Tampereen tytöt ovat tympeitä

uroos

Kummallista porukkaa noi Tampereen tytöt, kun ne eivät vastaa edes tervehdykseen. Nyssepysäkillä ne seisovat ja toljottavat iänikuisia kännyköitään kuin kalleinta aarretta. Kykaan ei puhu pysäkillä toisilleen mitään, vaikka olisivat lähinaapureita keskenään. Entä sitten kun Tampereen tyttö pääsee auton rattiin? Hän ajaa ikään kuin koko baana olisi pelkästään hänen autoaan varten tehty. Muut tiellä liikkuvat ovat vain tytön tiellä eikä heistä kannata välittää. Keskaria vaan kehiin ja kaasu pohjaan. Yhdenkään immen käsi ei nouse tervehdykseen eikä edes hymynkare nouse huuulille, vaikka levittäisit punaisen maton hänen autonsa eteen. Tyttö puhisee vaan itsekseen: "Mää oon Tampereelta, kato nääs!"

38

544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä.ihmettele

      Ne hymyilee vain meille fiksuille stadilaisille.

    • annaihmisteneläärauhassa

      Kaikkein typerintä on tervehtiä ihmisiä, joita ei kunnolla tunne, voi olla, että jossakin Mouhijärvellä tervehditään kaikkia vastaantulijoita, mutta ei se ole soveliasta muualla, häpäiset vain itsesi. Anna ihmisten olla rauhassa!

      • hidason

        Jos huomaat että joku ihminen tuijottaa sinua vähän liian pitkään, niin silloin on paras nyökätä tervehtiäksesi, vaikka et tuntisi sitä henkilöä.


    • Mietiitse

      Miksi pitäisi edes tervehtiä sellaista (tuntematonta) äijää, jolla ilmiselvä tarkoitus on pillun saanti? Jos likka ei tervehdi se on merkki siitä, että hän ei tunne sinua mitenkään, hän ei ole kiinnostunut sinusta ja munastasi ja ei, hänellä ei ole mitään aikomusta antaa sinulle pillua ilmaiseksi, puoli-ilmaiseksi eikä edes maksua vastaan sekä kuvittelet itsestäsi liikoja.

      Jos haluat naisseuraa mene heteroravintolohin, pistä netti-ilmoitus tai jos haluat maksullista seuraa mene sellasille nettipalstoille, joissa satavarmasti on aitoja prostuja valmiina livetapaamiseen maksua vastaan, mutta lopeta viattomien typyköiden vainoaminen kaduilla ja niiden, jotka eivät ole koskaan sinua päinkään katsoneet! Koska tyhmät pillunkipeät äijät kuvittelevat viattoman naisen viattoman hymyn tarkoittavan automaattisesti kiinnostusta panemiseen juuri sinun kanssasi, naisten pitää olla mahdollisimman tympeitä ja yrmeitä, että ettet vaan tulkitsisi väärin yleistä viatonta ystävällisyyttä! Ja juu, likka ei ole sinusta kiinnostunut jos ei sinuun päinkään katsahda joten aivan vtun turhaa edes lähestyt sellaista, joka ei katso sinuun päinkään!

      • ffdsgfdg

        Voi tätä nuoruutta. Kyllä ihmisille voi olla ystävällinen ja jutella heille, koska kaikkien taka-ajatuksena ei ole pillun saaminen. Vaikka olisikin, niin se ei ole valtaosalle ainakaan ainoa syy aloittaa keskustelua. Jos aletaan menemään liian tuttavalliseksi, niin sitten voi kieltäytyä. Toki ymmärrän jos niin ujostuttaa tai on muuten sosiaalisesti rajoittunut, eikä halua ottaa kontaktia muihin kuin jo tuntemiinsa ihmisiin. Tällaiset ihmiset ovat kuitenkin kovin ikäviä. Onneksi on kuitenkin myös muita, vaikka aloittaja toisin väittääkin.


    • uroos

      Ei tullut edes mieleen Mietise-nimimerkin mainitsemat jutut. Ystävällisyys ja hymy ei maksa mitään mutta antaa iloa hymyilijälle ja vastaanottajalle. Tästä oli aloituksessani kysymys.

      • mitä.noista

        Hymyjä on turhaa odottaa. Naamalla on pysyvästi tympeä ilme: mitä toi äijä yrittää


      • NäinOnNäkyleipä
        mitä.noista kirjoitti:

        Hymyjä on turhaa odottaa. Naamalla on pysyvästi tympeä ilme: mitä toi äijä yrittää

        Niin tuttua Tampereella. Kunnes renttu tulee ja siementää. Sitten nyhverökin kelpaa maksumieheksi...


      • nykyään.niin
        NäinOnNäkyleipä kirjoitti:

        Niin tuttua Tampereella. Kunnes renttu tulee ja siementää. Sitten nyhverökin kelpaa maksumieheksi...

        Nykyaikainen nyhverö ei maksa. Hän osaa kierrellä maailmalla ja pistää siellä haisemaan. Saa suomalaiset ämmät haistaa pkan


    • älätreeltaakaa

      Älä Treelta akkaa ittel ota

    • juuperi

      Mä oon äijjä enkä edes komeimmasta päästä, mutta aina neitokaiset vastaavat tervehdykseeni.

    • osansakullakin

      Ite en tervehdi ollenkaan vaan nussin ja hyvin menee,jatka sinä vaan tervehtimistä

    • eikelpaaei

      Sama k okenus. Tampereen likoille on kunnia-asia ottaa joku juoppo, paskanjauhaja, luuseri elätettäväkseen. Kunnolliset ja pikkasenkaan ujot poitsut eivät kelpaa.

      • raitiseisaamiestä

        Tampereen seudulta olen etsinyt jo vuosia miestä nettideiteissä, mutta vastauksia ei tule kuin seksinvonkujilta, ukkomiehiltä ja vittuilijoilta. Ilmeisesti kaikki asiallisempi väki hakee naisensa räkälöistä - tosin ihmetyttää että löytyykö sieltä muuta kuin viskisieppoja.

        Kunnolliset miehet lienevät naimisissa työnsä kanssa, ja ujot ovat niin ujoja että menee jo rujoksi.


      • kokemusta-on
        raitiseisaamiestä kirjoitti:

        Tampereen seudulta olen etsinyt jo vuosia miestä nettideiteissä, mutta vastauksia ei tule kuin seksinvonkujilta, ukkomiehiltä ja vittuilijoilta. Ilmeisesti kaikki asiallisempi väki hakee naisensa räkälöistä - tosin ihmetyttää että löytyykö sieltä muuta kuin viskisieppoja.

        Kunnolliset miehet lienevät naimisissa työnsä kanssa, ja ujot ovat niin ujoja että menee jo rujoksi.

        ----- ujot ovat niin ujoja että menee jo rujoksi. ----

        Naisten vika pääasiassa. Ujoa miestä ovat naiset häpäisseet ja tehneet ohareita niin monta kertaa, että ei enää jaksa olla kiusattavana. Kuka sellaista jaksaa kärsiä iänkaiken?


      • antaa.olla.sitten

        Jatkuvaa rääpimistä tyyliin: miehiä tulee kuin busseja


    • Lueppas

      Elä hyvä lapsi elämä livenä, se on katsos kontaktilaji, netistä saa netissä eläjiä, ei oikeassa elämässä onnellisia ja positiivisia ihmisiä, paina se visusti mieleesi!

      Normaali ihminen tapaa ihmisen, jatkaa tapaamista/keskustelua ja on silmästä silmään, niin se katsos nääs menee , ihan perinteisesti kohdataan ihminen oikeassa elämässä ei virtuaalimaailmassa missä kaikki on harhaa....

      Lue muuten niin moneen kertaan että tajuta, jos sittenkään......

      ( toki ulkonäkö on eduksi, jos on tyypillinen trelainen katuluukki niin turha odottaa että prinssi uljas satumaan tulee valkoisella mersulla naamaväärästä meikitöntä, tukka puukolla leikattua, trikoot ylipainoisella, mauotonta , alkoholia ja tupakkaa nauttivan työttömän luo. )

      • mitähörhööt

        -----Normaali ihminen tapaa ihmisen, j----

        Siis tapaa, missä? Ei voi tavata jos ei ensin sovi tapaamisesta, vaikkapa netissä. Netissä ihmiset, niin miehet kuin naisetkin, ovat ihan samoja kuin livenä kadulla.


    • omaonvikasijos

      Mitäs meet tervehtiin, anna olla. Minä olen jo aikapäiviä lopettanut ämmien tervehtimisen Tampereella ja ihan hyvin on tähän asti mennyt.

    • joluovuttanut

      Tampereella jää melko varmasti ilman naisseuraa jos ei ole hulttio. Mitä hulttiompi on niin sitä helpommin nausseuraa löytyy. Siksi minäkin olen vielä poikamies, 33 v, enkä tiedä naisista mitään kun olen sattumalta kunnollinen. Olen lakannut jo hakemastakin, nauravat vain kun en juo enkä polta enkä näyttele machoa.

    • ooonkyrvänäkönen

      Oon kyrvän näköinen ukkeli ja kummasti ladyt morjestelee.

    • mansen.muijat

      Pitääkö sylkeä päin naamaa, jos kauniisti lähestytään?

    • eiräkimistääää

      Ei räkimistä vaan luukku auki.

    • selvähän.se

      Tampereella imetään hymy perseeseen. Pakko pitää ryppynaru kireellä, ku on syöty sitä ripuloittavaa mustaamakkaraa.

      • MustamakkaTraumaattikoko

        Tuokaan kommenttisi ei liity ketjun aiheeseen, eikä ole suomea tai ruotsia...


    • örsilönpari

      No terve sitten rystyllä vetelevät.

    • Blackwomanyes

      Aina olleet, koko asiaa ei edes muista kun on ulkomainen nainen. Totaalinen vastakohta heinäseipäälle, ahh

    • Blackwomanyes

      Ota ulkomainen nainen, heinäseiväs kun ei puhu eikä liiku.

      • pälä-pälä

        Ellei pälätä koko aikaa itsestään


    • amurinpijjaat

      On Mansessa nähty tummahkojakin tyttöjä (musta-sanaa ei saa käyttää). Ne tervehtivät aina ystävällisesti hymyillen.

    • naisen.alut

      Pikkuritsatkin vääntelee naamalleen mallien maailmaa muka nähneet tympääntyneet ilmeet ja hokevat vittua. Kohta voi ottaa tatskan.... Sillä elämä käynnistyy oikeille uomilleen. Ai niin, kun miehetkin sitä ja tätä....

    • nähtyOn

      mänttejä pissiksiä 20v ikään asti.. Yök. :-(

    • kokemusta-on

      Ja heti kun ne pääsee naimisiin niin ne muuttuu ihan täysin. Niistä tulee ylipainoisia hapannaamoja, aina ahistaa ja masentaa ja v...uttaa, äijälle tiuskitaan eikä pääse pimpitteleen ei sitten millään, kotityöt ei kiinnosta pätkääkään jne....

      Naimisiinmenoon asti ollaan yhtä hymyä ja aurinkoa mutta kun mies on saatu kiinni niin kaikki muuttuu ja näytetään äidiltä opittu luonne.

    • koetatsempata

      Ihan sen takia ne ei vastaasinulle kun et ole niiden unelmien prinssi.

      • epärenttu

        Muta minäpä olisin toiveisä lapsille mutta ei ne tervehdi minuakaan.


    • vikkiuuu

      Oo nainen hetken aikaa.Tervehti ja katos se tyrkyttää itees. Oma vika mitäs meni juttusille.ym,

    • toislask

      Ymmärrän.Olen heittänyt läppää ja ollut iloinen juttu kaveri. Tulos mies uhkasi raiskata. Varokaa naiset. Miehet eivät ymmärrä tai osaa olla hyviä ystäviä ilman taka ajatuksia.Itse sevisin kuin hyvällä tuurilla.

    • Jepsjepss

      Tampere on tyly paikka yksinäiselle sinkkumiehelle, kannattaa harkita muuttoa lähes missä tahansa muualle Suomeen. Kokemusta on, muualta olen elämäni molemmat naiseni löytänyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe