskalehti mitään kurissa ole. Juuri kävin Länkkarin sivuilla.

    • mjbbcfde

      rakkaat mv-lukijat vain viikko niin olemme jälleen piireissä

      • Saa suvakit pitkän nenän :)


    • Roskauutisetkuriin

      Mutta minkä takia yle lähettää edelleen aivopesua urpoille??? Tai kai se tietysti lähettää niin kauan kun idiootteja piisaa!

    • Tyhmä_kansa

      Totuutta ei voi piilottaa, onneksi MV-lehti tulee monella eri saiteilla uusiksi. Suomen korruptoitunut valta-eliitti tekee kaikkensa, jotta heidän hämärähommat eivät paljastuisi kansalle. Kaikki tämä mamujen roudaaminen on yhtä suurta bisnestä, joissa vähät välitetään kansan mielipiteistä. Eliitti kerää rahat taskuihin.

      • Maksapois

        Voi voi, kun ei taida löytyä yhteistyökumppania, joka olisi ilmainen...


    • Ranetsu64

      Aivan mahtava juttu tämä sulkeminen! Eipä saa arvostelukyvytön nuorisokaan mallia.

    • Rikas.Mikkelistä

      Luojan kiitos, että tämä roskaväen roskalehti saadaan vihdoin lopullisesti haudattua. En voi ymmärtää minkälainen yhteiskunnan pohjasakka kyseistä lehteä lukee päivästä toiseen. Tosin kun on yhteiskunnan elätti ja päivittäinen kaljan juonti on pehmittänyt pään, niin moiset valheet on hyvää luettavaa.

      Olen erittäin onnellinen, että Suomeen saatiin näinkin paljon työikäisiä maahanmuuttajia nostamaan Suomea suosta, näistä Kelan työmiehistä siihen ei ole. Päivät menee soskutukia nostaessa ja päivittäistä kalja huumeannosta etsiessä.

      Teistä yhteiskunnan häpeästä ei voi muuta sanoa, että muuttakaa pois. Täällä ei teitä kukaan kaipaa ja olette yhteiskunnalle vain rasite. Mahtaa tuntua kivalta kun omat vanhemmatkin häpeävät teitä luusereita.

    • MuutakinKuinPravda

      Suomessa on aina ollut medialla halua ja valtaa ohjata yleistä mielipidettä eli ns.tyhmää kansaa.Siksi niistä median omistuksista ollaan valmiita maksamaan maltaita.Esim.keskustelupalstoja ohjaillaan härskisti ja mielipiteitä yritetään tälläkin ohjata.Tärkeimmistä asioista on poistettu kommennointi mahdollisuus. Käytetään myös psykologien konsteja ,tyhmempi ei huomaa mitään ja hups mielipide on syötetty.Netissä olevat aidot keskustelut 24 ja MV sotkee tätä kuviota ja ne on syytä eliminoida jotenkin.MV lehti on jo prosesissa. Tämä on samaa yhden totuuden linjaa kuin Turkissakin ,meillä hieman sivistyneemmin suomalaisittain.

      • Rasistit.perseestä

        Kyllä pitää olla perkeleen tyhmä jos on median vietävissä. Olen kyllä huomannut, että tämä on erittäin yleisestä yhteiskunnan pohjasakilla, eli rasisteilla. Olisi kannattanut opiskella ja käydä edes joskus töissä.


    • Kovatuloinen

      Onkohan kukaan tutkinut paljonko MV:n orjat tienaavat vuodessa? Veikkaisin, että ovat pienituloisia, alle 3500€/kk.

      Yksikään keskituloinen, 5000-6000€/kk ei moista valhetta lue.

      Yhteiskunnan elätit ja muu roskaväki varmasti lukee kun vaativampaa tekstiä ei ymmärrä.

      • Kovatuloiset tuskin näitä tuulipukukansan keskusteluja seuraavat puhumattakaan siitä, että viitsisi niitä edes kommentoida.


    • Rasistit.kuriin

      Minusta kaikilta MV-lehden lukijoilta voisi viedä ääni- ja kansalaisoikeudet pois ja maastakarkoitus, syynä maanpetos. Maanpetos syyte menisi varmasti läpi kun yritetään vehkeillä demokraattisilla vaaleilla valittua eduskuntaa ja eduskunnan luottamusta nauttivaa hallitusta vastaan.

      Kyllä minua hävettäisi olla rasisti ja lukea MV-roskalehteä. Itse en koskaan palkkaa ketään tai anna esim sijoitusasuntojani vuokralle jos saan tietää, että henkilö tai joku lähipiirissä lukee kyseistä roskaa. Sama pätee myös jos kannattaa Odineita.

      Suomi on puhdistettava tästä rasistisesta roskasakista, keinolla millä hyvänsä.

      • maximani

        Ei sulla mitään asuntoja ole. Persaukinen rutkuttaja olet. Kömmi takaisin sinne roskikseen ja vedä kansi tiukkaan kiinni ettei hajusi leviä rahamiesten keskuuteen..
        Rahamiehet tietää totuuden: Rahalla ei ole valtiota eikä aatetta.


      • ei_oo_todellista

        Samaa mieltä maximanin kanssa. Tuo on joku valehteleva pölvästi joka puolustaa omaan suvakki-ideologiaansa.


      • Käy_koulua_urpo

        Onpas suvaitsematonta kirjoittelua. Pääset Stalinin ja Hitlerin kanssa samaan joukkoon, tyhmä.


      • tuupejorls

        olen rasisti mutta en ymmärrä silti MV-lehden motiiveja. Ryssä yrittää sotkea meidän sisäpolitiikkaa ja kansan syvät (ja tyhmät?) rivit ei tajua.


      • Tuo_joku
        ei_oo_todellista kirjoitti:

        Samaa mieltä maximanin kanssa. Tuo on joku valehteleva pölvästi joka puolustaa omaan suvakki-ideologiaansa.

        on Pia Rask. Palstan haku kertoo lisää.


    • kliseetjahokemat

      :MV lehti hieman liuotti valtamedian aivopesua. Kannusti vähän miettimään, mikä se totuus taas onkaan. MV loppui, ja nyt taas meille tarjoillaan valmiiksi märehditty, ja hyväksi havaittu "muka" totuus. Jotenkin sama tyyli, kuin vanhassa neuvostoliitossa

    • toimii-se
    • ilooomantsi

      Ilja Janitskin pelasi lätkää tulevaa SM,liigan heittopusii Jukureita vastaan Lieksan Hurtissa ja Jokipojissa,

    • Haistakaa_paska_suvakit

      Eipähän suvakki-hölmöt kauan riemuinneet, kun MV-lehti tuli pystyyn taas. :) Ei voi muuta kuin ihmetellä suomalaisten valhevaltamedioiden toimintaa, kun näin hanakasti pitää totuuus saada kansalta pimentoon. Onneksi se ei nettimaailmassa onnistu, ellei Suomi ole menossa Pohjois-Korean tielle.

      • fadfdad

        Pahinta mitä maahanmuuton vastustajat voivat tehdä ja mitä Venäjä nimenomaan haluaa on kusettaa suomalaisia MV-lehden kannattajiksi, hävettää. Olen maahanmuuton vastustaja itse. Herätkää nyt jumalauta ette voi olla noin tyhmiä.


    • kiva aloittaa aamu edellee aina MV-uutisilla.

      • klunklunk

        Taidat EDELLEE aloittaa aamusi kiljun ja pillereiden sekoituksella.


    • kahtiajaettuja

      Kyllä, aivopestyille L-S,, ja pohdiskeli joille MV, niin kauan kuin on tarvetta...vaihtoehtoja pitää olla..

    • yllytyshullut

      Suvaitseminen loppuu juuri siihen kun pitäisi suvaita toisinajattelevia kansalaisia,oikeammin omilla aivoilla ajattelevia, eikä valtamedian aivopesemiä, Pokémonien perässä vaeltavia...ns. massa kansaa.

    • RyhdistäydyHyväMies

      Älä hyvä mies väännä savvoo on niin rumaa murretta ja kun vielä tietää kuinka tulkinnanvarasia savolaisten puheet on.Voip olla sitä sun tätä.Jos puhuisit edes asiaa niin menettelisi mutta paskaa jauhat

      • käkkäräkäkkärä

        Savolaisia saa kuitenkin tässä maassa haukkua kieroiksi joka paikan piällysmiehiksi.
        Suvakitkaan eivät siihen ole puuttuneet; ei ole syytelty kansanryhmää vastaan hyökkäämisestä tai epäkunnioittavasta käytöksestä.

        Niin hirveä korkkiruuvi se muuan kielenraiskaaja on, että häntä kyllä voisi syyttää muiden väheksymisestä tai halveksimisesta käyttäessään käsittämätöntä mongerruskirjoitusta. On kait olevinaan jotenkin hauska.
        Ei jaksa lukea moista. Ehkä näin on tarkoituskin.


      • daataiei

        Kaikilla maanpäällä pitää olla surkea varjonsa. Maailmalla on Venäjä ja Suomella savolaiset.


      • Ja_savolaisilla
        daataiei kirjoitti:

        Kaikilla maanpäällä pitää olla surkea varjonsa. Maailmalla on Venäjä ja Suomella savolaiset.

        PIA RASK, tuo Savonlinnan oma hullu skitsofreenikkoakka.


    • hfkhj

      Eikö mennytkään kiinni se saitti, hä? HAh aha hah! Itkettääkö?

      Koettakaa te sananvapauden vastustajat ymmärtää hyvän sään aikana mitä sananvapaus tarkoittaa.

      Se on olemassa vain ja ainoastaan sellaisten viestien ja ilmaisujen suojaksi jotka voivat järkyttää, ärsyttää ja loukata viestin vastaanottajaa. Sananvapaus ei ole kommunistisen yhteishymistelyn suojaksi.

      Ja sekin kannattaa painaa jakeluun, että nettiä ei tulla sensuroimaan ilman että meillä on kadulla sotatila.

      Tyhmien ei kannata leikkiä viisaampaa kuin on.

      • suvahtevaesttoo

        Vae oot jo sottaa lähössä:D:D Se onnii haaska nähhä ku sinut ja muut rasisti-hengehheemolaeses laetettaan seennee vaste:D:DXDXD


    • 1u4892u398u

      Suvakit on niin tyhmiä, että luulevat voivansa sulkea kaikki sivut, joissa on eri mielipide kuin heillä. Todellisuudessa suvakit on kaukana suvaitsevaisuudesta. On vain heidän "oikea" mielipide, muita ei suvaita. Ja täällä suomessa se liittyy mm. holtittomaan maahanmuuttoon. Kaikki tänne vaan, eikä omasta kansasta väliä. Homma kusee kintuille jo alkumetreillä ja tulevat sukupolvet joutuvat kärsimään.

      • neuvokasta

        Rasisteilta ei voi odottaakaan kovin korkeaa älykkyyttä eikä ymmärrystä, jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa!


      • neuvokasta-kyllä

        Sekö on rasismia jos ei halua tänne irakilaisia elämään verorahoillamme?
        Ymmärrän kyllä jos on oikea hätä ja sotaa paossa, mutta ei näillä ole mitään hätää.
        Kumma kun tulee hyväkuntoisia nuoria miehiä. Missä on naiset lapset ja vanhukset?
        Luulisi että miehet puolustaa maataan ja laitetaan edellä mainitut sodan jaloista turvaan.
        Miksi suvakit nielee kaiken valheen eikä kyseenalaista mitään?
        Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, että nämä nuoret miehet tulevat ainoastaan loisimaan tänne yhteiskunnan rahoilla?


      • shopistejako

        Mikäs hätä voi olla kun olet vaeltanut jo turvallisen Euroopan halki. Ihan sama kuin Helsinkiläiset hakisivat apua Tornion terveyskeskuksesta.

        Ei hädässä vaelleta kauas vaan haetaan apua lähimmästä paikasta mistä sitä on saatavissa. Tulijat ovat ns. "Turvapaikkashoppailijoita", jotka hakevat turvapaikkaa sieltä missä edut ovat parhaimmat.


    • 9909090909

      Kyllä, kyllä...viis omasta kansasta!

    • Turkki ottanut Suomesta mallia sananvapauden kaventamiseks.

    • Kohta.käy.käry

      MV-lehti suljettu jälleen, tällä kertaa ilmeisesti lopullisesti. Tietojen mukaan lehden kannattajien kommentointia tutkitaan kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

      • Ilja_Epsanjasta

    • MV.oli.pettureille

      Tunnen erittäin suurta mielihyvää kun tämä roskalehti on saatu suljettua.

      Täytyy ihmetellä minkälainen roskaväki ja suoraan sanottuna maanpetturit tätä lehteä lukivat ja sen mielipiteitä kannattivat. Täytyy olla pahasti päässä vikaa. Suomi ei todellakaan tarvitse tällaisia kotimaan pettureita jotka pelaavat Ryssän pussiin.

      Toivon, että valtiovalta tekee aivan kaiken ettei tulevaisuudessakaan tällaisia lehtiä pystytä julkaisemaan. Tarvittaessa pitää vaikka muuttaa perustuslakia, että poliisilla ja valtiolla on oikeus ja tarvittavat työkalut asiaan puuttua.

      Mutta loistava homma, että MV-lehti on nyt lopullisesti suljettu.

      • sananvapauden_airut

        "Tarvittaessa pitää vaikka muuttaa perustuslakia, että poliisilla ja valtiolla on oikeus ja tarvittavat työkalut asiaan puuttua."

        Venäjällä ja Turkissa poliisilla ja valtiolla on oikeus ja tarvittavat työkalut puuttua vääriä mielipiteitä esittävien verkkomedioiden toimiin. Ehkä sinun kannattaisi muuttaa jompaan kumpaan maahan?

        Mistä muuten olet saanut sellaisen käsityksen että http://mvlehti.net olisi lopullisesti suljettu? Sinuna suhtautuisin suurella kriittisyydellä sellaiseen mediaan joka moista väittää. Se lienee nimittäin joku valemedia, ainakin juuri äsken http://mvlehti.net toimi täysin normaalisti.


    • PäästiinpäsEroon

      Aivan loistava homma jos tuo MV-roskalehti on saatu nyt sitten lopullisesti suljettua. Suomeen ei todellakaan kaivata tuollaista valheellista ja sisäisiä jännitteitä luovaa roskaväen mediaa. Roskaväki lukekoon vaikka Seiskaa.

      Olen siitäkin ainakin osittain sitä mieltä, että valtiolla pitää olla keinot puuttua MV-lehden kaltaisiin törkeän valheellisiin ja yhteiskunnalle haitallisiin lehtiin. Jos tämä vaatii äärimmäisiä keinoja, niin olen varma, että suurin osa suomalaisista on valmiita antamaan valtiolle mandaatin siihen.

      • fjhfjgh

        Kyseistä julkaisua EI ole saatu suljettua, eikä tulla saamaan suljettua. Netti ei ole suljettavissa.

        Sananvapauden vihollisten toimintaan pitää todellakin pystyä puuttumaan ja se keino on nimeltään sananvapauden ylläpitäminen. MV edustaa kaikessa nurjuudessaan sananvapautta. Osa sen jutuista täyttää rikollisuuden tunnusmerkit, mutta vain osa. Suurin osa sen sisällöstä on täysin samaa copypaste-journalismiä kuin iltapaskalehdistöllä.

        Mahtaa tyhmiä harmittaa. Ettette mahda sananvapaudelle mitään.


    • Tässäkin_Ketjussa

      kaikki MV-lehteä vastaan kirjoitetut oksennukset, olivatpa sitten suomea tai savvoo, tulevat skitsofreenikko Pia Raskin koneelta.

    • Hyvä.Hallitus

      Loistava homma jos tämä mätäpaise on saatu kuriin. Ymmärsin, että ne sivut olisi taas auki, mutta hyvä niin jos ymmärsin väärin.

      Aika kauan ne sai levittää valheita ja lietsoa täysin aiheetonta vihaa.

      Kerrankin hallitus ja eduskunta olleet hereillä jonkin asian kanssa!!

      • Hyvä.Hallitus

        Ne olivatkin samanlaisia valheita kuin että minä olisin muka joku Pia Rask. Enkä ole. Se joka toista sanoo Pia Raskiksi on hullu.


    • Pidetään.MV.suljettuna

      Toivon Suomen tulevaisuuden puolesta, että MV-lehti pysyy suljettuna. Mikäli tilanne muuttuu ja MV-lehti avaa jälleen sivunsa, pitää Suomen demokraattisesti valitulla eduskunnalla ja eduskunnan luottamusta nauttivalla hallituksella oltava keinot puuttua lehden toimintaa kaikin tarvittavin keinoin.

      Mikäli laki ei anna tällä hetkellä siihen mahdollisuutta, niin eduskunnan tulee säätää pikana laki joka mahdollistaa valtion yhteiskuntarauhaa vaarantavien valheellista tietoa välittävien medioiden sulkemisen.

      Olen neuvonut kaikkia seuraamaan laatulehtiä, kuten HS, joista saa laadukasta ja puolueetonta tietoa.

      • Holon_Sonta

        Tämän täytyy olla sarkasmia 😀


      • Ei_sentään
        Holon_Sonta kirjoitti:

        Tämän täytyy olla sarkasmia 😀

        Kyllä Raskin Pia on aivan tosissaan kirjoitustensa kanssa. Skitsofreenikon ja kulttuurimarxistin ajatusmaailma on vain vähän erilainen kuin meillä tavallisilla ihmisillä.


    • 1291u438

      Palveluntarjoojan vaihdon takia oli vähän aikaa suljettu. Onneksi lehti toimii taas, ja pääsee lukee mitä missäkin oikeesti tapahtuu. :)

    • hepmv

      Olen miettinyt monesti kuinka suvaitsevaisena ja parempina ihmisinä itseään pitävät viitsivät kirjoitella tällaista roskaa.

      MV-lehti on syyllistynyt disinformaatioon, mutta käytännössä suurin osa artikkeleista on totta. Sen sijaan julkimedia on tehnyt faktojen väistelemisestä taidetta ja jakaa propagandaa tuutin täydeltä.

      Joku suvaitsevainen voisi luetella tähän alle ne MV-n artikkelit parin viime päivän ajalta, joissa on väärää tietoa..

      Hiljaista tulee olemaan kuin huopatossutehtaalla.

      Viher-Stalinistit ovat ylivoimaisesti Suomen suurin sisäinen uhkatekijä.

      • Viherstalinistien

        äänitorvena ja pääpukarina näyttää paikkakunnat-palstalla olevan Pia Rask. Tämä on totuus eikä Raskin vänkäämisellä muuksi muutu.


    • Mvrulaaa

      Harmi, otsikko herätti toiveen Länsi-Savon sulkemisesta. Onneksi on MV-lehti joka uutisoi monikulttuurisen rikkauden vakavista uhkatekijöistä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe