Palsamäki on keksinyt hyvän bisnes idean

palsanbisnekset

Nyt kestää 6kk ainakin ennen kuin ottavat tavaraa prosenttimyyntiin. Kyllä on äijällä otsaa kusettaa ihmisiä. Älkää nyt hyvät ihmiset myykö tavaroitanne sille pilkkahintaan eli kun jätätte myymättä niin kyllä kohta otetaankin prosenttimyyntiin.

Ahneudella ei mitään rajaa. Kyllä tämäkin kupla puhkeaa ootellaan vaan.

66

1256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tepanax

      Kyllähä tuo haiskahtaa veätykseltä. Kiristetään asiakkaan tavarat tällä lailla, ja myyään etiä päin ja osa pidetään itellään.
      Onhan tuo ennenkuulumatonta. On keisarilla pokkaa luulee että voi nyt tehdä mitä haluaa ja niinhän tekee jos myyvät tavarat. Toivottavast ihmiset tajuavat jutun juonet.

      • raskasLäski

        Palsanmäki kusettaa vanhuksia.


      • hakkaaja-aki

        Jep. Ja hän pahoinpitelee ihmisiä. (katso uusin seiska!)


      • seiskapäiväää

        Aki luulee olevansa joku kovis. Hakkaa ihmisiä.


    • noloaporukkaa

      hahahahahahah =) eiköhän tyhmä ole se joka myy halvalla!!! ei palsamäki ketään pakota myymään=) lol!

      • laillistapuhallusta

        Ei pakota ei. Mutta tosiaan on tyhmä jos ihmiset menevät tuohon Palsan keksimään retkuun. Ketku äijä!! Herätkää ihmiset.


    • kovinmoni

      Kyllä kansa on tyhmää.

    • niin.tai.näin

      Totuus on kuitenkin se, että huutokaupassa menee kaupaksi sellainenkin tavara, jota muuten ei kukaan halua edes ilmaiseksi.

      • lopunhuudot

        Herätkää nyt. Eihän mikään huutokauppakamari ole koskaan vielä ennen tätä ilmoittanut että on prosenttimyyntiin jonoa. Ei edes ruuhkasuomessa.

        Vuoden puhaltajaksi on valittu keisari Palsanmäki, Hirvaskangas. En käy enää paikan päällä. Palsalla lähti keulii.

        Savossa oli aikoinaan huutokauppakeisari,nolo loppu tuli kun kuokkimaan joutui.


      • monestimuuttanut

        Mielummin itse maksisin huutokauppakeisarille, että hakisi meidän turhat tavarat pois.
        Harvalla on aikaa tai energiaa käyttää tarpeettomien esineiden myymiseen jossain muualla, niin siitä vaan.

        Aika on rahaa, siitähän meille työssäkävijöillekin maksetaan. Miksi odottaa arvonnousua, tunnearvo tulee vain omiin, itselle tärkeisiin esineisiin. Pistäkää tavara kiertoon niille ketkä kokee siitä iloa. Miettikää jo omaa kotianne, miksi tarvii paljon säilytystilaa täysin käyttökelvottomiin esineisiin.


    • kaikkeasitäluullaan

      Todellakin, kun näitä kommentteja lukee, niin täytyy todeta että Suomen kansa on tyhmää... Totta kai Palsanmäellä on nyt prosenttimyyntiin pitkä jono, kun ohjelman ja (kuvattavien) huutokauppojen suosio on huipussaan. Paikan päällä on tuntien jonot ja autoparkit täynnä.
      Prosenttimyyntihän on loistokeksintö, jos ei hinnoista päästä sopuun. En minä ainakaan lähtisi tavaroitani toreille ja halleihin myymään, jos joku muu voi tehdä sen puolestani. Ja jos joku muu sen minun puolestani tekee, niin se maksaa. Katsokaas ihmiset - ei ole ilmaista lounasta. Kaikki palvelut maksavat. Ja Palsanmäki on palvelualan yrittäjä, ei hyväntekijä. Käyttäkääs vähän järkeänne ja laskekaa yksi plus yksi yhteen!

      • xzgju

        Onneksi on muita huutokauppoja mihin voi viedä tavarat.


      • kaikkeasitäluullaan

        Niinpä. Suomi on (vielä) vapaa maa. Jos P-mäki mielestäsi riistää, niin eikun seuraavan huutokauppakamarin pitäjän juttusille. Sitä se kapitalismi on, vapaata kauppaa ;).


      • Anonyymi
        xzgju kirjoitti:

        Onneksi on muita huutokauppoja mihin voi viedä tavarat.

        Suomalaiset ovat harvinaisen tyhmää kansaa!!


    • Rengin-karmea-kulli

      Keisarin prinssinakki ei yllä Keisarinnan G-pisteeseen, yrittipähän edestä tahi takaa. Mutta Rengi !! Kun hän suonikkaan ja känsäisen parrunsa sisään survaisee, niin jo tuli G-pisteelle täystyrmäys ja aivan sama, tuli sitten edestä vaiko takaa. Kololeukaisia lapsukaisia odotellessa.

    • kirppari

      Mua on ruvennut vähän etomaan se Palsanmäen tyyli ostaa. Ei maksettaisi mitään ihmisille tärkeistä tavaroista. Tingitään ihmisiltä tavarat pilkkahintaan.
      Kehutaan sitten naama virneessä, että oli hyvät kaupat. Palsanmäen vitsit toistaa itseään, tai on matkittu joltakulta.
      Markku taitaa tehdä hommia ruokapalkalla.
      Joutaisivat lopettaa koko roska ohjelman.

      • MistäNäitäTulee

        Kuule kun se sun tunne tavaraa kohden ei tuo yhtään lisä arvoo seuraavalle omistajalleen, se tunne arvo on vaan sulla, tosin kun kirppareita kiertää siellä on näitä tunnen arvo hintoja paljonkin, ja sitten ihmetellään julkisesti jonkun face ryhmän sivuilla miksi ei mennyt kaupaksi, loppujen lopuksi kyse on ainoastaan että tunne ihminen hinnoittelee tiotteen tunteen mukaan ei todellisen arvon mukaan.


      • Anonyymi

        Sanoo järjen jättiläinen.


    • edellinen

      Sellainen on tosi väärin esim. Palsanmäki pyytää kirjahyllystä jonkun omistajalleen rakkaan esineen vielä siihen lisänä ilman eri korvausta myyntiin, sitten maksaisi myyjälle myyjän pyytämän summan. P huokailee vaan syvään ilmoitttaa, että 500 tavaroista maksaisi vain 50 € .
      Tuntuu siltä, kuin se hyväksi käyttäisi tavaroitten myyjiä.

    • panetelkkukiinni

      Ja höpö höpö! On niin mukava ohjelma, että aina voi mennä hymy huulilla sen jälkeen nukkumaan! Mukavia, ystävällisiä ihmisiä, joiden keskinäinen kemia pelaa kadehdittavan hyvin. Alkakaa itse yrittäjäksi, jos noita "huipputuloja" kadehditte! Niinkuin joku jo sanoi, Aki ei ole hyväntekijä vaan yrittäjä! "Hulluhan se on, jos ei puolta tarjoo!"

    • jrkyyodaö

      Ootteko huomannu miten se Heli huutelee omiaan sieltä sivusta??? Se on hintojen korottaja joka nostaa tavaroiden hintoja mielipuolisesti ettei kellään oo varaa niitä ostaa ja saavat ne itselleen tai kuka ostaa saa maksaa sievoisen summan! Heli siellä kusettaa ihmisiä.
      Mutta kusetusta on ja paljon..

      • nettaaaaaa

        Et oo ilmeisesti tajunnut ohjelman ideaa?
        Heli huutelee sivusta ennakkotarjouksia ja puhelintarjouksia.


      • hekohekoheo

        niin varmaan uskoo ken tahtoo.


      • Anonyymi

        Muista ottaa ensikerralla lääkkeesi.


    • suosikkiohjelma

      Tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa.
      Ei kai kukaan ole pakotettu myymään,miksei laita vaikka huuto.nettiin myntiin jos arvelee saavansa paremman hinnan?Siinä sitten pakkaat ja postittelet ja odotat rahoja tilille,eiköhän tällä suoramynnillä pääse vähän helpommalla.

      • tollojatupatäynnänäemmä

        Niin, tai varaat ja maksat kirpparipöydät kirpputoreilta, käyt tarkastamassa myynnin, tavarajärjestyksen jne. moneen kertaan, tuot ja viet tavaroita tai sitten lähdet toreille, tapahtumiin tms. pitämään peräkonttikirppistä ja pakkaat, roudaat tavarat, rekit ja pöydät ja taas uusiksi. Ei kiitos. Jos kotoa tullaan hakemaan ja itse pääsee vähemmällä vaivalla, niin sillä on hintansa. Ja tosiaan, jos ei hinnasta pääse sopuun, niin prosenttimyynti (myös maksullinen palvelu, koska joku toinen tekee sen puolestasi!) on oiva keino koettaa onneaan josko ihmiset mitään tavarasta maksavat. Järki käteen ihmiset.


      • käteinenpuhuu

        Ei kukaan fiksu myy hyvää tavaraa könttinä. Kyllä laatutavaralle löytyy ostajia ympäri maailmaa.

        Näitä nettihuutokauppoja on helppo käyttää. Ulkomailla on ostajia ja maksavat aivan eri hinnan kuin mitä täällä saa. On sulaa hulluutta myydä tavara esimerkiksi liikkeeseen. Tai Palsalle.. Myin kolme Taidon valaisinta Ranskaan ja hinta oli aivan toinen kuin mitä täällä olisis saanu huutokaupasta. Ja mikä helpointa ostaja lensi Suomeen ja nouti valaisimet. Samalla meni Hopean isot Pantterit huippu hintaan.

        Klikkauksen päässä on maailma. Kaupan teko on helppoa. Eikä tarvitse maksaa provikoita eikä tarvitse olla mukana järjestetyissä huutokaupoissa...


      • MistäNäitäTulee

        juu maksavat todellisesta desing tai antiikki tavarasta, mutteivät yhtään sen enempää romusta maksa sielläkää, tai saati lennä sen takia hakemaan.


      • TollotHuutelijat

        Kukaan muu kuin ihan täystollo ei osta jotain lommoista torakkaläppä kuparipannua. Mutta näyttää noita suu auki toljottavia tolloja aina vaan riittävän Hirvaskankaan huutoihin.
        Yksikin TV:ssa haastateltu tollo kehui, että tultiin tänne ja piti jotain ostaa kun (muka) halvalla sai, vaikkei edes tiennyt mikä esine oli kyseessä.
        Miten kaikki tolvanat ovatkin löytäneet tuon rähmäpullakaupan.
        "Joukossa tyhmyys tiivistyy".


    • kiitollinen67

      Ei voi olla totta !!!!!!! Näin kateellista kansaako me todella olemme. Kyllä vanha sanonta pitää edelleen paikkansa: Kateus vie kalatkin järvestä.

      • Kysyäsaa

        Tuon KATEUS-sanan käyttö on käyttäjiltään samaa luokkaa kuin viherpiipertäjät, kukkahattutädit ja muut vastaavat muoti-ilmaisut. Mitä he```vetin kadehtimista kenelläkään muka on Palsanmäen touhuissa?

        Kun kirjoittajat eivät pidä ko. ohjelmasta, he aidosti kertovat, että he eivät pidä ohjelman sisällöstä. Ei se ole mitään kadehtimista...


      • etää

        Tuo ohjelma uppoaa samaan ryhmään jotka katsovat kauniita ja rohkeita . He katsovat ohjelmia jotka ovat valmiiksi pureksittu.

        Ohjelma on tasoltaan heikko, ja sopii joidenkin mielelle.


      • 69molomies

        Taidat olla se rengi.


      • joessaenemmänkalaa

        tai joesta.


    • haakertti

      Kantsis tehä akin kans diili, että se kertoo isoimman ennakko tarjouksen ni korottas aina vähän alle isoimmasta tarjouksesta. Vois alkaa ettiä tavaraa ja viiä rosenttimyyntiin, kumpiki hyötys diilistä, vois myös korottaa muitten tavaroista niin akiki ois mielissään. Kauppa se on joka kannattaa.

    • yuyoiiooi

      kauppa

    • Voisilopettaa

      Minua ärsyttää Palsanmäen lapselliset alapää vihjaukset, aikuinen mies.

      • teinitlakoon

        mikäs laki kieltää niitä lausumasta, sinäkö?


    • Edellinen

      Itse en jaksaisi tuollaista typerää "saunan jälkeen silittää vastakarvaa"-huumoria jatkuvalla syötöllä jos Heli olisin.

    • ReiluaKAuppaa

      Mukava ohjelma ja paras lopussa kun Aki kertoo tuli tehtyä hyvät kaupat voittoa 1000e . Olisi kiva nähdä tavaroiden myyneiden ilmeet samalla kertaa pienestä ruudusta. Toivoisin samanlaista ohjelmaa käytettyjen autojen myyjästä. Häviäisi käytettyjen autojen myyjiin kohdituneet ennakkoluulot ohjelman myötä.

    • Tarkkaollapitää

      Huutokauppakeisaria on Palsanmäki ei Palsamäki ei edes sukua

    • Ajanottaja

      Kuvaisivat sellaisenkin" tavarantinkausreissun".että tulis kiivas lähtö.. Nähtäs pariskunnan juoksukunto.....

    • romukeisarijeesaa

      No pääseehän sitä vielä telkkariin kaupanpäälle. Yksittäisten tavaroiden myynti esim. netissä on melko työlästä, joten helposti hoituu homma kun ison erän saa myytyä kerralla.

    • eikadehita

      Ei edes hyväntekeväisyys järjestö halunnut ihan siistiä pöytää ja lipastoa, muka ei kukaan osta kun oli pinnassa melkein näkymätön naarmu, joten hyvä vaan jos joku vielä maksaakin.
      Kierrätyskeskuskaan ei haluttu kun liian isot huonekalut ja ei heillä ollut tilaa, joten antaa mennä vaan huutokauppaan, kun kotoa vielä haetaan.
      Maksunkin ottaa eräs firma jos hakevat huonekalun, eli sekin vielä.

    • kuparipannu270e

      Ei Aki maksa romuista sen huonommin kuin muutkaan käytettyjen tavaroiden kauppiaat. Isot voitot tulevat siitä kun huutokauppakeisari saa myymistään tavaroista ihmeen korkean hinnan. Tyhmiä eivät siis ole tavaroidensa myyjät, vaan ne jotka huutavat esineitä huippukorkeaan hintaan.

    • Ketku.Petkuttaja

      Aki pettää ja hyväksikäyttää vanhuksia...

      • HyytelöAKI

        Totta, Ja se akin hytkyvä/värisevä Kaulapussi on kamala.


    • nelosenpomo

      Sellaista juttua kuulin, että Huutokauppakeisari tekisi pornojakson. Siinä juoni menee suurinpiirtein näin: Aki ja Heli menevät ensin Axl Smithin luokse ostoksille. Aki tykkää, että Axlin karvanakki on kovin pieni eikä maksaisi millään 300 euroa siitä. Axl on kovin pöyristynyt Akin tinkaamisesta, mutta päästään sitten sopuun 400 eurosta, kun tehdäänkin Juna, jossa heli on veturina, Aki välivaununa ja Axel peränpitäjänä. Hikisen ähellyksen jälkeen Aki kehuu kauppoja ja mukaan saatuja Axlin kotivideoita.

      • Kotivideointi

        Ne videot myydään huutokaupassa xD Plus se erikois video, missä Markku ja Aki käy nahkamiesten klubilla höyrysaunassa Tallinnassa !


    • mikkil

      Olen paljon tehny kauppaa Akin kanssa,Kaikki on sujunut niin kun pitänyt.Kumpikin on ollu tyytyväinen.Mihin minä itse olisin tavaran kaupannu.Aki hoitaa minkä lupaa!

      • huijaripelle

        Aki ite kirjottaa. Ja valehtelee. Älä enää petä vanhoja, ja hakkaa ihmisiä.


    • JaKusetusJatkuu

      Minusta palsaturpa muistuttaa jotain elinkautisvankia joka on tuomittu jostain seksuaalirikoksesta....No....ehkä kuvittelen...kyllä täytyy akan tyytyä vähään jos tuonnäköisen päästää reisien väliin....Kusetukselta tuo touhu haisee kuin vanha kusi kurkkupurkissa...

    • PaskaaLahjoitetaan

      Hakeeko Aki kaatsikuorman niin ettei tartte maksaa mitään? Olisi paskavaippoja ja sen sellaista...nuohan sopisi sinne muiden paskojen myytävien sekaan hyvin?

    • Rapsuke

      Kenenkään ei kannata antaa myyntiin Palsanmäelle mitään tavaroita ,Huijausta koko touhu
      myyjät tuo tavaroita mukamas myyntiin huutokauppaan ,Tavarat joka asiakas tuo pihaan
      Autolla ovat Huutokauppakeisarin omia tavaroita,Se on pelkkä ohjelma numero jotka
      ovat siinnä mukana olleet,Näin meitä vedetään nenästä kaikki uskoo siihen oikea kauppa
      tapahtuma,Muutenkin se aika mitä näytetään tv,ssä huutokaupasta on mitättömän pieni
      osuus siitä !

      • jämsäläinen.muija

        Kyllä on tonttuja kommentoijia täällä. Autokin pitää kirjoittaa isolla alkukirjaimella keskellä lausetta. Muutenkin ihmetyttää ja ärsyttää samat asiat, joita olen kummastellut jo moneen otteeseen: on joitakuita, jotka solvaavat - kaikilla keksimillään tavoilla - Palsanmäkiä täällä.

        Ei minun mielestäni näytä ihan helpolla heidän leipänsä levenevän.
        Ajavat pitkin Suomea pitämässä huutokauppoja, ostamassa tavaraa ja sitten vielä kuvaavat mahdollisesti kiinnostavimmat esineet ja laittavat kuvat näytille nettiin perjantain huutokauppaa varten.

        Se, joka heille myy, päättää hinnan, millä myy. Jos ei hintatarjous ei myyjille heille käy, kauppaa ei synny ja myyjät pitävät sittenkin itsellään tavarat, joista ajattelivat luopua.
        Saahan niitä sitten yrittää myydä ite kirppareilla, nettikirppareilla sun muualla.. Monella ei vain ole aikaa ja viitesliäisyyttä kirpparimyyntiin.
        Vanhemmilla ei ole edes osaamista nettimyyntiin.
        He vain ovat iloisia, kun saavat tarpeettomat rojut nurkista pois ja samalla jonkinlaisen vaivanpalkan nurkkien siivoamisesta.

        Millä hinnalla huutokaupasta sitten tavarat perjantaisin myydään? Sehän on täysin ostajien päätettävissä. Ei niitä hintoja perjantaisin Palsanmäet päätä.


    • sdtvwerytg

      Tarjoushaukka myy halvalla palssanmäelle.

      • Anonyymi

        Se meni tarjoushinnalla!


    • flabmowf

      ne on niin rumia koko sakki

    • Huutokauppailia

      Miksi ihmeessä tänne kirjoittajat eivät perusta omaa huutokauppaa kun sillä kerran voi ansaita/huijata niin valtavat rahat!??

      • heli163kg

        No, Katsos kun suomesta löytyy vielä reiluja, ja Oikeudenmukaisia ihmisiä! Sinä ja Hyytelö-aki vaan petätte ja kusetatte ihmisiä.


      • Helifani

        Helinän teki kovan potin muumimukeilla!


    • Anonyymi

      Pitäkää hyvät ihmiset ne vanhat rojunne itsellänne, niillä ei ole oikeasti mitään arvoa.

    • Anonyymi

      Arvatkaa mlkä on hirvaskankaan Heli hylje ei kaulaa ei vyötäröä.

    • Anonyymi

      Ne kaupat ja hinnat on sovittu jo ennen ohjelmassa näytettävää kaupantekoa. Voi olla että maksaa vähän enemmän mitä näytetään. Ihan nolo kusettaja koko ukko.

    • Anonyymi

      Tietääkö palsamäki paljonko euroja voi viedä espanjaan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      106
      1874
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      7
      1461
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1447
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1429
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      148
      1372
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      95
      1290
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1287
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1097
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1088
    Aihe