JANITSKINILLE tuli kutsu kuulusteluihin

PerusSuomi

Joko alkaa Ilja Janitskinilla alahuuli väpättää pelosta? Lain pitkä koura on kutsunut hänet kuulusteluihin:

http://mvlehti.net/2016/08/18/ensimmainen-ja-ainut-kutsu-kuulusteluihin-tuli-nyt-mutta-tuomittiin-jo-rikollisena/

Aiemmin Janitskin haki epätoivoisesti tuekseen kaikkia suomalaisia kiihkokansallismielisiä valtakunnanjohtajia, siis kaikkia sellaisia maakuntanatseja, joilla on vähänkään vaikutusvaltaa. Tavalliset rivinatst eivät ole tervetulleita:

http://mvlehti.net/2016/08/18/tehdaanko-yhdessa-suomen-puolesta-kerran-viela-pojat/

FB-vastauksissa esiintyvä "Juhana Piironen" on Ilja Janitskin salanimellä koska hänet on bannattu FB:stä!

89

615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitäs_näistä

      Ei väpätä, on niin monissa kuvioissa ollut kaveri ettei moisesta lapusta hyperventiloi. Ja jonkinlainen sanktio jostain (vaikka kukaan ei tietäisi mistä) on Iljalle annettava ettei nämä ajojahdin järjestäjät näyttäisi ihan niin onnettomilta. Tosin eipä taida enää temppuilu auttaa vaan tämäkin helvetin kallis oikeustivoli kääntyy MV:n mainokseksi lukijoita lisäten. Äärettömän typerä veto H.Huumoselta lähteä moiseen kun ei ranteet riitä, eipä ole Hannaa hetkeen näkynytkään missään Jeesustelemassa vihapuheilla sun muilla höpinöillään. Hyvä niin.

      • saastaista

        Maailman ällöttävin lehti on mv-paska, eikö sitä saada kuriin ja lopetettua.


      • Kdldldlldldd

        Ei saada. Etkö vain voisi lopettaa sen lukemisen, jos se aiheuttaa sinulle ahfistusta?


      • Yksikään
        saastaista kirjoitti:

        Maailman ällöttävin lehti on mv-paska, eikö sitä saada kuriin ja lopetettua.

        Muu, kuin MV, ei julkaise ulkomaalaisten tekemiä rikoksia. Suomalaisilla on oikeus tietää, mitä mutakuonot täällä puuhaavat.


      • mv.haisee.vaan
        Kdldldlldldd kirjoitti:

        Ei saada. Etkö vain voisi lopettaa sen lukemisen, jos se aiheuttaa sinulle ahfistusta?

        Minkähän takia jotkut elävät siinä unelmassa/kuplassa, että kommentoidakseen mv:tä sitä pitäisi lukea? Eli käydä klikkaamassa rasistipaskoille ja espanjanmaturikollisille lisää rahaa? Hullujahan sinä puhut :D

        Ei mv ahdista, ei lainkaan. Mv-uskovaisia ja päävajakkia sen sijaan kovastikin ahdistaa, jos päävajakki ei saa klikkauksista rahaa.

        Päivän parhaat naurut kuule saa tasapuolisesti niin suvakki kuin rassekin ihan näistä kommentoinneista, eikä tarvitse mieltä pahoittaa Iljan rasistipaskalla.


      • mv.haisee.vaan
        Yksikään kirjoitti:

        Muu, kuin MV, ei julkaise ulkomaalaisten tekemiä rikoksia. Suomalaisilla on oikeus tietää, mitä mutakuonot täällä puuhaavat.

        Eikös tämä koko MV ole ulkomaalaisen tekemä julkaisurikos ihmiskuntaa vastaan?

        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


      • Suomen.puolesta

        Näiden Venäjänmielisten rikollisten kohdalla voisi ottaa sen käytännön, että Suomen kansalaisuus pois. Siinä menee samalla passi EU-maihinkin.

        Ilja asukoon Venäjällä keski- ja eläkeikänsä, viisumia ei myönnetä. Sama käytäntö Bäkcmanin ja Putkosen kohdalla, ja keitä nyt onkin.

        Lisäksi näitä Venäjän kaksoiskansalaisuuksia ei pidä enää myöntää. Niitä käytetään vain Suomalaisia vastaan.


      • knhdhr
        saastaista kirjoitti:

        Maailman ällöttävin lehti on mv-paska, eikö sitä saada kuriin ja lopetettua.

        Toi on muuten ihan totta!


      • alas.mv
        knhdhr kirjoitti:

        Toi on muuten ihan totta!

        Vain täysi vajakki viitsii lukea tuota julkaisua, saati uskoo mitään mitä tuolla sivulla kerrotaan. Kaikki MV-lehden jutut ovat valetta.


      • Heh-
        alas.mv kirjoitti:

        Vain täysi vajakki viitsii lukea tuota julkaisua, saati uskoo mitään mitä tuolla sivulla kerrotaan. Kaikki MV-lehden jutut ovat valetta.

        Järki ei suvakin pipiä päätä pakota.


    • känniääliöasialla

      Jaakko Jonkan menneisyys: Poliisiin käsiksi, ei sakkoja

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/oikeuskansleri-jaakko-jonkan-menneisyys-poliisiin-kasiksi-ei-sakkoja/

      5.10.2010 13:11| Päivitetty 29.11.2013 13:58

      Suomen nykyinen oikeuskansleri Jaakko Jonkka suljettiin putkaan hänen kaatuiltuaan humalassa Tampereen rautatieasemalla. Suomen Kuvalehdensaamien asiakirjojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa illalla 26. maaliskuuta 1993, kun Jonkka oli saapunut junalla Helsingistä Tampereelle.

      Poliisiasemalla Jonkka teki kiivasta vastarintaa, ja asiasta tehtiin välittömästi rikosilmoitus. Sen mukaan Jonkka oli tarttunut voimakkaasti säilöönpanotarkastusta tehneen poliisin paitaan ja repinyt sen käyttökelvottomaksi.

      Seuraavana aamuna Jonkkaa kuulusteltiin rikoksesta epäiltynä poliisilaitoksella.

      Kuulustelussa Jonkka kertoi juoneensa junamatkan aikana ravintolavaunussa kolme annosta valkoviiniä. Määrä vastaa yhtä viinipullollista. Jonkan mukaan hän muisti tulleensa ulos rautatieasemalta, mutta sen jälkeen muistikuvat olivat huonoja.

      ”Muistan jossain vaiheessa roikkuneeni jossain, mutta siitä ketä muita paikalla oli tai missä olin, ei minulla ole käsitystä. Seuraava asia jonka käsitin oli, että olin poliisilaitoksen putkassa. En muista tehneeni haittaa kenellekään mutta myönnän että olen mahdollisesti roikkunut jonkun poliisimiehen vaatteissa”, Jonkka kertoi kuulustelupöytäkirjan mukaan.

      Suomen Kuvalehden tietojen mukaan Jonkka toi poliisikuulusteluissa selvästi esille asemansa. Tapahtumahetkellä hän oli Helsingin yliopistossa assistenttina ja virkavapaalla Lahden kaupungin syyttäjän virasta. Alkuvuonna 1993 hän työskenteli eduskunnan oikeusasiamiehen kansliassa vs. esittelijäneuvoksena.

      Kuulustelusta vastannut poliisimies ei kommentoi, pyrkikö Jonkka käyttämään hyväkseen asemaansa, sillä sakkoja ei määrätty hänelle lainkaan.

      Jaakko Jonkka kiistää vaikutusyritykset.

      Vielä samana päivänä putkasta päästyään Jonkka kävi Helsingissä lääkärillä, joka kirjoitti hänelle lääkärintodistuksen. Noin viikko tämän jälkeen tutkinnanjohtaja Tampereella päätti lopettaa jutun tutkinnan. Syynä oli vähäpätöinen rikos.

      Tutkinnanjohtajan ratkaisu oli poikkeuksellinen.

      Eräs pääkaupunkiseudun kenttäyksikön komisario kertoo, että sakkoja annetaan kaikissa tapauksissa automaattisesti, jos henkilö tekee vastarintaa pidätyksen yhteydessä.

      ”Rikoslaki sääntelee kaikki virkamiehiin kohdistuvat haitanteot. Sakkoja tulee varmasti. Jos kyseessä on virkamiehen väkivaltainen vastustaminen, seurauksena voi olla jopa vankeutta”, komisariotason poliisimies sanoo.

      Olivatko käytäntö ja seuraamukset erilaisia vuonna 1993?

      ”Ei. Haitanteko virantoimituksessa olevalle virkamiehelle on aina ollut sakoilla käsiteltävä juttu.”

      Jonkka ei ole kertonut rikosilmoituksesta

      Oikeuskansleri Jaakko Jonkka vahvistaa Suomen Kuvalehden tiedot oikeiksi.

      ”Olin menossa junalla Tampereelle ja ravintolavaunussa. Juna oli pikkaisen myöhässä ja minulla oli kiire jatkoyhteyteen. Lähdin pienessä pöhnässä oikaisemaan ja kömmin ratatyömaan läpi. Sitten kiipesin jonkin esteen yli, lensin selälleni ja sain aivotärähdyksen. Olin vissiin alkoholista ja tärskäyksestä jonkin verran sekavassa tilassa. Tämä on se kuvio.”

      Rikosilmoituksen mukaan revitte putkassa poliisimiehen paidan.

      ”Kun minua siellä nostettiin niin rimpuilin vastaan. Se ei kohdistunut poliiseihin, vaan että kun nostettiin niin siinä hosuu.”

      Kuinka suuret sakot teille määrättiin?

      ”En minä saanut sakkoja lainkaan.”

      Miksi?

      ”Se oli vissiin niin, että kun kerroin että putosin, niin poliisi sanoi, että jos se pitää paikkansa… Menin sitten Helsingissä heti lääkärille ja sain lääkärintodistuksen.”

      Jaakko Jonkan ura on tämän jälkeen ollut nousujohteinen. Muutama vuosi Tampereen tapahtumien jälkeen hänestä tuli eduskunnan apulaisoikeusasiamies ja vuonna 2001 apulaisoikeuskansleri.

      Heinäkuun alussa 2007 presidentti Tarja Halonen nimitti Jonkan oikeuskansleriksi, maan ylimmäksi laillisuuden valvojaksi.

      Ennen valintaa Jonkasta keskusteltiin oikeusministeri Tuija Braxin johdolla niin sanotussa kvartetissa, johon kuului hallitusryhmien puheenjohtajat.

      Suomen Kuvalehden tietojen mukaan Jonkka ei kertonut rikosilmoituksesta tai poliisikuulusteluista missään vaiheessa hakuprosessia. Jonkka vahvistaa asian.

      ”En ole kertonut tapahtumista, mutta minulla on se käsitys, että oikeusasiamies sai tietää asiasta. Pidin sitä itsestään selvänä. Ymmärsin että hän sai sen ilman muuta tietää poliisilta.”

      Eduskunnan oikeusasiamies oli vuonna 1993 Jacob Söderman. Söderman kiistää saaneensa poliisilta mitään Jonkkaa koskevaa tietoa.

      ”Tämä on minulle täysin yllättävä tieto. Minulle ei ole koskaan kerrottu tällaisesta Jonkkaan liittyvästä asiasta.”

      -

      Valtakunnallista esimerkkiä?

      • Jdkdbnfndld

        No kyllä. Ainakin osoittaa että ei nöyristele poliisia kohtaan, kuten 99.5% viranomaisista ja 95% kansasta.


      • Vili_Jonkka

        Olkoonpahan nyt Jonkka, tai vaikka Vilijonkka, mutta... MITEN SINÄ SAAT TUON KYTKETTYÄ JANITSKINIIN??!! Kerro minulle miten?


    • hhbt67

      Ilja Pesee Suomen Natohallinnon 100-0!

    • semmoista.nykyään

      Nykyään pitää todella pelätä jos kertoo totuuksia tietyistä asioista.

      • mv.haisee.vaan

        Totta. Varsinkin jos kertoo totuuksia Iljasta :D

        Varmaan joku mv-ruohonpolttaja kohta taas kaappaa nimimerkkini.


      • efweef

        Taitaapi tuo ruoho palaa tosin noissa rasmus piireissä eneminki. Amrikkalaiset taas tekivät siitä itselleen miljaridibisneksen mut sattuuhan sitä paremmisakin piireissä.


    • SanomaTeilleKaikille
    • Iljavastuuseen

      Nyt jos Janitskin jättää saapumatta Suomeen poliisin kuulusteluihin niin poliisilla on mandaatti hakea Janitskin kansainvälisellä pidätysmääräyksellä ulkomailta Suomeen. Ilja ei tule pääsemään pakoon poliisilta kuten ei pääse kukaan muukaan rikollinen. MV-lehti tuhotaan, isänmaallisen kusipäiden sananvapaus loppuu ja Suomi rauhoittuu kun isänmaallisten valemediat suljetaan.
      Janitskin on rikoksenuusija, joten vankeutta tulee 2-5 vuotta.
      Milloinkahan poliisi hakee Iljan moottoripyöräjengiläis kaverit vankilaan, pelkän liivin tulisi olla peruste elinkautiseen tuomioon kuulumisesta järjestäytyneeseen rikollisjoukkoon.

      • realismi

        maailmassa on vielä ihmisoikeuksia joihin ei suomen lait päde?


      • Kansaiväliseen pidätysmääräykseen pitää olla selvä syy, nyt sitä tuskin löytyy muualta kuin suvakkien valheista !


        Late Lapista. SSSS Ry!


      • jou-ka

        Mitään perusteita kansainväliselle pidätysmääräykselle ei ole olemassa. Tyhmät paskalakit voi vain odotella ja odotella jutut kuivuisivat muutenkin kansaan


    • sergergge

      Ai kuulusteluihin kutsutaan nykyään sähköpostilla just,just....

      • mv.haisee.vaan

        Taitaa olla Late itse ollut asialla? Tai tyhjännauraja-joukovirtanen? Tai T2? Tai hallaahonäänestäjä? Ehkä erommel?

        Onhan näitä naurunpyrskeisiä vara-iljoja koko rykmentti täälläkin :D

        Itse epäilen kutsun lähettäjiksi venäjätrolleja. Olisi niistäkin joskus jotain hyötyä :D


    • awefwefef

      Seuraavaksi ne kysyy luottokortin numeroa ja siihen pin koodia sähköpostilla ja kertoo olette voittanu miljoona euroa Afrikan lotossa.

      • mv.haisee.vaan

        ja Ilja tietysti vastaa näihin kaikkiin :DDDDDDD

        Ilmankos sillä on ainainen rahapula :D

        Iljushka on malliesimerkki siitä, miten tyhmästä päästä kärsii koko ruumis/kannattajat.


    • jouko.-virtanen

      Epävirallinen toimenpide tyhmältä poliisilta. Tuollaisella sähköpostitse toimitetulla kuulustelupyynnöllä voi pyyhkiä vaikka pyllyvakoa

      • headerit

        Eiköhän tuo ole väärennetty kutsu.

        Poliisi lähettää virallisen kirjeen tai käy noutamassa jos on vakavampi asia. Iljan tapauksessa kuulustelun pitäisi hoitaa Barcelonan poliisi jos se katsoo sen tarpeelliseksi. Luultavasti ei koska Ilja on toiminut Espanjan lakien mukaan.


      • mv.haisee.vaan
        headerit kirjoitti:

        Eiköhän tuo ole väärennetty kutsu.

        Poliisi lähettää virallisen kirjeen tai käy noutamassa jos on vakavampi asia. Iljan tapauksessa kuulustelun pitäisi hoitaa Barcelonan poliisi jos se katsoo sen tarpeelliseksi. Luultavasti ei koska Ilja on toiminut Espanjan lakien mukaan.

        Mutta kun Iljaa ei kukaan ikinä koskaan kutsu mihinkään, niin nobody hehkuttaa nyt onnessaan, kun on VIHDOINKIN tullut huomatuksi :D

        Tuohan on melkein kuin kutsu Linnaan, vaikka oikeammin linna onkin kyseessä :D

        Ja epäilemättä Iljushka pyyhkiikin pyllyvakoaan ahkerasti :D


      • mv.haisee.vaan
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        Mutta kun Iljaa ei kukaan ikinä koskaan kutsu mihinkään, niin nobody hehkuttaa nyt onnessaan, kun on VIHDOINKIN tullut huomatuksi :D

        Tuohan on melkein kuin kutsu Linnaan, vaikka oikeammin linna onkin kyseessä :D

        Ja epäilemättä Iljushka pyyhkiikin pyllyvakoaan ahkerasti :D

        "Ja epäilemättä Iljushka pyyhkiikin pyllyvakoaan ahkerasti :D "

        Siis kun siellä on jatkuvasti jotain hiekkaa :/


      • mentaalixDDD
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        "Ja epäilemättä Iljushka pyyhkiikin pyllyvakoaan ahkerasti :D "

        Siis kun siellä on jatkuvasti jotain hiekkaa :/

        Sinä sensijaan nautit olostasi au naturel eli pesemättömänä viikosta toiseen.
        Sottapytty hyi !


      • mv.haisee.vaan
        mentaalixDDD kirjoitti:

        Sinä sensijaan nautit olostasi au naturel eli pesemättömänä viikosta toiseen.
        Sottapytty hyi !

        No jos harmittaa noin, niin tuu nuolemaan :P


      • mentaalixDDD
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        No jos harmittaa noin, niin tuu nuolemaan :P

        Ei harmita , jätän nuo gayjutut teille asiantuntijoille.


      • mv.haisee.vaan
        mentaalixDDD kirjoitti:

        Ei harmita , jätän nuo gayjutut teille asiantuntijoille.

        No nyt kyllä loukkasit kaikkia Janitskinin hanuria nuolevia varmasti heteroita mv-uskovaisia :/


    • kuulostaakoluotettavalta

      Ohoh!
      Onpas siinä "virallisen näköinen"? kutsu!!!!

      "Sinua on tarpeen kuulustella".

    • hyvin.surullista

      Missä tilassa Suomi on,
      kun pelkään, että mv- lehti lopetetaan?

      Ihan kun se olisi viimeinen fikkari ja ääni,
      jos se loppuu, möröt pääsevät vapaasti
      tekemään pahaa...

      oikeasti, tässä maassa on enää hyvin vähän
      tolkullisia asioita...varsinkaan poliitikot

      onko julkisuus ainoa, joka enää hillitsee niiden tekemisiä ja
      tekojen vaikutuksia?
      Ja sekin voidaan muuttaa - täydellä mielivallalla miksi tahansa.

    • Ystävällinen_kutsu

      Poliisi kutsuu sähköpostilla aluksi kuultavaksi. Jos ei sitten asia etene, niin kutsutaan kirjeitse Espanjan poliisin välityksellä.
      Todennäköisesti tässä käy lopulta niin, että Suomesta lähtee kuulusteluryhmä Espanjaan ja kuulustelu toimitetaan Espanjan poliisin tiloissa. Ei Janitski voi pakoilla kuulustelua.

      • 23df32332

        Jospa se menee jonkun maan konsulaattin notkuilemaan assangen tyyliin.


      • mv.haisee.vaan
        23df32332 kirjoitti:

        Jospa se menee jonkun maan konsulaattin notkuilemaan assangen tyyliin.

        Konsulaatti hang-around.

        Vitsi kun kuulostaa tärkeältä ja samalla bandidokselta.

        Ei muuta nyt Iljushka kuin käyntikortti uusiksi :D

        Ja ole sitten tarkkana sen "asylum" -pyynnön kanssa, ettet Arkhamiin joudu.


      • Jfklkxlfkdkddkdl

        Kuulustelua voi "pakoilla" ihan suomessakin. Itsekin olen saanut poste restanteen kutsun saapua kuulusteluun. Vastasin kytälle sähköpostilla, että laittaa maililla ne kysymykset, joihin haluaa vastauksia. Vastauksena oli asiatonta uhoilua, että laittaa haun päälle jos en tule. No enhän minä tuollaisella käytöksellä tule vaan asia jäi sikseen. Ja tuosta on kuusi vuotta aikaa, joten rikos on vanhentunutkin, ihan kytän oman ammattitaidottomuuden vuoksi.

        Minä vaan en jaksa satoja kilometrejä matkustaa kertomaan etten halua vastata kysymyksiin, kun sama olisi onnistunut mailillakin parissa sekunnissa.


    • mvrulestt

      Ei se ihan niin mene. Iljaa suojelee Espanjan laki eikä Suomen viranomainen ole toimivaltainen puuttumaan ulkomaiseen toimijaan tälläisessä tapauksessa.

      • oikaistaanpas

        Venäjän laki sitä suojelee.


      • Espanjan_laki

        Espanja ja Suomi ovat molemmat EU:n jäsenvaltioita. Lainsäädäntö on harmonisoitu yhteneväiseksi pääosiltaan. Myös suomalaisilla viranomaisilla on toimivaltaa EU:n sisällä. Ei Espanjan viranomaiset ole "toimijoita" tässä asiassa. He ovat korkeintaan tiedonvälittäjiä.
        Mitä suojelemista on kuulustelussa?


      • mv.haisee.vaan

        Nämä Iljushkan agentit täällä ovat vuorotellen pitämässä Iljushkaa lieksalaisena ja vuorotellen barcelonalaisena, joten eihän nämä puolustelijat muutenkaan mistään mitään tiedä, edes herransa ja hidalgonsa kotia, kun venäläinen VK:kin tietää, että ehdottomasti helsinkiläinenhän se on :D

        Semmoiset alaiset, millainen pomo. Lakia luetaan pikkunilkkien päissä sen mukaan, miten rikoksesta ja vastuusta vähimmällä pääsisi.

        Naurattaa ehkä eniten sitten näiden sinisilmäisten "isänmaallisten" "toimittajien" puolesta sitten se loppulausuma, että Janitskinille ei kenties tule mitään tuomiota Espanjan lakien mukaan, mutta KAIKKI Suomessa kirjoittavat "toimittajat" pistetään rasistisista teksteistään tuomiolle Suomen lakien mukaan.

        Iso kala ui verkosta ja kätyrit jäävät kiinni. Ja luonnollisesti kätyreiden mielestä se on sitten virkavallan vika, eikä Iljushkan :D


      • Kiitoshyvä

        Myönnät siis Iljan olevan ulkomainen ei suomalainen.


      • 3r223re32r
        Kiitoshyvä kirjoitti:

        Myönnät siis Iljan olevan ulkomainen ei suomalainen.

        Eikös se ole ryssä kun halla-aho sanoi niin ja suvakit rupesi sitä halla-ahoa apinoimaan?


      • mv.haisee.vaan
        3r223re32r kirjoitti:

        Eikös se ole ryssä kun halla-aho sanoi niin ja suvakit rupesi sitä halla-ahoa apinoimaan?

        Nyt varmaan täytyy virkavallan sitten paistaa ennen kuulustelua ensin Iljaa vähän voissa, niin selviää???


      • 3d3d
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        Nyt varmaan täytyy virkavallan sitten paistaa ennen kuulustelua ensin Iljaa vähän voissa, niin selviää???

        Et sinä muka usko halla-ahoa kuten muut suvikset?


      • mv.haisee.vaan
        3d3d kirjoitti:

        Et sinä muka usko halla-ahoa kuten muut suvikset?

        Eipä oo Suviseuroissa tullut käytyä. Nuo teidän lyhenteenne ja nimityksenne kun ovat niin kovin hämäriä, ettei aina tiedä mitä tarkoitatte milläkin ryhmittymällä :D

        Mutta sananlaskun mukaanhan se voissa paistaminen selvittää ryssän. Onhan se Iljan kannalta epäinhimillistä ja pikkuisen keskiaikaista, mutta sittenhän siitä voisi oikeasti marttyyrina tehdä ihmisoikeuskysymyksen.


    • realismi

      toiset ovat vain tasaarvoisempia kuin toiset?

    • Totuudetjulkijatkossakin

      Täytyy kyllä sanoa, että helsingin poliisilaitos on sellainen kusipäiden pesä, että se pitää lopettaa samantein. Ensin tehdään päätös rangaistuksesta, ja vasta viikkoja tämän jälkeen tulee kutsu kuulusteluihin, on kyllä melkosia sankareita siellä hommissa.

      Samalla helsingin persläpi poliisilaitos on selkeästi vastustamassa totuuksien julkaisua ja sananvapautta, mutta Pohjois-Korean meininkiä osa kansasta tänne haluaakin selkeästi. Eipä siis ihme, että Suomi on jo nyt persein ja holhotuin maa maailmassa juuri julkaistun tutkimuksenkin mukaan.

      The nanny state index 2016
      http://nannystateindex.org/

      Kumma kyllä, että totuuksien kertojista tulee jahdattuja maailmassa, aivan kuten Snowdenistakin tuli. Mitä se kertoo maailmasta, ja varsinkin politiikasta, se kertoo sen, että kaikki pimitetään kansalaisilta, mutta kansa pistetään maksamaan laskut, aivan kuten tästä Suomen mamuttamisestakin on jo käynyt.

      • mv.haisee.vaan

        No kai me tämä kaikki tiedetään ilman jotain Iljaakin, miten Suomi pyörii.

        Iljan toimintaa ei voi verrata mihinkään Snowdeniin, Iljan kansalliskiihkoilu ja agitointi mamuttelulla on ihan kylmästi vedätystä ja oman edun tavoittelua rasistien rahoilla.

        Köyhä kansa tässä koko ajan maksaa trolli-Iljan laskut, jos et ole huomannut. Maksetaan ne mahdolliset oikeudenkäyntikulutkin ja Espanjasta hakemiset, kun silläkin ajalla ja resursseilla virkavalta voisi tehdä jotain oikeasti hyödyllistä.


      • rgwgw

        Nii joo tienasko se ilja miljoonia nillä klikkausilla siihen päälle vielä puutin miljonnat ja mitä näitä tarinoita olikaan? Joo voishan se virkavalta tehä mut kaikki suvikisen tekemät turhat rikosilmotuset on tutkittava ja näitähän ilmotuksia riittää ihan kotimaista poliitikoistakin siihen se polliisin aika menee pakolaisiin ja suviksien rikosilmotuksiin.


      • mv.haisee.vaan
        rgwgw kirjoitti:

        Nii joo tienasko se ilja miljoonia nillä klikkausilla siihen päälle vielä puutin miljonnat ja mitä näitä tarinoita olikaan? Joo voishan se virkavalta tehä mut kaikki suvikisen tekemät turhat rikosilmotuset on tutkittava ja näitähän ilmotuksia riittää ihan kotimaista poliitikoistakin siihen se polliisin aika menee pakolaisiin ja suviksien rikosilmotuksiin.

        Iljushkahan on miljardööri.

        Joka päivä tulee hänellä miljoona käteen, kun tumputtaa Jessikkan kuville :D


      • Blärtttff äääh bläääääf joo mä tumputan jesssikkkan kuville.....hitto piri ja kalja maistuu:))))) toi mun boi frendi ei vaa oikee kestä kauaa.....XDDDD pitää vissii opettaa sitä ja laittaa banaani pyllyyn....:DDDDDDDDD

        ja mä olen homosapiens niiky kaikki muutki rasisti perau natsi homot.....:))))

        Blyrrefffd xd lollööö.....XDD:))))))? KALIAAAAAA :DDDDD


      • mv.haisee.vaan
        mv.Media.Valhe.XDDDD kirjoitti:

        Blärtttff äääh bläääääf joo mä tumputan jesssikkkan kuville.....hitto piri ja kalja maistuu:))))) toi mun boi frendi ei vaa oikee kestä kauaa.....XDDDD pitää vissii opettaa sitä ja laittaa banaani pyllyyn....:DDDDDDDDD

        ja mä olen homosapiens niiky kaikki muutki rasisti perau natsi homot.....:))))

        Blyrrefffd xd lollööö.....XDD:))))))? KALIAAAAAA :DDDDD

        Onko sulla joku identiteettikriisi taas menossa, kun haet arvostusta toisen, sinua paremmin kirjoittavan, nimimerkillä :D

        Miten olisi, jos kaappaisit tämänkin nimimerkkini ja sitten alkaisit sekoilla jo kahdella rekisteröimälläsi minun nimimerkilläni? Vai tulisiko sitten Lapin päässä oikosulku, kun et osaisi päättää kumpana feikkaat?

        Et ole hyvää mainosta edes sekakäyttäjille tai netin älyllisesti 11 -vuotiaille :(


    • xcvbnjhgfdg

      Hieno homma paskalakeilla riittää resursseja MV:n vainoamiseen,mutta matu-
      raiskareihin ei .Kyllä hävettäis olla nykypäivänä poliisi.

      • mv.haisee.vaan

        Kyllä hävettäisi olla mv-uskovainen, joilla ei tunnetusti ole ns. ihan kaikki resurssit käytettävissä.


    • mvrulestt

      Jessica Aro pidätetään pian, perusteet:
      http://mvlehti.net/2016/08/17/tutkintapyynto-jessikka-aron-rahankerayksesta/

      Suomen kuuluisin narkomaani-katuhuora Jessica Hanna Maria Aro kerää vastikkeetonta taloudellista laitonta hyötyä myymällä kirjaansa jota ei edes ole, kahvimukeja joihin hän itse kertoo maalaavansa trollikuvan, valokuvia itsestään ja sessioita, joissa hän lupaa kertoa kaikenlaista. Touhu alkaa vaikuttaa jo Johanna Tukiaiselle tyypilliseltä sooloilulta. Ilmeisesti Jessikka Aro on suuressa rahapulassa. Jokainen voi itse mielessään miettiä, miksi. Jessikka Aro on kerännyt joukkorahoituksella ilman asianmukaista viranomaisen myöntämää lupaa rahaa oman tunnustuksensa mukaisesti 30 649.00 Aro on kohdistanut toimet suomalaisena suomalaisille suomenkielellä, hän on markkinoinut ja rahastaen tuotteilla joita ei edes ole olemassa tai ja niiden arvo ei vastaa todellisuutta. Konkreettista on ainoastaan Aron lupaus olemattomasta kirjasta jonka teema on hänen mielikuvituksensa tuottama fantasia Idän trolleista.

      Koska kyseinen mahdollisesti suunnitteilla oleva kirja perustuu ainoastaan Aron omiin harhoihin ja käsityksiin "Idän trolleista", teoksen uskottavuus ja sen toleranssi-arvo on olematon. Aro erehdyttää sillä hän kauppaa mielikuvituksen tuotettaan muka dokumenttina.Aro on aiemmin tuomittu harhoja aiheuttavien huumausaineiden käytöstä.

      Joukkorahoitus tarvitsee rahankeräysluvan jos rahaa otetaan vastaan lahjoituksina. Jessica Hanna Maria Arolla ei ole Suomen lain vaatimaa voimassaolevaa rahankeräyslupaa. Virallinen PRH:n sektori ei tunnista häntä liike-alalla. Hänen prosessialue on ollut Suomi, hän on kirjoilla Hyvinkäällä ja vastuussa näin ollen teoistaan muun muassa lakisääteisistä veroista Suomen valtiolle. Ilmeistä on että hän on laiminlyönyt myös nämä edellä mainitut lakisääteiset velvollisuutensa.


      http://www.laki24.fi/riri-pakkokeinot-kiinniottopidatysvangitseminen/

      Pakkokeinot: Kiinniotto, pidätys ja vangitseminen
      Mitä eroa on kiinniotolla, pidätyksellä ja vangitsemisella?
      Poliisi saa ottaa kiinni henkilön, joka on määrätty pidätettäväksi tai vangittavaksi. Lisäksi poliisi saa ottaa kiinni henkilön, jos pidättämisen edellytykset ovat olemassa, mutta pidätysmääräystä ei ehditä heti hankkia. Kiinniotosta ja pidätyksestä vastaa poliisi. Ne ovat lyhytkestoisempina lievempiä pakkokeinoja kuin vangitseminen. Pidättämiseen oikeutettuja virkamiehiä ovat poliisien lisäksi virallinen syyttäjä sekä tullihallituksen ja rajavartiolaitoksen virkamiehet.

      Kiinniotto saa kestää maksimissaan 12 tuntia. Jotta kiinniotto voi jatkua yli 12 tuntia, on oltava edellytykset kiinniotetun henkilön pidättämiseksi. Kun kiinniotosta on kulunut 24 tuntia, kiinniotettu henkilö on joko päästettävä vapaaksi tai pidätettävä.

      Kun henkilö on pidätettynä, vaatimus pidätetyn vangitsemisesta on esitettävä kolmantena (3) päivänä pidätyksestä ennen kello kahtatoista. Jos vangitsemisvaatimusta ei tällöin esitetä, pidätetty on vapautettava. Pidätetty on vapautettava viipymättä, jos pidättämisen edellytykset lakkaavat. Epäillylle on aina viipymättä ilmoitettava kiinni ottamisen tai pidättämisen syy.

      Poliisin suorittamasta kiinniotosta on erotettava ns. yleinen kiinniotto-oikeus, jonka nojalla kansalainen voi ottaa kiinni henkilön, jonka pidättämisestä tai vangitsemisesta on määrätty, tai henkilön joka tavataan verekseltä tai pakenemasta rikoksen teon jälkeen.

      Huom yleinen kiinniotto tarkoittaa sitä että jokainen Aron tavatessa täytyy hänet toimittaa poliisille parhaiten Aroon saa kontaktin tilaamalla häneltä seksipalveluita tämän linkin mukaisesti
      http://mvlehti.net/2016/07/09/paivan-kuva-jessikka-aro-kotikaynnit-alkaen-1000-usd/

      • sacascas

        Hahaah jessin ja iljan some soturit taas vauhdissa.


      • dqwdqwdwqd

        Ilja alotti sitten seksin kauppaamsien Mv:ssä niin ja kertohan se olavansa elokuvan ammattilainenkin mitähän ilju seuraavaksi keksii?


    • Jotainrajaanytsentään

      Ei kuulustelukutsua lähetetä sähköpostilla. Toisekseen, kuulustelukutsusta pitää selvitä kutsutun asema koskien kuulusteluja, sekä päivämäärittäin yksilöidyt kohdat mistä ja miksi kuulustellaan.
      Joku suvakki tuon on lähettänyt, syyllistyen ainakin seuraaviin rikoksiin: 1. Virkavallan anastus 2. Poliisina esiintyminen.
      Nyt poliisi selvittämään, kuka sähköpostin oikea lähettäjä on.

      • Höpöhöpöä

        Poliisi saa käyttää sähköpostia siinä missä tavallinen kansalainenkin. Jos ei mistään löydy ihmisen oikeaa osoitetta, niin kaikki mahdolliset keinot käytetään. Lue sinä vaan syytteitäsi!


      • Ihmisoikeusrikkomus

        Naurettavinta tuossa on se, että oikeus on jo antamassa päätöstä, vaikka edes kuulusteluja ei ole pidetty.


      • jouko-virtanen
        Höpöhöpöä kirjoitti:

        Poliisi saa käyttää sähköpostia siinä missä tavallinen kansalainenkin. Jos ei mistään löydy ihmisen oikeaa osoitetta, niin kaikki mahdolliset keinot käytetään. Lue sinä vaan syytteitäsi!

        Toki poliisi saa käyttää sähköpostia mutta sähköpostitse lähetetyt viestit ilman vastaanottajan kuittausta menevät taivaan tuuliin. Sähköposti ei ole poliisin konkreettinen yhteydenottoväline.


      • mv.haisee.vaan
        Ihmisoikeusrikkomus kirjoitti:

        Naurettavinta tuossa on se, että oikeus on jo antamassa päätöstä, vaikka edes kuulusteluja ei ole pidetty.

        Naurettavinta on, että Janitskinin ja MagneettiMedian sallitaan toimia ja kiihkomielisten rasistien viritykset käännetään joksikin ihmisoikeusjutuiksi :D


      • hahhahhahaha
        jouko-virtanen kirjoitti:

        Toki poliisi saa käyttää sähköpostia mutta sähköpostitse lähetetyt viestit ilman vastaanottajan kuittausta menevät taivaan tuuliin. Sähköposti ei ole poliisin konkreettinen yhteydenottoväline.

        Sähköpostiin saa helposti aktivoitua jokaiseen [email protected] tulevan sähköpostin eston siis yksikään esimerkiksi [email protected] ei saavu näin vastaanottajalle.

        Blokkausta voi perustella suojatumisella valepoliiseja varten


      • mv.haisee.vaan
        hahhahhahaha kirjoitti:

        Sähköpostiin saa helposti aktivoitua jokaiseen [email protected] tulevan sähköpostin eston siis yksikään esimerkiksi [email protected] ei saavu näin vastaanottajalle.

        Blokkausta voi perustella suojatumisella valepoliiseja varten

        Valetoimittaja suojautuu valepoliiseja vastaan :D

        OMG, on tää loputon riemun aihe koko Janitskin.

        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


    • Ei_kukaan_huoli

      Ei mikään konsulaatti anna turvapaikkaa ja huoli Iljaa asukkaakseen. Niin no, Venäjä saattaisi huolia. Ilja-poika voisi anoa turvapaikkaa paikallisesta Venäjän konsulaatista.

      • mv.haisee.vaan

        Eniten säälittää näiden kantasuomalaisten "toimittajien" kohtalo, kun heille ei kukaan turvaa tai sääliä tarjoa :(

        Infosodan collateral damage, siinä missä muutkin trollit.

        Periaatteessa oikealla asialla, mutta ehdottomasti väärän kanavan kautta ja väärin keinoin.


      • wdqdwd

        Se konsulaati oli vaan läppä heitto ja eipä sitä iljaa ole kukaan menossa kuulustelmaan sama on tämän jessin kanssa somettajat öyhöö sinä se.


      • mv.haisee.vaan
        wdqdwd kirjoitti:

        Se konsulaati oli vaan läppä heitto ja eipä sitä iljaa ole kukaan menossa kuulustelmaan sama on tämän jessin kanssa somettajat öyhöö sinä se.

        Kummasti ja poikkeuksetta vaan ne ovat nimenomaan nämä mv-rasistit, joista suurin osa ei edes suomea osaa, jotka hermostuvat ja alahuuli väpättää, kun niille läppää heittää :D


      • 33f3ff33
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        Kummasti ja poikkeuksetta vaan ne ovat nimenomaan nämä mv-rasistit, joista suurin osa ei edes suomea osaa, jotka hermostuvat ja alahuuli väpättää, kun niille läppää heittää :D

        Jaa kyllä se on puolin ja toisin suviksethan on jopa käyneet kadulla käsksi eivät ole tytyneet vain solvailujen heitoon kuten mv kirjotteliat.


      • mv.haisee.vaan
        33f3ff33 kirjoitti:

        Jaa kyllä se on puolin ja toisin suviksethan on jopa käyneet kadulla käsksi eivät ole tytyneet vain solvailujen heitoon kuten mv kirjotteliat.

        On ne suviseuralaiset aika rajua porukkaa :/


    • SuvakkienSuuriSuunnitel

      MV lehden kohtelu paljastaa miten äärimmäisen tärkeänä jotkut tahot pitävät matujen rikoksista ja maahanmuuton todellisen karmeuden julkaisun.

      Resurssipula ei taatusti koske MV lehteä. Onneksi virkamiesten koura ei kyllä ulotu Espanjaan asti.

      MV lehti on ehdottomasti paras ja tärkein nettijulkaisu tällä hetkellä.

      • mv.haisee.vaan

        Moi Ilja!

        Mv-uskovaiselta pukkasi maksettu mainos! Taas eri nimimerkillä ketjuun, että vaikuttaisi, että teitä on enemmän kuin kaksi :D


      • wefwefw

        Saathan sinä uskoa mitä haluat mut teikäläsisä kun ei ole kuin yksi niin luulet siis kirjttelevasi kahdestaan kuukaudesta toiseen jokun kanssa MV mölinääsi suomi24:ssä? onneksi olkoon vain hhahaah mahtaa olla voittaja fiilis hahaah.


      • mv.haisee.vaan
        wefwefw kirjoitti:

        Saathan sinä uskoa mitä haluat mut teikäläsisä kun ei ole kuin yksi niin luulet siis kirjttelevasi kahdestaan kuukaudesta toiseen jokun kanssa MV mölinääsi suomi24:ssä? onneksi olkoon vain hhahaah mahtaa olla voittaja fiilis hahaah.

        No on sentään vielä järki tallella toisin kuin sulla kun noin LapinLatelta tai jessikkafanilta kuulostat :D


      • wdqdd

        Latesta en edes tiedä kuka on ja jessi ja iljuska on sama viihedättä itselleni nauran kummankin somesoturien öyhöömiselle hahaha siis teikäläisten "järkevien" väänölle.


    • d23d23d
      • mv.haisee.vaan

        Janitskin-parkakin on tapahtumien käänteissä niin jäljessä aikaansa, että on vasta saanut kutsun :/

        Tai sitten todennäköisemmin on selvinnyt viime viikonlopun ruokasoodaviivoitteluistaan vasta näin myöhään kommentoimaan :D ja tilanne on jo ohi.


      • mv.haisee.vaan
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        Janitskin-parkakin on tapahtumien käänteissä niin jäljessä aikaansa, että on vasta saanut kutsun :/

        Tai sitten todennäköisemmin on selvinnyt viime viikonlopun ruokasoodaviivoitteluistaan vasta näin myöhään kommentoimaan :D ja tilanne on jo ohi.

        Minusta tuossa on valtamedian kirjoittaja ja STT ollut Iljan huumehistoriasta ja pornosivustoista toimeentulon lähteinä sen verran hyvin selvillä, että suoraan puhutaan "jakelun keskeyttämisestä" eikä "sivuston lakkauttamisesta" :D


      • 1d434d
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        Janitskin-parkakin on tapahtumien käänteissä niin jäljessä aikaansa, että on vasta saanut kutsun :/

        Tai sitten todennäköisemmin on selvinnyt viime viikonlopun ruokasoodaviivoitteluistaan vasta näin myöhään kommentoimaan :D ja tilanne on jo ohi.

        Itsehän te kokoajan uhoatte että poliisi lähtee ihan espnajaan asti ijun perään kova oli uho mihin se nyt laantu teillä yhtä äkkiä? Noh siirytte takas ryssitely linjalle eiks vaan?


      • mv.haisee.vaan
        1d434d kirjoitti:

        Itsehän te kokoajan uhoatte että poliisi lähtee ihan espnajaan asti ijun perään kova oli uho mihin se nyt laantu teillä yhtä äkkiä? Noh siirytte takas ryssitely linjalle eiks vaan?

        Eihän täällä ole kuin kommentoitu Iljan omaa selkeää propagandaa, jota hän käy tänne egonsa kohottamiseksi ja sorrettua teeskennellen laittamassa luettavaksi aina päinvastaisena kun on jo itsellään tiedossa, miten asiat kulkevat, kun on poliisin vanha tuttu. Ja joka kerta rasistipaniikki ja kävijäpiikki sivustolle.

        Ainakaan minä en ole koskaan olettanut minkäänlaista tuomiota mistään asiasta Iljushkalle. Syyntakeeton reppana ja jos joutuu kiinni, vetoaa kirjoitelleensa huumeissa kaikki jutut, mielentilatutkimuksessa vapautuu kuitenkin. Lähinnä ihmettelen sitä, että ei ole vielä Isiksen toimesta pää irronnut.

        Minkäs sille mahtaa, että yhdistyy tiettyihin ilmansuuntiin, kun nimi on venäläinen ja suku on venäläistä ja paras kaveri ja taustarahoittaja Johan Bäckman on tunnetusti Puten taskussa?


      • HyvääMatkaa
        mv.haisee.vaan kirjoitti:

        Eihän täällä ole kuin kommentoitu Iljan omaa selkeää propagandaa, jota hän käy tänne egonsa kohottamiseksi ja sorrettua teeskennellen laittamassa luettavaksi aina päinvastaisena kun on jo itsellään tiedossa, miten asiat kulkevat, kun on poliisin vanha tuttu. Ja joka kerta rasistipaniikki ja kävijäpiikki sivustolle.

        Ainakaan minä en ole koskaan olettanut minkäänlaista tuomiota mistään asiasta Iljushkalle. Syyntakeeton reppana ja jos joutuu kiinni, vetoaa kirjoitelleensa huumeissa kaikki jutut, mielentilatutkimuksessa vapautuu kuitenkin. Lähinnä ihmettelen sitä, että ei ole vielä Isiksen toimesta pää irronnut.

        Minkäs sille mahtaa, että yhdistyy tiettyihin ilmansuuntiin, kun nimi on venäläinen ja suku on venäläistä ja paras kaveri ja taustarahoittaja Johan Bäckman on tunnetusti Puten taskussa?

        Ihan miten vaan , mutta olet pehmustettua koppia vailla. Sen verran sekaisin on mutterit ja rikat päässäsi. Enkä ole ainoa joka näin sinusta ajattelee.


    • Kykyjen_mukaan

      Suomen posliinit ei pysty hakemaan muuta kuin possumunkin ABC:ltä se on tasantarkkaan näin.

      • f33f3

        Olihan se näky kun matunainen huusi megafoniin metrin päästä kohti poliin naamaa että rasisti rasisti rasisti uskalsi otaa pois 5 jopa sekunniksi kunnes peloisaan antoi takaisn ja sama huuto ja älämölö alko taas megafonista kuulua.


    • NykyVäinämöinen

      Miksi kirjoittatte asian vierestä? MV-lehti kirjoittaa asioista joita valtamedia ei kerro, eikö tämä ole hyvä asia? Suurin osa jutuista on siteerauksia kansainvälisestä valtamediasta ja sosiaalisesta mediasta. Valheita MV:ssä ei kirjoiteta. Uutisten sävy on monikulttuurisuutta vastustava, mutta valtamedia kuva on myös yksipuolinen, päinvastainen. Kyllä normaalin vapaan länsimaisen valtion pitäisi tälläinen kestää. MV-lehden suurimmaksi synniksi on nostettu se että siinä on ilman lupaa siteerattu mm. Helsingin Sanomia. Täysin normaali käytäntö kaikilta medioilta. Oikea syy on tietysti että lehti tuo julkisuuteen sen että Suomi ja Eurooppa vajoaa kohti totalitarismia ja sisällissotaa. Turvapaikanhakijat toimivat tässä katalyyttina. Toiminta on täysin suunniteltua ja johdettua. Jos siis haluamme säilyttää kansamme ja vapautemme, tuemme ja luemme MV:tä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe