Paljon kiitoksia!

Olen äärettömän myönteisesti yllättynyt sekä iloinen, ja kiitän lämpimästi monista kymmenistä synttäri onnitteluista joita sain 58- vuotispäivänäni. _Myöhästyneitäkin synttärionnitteluja otan mielelläni vastaan.
__2.8.1958; klo 00.15-00.30 olen syntynyt Vaasan vanhan sairaalan kyljessä olevassa lisärakennuksessa. Painoin 4353 g. _Olen suurmies.
__Suunnittelen eläkepäivilläni lähinnä harrastuksiani; Kirjoitan Raamattu-hotelliani, laulan ja soitan tenorillani, pyöräilen, ja suunnittelen taivaan rannan maalaamista.
___
Olen kymmeniä vuosia kunnioittanut tämän maan lainsäädännöt, ja pyydän ettei 1970-1980 lukujen nuorten käytös- äkillisiä mielenhäiriöitä ja sekavuustiloja moralisoida vuosikymmeniä myöhemmin. Nuorilla on omat harkitsemattomuutensa, minulla ja joillakin ystävillänikin 1970-1980 lukujen aikajaksossa.
Elämäntavoista ei ole kyse nuorten tempuissa. Olen koko elämäni ajan kieltäytynyt homoseksuaalisista parisuhteista, enkä ole sanaakaan kenestäkään sellaisia koskaan puhunut. En ole puhunut kenenkään yksityis- intiimi- perheasioita.
Ainoa rikoksen tunnusmerkit täyttävä asia minun elämäni aikana on rattijuopumukseni 1986. (1986)
Korkeamoraalisena miehenä olen kieltäytynyt nuorten seksitarjoiluista 30 vuoden ajan, eli kunhan tulin ensin itse vanhemmaksi. Olen ollut siis nuoremmilleni vanhempi, en hetken seksikumppani. En ole ainokaisenkaan ihmisen vyötäröistä puhunut elämässäni ainokaistakaan sanaa. Olen ollut korkeintaan 30- vuotias 1980 luvulla.
En ole koskaan ollut teiniseksimies, enkä "poikiin" sekaantuva.
Perseestä olen neitsyt, eikä homoseksuaalisia rakkaussuhteita ole minulla ainokaistakaan elämässäni ollut. En muutu lähiön ns. homoksi, tai hintiksi hienojen perheiden kersojen naittajaisissakaan.

Entisistä monista kymmenistä heiloistani en ole sanaakaan koskaan puhunut, ja toivon näille pelkkää hyvää perhe- ja parisuhde-elämässään missä lienevätkin. Olin kiireinen nuorena, ja en ehtinyt puhua pikaisesti parisuhdeasioita seikkailuissani. Olen ollut sitten liian varaton perheen elatukseen, 1980 luvun lopulla ei lääketiede vielä osannut tunnistaa työuupumusta, ja jouduin vaikeuksiin. Erilaisiin ihmissuhde-asioihin olen kompastellut ja stressaantunut elämän varrella. Olen ollut rajoitetusti onnellinen. Toivon eläkepäivistäni nyt seesteisiä ja tasaisia matalalla verenpaineella.
En muutu edesmenneiden sukulaisteni uskonnoiksi, enkä sanaakaan missään ajassa uskon asioista sukulaisteni kanssa ole minä keskustellut. Minun Raamattuhotellini kirjoituspajani kirjoituksissa on Raamatun näkökulma, en hengellisten liikkeiden opetusta suorita. Olen hengelliset maallikkovastuuni jättänyt 1.6.2006 kannettuani vastuuni 100% joka päivä kaikissa luottamustehtävissäni.
Esipuhe Raamattuhotellini kirjoituspajaan; http://jarinhotelli.blogspot.com/p/tekijanoikeuksista.html

Se "akka" jonka olen haukkunut, on lukuisista pyynnöistäni huolimatta toimittamatta minunkin nähtäväkseni?!

Minä en häpeä vähääkään nuoruuden päivieni 1970-1980 lukujen nuoruuden sekoiluja, sillä minulla ei ole moraalista eikä juridista syyllisyyttä 30-40 vuotta vanhoihin nuorten käytöshäiriöihin, sekavuustiloihin, äkillisiin mielenhäiriöihin, taikka muuhun nuoruuden harkitsemattomuuteen. Pitää käyttää järkeä ja hyvää oikeusmoraalietiikkaa tämän verran.
__Ei tämä tämän vaikeampi asia ole, hyvin kehtaan liikkua joka paikassa, kun olen useiden vuosikymmenien ajan tämän maan lait noudattanut niin kuin kerroin.

Kaltereitten takana istuu moralisoitavaa. Rikoksen tekijät ovat kaltereitten takana.
minä en ole koskaan istunut kaltereitten takana. Yksi ylinopeussakko on, ja senkin siviiliautolla yksin liikkunut poliisi sai härnäämällä minulle, roikkumalla takapuskurissani pitkän matkan heijaten takapuskuriani. Kun kiihdytin vauhtia, heitti vilkun katolle ja kirjoitti salkon 1981.

_Minulla ei ole vuosikymmeniin moraalista syyllisyyttä vuosikymmeniä vanhoihin nuoruuden harkitsemattomuuksiin.__tervejärkinen ihminen ei moralisoi vuosikymeniä vanhoja nuorten käytös, ja mielenhäiriöitä tms. sekavuustiloja.
Suurempaan syyllisyyteen joutuu aina se jos joku tahallisesti aiheuttaa toisen elämän tilanteen niin kireäksi että toinen joutuu mielenhäiriöön. Mielenhäiriö on harkitsematon tahaton tila. Menee ohi ihmisillä, kunhan ongelmat poistuvat.
Juridista syllisyyttä minulla on ollut vain rattijuopumukseeni 1986. (1986)


Jumalan siunausta
Jari Laurila
keskustelija

16

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jahve-mielikuvituksessa

      Kiittelit itseäsi, kun synnyit?

    • anaali

      Tulihan se perseestä neitsyt taas sieltä. Moneskohan kymmenes kerta lienee.

      • olisikohan.syy

        Siitä puhe, mistä puute. Jospa hän odottaa, että pääsisi neitsyydestään, koska ja kun siitä niin innoissaan puhuu.
        Kutiaahan ne jollain pukamatkin.


    • Ilmeisesti synnyitkuitenkin välilihan väärältä puolelta, kun uskonharhastasi et pääse irti.

      • vaikea.rasti

        Adventismista on vaikea päästä irti. Se on kuin pihka käsissä.


      • Totinen.Aito.Adventisti
        vaikea.rasti kirjoitti:

        Adventismista on vaikea päästä irti. Se on kuin pihka käsissä.

        Tai tikku paskassa...!


    • Kun vetelet kinkkuvoileipää aamukahvin kanssa ja aamiaisen syötyäsi kunnon henkoset Mallusta parvekkeella sekä viskipaukut kyytipojaksi, niin ei siinä adventismia ehdi ajatella?

    • Tää alotuksen duunannut taitaa olla joku vajukki? Sen jutut on ihan perseestä. Ei niistä saa mitään tolkkua. Onkos se joku uskovainen hihhuli vielä?

      • burnouttia

        Ei. Se on eronnut, karannut ja muuten vain neitsyt?


    • Maisema-naimakonttoreissa on tehty naimalaskelmia.

      En ole halunnut loukata ketään, mutta en ole laskelmissa osallisena.
      En ole neuvotellut kenenkään tyttäriä 2000- luvulla missään.

      Yhdistyksissä on vain tasa-arvoisia ihmisiä, joiden itsenäinen toimivalta on äänestyslappu. Ei kenenkään ihmissuhdeasioihin autoritaarista hallinta-ja vallinta oikeutta. Yhdistyksien päätökset kaikki on tehtävä yhdistyksien sääntöjen toiminnan rajoissa.

      >>>>> Minulla on nyt tärkeä sanoma;
      ----- Olen joutunut ventovieraiden ihmisten naimaspekulaatioiden ja juorujen kohteeksi. >>>> Minä en pidä sopivana asiana että ventovieraat, tai hyvän päivän tutut; akat, tai ukot, molottavat minua koskevia parisuhdeasioita!
      Tätä on jatkunut vuosikausia. Se pitää loppua.
      >>> Minä en ole puhunut kenenkään yksityis- intiimi- perheasioita.

      >>>>> Minulla ei ole yhteistä naimiseen liittyvää asiaa lähöissä, maitokaupoissa, taikka kaupungissa ja kaupungin yhdistyksissä.
      Näihin ei kuulu ihmisten perheasiat suhteessa minuun. >>> Minä en ole tällaisia asioita missään neuvotellut 2000 luvulla.
      >>>> En ole neuvotellut, enkä neuvottele kaupunkilaisten tyttäriä maitokaupoissa, kaupungin yleisten saunojen tiloissa, yhdistyksissä, jne....

      >>>> Pitää keskittyä kaikessa arvostelussa ihka oman ukon vyötärönseutuun ja kaikkeen muuhunkin ominaisuuteen, -ei minun.

      Olen kunnon mies joka on ventovieraiden akkojen haukuttavana, niin kuin aloituksessa kerroin.
      Huomioi aloitukseni tässä ketjussa asiayhteydessä.


      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    • "Olen kunnon mies joka on ventovieraiden akkojen haukuttavana, niin kuin aloituksessa kerroin."
      Sä oot kuule ihan sekaisin!
      Ventovieraat akat suo haukkuu? Ja mistähän ne suo haukkuu? Pinestä pippelistäsikö, joka ei ole vielä saanut maistaa kunnon kinkkua? Lihoissa on eroa, joten valitse vain itsellesi sopiva ja lopeta kitinä.

    • olethyvä

      Kiitos itsellesi.

      • Hei-

        Jostakin aina näitä vanhoja viestiketjuja kaivellaan. En tiedä mikä taho niitä pistää talteen?

        Minulla oli hyvin vaikea 50- villitys, ja siitä seurannun keski-ikäni välitilinpäätös kesti kauan että saisin siitä rauhan.

        Elämäni II- uupumus oli todellisuutta.

        Vasta yksi viikko sitten havaitsin että pitkästä aikaa heräsin levänneenä, eli alan olla toipnut. Olen yhden viikon ajan herännyt levänneenä.
        Minä en ollut oikein kunnossa, vaan podin uupumusta ja uupumusta seurannutta masennusta.
        Kaikki ei johtunut 10- vuoden takaisesta tilanteesta vaan stressin aiheuttajaa kertyi lisää, joka esti toipumista 10- takaisesta tilanteesta.

        Lyhyesti sanoisin että pitäisi antaa olla 30-40 vuotta vanhat 1970-1980 luvun nuoruuteni seikkailut, ja 1980 luvun lopulla ollut mielenhäiriökin.

        Minä olin lujilla monin tavoin nuoruudessani. Menin 17 vuotiaana työelämään, ja paljon työn, -nuorelle vaativien työtehtävien ohessa koulutin itseäni Markkinointi-. Instituutin yliopistokursseilla. Tuosta kertyi 1980 luvulla 2,5 tutkintoa sieltä.
        Vaihdoin työpaikkoja, oli monenlaisia työpaikkojen ongelmia, minusta riippumattomiakin, ja olin sitten stressin ja työuupumuksen vuoksi vaikeuksissa jo 30 iässä.
        Lääketiede ei osannut tunnistaa 1980 luvun lopulla työuupumusta, ja olin vaikeuksissa sitten monin tavoin.
        Olin jonkunlainen työnarkomaani, jolla oli nuorelle henkilölle tavallista vaativimpia työtehtäviä myynnin ja markkinoinnin parissa. Ja tuota työtä oli paljon.
        En koskaan levännyt. Naisseuralaisen löytäminen sitten vei aikaani liikaa enkä ehtinyt enää mihinkään, ja suhde meni stressin vuoksi.
        Tusina luottamustehtäviä aiheutti jotkut pitkäkestoista stressiä joidenkin ihmissihdeasioiden vuoksi. Jotkut teettivät paljon työtä, ja jotkut muuta huolta.

        Olen eläkkeellä, ja senioripäiviä mietin. Jos haluaisi harrastuksissa saavuttaa jotakin hyvää, pitäisi keskittyä yhteen asiaan, mutta harrastuksiakin on liikaa.
        Yhä rakastun naisiin vielä. 50- villityksessä 47-53 rakastuin 4-5 naiseen.
        Olin liian varaton, ja liikaa ikää niin hienoille naisille mihin minä rakastuin, mutta talous on erinomaisessa tai hyvässä kunnossa minulla. Talouden erinomaisessa kunnossa oleminen ei tarkoita omaisuuden määrää, vaan sen hallintaa.

        Juoksen tunnin juoksulenkin toistaiseksi joka päivä jo kuukausien ajan.
        Piti aloittaa pakkotreeni että voisin harrastaa vielä matkapyöräilyä.

        Minulla ei ole moraalista syyllisyyttä 30 vuoden takaisiin nuoruuden temppuihin.
        Tervejärkinen ihminen ei moralisoi 30 vuoden takaisia 1980 luvulle kuuluvaa.
        - En tarkoita tässä Sinua.



        Siunauksia
        Jari Laurila
        keskustelija


    • myöhästyjä

      Onneksi olkoon!

    • Keksustelija

      Onnexolkoon!

    • hallenlyyjaa

      Taas se viiva pihalle ja hypätä yli ja jättää entinen taakse. Uusi aamu.
      Se helpottaa. Eikös tämä aleksi sinua neuvonut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe