Playoff 2016

PyssyjenMies

Mitä mieltä muut ovat playoffeista
Kuka vie ja kuka haluaa vain viedä?
Oma TOP 4 listani on

Roosters
Seinäjoki
Trojans
Vaasa

Sinänsä yllätys että Vaasa pääsi ensimmäisellä kaudella näinkin pitkälle mutta onhan näitä nähty. Ensimmäinen kausi on jatkuvaa nousua ja toisella kaudella tulee payback krapula ja kolmannella kaudella mennään mahalaskua takaisin ykkösdivarin kusenkatkuiseen syleilyyn. Siis sehän on sellanen divari että alta pois!! On joukkueen verkkareita mutta pääpaino on alkossa. Helvetin häpeällistä! Herätys tuu pois kentältä peli on käynnissä! mutta ei joukkueen verkkareissa heitetään vähän jerryä kentällä muiden pelaajien kanssa. Kaikki odottavat loppuvihellystä päästäkseen litkulla kastelemaan kurkkuaan. Häpeällistä! Aikuiset miehet ja tällänen poikamaisuus rinnassa! Hommatkaa töitä tai jotain edes.

Sitten kun menee näitä divareita alas kuin portaita pitkin kellariin ni paljastuu vaikka mitä sotkua ja salaisuutta jonka mielellään olisikin pitänyt siellä kellarissa EHEI vaan mielummin olisi polttanut nämä muistot jossain piilossa! No evidence great evidence mutta ehei oli pakko tallettaa sinne kellariin.

On II-divaria, anteeksi tuli vähän suuhun oksennusta kun mietin mitä helvettiä näinkään kesällä II-divarin matsissa. Aikuiset lihavat miehet pukin parrassaan kantamassa palloa ja halailemassa toisiaan. Alennustila oli jatkuvaa. Tuntui kuin koko maailman alasajo olisi ollut käynnissä eikä pelkästään jonkun mikkeliläisen linjamiehen serkun työpaikka jonka paperikone on siirretty halpaan ja paskaan maahan. Sen verran surullista oli tän mikkeliläisen linjamiehen serkun katkeran humalainen tilitys makkarakiskalla. Aikuinen mies kyyneleet silmissä ja humalassa koska pakko olla humalassa näyttääkseen tunteensa. Joo ihan kiva kun oot yksilö mutta voisit harrastaa sitä jossain muualla!!

No mites tää III-divari. Kyseessä ei ole mikään satumaa vaan jonkinsortin kokoontuminen urheilukentällä. Siis hikihän täällä ei kenelläkään tule paitsi sillä sipoolaisella kaverilla jolla taskulämpimän tequilan ja suolan ja sitruunan kanssa sählääminen katsomossa sai aikaan otsalle laskeutuvia hikinoroja. Ties kuinka mones päivä tälläkin kaverillla oli alla mutta ei se mitään. Olihan kaveri jo pelannut ensimmäisen neljänneksen ennenkuin heitti kamat naulaan ja alkoi ÄIJÄMÄISESTI naulaamaan helvetin eksootista juomaa sivurajalla. Hävetti olla katsomossa ja seurata peliä sekä tätä kaveria joka nyki jotain petri nygård vitsejä vain kaataakseen vähän tequilaa suuhunsa. Joukkkueen maskotti tai jotain mutta mautonta

Nyt ollaan kävelty sinne kellariin ja ohitettu I-divari, selvitty II-divarista ja säälitty III-divaria ja aika avata ovi sinne IV-divariin! Siis tätä liigaa kutsutaan nimellä ÄIJÄLIIGA. Ei helvetti mutta totta se on. Kellarin ovi auki! Kutsun hiljalleen käheällä äänelläni "Natasha, natasha, tule esiin"
Pelkkää pimeyttä ja hiljaisuutta. Tässä kohtaan on hyvä lainata uutista jonka löysin netistä "On epävarmaa, pystyvätkö kellarin vangit koskaan normaaliin elämään. Siirtymä vuosien sosiaalikontaktittomasta pimeydestä ihmisten ilmoille aurinkoon on valtava harppaus, joka suhteessa."
Tämä lainaushan on suoraan IV-divarin pelaajien arjesta. Jumalauta mitä menoa! En todellakaan ole menossa katsomaan nelosta. Eikös siellä joku vuosi ollut joku kunnon raivoamiset matsissakin, jengi ollut vähän peloissaan. Sen lisäksi ettei siellä pelata ni siellä raivotaan. Olen minäkin ollut kuusitoista ja olen ollut kaksikymppinen ja jos sen sanon jos ei ole kaksivitosena perhettä ympäröimänä, omaa taloa ni miten edes sekaantua tälläiseen lajiin. Aina sanonut tätä mutta ehei ei ne kuuntele, kuvittelevat vain olevansa säädyllisyyden esitanssijoita

13

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JVM_

      Höpö löpöä, alun Vaasan parjaamisesta lähtien.

      Ja pysyn aiemmassa ennustuksessani, poika matkaa lakeuden ristille tangoamaan.

      Positiivisista asioista mainitakseni, jefumaster teki loistavan ennakon tulevasta spagettimaljasta. Pieni miinus huskyihin liittyvistä asiavirheistä, jotka täytyvät perustua toisen käden tietoon tai tilastoihin ( viimeiset pelit nähnyt ei kirjoittaisi sitä mikä oli ehkä alkukauden ja puolen välin faktaa).

      Täältä tähän

      • JVM_

        Perustelut unohtui crocojen voitolle;

        Avain asemassa on Sottilare, hänen on pystyttävä parempaan kuin viime roo pelissä ja kyllähän äijä venyy. Tosiasia on, että roo lb osasto on liian hidas Strotherille (joka oli häikäisevä) ja joutuvat aika-ajoin hivuttamaan/feikkaamaan db osastoa lähemmäs aloituslinjaa ja tällöin Sottilare on avain asemassa. Hänen täytyy osata lukea aloitusmuodostelmaa sekä feikkejä ja polttaa sekä puhkoa Cutlanin, Lesterin, Thomasin ja Feuerherdtin voimin takakenttää, kun juoksulle ei näytä olevan tilaa (viimeksi heitto takkusi liikaa, pallo lähti monasti millimetrin tarkan suorituksen jälkeen epämukavasti vaappuen).

        Ja crocojen on ehdottomasti siirryttävä kahden bäkin muodostelmiin, parantaa huikeasti mahdollisuuksia läpäistä roo puolustusta, joka joutuu liikaa vahtimaan Stroherin sijaintia ja juoksukuvia. Miettikää nyt Strother, Lester tai Cutlan jne ja tarvittaessa viimeistään Sottilare itse jää täysin vapaaksi mennä (edellyttäen, että linja pitää hyvän kuosinsa kuten uskon tapahtuvan jopa hajonneissa peleissäkin).

        Täältä tähän


      • JVM_

        Vihree iskee vai iskeekö? Jos joku luulee, että Helsinki roosters tulee yhtä yllätytetyksi finaalissa kuin runkosarjaan viimeisessä niin luulee väärin, ne on millimetrin tarkkoja laskelmoijia optimoimaan näkemänsä ja korjaamaan pakettia oikeaan suuntaan. Ja Royals on kova paketti, niiltä putos apina sunnuntaina selästä ja se on hyvä niille, muille tuo enemmän kuin päänvaivaa.

        Kattokaas nyt sieltä trojans nauhalta niitä kahden bäkin muodostelmia, surkeeta. Ette voi pelata noilla kutsuilla ja miten huonosti menee ajoitukset Li blokatessa ja taili sieltä perässä hölkäilee, man!

        Ja mitä hyötyä koko touhussa, jos variaatiot ja feikit pallon kannossa on zero point zero. Ja sitä palloa voi myös heittää tupla bäkki muodostelmissa ja lyödä pisteitä tauluun.

        Ryhtiä nyt siihen viimeistelyyn, pystytte sata kertaa parempaan! verenmaku puuttuu vielä....Luotto on kova, että löytyy...nyt ei auta enää sipsutella, nyt täytyy pistää haisemaan.

        Täältä tähän


      • JVM_

        Minuakin osaltani on kotimainen kausi nyt taputeltu. Brown, Spears, hyökkäyksen linja, suoritusvarmuus ja taktinen osaaminen sen verran parempia kuin vastustajalla, että voitto oikeutetusti punaisille. Tämä vihreen hyökkäyksen hyytyminen oli jo nähtävissä muutamaa viikkoa aikaisemmin kovissa peleissä, mutta mikään ei juuri muuttunut ja lopputulos oli tämä. Se ei vaan riitä, jos lyö heikompia vastaan runkosarjassa 60 pinnaa tauluun tai puhuu Joukkueesta isolla J, jos finaalissa etenee melkein enemmän rangaistuksilla kuin omilla juonikkuuksillaan. Yritys oli helvetin kova, mutta mitään ei tapahtunut, sitä henkeä ei saa roihuun, jos mitään ei tapahdu.Jälkikäteen on aina helppo spekuloida ja se ei sinänsä auta ketään eikä muuta mitään, mutta opettaa se jotain, jos haluaa jotain elämässä oppia.

        Viritelkäähän koneistojanne uuteen kauteen, pieni toivomus olisi hyvälle haltijalle; soisi mustan taas tuntuvan ja erottuvan edukseen, kun puhutaan jefusta kaudella 2017.

        Nyt " beauti sleepille" ....

        Täältä tähän.


    • projektori18

      Sanokaa minun sanoneen VAASA PELAA FINAALISSA roosterssia vastaan ja roosters vie. Mitalit jälleen pk-seudulle. On se kumma miten hankalaa on muiden kuin pk-laisten voittaa. Poislukien Porvoo mutta sen voi taas laskea suurpk-seutuun. Seinäjoki ja Turku!!Nyt tarvitaan se viimeinen rynnistys. Menee aika tylsäksi katsoa JOKA VUOSI SAMAA VOITTAJAA

      • JVM_

        Vaasan plejaripaikka on tiukilla sunnuntaina, esim. Porvoossa royals ei häikäissyt ja tasainen peli kääntyi enemmän butchersin käsittämättömiin perättäisiin ensimmäisen puoliajan karkeisiin virheisiin kuin vaasan hyvään peliin tai dominointiin.

        Sikäli kannattaa odottaa sunnuntaita ennen kuin lopullisesti nuolaisee...ja kyllä saintsille on potentiaali voittaa, kaikki riippuu taktiikan ja pelinrakentajan kyvystä luoda muutakin kuin huikeita pyrähdyksiä. Pelkällä juoksulla ei voittoa kaarlenkentältä kyllä Tampereelle viedä. Jos joukkueessa on Lainetta pintaa jne niin vahvuudet on saatava käyttöön, ei pelkästään rosteriin nimiksi.Nyt uusi qb on saanut useamman pelin alle ja tullut paremmin sinuiksi joukkueen kanssa eli kyllä se on Now or never! Lisäksi vaasalla on viimevuosina takaraivossa peikkoja haaveiden luisumisesta loppukauden epäonnistumisiin eli paineita on royals leirissä riittämiin varsinkin, kun ennakkosuosikin viitta on selkeästi etukäteen pohjanmaalaisilla.

        Mielenkiinnolla peliä odotellen...täältä tähän


    • pohhjammaa

      Ensimmäinem vuosi pitkään aikaan kum roosters ei pelaa maljassa.

    • JVM_

      Kvartsit pelattu ja odotettu finaali jäljellä. La puolustukset dominoi ja kotasen Joukkue puheista riippumatta , vihree yhtenäisyys ei ollut kvartsi tasoa, päinvastoin kumpikin olisi voinut voittaa. Kuninkaan miehet kaatuivat hyökkäyksen köykäisyyteen, muutenhan heillä oli hyvä kalusto vaikka voittoon.

      Su oli alkua lukuunottamatta tylsä, trojans pelinrakentaja oli arvailujani jopa heikompi ja ei pystynyt edes normisuoritukseen ja osaltaan kyllä latisti koko tapahtuman. Turun ilmasirkus on ollut kaksi vuotta peräkkäin joukkueen heikoin lenkki ja lopputulos sen mukainen. Tosin lopullinen kolaaminen tapahtui myös, kun browniin ei pelin toisella jaksolla saatu mitään otetta. Kukot näyttivät hyvältä molemmin puolin palloa, mutta ei voittamattomalta. Vihreen täytyy onnistua kauden loppuun parhaalla osaamisella ja näin uskon myös käyvän. Toivotaan yleisöystävällisempää finaalia eli hienoilla suorituksilla paljon pisteitä tauluun.

    • suomijefun-tietäjä

      Kitkerän katkerat huomenet jenkkifudismaailma!
      Kuten jo edellä kerroin. Roosters voittaa Crodilesin finaalissa. Tietääkseen tämän pitää vain lukea tilastoja. Seinäjoki nyt tuppaa aina –paitsi kerran– häviämään finaaleissa. He itsekin tietävät tämän ja silti jaksavat ajaa bussilla tuntikausia etelään. Varmastikin he tekevät mitä tahansa päästäkseen pois lakeuksilta. Valitettavasti urheilu on yksi ainoista keinoista päästä edes hetkeksi tunkkaisesta ja kouristelevasta ilmapiiristä. Ennen lähdettiin Amerikkaan alueelta. Nykyään se on suoraan sanottuna mahdotonta ja lyhyt bussimatkakin kelpaa. Pelaajat ovat jo Pohjanmaalta poistuessaan antaneet kaikkensa ja saaneet vatsan kylläiseksi ABC noutopöydässä ettei ottelusta tule enää yhtikäs mitään. He ovat pienen hetkensä ansainneet. Toivonkin Roosterssilta tiettyä hienovaraisuutta. Älkää olko kuin vanginvartijat elokuvassa Luunmurskaajat. Voittakaa mutta tehkää se tyylillä. Muuten voi herää ajatus että olette ainoita jotka ette tiedä mestaruuden jo olevan teillä. Tehkää se edes jännäksi katsojia varten. Voitto on tuleva teidän ja te tiedätte sen ja Crocodiles tietää sen.

      Menkää ja ottakaa se.

      Hyvää finaaliviikonloppua kaikille. Itse en katso ottelua. Olen tiennyt voittajan jo huhtikuussa ja iloinnut asiasta tuolloin.

      • JVM_

        Tietäjälle vaan tiedoksi, että VIHREE (se joka iskee) tulee edeltävänä päivänä ottelupaikalle eli sinulle jää ABC aakkoset kaikilla herkuilla ihan omaan käyttöön (onko kristallipallossa lumisadetta ;)


      • Punaiskwe
        JVM_ kirjoitti:

        Tietäjälle vaan tiedoksi, että VIHREE (se joka iskee) tulee edeltävänä päivänä ottelupaikalle eli sinulle jää ABC aakkoset kaikilla herkuilla ihan omaan käyttöön (onko kristallipallossa lumisadetta ;)

        Puhutko huumeesta itse teanalibilla ja vesilinjalla Pus


      • JVM_

        Joku ottaa sen jopa huumeena, toinen iskuna kypärään tai vyön alle. Saat ihan ite päättää minkä voimalla konttaat ;)


    • seisoen-taputtaja

      Oispa matsi jännä edes puoliaikashown asti. Siitä tulikin mieleen yksi asia! Netissä haettiin roudaajia puoliaikashown roudaamiseen ja mainosten, kenttämerkien ja maalien roudaamiseen ottelun jälkeen. Unohtamatta puolilta päivin tapahtuvaa puoliaikashown harjoitusroudausta. Sanomattakin selvää on että nämä kaverit pääsevät telkkariin. Onko puoliaikashowssa taas se Dogs day nap bändi? Hyvää pöhinää. Nämä kaverit tekevät pyyteetöntä duunia lajin eteen toisinkuin täällä netissä vaahtoavat.

      Pyydänkin katsojia osoittamaan standing ovation näille muuten unohdetuille miehille ja naisille kun he ryhtyvät kantamaan puoliaikashown tavaroita kentälle.

      Ja jälleen kun he kantavat tavarat shown jälkeen pois.

      Sekä pelin jälkeen kun he ryhtyvät siirtämään mainoksia, kenttämerkkejä ja maaleja. Samalla kun muut juhlivat vieressä. He tekevät pyyteetöntä duunia, he ansaitsevat kyllä stnading ovation eli taputetaan seisaalteen heille.

      Kiitos heille. Vaahteramalja järjestetään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1585
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1315
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1198
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe