JASMIN LÖYTYI! SEISKAA PUKKAA HUOMENNA.

abortti.pakko

Avautuu huomisessa seiskassa. Tässä uusin blogi, niin ei tarvii klikata.

"Syytä blogi- ja sometaukooni.
Tiedoksi teille, että huomenna ”saatte” lukea jotain, mikä ei ole niin kivaa tai positiivista. Joskus ne kamalat kokemukset kuitenkin opettavat eniten ja tuosta kyseisestä asiasta opin ainakin sen, että joskus sitä vaan kohtelee itseään kaikista huonoiten. Kumma juttu, mutta totta.

Kun siis näette erään huomisen otsikon, ymmärrätte taatusti myös sen, miksi olen viettänyt somessa ja blogissani hieman hiljaiseloa. Joskus sitä vaan avautuu väärille ihmisille ja koska haluan ennen kaikkea olla (tilanteesta riippumatta) avoin ja rehellinen, olen aina myös myöntänyt tekoni; olivat ne sitten hyviä tai huonoja valintoja.

Te, jotka haluatte oikeasti tietää ja ehkä jopa ymmärtää, miten kaikki on mennyt, lukekaa juttu otsikkoa pidemmälle. Ei, tämä ei ole lehden mainostusta minun puoleltani, vaan kirjoitan tämän kyseisen tekstin sen takia, että en tule koskaan kommentoimaan kyseistä asiaa tuota yhteisymmärryksessä tehtyä juttua enempää. En ystäville, kavereille tai medialle.

Kyse on sellaisesta asiasta, johon en halua koskaan enää palata, joten… Pyydän, älkää laittako minulle viestejä tai kysymyksiä aiheeseen liittyen. Te, jotka tunnette minut oikeasti, tiedätte minun keskittyvän positiivisiin ja iloisiin asioihin, minulle rakkaisiin ihmisiin sekä kaikista eniten minua itseäni innostavaan tekemiseen. Juuri niin meinaan tehdä nytkin.

Yksin en ole kuitenkaan näitä asioita joutunut miettimään, sillä rakkaani, äitini sekä paras ystäväni ovat olleet tukenani koko ajan – iso kiitos siis heille.

Muistakaa myös se, että monesti ulkopuoliset voivat saada asiat kuulostamaan vieläkin pahemmilta, jos niistä ei puhu itse – avoimesti ja totuudenmukaisesti.

Kiitos.

xxx"

--Lähde: Blogbook--
Olipas taas pitkä sometauko, viikko!!!! Kannattas Jassu välillä kokeilla vaikka vuoden taukoa.

218

6653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jassujassujassu

      Kyllä nyt ollaan jännän äärellä.

    • Perth-Oulu

      No huh! :(
      Mitäköhän on tapahtunut? Mikä voisi olla sellaista, ettei julkisuudella elävä Jasmin halua asiaa enää ikinä koskaan missään kommentoida?

      Veikkauksia Seiskan otsikoksi: a) "Jasmin Mäntylän yllätys-ero Richardista", b) "Richard rakastui ex-vaimoonsa uudelleen, rakastunut Jasmin jäi yksin", c) "julkisuus pilasi rakkauteni Rochardiin, Richard ei kestänyt suomalaista mediaa ja pahantahtoisia ihmisiä".

      Kyllähän se uusi Seiskan juttu aussi-kuvioihin jotenkin liittyy, tavalla tai toisella. Harmi että Jasminilta loppui kaikki sometulot kun uusi mies halusi niin keväällä....

      • veikkausminikertoimella

        B on totuus, C:tä woohooidiootti väittää syyksi. Pakkohan se on woohoon totuus suhteen loppumisesta myöntää, eritoten jos sillä muutaman viinipänikän hinnan tienaa. Totuutta suhteen loppumisen syistä ei tietenkään kuulla.


    • Jännääjännää

      Dennis mökötti? Ei, sehän on jo kerrottu... Mutta että "rakas" on ollut äidin ja ystävän lisäksi tukena, viittaa siihen, että testeriä käytetään edelleen. Uutinen voi olla siis mitä tahansa ampiaisenpiston ja uuden miehen väliltä.

    • Hehhihhoihaa

      Eiköhän huomenna vaihdu taas insta julkiseksi ja vaihtuu asuinpaikaksi pelkkä Oulu =)

    • Petrienne

      Tuskin on ero: kertoohan Jasmin blogissaan miten "rakas" on ollut koko ajan tukena Helka-mamman ja parhaan ystävän lisäksi.

      Olisko joku mystisesti löytynyt sairaus? Raskaus joka on päättynyt kesken?
      Entä jos tuo "rakas" onkin jo joku ihan muu kuin Richard? Ei kai välit Dennikseen ole taas lämmenneet? Jos rakas onkin taas Dennis? Uusi suomalainen mies?

      Itse kiinnitin huomiota näihin lauseisiin:
      "Olen aina myöntänyt tekoni, oli ne sitten hyviä tai huonoja", "joskus sitä kohtelee itseään huonoiten", "joskus sitä avautuu väärille ihmisille", "kyse on asiasta, johon en enää ikinä halua palata"...
      Onko joku viilannut Jasminia linssiin? Jasmin luottanut väärään ihmiseen, antanut kohdella itseään väärin? Kertonut jollekin epäluotettavalle henkilölle jostakin henkilökohtaisesta mokastaan ja tämä hlö on kertonut asian eteenpäin?

      • TyhmäTyllerö

        Luulenpa, et Jassu on ollut raskaana, ja hänelle on tehty jälleen abortti. Eihän Jassu ole koskaan tottunut itse hoitamaan mitään, edes ehkäisyä. ´Papsuhan senkin hoiti, Ricua ei saanut vielä raahattua nips naps-operatioon.

        Avautunut sitten asiasta väärälle ihmiselle, tullut siten julki ja "yhteisymmärryksessä" Seiskan sivuille.


      • lol-vai-että-rakas

        "Rakas" joka vertaa koiraa "bitch of Finlandiin" naamakirjassa - koiran eduksi. Voi vittu Jassu ko sinä olet niin saatanan tyhmä!


      • obossuumi

        Luulenpa, että tuossa lauseessa : rakkaani, äiti ja paras ystäväni, on pilkkuvirhe. Hässijäjässi tarkoittaa rakas äitini ja ystäväni. Ei ricua ole mailla halmeilla, korkeintaan ausseissa.


    • DensoJasu

      Facessa ollaan yhä onnellisesti parisuhteessa, asutaan Perthissä ja Richardkin onnellisena yhteiskuvassa... Veikkaan että on ollut ryyppyputki ja siitä avautuu ("joskus sitä kohtelee itseensä huonoiten blaablaa")...

    • jassujättirikun

      Ja koska ei aio koskaan enää asiaa kommentoida, niin kyllähän se on tämä ero aussista. Ehkä Riku on yhä se rakkaani, mutta Jasmin teki kipeän päätöksen ja päätti erota....Rikuhan ei olisi halunnut erota...eipä...hah!

      • ei-tietenkään

        Eihän Riku nyt mitenkään olisi halunnut bitch of Finlandista luopua! :D


    • Leppänest

      Eihän Jasmin kärsi alkoholismista?! Vai joikos hän joskus viiniä omien sanojensa mukaan pikkuisen liikaa?
      Jos, niin otsikkohan voisi olla esimerkiksi tyyliin:
      "Mummon kuolema sai Jasminin itsetuhoiseksi: turrutin suruni alkoholilla",
      "Raskas kevät vaati veronsa: Jasminin alkoholinkäyttö riistäytyi käsistä".

    • Jassulle.rahaa

      Jassu on viettänyt viikon hiljaiseloa somessa ja blogissa koska on avautunut väärille ihmisille? WTF? Täytyy sanoa et väärät ihmiset on pitäneet suunsa tiukasti supussa kun mitään ei ole vuotanut julkisuuteen. Ei halaistua sanaa.

      Nyt kyllä suuresti ihmetyttää et miksi ihmeessä Jassu itse haluaa avautua asiasta, josta kukaan ei ole kuullut hölkäsen pöläystä. Olisko kuitenkin ollut parempi pitää omakin suu tiukasti supussa kun sitä yksityisyyttä piti rakkaan pyynnöstä ruveta kovasti varjelemaan vai joko se kunnioituskin meni.

      Mut hei, lukekaa nyt tää ufojutun paljastus ihan kokonaan huomisesta seiskasta, älkääkä missään nimessä jättäkö lukemista pelkkään otsikkoon! Ja niin, en mainosta uusinta seiskaa sitten yhtään. Muuten vaan kirjoittelen blogiini huomenna julkaistavan seiskan salaperäisestä sisällöstä. Siunattua sunnuntaita jne, muistakaahan sitten ihan varmasti ostaa se seiska!

      • yhteisymmärryksessälol

        Älä muuta virka.

        Mökkihöperyyksissään ja seitinohuessa vuosikännissä Jaska tekee nyt kärpäsestä härkästä, tulossa on vuosisadan triviaalein pikkujuttu.

        Mun mielestä Jaska tarvii nyt ammattiapua. Jos se ikinä aikoo blogata tosissaan ja tienata siitä lutinlatia, sen täytyy lakata pitämästä blogiaan sevenin puffisivuna ja alkaa tuottamaan sisältöä blogiin eikä seiskaan.


    • voe.voe.minnuu

      "Joskus sitä avautuu väärille ihmisille". Niinpä, ja Jassu itse on avautunut esim Denniksen intiimeistä asioista, tuskin oli lupaa kysynyt. Itse asiassa Jassu on ihan itse avautunut jokaisesta pierustaankin kaikkiin mahdollisiin suuntiin ja nyt sitten ollaan niin uhria että. Ehkä Jassun pitäisi tarkastella kriittisesti omaa käyttäytymistään ennenkuin alkaa osoitella sormella muita.

      • niinmuah

        "Ehkä Jassun pitäisi tarkastella kriittisesti omaa käyttäytymistään "

        Siihen hän ei selvästikään pysty. Nytkin pitää puolustelupuheenvuoron etukäteen ja samalla ilmoittaa ettei aio mitenkään palata aiheeseen. Siis eteenpäin vaan, mistään mitään oppimatta. Sehän on hänen credonsa. Jasmin keskittyy vain kivoihin juttuihin.


      • voisentään

        Denu on varmasti harmissaan, kun jäi Matamista muisto
        sukulalleuksiin, niitä kun ei pääse edes uusimaan, voe voih.


    • jasmiinintuoksua

      Mutta... Rakkaanihan on ollut Jasminin tukena koko ajan. "Kohujuttu" on sitä tyypillistä Jasminin ja Seiskan yhteistyötä. Repäistään kunnon lööppi ja totuus on taruakin ihmeellisempää. Nyt Seiska luultavammin kustantaa Jassun stressilomalle Kreikkaan ja yksinoikeudella, että kohukaunotar saa nuolla haavojaan ja mielellään Helga vahdiksi, että Jasmin selviää tästäkin traumasta. Rahasta tässäkin on kyse, muutoin Jasmin pitäisi yksityiselämäänsä liittyvät asiat itsellään. Muuttunut Jasmin muistaakseni lupaili jokin aika sitten näin.

    • NiinTaiNäinTaasOn

      Haiskahtaa säälipisteiden keruulta...

    • Tititytyyy

      Jassu nillittää kun on tullut viinapäissään puhuneeksi jossakin porukassa sivu suunsa ja nyt siitä pitää vielä uudestaan julkisesti avautua. OMG! Olis pitänyt vaan suunsa kiinni kuten se muukin porukka jolle tuli rehellisyyden ja pullon henkien avulla avauduttua. Ei seiska saa irtonumeromyyntiään nousuun kirjoittamalla jassukan aivopieraisuista lehteen ja yhteisymmärryskin taitaa olla yhteisymmärrys maksetusta palkkiosta.

    • curiosity.killed.the.cat

      Kyllä nyt on pitkä odotus teillä.Kynnet kuluu ja heti huomenna pikaravia lehtimyyjälle vaatimaan omaa numeroa ko. lehdestä.

      • Vaihtoehto.ei

        Hahahaaa! Niinhän se jassu luulee. Eipä oo ennenkään Jassun takia seiskaa ostettu. Jos ei kenenkään muunkaan.


      • aamusta.kauppaan
        Vaihtoehto.ei kirjoitti:

        Hahahaaa! Niinhän se jassu luulee. Eipä oo ennenkään Jassun takia seiskaa ostettu. Jos ei kenenkään muunkaan.

        Niin sä väität.


      • suuresti.naurattaa
        aamusta.kauppaan kirjoitti:

        Niin sä väität.

        Hyvä että menet jo aamusta kauppaan niin pysyt sen verran pois täältä.


    • Himonäätä

      No juu, denniksen suunnaton julmuus eroprosessissa sai masentumaan ja yhtenä iltana harkitsemaan 20min ajan että josko suhauttaisinkin sillä pyöränrämälläni karvainen revä liian pieneksi jääneen minihameen alta vilkkuen järveen/mereen ja lopetan tuskani...
      Mutta sitten äitini tarvitsi apua keittovihannesten pilkkomisessa ja rrrrakkaani taas yöllä skypettää bokserit valmiina pullistellen ja muistin miten onnekasta ja hyvää elämää vietän. #lovingit #mun elämää #happygirl #etäsuhde

      • lystikommentti

        Reps = ), upeaa, mahtavaa........


      • hahhhaaa

        ahhhah,tikahdun naurusta, hyvää verbaalista textiä. "bokserit pullottaen skypettää"


      • LittleSmile

        Tää oli ihan paras, skypettää boxerit valmiina pullistellen, voi apua :))))::


    • Jasminfaniiii

      Jospa sillä on puhjennut finni otsaan?

      • oujeeee

        hehheh niin tai tullut pipi sormeen pilkkoessa porrrrrkkanoita rrraikkaaseen makkarrrrasoppaan.


    • Jassun.salaisuudet

      Mediajulkisuus ei johdu mistään muusta kuin siitä et haastis on seiskalle annettu mut Kimin häiden takia julkaistaan vasta huomisessa lehdessä.

      Koskee luultavasti karseeta avioliittoa ja yhteiselämää engelsmannin kanssa, jassu paljastaa loputkin papan salaisuuksista jotka tuli humalassa jo lörpötelleeksi joillekin.

      Toinen vaihtoehto on että sillä tunnin lennolla Helsingistä Ouluun tuli avautuneeksi aussille liikaa vääristä asioista ja aussi sitten juorus ne tyypeille jotka aiheutti Jassun ja rakkaan Ricunraccaan eron ja Jassun maasta karkoituksen vaikka jassu kovasti niin Rikua rakastI.

      Jassu ei sitten asiasta aio avautua yhtään enempää, mitä nyt seuraavat kymmenen vuotta jauhaa asiasta blogissaan, hymyssä ja seiskassa.

    • AdduDennis

      Sukupuolitauti?

    • FedGovAus

      Valehteleminen immigration-lomakkeessa, syyllistyminen tätä kautta rikokseen ja tuomio?

    • VeikkaanPa

      Joo, kyseessä on todennäköisesti jompikumpi seuraavista:
      - Jassu tosiaan paljastaa papsun kanssa vietetystä ajasta kaikkein likaisimmatkin yksityiskohdat ( "harrastimme sm-seksiä" tms).
      - Jassu on yksinäisinä vinttikomeroiltoinaan erehtynyt "salasuhteeseen" (viestittelyyn tms) jonkun häntä himoitsevan peräkammarin pojan tai ö-luokan julkkiksen/-poliitikon kanssa ja hönöpäissään kertonut seiskan toimittajakaverilleen tästä ja nyt sitten kuitenkin yhteisymmärryksessä juttua tehdään...

      • Titetlvdkdj

        Näin on. Jasmin on niin haluttua kamaa vintillä että hän ei malta pitää näppejään erossa tinderistä tai muista panopalveluista. Tähän heikkouteen hän on tarvinnut tukea rakkaimmilta. Tämä seksiriippuvuudeksi väitetty tauti on nyt se cover joka on johtanut mukamas Jasminin eroon Richardista. Näin Jasmin säilyttää kasvonsa ja ottaa syyn erosta itselleen vaikka tosiasiassa hän jäi debin kanssa kisaillessaan kakkoseksi.


    • Vitsi

      Luultavasti paljastaa olevansa alkoholisti. Se nyt ois sopiva lööppien aihe pitkäksi aikaa. Booooring Jassu,boooring.... Ja mikä sometauko hä? Hätinä viikko. Iso vitsi koko tyyppi.

      • ei.koskaan.hyvä

        No paniikissahan te jo täällä viikon verran olette olleet...


      • suuresti.naurattaa
        ei.koskaan.hyvä kirjoitti:

        No paniikissahan te jo täällä viikon verran olette olleet...

        Räkätti vauhdissa, kiva!


    • Naurettavaa.elämää

      Rehellisyyden puuskassa paljasti jollekin ikävän salaisuuden ja nyt haluaa tehdä sen vielä julkisesti. Kaikesta sitä onkin rahat revittävä, just saying.

      • excelsius.excelsior

        Kohujulkisuus sai jäädä. Ainakin kahdeksi viikoksi. Osa-aika-absolutisti. Absolutisti aina silloin kun ei ota. Kun ottaa, niin ajaa. Jos saa lainaksi auton.

        Alkoholinkäyttö on tainnut jäädä ainakin viisi kertaa kuluneen vuoden aikana. Aina se pirulainen vaan löytää tiensä takaisin raamatullisen viinin muodossa. Raamattukin sanoo; viinissä on rehentely. Repsahduksesta on otettava aina kuva, koska tyhjäkkeille viinin lipittäminen on korkeakulttuurinen teko, joka hetkellisesti nostaa sosioekonomisen tason kuninkaalliselle korkeudelle.


    • jassesekeilee

      Mitähän vittua tää Jasse on taas sekoillut, huoh..

    • Nytjännittää

      Voisko olla jotain tähän suuntaan:

      "Minua haukuttiin maksulliseksi"

      "Minut painostetttiin aborttiin"

      "Richardin sisko/äiti tms. yrittää murskata suhteemme"

      "Minusta valehdeltiin törkeästi Aussien rajavalvontaan"

      "Minua väitetään hulluksi"

      "Minua väitetään alkoholistiksi"

      "Entinen luotettu ystäväni haukkui minut Rikulle pystyyn ja lähetteli ilkeitä kuvia jotka ymmärrettin väärin"

      "Riku jätti valheiden vuoksi"

      ?????!!!!!

    • vasenposki

      Tuleeko jollekulle kirjoittajalle Seiska?? Mulle ei, kääk, ja en kerkeä kioskille huomenna... Voisko joku kirjoittaa jutun tähän ketjuun huomenna ihan sanasta sanaan? Sevenin jututhan ei pitkiä ole, kuvat vaan on isoja, mutta onneksi niitä ei tähän saa laitettua.

    • jälkijunassa.taas

      Jassu lienee taas sepittänyt jotain jälkijättöistä asiasta, josta muut julkkikset ovat jo avautuneet. Masennus, alko, melanoomapelko... yms. Onhan noita.

      Hassuinta on, että keskittyy nyt "kaikista eniten minua itseäni innostavaan tekemiseen". Siis häh? Laiskotteluun, valehtelemiseen ja itsensä kuvaamiseenko?

    • Abohevosmiestoimisto

      Arvaukseni on, että Jasmin yritti viedä huumeita tai jotakin muuta kiellettyä joko Australiaan tai paluumatkalla Suomeen rahoittaakseen matkansa ja siksi hänet karkotettiin ja somehiljaisuus johtui siitä, että hän oli tutkintavankeudessa.

      • vankilassa

        Tuo kuulostaa jo aivan liian "villiltä".


    • Näinkösemeni

      Jassuhan on myös saattanut joutua "raiskausyrityksen" kohteeksi. Hän on ehkä viestitellyt jonkun nettituttavuuden (Jassua himoitsevan miehen, totta kai) kanssa, sopinut tapaamisesta kahvien tms merkeissä ja mies onkin käynyt päälle. Jassu paennut kauhuissaan, soittanut kaverilleen jne. Tästä Jassu on saanut myös hyvän stoorin Seiskaan myytäväksi, jotta saisi tienattua rahat Aussien lentoihin. Seiskan juttu tulee sisältämään Jassun kauhistelua, katumusta ja syvää rakkautta Rikurakasta kohtaan, joka ei (Jassun mukaan) mitenkään rakastaan tuomitse vaan ymmärtää, että celebrity modelin himoitsevat KAIKKI miehet, myös ne pervot ja sekopäät....

    • 50egeä

      Jasmin on öhöm, "avautunut", väärälle ihmiselle. Portto levittänyt jalat jollekin peräkammarin papsulle.

      • 50egee

        Siis Jasun salainen tulonlähde on paljastettu. Verottomana.


      • uuttatulossa
        50egee kirjoitti:

        Siis Jasun salainen tulonlähde on paljastettu. Verottomana.

        Vihdoinkin Jassu taas avautuu asioistaan. Johan tässä viikko on vinguttu, kun mitään ei ole kertonut itsestään. Loppuu edes nää arvailut ja sitten voikin ruveta puimaan kuinka paljon hän taas valehtelee. Ei tarvi vähään aikaan jauhaa vanhoja juttuja, kuten lentopelkoa ja papsukan kanssa vietettyjä lomareissuja.


      • 50egeä

        En ole täällä ollut mutta joka toinen päivähän sillä on insta ollut avoin. On nähty real foodausta (tirsk) ja hevoshammasta. Mikä ihmeen some tauko?


    • Mikänäistä

      Jasmin Mäntylä paljastaa: kokeilin huumeita!
      Jasmin Mäntylä tunnustaa: petin ex-miestäni Dennistä - naisen kanssa!
      Jasmin Mäntylä avoimena: olen varastanut!

      • lööppivuokraus

        Laimeeta kamaa. Kyllä pitää saada jotain päräyttävämpää, jotta lehti myy. Tässä muutama lööppi laatulehdistön vapaaseen käyttöön:

        "Petin miestäni - kengurun kanssa!"
        "Söin ulostetta - ja pidin siitä!"
        "Tein abortin - hiilihangolla!"


    • Tirrsk

      Pitääpä tsekata mistä muut Ö-luokan julkkikset on viime aikoina avautuneet, jassuhan kulkee aina jälkijunalla perässä.

    • Eiehkäisyä

      Veikkaan aborttia. Papsusta ei tietoa. Mutta nipsnapsauttamaton. jasuhan oli nähty sairaalassa oli blogissa kiukkuinen kun naisilla pitäisi olla lapsi ja Jasu tyykkää päästä niistä eroon.

      Muutoin ei tästä oltais kerrottu mutta rahat loppu. Ja huomioh.. n täytyy saada huomiota. Se siitä rrrrehellisyydestä.

      • TyperäTyttö

        Samaa mieltä, huomenna itkee sitten asiaa Seiskan pikkujutussa. Tää tytsähän ei opi mistään mitään, eikä pysty hankkimaan itselleen ehkäisyä, kun se lihottaa... sit kun kännipäissä huseerataan, niin lopputulos on ennalta arvattava.


      • jopasjotakinheh
        TyperäTyttö kirjoitti:

        Samaa mieltä, huomenna itkee sitten asiaa Seiskan pikkujutussa. Tää tytsähän ei opi mistään mitään, eikä pysty hankkimaan itselleen ehkäisyä, kun se lihottaa... sit kun kännipäissä huseerataan, niin lopputulos on ennalta arvattava.

        On niitä sellaisiakin ehkäisyjä, jotka ei lihota. Vähänpä tiedät.


      • ihan.vaan.arvaus

        Ehkä Jasu oli raskaana Rikulle mutta kun aussi ei isäksi halunnut alkaa eikä ollut miljonäärikään niin homma oli peruttava. 12 viikkoahan on se takaraja ja milloinkas Jasu tuotiin pois ausseista?


      • Typerä.mäntylä
        jopasjotakinheh kirjoitti:

        On niitä sellaisiakin ehkäisyjä, jotka ei lihota. Vähänpä tiedät.

        Tottakai on, mut jassu itse väittää kaiken ehkäisyn lihottavan. Oikeessa elämässähän ehkäisemättömyys vasta lihottaakin....


      • jopasjotakinheh
        Typerä.mäntylä kirjoitti:

        Tottakai on, mut jassu itse väittää kaiken ehkäisyn lihottavan. Oikeessa elämässähän ehkäisemättömyys vasta lihottaakin....

        TyperäTyttöhän näin väittää, ei Jassu.


      • JassunJohtimet
        jopasjotakinheh kirjoitti:

        TyperäTyttöhän näin väittää, ei Jassu.

        Kyllä se Jassu alun perin oli, joka niin väitti. Juuri siksi enkkupapsulle piti teettää "nips-naps" -operaatio.


    • Häpyhoi

      Saaks nauraa Hässijäjässin päätökselle olla paljastamatta noloja intiimiasioitaan.

    • yksiristikaksiyksi

      villit veikkaukseni: -Pahvisauli on niin huonossa kunnossa ettei pysy pystyssä enaan! - Ajoin äitini mustan pyörän kumin tussuksi!
      - Naaapurin kissa söi pihaoravamme!
      - Hammaslääkärini kieltäytyi valkaisemasta muulinhampaitani!
      -Rikharrrd olikin homo!
      -Olen rakastunut Miina Äkkijyrkkään!
      -Joudun hakemaan oman asuntoni, äitini ei enää elätä minua!
      -Työkkäri tarjosi minulle töitä! kieltäydyin.

    • Mememeee

      "Kaikista eniten minua innoittava asia". Kaikista eniten ri... rakkaimpien Papsujen bongaus puistoissa ja tinderissä. Selfieily?

    • Eikaitisäsentään

      "Riksa on kadonnut veljeni"!

    • Pulipoli

      Aboaussi jätti abortin takia? Aboaussi pakotti aborttiin? Huoh. Olis nyt ottanu vaan heti katumuspillerin kun ei lihomisen pelosta voi käyttää mitään ehkäisyä vaikka ei pentuja haluakaan. Tai pistäis turhat piuhansa poikki.

      • ehtiväinen

        Joko se Jassu on tiineenäkin ehtinyt olemaan?


      • Aborttiehkäisynä

        Juu, viikko abortista virnuillen esitteli roikkotissejään ja iloisena jälkipulleaa mahaansa. Kun ei osa hävetä.


    • OulusenBjiutifuulit

      Hässi paljastaa kaiken Helkan sukupuolielämästä. Lehtolapsi velipuoli on löytynyt. Siinä rytäkässä sikisi neitseellisesti sikiö joka abortoitiin sukurasitteiden takia. Ja koska fas. Helka ehkäisee nyt hieromasausauvalla. Ettei uusia vahinkoja pääse tapahtumaan. Sitten kun hässi vaihtaa nuoriin miehiin.

      • Sian.ajaja

        Asiakommentti lorttoluolasta.


    • JassunTauot

      Onko kukaan pannut merkille noita Jassun sometaukojen päiviä? Musta tuntuu, että tämä haastis on tehty jo ajat sitten, mutta tilaa julkaisulle oli vasta nyt. Onko Jassu veivannut Insta kiinni, Insta auki aina siinä välissä, kun haastis onkin taas kerran jäänyt julkaisematta kiinnostavampien juttujen ajaessa ohi?

      Muuten, mä luin ton: rakkaani: äitini ja paras ystäväni, eli niitä rakkaita on kaksi. Oma äippä ja joku kamu.

      Mut mikähän tämä avautuminen "väärille ihmisille" on, hmm...

      • Yksinvintillä

        Ja ystäviäkään kun ei ole. Äiti on paras ja ainoa ystävä.


      • lörpsis

        "Muuten, mä luin ton: rakkaani: äitini ja paras ystäväni, eli niitä rakkaita on kaksi. Oma äippä ja joku kamu."
        Minä myös luin tuon lauseen noin, eihän siinä Rikua mitenkään mainita.


      • Niin.samikset
        lörpsis kirjoitti:

        "Muuten, mä luin ton: rakkaani: äitini ja paras ystäväni, eli niitä rakkaita on kaksi. Oma äippä ja joku kamu."
        Minä myös luin tuon lauseen noin, eihän siinä Rikua mitenkään mainita.

        Samoin. Rakkaani ovat äitini ja paras ystäväni, joka on kukapas muu kuin Hanna Juntto joka antaa palstatilaa ja siten myös rahallisesti tukee Seiskasiskoaan.


      • 2232ty
        lörpsis kirjoitti:

        "Muuten, mä luin ton: rakkaani: äitini ja paras ystäväni, eli niitä rakkaita on kaksi. Oma äippä ja joku kamu."
        Minä myös luin tuon lauseen noin, eihän siinä Rikua mitenkään mainita.

        just, mä taas luin rakkaaniparasystäväni, eli ainoastaan Helga.


      • Rectumin.kutina
        Yksinvintillä kirjoitti:

        Ja ystäviäkään kun ei ole. Äiti on paras ja ainoa ystävä.

        Äiti on vasta sijalla kolme. Lintupeili on piikkipaikalla. Some on kakkosena.


    • pukitusta

      Antaa pukata vaan, se ei mitenkään liippaa minun elämääni.

    • JassunPulla

      Ai niin, rupeshan se Jassu absolutistiksi Turun reissulla. Pulla uunissa Rikun perään ausseihin, mutta kotiin oli kääntyminen.

    • Jasandeeros

      Abortti jonka tehnyt Rikulta salaa mutta jota ei oikeasti ole tapahtunut. Kyseessä kuitenkin joku emävale koska jassu tiedottaa jo ennakkoon ettei hän halua keskustella asiasta edes ystäviensä kanssa. Näin narsisti jassu saa marttyyria esittämällä sylkäistyä yksipuolisen stoorin jonka oikeellisuutta ei voi varmistaa ja joka aiheuttaa hänen arvelunsa mukaan hämminkiä debin päässä: Riku painoi paksuksi suomalaisen wannabejulkkiksen joka revitytti sikiön ulos rööristä. Mistään muusta ei voi olla kuin valheesta jolla hän vieläpä rahoittaa viikon kaurapuurot itselle ja helkalle.

      • NiinRehellinen

        Kuulostaa just Jasun tyyliltä. Arvelen kanssa että keksittyä. Esisensuuri, että tuttavat ei käräytä valheesta.


    • NiinJassoota

      Jassoo avautuu jostain kaikille ja mitä ei saa sitten ollenkaan kommentoida. Tahtoo siis vaan rahat ja arvostelijat hiljaa. Rrrreilua ja rrrehellistä.

    • WoooohooMWAH

      Joku on löytänyt Jasminän taustasta likaisia asioita. Nyt selitellään, aidosti ja rehellisesti. HAHHAHHAHHAH. No, totuus tulee paljastumaan ja olemaan NOLO!

      • kuopassa.ollaan

        Onko Jassun taustassa ollut muutakin kuin loppumaton sarja likaisia asioita.... ei ainakaan tule mieleen mitään kaunista ja mukavaa.


      • Himputtivieköön
        kuopassa.ollaan kirjoitti:

        Onko Jassun taustassa ollut muutakin kuin loppumaton sarja likaisia asioita.... ei ainakaan tule mieleen mitään kaunista ja mukavaa.

        Totta.


    • Luonte

      Miettikääs vähän. On olemassa joku syy, miksi Jasmin ei ole ollut aussimiehensä kanssa konkreettisesti tekemisissä enää kuukausiin. Edellisen kerran varmaan mummon kuollessa loppukeväästä?

      Mikä mahtaa olla syy tapaamattomuuteen?
      Se tulee olemaan huomisen jutun pääaihe.

      "Kamala kokemus", "antoi kohdella itseään huonoiten", "ei positiivinen asia", "ei halua palata siihen enää koskaan", "paljastanut liikaa väärille ihmisille"...

      • Poinkpoink

        No, ei se aussi järin innostuneelta ainakaan vaikuttanut Jassun vierailusta. Omissa oloissanhan Oulun goljatti näytti enimmäkseen olevan, mut tokihan kaikki oli kuitenkin niin ihanaa ja ihan parhautta. Aivan kuten oli se avioliittokin brittiukon kanssa.

        Paljastuiko jassulle et rikulla olikin koko ajan toinen nainen. Ollaanhan me niin samiksia, juupajuu.


      • tyypit-tietää

        Woohoo on paljastanut tyypeille olevansa celebrity model ja sitten on google paljastanut woohoon olevan nolo idiootti pappapatja mihin johtopäätökseen myös Riku on päätynyt seurattuaan woohoon patiollatissuttelua.


    • Piupiuoiuoiy

      Ahahahahhaaaa! Mitä hiton lööperiä se on jossain kapakassa suoltanut jota nyt yritetään oikoa ettei näyttäis niin pahalta. Ja missä niitä huhuja muka oikein liikkuu.....Ettei vaan olis Jassun oma epätoivonen yritys saada parisataa euroa nyhdettyä seiskalta keksimällä jokin stoori minkä saisi lehteen. Taitaa olla pelkkää pajunköyttä koko huominen "haastis". Siitähän on sen tapauksessa aina lähdettävä.

      • tyoppp

        kyllä Jasu kertoo vielä, kunhan tarpeeksi euroja tuodaan pöytään, voi ja miten moneen lehteen..


      • Joöugouglug
        tyoppp kirjoitti:

        kyllä Jasu kertoo vielä, kunhan tarpeeksi euroja tuodaan pöytään, voi ja miten moneen lehteen..

        Asiaa myös puidaan vuositolkulla blogissa.


    • Jakeluautomaatti

      Tässä nyt nähdään tämä Jassun "yksityisempi minä". Mitä nolompi juttu, sitä varmemmin sen saa lukea Seiskasta. Kunhan rahaa tulee. Mitähän nyt on myytävänä?

      • Kirppiskoju

        Mitä vaan voi odottaa. Laidasta laitaan. Kun kaikki on kaupan.


    • pöloi

      itsariyritys???

      • Mäminä

        Narsisti ei tee rakkaimmalle itselleen mitään.


      • JustiinsaJoopaJoo

        Naurettavuuden huippu tämä jasson uusin sepitys...
        Tekee hallaa oikeasti itsetuhoisille. Menisi töihin...!


    • Pertsa2323232

      Tässä ehdotuksia otsikoksi:
      "Richard vedätti Jasminia - ei koskaan eronnutkaan vaimostaan oikeasti!"
      "Jasminin sydän särkyi - olinkin vain yksi naisista!"

      Eiköhän siis juttu koske Jasminin sinisilmäisyyttä ja "rakkautta" aussia kohtaan. Mies ei varmaan olekaan ollut jutussa niin tosissaan kuin Jassu on luullut...

    • veikkaustoimisto

      Se raskaushomma vois olla totta ja se että itse sen on vuotanut rikunvaimolle ehkä tahallaan ja sitten kun riku onkin alkanut tiukemmin kyseleen,että mitä ihmettä ja etten siitä huolimatta tuu sua hakeen vaan olen entisen vaimoni kanssa, niin äkkiä on keksitty että ok teetänkin sitten abortin? Eli ensin on keksitty raskaus, jospa sillä sais miehen takaisin, mutta kun se ei ole toiminut niin sitten on pitänyt keksiä mitenkä ei sitten olekkaan yks kaks raskaana?

      • mahdollista-on

        Tämä on ihan mahdollinen skenaario. Toki voi olla ettei mitään raskautta ollut vaan Riku totesi ettei idiootti woohoo ole vaimon veroinen - selittäisi realfoodien paniikkimatkan Australiaan jolla evättiin maahanpääsy.


      • Seliseliseli

        Hyvä arvaus ja joitakin muitakin. Liittyykö niihin myös Rikun äkkilähtö Vaasaan ja Jasminin paniikkimatka Ausseihin, joka mitä ilmeisimmin päättyi rajalle?


      • näin-siinä-kävi
        Seliseliseli kirjoitti:

        Hyvä arvaus ja joitakin muitakin. Liittyykö niihin myös Rikun äkkilähtö Vaasaan ja Jasminin paniikkimatka Ausseihin, joka mitä ilmeisimmin päättyi rajalle?

        Rikuhan häipyi samantien kun realfoodie oli dumpattu kotiporstuaan. Yrittivät saada tämän Vaasasta kiinni mutta abo oli jo mennyt. Sitten rahat kasaan Turussa ja perään mutta portit patiolle (ja Australiaan) olivat ja pysyivät kiinni. Varma tieto.
        Riku ei patiollajuopottelijaa lämmöllä muistele.


      • Oulunvinttiselli
        Seliseliseli kirjoitti:

        Hyvä arvaus ja joitakin muitakin. Liittyykö niihin myös Rikun äkkilähtö Vaasaan ja Jasminin paniikkimatka Ausseihin, joka mitä ilmeisimmin päättyi rajalle?

        Jasminä kävi ulvomassa Riksun ikkunan ulkopuolella, poliisi heitti putkaan ja maitojunalla vinttikopperoon.

        Pahvilaatikot on vielä matkalla.


    • RakkaimmistaRRRRAKKAIN

      Ai että mä nauran MWAHMWAH jos ReissuRiksa jo nyt petti Woopoottia! Kun ovat niin samanlaisia. Ja alinta kastia.

      • Buahahaahh

        Rakkain Riku on tietty ainoa syyllinen ja paska ex!!!! Niinhän se AINA menee. PetturiJassu on rehellinen.


    • Satavarmasti

      MEDIAN SYY!!!!!

      • turhaamelua

        Satavarmasti joku aivan älytön keksitty juttu, antaa vaan ymmärtää,että kyseessä jotain tosi tärkeetä. Älkää sitten pettykö kun kyseessä joku täyspaska stoori, muuta ei Jassulta voi odottaakaan.


    • Ei_tajuu

      Omia veikkauksia: Jasmin on jäänyt kiinni jostain suuremmasta kusetuksesta ja nyt on tiedossa kunnolla paskaa tai sitten Briteistä on tullut jotain todella jäätäviä uutisia.

    • Tuksu2

      Ilkeät bnäädät kiusasivat Ihanaaparasta Jassua (kertoivat totuuden ilkeästä petturista). Median syy.

    • 1suurivedätys

      Olikohan se "en juo punaviiniä"sitä samaa suurta raskaanaolemista?

      • AprilliaSyöSilliä

        Niin, parina päivänä auki-kiinni-auki instassa oli ei kiitos viinille juttua. Mutta ehkä krapula koska silliläjät paperilautasella hautaisissa. Suuri raskausilluusio.


    • MickDundee

      Onko jopa mahdollista että Jasmin on ollut raskaana ja synnyttänyt vinttikomerosta Helkan avustuksella pienen kikkarapäisen aboriginaalin jonka abosuku nyt vaatii Perthin aavikolle sniffailemaan bensiiniä ja opettelemaan duuderiduun vai mikä se torni on soittamista?

      • Vaihtoehtoja

        Kaameeta! Mut ihan parhautta!


    • hoccuspoccus

      Mikä huomisen otsikko onkaan, se on vaan huomion vetämistä pois siitä tosiseikasta, että aussi-CEO on jättänyt glamourmallin vinttikomeroon vetämään viinaa ja hengittelemään paperipussiin.

      Sitten syksymmällä voidaan antaa ilmoitus, missä kerrotaan välimatkan olleen sittenkin liian pitkä ja suhde on päätetty yhteisymmärryksessä (!) ja pariskunta pysyy ystävinä.

      Tosiasiassa Riku on laittanut varmasti kaikki mahdolliset estot Mäntyskälle.

      • NoKatotaanpa

        Minä veikkaa että Jasso tilittää siitä, että Riku pitänyt koko ajan yhteyksiä ja suhdetta yllä myös debiin ja Jasso uskonu selitykset ystävyydestä ja lasten tähden yhteydenpitämisestä. Riku ei ollutkaan sitä, mitä lupasi.


    • Kohumuuli

      Jässy on juonut light kokista ja hevonhampaaseen on tullut reikä.

    • seiskantilaaja

      Luulen,että Jassun kohu-uutinen liittyy avioeroon Dennisistä. Romanssi Rikun kanssa on varmastikin ohi, mutta Jasmin pitää yllä illuusiota, että sillä rintamalla rakkaus roihuaa. Pidetään parisuhdepäivitykset ja asuinpaikat ennallaan, vaikkei niissä mitään järkeä olekaan. Jasmin on tekemässä itsestään marttyyria.

    • aussi_ex

      Mielenterveys pettää. Koko romanssi on ollut yksipuolista mielen tuotetta. Reppureissaaja sai vain majapaikan. Rikukin nähty keväällä Angus & Cootella koruostoksilla. Elää omaa elämäänsä - Jassunkin kannattaisi.

      • asda4563

        Aussiexpatti vihjaili keväällä jostakin mehukkaasta jutusta, jonka aikoi paljastaa kunhan Jasmin hölmöilisi enemmän??? Miten lie, joko viitsisit avautua, ettei seiskaa tarvi odotella, pliiiiis


      • Helka.betalar
        asda4563 kirjoitti:

        Aussiexpatti vihjaili keväällä jostakin mehukkaasta jutusta, jonka aikoi paljastaa kunhan Jasmin hölmöilisi enemmän??? Miten lie, joko viitsisit avautua, ettei seiskaa tarvi odotella, pliiiiis

        Totta, tuon minäkin muistan. Rrehellisellä Jassulla näyttäis olevan melkoinen liuta luurankoja kaapissaan. Hyvä puoli siinä on et pätikän tulo seiskalta on taattu. Paljastus/kk ja 300e tienattu, kyllä sillä halvassa viinissä pysyy, muustahan lotjakkeen ei tartte huolehtii.


      • aussi_expatti
        asda4563 kirjoitti:

        Aussiexpatti vihjaili keväällä jostakin mehukkaasta jutusta, jonka aikoi paljastaa kunhan Jasmin hölmöilisi enemmän??? Miten lie, joko viitsisit avautua, ettei seiskaa tarvi odotella, pliiiiis

        Näin kirjoitin, kun ei ollut nähtävissä mihin juttu levähtää. Abotaustaakin mietin. Riku on kuitenkin sen itse esiin tuonut, joten en nähnyt tässä ongelmaa. Tämä toinen asia on yksityisempi, enkä osaa sanoa, mikä on omaehtoisen julkisuuten taso (valokuvan julkaisu?). Jassun juttuihin ei voi perustaa, mutta katsotaan...

        Ystäväni työskentelee osoitteessa, jonka aussi ilmoittaa firmalleen (enkä tarkoita sitä alakerran kahvilaa). Myös bungalowin kadulla asuu suomalainen toimittaja ;) Joku senkin oli huomannut, hah!

        Seesteistä on. Riku haki näennäisesti työntekijöitä demopäiville, joista lienee tullut fiasko. Nyt haku päällä Sydneyn ja Perthin proggiksiin - tiedä onko niitä.


      • asclo

        Kiva kun olet paikalla. Luulin että olisi jotenkin kytköksissä tähän Tony S. Miten lie. Kunhan utelen, vailla omaa eloa. Hyvät huomenet sinne Ausseihin tv.asda4s63. Epäilen Jassun vaan kerjäävän klikkauksia blokiinsa, onhan se hienoa myöhemmin instassa kiitellä kävijöitä.


    • voisentään

      Ehkä tää Matami on löytäny yöpäivystysreissultaan rahakkaan kavaljeerin
      tehty se hotellissa. Sitte äijä lähteny lätkiin, jättäny Matamin nukahtaessa
      ja yöpöydälle hieman kafferahhaa aamuks.
      Ja nys se sit riehuu ku Tunkki, no, sitte päättää ettei ikinä
      enään usko kehenkään miäheen, et ny oli se viimeinen tikki,
      tulee uskoon, rupee nunnaks perk*le.

    • Piutpautt

      Ei kai se juttu voi enää Dennistä koskea?! Se papparainen on jo menneen talven lumia, kirjaimellisesti.
      Säälittävä pohjanoteeraus jos Dennis (ja Denniksen pelottava ex-vaimo) on taas kaivettu naftaliinista Seiskaa varten.

      Kyllä sen jutun on pakko liittyä "uuteen australialaisrakkauteen". Eiköhän tuossa pikaisen lomaromanssin piirteet tule aika vahvasti esiin.
      "Olin suhteessa vain piika".
      "Rakkaani valehteli minulle alusta alkaen".
      "Ex-vaimo ei ollutkaan ex - Jasminin katkera erotilitys".
      "Rakkaani alisti minua - en saanut enää edes blogata".

      • Munveikkaus

        Kyllä se voisi silti vielä Dennikseenkin liittyä, jos esim. Dennis on vihdoinkin ottanut suomalaisiin viranomaisiin yhteyttä Jassun ilkeiden blogitekstien, instapäivitysten jne takia. Jassuhan on repostellut hyvinkin yksityisiä asioita Denniksestä kaiken kansan tietoon. No, olipa kyse mistä hyvänsä, niin ainakin faktoja ovat tuon sekavahkon blogitunnustuksen perusteella seuraavat:
        - Jassu on mokannut jotain ja yrittää jo etukäteen "lieventää" reaktioita asian julkitulon suhteen.
        - Jassu ei voi vaikuttaa asian julkituloon, hänellä on selvästikin ns. pelko perseessä, että joku asiasta enemmän tietävä kertoo tapauksesta hieman toisenlaisen version Jassua mollaavammin sanankääntein - Jassun vakuuttelut ainaisesta rrrehellisyydestään niin hyvässä kuin pahassa voidaan sen sijaan heittää romukoppaan. Hän mitä ilmeisemmin on tehnyt jotain, joka on tulossa tavalla tai toisella kuitenkin ihmisten tietoon joten nyt yrittää epätoivoisesti antaa ensiksi ilmoille omaa meriselitystään.


      • höpönlöpöä

        Hahahaa, Jassu kaivaa jonkun ikivanhan jutun esiin ja porukka kuvittelee jotain ihme sensaatio paljastusta, tulette pettymään!!


      • skruudraiveri
        Munveikkaus kirjoitti:

        Kyllä se voisi silti vielä Dennikseenkin liittyä, jos esim. Dennis on vihdoinkin ottanut suomalaisiin viranomaisiin yhteyttä Jassun ilkeiden blogitekstien, instapäivitysten jne takia. Jassuhan on repostellut hyvinkin yksityisiä asioita Denniksestä kaiken kansan tietoon. No, olipa kyse mistä hyvänsä, niin ainakin faktoja ovat tuon sekavahkon blogitunnustuksen perusteella seuraavat:
        - Jassu on mokannut jotain ja yrittää jo etukäteen "lieventää" reaktioita asian julkitulon suhteen.
        - Jassu ei voi vaikuttaa asian julkituloon, hänellä on selvästikin ns. pelko perseessä, että joku asiasta enemmän tietävä kertoo tapauksesta hieman toisenlaisen version Jassua mollaavammin sanankääntein - Jassun vakuuttelut ainaisesta rrrehellisyydestään niin hyvässä kuin pahassa voidaan sen sijaan heittää romukoppaan. Hän mitä ilmeisemmin on tehnyt jotain, joka on tulossa tavalla tai toisella kuitenkin ihmisten tietoon joten nyt yrittää epätoivoisesti antaa ensiksi ilmoille omaa meriselitystään.

        Miksi oikeastaan vaivautua? Vaikka se ylittäisi iltapäivä-lehtien uutiskynnyksen, aika vähän Jasmin-juttuja luetaan.

        Nytkin se joutuu Facessa toistamaan bloginsa pointin, kun jengiä ei nyt vaan jaksa kiinnostaa.


      • huomennapaseluetaan

        Minä luulen, että jokin nolo paljatus/juoru, ehkä jopa kuvan kera, on annettu Seiskalle. Soittaneet Jassulle kommentin perässä. Jassu tajunnut, että parempi sanoa asiasta jotain nyt, koska asia joka tapauksessa tulee julkisuuteen. Kootut selitykset omasta näkövinkkelistä annettu, pikku rahat kuitattu ja sitten asiasta vaietaan.

        Jotain sellaista, mikä Jassua nolottaa, hävettää ym., koska tulee julkisuuteen.


      • A23HY

        Jasminhan on sanonut olevansa niiiin vahva, ettei juorut meinaa mitään, eli täytyy olla todella jotain ihan spesiaalia. Aussiexpatti, on sun tilaisuutesi, KÄYTÄ SE.


    • Valehteleva.marttyyri

      Jassu on kohdellut itseään huonosti eli elänyt avioliitossa missä ei ollut rakkautta, seksiä eikä rahaa ja kaikesta puutteesta huolimatta uskollisena ja uhrautuvaan vaimona valehteli medialle, ystävilleen, sukulaisilleen ja tuttavilleen ummet ja lammet suhteen suurenmoisuudesta, palavasta rakkaudesta ja seksin ihanuudesta. Epäilijät haukuttiin maanrakoon ja syljettiin päälle. Miksi ihmeessä?

      • Satu-dädi

        Koska patologinen luikurinlaskija. Ymmärrän että kirveslehden tarkoitusperä on mikä on, mutta ihmettelen että kirves-konserni maksaa mytomaaneille kerta toisensa jälkeen täysin perättömiksi osoittautuvista sepitteistä. Lähtökohtaisesti vain harvempi ns isoista asiakokonaisuuksista joita Mäntylä on somettanut on ollut totta. Onnellinen avioliitto, isot häät, uskossa oleminen, absolutismi, somemässilyn taakseen jättäminen, työhommat, puoluehommat.


    • Juhy

      Tuli niin yhtaikaa Bull Mentulan avautumisen kanssa, että heillä on varmaan ollut suhde.

    • Kbyuhgh

      Mä mietin jos jassu joka mm ajanut kännissä ja kaikkee löytyy ei pääse enää Australiaan. Siel annetaan helposti 3 v maahantulokieltoja. Joku kannellut jassusta maahantuloviranomaisille

    • Konsultinretale

      Tulee avautumaan alkoholismistaan. Perusteena itseavautumiselle se, että on uskoutunut asiasta mukamas väärälle ihmiselle, ja haluaa nyt kertoa asiasta rehellisesti itse ennen kuin huhut asiasta leviävät. Syyttää asiasta "täysin itseään" mutta uskoo entisen masentavan elämänsä kivellä "varmasti vaikuttaneen asiaan" Syksyn taskurahat tienattu.

    • Ei.asiaa.aussilaan

      Ajokortiton jassu ajellut Perttulassa humalassa ricun autolla rimpsalle karanneen ukon perään. Jassuhan ei koskaan kadu mitään, joten pystyy hyvin toistamaan rikoksensa.

    • Oulunnaapuri

      Aiheena on parisuhdeväkivalta.

      • Mitähäh11

        Meinaako siis syyttää Dennistä väkivaltaisuudesta? Ei kai Rikua kuitenkaan?


      • huohjahuoh
        Mitähäh11 kirjoitti:

        Meinaako siis syyttää Dennistä väkivaltaisuudesta? Ei kai Rikua kuitenkaan?

        Heheheheee, odottakaa nyt huomiseen suuren suurta paljastusta, jota ei Jassu ikinä koskaan tule kommentoimaan. Voi elämän kevät mitä shittiä.


    • voijännitys

      Epäilen näitä syitä:

      1. Väkivalta joko nykyinen tai joku entinen suhde
      2. Keksitty keskenmeno??
      3. Itsariyritys?

      • turhajass

        Entisen elämän vanhoiksi käyneitä juttuja, kun ei enää muuta keksi roposten tienaamiseksi, surkea tapaus.


    • onpa.murheet

      Niinpäniin kohta jossain huoltoasemalla lehti jo myynnissä jos ei myyjältä aseella uhaten ole jo käyty hakemassa...kyllä teidän tuska/'veikkaukset" kohta helpottaa...

      • EiMurheita

        Onneksi lehteä ei Jassu halunnut mainostaa, tietää sisällön paskaksi jo etukäteen. Sitä ei siis saa ostaa.


    • htpska

      Täysi paniikki päällä näemmä.

    • Hihitystä

      Varmaan jotain tosi noloa "rehelliselle" Jasulle. On pakkoraossa kertoa omat kootut selitykset. En malta odottaa.

      • Jassun.sadut

        Onhan sen kertomukset aiemminkin osoittautuneet pelkiksi saduiksi ja tarinoiksi, keksityiksi jutuiksi, joilla hyvin vähän todellisuuspohjaa. Enkkustoorissa pohjana ainoastaan enkuissa asuminen, muuhan olikin täyttä Jassun itsensä keksimää potaskaa. Olisko nyt Perttulan visiitin aikana muka tapahtunut jotain järisyttävää ja Jassun täytyi paeta maasta, hahah!


    • Kengurumiehet

      Olisikohan Borootin paappa antanut Seiskalle haastattelun, jossa Jassusta paljastuu ikäviä asioita. Seiska on sitten pyytänyt Jasminilta vastineen. Aavistelen, että Jassu sairastaa kleptomaniaa ja Jassu on jäänyt kiinni enkuissa myymälävarkaudesta. Jassullahan on selvästi jokin mielensairaus ja usein kleptomania liittyy sellaisiin ongelmiin.

      Toinen veikkaukseni on, että Jassu on tehnyt Australiassa jonkin rikoksen esim. myymälävarkaus ja hänet on pidätetty ja passitettu ulos maasta. Se selittäisi pikamatkan Australiasta pois.

      Kolmas veikkaukseni on se, että Jassu on yrittänyt itsemurhaa kauan sitten ja on avautunut siitä jollekin, joka paljasti sen Seiskalle.

      Vahvimmin epäilen ensimmäistä vaihtoehtoa. Enkuissa on tapahtunut jotakin ja se tuodaan nyt julkisuuteen. Kirjoittihan joku papan kaverikin Jassun seinälle varoituksen umpihullusta Jassusta.

    • Oulusta.kuultua

      Liittyyköhän teksasin pappa tähän mitenkään? Oulussa oli kuulemma kesällä pyörinyt muutaman viikon joku vanhempi teksasilaisittain englantia puhuva mies...

    • ettäsemmosta

      Jaha. Itsaria sitten yrietty lokakuussa 2015.
      Justiinsa juu.

    • tsääsmin

      Tiedoksi päivän Seiskasta. Jasmin yritti itsaria , HUOM. viime vuoden lokakuussa, ei siis liity Ricuun millään lailla......

    • nmkm

      Äh, nyt vetää Jassu ihan viimosia rimanalituksiaan palkkapussin toivossa. Itsariyritys lokakuussa vuonna papu... kiviäkin kiinnostaa. Dramaattinen "en aio mitenkään kommentoida", lopettais jo!

      • pöhhhh

        Joopa, minäkin melkein voitin lotossa joulukuussa 2012, enkä halua tämän enempää kommentoida asiaa. Jassun "paljastus" samaa tasoa. Eli pelkkä tuhnu.


    • Himonäätä

      Arvasinhan että itsari lyödään tiskiin. Ja siis lokakuussa 2015? Just joo 😩. Olishan se jo kerrottu PALJON aikaisemmin, viimeistään uuden rrrakkaan löydyttyä että D oli niin perseestä että ihan elämänhalu meni. Kas kun ei samantien että D hakkas ja raiskas ja oli muutenkin psykopaatti, kunnon Tuksu-tyyliin.

    • uskottavuusongelma

      Minkähän takia tämäkin "salaisuus " piti paljastaa, no rahasta tietysti. Kyllä on Jasmin alas vajonnut. Se siitä muuttuneesta Jasminista ja yksityisasioista. P****t, seuraavaksi jutun aiheeksi voi tempaista, vaikka valeraskauden, raiskauksen yms. Jos ei ole nykyisestä elämästä liioin kerrottavaa, niin kaivellaan vanhoja tai tempaistaan hatusta. Seiska hallitsee nämä jutut.

      • vcgt

        On kyllä järkyttävää. Eikös tuo pariskunta reissannut ympäriämpäri pritteinsaarta just lokakuussa blogiaan päivitti harva se päivä. Kaikkea se rahan puute teettää. Tainnu viinihuuruissaan vain sammua. Insta kiinni, onko poistellut todistusaineistoa. Rikulta saa myötätuntoa noin rajulla paljastuksella, Dennikselle riitti teeskennellä vähän pipiä, no, mutta, suhteet ja ihmiset on erilaisia, mikä riittää yhdelle, ei riitä toiselle.


      • Atshii

        Nyt vaan somen jälkitarkastusyksikkö asialle. Minä arvelen myös että tämä itsarin yrittäminen lokakuussa 2015 on täysin perätöntä.


    • hulluakka

      Harmi, että itsari jäi vain yritykseksi. Maailma ei olisi menettänyt mitään, jos Jassu olisi heittänyt lusikkansa nurkkaan. Itsari oli tietysti paapan syy.

      Huomion hakua. Jasmin varmisti, että hänet taatusti löydetään ennen kuin kuolo korjaa. Sekaisi koko akka.

    • LeeviLaestadius

      Uskon, että Jasmin kertoi tämän tällä kertaa siksi, että joku läheinen on vuotanut tiedon Seiskaan. Muuten Jasminin kaltainen ylpeä ihminen ei ikinä kertoisi tällaista julkisesti.

      Ritzartti se meitä vaan kiinnostaa, ei itsartti!

    • Loukkunen

      Yrittänyt itsaria.....vuosi sitten lokakuussa!!
      Ja nyt vuoden jälkeen tehdään tikusta asiaa juttupalkkion toivossa. Hohhoi.

      No, saahan siitä tietysti rahat Austaralian matkaan...

    • Kepa34

      Mäkin yritin, mutta voiveitsi oli liian tylsä.

    • Happygirlshineshineshine

      Milloin Jassu ja Dennis -pappa olivat Seiskan kustantamalla honeymoonilla Jassun toisessa kotimaassa Kreikassa? Oliko se juurikin lokakuussa 2015? Eikös Jassu silloin ollut niin #happygirl ja #kiitolllinen, kun kuvasi itseään makaamassa rannalla ja menossa dinnerille harmaassa trikoorytkyssä?

    • ei_ole_totta

      Kunhan jollekin tulee paperilehti niin pliis kirjoittaa koko jutun tähän ketjuun! Onhan meitä "faneja" tässä ketjussa jo pitkälle toistasataa!

    • eifyrkkaajasselle

      Ei tarvi kirjoitella. Valokuva puhelimella ja kuva aijjaa:han. Linkki jakoon. Simppeliä.

      http://www.aijaa.com/

    • höpöpopöjuttu

      Iltalehdestä ote seiskan jutusta. Ja sanomahan on, että itsarin jälkeen alkoi miettimään avioeroa eli Rikuhan ei liittynytkään eropäätökseen... höpö höpö, kuka uskoo! Kyllä Hekla on taas ylpee. Kiva sen mennä töihin tänään.
      --
      Viime vuoden lokakuussa ex-miehensä Dennis Bramleyn, 65, kanssa Englannissa asunut Jasmin Mäntylä, 34, kertoo, että päätyi yrittämään itsemurhaa parisuhteessa ilmenneiden ongelmien takia.

      - Yritin itsemurhaa viime vuoden lokakuussa. Tästä on vaikea puhua, sillä häpeän ja kadun tekoani, Jasmin kertoo Seiskan haastattelussa.

      Mäntylä kertoo olleensa viime lokakuussa masentunut ja tunsi olevansa vankina huonossa suhteessa.

      - En pystynyt myöntämään itselleni, että olin jälleen epäonnistunut rakkaudessa, ja että muutto Englantiin oli iso virhe, Mäntylä kertoo.

      Mäntylä päätyikin ottamaan suuren määrän lääkekaapista löytämiään pillereitä.










      - Dennis tajusi, ettei kaikki ole hyvin ja soitti ambulanssin, joka kiidätti minut sairaalaan.

      Vatsahuuhtelun jälkeen Mäntylä purskahti itkuun tajuttuaan mitä oli mennyt tekemään.

      - Tämän teon jälkeen aloin toden teolla miettiä avioeroa ja muuttoa takaisin Suomeen, Mäntylä kertoo.

      Mäntylän nykyinen rakas, Richard Tester, 48, on tietoinen Mäntylän viime vuotisesta läheltä piti -tilanteesta.

      - Halusin kertoa totuuden omin sanoin niin hänelle, kuin nyt tässä haastattelussakin. Ikäväkseni tästäkin asiasta on levinnyt mitä kummallisimpia huhuja.

      • näinsemeneeaina

        Tässä on lista tehdyistä arvailuista.
        ero Rikusta
        välit papsuun lämmenneet
        Jassu raskaana
        Jassu tehnyt abortin
        alkoholin käyttö riistäytynyt käsistä
        sukupuolitauti
        papsun kanssa harrastanut sm-seksiä
        yrittänyt viedä huumeita ausseihin
        oli tutkintavankeudessa
        raiskausyritys
        kokeillut huumeita
        on varastanut
        synnyttänyt kikkarapään vinttikomerossa
        suhde Bull Mentulaan
        Ja miten Seiskaa myydään? Itsariyritys vuosi sitten. Juorupalstalla paniikki ja asian ilmituonneille kilisee rahaa laariin.


      • KöyhäAussienRajalla

        Missä rahat, kun kukaan ei enää osta seiskaa saati klikkaa lokin blogia.


    • Ei_tajuu

      Miten tämä parin viikon mittainen "some-tauko" liittyy vuoden takaisiin tapahtumiin? Eihän tuossa ole mitään järkeä.

      • PölhönElämää

        Jasson elämässä ei ylipäätään mitään järkeä.


      • seveninmyynti

        Nä jututhan on tarkoitettukin "tajuttomille".


      • Titityyyyt
        seveninmyynti kirjoitti:

        Nä jututhan on tarkoitettukin "tajuttomille".

        Siksipä seiskaa ei kantsi ostakaan. Idioottien elämää idiooteille. Ei ihme et seiskalle menee entistä huonommin, woooohooo! On alennettu jo Mäntylän tasolle.


    • Keksittyä.elämää

      Häpeän ja kadun tekoani?? Kadun? Häpeän? Eihän Jassoo ikinä kadu mitään. Valetta koko juttu, rahat loppu. Ja missä niitä ihmeellisiä juoruja asiasta pyörii? Eipä ainakaan seiskan Kääk-juoruissa, joten MISSÄ? Juttu pysynyt täysin pimennossa.

      No,se siitä sitten. Mitähän seuraavan salaisuuden paljastus koskee? Sen pitää tietenkin olla sellainen et seiska/hymy katsoo sillä olevan itselleen myyntiarvoa. Pamahti paksuksi aboaussille, joka ajoi ulos talostaan? Vähempi satuilu ei taida enää riittää.

    • tsääsmin

      Sometauko johtuu varmaan riutuvasta rakkaudesta Rikuun. Itsaristoori on ihan tuulesta temmattu. Jasmin ei taatusti yrittänyt riistää henkeään Dennisin takia. Nyt Jasmin tekee rahaa ja huomisesta Iltasanomista saa lukea samat lätinät kuin Seiskasta. Siintäisikö horisontissa Australia ja kesä. Syksyä kun jo pukkaa Oulussakin.

      • tiutautöttöröö

        Voit tietysti jatkaa sometaun arvailua uudelleenkin. Alitajunnasta taisi tulla mieleesi, josko hevostoimiston antama vinkki olisikin totta.


      • Helga.parka

        Kai nyt racasricu maksaisi kihlattunsa matkat kuten ennenkin tai tulisi Dubain kautta lentoliput taskussaan noutamaan rakastaan. Ei jassu tartte rahaa aussimatkaa varten elleinsitten oikeesti aio maksaa sooloreissuunsa matkarahat lainanneelle velkaansa takaisin. Mitä suuresti epäilen. Ei oo Jassulla mitään asiaa enää Perttulan patiolle, syksyksi on löydettävä uusi mies tai jäätävä vinttikopperoon.


      • bitchonbitch
        Helga.parka kirjoitti:

        Kai nyt racasricu maksaisi kihlattunsa matkat kuten ennenkin tai tulisi Dubain kautta lentoliput taskussaan noutamaan rakastaan. Ei jassu tartte rahaa aussimatkaa varten elleinsitten oikeesti aio maksaa sooloreissuunsa matkarahat lainanneelle velkaansa takaisin. Mitä suuresti epäilen. Ei oo Jassulla mitään asiaa enää Perttulan patiolle, syksyksi on löydettävä uusi mies tai jäätävä vinttikopperoon.

        Ottaen huomioon että Riku nimittelee Jassua "bitch of Finlandiksi" naamakirjassa voidaan päätellä että elämää suuremman rakkaustarinan olevan totta ainoastaan Jassun sumean ja houreisen pään sisällä.


    • KaunisMieliEiOle
      • eimielisteleketään

        Näköjään haluaa, koska antanut kyseisen jutun. Raha ratkaisee, eikä Jassu omien sanojensa mukaan välitä hevon häntää muiden mielipiteistä.


    • draamaa

      Kauppareissulla lukaisin Jasminin tilityksen uusimmasta seiskasta. Jutun lopussa oli, että viikon kuluttua Richard tulee Suomeen. Jännityksellä odotan, että näinköhän tulee käymään. Tuskin maltan odottaa. On tämä vain yhtä suurta draamaa, vai olisiko tämä komediaa? Surkeaa sellaista.

      • Poupiuoiu

        Riculle ilmaantuu yhtä sun toista estettä eli ensi viikon tulosta ei kuulla koskaan enää mitään.


      • näinkösemeneekin
        Poupiuoiu kirjoitti:

        Riculle ilmaantuu yhtä sun toista estettä eli ensi viikon tulosta ei kuulla koskaan enää mitään.

        Jaaha, siis hevostietotoimiston vinkit olivat sittenkin totta. Lähtevät yhdessä Ausseihin.


      • ei-tule-riku

        100 % varmuudella Riku EI tule Suomeen enää koskaan.
        Voi olla että Seiskan paskapuheraholla ja Heklalta ruinaamalla Jassu saa menolipun Ausseihin nyt ostettua mutta tulee bumerangina takaisin saman tien astumatta kertaakaan lentokentän ulkopuolelle kun viime reissullaan.


      • peruttavapuheesi
        ei-tule-riku kirjoitti:

        100 % varmuudella Riku EI tule Suomeen enää koskaan.
        Voi olla että Seiskan paskapuheraholla ja Heklalta ruinaamalla Jassu saa menolipun Ausseihin nyt ostettua mutta tulee bumerangina takaisin saman tien astumatta kertaakaan lentokentän ulkopuolelle kun viime reissullaan.

        Vannomatta paras. Kuinkas sitten "suu pannaan", kun hän tuleekin?


      • eihämmästytämikään

        Niin, sitä tulee olemaan ehkä vaikea todentaa, Rikuhan ei hevillä suostu yhteiseen, syksyiseen kuvaan Patalantien patiolla. Kuvia aussin patiolta riittää varmaan feikkaamaan uuden reissun.

        Mutta mahtavaa, jos se oikeasti tulee ja vie tuon mennessään. Toivottavasti raahaa sen myös kalliokiipeilemään ja luontoilemaan, saadaan vähän uutta sisältöä ainaisen auringonoton lisäksi.


      • ei-tule-ei
        peruttavapuheesi kirjoitti:

        Vannomatta paras. Kuinkas sitten "suu pannaan", kun hän tuleekin?

        Älä huoli, ei se tule. Kolme kuukautta täysidioottia patiojuoppoa riitti Rikulle.


    • fhhghjhjui

      Niellyt vahvoja uni-/kipu-/särkylääkkeitä lokakuussa 2015, kun Dennis oli kyllästyneenä häipynyt ja jättänyt Jassun yksin kotiin. Ilm. Jassulla alko-ongelman ohella siis myös pilleriongelma. Vatsahuuhteluun joutui. Siitä toivuttuaan rupesi miettimään ukon vaihtamista, kun ei kykyä hoitaa parisuhteita tai elää niissä ole. Vaihtamalla se vaan ei parane, ei kukaan mies kestä juoppoa loista, jonka ulkonäkökin kohta mennyttä, jota ei tuönteko, oman asunnon hankinta kiinnosta, joka on päästänyt taloutensakin kuralle, ja jonka mielestä ongelmat ratkaistaan itsepetoksella, kieltämisellä, huudolla ja päihteillä, shoppailulla..Mikä akka..Onko sillä joku kaksisuuntainen härö vai mikä?

      • hyvinvedätetty

        Sinä siis vakaasti uskot, että seiskan juttu on totta.


      • w32D

        todenperäisyyden voi uteliaimmat tarkastaa mr.Bramleyltä. Vinttikamarissa koko kesän miettinyt matkarahojen tienaamista, juttua minkä saa myytyä, on se yhtä helvettiä tuommoinen elämä.


    • Uhmaikäinen

      Itse epäilen että itsariyritys tapahtui ihan nyt tänä kesänä, kun huhuttiin jaskan joutuneen hoitoon??!!

      Myös epäilen ettei jaska toukokuun lopussa käynyt laisinkaan ausseissa, vaan piilotteli vintillä. Ja riku ja jätti. Jaska mankuu takaisin...mankuu ja mankuu kuin 4 v uhmis että vuosisadan ihastus saapuisi

      • metiedetäänsyytjaaika

        JOO- O sekin on yksi vaihtoehdoista. Onko muilla ehdotuksia itsariyrityksen syystä?


    • Himonäätä

      Mä kyllä uskon että Riku voi tullakin Suomeen ens viikolla. Jaskalla on se 3 vuoden banni ausseihin, mutta seiska varmasti ollut rikuun yhteydessä ja luvannut maksaa matkat, ylöspidon ja taskunkin pohjalle jotain.
      Rikulla on tunnetusti ura ja bisnekset päin helvettiä, eli mitä sillä parempaakaan kuin ilveillä rahasta putkitissin rinnalla.

      • näätäistenmielipiteet

        Meinaakko, että raha se vetää Rikun Suomeen Jassun luo? Onko muita syitä itsariyritykselle?


    • VieläKysynkin

      Huippuu, "paska ex a joi itsariin". Paska ex raiskasi ja kuristi kaksinkäsin. Paska ex on psykopaattinarsisti.

      Kiittiköhän Jassu Dennistä henkensä pelastamisesta. Hah hah.

      • henkijaelämä

        Kiittihän se. Antoi potkun persuksille.


    • EiSeOsaaMitään

      No niin siinähän se nähtiin, ei ole kaikki muumit laaksossa Mäntylöillä! hahhah.
      Vain hullu yrittää itsaria ja vielä epäonnistuu siinäkin kuten kaikessa muussakin.

      • sullaonneksion

        Ei ole ei muumit laaksossa, inkkarit veneessä, eikä matot suorassa vintillä.


    • pyörä_vs_ummetuslääke

      Parhaan arvauksen täällä kirjoitti "himonäätä" nimimerkillään (klo 12:49):

      "No juu, denniksen suunnaton julmuus eroprosessissa sai masentumaan ja yhtenä iltana harkitsemaan 20min ajan että josko suhauttaisinkin sillä pyöränrämälläni karvainen revä liian pieneksi jääneen minihameen alta vilkkuen järveen/mereen ja lopetan tuskani...
      Mutta sitten äitini tarvitsi apua keittovihannesten pilkkomisessa ja rrrrakkaani taas yöllä skypettää bokserit valmiina pullistellen ja muistin miten onnekasta ja hyvää elämää vietän. #lovingit #mun elämää #happygirl #etäsuhde "

      • jatketaanarvailuja

        Sekö sinusta vaikutti uskottavimmalta itsariyrityksen syyltä? Onko muita ehdotuksia?


      • munamankelilla.järveen
        jatketaanarvailuja kirjoitti:

        Sekö sinusta vaikutti uskottavimmalta itsariyrityksen syyltä? Onko muita ehdotuksia?

        Jos viihdetaiteilijan valehdella täytyy, niin miksei sitten viihdyttävästi.


    • Uhgghj

      Yhdestä sivusta seiskasta saa 500 euroa. Siinä jassu tienasi muutamat meikit, vaatteet ja valmisruokapakkaukset.

      • kiva.källi

        Mitäs ne juttuun liitetyt henkilöt - äiti ja paras ystävä saavat? Vaikenemalla kanssavalehtelijan leiman. Jee! Jassu ei montaa ystävää ole tuonut julki.


    • Hassujassu

      Eiköhän Jassu hae tällä avautumisella vain säälipisteitä Rikulta. Saattaa kyllä käydä niin, ettei Riku halua itsarikandidaattia huusholliinsa!

      • valehtelijan.päiväkirja

        Harmi, että Riku ennätti pudottaa Jassun seurantalistaltaan ja Kimin häät vielä siirsivät satuilua uutisköyhempään aikaan. Nolo juttu.


    • satuzetätoplelius

      Tunnen yhden tyypin.....en voi paljastaa sen enempää, mutta varmaa on tämä : Jasmin itse tyrkyttänyt tuon jutun Seiskalle. Että sellainen "haastattelu" . Onko totta tuo itsariyritys, siihen en ota kantaa. Jokainen voi päätellä itse.

      • Jassun.paska.elämä

        Tottakai on, niinhän noi ö-luokan tyrkyt toimii, soittelee riesaksi asti lehtien toimituksiin. Läheskään kaikkia, tai oikeastaan suurinta osaa niiden tarjonnasta ei oteta käsittelyyn. Jassunkin on aina keksittävä suurempaa ja suurempaa kohua ympärilleen. Mistäs muuten seiskassakaan olis tiedetty mitään tästä itsarista ellei just jassun omasta suusta. Yritti raskaushuhuakin laittaa liikkeelle vaan pieleen meni. Seuraavaksi ei auta muu kuin ruveta jakaan aussikortteja, Englannin suunnalta ei taida irrota enää mitään jutunjuurta. Ellei sitten papsu ole kuin olekin kuristanut jassua kaksin käsin....


    • Ei_tajuu

      Jos Seiskalla olisi edes hitusen moraalia, niin se jättäisi tällaiset jutut julkaisematta.

      • Vähäkö.noloa

        Samaa mieltä. Pisteet kuitenkin siitä ettei tukiaisesta kirjoiteta enää mitään. Vähintäänkin pitäisi tarkistaa jassun kertomuksen todenpitoisuus ennen kuin aletaan suoraan syyllistään Dennistä kenenkään itsemurhayrityksestä! On sen verran vakavia syytteitä ettei pitäis noin kevein perustein julkaista Jassun juttuja.

        Vaan eihän seiskassa ikinä tarkisteta julkaistujen juttujen todenperäisyyttä, pääasia että sisältöön saadaan jotain myyvää. Tiedä sitten toisaalta ketä noiden ö-julkkujen mokailut ja itsarit kiinnostaa sen vertaa että niiden lukenisesta maksais euroakaan. Itseäni ei ainakaan.


    • Tirrrssk

      Denu ei päästäny humalaista hutsuvaimoaan rimpsalle ja Jassu veti kostoksi Denun Viagrat naamaansa. Tää on todennäköisintä.

    • Näin.uskon

      Eikö se vieläkään laske päiviä milloin lennetään takas Perttulaan? Laadi listoja, pakkaa ja pura matkalaukkuaan? Ei taida aussi olla lainkaan tulossa, woopotiwooo!

    • hoidontarve

      Jassu on kuin muistisairaat vanhukset osastolla, odottaa jotain olematonta, aukoo kaappeja, pakkailee laukkuja ja on koko ajan lähdössä jonnekin. Katselee vanhoja valokuvia, eikä tajua, että enää ei ole nuori. Aika säälittävää! Onkohan jo niin syvällä kuvitelmissaan, ettei paranemisesta ole enää toivoa? Miksei äiti vie ainokaistaan hoitoon?

    • Uuttamatoakoukkuun

      Tuo Ricu-juttu alkaa olla jo loppuunkaluttu, niin että Jassun kannattaisi alkaa esittelemään uutta saalista. Kun on netti kerran käytössä, niin eikö sieltä taas joku löytyisi? Vai onko ne ulkomaiset deittisivustot maksullisia, ettei niihin ole varaa?

    • eimaksettais

      Maksoko seiska tuollaisesta uutisesta ja nyt toinen tupsu sitten perässä? Ilmeisen helppoo rahaa?Tuollaisista uutisista ei kannattais maksaa mitään, koska on ihmisiä jotka saattavat ottaa tuollaiset jutut tosissaan?Ei kyllä kannattais maksaa.

      • JaSeuraavaKohuOn

        Ei kyllä pitäis tollasia juttuja julkaistakaan, oikea osoite olis psykiatrian osasto, ei juorulehden toimitus. Mut sekopääjassujen itsarit nyt on viihdettä vaan, jopa niille itselle.

        Enpä usko että kukaan osti seiskan tän öööh rajun tilityksen vuoksi, uteliaimmat saattanut vilkaista jutun lehtihyllyllä. Eikös sen pitänyt ruveta pitään mölyt mahassaan kunnioituksesta aboriginaaliukkoaan kohtaan? Äkkiä sekin unohtui.


      • shittilehti

        Tyrkkyjulkkisten itsariyritykset ovat pelkkää roskaviihdettä. Vedetään tuo kortti esiin kun ei enää muuta keksitä, sairauttahan tuo Jassullakin on ja hoito olisi tarpeen. Seiska ei välitä mitä se julkaisee, kohulööpillä rahaa, se on pääasia, jutun sepittäjän terveydentila on sivuseikka.


      • narratiivinarri

        Eiköhän se Seiskassakin tiedosteta, ettei noiden tyrkkyjen tilityksiä kukaan usko. Kunhan saavat näillä sivut täyteen ja lehden painoon. Huomiohuora on taas kuukauden onnellinen, kun saa 50 euroa tilille.

        Some on vetänyt juorulehdiltä maton alta ja jutut on perattu jo ennen kuin ne julkaistaan. Nämä kohujäänteet vielä yrittävät ulkomaantapahtumilla, kun eivät ymmärrä maailman pienentymistä (vs. Miamin demonit ja pation Rikut ja ilkeät Denut).


      • JuopotToimittajat
        shittilehti kirjoitti:

        Tyrkkyjulkkisten itsariyritykset ovat pelkkää roskaviihdettä. Vedetään tuo kortti esiin kun ei enää muuta keksitä, sairauttahan tuo Jassullakin on ja hoito olisi tarpeen. Seiska ei välitä mitä se julkaisee, kohulööpillä rahaa, se on pääasia, jutun sepittäjän terveydentila on sivuseikka.

        Jos seiska olis oikea kohulehti ja ammattitaidolla tehty, niin paljastais Jassun vedätykset ja sais oikean kohun aikaan! Mut seiskan kadulta ja lähikapakoista revityt juopot "toimittajat" ei osaa jutun teon alkeitakaan. Jopa oikeinkirjoitus on noilla ihan perseestä.


    • Hei.....
      Kaikki te ihmiset,joilla on "kyrpää" arvostella Jasmin tai yhtään ketään. Helppoa se on haukkua seinän läpi,,,,avatkaa ovi. Inhimillisyyttä pyydän ja rakkautta kanssaihmisiltä. Rakkautta Kaikille,,,,

      • leckmichh

        Sana on vapaa, ainakin toistaiseksi eletään vapaassa maassa ja julkkuja saa arvostella, turha mussuttaa mitään muuta.


    • En minä mitään mussuta ,,,kerro sinä ensin oma taustasi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe