Virkamiesdiktatuuriako ? LK:n kirjoituksen 18.8.

VIRKAMIESDIKTATUURIAKO__

johdosta pakko kysyä; rakentavatko virkamiehet virka-aikanaan syntymäpäiviä ja juhlivatko ne vielä nekin virka-aikana ???

Jotenkin tuossa jutussa on sellainen fiilinki että kaikki tai lähes kaikki on tehty virka-aikana. Siis syntymäpäivät maksatetaan veronmaksajilla, sitähän se suomeksi on ?

Tarttee saada tietää !!!

Käykö virkamieskunta entistä röyhkeämmäksi ?

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Insernööri

      Onhan se täyttä totta, niistä vain ei puhuta. Maan tapa. Sehän selittääkin paljon. Vain jäävuoren huippu tulee satunnaisesti julki.

      Ministerimme Petteri Orpo juotti sisäpiiriään vastikään 2700 eurolla verorahoja. Tämä vain YHDEN AINOAN kestitsemisen hinta!!!!! Mitähän tehnee vuositasolla? Jos lasketaan koko valtiojohdon, eduskunnan, kunnanjohtajien ja muiden pikkupomojen juottamislaskut, mahtaa kertyä melkoinen summa. Tämäkin Orpo-rievun lasku, kerralla meni kurkuista alas yhden lähihoitajan kuukausiansio. Näin ikäänkuin vertailuna.

      Ei kirkollinen elämäkään ole sen puhtoisempaa. Irja Askola, arkkipiispa, lipitteli viineissä seurakuntien rahoja, syötti ja juotti sisäpiiriään hänkin aika isolla rahalla.
      Lisäksi hän osti kirkon rahalla virpojille palkkio suklaamunia ja me muuthan ostamme nekin omilla tienesteillä. Ahneus ei tunne rajoja.

    • Hah-hah

      Eihän Timo Soini ole vain koskaan syönyt tai juonut kansan piikkiin? Eihän Timo vain ikinä ole tarjonnut pöydän antimia veronmaksajien rahoilla vierailleen, eihän?

      Hajosiko utulinnasi?

    • Insernööri

      Siellä Timo Soini kuin muutkin. Jokainen joka saa mahdollisuuden käydä kansalaisten kukkarolla, taatusti tekee sen. Aina ei edes muisteta ja mennään laittomuuksiin asti.

      Jokaisessa puolueessa on niitä ahneita ja röyhkeitä. Nimimerkille : Hah-hah sanoisin, että Orpon juotot on viimeksi ollut esillä monissa medioissa. En todellakaan elä misään utulinnassa. Kyllä nyt kohdallani vedit ns. vesiperän, tuo Orpo ja Tukholman diplomaatit on viimeisimpiä uutisia. En ole koskaan äänestänyt Persuja ja pidän silmät sekä korvat auki ja kritisoin jokaista puoluetta jos siihen on auhetta. Ei ole yhtä totuutta eikä kukaan tai mikään puolue rakenna yksinään mitään ja jokaikisessä instanssissa on ne mätämunansa. Niin se vain on.

      Kertoo itsestäsi jotain, että vetasit tuon Soinin esiin. Miksi et esim. Kaikkosta, Vanhasta tai Kanervaa????

      • Väärin-arvattu

        Ai oikein "kertoo?" Hah hah.

        Itseasiassa sinä et tiedä minusta ja elämästäni yhtään mitään yhden lyhyen mielipidekirjoituksen avulla. Sen sijaan käyttämäsi "Orpo-rievun" sanamuoto saattaakin paljastaa jo enemmän. Tai se että miksi vedit juuri Kaikkosen, Vanhasen ja Kanervan kehiin? Tietynlaisen poliittisen suuntauksen kannattajilla, vaikka he eivät äänestäisikään, on tietyt nimet jotka he mielellään nostavat tikun nokkaan.

        Soini ja Perussuomalaiset ovat täysin samanlaisia sutkeja kuin kaikki muutkin muissa puolueissa. Huolimatta siitä, että he mainostivat vuosikaupalla kuinka he valtaan päästyään muutavat koko poliittisen kulttuurin. Tuloksen ovat varmaan kaikki nähneet joten ei siitä sen enempää.

        Ihmisriepu puolueesta riippumatta on sellainen olio että heti valtaan päästyään alkaakin kelpaamaan kaikki asiat mitä siitä itse hyötyy. Siinä olet oikeassa.


    • Loiset_helvettiin_ry

      VIRKAMIEHET TUHOAVAT TÄMÄN YHTEISKUNNAN.

    • VIRKALOISET_

      pyrkivät määräyksillään (roopuskoillaan) tekemään vapaasta demokraattisesta Suomesta NL_n kaltaisen diktatuurin jossa saatanalliset paskavirkamiehet pitävät kansaa orjanaan.

    • kysymys-hyvä-kysymys

      Onnksi EU on sinun Jumalaisi ja sieltä tulee kaikki hyvä, eikö vain? Ei byrokratiaa, ei virkamiehiä, ei typeriä säännöksiä, sellainen on EU, vai mitä? :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe