Onko rekkapenat yksinkertaisia

maisterismies

Monesti kuulee, että rekkamieheksi päätyy sellaiset, joita ei muualle huolita. Rekkapenojen koulutustaso on alhainen, useimmilla vain perus/kansakoulu suoritettuna. Alkoholin ja muiden päihteiden käyttö on yleistä ja penat yleensä perheettömiä, yksinkertaisia peräkammarin poikia. Kertokaas nyt penat että onko näissä tarinoissa perää...?

14

961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EX_KUSKI

      No 18 vuotta tuli ajettua rekkaa ja puolet siitä ajasta Suomesta ulos. Muutama vuosi sitten lopetin kun tuli mitta täyteen EU-sääntöjä ja sekopäiden valtakunta Ruåtsia. Tuosta yksinkertaisuudestani olen hieman jäävi kommentoimaan mitään, pidän monia 30 vuotiaaksi asti kouluja käyneitä melko avuttomina ja jollaintapaa todellisuudesta erilläänolevina rassukoina. Peräkammarin poika en mielestäni ole, 60-65 maassa päässyt käymään ja Saksassa asuin pari vuotta. Muualle huolittiin ainakin nyt ajohommien jälkeen, silloin kun aloitin en muita aloja edes harkinnut. Perhettä ei edelleenkään, tyttö/naisystävä oli aina "tilanteen mukaan". Ai niin joo, en myöskään ole nimeltäni Pena :)

    • Kapitalistiriistäjä

      Mikä kaikkein yleistä rekkakuskeilla, niin huonot mustat hampaat.

    • sähkö_as

      Ihan normaaleja äijiä suurin osa. Onhan ihan normaalia paskoa huoltoasemien pihoille ja syödä ruuaksi kiisseleitä ja suklaavanukkaita.

    • rekkamara

      RekkaMara tässä kanssa suklaavanukasta syö. Vapaa-ajalla ratkomme maailmankaikkeuden peruskysymyksiä. Aaltohiukkasdualismia ja filosofisia hengen ja ruumiin välisen ajattelun aivoituksia. Nauramme työttömille maisterisishenkilöille jotka eivät osaa mitään käytännön työtä tehdä. Rekkapenoilla on myös huumorintaju toisissa sfääreissä kuin nollatutkimuksia tekevillä yliopistojen päivystävillä dosenteilla. Onneksi kiristynyt talous siivoaa myös löysät pois ylempien opinahjojen suojatyöpaikoista. Suomen talous lepää pyörillä ja maisterisimmeisten ruoka tulee pitkälti kumipyöräajureiden kovan työn tuloksena lähikauppaan. Ammattilainen voi ylpeänä syödä marjakiisselinsä ja vanukkaansa peijolan seolla hyvillä mielillä ilman turhia tekopyhiä saarnoja.

    • Käkriäinen

      1960- ja 1970 luvuilla tuo piti täysin paikkaansa kun oli kyse kuskeista. Taas yrittäjäkuskit olivat sangen viisaita ja rahan ahneita ja samalla idiootteja. Kuinka niin.....Kaikki muu unohtui ajettiin ajettin ja ajettiin vielä. Lapset unohtuivat ja vaimo ja ikääntyvät vanhemmat. Nyt sitten jo eläkepappoina lapsenlapset on kullan kalliita kun myönnetään reilusti ettei lapsille aikoinaan jäänyt yhtään aikaa kun piti ajaa niin perkuleesti. Ihan peruskuskien kohdalla 1960-80 luku oli sellaista renttujen temmellyskenttää viina vei monet miehet. 2000-luvulla kuljettajalta vaaditaan niin paljon ajamisen lisäksi mm. asiakaspalvelua,tietotekniikan hallitsemista ja uusia asioita pitää opiskella jatkuvasti. Siinä ei juopot ja luuserit enää pysy perässä.Joten nykyään kuljettajan ammatti on yhtä vaativa kuin mikä tahansa muu ammatti.Eihän sitä edes saa enää tehdä ilman koulutusta.

    • EX_KUSKI

      Tuossa edellisessä viestissä olleet asiat voin allekirjoittaa täysin. Vaikka ajohanskat on (ainakin toistaiseksi) laitettu naulaan niin kyllä mä tunnen edelleen olevani rekkamies (kuulostakoot naiivilta:) En mennyt huonoille isännille töihin ja lähes kokoajan oli oma ajokki mikä on todella suuri "etuisuus" (kolleegat varmaan tästä samaa mieltä?) mielenkiintoiset kuljetettavat joita kuljettaessa työ olikin enemmän selviytymistä eikä niinkään €urojenkuvat silmissä ajamista. Monessa kusessa tuli oltua, 95% ne oli jonkin muun tahon mokailuista johtuvia mitä sitten "pienellä" venymisellä paikattiin. Vittu kun Suomen piti mennä liittymään EU-rikollisiin, muuten varmaan olisin edelleen ratissa. Tähän järjestelmään ei pitäisi verorahoja kenenkään joutua antamaan yhtään, käyttävät ne meidän itsemme kontrolloimiseen ja kurmuutukseen, Suomalaiset suurimpina häviäjinä. Viimeinen naula arkkuun oli "Talttahammasnoita" anne bernerin päästäminen ministeriksi, sen jäljiltä ei jää kuin poltettua maata jos saa kaikki fantasiansa pakotettua läpi. Pitäkäähän arvon kolleegat kyseistä akkaa silmällä...

    • nääs

      Rekkamiehiä on monenlaisia , niin kuin muissakin ammateissa. On ihan siitä luonteesta kiinni ja elämänkokemuksesta millainen kukin on.

    • Tietyömies

      Osa kuskeista on todella yksinkertaisia. Ei tarvita kuin poikkeava liikennetilanne kuten tietyömaa niin jo ajetaan ihan miten sattuu. Enkä nyt tarkoita pelkästään ylinopeuksia. Asiallisia kuskejakin vielä onneksi löytyy.

      • RalfGoDuuni

        Ihmisiä on kolmenlaisia. Sellaisia jotka ovat akateemisesti lahjakkaita,sitten on ihmisiä jotka eivät ole "lukuihmisiä" vaan lahjakkaita kun kyseessä on sellainen tekeminen jossa työnjälki näkyy konkreettisesti heti.esim.käsityöammatit joissa vaaditaan korkeaa ammattitaitoa ja kädentaitoa. Kolmas ryhmä on ihmiset jotka eivät ole oikein osaavia missään työssä.He eivät ole oma-aloitteisia ja heitä on vaikea motivoida tekemään työtä.Kaikki erikoistilanteet aiheuttaa paljon ongelmia.
        Monesti arvostetaan akateemisiä ihmisiä ylitse muiden.Tosiasia on kuitenkin se ,että monesti tällaiset ihmiset ovat täysin uusavuttomia arkisissa ongelmissa joista ammattikoulupohjalta ponnistava ihminen selviää ilman ongelmia.Ihmiset on erilaisia ja hyvä niin . Näin autokuskitkin toinen pystyy ihan omin voimin ratkaisemaan haastavat ongelmatilanteet ja toiselle sattuu jatkuvasti työtä haittaavia sattumia ihan pienissäkin asioissa.


    • ajojärj__

      Koettakaa edes hoitaa ne mustat tikut suussanne kuntoon. Olen ajojärjestelijä, en anna keikkoja laisinkaan huonohampaiselle kuskiapinalle. Pisimmät ja rahakkaimmat sorakuormat saa vietäväkseen nöyrääkin nöyrempi perseennuolija, jolla kaiken lisäksi on purukalusto kunnossa ja väri niissä on kauniin valkea.

    • OralBhampaatkiiltää

      Ajojärjestelijöillä on niin huonot palkat,että kuskeilla meinaa kahvi mennä väärään kurkkuun kun joku onneton ottaa tuolla ABC baarissa puheenaiheeksi. Lähtöliksa taitaa olla 2100 eur /kk. Sellaisilla palkoilla ei kuskit viitsi edes kylkeä kääntää sängyssä.Muuten ajojärjestelijän homma on hanurista. Isommat pomot haukkuu ja kuskit haukkuu. Kumarrat tuonne "kyllä herra kyllä herra" samalla pyllistät taas väärään suuntaan" ja paskaa sataa sieltäkin suunnalta.Sitten kun tuo "kusitolppa" unohtaa hoitaa jonkin asian niin sitten se älämölö vasta yltyykin.Tiedän kyllä olen ollut erittäin isossa firmassa kyseisessä työssä. Minulle riitti. Lähdin takaisin ajamaan enkä päivääkään kadu. Työkaveri myös lähti ja perusti oman kuljetusyrityksen. Oikea valinta myös hänellä. Tässä nyt taas on kyseessä Lervo tai jokin muu hänen väärä leuka kaverinsa. Vanhoilla jermuilla on todella huonot hampaat. Tupakka ja viina.Nuoremmilla kuskeilla tämä hammasasia on varmasti kunnossa.Ja kyllä ne keikat saa ne kaverit jotka hoitavat homman mallikkaasti , nopeasti ja menopeli on siinä kunnossa ettei jatkuvasti hajoa tielle.Eli nopeat syövät hitaat.

      • OralBhampaatkiiltää

        Huh huh, tulihan kännissä kirjoitettua hiukan soopaa tossa yöllä. Ajojärjestelijän työ on aina ollut haaveena ja totta on, että kerran siihen työhön pääsinkin, kuten kirjoitin. En vain pärjänyt siinä ja kenkää tuli. Liian vaativaa työtä ainakin minulle.


      • Kiepiöhomo

        Aloitusliksa taitaa olla noin 6000€/kk pekkaset lomat

        Ja kun ajetaan, saadaan TES:n mukainen palkka, yö, ilta, pyhä, vapaapäivätyölisineen

        Ja kuskin palkka (AKT:n 2c palkan korotuksen jälkeen) kokopäiviäisenä on minimissään 2090€/kk


      • OralBhampaatkiiltää
        OralBhampaatkiiltää kirjoitti:

        Huh huh, tulihan kännissä kirjoitettua hiukan soopaa tossa yöllä. Ajojärjestelijän työ on aina ollut haaveena ja totta on, että kerran siihen työhön pääsinkin, kuten kirjoitin. En vain pärjänyt siinä ja kenkää tuli. Liian vaativaa työtä ainakin minulle.

        Tässä taas se aito ja alkuperäinen OralBhampaatkiiltää. En kirjoittele kännissä,koska en juo alkoholituotteita(ne maistuu niin pahalta) Olen ihan samassa yrityksessä edelleen töissä missä olin aiemmin ajojärjestelijänä. Firman johto ei ollut aikoinaan kovin mielissään kun vaadin päästä takaisin rattiin toimistohommista.Kyllä sen verran hyvin pyöritin sitä rumbaa. Ihmisen pitää kuitenkin tehdä asiat siten miten omasta mielestä tuntuu parhaalta sillä kyse on omasta elämästä. Auton ratissa on rentoa ei tarvitse hoitaa kuin se oma duuni.Ja sitten kotiin. Ja jos kunnon firmassa on töissä niin kyllä se kuljettajien palkka on paljon parempi kuin ajojärkkärillä.Kuka hemmetti jaksaa 8 tuntia tuijottaa tietokoneen näyttöä putkivalon loisteessa jos auton ratissa Suomen luonto ja kaikki vuodenajat on koko ajan nähtävillä ja jokainen päivä on erilainen. Sitten erikoisterkut Bussissa hepulle onko uusi nimimerkkisi tästä lähtien Kiepiöhomo????


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe