Saitko tekstarin nro 14115

varoitakaa-ajoissa

Minä sain, mutta viestiä ei voinut avata, joten asia jäi siihen. Nyt googlasin numeron ja siellä oli lisätietoa numerosta, josta jäi mieleeni vain 4G verkon tarjonta.

Aikaisemmin (pari pv) oli todella sinnikäs puhelinmyyjä, joka jatkoi ja jatkoi, että "saanko vielä kertoa" heidän tarjouksista, siis niiden edullisuudesta. Yritin sinnikkäästi ilmaista, että on ota mitään "edullisia" tarjouksia, koska tietenkin ne oli tuo 4G ja puhepaketit, joista minulle olisi tullut vain lisälaskua! Siis todella edullista!?

Painajaisena on jäänyt mieleeni, kun menin vastaamaan erään kaupan kyselyyn ja kysymystä kysymyksen perään tuli ja tiesin jo soittaessani, että maksu oli suuri per/min. Harmitti, kun en ollut lukenut lehtiä niin tarkkaan, että siitä oli jo varoitettu.

Onko nyt mainostajat keksineet minun puhelimen, koska s-postini olen antanut täyttyä kaikenmaailman tarjouksista, joita siellä on 168 kpl. Mitkään estot ei enää toiminut.

9

5515

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensoitatakaisin

      Minulle on tullut viime aikoina muutamia tuollaisia. Numerosta 358 447 983 502. Netin numerohaku ei tunnista tuollaista numeroa. Siispä en noteeraa vastakaan, poistan kaikki. Näitä hörhöjä kun näkyy tulevan aina vain lisää...

    • no.ei.sopimusliittymää

      Seuraavassa hyvä neuvo:

      Hanki prepaid-liittymä. Sen voit hankkia vaikka R-kioskista antamatta nimeäsi. Datan käyttömahdollisuutta siihen voit ostaa erikseen. Käyttö maksetaan etukäteen. Silloin maksaa todella vain siitä, miten on käyttänyt puhelinta.
      Voi tulla hieman kalliimmaksi käyttää kuin sopimusliittymä, mutta eipähän tule kaiken maailman mainosviestejä ja epämääräisiä puhelinsoittoja.
      Miksi antaisi jonkin puhelimensa käyttöön kuuluvan sopimuksen sitoa itseään? Miltäs tuntuisi, jos tekisit marketin kanssa sopimuksen, että maksat kuukauden maito-ostoksista tasaisesti 50 euroa riippumatta siitä, ostatko maitoa ja kuinka paljon?
      Jos vaikka puhelin unohtuu johonkin etkä pääse soittamaan sillä, et joudu maksamaan mitään kuukausimaksuja.
      On kuitenkin huomattava, että siirtyessäsi sopimusliittymästä prepaid-liittymään joudut luopumaan ensinmainitusta ja ottamaan siten uuden puhelinnumeron.

      Oma kokemukseni on: jos puhelin pitää olla, niin vain prepaid.

      • pihiukko

        Prepaid liittymä on se kallein tapa;) Prepaidien puhelut maksaa n.0,07€/min ja tekstiviestt saman verran kpl. Katsoin omasta laskusta (18€/kk) erittelyn, jos olisin prepaid käyttäjä, lasku olisi ollut lähes 35€.


      • prepaid.on.ok
        pihiukko kirjoitti:

        Prepaid liittymä on se kallein tapa;) Prepaidien puhelut maksaa n.0,07€/min ja tekstiviestt saman verran kpl. Katsoin omasta laskusta (18€/kk) erittelyn, jos olisin prepaid käyttäjä, lasku olisi ollut lähes 35€.

        Kummallista. Minä en sa prepaid-liittymälläni rahaa kulumaan kuin ehkä noin kympin kuussa, en edes sitäkään. Mutta en turhia löpisekään puhelimessa. Siitä se on paljolti kiinni. Ja hiljaista on, eipä suuremmin tule markkinointityrkytyspuheluja.


      • prepaid.on.ok kirjoitti:

        Kummallista. Minä en sa prepaid-liittymälläni rahaa kulumaan kuin ehkä noin kympin kuussa, en edes sitäkään. Mutta en turhia löpisekään puhelimessa. Siitä se on paljolti kiinni. Ja hiljaista on, eipä suuremmin tule markkinointityrkytyspuheluja.

        Minulta ei mene kymppiäkään. Kokemusta lähes kymmeneltä vuodelta.

        Uskon että prepaid on halvempi kuin mikään muu liittymä koska muissa on aina jokin perusmaksu. Onhan näitä tullut vertailtua, olen perheen ainoa 'prepaid'. Eikä tulvi mainoksia, ei edes lehdenmyyjät enää soittele kun viimeksi ihan toduudenmukaisesti myyjän uteluun vastasin, että "aijaa ne näytelehdet, on ne tuolla jossain, tilasin kun ilmaiseksi tarjositte, en ole lukenut".


    • ei.voi.näyt14115

      Taas kerran vainoaa

    • ei.salainen.numero

      Netistä löytyy numero johon soittamalla tilaustyrkyttäjät eivät pääse läpi. Niin olen käsittänyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe