Krist. uskovat ovat kutsuttu elämään

Herätyys

ja toimimaan / vaikuttamaan, Raamatun UT mukaisesti ja perustalta jokaista jäsentään, Kristukselle Jeesukselle uskollista ja kuuliaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja KAIKESSA yhtä pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalleen suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, joka ei saa olla osa tämän pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhujen ja politiikan mukaisuutta, siihen mukautuvaa niihin, SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan vastaisuuksista, tuomioksi / pahaksi, kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi sekä sodiksi ym. vitsauksiksi seuraamuksia tuottaviin osallisuutta.

Jeesuksen nimessä...tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen pelastavaan, Jumalan siunauksen ja varjeluksen sisältävään ja mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, näin em. mukaisesti muistuttaen ja valistaen.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Tähän vasta Oikeasti Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

40

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouvaTappinen

      Ja kristityt toimivat. Toimintaa on aamupuuron keittokin ja jos puuroa pääsee syömään myös läheisiä ihmisiä niin kristitty toimii oikein ja aidossa kristillisessä hengessä.
      Nettikirjoituksien lukeminen ja kirjoittaminen on valinta. Kristitty voi joko osallistua tai olla osallistumatta tähän toimintaan.
      Mukaan tähän toimintaan houkutteleminen on ekstraa, ylimääräisen energan purkamiskanava. Se joko epäonnistuu tai onnistuu, eikä ole tärkeää kummin päin tämä alkaa purkautumaan.

    • Herätyys

      Niin, silloin kun se koituu kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaksi. = Siihen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, siihen vasta Oikeasti Krist, YHTEYTEEN kutsuvaksi, vetäväksi ja ohjaavaksi. Siihen Oikeaa suuntaa ja sitä Totuuden (YKSI) tietä valaisevaksi / näyttäväksi.

      Jeesuksen nimessä... Siitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta, käskynsä kaikilta osin pitävästä ja täyttävästä, vasta Oikeasti Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä muistuttaen.

      vähäinen, KOKO Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      • markus.setä

        Aamupuuron syönti koituu hyväksi ja hyödyksi, jos ei liikaa ahmi.


    • Jarmo__EiKirj

      Nonnih, nyt näyttää jo paremmalta.

      Mutta VALITETTAVASTI kuten Tappinen sanoi, niin aamupuuroa voi varmaan tehdä näinkin. Laittaa vaan kaikki murot ja jyvät ja jauhot kaapista mitä ikinä vaan löytyy, sitte survasee ne kaikki samaan pataan, vettä perään ja levy kutoselle. Se paljon puhuttu suolakin tässä rytäkässä vaan unohtuu koko ajan, koska tämä puuro ei maistu sitte yhtään millekään.

      Se on yllätys-yllätys, sama kuin laittaa sanoja toistensa perään sanomatta silti mitään.

      • uottaHourit

        Mitä väliä, koska lukijalla on sama ymmärrys tai ymmärtämättömyys tai sotilasvala.


      • ei_maistu_ei

        Nii, ei ookkaa... välii. Mut silti sana on kuivaa aaltopahvia.


      • Muistuttaen

        Niin sitähän se on KUIVILLE, joita ei se terveeksi / raittiiksi ja ymmärtäväiseksi tekevä elämän vesi, Jumalan Pyhä Sana (Raamatun UT) mukainen ja perustuva Kristillisyys kiinnosta.

        Valoa pimeyteen


      • mäiskin

        Sano toi suomeksi! Kukaan ei ymmärrä mitään.


      • Herättelevä

        Siinähän se on yläpuolella Suomeksi sanottuna. Ei yhtään muun kielistä sanaa!


      • aloitetaanko.alusta
        Herättelevä kirjoitti:

        Siinähän se on yläpuolella Suomeksi sanottuna. Ei yhtään muun kielistä sanaa!

        Voitko sitten kertoa mitä tarkoitat: kuiville?


      • Voivoivoivoii

        JORMA.
        Oletko kuullut, että kumpi on Herralle enemmän miellen- kaurapuuro vai paasto?


      • kärsivällisesti
        Voivoivoivoii kirjoitti:

        JORMA.
        Oletko kuullut, että kumpi on Herralle enemmän miellen- kaurapuuro vai paasto?

        Taatusti puuro jesajankirja58 myös uusitestamentti . Jos sukulaiset on hoidettu ...joka ei huolehdi sukulaisistaan ..on uskotonta pahempi lukee uudessa testamentissa ja ettei jätä kokouksiakaan ja pysyy rukouksissa. Irrotat vääryyden ikeet. Suvaitsevaisuutta vaatii. Suola saa olla puheessa mausteena mutte syyttäminen. Paavali julisti evankeliumia ei puheen viisaudella vaan voimalla . Ettei risti menisi tyhjäksi . Näen aina alati edessäni herran ja hänet ristiinnaulittuna . Syntieni tähden . Mauton suola pilaa koko evankeliumin omavanhurskauteen joten Jeesus kärsi turhaan. Sitäpaitsi maallisen puuron jakaminen naapurin kanssa on auttamista.


      • bnvbn
        mäiskin kirjoitti:

        Sano toi suomeksi! Kukaan ei ymmärrä mitään.

        mäiskin
        18.8.2016 23:34
        Sano toi suomeksi! Kukaan ei ymmärrä mitään.
        ________________________________________________
        Tiedetään, että et ymmärrä mitään.


    • Jarmo__EiKirj

      No nyt minä ymmärrän mitä tämä kauttaviivamies puhuu. Tunnen muutaman kielillä puhuvan jotka eivät itse tajua puhumisistaan. Kuitenkin on joitain jotka ovat kertoneet ymmärtävnsä näitä kummalllisia sanoja puhuvia.
      Tässä on sama asia suomeksi. Nimittäin olen kuullut että näiden kielillä puhuvien sanoma on 1:1 samaa kuin tämän "kauttaviivamiehen" sanoma.

      Kannattaa siis kuitenkin kunnioittaa!

      Kuitenkiaan ei ole raamatullista julistaa ettei Suomessa ole kuin yksin kysyjyä.

      • MINÄjARMOOLENJUMALA

        Jarmo syyttäjä.
        Häpeä. Tiedän tosin, että narsisti/psykopaatti ei osaa sellaista kun ei ole tunteita muille kuin itselle.


      • Jarmo__EiKirj

        No minäpä sitten häpeän ja olen kamala narskukin juu kait. Mutta toi syyttäjä jää hieman kyllä vaille... en tiitä-


    • jeesuskestää

      Kielillä tuleekin usein viisaudensanoja tai ihan puhdasta hebreaa sekä selitys jos muuta kieltä. Mutta vaikka enkelin kieltä ilman rakkautta se olisi vaan kulkusten helinää . Jeesus on AGABERAKKAUS TE AMO AHAVA . VOI OLLA KÄNNISSÄ RAKKAUDESTA JUOPUKAA RAKKAUDESTA . VESI MUUTTUU VIINIKSI . Mutta varokaa silti väärät profeetat turhia puhuvat tyhjiä . Kuolan niemimaalle luonnonmullistus ja arabiassa palaa öljykentät . Mutta nehän on joko luonnon tai saatanan tekoja ja Saatana on heitetty ulos . Kielten selitys voi tullakin . Mutta esim .voi tulla suoraa puhetta suomeksi että tee näin . Voi nähdä unen tai jonkun ilmestyksen Raamatusta . Ilmestys kirja 20. Kristitty on vapaa tuomioista joten älä koskaan tuomitse kristittyä vaikka olisi millainen . Yksi uhri annettu synnin edestä älä tuomitse .

    • Hillsongunited

      YouTube getzemane garden . YoutubeHomecoming Jerusalem.

    • Herätyys

      Eikö täällä ole keitään Raamatun UT mukaiseen, käskynsä kaikilta osin pitävään ja täyttävään, Hänen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja. Kun ei ainakaan vielä kukaan ole sellaiseksi vastauksellaan tunnustautunut?

      Jeesuksen nimessä... niitä muita, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / perään kuulutteleva.

      Missähän ja miksi piileskelevät, kun ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille, myös tänne suomi24 keskustelufoorumillekin.

      Jeesuksen nimessä...Raamatun UT mukaiseen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      • Herätyys

        Ei vain näytä VIELÄKÄÄN tämän kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukainen ja perustuvaan etsintäkuulutus viestin sanoma löytänyt kohteitaan. Kukinko niissä OMISSA sielun viholliselta SUOJA "punkkereissaan" peloissaan kyyhöttämässä. Vaikka ovat kaiken muun yli, Kristuksen Jeesuksen nimessä ja yhteydessä elävinä ja toimivina / vaikuttavina, VOITTAJIKSI kutsuttuja / armoitettuja!!

        Jeesuksen nimessä... etsivä / peräänkuulutteleva.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


      • bcvbcvb

        Kiitos heräätys.


      • Herätyys

        Kiitos tuesta. Siunaustaan ja varjelustaan sinulle.

        Jeesuksen nimessä... vähäinen palvelijansa ja seuraajansa, krist. uskoville / muillekin Herätykseksi, sanoman tuojaksi, ja tämän, kaikille hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkamisen / yhtymisen puolesta puhuvaksi ja toimivaksi kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


      • djghgg

        Kiitos kiittämästä.


      • cjghh

        Kunnia Jumalalle.


    • Herätyys

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen etsivä?

      Jeesuksen nimessä... krist. uskoville / muillekin herätykseksi, muistuttaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa Rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita tähän em. mukaiseen, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kris, yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      • ZJDGHJF

        Eilen illalla oli rukousohjelma Seiskalla Suomen puolesta. Oli rukousryhmiä ympäri SuomeN.


      • Herätyys

        Miksi tuollaisia, kaikkialle näkyviä / ulkokultaisia, vain puolesta rukouksia?

        Kristiyt kun on Raamatun UT mukaan kasakunnastaan ja koko maailmasta Totuuden (Jumalan Sanan) = Raamatun UT tuntevina, niin ihmisten, kuin Jumalankin edessä suurimmassa vastuussa!

        Olemme "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja. Oikean, kaikille hyväksi, turvallisen ja turvatun elämän suunnan ja tien, itse esimerkillisesti edellä kulkevina, Krist. vaihtoehtoa, Raamatun UT mukaisesti ja perustalta, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, jokaista Krist. uskovaa jäsentään myöden, keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti, rakentaviksi kutsuttuja.

        Jeesuksen nimessä... muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, täähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu.

        Niitä muita tähän Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen kutsuttuja perään kuulutteleva / etsivä palvelijansa ja seuraajansa.


    • PyhäJärjestys1

      -26.8.2016-

      Kysymys nimimerkille "Herätyys":

      Täyttääkö edustamanne ja peräänkuuluttamanne "Raamatun UT mukainen kristillisyys, kristillinen yhteys ja yhteistyö" Kaikkivaltiaan Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin antaman määritelmän Aabrahamin uskosta, Kaikkivaltiaan Tiellä vaeltamisesta, siitä oikeasta Islamista? Ja tunnustaako se myös Kaikkivaltiaan profeetan Muhammadin ja hänen auktoriteettinsa?


      Koraanin ilmoituksia Aabrahamin uskosta, Kaikkivaltiaan Tiellä vaeltamisesta, siitä oikeasta Islamista:

      3:18 Oikea elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din) ALJAHun (Jumalan) edessä on Islaam. Ne, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, eivät kiistelleet aikaisemmin kuin vasta sen jälkeen, kun heidän osakseen oli tullut tieto; silloin he alkoivat kiistellä keskenään kadehtien toisiaan. Kuka ikinä kieltää ALJAHun (Jumalan) tunnusmerkit, kokee, miten nopea ALJAH (Jumala) on vaatiessaan tilille.
      3:19 ja jos he kiistelevät kanssasi, niin sano: »Minä olen kokonaan alistunut ALJAHun (Jumalan) tahtoon, samoin nekin, jotka seuraavat minua». ja sano niille, jotka ovat saaneet Pyhän kirjan, ja tietämättömille :»Alistutteko ALJAHun (Jumalan) tahtoon (liityttekö Islaamiin)?» ja jos he alistuvat, ovat he oikealla tiellä, mutta jos he kääntävät selkänsä, on sinun velvollisuutesi ainoastaan ALJAHun (Jumalan) ilmoituksen julistaminen; ALJAH (Jumala) näkee palvelijansa.

      3:78 Ei voi ihminen, jolle ALJAH (Jumala) on antanut Pyhän kirjan, viisauden ja profeetantehtävän, sanoa ihmisille: »Olkaa minun palvelijoitani samalla tavalla, kuin olette ALJAHun (Jumalan) palvelijoita». Ei, vaan (hän sanoo:) »Olkaa ALJAHun (Jumalan) palvelijoita, koska tunnette Pyhän kirjan ja tutkitte sitä.»
      3:79 Eikä hän käske teitä ottamaan enkeleitä tai profeettoja herroiksenne. Kehoittaisiko hän teitä väärään uskoon, senjälkeen kuin olette tulleet ALJAHun (Jumalan) tahdon alaisiksi (muslimeiksi) (arab. slm)?
      3:80 Aikoinaan, kun ALJAH (Jumala) teki liiton profeettojen kanssa, Hän sanoi: »Katso, näin paljon annan teille Pyhiä kirjoituksia ja viisautta, ja sitten tulee lähettiläs ja vahvistaa todeksi sen, mikä teillä jo on; teidän on totisesti uskottava häneen ja autettava häntä». Hän sanoi vielä: »Tunnustatteko ja otatteko vastaan liittoni tällä ehdolla?»
      He vastasivat: »Me tunnustamme sen».
      Silloin Hän sanoi: »Olkaa siis tämän todistajat. Minä myöskin olen todistajana teidän rinnallanne.»
      3:81 Senvuoksi ketkä ikinä tämän jälkeen luopuvat, he ovat jumalattomia.
      3:82 Jotakin muuta ALJAHun (Jumalan) elämänjärjestelmääkö (uskontoako, arab. din) he vielä etsisivät, vaikka kaikki taivaassa ja maan päällä ovat Hänelle alamaisia tahtoen tai tahtomattaan, ja Hänen luokseen on heidän palattava?

      • PyhäJärjestys1

        (jatkoa edelliseen)

        2:130 Kukapa muu hylkää Aabrahamin uskonnon (arab. mll) kuin se, joka pitää houkkana itseään? Olemmehan Me valinnut hänet tässä elämässä, ja kuoleman jälkeen on Aabraham totisesti kuuluva vanhurskasten joukkoon.
        2:131 Kun hänen Herransa sanoi hänelle: »Alistu!» hän vastasi: »Olen antautunut maailmojen Herran alamaiseksi».
        2:132 Ja Aabraham velvoitti poikansakin tähän, ja samoin Jaakob sanoen:»Poikani, ALJAH (Jumala) on totisesti valinnut (tosi) elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din) teille; älkää siis kuolko, ennenkuin olette siihen alistuneet» .
        2:133 Tai olitteko läsnä todistajina, kun Jaakobin kuolema lähestyi ja hän sanoi pojalleen: »Ketä te aiotte palvella kuolemani jälkeen?» He vastasivat: »Me palvelemme sinun ja isiesi Aabrahamin, Ismaelin ja Iisakin Jumalaa, yhtä ainoata Jumalaa, ja olemme Hänelle alamaisia.»
        2:134 Se sukupolvi on siirtynyt pois. He saivat, mitä olivat ansainneet. Te saatte, mitä te ansaitsette, ettekä vastaa siitä, mitä he tekivät.

        2:135 Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin oppia (arab.mll), koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin (arab. shīn rā kāf).»
        2:136 Sanokaa: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan) ja siihen, mikä on ilmoitettu meille ja mikä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille ja Israelin sukukunnille,
        2:137 siihen, mitä Mooses ja Jeesus ovat (ALJAHulta (Jumalalta) ilmoitettavaksi) saaneet ja mitä profeetat ovat saaneet julistettavaksi Herraltansa. Emme tee mitään erotusta yhdenkään heidän välillään, olemme antautuneet Hänelle alamaisiksi.»
        Jos he sitten uskovat samoin kuin te, niin he ovat oikealla tiellä, mutta jos he kääntyvät pois, niin he ovat luopioita. ALJAH (Jumala) on oleva riittävä suojasi heitä vastaan, sillä Hän on kuuleva ja tietävä.
        2:138 Me olemme ALJAHun (Jumalan) merkitsemiä, ja keneltä on parempi saada tuntomerkkinsä kuin ALJAHulta (Jumalalta)? Me olemme Hänen palvelijoitaan.
        2:139 Sano (Pyhät kirjoitukset omaaville): »Kiistelittekö kanssamme ALJAHusta (Jumalasta), kun hän on sekä meidän Herramme että teidän Herranne? Meillä on omat tekomme ja teillä on omat tekonne, ja me turvaudumme Häneen vilpittömästi.»
        2:140 Vai sanotteko: »Aabraham, Ismael, Iisak ja jaakob ja Israelin sukukunnat olivat totisesti joko juutalaisia tai kristittyjä?» Sano: »Kumpi tietää paremmin, te vai ALJAH (Jumala)? Ja kuka on väärämielisempi kuin se, joka salaa todistuksen, jonka on saanut ALJAHulta (Jumalalta)? Eikä ALJAH (Jumala) ole välinpitämätön siitä, mitä te teette.»

        3:83 Sano: »Me uskomme ALJAHuun (Jumalaan), siihen, mitä on ylhäältä ilmoitettu meille ja mitä on ilmoitettu Aabrahamille, Ismaelille, Iisakille ja Jaakobille sekä (Israelin) sukukunnille, siihen, mitä Mooses, Jeesus ja profeetat ovat saaneet Herraltansa; me emme tee mitään erotusta heidän välillään, ja Hänen tahtoonsa ja johdatukseensa olemme alistuneet».
        3:84 Mutta jos joku pitää elämänjärjestelmänään (uskontonaan, arab. din) jotakin muuta kuin Islaamia , niin ALJAH (Jumala) ei sitä koskaan hyväksy, ja kuoleman jälkeen hän on joutuva kadotettujen joukkoon.
        3:85 Kuinka ALJAH (Jumala) ohjaisi ihmisiä, jotka ovat tulleet uskottomiksi, senjälkeen kuin he olivat uskossa ja tunnustivat Muhammedin oikeaksi profeetaksi ja (Jumalan kaikkivallan) selvät todistukset heille näytettiin? ALJAH (Jumala) ei ohjaa jumalattomia ihmisiä.
        3:86 Näiden palkaksi tulee ALJAHun (Jumalan), enkelien ja ihmisten kirous.
        3:87 Sen alaisiksi he jäävät ikuisesti, heidän rangaistustaan ei lievennetä eikä heihin kiinnitetä (sen enempää) huomiota.
        3:88 (Tästä kohtalosta vapautuvat vain ne), jotka myöhemmin katuvat ja tekevät parannuksen, sillä ALJAH (Jumala) on sääliväinen ja laupias.
        3:89 Mutta jotka oltuaan uskossa (arab. hamza mīm nūn) ovat tulleet uskottomiksi (arab. kfr) ja sitten yhä yltyvät uskottomuudessaan, niiden kääntymystä ei totisesti hyväksytä; he jäävät eksyneiksi.
        3:90 Niistä, jotka ovat olleet uskottomia (arab. kfr) ja kuolevat epäuskossaan (arab. kfr), ei yhdenkään sielun lunnaiksi hyväksytä edes koko maailman täyttä kultaa, heitä odottaa tuskallinen rangaistus, eivätkä he löydä ketään puoltajaa.


      • PyhäJärjestys1

        (jatkoa edelliseen)

        3:95 Sano: »ALJAHun (Jumalan) puhe on totuutta; noudattakaa siis Aabrahamin oppia (arab. mll), koska hän oli hurskas (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin (arab. shīn rā kāf).»

        4:125 Kenellä on parempi elämänjärjestelmä (arab. din, uskonto) kuin sillä, joka kaikkinensa alistuu ALJAHun (Jumalan) tahtoon, tekee hyvää ja seuraa vanhurskaan Aabrahamin oppia (arab. mll)? Itse ALJAH (Jumala) otti Aabrahamin ystäväkseen.

        4:150. "Ne, jotka kieltävät ALJAHun (Jumalan) ja hänen profeettansa ja tekevät eron ALJAHun (Jumalan) lähettämien profeettain välillä sanoen: »Me uskomme eräisiin, mutta emme usko toisiin heistä» ja koettavat löytää keskitien,
        4:151. ne ovat todella uskottomia, ja uskottomille Me olemme valmistanut häpeällisen rangaistuksen.
        4:152. Mutta niille, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen lähettiläihinsä tekemättä mitään erotusta heidän välillään, Me olemme antava heidän palkkansa; niin, ALJAH (Jumala) on armollinen ja laupias."

        4:163 Me olemme totisesti antanut sinulle ilmestykset, samoinkuin annoimme Nooalle ja profeetoille hänen jälkeensä; samoin Me olemme antanut ilmestyksiä Aabrahamille, Ismaelille, lisakille, Jaakobille, Israelin sukukunnille, Jeesukselle, Jobille, Joonalle, Aaronille ja Salomolle; Daavidille olemme antanut Psalttarin.
        4:164 Toisista ALJAHun (Jumalan) lähettiläistä Me olemme sinulle maininnut, toisista emme ole sinulle maininnut: Mooseksen kanssa ALJAH (Jumala) puhui itse henkilökohtaisesti.
        4:165 Oli profeettoja, jotka toivat ihmisille ilosanoman ja (toisia, jotka) varoittivat, jottei ihmisillä heidän lähettämisensä jälkeen olisi mitään veruketta ALJAHua (Jumalaa) vastaan; ALJAH (Jumala) on, näet, mahtava ja viisas.
        4:166 ALJAH (Jumala) itse todistaa sen, minkä Hän on sinulle ilmoittanut; Hän on ilmoittanut sen viisaudessaan. Samoin enkelit todistavat sen, ja ALJAH (Jumala) riittää todistajaksi.
        4:167 Ne, jotka ovat uskottomia (arab. kfr) ja estelevät (muitakin) ALJAHun (Jumalan) tieltä, ovat totisesti menneet pitkälle harhaan.
        4:168 Niille, jotka ovat uskottomia (arab. kfr) ja tekevät vääryyttä, ei ALJAH (Jumala) totisesti anna anteeksi eikä ohjaa heitä muulle tielle
        4:169 kuin sille, joka päättyy Helvettiin, jossa he iäti pysyvät: ja tämä on helppoa ALJAHulle (Jumalalle).

        6:125 Ketä ALJAH (Jumala) tahtoo johdattaa, hänen rintansa avaa Hän Islaamille, ja kenen hän antaa eksyä, hänen rintansa Hän tekee niin ahtaaksi ja ahdistetuksi, kuin hänen täytyisi kiivetä taivaaseen. Siten saattaa ALJAH (Jumala) häpeään ne, jotka eivät usko.
        6:126 Ja tämä on Herrasi oikea tie (Koraani ja Islaamin elämänjärjestelmä (uskonto, arab. din)); nyt olemme selittänyt tunnusmerkkimme ihmisille, jotka ottavat niistä vaarin.
        6:127 Heidän ovat rauhan asunnot heidän Herransa luona, ja Hän on heidän suojelijansa palkinnoksi heidän teoistaan.

        6:161. Sano: »Minut on Herrani totisesti johdattanut oikealle tielle, elämänjärjestelmään (uskontoon, arab. din), joka pysyy, Aabrahamin oppiin (arab. mll), hänen, joka oli hurskas (haanif) eikä monijumalainen.»


      • PyhäJärjestys1

        (jatkoa edelliseen)

        9:32 Mielellään he puhaltaisivat sammuksiin ALJAHun (Jumalan) valon, mutta ALJAH (Jumala) ei hellitä ennenkuin on saattanut valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat närkästyisivätkin.
        9:33 Juuri Hän on lähettänyt sanansa julistajan ja tämän mukana johdatuksensa sekä totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din) asettaakseen sen jok'ainoan muun elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din) yli, vaikka se jumalattomia närkästyttää.


        12:38 Minä (Joosef) seuraan isieni Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin uskoa (arab. mll). Meidän ei ole sallittua asettaa ketään ALJAHun (Jumalan) rinnalle. Tämä on ALJAHun (Jumalan) armo meille ja koko ihmissuvulle, mutta useimmat eivät ole kiitollisia.

        16:123 Sitten Me annoimme sinulle näin kuuluvan käskyn: »Seuraa sinäkin Aabrahamin uskoa (arab. mll), sillä hän ei kuulunut kansoihin (pakanoihin).»

        22:78 Kamppailkaa ALJAHun (Jumalan) tiellä ponnistellen, niinkuin Hänen arvonsa velvoittaa. Hän on teidät valinnut eikä ole elämänjärjestelmäänne (uskontoonne, arab. din) asettanut teille mitään ylipääsemätöntä, vaan antanut teille isänne Aabrahamin uskon (arab. mll). Hän on kutsunut teitä muslimeiksi jo aikaisemmin ja myöskin tässä Koraanissa, jotta Sanan julistaja nyt olisi todistajanne ja te todistaisitte ihmissuvusta. Siksi suorittakaa rukouksenne ja antakaa säädetyt almut ja pysykää lujasti ALJAHussa (Jumalassa). Hän on teidän suojelijanne. Mikä oivallinen suojelija ja mikä oivallinen auttaja!


        33:34 Ja pitäkää mielessänne ALJAHun (Jumalan) ilmoitukset ja viisaus, jota teille on kodeissanne julkiluettu; ALJAH (Jumala) on totisesti tarkkanäköinen, kaikkitietävä.
        33:35 ALJAH (Jumala) on valmistanut anteeksiannon ja runsaan palkan kaikille (Islaamiin) alistuville miehille ja naisille, uskoville miehille ja naisille, kuuliaisille miehille ja naisille, totuudellisille miehille ja naisille, kärsiville miehille ja naisille, sävyisille miehille ja naisille, almuja antaville miehille ja naisille, paastoaville miehille ja naisille, siveille miehille ja naisille, miehille ja naisille, jotka alinomaa ALJAHua (Jumalaa) muistavat.
        33:36 Ei ole oikeauskoisella miehellä eikä naisella valinnan varaa sellaisessa asiassa, jonka ALJAH (Jumala) ja hänen sananjulistajansa ovat jo ratkaisseet ; kuka ikinä on tottelematon ALJAHulle (Jumalalle) ja Hänen sananjulistajalleen, hän ilmeisesti kulkee harhaan.

        39:22 Luuletteko, että se, jonka sydämen ALJAH (Jumala) on avannut Islaamille, niin että hän on tullut Herransa valon levittäjäksi, on kovasydämisten kaltainen. Mutta voi niitä, joiden sydämet ovat paatuneet eivätkä ALJAHua (Jumalaa) muistele; he ovat ilmeisessä harhassa.
        39:23 ALJAH (Jumala) on ilmoittanut parhaan sanomansa, Kirjan, jonka eri osat toisiinsa sopeutuvat ja josta väliin luetaan sellaista, mikä panee jumalaapelkääväisten ihon väreilemään ja sitten heidän sydämensä heltyen ALJAHua (Jumalaa) mietiskelemään; sellainen on ALJAHun (Jumalan) johdatus, Hän ohjaa sillä ketä suvaitsee, ja kenet ALJAH (Jumala) jättää harhaan, sille ei löydy opasta.


      • PyhäJärjestys1

        (jatkoa edelliseen)

        42:13 Hän on määrännyt teille elämänjärjestelmästä (arab. din, uskonnosta) sen, mitä Hän asetti (määräsi) Nooalle, ja sen minkä Me olemme ilmoittanut sinulle ja sen, mitä Me olemme asettanut (määrännyt) Aabrahamille, Moosekselle ja Jeesukselle perustaaksenne (pystyttääksenne) elämänjärjestelmän (arab. din, uskonnon) ja välttääksenne hajaannusta siinä. Vaikeaa on monijumalaisille se, mihin sinä heitä kehoitat; ALJAH (Jumala) valitsee kenet haluaa ja ohjaa luoksensa sen (kenen tahansa), joka kääntyy Hänen puoleensa.

        48:28 Hän lähetti sananjulistajansa, mukanaan ohjeet ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din) saattamaan tämän voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din) rinnalla; niin, ALJAH (Jumala) on pätevä todistaja.

        61:6 Ja kun Jeesus, Marian poika, sanoi: »Israelin lapset, totisesti olen sananjulistaja, jonka ALJAH (Jumala) on lähettänyt teille vahvistamaan Toorasta sen, mikä annettiin ennen minua, ja ilmoittamaan ilosanoman sananjulistajasta, joka on tuleva minun jälkeeni ja jonka nimi on oleva Ahmad.» Mutta kun Ahmad tuli heidän luokseen selvin todistein, he sanoivat: »Tämä on ilmeistä noituutta.»
        61:7 Kuka on jumalattomampi kuin se, joka keksii valheen ALJAHua (Jumalaa) vastaan juuri silloin, kun häntä kutsutaan islaamiin? ALJAH (Jumala) ei kaitse väärintekijöitä.
        61:8 He tahtovat suullaan puhaltaa sammuksiin ALJAHun (Jumalan) kynttilän, mutta ALJAH (Jumala) tekee valonsa täydelliseksi, vaikka uskottomat (arab. kfr) ovat sitä vastaan.
        61:9 Hän on lähettänyt sananjulistajansa tuomaan opastuksen ja totuuden elämänjärjestelmän (uskonnon, arab. din), jotta Hän saattaisi sen voittoon kaikkien muiden elämänjärjestelmien (uskontojen, arab. din) rinnalla, vaikka monijumalaiset (arab. shīn rā kāf) ovatkin sitä vastaan.
        61:10 Te uskovaiset (arab. hamza mīm nūn), osoitanko teille tien, jolla voitte pelastua tuskallisesta kurituksesta?
        61:11 Uskokaa ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa ja asettakaa voimanne, rikkautenne ja henkenne ALJAHun (Jumalan) asian palvelukseen; näin on teille parasta, jospa sen ymmärtäisitte.
        61:12 Hän antaa teille syntinne anteeksi ja sallii teidän astua puutarhoihin, joiden kautta joet virtaavat, ja ihaniin asuntoihin autuuden puutarhoissa; tämä on ylin autuus.
        61:13 Ja vielä toinen asia, joka on teille mieluinen, teitä odottaa: apu ALJAHulta (Jumalalta) ja lähellä oleva voitto. Julista ilosanoma uskovaisille!
        61:14 Te uskovaiset (arab. hamza mīm nūn), tukekaa ALJAHun (Jumalan) asiaa, niinkuin Jeesus, Marian poika, sanoi opetuslapsilleen: »Ketkä tahtovat olla auttajiani (arab. ansar, nasir) ALJAHun (Jumalan) asiassa?» Opetuslapset vastasivat: »Me olemme ALJAHun (Jumalan) auttajia (arab. ansar, nasir).» Ja osa Israelin lapsista uskoi, mutta osa ei uskonut; silloin Me autoimme uskovia heidän vihollisiaan vastaan, niin että he pääsivät voitolle.


        Oikea, Kaikkivaltiaan, Kristuksen ja Kaikkivaltiaan lähettiläiden, etenkin profeetta Muhammadin ilmoittama sekä heidän auktoriteettinsa tukema Islam vs. väärä, auktorisoimaton Islam:

        49:14 Erämaan asukkaat sanovat: »Me uskomme»; sano: »Te ette usko, vaan sanotte: 'Alistumme', mutta usko ei ole vielä voittanut sydämiänne. Kuitenkin, jos te tottelette ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen sananjulistajaansa, Hän ei ota teoistanne mitään pois. Totisesti on ALJAH (Jumala) anteeksiantava ja laupias.»
        49:15 Uskovaisia (arab. hamza mīm nūn) ovat vain ne, jotka uskovat ALJAHuun (Jumalaan) ja Hänen sananjulistajaansa eivätkä epäile, vaan panevat alttiiksi omaisuutensa ja henkensä kamppaillessaan/ponnistellessaan (arab. jhd) ALJAHun (Jumalan) tiellä; nämä ovat vanhurskaita.
        49:16 Sano: »Tekö saatatte ALJAHun (Jumalan) tietoon elämänjärjestelmänne (uskontonne, arab. din), vaikka ALJAH (Jumala) tietää kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä? ALJAH (Jumala) on kaikkitietävä.»
        49:17 He luulevat saattavansa sinut kiitollisuuden velkaan hyväksymällä islamin (arab. slm). Sano: »Älkää sitoko minua velvoituksiin islaamillanne (arab. slm). Ei, pikemmin olette te velkaa ALJAHulle (Jumalalle) siitä, että Hän ohjaa teidät uskoon (arab. hamza mīm nūn), jos rakastatte totuutta.»
        49:18 ALJAH (Jumala) tuntee totisesti näkymättömät asiat taivaassa ja maan päällä; ALJAH (Jumala) näkee, mitä te teette.


      • PyhäJärjestys1

        (jatkoa edelliseen)

        Aabrahamin usko, oppi

        2:135. Sanovatpa he: »Kääntykää juutalaisiksi tai kristityiksi, niin tulette oikealle tielle.» Vastatkaa: »Ei, me seuraamme Aabrahamin oppia, koska hän oli oikeauskoinen (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin.»

        3:95. Sano: »ALJAHun (Jumalan) puhe on totuutta; noudattakaa siis Aabrahamin oppia, koska hän oli hurskas (haniifi) eikä kuulunut monijumalaisiin.»

        4:125. Kenellä on parempi elämänjärjestelmä (arab. din, uskonto) kuin sillä, joka kaikkinensa alistuu ALJAHun (Jumalan) tahtoon, tekee hyvää ja seuraa vanhurskaan Aabrahamin oppia? Itse ALJAH (Jumala) otti Aabrahamin ystäväkseen.

        6:161. Sano: »Minut on Herrani totisesti johdattanut oikealle tielle, uskoon, joka pysyy, Aabrahamin oppiin, hänen, joka oli hurskas (haanif) eikä monijumalainen.»

        12:38. Minä (Joosef) seuraan isieni Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin uskoa. Meidän ei ole sallittua asettaa ketään ALJAHun (Jumalan) rinnalle. Tämä on ALJAHun (Jumalan) armo meille ja koko ihmissuvulle, mutta useimmat eivät ole kiitollisia.

        16:123. Sitten Me annoimme sinulle näin kuuluvan käskyn: »Seuraa sinäkin Aabrahamin uskoa, sillä hän ei kuulunut kansoihin (pakanoihin).»

        22:78. Kamppailkaa ALJAHun (Jumalan) tiellä ponnistellen, niinkuin Hänen arvonsa velvoittaa. Hän on teidät valinnut eikä ole elämänjärjestelmäänne (arab. din, uskontoonne) asettanut teille mitään ylipääsemätöntä, vaan antanut teille isänne Aabrahamin uskon. Hän on kutsunut teitä muslimeiksi jo aikaisemmin ja myöskin tässä Koraanissa, jotta Sanan julistaja nyt olisi todistajanne ja te todistaisitte ihmissuvusta. Siksi suorittakaa rukouksenne ja antakaa säädetyt almut ja pysykää lujasti ALJAHussa (Jumalassa). Hän on teidän suojelijanne. Mikä oivallinen suojelija ja mikä oivallinen auttaja!


        Nooan elämänjärjestelmä, Vaellus Kaikkivaltiaan Tiellä oli oikeata Islamia!
        Aabrahamin elämänjärjestelmä, Vaellus Kaikkivaltiaan Tiellä oli oikeata Islamia!
        Mooseksen elämänjärjestelmä, Vaellus Kaikkivaltiaan Tiellä oli oikeata Islamia!
        Kristuksen elämänjärjestelmä, Vaellus Kaikkivaltiaan Tiellä oli oikeata Islamia!
        Muhammadin elämänjärjestelmä, Vaellus Kaikkivaltiaan Tiellä oli oikeata Islamia!
        Kristuksen Opetuslasten elämänjärjestelmä, Vaellus Kaikkivaltiaan Tiellä oli ja on oikeata Islamia!


    • Herätyys

      Ihmiskunta elää nyt tätä kaikille hyväksi, Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, kaiken Luoja ja Omista, kaiken elämän Antaja ja Yllä pitäjä Jumalan ARMON aikakauden aikakautta, jo vuotta 2016. ilmenee vuosiluvustammekin.

      Vaikkakin JO, tämän Isä Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN puolen aikaa!! Ennen sitä, tälle pahan vallassa olevalle, saata naa tuomiokseen palvelevalle ihmiskunnalle HIRMUISEKSI lopuksi, lopullisen hirvittävän TUOMIO vaiheen alkamista.

      Näin ollen sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen / Luvallisen Oikeuden mukaista, on vain ja ainoastaan se ihan Lain / Laillisuuden, = kaikille Luvallisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva.

      Kaikki muu ja muulla tavalla elämä, touhut ja politiikka on sen VASTAISTA, sitä "pirun" hyväksi ja puolesta, TUOMIOKSI touhua ja politiikka, sitä päin helvettiä menoa, viemistä, vetämistä, sitä kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää saata naa palvelevaa, jossa PAHA perii.

      Tiedotusvälineethän niistä pahan perimisistä, SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuuksista tuomioksi seuraamuksista päivittäin kautta maailman herätykseksi ja varoitukseksi uutisoi.

      Kaikille hyväksi Laillisesti / Luvallisesti Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisesti ja perustalta elämisestä ja toimimisesta tulisi ja aiheutuisi vain niitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle HYVÄKSI seuraamuksia. Ja kullekin näin oikein elävälle, ja nyt vielä ns. "hyvän sään aikana" näin em. Oikein, vasta Oikeasti Laillisesti / Luvallisesti, = Raamatun UT mukaisesti elämään yhtyvälle, turvallista ja turvattua, kaikinpuolista kestävää hyvinvointi elämää ja tulevaisuutta...

      Joka ei ole millään muulla tavalla elettäessä ja toimittaessa mitenkään mahdollista. KAIKKI muulla tavalla elämisestä tulee näitä SYYSTÄ pahaksi / kärsimyksiksi ja VALTAVIKSI turhiksi menetyksiksi, sekä sodiksi ym. vitsauksiksi raskaita seuraamuksia. Joita lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin on.

      Jeesuksen nimessä... valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen seuraajakseen / yhteyteensä kutsuttu / tähän em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen vievällä ja johtavalla näyllä armoitettu palvelijansa...

      • PyhäJärjestys1

        Edelleenkin selkeitä vastauksia odottavat kysymykset nimimerkille "Herätyys":

        Täyttääkö edustamanne ja peräänkuuluttamanne "Raamatun UT mukainen kristillisyys, kristillinen yhteys ja yhteistyö" Kaikkivaltiaan Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin antaman määritelmän Aabrahamin uskosta, Kaikkivaltiaan Tiellä vaeltamisesta, siitä oikeasta Islamista? Ja tunnustaako se myös Kaikkivaltiaan profeetan Muhammadin ja hänen auktoriteettinsa?

        Miten on siis näkemyksenne ja tunnustuksenne?


      • PyhäJärjestys1

        Ja niin ikään äärimmäisen tärkeä kysymys Kaikkivaltiaan Suomenmaalle säätämästä yhteiskuntajärjestelmästä ja hallinnosta (esivallasta) nimimerkille "Herätyys":

        Minkä yhteiskuntajärjestelmän ja hallinnon (esivallan) edustamanne ja peräänkuuluttamanne "Raamatun UT mukainen kristillisyys, kristillinen yhteys ja yhteistyö" tunnustaa Suomenmaan lailliseksi yhteiskuntajärjestelmäksi ja hallinnoksi (esivallaksi) Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä? Ja mitä yhteiskuntajärjestelmää ja hallintoa (esivaltaa) se pitää laittomana eli syntisenä Suomenmaassa? Miten se suhtautuu Lissabonin sopimuksen alaiseen Euroopan Unioniin ja sotilasliitto Natoon?


      • Herätyys
        PyhäJärjestys1 kirjoitti:

        Edelleenkin selkeitä vastauksia odottavat kysymykset nimimerkille "Herätyys":

        Täyttääkö edustamanne ja peräänkuuluttamanne "Raamatun UT mukainen kristillisyys, kristillinen yhteys ja yhteistyö" Kaikkivaltiaan Pyhän Ilmoituksen ja Kirjoituksen, Koraanin antaman määritelmän Aabrahamin uskosta, Kaikkivaltiaan Tiellä vaeltamisesta, siitä oikeasta Islamista? Ja tunnustaako se myös Kaikkivaltiaan profeetan Muhammadin ja hänen auktoriteettinsa?

        Miten on siis näkemyksenne ja tunnustuksenne?

        Tuohon ensimmäiseen kysymykseesi vastaus on. Tunnustaa Vain ainoastaan Raamatun UT mukaisen ja perustuvan.

        Sieltä Raamatun UT, kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen ja apostolisensa Totuuteen perustuvista ja mukaisista / kaikki kohtaan ja kaikille luvallisen Oikeuden mukaisista opetuksista ja ohjeista voi kukin lukea ja todeta mikä vasta on sitä Oikeasti Laillista, sitä ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, = sitä; ei mitään pahaa eikä väärää ketään, eikä mitään Luojan hyväksemme luomaa kohtaan, kaikille Luvallista OIKEUTTA, kaikkia kohtaan, Totuuteen, = Pyhän Isä Jumalan Sanaan. = Raamatun UT, perustuvan ja mukaisen.

        Jota mikään muu ja muulla tavalla eläminen, toimimin ja vaikuttaminen, ei ole. Kaikki muu ja muulla tavalla touhut ja politiikka on saata naa palvelevaa, jolla VÄÄRÄLLÄ, Totuuden / Oikeuden VASTAISELLA, (= laittomalla) tavalla elävät ja toimivat, elää ja touhuaa TUOMIOKSEEN. Sinne ikuisuuden hirvittävällä puolelle niitä, hirmuiseksi tuomiokseen ns. "saldoa kartuttavasti", sitä tuomiokseen SYYTÄ ja aihetta, sinne hirvittävään ikuisuuteensa / ajattomuuteen kärsittäväkseen, kokoavasti!!

        = Raamatun UT oppia.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen (Kaikkivaltiaan) Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, maailmalle valkeudeksi ja maalle, (kunkin kansakunnalleen) suolaksi" riittävällä tavalle eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Tuohon toiseen kysymykseen vastaus...


      Suomi tunnustaa kansakuntana virallisesti Kristillisyyttä. Ilmenee jo vuosiluvustammekin.

      Vaikkakaan ei elä, eikä toimi kansakuntana Kristillisesti (Laillisesti). Jota on vain ja ainoastaan Raamatun UT mukainen ja perustuva.

      Tällä hetkellä Suomessa ei vielä ole Raamatun UT mukaisesti ja perustalta eläviä ja toimivia, Kristillisiä, apostolisia seurakuntia, eikä näin ollen Krist. yhtenäisyyttä, eikä Raamatun UT mukaista ja perustuvaa, Oikeasti Krist. Hänen, Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan, eikä siis sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaa yhteistyötä, edes krist. uskoa sanoillaan tunnustavien kesken.

      Elävät suuressa hajaannuksessa, Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen seuraamisesta (kaikessa täydellisyys), päämäärään pyrkimisestä luopuneina, kukin omissa eri nimisissä eri lahko / puolue henkisessä eri, vähän jotenkin vain nimeksi krist. yhdistyksessään. Joita onkin runsaasti eri nimisiä.

      Siksihän kaikilla väärillä täytyy olla eri nimet. että tiedetään mitä väärää kulloinkin tarkoitettaan

      Oikea ei tarvitse kuin yhden nimen, josta kaikki voi tunnistaa mitä tarkoitettaan. Se, kaikille hyväksi Totuuden mukainen ja perustuva. Ei voi olla montaa eri Totuuden mukaista.

      Kaikki sellaisiksi väitetyt ja uskotut lukeutuu niihin vääryyden mukaisiin / valhekristillisiksi, = antikristillisiksi. Krist. vastaisiksi.

      Jeesuksen nimessä... valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen seuraajaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      • PyhäJärjestys1

        Ilmoittakaapa täsmentävä näkemyksenne nimimerkki "Herätyys" edellä esitettyihin tiedusteluihin:

        Tunnustatteko Kaikkivaltiaan muiden lähettiläiden lisäksi siis myös Kaikkivaltiaan profeetan Muhammadin ja hänen auktoriteettinsa?

        Ja tunnustatteko myös Koraanin Kaikkivaltiaan Pyhänä Ilmoituksena ja Kirjoituksena?


      • Herätyys

        Lukekaapa sieltä KAIKILLE, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisista, opeista ja ohjeista, mitä siellä ainoastaan tunnustetaan.

        Siellä ei puhutaan minkään muun tunnustamisesta, kuin nyt Kaikkivaltiaan virkaa, Pyhän, kaiken Luoja ja Omistaja, Isä Jumalansa edustajana ja valtuuttamana hoitavan Kristuksen Jeesuksen, herrain HERRAKSI ja kuninkaiden KUNINKAAKSI, niin taivaassa kuin maankin päällä, Oikein, = Laillisesti, kaikille Luvallisesti elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen opeiksi ja ohjeiksi, (Raamatun UT) mukaisen ja perustuvan hyväksymisestä...

        Kullekin Häneen, PYHÄÄN Kaikkivaltiaaseen, uskovalleen ja luottavalleen, niihin Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, kaikille hyväksi Lain / Laillisuuden, kaikille Luvallisuuden täyttymyksen mukaisiin, opetuksiinsa ja ohjeisiinsa, kaikille hyväksi käskynsä pitäville ja täyttäville, turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi kestäväksi hyvinvointi elämäsi ja tulevaisuudeksi, Hänen ja / koko kaikkeuden kaikkineen Luoja / Omistaja, Isä Jumalan siunauksen ja varjeluksen alaisuudessa ja mukaisuudessa pysyville.

        Jeesuksen nimessä... valkeudeksi / herätykseksi. Vieläkin, 2016 vuotta jälkeen, Hänen, "maailmalle valkeudeksi" tulleen, taivaaseen astumisen / nousemisen jälkeenkin, PIMEYDESSÄ, valkeuden Lähdettä / Valkeutta, Totuutta, joka kaiken pimeyden kätkössä olevan, valheen ja vääryyden mukaisen (pahaksi olevan) kärsimystä tuottavan SYYN, ja sen lähteen paljastaisi, tuntemattomasti eläville.

        vähäinen, Totuudessa, = valkeudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen yhteyteen / seuraajaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe