Onko tietoo kuka myy koiraa torissa "Tytsy" -nimim

Seropi18

Onko kellään tietoo kuka on tää sekarotuisen koiran kauppaaja Torissa joka myy koiraa Tytsy -nimimerkillä Hesassa ?
Alkaa vaikuttaa siltä, et myykö edes omaa koiraansa .......... Vastaa sp:hen hyvin nihkeesti ja ihme selityksillä .

15

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysymyyjältäitseltään

      Tottakai täällä tiedetään nimimerkin perusteella kuka koiraa myy... Ja jos joku tuntisikin, niin nimenkö sinä tässä haluaisit kuulutettavan?

      • Rentukkavaan

        Nimi ois kiva, et tietäs kenen kanssa asioi, mut tää pelaa vaan nimimerkin takana........


    • EpäilenVähän

      Jos ilmoitus on se, jonka minä löysin, niin ihmettelen sitä, miten vainoharhainen voi ihminen olla... Löytämässäni ilmoituksessa on koirasta kuva ja torin ilmoitusten mittapuulla myöskin hyvinkin tarkka luonnekuvaus myytävästä koirasta. Ei kai kukaan toisen koiraa myyvä niin hullu olisi, että ihan väkisin yrittäisi kiinni jäädä. Eiköhän ne pöllittyjen koirien myyjät jätä kuvat laittamatta ja muutenkin pyri ilmoitukseen, josta oikea omistaja ei omaansa tunnista. Että jospa se nihkeys johtuu vain siitä, että olet rasittava?

      • etsikuva

        Googlessa lienee menetelmä, jolla voi chekata onko sama kuva julkaistu jossain muualla? Siitä on hyvä lähteä.


      • äläselitä
        etsikuva kirjoitti:

        Googlessa lienee menetelmä, jolla voi chekata onko sama kuva julkaistu jossain muualla? Siitä on hyvä lähteä.

        No tsekkaapa äläkä muita neuvo muka fiksumpana. No mitä olit löytävinäsi?


    • mävaan66

      Tsekkaappa aloitettu keskustelu koiratorissa myytävistä sekarotuisista...
      En kanssa ymmärrä miksi myydään nimimerkeillä jotain ylipäätänsä... Itse ainakin koiranpentuja myydessäni pystyin kyllä omalla nimelläni esittäytyyn.
      Käsittämätöntä on tämä koirien myynti...tässä viimeviikkojen aikana olen seurannut useampaa sivustoa omista tarpeista johtuen niin ei hyvää päivää. Samaa koiraa myydään eri nimimerkeillä, eri puhelinnumeroilla,eri sähköpostiosoitteilla...mikähän siinä sattuu olemaan se idea? Tähänhän voisi toi yksi kommentoiva älypää vastata.
      Ja mitä tulee noihin alkuperäiseen kommenttiin kommentoivista niin se koira taisi älähtää johon kalikka kalahti.

      • höpöhöpönpöö

        No sinähän älypää olet.

        Miten jaarittelusi samaa koiraa eri nikeillä ja yhteystiedoilla myyvistä henkilöistä liittyy aloituksen myynti-ilmoitukseen mitenkään? Minäkin etsin sen käsiini tämän aloituksen luettuani, eikä missään näyttänyt olevan mitään vikaa. Samaa kuvaa ei googlen kuvahaulla löytynyt yhtään mistään muualta netistä ja ilmoitus oli kaikin puolin asiallinen. Jotain järkeä siinäkin, että kaikkialla pitää nähdä salaliittoja ja asiattomuuksia. Sekohan sinä olet.


    • mävaan66

      seko tai en... salaliitto taikka ei mutta viittasin vaan näihin ihmeellisiin myynti-ilmoituksiin. Mielestäni vaan hieman haiskahtaa jos samaa koiraa myydään samalla palstalla eri yhteystiedoilla ja googlettamalla sama ihminen myy miljoona muutakin yhdistelmää. Oikeassa olet ettei tämä tytsy liity vastaukseeni milläänmuulla lailla kuin tuo jo mitä tuossa aiemmin ihmettelin. Ja mielestäni ihan asiallisesti kommentoin niin en oikein ymmärrä tuota agressiivisuuttasi, mikä tässä noin iholle meni? Ja et kuitenkaan pystynnyt kommentoimaan asiaa että miksi ei voida rehellisesti käyttää omaa nimeään myydessä oli se sitten koira tai kiertovesipumppu.

      • höpöhöpönpöö

        Ei luulisi olevan hankalaa ymmärtää, mutta selvennänpä vielä: sinä kommentoit juuri tähän aiheeseen ja väitit tähän kommentoivien ovan "älypäitä". Väitit myös, että "se koira älähti, johon kalikka kalahti". Jos tuo kaikki ei viittaa siihen, että pidit aloituksessa mainittua myynti-ilmoitusta asiattomana, vaikka tuskin sitä näit, niin mikä sitten?


    • Mävaan66

      Ehkä mua hieman sieppas toi sun vmäinen tyyli vastata kun ihminen asiallisesti täällä jotain kyselee. Heti ollaan hankkimassa vainoharhaiseksi jne. Et yhäkään pysty kommentoimaan miksi pitää jotain nimimerkillä myydä eikä rehellisesti omallanimellä...

      • höpöhöpönpöö

        Mikä vmäinen tyyli vastata ja mihin?! Ota huomioon, etten olevastannut tähän aiheeseen ennen tätä päivää enkä millään muulla nimimerkillä.

        Minua sen sijaan sieppasi sinun tyyli VAINOHARHAILLA asiasta, josta et selvästikään ollut hitustakaan perillä.

        Pidätän oikeuden kommentoida ihan siihen, mihin haluan. Tässä tapauksessa halusin kommentoida siihen mutinaasi, joka koski aloituksessa mainitun myynti-ilmoituksen asiallisuutta sekä siihen, millaisia "älypäitä" edelliset kommentoijat sinusta ovat, vaikka todellisuudessa sinä olit se älypää, jolla oli vellit ja muusit sekaisin.


    • Mävaan66

      No sorry sitten... luulin että kommentoit tuolla toisellakin nimimerkillä joka ketjun aloittajaa sanoi vainoharhaiseksi sekä rasittavaksi. Lopetan osaltani kommentoinnin tähän koska ilmeisesti kuvittelin että keskustelua voi jatkaa ja tuoda samaanaiheeseen liittyviä kokemuksia julki. Aiheesta tiedän paljonkin vaikka toisin väität... joo en koskaan ole sanonutkaan että olisin lukenut ko. Myynti-ilmoituksen mutta valitettava tosiasia vain on se että vastaavanlaisia tapauksia on lukuisia ei ehkä nyt varastettujen koirien myyntiä mutta myyntiä mistä lienee tulleiden koirien myyntiä ja ehkä ei torissa mutta esim. Koiratori.fi sivustolla 95% on suoraan jo ilmoituksessa kerrottu että Virosta ja loput täyttä sontaa.

    • Enostaisi

      Tiedän vähemmistö ryhmään kuuluvan tyypin joka vaihtaa koiraa vähintään kerran kuussa,eli myy entisen tuossa kuppilan nurkalla,on ollut Australian paimenkoira,kaikki vartio koirat ja kun metsästys kausi alkoi löytyi varastosta vähän joka makuun.Ajelee umpipakulla ja oli kuulemma vähällä saada Tullin pentukoiran,vaan kymmenestä sekunnista kiinni kun tullin koiraohjaaja nappasi tyypin. Oli kärähtää kerran kun myi ahneelle rikkaale muijalle ja sattui niin että minirotuinen oli tiineenä ja asiakas käytti eläinlääkärissä ,sirut löytyi ja entinen omistaja mutta tyyppi ei tunnustanut ja pääsi kuin koira veräjästä.Nyt viimeksi näin Collien kanssa ajelevan,että kyllä kauppa käy kun pokka pitää.

      • Enostaistommoseltakoiraa

        No huh huh! Aina löytyy näitä jotka tienaa toisten koirilla:( En ite ostais tollaselta koiraa!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe