Lihavat naiset ja mamumiehet

KaunisNainen12

Mistä johtuu että usein näkee tällaisia pariskuntia joissa nainen on kantasuomalainen, ruma ja lihava ja mies taasen on afrikkalainen tai Lähi-Idästä kotoisin, ja vartaloltaan normaali/urheilullinen?

19

1111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rättiperse

      Olen epätoivoinen, ja kyllä olen ruma ja lihava. Siksi olen afrikkalaistaustaisten miesten kanssa ollut yhdessä ja hankkinut lapsia. Ehkä olen tullut huijatuksi näiden miesten toimesta mutta en välitä. Tällä hetkellä olen sinkku ja etsin tummaihoista miestä.

      • Rättiperse

        Olen myös aika huono trolli


    • pensselitäti

      Se, että näet mainitsemasikaltaisia pariskuntia, johtuu varmaankin siitä, missä liikut ja myös siitä, mihin kiinnität huomiota. Mistä luulet sen johtuvan, että minä näen eniten pariskuntia, joiden kumpikin osapuoli näyttää suomalaiselta, ja toiseksi eniten pariskuntia, joiden osapuolet näyttävät olevan ulkomailta, mutta molemmat samasta maasta?
      Ettet vain olisi kateellinen? Ei kannata.

    • HkiTuula

      Työni kautta näen tällaista paljon... Sääliksi käy molempia osapuolia.

    • 6856

      Jos suominainen vaan haluaa pitää hauskaa? Mene Thaimaaseen niin näet rumia lihavia äijiä jotka kulkevat hentojen thaityttöjen kanssa. Mitä eroa tässä kuviossa? Ei yhtään mitään.

    • Veronmakselia

      Maksaja.

    • mustanmunanviehätys

      " Jos suominainen vaan haluaa pitää hauskaa? Mene Thaimaaseen niin näet rumia lihavia äijiä jotka kulkevat hentojen thaityttöjen kanssa. Mitä eroa tässä kuviossa? Ei yhtään mitään. "

      Se iso ero siinä on, että kun tämä matumuna lopulta kyllästyy tähän siiderivalaaseen täällä ja huomaa että eihän hänen tarvitse elää alistetussa asemassa siderivalaan tossun alla, niin siihen saakka ja siitä eteenpäin matumunasta on kerennyt kertyä tällekin yhteiskunnalle huomattavia kuluja veronmaksajien piikkiin maksettavaksi, eli tällä hetkellä valtion lisävelkaantummista, sitä se tarkoittaa.
      Thaimaan reissuilla käyvistä jos ne joskus tuokin tullessansa sorjan thaikkunaisen tänne, vastaavaa kuluerää muulle yhteiskunnalle heistä ei käytännössä tule kuin mitä tulee näistä matumuna/siiderivalas yhdistelmistä täällä. Se matumuna kun ei tule iän kuuna päivänä itseänsä täällä elättämään, eikä taatusti lähde täältä vapaaehtoisesti pois kun kerran tänne onnistuu jankkiutumaan.

      • hmmp

        Tjaa. Mua ainakin pidättelee Suomessa lähinnä se, että olen syntyperäinen suomalainen. Muuten varmaan olisin muuttanut jo kauan sitten, ja todennäköisesti vielä muutankin, kunhan saan kielitaitoani vähän petrattua.


      • hohhoijaaaa

        "Mustanmunanviehätys" hokee MV-lehden edustamaa Kremlin propagandaa


    • artisti2020

      Yltäiskö mamuilla paremmin hötteikön läpi....

    • Siiderivalasmysteeri

      Ei riipu etnisyydestä tuo(kaan) asia. Just näin Savitaipaleen torilla 2 aivan armotonta kantasuomalaista läskiamatsoonia, joiden ruikulat ukot tuli perässä vähän matkan päässä. En tiedä mistä johtuu, mutta vaikutti siltä että läskit sotanorsut jotenkin imee miehistään massan ja elämänilon. Kuten avaruudessakin suuremman kappaleen painovoima saa pienemmät kappaleet kiertämään itseään ja joskus imevät näiden aineen itseensä. Ihmisten tapauksessa jäljelle jää valtaisa omahyväinen siiderivalas ja alistunut tikku-ukko.

    • Säästyykuluja

      Ne siiderivalaat panisi metsänpeikkoakin, jos vain mahdollista. Hankkisivat ennemmin dildon, niitäkin saa mustina. Ei tule sitten tauteja ja raiskauksia, eikä kuluja meidän piikkiin. Seksinukkejakin saa mustina.

    • Mirekisu

      Tiedän just mitä tarkoitat! tiedän monia pariskuntia lihava suomiakka irakin kurdi. Otan frendeiksi niitä akkoja mutta vaan bileisiin vaan kännissä jaksan katella koska olen itse hoikka ja pidän hoikkuuteni en syö suklaata en mitään rasvaa. Niiinhän se on moni pakolaiskeskuksen oleskeluluvaton mamumies näkee Suurimman tilaisuuden tulleen ja iskee kynnet kii Heti kun on joku vähänkin heille puhuva akka baarissa! niin jos saisivat vaikka akan paksuksi saisivat pienen mahdollisuuden saada jäädä Suomeen, he tietävät sen. Onneksi frendini käyttävät kuitenkin ehkäisyä, joten ei oleskelulupaa, ei pikkumamuja elätettäväksenne ;)

    • Onkstääjotenkinuuttanyt

      Ihan sama kun näkee ruman vanhan äijän nuoren thai naisen tai jonkun muun köyhästä maasta tuodun kumppanin kanssa. Näitä miehiä ei kukaan ihmettele. Vanha mies ja nuori nainen on sekin kahden kauppa. Lihava nainen ja mamu mies sama kahden kauppa. Eivät ne rakkaus suhteetkaan kestä. Se on säkää että sitten löytyy niin yhteinen sävel että viihdytään pitenpäänkin yhdessä.

      On se kamalaa kun ei saisi olla lihava eikä saa vanhentua. Lihava ja/tai vanha nainen näyttäisi olevan yhteiskunnan pohjasakkaa tässä ulkonäkö kaikkein tärkein yhteskunnassa.

    • Sihijuomashh

      No jos mä vastaisin provosoitumatta oman tarinani.
      Tapasin mieheni ollessani 21v, en siiderivalas, mutta melkoinen valas kyllä. Vaikka suklaavalas. 😂 Mieheni on kaakkoisaasiasta. Olin just valmistunut, eronnut suomalaisesta poikaystävästä, pettynyt 6000 kertaa kaikkiin miehiin ja ajattelin ettei kukaan mua halua, paitsi joku häiriintynyt kusipää, kuten exäni. (Okei, okei, kaikki exät täyttää kyseisen kriteerin, mut tää tapaus oli todellakin ainutlaatuinen!)
      Välikertomuksena kerron, vaikka se ei sulle kuulukaan, että olen AINA ollut lihava. Ja muuttaessani kotoa olin niin lihava, etten voinut uskoa et ihminen niin paljon voisi painaa (190kg). Laihduin kotoa muuttamisen jälkeen lähemmäs 25kg, mut sillä ei mitään merkitystä ollut muulle ku mun elimistölle, koska olin edelleen valtaisa.
      No sit oli kesä ja mä olin vittuuntunu pikkukaupungin meininkeihin ja siihen etten päässyt töihin ja muutenki. Vietin paljon aikaani Vantaalla ystäväni luona, jonka mies oli tuohon aikaa ulkomaalainen. Eräissä juhlissa tutustuin moneenkin mieheen ja voi taivas sitä lirkuttelun määrää. Sellaista hattaraa et oksat pois.
      Mun nykyinen mies oli siellä kans, mut ei lirkutellu. Juteltiin niitä näitä toki illan aikana välillä, hän oli selvä ja mä koko ajan yhä enemmän kännissä. Annoin hänelle numeroni ja sanoin et mennää vaikka sieneen. 😂

      Seuraavana päivänä mies soitti ja pyysi ulos. Menimmekin sitten syömään jne. Hän kertoi saman illan aikana tilanteensa, että jotta voisi jäädä Suomeen, tarvitsee oleskeluluvan ja sitä varten pitäisi mennä naimisiin . Mä aattelin et ok, sopii mulle. Muutin kesän aikana Helsinkiin hänen kanssaan ja menimme syksyllä naimisiin. Tein avioehdon ja muutenki selväksi, että parasta olla ihmisiksi.

      Alusta asti mä viehätyin hänen hyvän ulkonäön lisäksi avoimuudesta ja rehellisestä lähestymisestä. Hän oli ollut Suomessa 3v, tehnyt töitä ja ollut ihmisiksi. Antoi mulle 2000€ kun muutimme yhteen, että voin ostaa kaiken mitä koti tarvitsee. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen tapasimme joka päivä ja suhde muuttui nopeasti seurusteluksi. Toki ajattelin, että on mahdollista et hän häippäsee ku sopiva hetki on, mut aattelin myös et siinähän häippäsee, kyllä mä selviän.

      5v jälkeen hänellä oli pysyvä oleskelulupa, mut eipä häipännyt. Nyt meillä on kouluikäinen tytär ja olemme olleet yhdessä 14v. Hän ainakin vaikuttaa onnelliselta, mä olen onnellinen. Nyt yllättyisin suuresti, jos ottais ja häipyisi. Itkisin vuoden.

      Tällä hetkellä olen edelleen melkoinen valas. Painan 125kg, joten huomattavasti vähemmän kuin tavatessamme, mutta olenhan silti todella lihava. Mieheni on komea, urheilullinen, ahkera työntekijä (hankki kielen ja ammatin), hyvä isä ja mahtava aviomies.

      Uskon että monet ajattelee meistä, kuten sinä. Minäkin ajattelen joistakin tyypeistä kuten sinä. Mut ihan sama, ajatellaan musta varmaan aika paljon muutakin ja ihan syystä. 😂
      En syntynyt tänne täyttämään kenenkään ihanteita tai sopimaan muottiin, se ei ketään hyödytä, että miettisin miten voisin sopia juuri siihen lokeroon, joka kaikkia tyydyttäisi.

    • Innostaa

      Lihavat ovat usein mukavia, lempeitä. lämpimiä ja pehmeitä. Tummat ulkomaalaiset taas meidän mielestämme komeita, urheilullisia (hoikkia) ja houkuttelevia....Win-win - tilanne! Mistähän minäkin bongaisin itselleni.. .

      • Ootko ihan tossisasi? :D luultavasti et oo


    • 3333333333333333

      Lihavana saan vain muslimeja. Tai siis saan joo kaljamahaisen suomipojan. Arvaa miksi valinta ei ole vaikea?

    • nurkantakunen

      Tämähän on selvä asia jokaiselle joka hiemankaan on ulkomaalaisten ajatuksista perillä: Sikäläisissä maissa lihavat ihmiset yleensä ovat sitä varakkaampaa väkeä,,ja samassa luulossa sitten täälläkin matu-juipit.Luulevat että lihavuus tarkoittaa varakkuutta myös Suomessa,vaikka toisinpäin juuri asia onkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe