Dingon alkuperäinen kokoonpano palaamassa?

Dingomania

Aika vahvasti on nyt ollut viitteitä siitä että orggis kokoonpano olisi oikeastikkin palaamassa tai ainakin osa porukasta. Tottakai se olisi mielestäni mahtava juttu, mutta toisaalta taas Nipalla on tällä hetkellä helvetin kova kokoonpano ja kuten alla olevasta uutisesta voi lukea ja minkä kaikki on voinut nähdä niin kyllä Nipa on paljon skarpannut. Keikat vetää huomattavasti paremmin ja selvinpäin. Mutta silti jos tälläinen mahdollisuus on että paluu tapahtuisi niin itse sen kannalla kuitenkin olen. Jontun ja Nipan välit lienee kunnossa. Olivat törmänneet sattumalta. Dingon facebook sivuille tuli video missä soittavat kitaraa Jontun kanssa. Ja ilmeisesti se elokuvakin vielä joku kaunis päivä tulee.

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Pertti-Neumann-paljastaa-The-Rasmus-muusikko-ohjaa-Dingosta-elokuvan/1110101

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016080221990392_vi.shtml

20

333

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kepas.s

      Virolaiset ja Lapintie tavallaan pelastivat koko bändin. Dingo oli karmeaa paskaa livenä viimeiset vuodet.
      Tietysti nyt kun on saatu taas bändi kuulostamaan hyvälle ja on nousua uralla niin tokihan sinne on kaikki kynnelle kykenevät tulossa mukaan hämmentämään soppaa.
      Vaan eipä tule onnistumaan.
      Orggis kokoonpanolla ei vain ole musiikillisia edellytyksiä päästä yhtä hyvälle tasolle kuin mitä tamä uusi bändi on.
      Sanotaanko että Rebanen tasoisia rockkitaristeja ei kuitenkaan kasva joka oksalla. Osaan itsekin soittaa Dingo biisejä koska ne on helppoja soittaa, mutta en lähellekään samanlaista rocksoundia saa aikaan kuin Rebane.
      Neumann on melkoisen pöhkö ukko jos tämän uuden bändin päästää käsistään.
      Nähtiinhän se nyt vuosina 1998-2001 että mitään uutta ei orggis saanut aikaan ja keikatkin olivat varsin väsyneitä tapahtumia poislukien eka keikka Espoossa.

    • famousfive

      Jonkin kiertueen Dingo voisi tehdä tuossa alkuperäisessä kokoonpanossa ja jatkaa sen jälkeen virolaisella miehistöllä. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta bändin perustamisesta - olisiko jokin 35-vuotisjuhlakiertue orggis kokoonpanolla paikoillaan?

    • vekkulipojat

      Olen nähnyt 2 vaille kaikki tämän Viron kokoonpanon livekeikat ja uskallan väittää että nämä Virolaiset ja Lapintie ovat todellakin treenanneet noita Dingo lauluja isolla sydämellä ja ajan kanssa, niin hyvältä ne nyt kuulostavat livetilanteessa.
      En usko että nipa on niin kenenkään vietävissä että tätä kokoonpanoa alettaisiin ajamaan alas. Jonttu Virran toki voisin toivottaa tervetulleeksi toiseksi kitaristiksi Rebanen rinnalle koska Jonttu lienee ainoa jolla on soittokeikkoja takana myös viime vuosilta.
      Mutta Rebane on aivan elinehto Dingolle. Mies on rockkukko ja sellaista tarvitaan aina.

      Eli tiivistettynä : On aivan turha lähteä millekään yhden kesän nostalgiatrippi matkalle orggis miehityksellä ja riskeerata tämän hyvän nykyisen orkesterin tulevaisuus. Tällä orkesterilla voi olla hyvä matka yhdessä. Alkuperäisellä se olisi vain taas tunkkainen lyhyt retki 80-luvulle.

    • hupiukko_

      Eihän mikään repane tai muukaan voi olla alkuperäisempi, kuin alkuperäinen Dingo.
      Vaikka bändi soi miten hyvin tahansa, on se silti parhaimmillaankin vain jäljitelmä alkuperäisestä Dingosta.

      Dingolla on vielä yksi valttikortti hihassa: orkkis kokoonpano on levyttänyt viimeksi yhdessä vuonna 1986. Sillä kokoonpanolla uutta musaa kehiin ja se olisi siinä.

    • dingomania

      Joku mainitsi että dingon keikat olivat väsyneitä 98-02. Itse en keikoilla silloin ollut mutta esimerkiksi YouTubesta löytyy pari vetoa vuodelta 2001 ja ei kyllä kuulosta tai näytä yhtää väsyneeltä mielestäni ja soitto kulkee hyvin myös.

      • dingofaniiiigg

        no siitä onkin 15 vuotta aikaa:)) Neukku taitaa olla kuin vieteriukko:) tekis nyt tämän bändin kanssa hommia kun soitto kulkee. Varmaan vituttaisi uusia muusikoitakin jotka ovat laittaneet kappaleet ruotuun jos homma laitettaisiin heti poikki.
        7 päevää ja joku iltapäivälehtien juttuihin ei toki ole mitään uskomista!!!

        Ja jos alkuperäinen kokoonpano palaisi yhteen niin ainoa julkisuusarvo tulisi siitä että ne palaisi uuden levyn kanssa parrasvaloihin. Jos ne vain jatkaisi soittamalla samaa settiä kuin mitä nyt on menty 18 vuotta niin ketä se kiinnostaisi sen enempää kuin nykyinen bändi? minä menisin tällä uudella bändillä etiäpäin jos olisin p.neumann. Rokkenrollia on aina kiva kuunnella livenä kun se soitetaan hyvin niinkuin nyt tehdään:)
        Hyvää loppukesää kaikille.


    • Neumannin_taustabändit

      Jokaisella on ja olkoon omat mielipiteensä. Mutta kait se on aivan se ja sama yleisölle palaako alkuperäinen 3:n, 4:n vaiko viiden miehen Dingo ja millä basistilla.

      Asia olisi eri, jos Neumann olisi kiertänyt ns. omalla nimellään nämä vuodet, mutta kun Dingossa on soittanut 50 ukkoa studio-ravintolamuusikoista eri tason rokkareihin, niin "iso häpeningi jonkun alkuperäisen Dingon paluusta" on kärsinyt aika päiviä inflaation.

    • dingofaniiiiiii

      Toivon todella edes yhden keikan verran että alkuperäinen palaisi tai edes osa siitä... viitteitä kyllä lähiaikoina ollut siihen suuntaan... odotellaan ja katsellaan mitä tulee tapahtumaan!

    • dingoakeikoilleenemmän

      Moi. Mikä muuten on Dingon alkuperäinen kokoonpano? Onko se se missä soitti Vähä-Pesolakin?

      • dingofani

        Eiköhän suuri yleisö tarkoita akuperäisellä sitä famous fiveä. tosin mun puolesta kelpais kyllä sekin kun vielä Eve oli bändissä.


      • famousfive

        Lehdistössä alkuperäiseksi kokoonpanoksi on aina mielletty tuo famous five (Neuman, Virta, Laaksonen, Quuppa, Nuotio) joka keikkaili 1984-1986 ja 1998-2002.


      • dingooooooo

        Samalla tyylillä lavoille kuin kolmas nainen eli kaikki messiin, nipa,eve,pepe,jonttu,quu ja pete. Sit vois dingokin päästä taas suomipop festareille.toki pääsee virolaistenkin kanssa mut hivenen enempi ottaa aikaa.


    • einemuutoin

      Jätkillä fyffet loppu. Ei ne muuten soittais.

    • jfjfjjfjfjfj

      Fyffet ois kuule Suomalaisilta muusikoilta loppu aika nopeasti jos ne ei keikkaa tekis;) No ehkä Scene Nation OY:n Holopainen, Vuorinen, Nevalainen ja Hietala voisivat lopettaa keikkailun vaikka samantien:) Sen verran on Nightwishillä yritys takonut rahaa viimeiset 13 vuotta:) Kyl näiden muiden on keikkaa tehtävä tai sit käytävä päivätöissä. Esim. Kolmannen naisen kokoonpanosta kaikki muut käyvät päivätöissä paitsi Hanhiniemi, hän on ainoa ns. ammattimuusikko siinä bändissä.

      • jjkkkq

        Juu ei mitään merkitystä onko orkkia kokoonpano vai ei. Settilistaa täytyis rukata


    • kyllänäiO

      Ja raskaasti pitää rukata. autiotalo, levoton, sinä ja minä sekä lähetyssaarnaaja tästä setistä. Sitten "uusina" pistoolisankari, via finlandia, valkoiset tiikerit, mirah, kiinanmerellä, pyhä klaani, musta leski, scorpioninainen ja sitten muutama aivan uusi biisi. Nykyinen bändi on pidettävä kasassa ja kovaa treeniä. Siinä ois katettu pöytä sitten taas isoillekin lavoille.

      • VELMIESJABRU

        Palaiskohan sitten tuon ajan 16 VUOTIAAT tytötkin tiukkone tavaroineen....


      • dingoooooo

        Autiotalo kuuluu keikoilla kyllä vähän niinkin joita yleisö odotta sitä tuskin koskaan jättävät setistä pois.


      • 4674534e

        Kirjoittaja varmaankin tarkoitti, että Autiotalo, Levoton tuhkimo, Sinä ja minä sekä Lähetyssaarnaaja olisivat jatkossakin settilistassa.


    • Bgdjdfb

      Ei varmaan tule tapahtumaan. Eikös Quuppa kertoillut jo 3 vuotta sitten että hänen osaltaan soitot on soitettu, ranteet sökönä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe