En kehtaa harrastaa

19vuotias

Hei! Olen 19 v miehen alku, jolla on ainakin omasta mielestään ongelma. En kehtaa harrastaa seksiä, koska minusta penikseni on siihen liian pieni (pituus 10-11 cm ja ympärys 11 cm). Penikseni on myös hyvin pienikokoinen löysänä, joten en halua käydä esim. julkisissa uimahalleissa tai saunoissa. Muutama vuosi sitten ikäiseni pojat ovat oikeasti maininneet tästä saunassa minulle ja se tuntui olevan itsetunnolle kova paikka.

Muuten olen saanut ihan hyvät kortit elämään: olen 185 cm pitkä, omasta mielestä komea :D ja olen treenannut itselleni kohtuullisen hyvän vartalon. Mahdollisuuksia seksiin minulla on ollut, mutta olen kuitenkin perääntynyt niistä joka kerta, koska pelkään tuottavani pettymyksen.

Vituttaa, kun monesti tuntuu peniksen koon olevan naisille todella tärkeä juttu, vaikka siihen ei voi miehenä vaikuttaa yhtään :(

Halusin vain jakaa tämän kaikille ja olisi todella kiva, jos kirjoittaisitte omia kokemuksia tai neuvoja alas.

10

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokenutnainen__

      Parhaat orgasmini olen kokenut juuri tuon kokoisen vehkeen kanssa. Tärkeintä on kalun kovuus, miehen halukas asenne ja taito käyttää kaluaan ja lantionpohjalihaksiaan.

      G-piste sijaitsee lähellä emättimen suuaukkoa, joten tuo pituus riittää oikein hyvin siihen osumiseen. Samalla kun 'nostat' vielä lantiotasi naisen häpyä vasten, jolloin klittakin saa samalla osumaa, niin nainen saa tuplakiihotuksen ja orgasmi alkaa olla taattu. Nämä ohjeet pätevät kasvot vastakkain rakastelussa. Takaapäin voit vaikka samalla stimuloida hellästi klittaa, mikäli nainen sattuu siitä pitämään. Opettele tuntemaan, mistä naisesi tykkää, jotta osaat tyydyttää hänet.

      • kiikkiii

        ja tämän oli kirjoittanut mies, hi, jäit kiinni


    • cklbxz

      Munani pituutta en kyllä ole koskaan osannut hävetä, vaikkei se missään rehvastelumitoissa olekaan.

      Oman kehonsa hyväksyminen on joskus vaikeaa mutta helpottaa elämää rutkasti. Omien luonneominaisuuksien kanssa "Opettele hyväksymään itsesi!" on vähän hähmäinen neuvo, koska käyttäytymistä voi muuttaa; ruumista yleensä ei.
      Joskus on vain hyväksyttävä se että toinen saattaa kokea epämiellyttävän yllätyksen kun huomaa että olen mikä olen. Ei ole sinun vikasi jos muija on odottanut metrimoloa.
      On muuten aikas "homoa" kommentoida toisen munan pituutta saunassa. Jokainen yhtään sivistynyt ihminen tietää että lepopituus ja erektiopituus korreloivat vain vähäsen, ja että kylmän uimaveden jälkeen kaksi cm on ihan normaalia.

    • ccfghh

      ja mulla on itsellä erektiossa komeat 5 cm

    • mulkkushow

      Muna on liika pieni jos sillä ei seksi onnistu. Naisen orgasmien saamiseen molon koolla ei fysikaalisesti ole juurikaan merkitystä jos tuota pohtii. Toki voi olla ettei kaikki naiset kiihotu ajatuksesta pienimunaisen kanssa touhuamisesta mutta tuolle nyt ei vaan voi mitään.

      Olen kyllä itsekin huomannut tuon saunapälyilyn nykypäivinä ja mun puolesta pälyilkööt kunhan istuvat jalat yhdessä lauteilla, mä en sellasta homotouhua saunassa kattele. Ei ole onneksi tarttenut kelleen vielä sanoa.

    • elvistellen

      susvunjatkamiseen triittää, riittää naisen tyydyttämiseen, naisen g.piste jossain 3-4 cm, loppu kiinni psyykkeestä

    • Hsjkehdjsl

      Sä saat kaikki päivät olla ja elää täällä, mutta häpeät oman hepin koota..
      Lakkaa häpeemästä ja itsevarmasti nussimaan vaan naisia. Naiset harvemmin arvostelee miehen penistä ja jos arvostelee suosin heivaamaan sellaisen naisen suorilteen pois elämästä.
      Seksissä merkitsee eniten itsevarmuus, halu ja intohimo. Ei kalun koko. Ja tuolla peniksellä onnistuu varmasti paneminen hyvin, kun ei tuota kipua missään asennossa.

      Oman mieheni penis on hieman liian pitkä ja se tuottaakin kipua joissain määrin. Vaikka nautin kivusta hieman, välillä toivon sen olevan lyhyempi.

      Älä stressaa loppupeleissä noin mitätöntä asiaa. Jos olet muuten itsevarma, komea ja kohtelias ei naista enää siinä vaiheessa kun sänkyyn pääsette kiinnosta pätkän vertaa munasi koko. Häntä kiinnostaa vain ajatus, että saa sinua.

      • tyhmäidiootti

        Luuletko sinä tauno, että se olis tämänkään ketjun alottanu jos sillä olis itsevarmuutta???????????????Halooooooo. Ei voi olla itsevarmuutta jos ei ole kalussa mittaa/potenssia.


    • minttu200

      Mulla asiakkaina pieni kokoisia , mutta mulla on siihen ratkaisu jo kuukaudessa.
      [email protected]

    • uuups

      Ootko miettinyt ikinä miten naiset pystyy käyttää tamponeja tai kuukuppeja? Aivan, emätin on tunnoton sieltä syvältä joten ei sillä koolla ole väliä. Eiku vaan harjottelemaan siitä! Käytä suuta ja sormia. Älä hosu tai ujostele, käsittele varmasti mutta hellästi.

      Ei se koko ole naisille tärkeintä vaan kliseisesti että miten sitä käytetään. En ole ikinä puhunut kavereideni kanssa miesten vehkeistä. Ei mitään käsitystä onko jonkun miehellä tosi iso tai pienempi. Yks ystävä joskus kyllä avautui kun sen mies ei ole seksistä kiinnostunut. Tosin ollaan jo 30-kympin molemmin puolin, nuorempien avoimuudesta en tiedä.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1499
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      66
      1398
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      34
      1363
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe