Miksi persepano ei onnistu?

PellervoOhtonen

Nainen kontillaan edessä, kyrpä seisoo kuin rautakanki. Naisen persesilmä valuu liukkaria ja kulli hyvässä voiteessa. Nainen väittää olevansa rento mutta ehkä puoli senttiä sisään ja sitten ei mitään. Pitääkö nainen juottaa humalaan vai mitä jotta persesilmä aukeaa

25

11222

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tappiensin

      Pepputappi sitä käytätte ensin jonkun aikaa et peppu tottuu ja sulkijalihas rentoutuu.

    • Sormiensin

      Lämmittele työntämällä etusormi pikkuhiljaa kokonaan sisään. Jos se ei tunnu hyvältä, ei tunnu kyrpäkään. Kaikille se ei sopi.

      • Satahämeensottiisi

        Hanuria taas soiteltu löylykauhalla?


      • Kohtkakolkytpari

        Toivottavasti tajuat heteraparienkin harrastavan tätä hommaa, kunhan olet sinut oman seksuaalisuutesi ja suuntautumisesi kanssa. Jos se löylykauha on niin kiinnostava kapistu, niin muuta jenkkeihin, jossa voit ottaa sen virallisesti vaimoksesi/mieheksesi.

        -M


    • kllll

      heitä akka kyljelleen ja työnnyt kullin kanssa siitä sissään, menee helposti lupsahtamalla ja vähän aikaa aja siitä ja käännä lopuksi mahalleen akka kun lasket mällit raivokkaasti sisään
      näin kun itse teih yhdelle naiselle niin huudahti mällin valuessa perssilmään että jestas

    • Kontallaan ollessa jännittää lihaksia. Voisi kokeilla perskänniä?

      • En. Tukeudun mieluummin johon joustavaan.


      • OnkoLöylykauhaHäirikkö

        Tuo sinun kommenttisi ei naurata ketään, eikä anna mitään ajatusta viestiketjun aloittajalle, joka odottaa yleensä saavansa älyllisiä vastauksia kysymykseensä!

        Jos et välitä näistä jutuista ja ne inhottaa sua, miksi yleensä vaivaudut tänne lukemaan ja kommentoimaan tuolla löylykauhajutullasi... ?? Se melkeinpä loukkaa ihmisiä näillä palstoilla. Työnnäpä omaan persiiseesi se kauha ja kerro miltä tuntuu... ; ) tai siirry hengellisempään sivustoon, jotta nämä seksiasiat eivät häiritse mieltäsi... Huh mitä häirikköjä???


    • fbbfg

      Jos naisesi kävisi ensin pesulla ja pesisi varsinkin pyllyn huolellisesti. Ihan ensiksi voisit sitten nuolla naisesi pyllyä ja samalla sormettaa pillua. Kehu samalla kuinka kauniilta naisesi herkimmät paikat näyttävät.

    • Mimosa456

      AP:lle, mä tarvitsen ainakin orgasmin, ennen kuin siirrytään pepun puolelle. Sen jälkeen on ylimääräinen jännitys tiessään ja sulkijalihaksen rentouttaminen on paljon helpompaa. Uskon, että naiselle pappupano tapahtuu suurimmaksi osaksi pään sisällä, joten keskitythän enemmän siihen kuin että kuinka kovana peniksesi on ja miten paljon olet liukuvoidetta laittanut naisen pyllyyn.

    • Rouvavihannes

      Ensin pitää leikkiä ja lämmitellä peppua kunnolla, ensin yksi sormi sitten toinen. Asento on kans tärkeä, kontillaan on hankalaa aloittaa. Esim mahalla makaaminen on helpompi rentoutua.
      Välillä pyydän itse ensin työntämään sisäön, ottamaan hetkeksi pois ja tokalla kerralla sisään työntyminen on helpompaa ja tuntuu hyvältä.
      Muista kehua kuinka ottaa hienosti, tuntuu hyvältä, näyttää upealta jne

    • dippapadda

      Miehenä tässä kirjoitan, en tiedä mitä naiset sanoo....
      Tuolla oli jo sellainen vastaus jonka olen kuullut naisen kertomana.... eli kontillaan olo ainakin ekalla kertaa on huono. Toinen hyvä vastaus oli mielestäni tuo lämmittely... eli aivan normaali emärin yhdyntä alle ja sit kun on rauhallinen olo naisella niin... ujuttaa sen munan sinne peppuun.... ja ei välttämättä heti, ei edes ekalla kertaa ollenkaan.... kannata naida... työnnät hyvin seisovan munan peppuun ja pidät siinä paikallaan.... ja annat naisen opetella sitä tilannetta.

      Sitten seuraavalla kerralla jo voi naida ja noi asentohommat myöhemmin.

    • mies-52v

      Nainen selälleen sänkyyn jalat vähän koukussa, paljon liukkaria sitten hitaasti kalua pyllynsilmälle iiiihan! hitaasti pikkuhiljaa voit tuossa asennossa suudella naistasi. Kun hän alkaa rentoutua niin kas! kalu menee sisälle kuin omia aikojaan . Olen joskus kokeillut naisten kanssa tuota konstia se on hyväksi havaittu, joskus sanoivat että sepä meni sinne helposti eli menee siis isompikin kalu. ai! niin kohta joku kirjoittaa että työnnä löylykauha perseeseen en työnnä vaan laitan vaimolle ison munan pyllyyn juurta myöten ;).

      • Qwqwqwqwqw

        Hyvä


    • venyttely_on_tärkeää

      Ex-muijan piti venyttää anustaan parin kuukauden ajan säännöllisesti dildoilla, kunnes se oli niin iso, että kulli mahtui sisään.

    • LucyInTheSky

      AP, tajusin että yritys ei niinkään sattunut vaan kulli ei vain mennyt sisälle? Jos näin oli, niin ongelma ei ehkä ole rentouden puute, vaan väärä tulokulma, se suoli kääntyy melkeen heti reiän jälkeen (konttausasennosta katsoen) ylöspäin, selkää kohti siis. Eli yläviistosta ei pääse minnekään, pitää koittaa sillain vähän alhaaltapäin.

    • Anaalitatti

      Kannattaa aloittaa siten että tyttö makaa vatsallaan ja tyyny vatsan alla, niin peppu nousee vähän pystyyn. Liukkaria peppureiälle ja kalun päähän ja aluksi ainoastaan hieroo kalulla peppureikää varovasti tunnustellen. Kun saa työnnettyä terskan sisään eli parin sentin verran, niin siitä voi pikku hiljaa painaa syvemmälle. Ja vasta kun on muutaman työnnön verran liikkunut kokonaan sisällä, niin vaihtaa asentoa esim. doggy styleen.

      Itse tykkään panna peppuun mieluiten siten että tyttöystävä on kontallaan. Parhaalta tuntuu sisääntyöntymisvaiheessa, kun sulkijalihaksen puristus tuntuu kalun päässä. Ja kun panee peppuun niin ei kannata ainakaan alkuvaiheessa lykkiä niin rajusti kuin pillun puolelle.

      • Mies_ottaa_jytkymmin

        Ahaa... onko nämä "tyttöystävät, vaimot ja naiset" jotain peitenimiä eli samalla tavalla kun nussitte miestä on asia ihan vastaavaa!
        Kyllä se voitte kertoa ihan vapaasti, ei siihen "vaimon esiliinaa" tarvita!

        Kyrpää anukseen tekee gutaa!


    • eikaikille

      Itsellä toimii kaktus anaalitappina.

    • kunnonkankimies

      sulla on hassu käsitys rautakangesta ;)

    • klml

      polttaa pienet paukut hyvää hippiheinää...sen jälkeen on rento olo... ja saa uusia ulottuvuuksia hommaan.... kannataa kokeilla vanhoilla päivillä....

      • Anonyymi

        Siksi se persesilmä ei aukea kun ei ole tarkoitettu että sisäänpäin mitään menee vaan ulospäin tulee!
        Homojen hommia persepanot ja hullujen sekopäiden huorien.


    • Anonyymi

      H­­ei! Om­a str­eam. Sisää­nkäynti k­­aiki­lle, jotka haluavat pi­­­tää ha­­uskaa 👉 http://seisinka.net/H/Z1xu 👈

    • Anonyymi

      Sun pitää opiskella lisää.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1796
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1376
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1299
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1293
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1227
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1018
    Aihe