Menetin poikuudet tädilleni

tädinpoju

Olin siirtynyt kaupungissa olevaan lukioon opiskelemaan. Syksy oli sujunut opiskelun suhteen joutuisasti. Asuin setäni perheen luona, tai ei perhettä enää ollut kotona serkkujeni lähdettyä opiskelemaan muualle. Setäni Antero ja hänen vaimonsa Helena olivat asuneet yhden talven jo kaksistaan, ja Helena olikin ehdottanut asumista heidän luonaan. Minulle asuminen tutussa paikassa oli ollut hyvä ratkaisu. Äitini ei tarvitsisi niin paljon murehtia, kun tietäisi poikansa asuvan turvallisessa paikassa.

Sain olla hyvin paljon omissa oloissa isossa omakotitalossa. Antero oli hyvin paljon työnsä vuoksi poissa kotoa ja Helena ei liiemmin hössöttänyt turhilla puheillaan. Kaiken olisi pitänyt olla siis hyvin. Vaikka huoneeni oli omakotitalon yläkerrassa, niin kuulin nytkin alakerrasta ikävältä kuulostavaa ääntä. Antero oli tullut illalla kotiin muutaman päivän työmatkan jälkeen melko tuiman oloisena. Hän oli tiuskinut Helenalle vähän joka asiasta, ja olin ihmetellyt iltateetä juodessani setäni käytöstä. Olin nukahtanut hetki sitten, mutta heräsin johonkin ääneen ja nousin ylös sängystä.

Jäin kuuntelemaan yläkerran rappusten viereen korvat tarkkana pimeässä seisten. Kuulin kuinka Helena pyysi Anteroa olemaan tekemättä sitä…, hämmentyneenä kuuntelin Helenan tukahdutettua ääntä ja pehmeän tömähdyksenkin vielä. Kuului epämääräinen vingahdus ja kankaan kahinaa yllättävän selvästi. Pian alkoi kuulua ähinää ja muuta sen kaltaista ääntä josta en voinut erehtyä. Minua alkoi hävettää salakuunteluni, mutta en saanut itseäni liikkeelle poistuakseni paikalta. Tajusin kyllä mitä makuuhuoneessa nyt tehtiin. Hetken kuluttua huoneessa tuli hiljaista ja kuulin Anteron huokaisevan ja liikahduksen jonka näin mielikuvituksessani selvästi. Olin jo poistumassa paikalta, kun kuulin askeleita makuuhuoneesta ja näin pimeässä hahmon menevän vessaan, tumma hahmo aivan kuin nyyhkäisi pimeässä. Kuulin käsisuihkun kohinan ja ymmärsin, että Helena oli äsken kävellyt pimeässä vessaan. Minulla oli voimakas erektio, kun tajusin mikä tilanne oli. Tässä kaikessa oli nyt jotakin outoa, joka hämmensi minua melkoisesti. Palasin hiljaa huoneeseeni ja tyydytin itseni pimeässä uneen.

Olin jo unohtanut tuon tapauksen, kun se toistui muutaman viikon kuluttua. Kuuntelin jälleen aitiopaikallani rappusten yläpäässä. Tiesin olevan tyhmää olla tällä tavoin tarkkailemassa läheisten ihmisten toimia. Sydän hakaten kuulin selvästi voimakkaat massahtavat äänet ja Helenan tukahtuneet kiljahdukset ja anovan pyynnön Anterolle lopettaa. Poistuin kuuntelupaikaltani Helenan tullessa jälleen vessaan nyyhkivänä hahmona. Makasin vuoteellani jotenkin kiihottuneena, mutta en tuntenut tarvetta tyydyttää itseäni, tajusin liian selvästi mitä Antero teki Helenalle. Jossakin vaiheessa nukahdin herätäkseni aamulla tokkurassa. Minun olisi pitänyt tehdä tietty kirjoitelma valmiiksi, mutta se tuntui aika etäiseltä puuhalta juuri nyt. Lähdin pyjamassani vielä ollen alakertaan katsomaan jotakin suuhunpantavaa.

Olohuoneessa oli telkkari auki, mutta ketään ei näkynyt ja lähdin sulkemaan tv:tä. Huomasinkin Helenan nukkuvan sohvalla, en vain ollut nähnyt häntä oviaukolla seistessäni. Helena nukkui selällään tyyny puristuneen rintaansa vasten aamutakki yllään. Astuin hänen lähelleen ja huomasin takin liepeen paljastavan paljasta reittä ylös alushousuihin saakka. Nielaisin kuuluvasti nähdessäni mustelmat Helenan reidessä. Kuin isot sormenjäljet olivat reidessä painautuneina tummina ja rumina. Helena liikahti ja takki avautui paljastaen vatsan jossa näkyi samankaltaisia, mutta vain punertavia jälkiä. Nielaisin uudelleen ja polvistuin Helenan viereen peitelläkseni hänen vartalonsa sohvan selkänojalla olevalla huovalla. Sain huovan Helenan päälle, kun hän heräsi.

– Huomenta Tomi.., ah sinäkö peittelet minua, kiitos.., minä nukahdin tähän..
– Huomenta joo.., ajattelin peitellä sinut, kun nukuit ja sinun.. äh…
Helena vilkaisi pelästyneesti kuin vasta nyt tajuten, että osan hänen vartalostaan oli täytynyt näkyä minulle.
– Eh.. kaaduin yöllä vessareissulla.., Helena alkoi selittää.
– Joo.., kuulin sen.., tokaisin ajattelematta, että näin Helenan väite kaatumisesta osoittautuisikin valheeksi.
Jostakin kumman syystä olin polvillani Helenan vierellä ja käteni oli osin huovan alla ja kämmenpohjani kosketti hänen toista rintaansa. Tilannetta vain pahensi yrittäessäni vetää kättä pois, kun Helena yritti nousta juuri samalla hetkellä istumaan. Käteni kosketti hänen rintaansa kunnolla ja tunsin kuuman ja pehmeän rinnan ihanuuden kättäni vasten lyhyen hetken ajan. Tilanne muuttui vielä radikaalisti, kun tajusin tapahtuneen ja yritin vetäytyä kosketuksesta ja Helena painui takaisin makuulle. Käteni osuikin suoraan hänen reisiensä väliin.

Tunsin punastuvani entisestään, kun tajusin aikuisen naisen karvoituksen kosketuksen housujen läpi sormissani...

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.koeajo.com/insesti/menetin-poikuudet-tadilleni/

8

5628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiimtap

      Uuh miten kiihottavaa luettavaa

    • lastilasse

      Tälle lensi aamupäivän lastit

    • toskii

      Tosi kiihottava tarina

      • nojaapuu

        No jaa


    • Kaunis tarina.
      Itse menetin poikuuteni tätini miehelle. Miehen taipumus on suvun varjeltu salaisuus. Jotain mistä vanhemmat kuiskuttelee keittiön pöydän ääressä lasten mentyä nukkumaan.

      • partasenvisti

        Mut ite huutelet täällä, senkin vastenmielinen läski.


      • partasenvisti kirjoitti:

        Mut ite huutelet täällä, senkin vastenmielinen läski.

        En ollut vastenmielinen silloin tädin luona. Eikä läski haitannut kun työntelit menemään. Hyvin upposi kuten varmaan muistat.
        Vituttaako nyt kun hoidit sen kämpän mulle. Olisit vaan tyytynyt hoitelemaan minua.
        Jk. Tädin takia en yksilöi sinua. Ole huoleti.


    • kolmasmieliovenpieli

      Jotenki tykkään tästä teemasta ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe