Vain Perussuomalaiset piti vaalilupauksensa v 2011

kiitosPerusS

eduskuntavaaleissa. Härskimmin äänestäjänsä pettivät sdp sekä vasemmistoliitto. On hyvä muistaa mennyttäkin ja ottaa opiksi. Jos nykyhallituksessa olisi Perussuomalaisten tilalla mikä tahansa muu puolue kokoomuksen ja keskustan kumppanina niin enemmän leikattaisiin vanhuksilta ( sateenkaarihallitus leikkasi rajusti vanhustenhoidosta), nykyistä helpommin jaettaisiin rahaa Kreikkaan, Suomeen otettaisiin massoittain elintasopakolaisia elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Saamme kiittää Perussuomalaisia monesta asiasta jotka hyödyntävät pieni- ja keskituloisia. Kiitos perussuomalaisten että Suomi on vielä jotensakin itsenäinen vaikka vihervasemmisto tukee kokoomuksen ja keskustan työtä luovuttaa maamme itsenäisyys täysin ylikansalliselle liittovaltiolle .

97

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Esko_Nurmijärveltä

      Tähänpä mielisin lisätä: tilulilulii-tilulilulii.

    • Antipersux

      Jäipä sinulta kertomatta että mitkä persujen vaalilupauksista toteutuivat vuoden 2011 vaalien jälkeen?

      1) Poistuiko pakkoruåtsi?

      2) Eikö Kreikkaan mennyt yhtää tukipakettia?

      3) Estettiinkö varuskuntien lakkauttaminen?

      4) Laukkautettiinko Dragsvikin varuskunta?

      5) Erottiiko EU:sta?

      6) Erottiinko eurosta?

      7) Saatiinko edes EU:n jäsenmaksua neuvoteltua alaspäin?

      8) Loppuiko maahanmuutto?

      Tässä siis muutamia persujen lupaamia lupauksia vuoden 2011 vaaleissa. Moniko niistä meni läpi? Niin ja samoilla lupauksilla mentiin myös vuoden 2015 vaaleihin. Kuinka moni noista on nyt mennyt läpi? Onko Soini esim ulkoministerinä pystynyt neuvottelemaan EU-jäsenmaksuun alennusta kuiten hän useaan otteeseen vakuutti tekevänsä kun tulee jytky 2.

    • Antipersux

      Lisäksi voisit kertoa minkä vaalilupauksen demarit, kommarit, krisselit, vihreät tai hurrit ovat rikkoneet nyt kuluvalla vaalikaudella? Panes luotellen...

      • wdwdw

        EI kai niitä rikkoa pidä vaan toteuttaa jo saldo on se kuuluisa 0 niikuin viime hallitus kaudellakin heillä tosin 2 puoluetta lähti vielä vastuutakin pakoilemaan kun sössivät eka asiat.


    • Hulluaho

      Niin, sehän ei ole lainkaan tärkeää että persut rikkoivat vaalilupauksensa viimeisissä vaaleissa. Aloittajalta unostuivat seuraavat hauskat tosiasiat jotka persut on saanut aikaan:

      -Koulutus leikattiin kuralle

      -Maahanmuutto nousi 850 prosenttia

      -Kansaneläkkeitä leikattiin ja jopa veteraanien tuet vietiin

      -EU sanelee persuille mitä tehdä

      Ja lisää leikkauksia on tulossa.

    • eitotuuspala

      Perussuomalaiset ainoana puolustaa pientä ihmistä !

      • Antipersux

        Jäi sinulta kokonaan kertomatta että missä tämä näkyy muuta kuin sinun mielikuvituksessasi?


      • VerorasitusPienemmäksi

        Kun valtiovarainministeriön ylin virkamies Hetemäki pitää tuloerojen kasvattamista välttämättömänä talouden kasvun aikaansaamiseksi, niin kukaan ei jostain syystä ehdota, että Hetemäen itsensä olisi leikattava verovaroista muodostuvaa palkkaansa vaikkapa usealla tuhannella eurolla kuukaudessa.


      • Siis_ketä

        "Perussuomalaiset ainoana puolustaa pientä ihmistä"?

        No mutta sen ihmisen täytyy olla sitten niin pieni, ettei sitä pysty näkemään kuin elektronimikroskoopilla.

        Kukaan ei ole nähnyt vielä juuri sitä ihmistä, jota persut puolustavat. :)


      • Isä-Veikko.Vennamo

        Paskapuhetta. Persut puolustaa VAIN&AINOASTAAN sairaalloisen lihavan rappiopoliitikkorötösherra Timo Soinin lihavaa kukkaroa ja lihavaa pankkitiliä!

        Suomessa ei ole mitään puoluetta joka puolustaa ns. pientä ihmistä! SMP oli ja meni. LiippariHERRApoliitikko Timo Soini on tuhonnut turmellut ja häväissyt Veikko Vennamon, Eino Poutiaisen ja muiden pientalonpoikaveteraanien perinnön!

        Timo Soini ei osaa edes hävetä, virnuilee vain pettämistään vaalilupauksista. Maan lannaksi kuuluisi moinen Juudas! Maisterismies... HAH HAH!

        Ceterum censeo: "Säätiön" asoiden tutkinta olisi poliisiasia oikeusvaltiossa!


    • Kylläkansatietää

      Aloittaja on aivan oikeassa: härskeimmän takinkäännön teki perussuomalaisten puolue kepuumuksen puudelina heti vaalien jälkeen. Kyllä kansa tietää.

    • äänetkylläkelpaaköyhien

      Jos vasemmisto aidosti haluaisi laittaa köyhien asiat kuntoon, se olisi kyllä laittanut jo. Sdp vasemmistoliitto vihreätkin ovat saaneet alkunsa kommunismista, niiden jälkeläisiä ovat. Sdp skp skdl vasemmistoliitto olleet jo sata vuotta hallituksissa ja silti meillä on leipäjonot ym. Tunteekl kukaan yhtäkään köyhää vihervasemmistoeliittiin kuuluvaa? Kyllä se oma lakkari on vasemmistolaisillekin tärkeämpi kuin köyhän nälkäinen suu.

      • vähän.historiaa

        No sitten hyvinvointiyhteiskuntakin on saanut alkunsa kommunismista. Eli työväenliikkeestä.

        Ei vasemmistolaiset tai mitkään muutkaan puolueet varmaan koko Suomen poliittisessa historiassa ole olleet niin surkeita hallitusvaikuttamisessa ja paskoneet niin pahasti äänestäjiensä niskaan kuin perussuomalaiset.


      • vähän.historiaa

        Turha siis ennätyspetospersun paljon enää jurputtaa muista puolueista. Olisiko vaihteeksi omien tekojen aika? Ai niin, joo - ei...


      • efwfewfeew
        vähän.historiaa kirjoitti:

        No sitten hyvinvointiyhteiskuntakin on saanut alkunsa kommunismista. Eli työväenliikkeestä.

        Ei vasemmistolaiset tai mitkään muutkaan puolueet varmaan koko Suomen poliittisessa historiassa ole olleet niin surkeita hallitusvaikuttamisessa ja paskoneet niin pahasti äänestäjiensä niskaan kuin perussuomalaiset.

        Kyllä on koko viime hallitus ja 6 puoluetta kusetti kansaa lupas maat ja mannut totuus oli että vanhuksilta ja lapsilta leikatiin sdp johdolla eivät tehneet mitään muuta koko vaalikaudella yhtä homolakia vatvoivat lopun ajan mut aika taisi sulla jo kultaa muistot?


      • r2f2432
        vähän.historiaa kirjoitti:

        Turha siis ennätyspetospersun paljon enää jurputtaa muista puolueista. Olisiko vaihteeksi omien tekojen aika? Ai niin, joo - ei...

        Omien tekojen aika no joo mutta missä ne viime hallituksen teot on? aluksi vaikka ne jutan työpaikat? Ei sen puoleen että persut ois olleet saamattomia mutta kun edes mikään muu puolue ei ole saanut mitään aikaan.


    • katsokaamallia

      Perussuomalaiset puolustaa hallituksessa pieni- ja keskituloisia. Perussuomalaiset on maamme ainoa eu euro ja matu kriittinen puolue.

      • hedelmälippis

        Siinä aito loppukevennys suoraan hillotolpalta.


      • Vittu.mitä.paskaa

        Perussuomalaiset. Vittu mitä paskaa.


    • raavi_kunnolla

      Ja nyt persuilla kutisee niin vietävästi alapäässä.

    • war-pig

      Suomen politiikassa ja puolueilla on jotakin tämän tyyppistä oireilua https://www.youtube.com/watch?v=PvRu65FJO5w ollut niin pitkään että keinot taitaa noilla sillä vuosikymmeniä roikkuneiden puolueiden lista olla aika vaihtaa.

      Kun vaan löytyy joku jolla on sitä poliittista selkärankaa kaikkia kohtaa, sekä todelliset auttavat toimet tähän tuuran putkeen mikä sisältää jos jotakin nykyään, vaikka se olisikin edelleen monipuoluejärjestelmä.

      Keskustan tukijoihin kuuluvat kuitenkin maanviljelijät sekä määrätty osa kaupunkien hyvin toimeen tulevista, eipä siinä mitään kannattakoon vaan, persut esiintyi kai pääsääntöisesti demarien ja kommarien korvikkeena, no ei siinä mitään en ole koskaan heille, komuille, vihreille, kokkareille tai pahemmin muillekaan ääntäni antanut jos ei pressa ehdokkaita lueta mukaan.
      https://www.youtube.com/watch?v=ON1tFDUTJww

      Homma on mennyt nyt tähän ulkomailta otetaan työntekijät kun jotain suurempia tilauksia tulee, ne tulee ja tekee, ok. homma selvä, he tekee ne sitten.

      En jaksa enää tapella olemassa olostani täällä, ja selvittää samaa asiaa ties monettako kertaa, tähän on tultu ja tässä järjettömässä oravanpyörässä kuljetaan, kunnes se omalla kohdalla pyörä pysähtyy, ei tarvitse enää päiviä täällä, katsella tai jotain typerää aamukampaa ..... https://www.youtube.com/watch?v=0zpMDwPJHM4

      Verotuksen lisäksi vois laitta leikkaukset ja muut keksinnöt, kun eivät kumppanukset ole enää kertomassa asioita kansalle no nyt on tietty MV ja Uber media mutta ne ei pääse radioon ole ostettavissa levykauppojen hyllyiltä, tai markettien musa osastoilta, sinne sivuille pitää mennä lukeen uutisia, valtamedia kun on mitä on, niin joo mutta urkinta ym. ne on tätä päivää ja nää lippalakki sormi tyypit .. kultaharkot kaulassa, henkilökohtaisine suihkareineen ja muine juttuineen, politiikkojen FRENDEJÄ ja some kavereita, voe .....ti .....ti, siinähän urkkivat.
      https://www.youtube.com/watch?v=VD6zQqlrWEQ

    • Ei.on.Kyll

      Timo Soini ja perussuomalaiset ennen vaaleja viime vuoden maaliskuussa.
      http://yle.fi/uutiset/soini_kreikka-tukea_ei_meilta_heru/7896150
      "– Perussuomalaiset eivät tule äänestämään Kreikka-kolmosen puolesta."

      Ja perussuomalaiset vaalien jälkeen.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081320175100_uu.shtml
      "Terhon mukaan puolueen kansanedustajat äänestivät eduskunnan suuressa valiokunnassa yksimielisesti paketin hyväksymisen puolesta."

      Perussuomalainen vaalilupaus.
      Ei Kreikka-kolmoselle hallituksessa = yksimielinen Kyllä Kreikka-kolmoselle hallituksessa.

      • Luulis, että tuosta jo tyhmempikin tajuaisi. Soinikiima lienee vaan joillekkin liian kova.


    • vähätköyhistäsuomal

      Jos joku muu kuin perussuomalaiset olisi kepun ja kokoomuksen lisäksi nyt hallituksessa niin eiköhän jo neljäskin tukipaketti olisi hyväksytty jotta vain saataisiin olla siellä hallituksessa.

      • ei.mee.läpi.enää

        Tuskin kuitenkaan, ja ainakaan kyykytysloikkaa ei olisi tehty, jos joku olisi vähän niitä köyhiäkin ollut puolustamassa... Sama koulutuksen alasajoon.


      • wdqwdwqd
        ei.mee.läpi.enää kirjoitti:

        Tuskin kuitenkaan, ja ainakaan kyykytysloikkaa ei olisi tehty, jos joku olisi vähän niitä köyhiäkin ollut puolustamassa... Sama koulutuksen alasajoon.

        Kuka niitä olisi muka ollut puollustamassa kun nykyiset oppositopuolueet kyykytti köyhiä ja lapsiperheitä leikkaamalla heiltä viimehallituksessakin? Vai etkö enään muista?


    • Hevosmies.Leif

      Persut on kolmannen luokan mustalaisia. Hevoskansa: Sori siitä.

    • Hallelujaaaaaaaa

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/201214-nakokulma-perussuomalaisten-veropolitiikan-karkihanke-vesittyi

      Mutta autovero poistui??

    • muistilyh

      Demarit, vihervasurit, ovat hallituskausillaan pettäneet aina, miksi kansa haluaa olla hiljaa näistä pettureista, äänestäjän muisti lyhyt,,,

      • tarkista.historia

        Eivät ole pettäneet aina. Persut ovat. Oma muistisi ja tietosi ne taitaa olla aika lyhyitä...


      • r2332r23
        tarkista.historia kirjoitti:

        Eivät ole pettäneet aina. Persut ovat. Oma muistisi ja tietosi ne taitaa olla aika lyhyitä...

        Koko viime hallitus petti kaikki 6 puoluetta ne leikkasi köyhiltä ja lapsiperheiltä vaikka muuta luvattiin ja lopuksi vielä kaksi puoluettä lähti pakoon vastutaan ja tekemiään päätöksiä sinulla se aika kultasi jo muistot näköjään hahahah.


    • pienetkinrahattärkeitä

      Ylevero poistui köyhimmiltä Perussuomalaisten ansiosta jne jne

      • Toi "jne jne" lienee melko turha tuossa lopussa.


      • jenejene

        Se kai viittasi kaikkiin niihin pieniin rahoihin, jotka köyhimmiltä toisaalta vietiin Petossuomalaisten "ansiosta"?


    • äänestäjäevp

      Ei löydy suoraselkäisyyttä edes sen vertaa että rehellisesti tunnustaisi vaalilupausten pettämisen. Sieltä tulee vain pelkkää "en minä mutta ne muut pojat" jargonia.

    • eiTimopettänyt

      En muista Soinin luvanneenkaan 2015 vaalikampanjassa ettei hän mene hallitukseen toisin kuin 2011.

    • pidetäänlupaukset

      Eihän rehelmiset valehtele

    • rehellisyydestä

      Rehelliset eivät valehtele, perussuomalaiset valehtevat.

      99% vaalilupauksista on syöty.

    • totuusontämänäin

      Perussuomalaiset on ainut pieni- ja keskitulosten asioita ajava puolue. Muut esiintyvät köyhien puolueina .

      • Antipersux

        Minkälaisessa kuplassa sä oikein elät? Sulla ei näytä olevan hajuakaan siitä että nykyhallitus ajaa kovaa pikeustolaista politiikkaa. Tahtoo sanoa että köyhät kyykyyn. Koska sinä oikein heräät todellisuuteen?


    • wertteri

      Miten petossuomalaiset edes ilkee kirjoittaa täällä mitään eikö olisi paras mennä sinne maakuoppaan piiloon kuten teidän historian katalin poliitikko Soini tekee kun on vaikeita asioita käsiteltävä se on petossuomalaista politiikkaa kun kieli työntyy dyvemmälle kokoomuksen perseisiin ja seiraavien vaalien jälkeen vasemmisto ja vihreät nuolettaa perseitään noilla petossuomalaisilla politiikan hylkijöillä! Petossuomalaiset ei tajua miten teitä kohtaan ainoat tunteet on vain myötä häpeä.

    • punaisetpettää

      Pettikö 2011 vasemmistolaisin puolue vasemmistoliitto . Eikö se muka enää pettäisi jos pääsisi hallitukseen Li:n johdolla. Hävetkää punaniskat..

      • Hulluaho

        Ja et sutten näe pientä vikaa tuossa logiikassasi...


    • nähtyon

      Perussuomalaiset haluaakin auttaa koko kantasuomalaista kansaa päinvastoin kuin vihervaemmistonjonka eliitti pyrkii hommaamaan vain itselleen ja lähipiirilleen hyvät olot

    • voimiaTimollejasiunausta

      Hyvä kun Timo saa Riiossa virkistyä jotta jaksaa taas kotimaassa ahertaa Suomen vähäosaisten puolesta

      • Aidosti.köyhä

        Timppaa vois siunata luuvitosella.


    • muitakinuskovia

      Jumala siunaa uskossa kilvoittelevaa Timoa

    • ennenoliAhdeNaistenKius

      Kiitos Timo kun hommasit Ruotsista pois Demari suurlähettilään joka kiusasi naisia !

    • tottatottaon

      Aloittaja täysin oikeassa

    • kuinperuss

      Rehellisesti toimikaa muutkin

    • äläpetäketään

      Ei saa pettää ketään

    • yopelius

      Mutta poliitokko pettää aina ja 100-0 ja kas kuka tienaa siitä et kusettaa?
      Siis miksi yritysjohtaja tienaa oli lama tai ei?



      Ja tämä Kokkila joka tienaa verorahoilla ja joka kas, rahotti Niinistön pressan...

      Törkeää tuhlausta
      26.1.2011 09:39
      3
      Eduskuntatalon yhteyteen rakennetaan noin 300 miljoonan euron tunneli. Noin 70 miljoonaa tulee maksamaan Eduskunnan alle sijoitettava tunnelitila eduskunnan eduskunnan jätteitä varten.
      Mistä tuo jäte syntyy? Eduskunnan ruokalasta, jossa kansanedustajat syövät. Eduskunnan papereista, joita monistetaan jokaiselle kansanedustajalle suuria pinoja - koska eivät osaa käyttää kannettavia tietokoneita Eduskunnan verkossa?

      Hetkinen, laman aikana, veronmaksajien rahaa sijoitetaan 300 miljoonaa euroa tunneliin, jota ei itse asiassa tarvita.

      Kuka siis tunnelia tarvitsee?

      - Veronmaksajatko, jotka tunnelin maksavat? Eivät tarvitse, eikä veronmaksajilta ole kysytty haluavatko maksaa tunnelin.

      - Kansanedustajat ja iso avustajiensa määrä, jotka eivät ole siirtyneet "paperittomaan toimistoon". Halvempaa olisi hankki kansanedustajille ja avustajajoukoilleen kannettavat tietokoneet ja kouluttaa nämä tietokoneiden käytössä kuin mitä rakentaa 20 miljoonalla eurolla jäteluolasto tunneliin.

      Kuka tunnelia tarvitsee?

      SRV-rakennusyhtiö, joka tunnelin rakentaa? Tunnelin rakennusyhtiön pomo on Ilpo Kokkila, joka on eduskunnan puheenjohtaja Sauli Niinistön vaalirahoittaja. Siinäpä oiva rakennuskohde... jonka budjetti kasvaa, kasvaa, kasvaa... ennenkuin tunneli on valmis. Ja veronmaksajat maksavat varmasti. Tunnelin rakentaminen ei tuota tappiota.
      Velkaa on ulkomailta otettava 300 miljoonaa lisää tunnelin rakentamiseen. 70 miljoonan jäteluolaston rakentaminen on kohtuutonta lama-aikana, kun veronmaksajat saavat tinkiä jokapäiväisestä ruuastaan ja lääkemenoistaan, asumisestaan eli perustarpeista.

    • rehtiyskunniaan

      Perussuomalaiset ovat rehtejä

    • olemmerehellisiä

      Katsokaa mallia Perussuomalaisista

    • ainoarehtionPs

      Peruss on ainoa isänmaallinen ja rehellinen puolue maassamme

    • perusäss

      Niin onkin

    • perusparason

      Äänestetään kaikki perussuomalaisia !

    • hyvähänseolisi

      Toivottavasti

    • olenperussitsekin

      Perussuomalaiset on kaikkien aikojen paras puolue

    • PsOnParas

      Uskokaa tämä

    • eioletasapuol

      Vihervasemmisto eliitti hommaa omilleen virkoja

    • SuurSyömäri

      Vain Perussuomalaiset piti vaalilupauksensa, sen että menevät hallitukseen, olivat ehdot sitten minkälaiset hyvänsä ja sen tekivät. Lopuilla lupauksilla perSut pyyhkivät perseensä tai Soini söi ne.

    • rehditPerusässät

      Ei millä ehdoin tahansa menty hallitukseen. Perussuomalaisuus näkyy hallituksessa. - Vasemmistolaiset on niitä takinkääntäjä pettureita, olivat mm. 2011

    • PerusShyvä

      Hyvä !!!!!

    • heinolassakinjyrää

      Perussuomalaiset jyrää

    • eimikäänmuu

      Itsenäisen Suomen tae= Perussuomalaiset !

    • sittenneljäs

      Kolmas jytky tulee! !!

    • muuttukaarehdeiksi

      Lupaukset pidetään toisin kuin itsekkäät vasemmistolaiset

      • Lottohäviäjä

        Kreikan kolmas tukipaketti?


    • vainperusässät

      Suomen parhaaksi

    • ei-hätää-mutta

      Tämä ketjuhan vaikuttaa melkein joltain housuunsapaskoneiden vertaisryhmältä, jossa tilanteen rauhoittamiseksi valehdellaan itselle ja toisille vuorotellen helpottavantuntuisia mielikuvia.

      Vain muutamia todellisuudentajuisia kommentteja esiintyy pulputuksen väleissä.

      Eikö rehellisyys olisi kuitenkin parempi tie?

      Persut toivat Suomelle ja kansalaisille "lupaamansa" Muutoksen: ENNÄTYSKYYKYTYKSEN.

    • kattoomallianyt

      Perussuomalaiset muodostuu lähinnä ns. tavallisista ihmisistä ja tavalliset ihmiset kautta Suomen ovat rehellisimpiä.

    • keinojakaihtamatta

      Vasemmistolaiset ovat katkeria kateellisia yrittäjävastaisia, epäisänmaallisia suvakkeja . Vasemmistoeliitti kerää köyhien äänet ja kääntää takin JA hommaa pienelle lähipiirilleen hyvät oltavat

    • kannataPerusS

      Vain perussuomalaiset on heikon ihmisen puolella!!!!!!

    • iänetköyhiltäkeräsi

      Vihervasemmisto oli kokoomuksen Jyrkin puolella 2011 ja sen jälkeenkin kunnes itsekin jättivät" vastuunkannon " kesken

    • Lottohäviäjä

      Oletko vakavissasi? Luulisi jopa peruspersun ymmärtävän miksi. Tällaista olen viime vuosina kutsunut henkiseksi epärehellisyydeksi. Tiedetään totuus, mutta koitetaan kepillä jäätä: josko valhe nielaistaisiin kokonaisena. "unohdit" sen tosiseikan, että persut eivät olleet hallitusvastuussa.
      Kun vastuu sitten kaatui niskaan viime vuonna, ei yksikään vaalilupaus pitänyt.

    • totuuttalisää

      Perussuomalaiset piti vaalilupauksensa 2011 toisin kuin sdp sekä vasemmistoliitto. Hullu joka uskoo vasemmistolaisten pitävän koskaan lupauksiaan- oma etu vasemmistoeliitille tärkeintä. Juuri Vasemmistoliiton pj Arhinmäki ei ollisi päästänyt Soinia hallitukseen 2011 " on demokratian halventamista ja äänestäjien pettämistä jos Soini menee hallitukseen" . Ei Soini mennyt ja vasemmisto syyttää Soinia vieläkin vastuunpakoilusta. Mitä Soinin olisi pitänyt tehdä? Eikö saa olla rehellinen. . Perussuomalaisuus näkyy pikkuhiljaa enemmän hallituksessa. Tervetuloa 70 v. tänään täyttävä Paavo Väyrynen Perussuomalaisiin. Kapu ei tunnu valmistuvan. Perussuomalaiset on maamme ainoa eu euro ja maahanmuuttokriittinen puolue.

    • ihankaikkime

      Siirrytään perussuomalaisiin

    • olenjoperusS

      Ok ok ok

    • xcvdcfxd

      Vasemmistolla oli munaa lähteä hallituksesta kun tehtiin pienituloisiin kohdistuvia leikkauksia jotka ovat vastoin heidän periaatteitaan. Persuilla taas ei ole mitään periaatteita. Heille tärkeintä on vain olla hallituksessa. Hallitus kurjistaa ja kyykyttää köyhiä ja pienituloisia, tämä ei persuja haittaa yhtään, vaalipuheista huolimatta. Pääasia että Soini saa istua Audin takapenkillä. No sanoihan Soini jo itse että ei vaalilupauksia tarvitse pitää:) hahhahhahhahhahhaaa...

    • tätäonvasemmisto

      Vasemmistolla " oli munaa" pettää täysin köyhät äänestäjät ja hommata hallituksessa kokoomuksen Jyrkille eu virka kesken kauden joka maksoi suomalaisille veronmaksajille miljardin. Köyhiltö erityisesti vanhuksilta leikattiinmm. avuttomien vanhustenhoidosta 500000 eeuroa.

    • perusseipetä

      Vasemmisto munaton päättäjä

    • plokionOk

      Lukekaa Timo n plokia

    • joluinplokin

      Uusinkin ploki tosi hyvä

    • vanhuspolotsäälit

      Hoitajat ovat uupuneita/ vanhukset nääntyneitä ja varmaan yksi syy on kun Urpilainen Jutta vvm vihreiden ja Vasemmistoliiton et kokoomuksen kanssa leikkasi vanhustenhoidosta rajusti kun piti Kreikkaan saada rahaa. Hyiiii

    • olenperusS

      Hyvin kerrottu totuus

    • perusSrehti

      Me äänestäjät arvostamme rehellisyyttä

    • ps.koijasi.kunnolla

      "Me äänestäjät arvostamme rehellisyyttä"

      Eli emme enää koskaan haksahda perussuomalaisiin.

      Perussuomalainen ja vaalilupaus samassa lauseessa ei toimi. Pettivät kaikki keskeiset vaalipuheensa.

      Puhuivat olivat vaaleissa pienen kansan, duunarin ja pienituloisen puolesta. Soinin suulla vielä uhosivat, että alle tuhat euroa tienaavilta ei leikata. Kuinka kävi? Pieni- ja keskituloiset saavat raippaa oikein urakalla, ja rikkaat nauttivat talkoista sivusta katsellen.

      Ja toinen keskeinen asia oli europolitiikka. Uhosivat, että eivät mene tukipakettipolitiikkahallitukseen eivätkä koskaan äänestä kyllä tukipaketeille. Kuinka kävi? Perussuomalaiset äänesti hallituksessa yksimielisesti Kyllä Kreikan kolmospaketille. http://www.ksml.fi/talous/Perussuomalaiset-yksimielisinä-tukipaketin-takana-–-Terho-Hammasta-purren/371809

    • nytPiste

      Kreikka kolmosen puhui edellinen hallitus valmiiksi !

      • ei.tekosyille

        "Kreikka kolmosen puhui edellinen hallitus valmiiksi !"

        Kyllä perussuomalaiset ihan itse suuressa valiokunnassa äänestivät Kyllä Kreikan kolmospaketille.

        Turha keksimällä keksiä toisia syyllisiä ja tekosyitä.

        Perussuomalaiset olisivat voineet äänestää ei, mutta hallituskuume oli liian iso.


    • jytkyJytkyJytky

      Hommataan Timolle lisää jytkyttelyä

    • jytjytkyyyy

      Parhaamme teemme

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe