Risikolla huono viinapää - Orpolle maistuu raakana

muslim_ei_oletulevaisuus

Satuilija sammui salaisissa bileissä pöydän alle...
Ministeriö paljasti nimilistat: Heitä Orpo kestitsi – alkoholia tilattiin sadoilla euroilla
Ministeri Orpo viinalaskuistaan: ”Työt kyllä tehtiin ihan varmasti selvin päin, vaikka sitä ei ihan heti uskoisi”
VOKkeja syntyi kuin sieniä sateella ja me poijaat vaan ryypättiin.
6.12.2015 järjestetystä sisäministeriön itsenäisyyspäivän tilaisuuteen osallistuivat seuraavat henkilöt:
Ministeri Orpon erityisavustaja Mikko Kortelainen sekä avec Sanna Hämäläinen
Kokoomuksen talouspoliittinen sihteeri Ville Valkonen sekä avec Jenni Pajari
Sisäministeriön maahanmuutto-osaston päällikkö Jorma Vuorio sekä Maria Vuorio
Rajavartiolaitoksen johtaja Jaakko Kaukanen puolisonsa Sirpa Kaukasen kera
Rajavartiolaitoksen apulaispäällikkö Ilkka Laitinen sekä Tuula Laitinen
Supon määräaikainen johtaja Antti Pelttari sekä Maria Pelttari
Sisäministeriön poliisiosaston johtaja Kauko Aaltomaa
Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen
KRP:n päällikkö Robin Lardot
Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg ja puolisonsa Jukka Nerg
Näissä juhlissa Päivi Nerg lausui ensimmäisen kerran kuuluisan lauseensa
Me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee.”
Syntyi syvä hiljaisuus, meni 5 sekuntia, kun Orpo Petteri pyrskähti raivokkaaseen nauruun ja totesi ettei Päiville tarjoilla sitten enempää.
Tilaisuudessa kehuttiin kilvan toisiaan, miten on ihanasti toteutettu rajat auki politiikkaa.
Tempputyöllistettiin ja otettiin uusia henkilöitä niin suuri määrä, ettei sisäministeriön hallinnonala ole sellaista koskaan kokenut.
Rajavartiolaitoksen johtaja Jaakko Kaukanen totesi, ettei ole koskaan nähnyt niin hölmistyneen ja nöyryytetyn näköisiä varusmiehiä, kun tulivat rajalle suorittamaan tehtävää ja joutuivat maahantunkeutujien pikkoloiksi laukkuja kantamaan.
Supon määräaikainen johtaja Antti Pelttari totesi, että tosiasiassa meillä on tuhannet matut niin hukassa, että ne on varmaan maan alla.
Orpon erityisavustaja Mikko Kortelainen totesi, että nyt kun Petteri on sisäministerinä ja täyttää matuilla koko maan, niin kesällä hän siirtyy valtionvarainministeriksi, niin ei meiltä ainakaan rahat lopu. Otetaas taas...
Sisäministeriön poliisiosaston johtaja Kauko Aaltomaa kyllä mainitsi, että tuo MV-lehti pitäisi saada suljettua sananvapauden nimissä, kun siellä ilkutaan niin ikävästi, voitaisko se nimetä venäjän-trolliksi ha hah haa...
Karaoken suosituin kappale oli Alatalo Mikon: Kyllä sitä ny ollaan niin neek...jonka KRP:n päällikkö Robin Lardot lauloi erittäin eläytyvästi.
Turvapaikanhakijoiden työllistymiseen uskovaksi ilmoittautuu myös KRP:n päällikkö Robin Lardot. STT:lle antamassaan haastattelussa hän sanoo:
“Lardot pitää mahdollisena, että uusien maahantulijoiden joukossa olevat rikolliset lähtevät jossain vaiheessa hakemaan osuuttaan huumekaupasta.
Tämä voi tapahtua pyrkimällä yhteistyöhön nykyisten järjestäytyneiden rikollisryhmien kanssa tai muodostamalla omia ryhmittymiä.”
Pian saatamme nähdä uudenlaista etnistä värinää myös rikollisten maailmassa.
Kertokaapa jos teillä on tiedossanne tällaisia uusia jänniä tapoja maahanmuuttajien työllistämiseen.
Sisäministeriön viestintäjohtaja Mika "Göbbels" Mäkinen oli niin kiireinen, ettei ehtinyt osallistua.
Hänellä olikin omat kutsunsa viestintäyhtiöiden päätoimittajien kanssa jotka kehittelivät ministeriön johdolla juttusarjoja ja kampanjoita turvapaikanhakijoista.
Voimme ideoida tapoja, joilla vahvistetaan aivopestävän kansan luottamusta, toivoa, turvallista ja pelotonta ilmapiiriä Suomessa".
Tätä nimilistaa ei sitten vuodeta julkisuuteen tai sillä me ollaan rikottu malkein kaikkia journalistien ohjeita tai ainakin 1, 8, 11, 12, 26, 29, 31 ja 32
(1. Journalisti on vastuussa ennen kaikkea lukijoilleen, kuulijoilleen ja katselijoilleen. Heillä on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.)
JOS Sisäministeriön salaiseksi tarkoitettu "kehotus" ilmestyy joka valtamedian päätoimittajan tai TJ:n pöydälle, niin lopputulos on aika selkeä, miten aamupalaverissa ohjeistetaan reporttereja.
No voi siinä älymystö sanoa esimerkiksi Ilkan tilauksen irti, mutta meillä on siihen varaa vaikka osakkeen tuottokin puolituisi. Kunhan jalo tarkoituksemme edes jotenkin toteutuu totesi Satuilija pöydän alta, kun boolikauhaa kurkotti...
Minä takaan että Ilkan etusivulla on aina vähintään kuva, kun Petteri keskustelee irakilaisen turvapaikanhakijan kanssa.
MaTu - I dont work, Finnish people work for us.
Orpo - Yes you are 100% right"

8

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihimeäijä

      No voi ressukkaa.

    • v-valtalopettaavittuilun

      Etusivu uusiksi.
      Tässä meillä on uusi huolenaihe, kun kansalaisten pitää ottaa oikeus omiin käsiinsä, kun eliitti lepsuilee ja ryypiskelee
      http://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/oulun_poliisi_pyytaa_havaintoja_honttamaessa_lauantaiyona_13_8_liikkuneesta_miesporukasta_50759
      Mitenkä nuo turvikset saa liikkua öisin? oliko eksyny turvapaikastaan pimeällä.
      Tapaus on sattunut kahden ja puoli kolmen välillä yöllä.
      Kyllä nyt viikon ajan media paheksuu ja kaikenlaista suvakkia haastatellaan uutisiin.
      Näitä varmaan ajetaan takaa koko poliisikunnan voimin, kuten Lahden kkk-huppumiestä.
      Jos kuitenkin kattelisivat ne 3000 matua ensin.

      • HulluHannu

        No tuola Oulussa varmaan paikallinen maastokuviolökäpöksy-Mustahuppari Odinit tai Guardiansit Suomen Sisusta on ollu kymmenen kahta vastaan ja sitte Isänmaan ystävät luuloo jotta se on kunnioitettavaa !? Aika raukkoja on nuo väkivallan ihannoijat - ei kai Oulussa ole ulkonaliikkumiskieltoa ? Noille rasisteille se täytyis kai laittaa, ku noin perseilevät ? Olikohan otettu myös rohkaisuryyppyjä, jotta tohtiis tapella ylivoimalla !


      • AlaikäinenVainpäivällä

        Oliskohan malli kopioitu matuilta, somppujakin tarvittiin tapanislas 5, että saatiin nainen raiskattua. ja akkojahan nuo irakilaaset on, jos niitä oli 2 kun muut lähti kalppimaan, niin 10 on hyvä määrä. Kyllä noilla matuilla pitäis olla ulkonaliikkumiskielto 20:00 - 08:00 välisenä aikana.


      • Eivoikunhävetänatseja

        Tosi rohkeita suomipoikia. Näistä kahdesta pahoinpidellystä luultavasti tuli terroristeja.


      • HulluHannu
        AlaikäinenVainpäivällä kirjoitti:

        Oliskohan malli kopioitu matuilta, somppujakin tarvittiin tapanislas 5, että saatiin nainen raiskattua. ja akkojahan nuo irakilaaset on, jos niitä oli 2 kun muut lähti kalppimaan, niin 10 on hyvä määrä. Kyllä noilla matuilla pitäis olla ulkonaliikkumiskielto 20:00 - 08:00 välisenä aikana.

        No en raiskauksesta oo mitään tuossa tapauksessa kuullut, mutta uskon kyllä, että ne kymmenen roistoa vois senkin niille kahdelle tehdä ? Monesti nuo molopäät saa naisiakaan ?


      • GuantanamoBaynVOK
        Eivoikunhävetänatseja kirjoitti:

        Tosi rohkeita suomipoikia. Näistä kahdesta pahoinpidellystä luultavasti tuli terroristeja.

        Ne oli terroristeja jo valmiiksi, kun keskellä yötä hiippailivat etsimässä "pehmeitä kohteita". Tuo on kotiuttamista parhaimmillaan, voivat alkaa ajatella, että rauhallisessa Irakissa on viihtyisämpää, kun huomasivat ettei kaikki olekaan hyysäreitä, mahto muhamatteja ihmetyttää, kun vokis koulutettu ku pilalle passatut kakarat. Mukavaa kotimatkaa Irakin ämmille toivottaen ja onnellista perheenyhdistämistä.


    • olisko_Suojaväri

      Oulun poliisi pyytää havaintoja Oulun Hönttämäessä perjantain ja lauantain välisenä yönä liikkuneesta yli kymmenen hengen suomalaisesta miesporukasta.
      Kysees on varmaan aikaisemmin suomen kansalaisuuden saaneita matuja. Eli nämä on niitä media lemmikkejä. Aina kun nämä raiskaa, niin sanotaan että suomalaisnuorukaiset keposteli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe