Yle sortaa suomenkielisiä

Ylen.älyttömyys

Ylen suomenkielisiin sivuihin ei voi kirjoittaa enää kommentteja MUTTA

Ylen svenska-sivut ovat todellinen ankkalammikko, johon lukija ei saa kirjoittaa mitään ruotsalaisuutta tai suomenruotsalaisia arvostelevaa tekstiä. Kaikki kirjoitukset luetaan ja julkaistaan vasta sitten kun nämä kriteerit täyttyvät. Suomeksi sentään saa kirjoittaa.
Mutta uutiset ovat suoraan Ruotsista. Asiantuntijat ovat ruotsalaisia ja poliitikkojen mielipiteitä kysytään suoraan Ruotsista. Suomen politiikoista tuskin kukaan RKP:en ja Kokoomuksen jäseniä lukuunottamatta pääsee ilmaisemaan mielipiteitään. Muiden puolueiden edustajat eivät esiinny kirjoituksissa muuten kuin arvotelun kohteena.
Kirjoitukset ovat muutenkin kuin toisesta ulottuvuudesta. Melkein kaikki suomalaisuus on pannassa. Ainakin mitä tulee muuhun kuin rannikon suomalaisuuteen.
Tämä maailmankatsomus edesauttaa suomenruotsalaisten todellista aivopesua Ruotsin vallan alaisuuteen, koska svenska-sivut pitävät Suomea osana Ruotsia. Nämä sivut alkavat olla kuin jonkin uskonnon tai aatteen, jotka kieltävät todellisen maailman ja käpertyvät vaalimaan jotain jota ei ole olemassa kuin omassa mielikuvissa. En yhtään ihmettele jos täälläkin on niin järjettömiä kirjoituksia kuten välillä on tai miksi RKP:n edustajat puhuvat niin pehmoisia kuin välillä puhuvat. Heillä ei ole muuta totuutta kuin se, mitä he saarnaavat.

17

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • To-tuus

      YLE on suomenruotsalaisten hallinnassa.

      • puhdistukset_aloitettava

        Puhdistukset on aloitettava heti maanantaina!!!!!!!


      • huusiannaa

        YLE ruotsalainen TV-yhtiö joka tehtävä suoltaa suomenkielistä propagandaa. Suomenkielinen ohjelmatarjonta on olemassa YLEssä vain siksi että propaganda pitää olla kohteen kielellä.

        . YLEn tehtävä on vähätellä suomalaista identiteettiä ja kehua ruotsin kieltä. Muistakaa vain "Suomi on ruotsalainen" propagandaohjelma, kokonaista 10 jaksoa suomalaisten vähättelyä.


      • huusiannaa

        Ruotsin kieli ei kuulu suomalaisten identiteettiin koska se nimenomaan erottaa meidät suomenruotsalaisista.

        Ilman ruotsin kieltä meitä ei erottaisi toisistaan, mutta nimenomaan ruotsi on se joka erottaa meidät toisistaan.


    • hbdfbd

      Aikaisemmin svenskayle julkaisi suomenkielisiä kommentteja aiheisiin, joihin ei voinut kommentoida suomeksi, mutta nyt on sekin lopussa. Marit Björkenstein, rkp-läinen ylejohtaja, alkoi kostaa suomenkielisille.
      Suomeksi ei enää voi kommentoida kuin jotain perunasatoa, muuttolaatikoiden täyttämistä tai punkkien esiintymistä.

      • Wahvaa_ruotsalaisuutta

        Ylessä täytyy vannoa uskollisuutta Wahvalle Ruotsalaisuudelle joka ikinen päivä

        .


    • köpenhagen

      Eikä edes minun Tanskan kielisiä tekstejä julkaista, kun nämä eivät ymmärrä toisia pohjoismaalaisia kieli asetuksia. Sama on iltasanomissa ja muutamassa muussa, ei saa julkaista kun näköjään suomen kieli ei tanskalaiselle väänny ihan täydellisesti. Banni pamahtaa niin suomalaiselle kuin muille skandinaavisille ihmisille, näköjään kielestä riippumatta. Dere er altid velkommen prate køpenhagen finske folk.

    • hyväfemma

      Mutta toisaalta, ehkäpä hyvä juuri näin. Tämä tulee mieleen, kun lukee näitä Suomi24:n loppuunmietittyjä ja rakentavia keskusteluja, niin suomenruotsalaisista kuin maahanmuuttajistakin.

    • Bror-Erik1974avec

      Ehkäpä aloittajan koko ongelma juohtuu kielitaidon puutteesta. Talar du svenska
      eller engelska?

      • Naurettavuuksia

        Onko sinun nimesi Möttönen, kun pitää hurri-avecina itseään esitellä? Ei se ole hienoa olla jonkun hurrin seuralainen, etenkin kun hän on jättänyt sinut kuin nallin kalliolle jo päälle neljäkymmentä vuotta sitten.


      • Äkämystys
        Naurettavuuksia kirjoitti:

        Onko sinun nimesi Möttönen, kun pitää hurri-avecina itseään esitellä? Ei se ole hienoa olla jonkun hurrin seuralainen, etenkin kun hän on jättänyt sinut kuin nallin kalliolle jo päälle neljäkymmentä vuotta sitten.

        Pakko todeta, että hiukan olen kateellinen niille, jotka Ruotsia osaavat. Siltikään en kyllä ymmärrä sitä rahamäärää jota lykkäämme tähän kaksikielisyyteemme. Se maksaa miljardeja vuosittain, ja enkä kyllä ymmärrä, miksi ihmeessä, kun rahasta kerran on pulaa.


      • suamalaane
        Äkämystys kirjoitti:

        Pakko todeta, että hiukan olen kateellinen niille, jotka Ruotsia osaavat. Siltikään en kyllä ymmärrä sitä rahamäärää jota lykkäämme tähän kaksikielisyyteemme. Se maksaa miljardeja vuosittain, ja enkä kyllä ymmärrä, miksi ihmeessä, kun rahasta kerran on pulaa.

        Opettele kieli, älä kadehdi. Kaksikielisyys ei maksa miljardeja, se on täyttä potaskaa, itseasiassa siitä on hyötyä maalle, että osaamme kahta pohjolan kieltä.
        Lopeta näiden huusiannien ym. törkypropagandan uskominen, ja käytä omia aivojas.


      • Pakkoruotsitusta

        Miksi suomalaisen täytyy pakolla opetella naapurimaan kieli, vaikka englannilla pärjää nykyään hyvin pitkälle niin Suomessa kuin Ruotsissakin?
        Onko väärin vaatia oman maan valtiolliselta televisiolta omaa äidinkielistä ohjelmaa, kun pieni vähemmistö saa katsella ja kuunnella omalla äidinkielellään omaa kanavaansa aivan rauhassa? Etenkin kun sen vähemmistön kanavalla ei suomenkielistä ohjelmaa ole ollenkaan.
        Mitä ihmettä sitten suomenkielisillä kanavilla tulee ruotsia joka tuutista? Kyllä minä monikulttuurisuuden ymmärtäisin, jos sieltä tulisi muiden maiden ohjelmia kuin yksinomaan pohjoismaista ja etenkin Ruotsista, joissa kulttuuri on hyvin samanlaista kuin Suomessa.


    • kaskummaaa

      Ylen suomenkielisen nettisivuston johtaja on - ruotsinkielinen rkp-läinen!

      • 8_myyttiä_työstä

        "8 myyttiä työstä" alkoi aivan kohtuullisesti kunnes loppua kohti tuli selvästi wahva ruotsalaisuus käskytystä että mamutuksen kaikkia hyviä puolia pitää esittää viimeiset jaksot täysin vailla kritiikkiä


    • hehehhehehshshhs

      SDP sortaa suomalaisia kaikessa ja nuolee rkp:n anaalia kuten letku-paavo lipposen tyhmä akka.

    • Ylen.anto

      Ylen linjassa ei ole enää mitään suomalaista. Aivopestyt rantaruotsalaiset on valloittaneet koko Ylen Helsingin toimipaikan. Tampereen toimipaikka on ajettu alas, sillä se oli kallellaan työväestön suuntaan, kuten koko Tamperekin.
      Sitä ruotsitusintoiset Kokoomuslaiset eivät suvainneet, vaan pienensivät Tampereen toimituksen minimiin. Sitten heille annettiin koko Sisä-Suomen uutisoinnit, että voitaisiin sensuroida ruotsalaisuudelle haitalliset uutiset.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe