'Huippikselle' muunnellun totuuden puhumisesta

JuusoParkkisenmäki

Otat aina- ja toistuvasti puheeksi tämän "Rovaniemeläisen harrastelijataiteilijan" tällä palstalla ja blogissasi valittaen että juuri hän vainoaisi sinua.
Sanottakoon nyt että hiukan helpottaisi juttusi uskottavuutta jos pystyisit nämä "väitteesi" edes jollain tavalla näyttämään toteen, eli hieman näyttöjä tarvittaisiin?
Nimittäin, satun tietämään ketä tarkoitat.
Hän on minun vuosien takainen, pitkäaikainen ystävä ja kolleega musiikkikeikkailuajoilta ja voin vakuuttaa että hänellä todellakaan ei ole mitään intressejä eikä halua kuluttaa aikaansa sinun vainoamiseensa.
Kiltimpää, sydämellisempää ja 'tuumaan taipuvaisempaa' ihmistä saat etsiä todella pitkään. Jos hänen kanssaan ei tule toimeen, on silloin syytä katsoa itseänsä peilistä!
Kaiken lisäksi vielä väität että hän muka yrittäisi "ratsastaa julkisuuteen" Sinun avullasi!? Hei, missä oikein on se Sinun julkisuutesi? Missä tämä "valonvoimaisuutesi" esimerkiksi näkyy?
Sen sijaan juuri tämä vainoamasi "harrastelijataiteilija" on jo ihan oikeasti kuuluisa. Hänen tekemää musiikkia kuuluu täällä eteläsuomessakin lähes jokaiselta radiokanavalta.
Hän tekee myös kuvataidetta josta todella pidetään ja hän on erittäin suosittu ”tilaustaiteen” tekijänä. Kenties nytkin hänellä on kädet täynnä juuri niitä töitä musiikkikeikkailun ohella.
Kaiken kukkuraksi hänet 'kruunattiin' viime kesänä kaupunginosansa pormestariksi ansioidensa vuoksi. Tarkoitatko että tällainen kuuluisa, yhteisöllinen ja pidetty ihminen muka tarvitsisi sinun, täysin tuntemattoman ja liikoja itsestään luulevan harrastelijan apuja päästä julkisuuteen!?

Ilmeisesti sinä et kuuntele radiota- tai et lue edes lehtiä, hänhän jo on saavuttanut sen kaiken mistä sinä näet päiväunia ja ihan omin sekä luonnollisin avuin. Ei siihen huippis mitään muuta tarvita kuin sitä Oikeaa lahjakkuutta ja ahkerutta sen hyödyntämiseen.

Käsitän hyvin miksi et anna nimeä hänelle näissä kummallisissa jutuissasi. Ihmisethän silloin jopa suoraan näkisivät kuinka absurdit ja suorastaan häkellyttävät tuollaiset väittämät taholtasi ovat. :D

Itse puolestani tulkitsen tän asian- ja olen sitä mieltä myöskin ihan oikeasti että homma onkin juuri päinvastainen. Ehkäpä juuri sinä itse yrität päästä hänen siivellään julkisuuteen.
Kun näitä postauksiasi täällä noin 10- vuoden ajalta seuraa, niin tämä arvelukseni osuu oikeaan. En kuitenkaan viitsi linkittää niitä esimerkkejä tänne koska varmaan kaikki lukijat käsittää mistä puhun. Vahinko vain logiikkasi ei sinulle kerro että tuo julkisuus mitä tästä kaikesta mahdollisesti olet saanut, ei todellakaan ole mitään mairittelevaa laatua, eikä se ei sitä todellakaan ole näiden esille ottamieni 'pläjäyksien' jälkeenkään. Valitettavasti!

Seison Todellakin tämän postaukseni takana- ja jos haluat- tai ylläpito tahtoisi kommentoida tätä minun kanssani henkilökohtaisella tasolla niin tee- tai tehkää se tänne: [email protected]

Tätä kommenttia huippis et niinvain pystykään poistamaan ilman kommentointiasi niinkuin siinä surullisen kuuluisassa blogissasi sinulla on tapana. Olen kommentoinut blogissasi niitä juttujasi mutta poistat ne poikkeuksetta ja välittömästi. Onhan se tietenkin peräti kiusallista kun tämä vuosikausia levittelemäsi ”satu” osoittautuukin täysin keksityksi etkä niitä edes yritä "puolustella", niinkuin näitä muita kommenttejasi tapaat selitellä.
Olen varma että sinua ohjaa pohjaton katkeruus ja käsittämätön kateus juuri tätä ihmistä kohtaan kun sentään olet ritariturnauksen tavoin lyönyt itsesi peräti "Huippulahjakkaaksi". Muuten, tuotakaan et ole kostaan 'taustoittanut'! Kuka muu kuin sinä esimerkiksi on sitä mieltä että olet huippulahjakas?
Kohulehdetkin pyrkivät taustoittamaan juttunsa varmuuden vuoksi.
Vastaustasi näin 'julkisesti' odotellen

Terveisin Juuso Parkkisenmäki

59

416

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tätäeipidä

      ...unohtaa. :D

    • Täsmälleen

      Tuollaiseen kirjoitteluun netissä olen itsekin tuskastunut, kun siellähän voi toisista kirjoitella itsekukin mitä tahansa ja varsinkin omilla blogisivuillaan.
      Voisitko linkittää kyseisen blogisivun tänne?

      Tuollaisia loisia on internetti pullollaan jotka yrittävät kyseenalaisin keinoin saada julkisuutta puhumattakaan you tubesta.

    • Muthei

      ...stopus yrittää taas tota vanhanaikaista. Ei käy laatuun!

    • Muthei

      ...tää unohtui teillä.

    • Eihelevetti

      !!! On tuo urpo kyllä käsittämättömän katkera ja tyhmä!!!- tai hän todella yrittää ratsastaa tän "Rovaniemeläisen taiteilijan" siivellä julkisuuteen. "Konstit on monet" sanoi mummo kun kissalla pöydän pyyhki.
      Oikeastaan senhän käsittää kun äijä sentään on "satsannut kotisivuihinsa" ;) Eli peräti Suntuubin sivuston avulla joka on varmin tae että äijä taiteilijana jää unholaan. Totta puhuen vaikka hän ottaisi oman domainin niin toi hänen ns taiteensa ja muukin tekeminen ei kyllä herätä hakukoneita. Lahjakkuutensa täytyy todellakin osoittaa täällä somessa jotta herättäisi ihmiset klikkailemaan omaa nikkiään. ja tästä äijästä kyllä on lahjakkuus todella kaukana....ikävä kyllä vaikka hän itseään kuuluttaa "huippulahjakkaana". Sorry, tämä on totuus! Itsensä kehuskeleminen somessa on suurin virhe mtä ihminen voi tehdä jos ei oikeesti ole näyttöä. Se yleensä selittää miksi mies on tuntematon jokaisen "aihepiirin" takana.

      • samaa-

        ----mieltä. yrittihän se aikoinaan myös Kantokorven siivelle mutta se loppui lyhyeen kun Otso sivalteli niillä kuuluisilla sanan säilillä sitä. ;) tiedossahan on ollut jo pitkään että tämä heppu vaikenee välittömästi kun näkee että jää toiseksi sanailussa.


    • Mitämitä---

      ----ja tää kuuluu tuohon ylimmäksi!

      • Muthei

        Kuka tää Rovaniemen "harratelijataiteilija" sitten on?
        Täytyy olla kyllä kauhea ihminen jos se aiheuttaa tollaisia reaktioita tossa "huippis"- henkilössä.
        Kuka sitten on tämä "huippis" ?


      • Helppo-
        Muthei kirjoitti:

        Kuka tää Rovaniemen "harratelijataiteilija" sitten on?
        Täytyy olla kyllä kauhea ihminen jos se aiheuttaa tollaisia reaktioita tossa "huippis"- henkilössä.
        Kuka sitten on tämä "huippis" ?

        --neuvoa kun on kysymyksessä tää rovaniemeläinen taiteilija. Käytät vain taideaiheisia hakusanoja googlessa tai muissakin hakukoneissa niin löytyy helposti. Sen sijaan tämän "jahtaajan" tapauksessa onkin jo sitten vaikeampaa. Häntä et hakukoneella löydä noilla ohjeilla jos et suoraan tiedä nimeä.

        Kannattaa käydä katsomassa niin huomaat itsekin kuinka älyttömiä ja absurdeja ne huippiksen hyökkäykset ovat juuri tuota rovaniemen taiteilijaa kohtaan.
        Oivallat varmaan sitten syynkin. Lahjakkuus ja sen myötä tullut kuuluisuus ovat ne syyt jonka vanaveteen huippiskin mielisi mukaan. Kaikki nuo hänen temppunsa ovat kuitenkin valuneet hukkaan ja hänen nimensä on pysynyt siellä unholassa ja uskompa että jatkossakin pysyy.


    • JottaIhmisille

      ....tulis joku kuva mistä tässä hommassa on kysymys niin laitetaas tääkin paremmin esille että ihmiset pääsee tutustumaan. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle Huippis! ;)

      • Hianoo

        Samaa rataa vain!


    • jottatotuus

      ....ei unohtuisi. ;)

    • Niinpaniinpaniin

      Asioitten oikaisemiseksi.

    • Unohtunut

      Pitää verestää. ;)

    • myoskintama

      ...on tarkeaa pitaa huippiksen silmatikkuna!

    • OivaK

      Kuulin että tämä k-pää jatkaa edelleenkin tuon Rovaniemeläistaiteilijan vainoamista omalla Blokisivuillaan ja myös kävin toteamassa tuon asian.
      Tämä ketjun avaus on erinomainen palauttamaan asiat oikeisiin uomiin ja siitä kiitos tälle Parkkisenmäelle!
      Toivottavasti tämä k-pää ymmärtää kuinka epätoivoiselta se "kampanja" siellä oikeasti näyttää.
      Ymmärrän hyvin miksi se on koettanut välttää mainitsematta tuon vainoamansa taiteilijan nimeä.
      Käykääpä lukemassa muutkin näitä absurdeja juttuja:
      " En viitsi tässä mainita tämän harrastelijataiteilijan nimeä, koska hän on kohta yhdeksän vuoden ajan yrittänyt hakea julkisuutta minun siivelläni"
      Pistäkää vaikkapa toi hakusanaksi niin luulisi sen löytyvän sieltä ja kommentoikaa siellä. Tosin ne kommentit kyllä katoaa samoin tein jos ne eivät häntä itseään jotenkin ylistä.

    • Jotta-

      ---"fqfoi", "Mirjakaarina"....jne... ei jäisi työttömäksi. ;) ja täytyyhän lukijoiden pysyä ajantasalla missä mennään.

      • Muthei_

        Kuka toi idiootti sitten on?


      • Tutustu-

        ----tuohon toiseen keskusteluketjuun "kirja on nyt tilattavissa"- niin asia selviää sinulle hyvinkin pian. Aikaisemmin hän löytyi myös helpohkosti hakusanoilla "narsisti" ja "kaksisuuntainen mielialahäiriö" mutta noiden hakusanojen haut ovat yleistyneet niin valtavasti nykyisin että osuminen nyttemmin on hyvin satunnaista. Tosin muutenkaan ei häntä helposti hakukoneet löydä ellei tiedä suoranaisesti itse hänen nimeä. Hän kun ei mitenkään ole suuren yleisön suosikki suurista puheistaan huolimatta. ;)
        Onnea etsintään, sitä sinä tarviit! :D


    • Jottahuippiksella

      ...riittää edelleenki aihetta hätäillä. ;)

    • Oekein

      Tuollanen kusipiä joutaa sontakassaan!

    • joudut

      ....varmaan odottelemaan aika pitkaan kyseisen hepun vastausta. ;)
      sen verran olen aijaa seurannut etta tiedan hanen olevan todella kateellinen talle kaikin puolin hanta paremmalle ja lahjakkaammalle taiteilijalle. senpa vuoksi han on nyt tajunnut olla laittamatta tämän kateutensa kohteen nimee nakosalle niinkuin han typeryyksissaan laittoi aikaisemmin. :D ihmisethan nakisi silloin verrata suoraan ja tehda samoja havaintoja kuin mekin taman "harrastelijataiteilijan" ja kyseisen narsistin valilla. voin vakuuttaa etta ne havainnot ei kylla todellakaan mairittele tata narsistia!
      sun olisi kylla viela kannattanut linkittaa heidat molemmat tohon aloitukseen jotta asia olisi valjennut ihan konkreettisesti lukijoille. eihan se kylla ole myohaista vielakaan. tosin mies nayttaa ihan vallan vaienneen koko asiasta juurikin ton 'peloitteen' vuoks, joten miksi herattaakaan nukkuvaa karhua. ;) han todellakin ihan pelkaa tuon todellisuuden paljastumista!
      jos voit, niin voisitko antaa tuon kyseisen blogipalvelun linkin tanne niin voisin yrittaa etsia kyseiset blogikirjoitukset ja jakaa myos kavereilleni kuriositeetin vuoksi?

      • Blogspotissa

        Sieltä löydät jos tiedät miehen nimen. Muutenkin kannattaa lukee varsinkin niitä sen eriskummallisii "aloitteita" XD
        En ole ketjun aloittaja mutta tiedän kysymyksessä olevan äijän.


      • SeOnKyllä

        ...todella sairasta! Tuollainen osoittelu on mahdollista vain netissä. Ei tämä "huippulahjakas" silti tunnu itse ymmärtävän että se "pilkka" oikeasti osuukin omaan nilkkaan. Tuonhan huomaa jo sokea elsakin että äijä on kateellinen tuolle toiselle "harrastelijalle".
        Allekirjoittanut tutustui myös niihin muihinkin hänen kirjoituksiinsa siellä. Jo se palauttaa lukijan todellisuuteen missä mennään. Ei nimittäin anna järin viisasta kuvaa kirjoittajan luotettavuudesta. Bokinsa on täynnänsä taustoittamattomia väitteitä. Myöskin se hänen käsittämis- tai käsityskykynsä lakien ja asetusten soveltamisesta on peräti omituinen ja lapsekas. Toisekseen niissä hän ei edes tiedä itsekään mistä kirjoittaa, toisin sanoen "lukee kuin piru raamattua". Äijä lienee kovin "suivaisa" asiakas kaikille virastoille missä hän käy "asioineen". Luulenpa myös että paikkakuntansa poliisitkin ovat täystyöllistettyjä ja muutenkin kurkkuaan myöten täynnä häntä ja hänen tutkimuspyyntöjään.

        Onneksi tuollaisia kuitenkin on kohtuullisen vähän prosentuaalisesti täällä suomessa.
        Tosin oma lukunsa on nämä "ammattivalittajat" jotka toiminnallaan jarruttelevat kovasti kuntien- ja kaupunkien kehitystyötä, mutta heistä sitten myöhemmin.
        On kyllä tapaus!


      • Saakokysyä
        SeOnKyllä kirjoitti:

        ...todella sairasta! Tuollainen osoittelu on mahdollista vain netissä. Ei tämä "huippulahjakas" silti tunnu itse ymmärtävän että se "pilkka" oikeasti osuukin omaan nilkkaan. Tuonhan huomaa jo sokea elsakin että äijä on kateellinen tuolle toiselle "harrastelijalle".
        Allekirjoittanut tutustui myös niihin muihinkin hänen kirjoituksiinsa siellä. Jo se palauttaa lukijan todellisuuteen missä mennään. Ei nimittäin anna järin viisasta kuvaa kirjoittajan luotettavuudesta. Bokinsa on täynnänsä taustoittamattomia väitteitä. Myöskin se hänen käsittämis- tai käsityskykynsä lakien ja asetusten soveltamisesta on peräti omituinen ja lapsekas. Toisekseen niissä hän ei edes tiedä itsekään mistä kirjoittaa, toisin sanoen "lukee kuin piru raamattua". Äijä lienee kovin "suivaisa" asiakas kaikille virastoille missä hän käy "asioineen". Luulenpa myös että paikkakuntansa poliisitkin ovat täystyöllistettyjä ja muutenkin kurkkuaan myöten täynnä häntä ja hänen tutkimuspyyntöjään.

        Onneksi tuollaisia kuitenkin on kohtuullisen vähän prosentuaalisesti täällä suomessa.
        Tosin oma lukunsa on nämä "ammattivalittajat" jotka toiminnallaan jarruttelevat kovasti kuntien- ja kaupunkien kehitystyötä, mutta heistä sitten myöhemmin.
        On kyllä tapaus!

        Onko tämä tyyppi ML?


      • Epäilemättäkin
        Saakokysyä kirjoitti:

        Onko tämä tyyppi ML?

        Juuri sama häiskä sen täytyy olla. En ole törmännyt netissä toiseen samanlaiseen.
        Yhteen aikaan hän piti itseään suomen suosituimpana bloggerina. Ei vaan poloinen ymmärrä miksi hehehe. Eihän se ole saanut koko aikana muita kuin alasuuntaan peukuttajii.


    • tätäkään

      ....ei sovi uhohtaa.

    • KiitosAvusta

      Nyt kävin lukemassa kyseisiä blokeja ja kiitän linkistä jp!
      Tulin siihen tulokseen että tuo blokin pitäjä on vainoharhainen ja tyhmä.
      Se miten hän tulkitsee noita lakeja ja asetuksia, on peräti ainutlaatuista! "Lukee kuin piru raamattua"- sopii häneen vallan hyvin.
      Mitään positiivista sanomaa ei löydy tuosta blokista, joten miehen maailmankuva muutenkin on synkkä ja musta.
      Myöskin se itsekehu mitä hän harrastaa tuolla, on todella uskomatonta! Luulin ensin että kai hän siinä hiukan pilailee mutta ei, hän on oikeasti omasta mielestään "huippulahjakas"! Ei voi myöskään välttyä havainnolta että mies itse on hirvittävän kateellinen mieleltään suurinpiirtein kaikkia sellaisia kohtaan jotka hän oikeasti tietää olevan häntä parempia kaikessa. Luulenpa että juuri se on kysymyksessä myös tuossa hänen "harrastelijataiteilijan" vainoamisessakin.

    • jatää

      --pitää ottaa mukaan kun keskustelu näköjään tosta äijästä käy nyt kuumana tuolla toisaalla. Sekää ei varmaan miellytä tätä huippista. :D XD

      • Huomasin

        Eikä tyyppiä varmasti hymyilytä. Ei tosin ole ainakaan vielä sinne löytänyt. Kyseinen "mielikuvituskirja" kuitenkin saa nyt todellakin sitä mainosta. :D


    • Autetaanny

      ...tota "Kainmiriä" noissa "tiedusteluissaan"

    • Autetaanny

      ...myös tota "Höpöhöpöhöötäkin"

    • Tätäse

      ...näköjään myös kaipaa. ;)

    • Niin-

      ----tätähän sä ilmeisesti tänne haluut. Ole hyvä!

    • PistetäänNyt

      ...sitte viä tääkin framille.

    • Aikas

      törkeää! No mutta sen verran olen täällä tota seurannut että vastausta tähän aloitukseen "huippulahjakas" antaa kun kirjoittaja kirjoittaa omalla nimellään. Ei nääs voi toistella sita rakasta fraasiaan "nimettömistä selkäänpuukottajista." Haha

    • Huippiksella

      ...taas näyttää olevan pössyttelypäivä. ;)

      • Siellei

        "Pössytellä" missä mies täll hetkell on. ;)


    • AiheellinenAloitus

      Niinpä!

    • Eikutaas

      ....vaan täyslaidallinen kehiin. ;)

      • Jaedelleen

        ....jotta ei tuu liian tyytyväinen olo. ;)


      • jetsulleen-
        Jaedelleen kirjoitti:

        ....jotta ei tuu liian tyytyväinen olo. ;)

        ...ja edelleen takas.


    • niin-

      ---olishan se hyvä nähdä toi kyseinen vastaus. vaikka vastaus olisi "kipeäkin"uskon että se helpottaisi sua kovasti tällä palstalla "huippulahjakas." muuten sua ei täällä unohdeta.

      • semitään

        ...vastaa! ei sillä oo mitään vastauksii.


    • yksvaanhmmm

      Mitähän tämäkin aloitus nyt oikeastaan todistaa?

      Varmaan on Rovaniemeläinen sanonut jotakin turhan suoraan "pohojolaiseen tapaan" tälle toiselle lahjakkuudelle jotta toinen ottanut nokkiinsa. Kaverin puolustukset tuossa nyt mitään paina. Onhan tätä jo 15 vuotta seurannut minäkin..

      • toinenvaanhmmm

        Samoin, minä myös olen seurannut tämän "toisen lahjakkuuden" edesottamuksii palstalla. Tosin nyt hän on huomattavasti siitä rauhoittunut ja näyttää siltä että vallan lopettanut.
        Ehkä hän on alkanut häpeämään noita kyseisiä edesottamuksiaan kun on huomannut itsekin kuinka typerinä ja idioottimaisina ne meistä ulkopuolisistakin ovat näyttäytyneet ja tottahan se on.
        Siitä kiitos kuitenkin hänelle että hän on älynnyt lopettaa nuo jutut ainakin tällä palstalla. Ei hän tee itseään yhtään sen paremmaksi taiteilijaksi kadehtimalla julkisesti toisia ja parempia taiteilijoita. Siihen paras apu on sitkeä harrastus ja harjoittelu.


      • JuusoParkkisenmäki

        Ehkäpä tuota minun ketjunaloitusta juuri tarvittiinkin jotta mies sai lopultakin herätyksen kuinka utopistisia ja skitsofrenisia ne hänen juttunsa tuosta Rovaniemen taiteilijasta oli. Se on saanut ainakin aikaan sen että mies on tyystin vaiennut koko aiheesta ja muutenkin. Hän näyttää heränneen kuinka idioottimaisesti hän on täälläkin käyttäytynyt ja ainakin minä arvostan tuota "heräämistä."

        Hän piti ilmeisesti itseään huipputaiteilijana ja loukkaantui verisesti kun hänen kunnioittamansa kolleega uskalsi arvostella hänen taidettaan. Hän ilmeisesti koki menettäneensä kasvonsa muiden taiteilijoiden silmissä etenkin kun hän oli vakuutellut kaikkialla olevansa "Huippulahjakas." Se mielikuva hänestä itsestään piti muille ihmisille saada takaisin keinoilla millä hyvänsä, vaikkapa valehdella ja panettelemalla mahdollisimman paljon tätä iteään monin verroin taiteellisesti lahjakkaampaa Rovaniemeläistä taiteilijaa.
        Onneksi sentään nämä ihmiset ovat osanneet ajatella itsekin ja ymmärtävät oikeasti mistä se kenkä puristaa.
        Ehkä tämä vastasi tuohon kysymykseesi "yksvaanhmmm".

        Hyviä mm-kisatunnelmia! Minäkin lähden taas takaisin tuonne stadionille. Ehkä tänään saamme toisenkin metallin. :)


      • toinenvaanhmmm
        JuusoParkkisenmäki kirjoitti:

        Ehkäpä tuota minun ketjunaloitusta juuri tarvittiinkin jotta mies sai lopultakin herätyksen kuinka utopistisia ja skitsofrenisia ne hänen juttunsa tuosta Rovaniemen taiteilijasta oli. Se on saanut ainakin aikaan sen että mies on tyystin vaiennut koko aiheesta ja muutenkin. Hän näyttää heränneen kuinka idioottimaisesti hän on täälläkin käyttäytynyt ja ainakin minä arvostan tuota "heräämistä."

        Hän piti ilmeisesti itseään huipputaiteilijana ja loukkaantui verisesti kun hänen kunnioittamansa kolleega uskalsi arvostella hänen taidettaan. Hän ilmeisesti koki menettäneensä kasvonsa muiden taiteilijoiden silmissä etenkin kun hän oli vakuutellut kaikkialla olevansa "Huippulahjakas." Se mielikuva hänestä itsestään piti muille ihmisille saada takaisin keinoilla millä hyvänsä, vaikkapa valehdella ja panettelemalla mahdollisimman paljon tätä iteään monin verroin taiteellisesti lahjakkaampaa Rovaniemeläistä taiteilijaa.
        Onneksi sentään nämä ihmiset ovat osanneet ajatella itsekin ja ymmärtävät oikeasti mistä se kenkä puristaa.
        Ehkä tämä vastasi tuohon kysymykseesi "yksvaanhmmm".

        Hyviä mm-kisatunnelmia! Minäkin lähden taas takaisin tuonne stadionille. Ehkä tänään saamme toisenkin metallin. :)

        Eipä tullut toista mitallia. Pessimistinä itse en edes uskonut siihen.

        Noin olen minäkin tuon asian ajatellut. Nämä ovat niitä netin ihmeellisyyksiä mitä en tule koskaan kunnolla ymmärtämään.


    • Pablovaan

      Mielestäni provosoinnista ja vittuilusta voi tehdä taidetta.Parhaimillaan uhrit eivät ymmärrä kuinka heitä vedätetään.Huvittaa lukea,kuinka Markku on saanut,nämä juusot ja kusilierit haltuunsa.Vain yksi kysymys palstalaisille: kuinka paljon olette ajassa antaneet elämästänne Markulle?
      Suoli24:sta saa etsimällä etsiä yhtä typeriä kirjoittajia,kuin tällä palstalla.
      No ehkä tuolta jehovantodistajat osiosta.

      • No-Markku

        ---on jo saanut mitä on ansainnutkin. ;) Etkö tuota jo ole ymmärtänyt, vai oletko lukenut ollenkaan näitä ketjuja?
        Itse olen seurannut näitä ihan mielenkiinnosta ja sen havainnon olen tehnyt että kyseiselle äijälle on todellakin lyöty jauhot suuhun. Ei esimerkiksi mainosta enää täysin epäonnistunutta "kirjaansa," eikä enää kehtaa täällä esiintyä "huippulahjakkaana" taiteilijana ja on täysin lopettanut nuo "kampanjansa" tiettyjä taiteilijoita ja taiteilijaryhmiä kohtaan kun on vihdoinkin kohdannut omasta mielestäänkin parempansa.
        Luultavasti tuo on ollutkin näiden kirjoittajien tavoitteena ja palsta on "puhdistunut" kertaheitolla kiitos näille "juusoille" ja "kusliereille."


      • Pablovaan

        Niin,sitäkö kysyin?
        Jos olet ensin ottanut itseesi,ja sen jälkeen elämäsitehtäväksi Markun parjaamisen,
        suosittelen kääntymään mielenterveys palvelujen puoleen.


      • No-
        Pablovaan kirjoitti:

        Niin,sitäkö kysyin?
        Jos olet ensin ottanut itseesi,ja sen jälkeen elämäsitehtäväksi Markun parjaamisen,
        suosittelen kääntymään mielenterveys palvelujen puoleen.

        ---itseeni en ole ottanut mitään täällä enkä muuallakaan enkä ole parjaamassa täällä kyseista Markkua, mutta näin ulkopuolelta jo pitkään seuranneena tiedän mitä hän itse on jo pitkään täällä yrittänyt tiettyjä taiteilijoita kohtaan leppymättömänä riidan haastajana.
        Tosin joku ryhtyi nerokkaasti tekemään julkisesti noita hänen jo pitkään haastamia "vertailuja" hänen "tekemisiensä" kanssa ja se lopulta vaiensi hänet täällä kun hän alkoi ymmärtää että hänen logiikkansa hukkuikin siihen. Hän löysi todellakin "parempansa" ja juuri niiden parjaamiensa taiteilijoiden joukosta.

        Kun netissä ryhtyy tuollaiseen toimintaan niinkuin tämä Markku, on silloin myös pystyttävä ottamaan vastineita. Tähän asti hän on aina pyrkinyt jollain tapaa vaientamaan nämä "toisinajattelijat". Tämä toiminta on ollut hänelle itselleen kohtalokasta noilla hänen blogisivustoillaan. Häne bannataan aina säännöllisin väliajoin niiltä, eikä hän enää juurikaan tekemään enää niitä typeriä blogin avauksiaan kun hänellä ei ole siihen enää oikeuksia. Hän on maalannut kaikkialla itsensä nurkkaan. On siis saanut mitä ansaitsi.
        Narsisti mikä narsisti.


      • Pablovaan

        Käy nyt vaan siellä lääkärissä.Vaikka samassa kuin Markku.


      • Nomuttahei
        Pablovaan kirjoitti:

        Käy nyt vaan siellä lääkärissä.Vaikka samassa kuin Markku.

        Nään että olet itse toi kyseinen "Markku". Siis tiedät mistä puhut.
        Taas saatiin sut kiinni tästä "nimimerkkipelistäsi."
        Kuinkahan monasti sun pitää jäädä tuosta pikku "harrastuksestasi" kiinni ennenkuin alat niitä häpeemään. hahaha


      • Paplovaan

        Kun olen käynyt näitä taideasioita,puolenvuoden välein nauramassa,olen ollut hieman epäuskoinen näistä markun vainoamisjutuista.Mutta nyt muutaman ensikommettini ja niihin saamani palautteen perusteella,voin pitää täysin mahdollisena markun juttuja.Minä en teidän hullujen kanssa lähde tanssiin.
        Siispä soronoo kelataiteilijat.


      • niinkuin
        Paplovaan kirjoitti:

        Kun olen käynyt näitä taideasioita,puolenvuoden välein nauramassa,olen ollut hieman epäuskoinen näistä markun vainoamisjutuista.Mutta nyt muutaman ensikommettini ja niihin saamani palautteen perusteella,voin pitää täysin mahdollisena markun juttuja.Minä en teidän hullujen kanssa lähde tanssiin.
        Siispä soronoo kelataiteilijat.

        ....aina. tonhan sä osaatkin nykyisin aika hyvin. ;)


    • Paplovaan
      • Niinkuin-

        ---arvelinkin, etpä jaksanut pysyy kauan poissa Markku. hahaha


    • Paplovaan

      9000.heh heh.kävin just markkuu äänestämässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe