Lasten lempiruokia

veganvaikoei

Kertokaapa lastenne lempiruokia. Mistä pitävät ja mitkä maistuvat. Itselläni on alle 2-vuotias, mutta ei kyllä täysin vegaani, annan maitotuotteita ja on vielä vähän harkinnassa milloin siirtyy vegaaniksi.

13

78

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olsa2

      Trollipelle ituhippi taas huutaa tuskaansa....

    • nonnana

      Soijarouhe-makaronipata. Käytän vaaleaa soijarouhetta ja joko tummia tai kauramaroneja. Kasviksia mitä milloinkin ja tomaattia tietenkin.

    • katsottavaa
    • KyllästynytÄiti

      Meidän Pekka (42) tykkää X-tra-lenkkimakkarasta ja keskioluesta.
      Samaa shouta on jatkunut armeijasta pääsystä asti, jonne hän meni vapaaehtoisena 16 vuotiaana. Alkaa olla mitta täynnä!!

    • sosuntädit

      kaksivuotias eikä ole vielä vegaani. annappas se osoite, tuullan ihan porukalla köymääm katomassa tilanne.

    • järki_käteen

      TYHMÄ !!! Isolla teellä !! Nyt ei ole kyse siitä mikä lapselle maistuu vaan mitä tarviaa kasvuun ja kehitykseen. Miten tommoset ees tekee lapsia .. voi herrajumala sentään. Jos ei ole sulla mennyt palikkatesti läpi niin käyppäs ees neuvolan tädin juttusilla siitä miten lapsi ravitaan oikein. Syö itse niitä heiniäs mutta anna nyt ees lapselle normaalia ja oikeaa ruokaa. Tarkoittaa sitä että maitotuotteet nyt on ihan vähimmäisvaatimus. Ja järkyty vaan kaikes rauhassa mutta niitä sitä oot syönyt itekkin jos sulla on olleet vastuuntuntevat vanhemmat eikä mitään ituhippipellejä.
      Toivottavasti lapses selviää hengissä kouluikään asti niin alkaa siellä saamaan tavallista ravintoa.

      • ap_vaan

        Minä ainakin sain hyviä ohjeita neuvolan ravitsemusterapeutilta vauvan ja leikki-ikäisen kasvisruokavalion noudattamiseen , mutta varsinaisista ruokaohjeista ja resepteistä emme keskustelleet. :)
        Niitä olisikin hauska saada.


      • vegevegevege

        Heinää en oo vielä kokeillu missään muodossa, mutta vegaaninen lasagne meni kaikki, vaikka luulin et jäis huomiseksikin. Taas joutuu jotain kokkailemaan, huoh.


      • gjgisa

        "Jos ei ole sulla mennyt palikkatesti läpi niin käyppäs ees neuvolan tädin juttusilla siitä miten lapsi ravitaan oikein."

        Neuvolan täditkö ovat asiantuntijoita ravinnon suhteen? Samat ammattilaiset, jotka ruiskuttavat lapsen elimistöön elohopeaa, alumiinia, formaldehydiä, fenoksietanolia, DNA:ta hiirten ja kanin aivoista, sian kudoksesta, naudasta valmistetusta seerumista, marsuista, koirista, vasikan imusolmukkeista, kanan alkioista, apinoiden munuais- ja kivessoluista, abortoitujen ihmissikiöiden soluista ja syöpäsoluista.


      • nou_hätä

        Aikamoiset vastustusreaktiot iski päälle :D Kouluikään (ja jopa aikuisikään!) selvinneitä vegaanilapsia löytyy kyllä. Sen sijaan vegaaniruokavalion vuoksi kuolleista en ole kuullut. Nimenomaan suuntaus on Suomessa se, että jos perheellä on erikoisruokavalio, ohjataan heidät ravitsemusterapeutin juttusille. Sama suuntaus on mm. koulussa, jos nuori muuttaa ruokavalionsa vegaaniksi. Jokainen voi itsekin mennä aloitteellisesti ottamaan verikokeen terveyskeskukseen, jolla voi varmistua oman ruokavalion monipuolisuudesta, sekä näkee missä mahdollisesti on korjattavaa.

        Enemmän minua edelleen ihmetyttää, miksi roskaruokavaliolla elävien lapsien ravitsemukseen puututaan niin laiskasti. Näiltä lapsilta jää kaikki mm. hermoston kehitykselle välttämättömät ravintoaineet saamatta. Väittäisin jopa, että vegaanivanhempi on keskivertoa valveutuneempi ihmisen ravintotarpeiden suhteen kuin keskiverto sekaani.


      • nou_hätä
        gjgisa kirjoitti:

        "Jos ei ole sulla mennyt palikkatesti läpi niin käyppäs ees neuvolan tädin juttusilla siitä miten lapsi ravitaan oikein."

        Neuvolan täditkö ovat asiantuntijoita ravinnon suhteen? Samat ammattilaiset, jotka ruiskuttavat lapsen elimistöön elohopeaa, alumiinia, formaldehydiä, fenoksietanolia, DNA:ta hiirten ja kanin aivoista, sian kudoksesta, naudasta valmistetusta seerumista, marsuista, koirista, vasikan imusolmukkeista, kanan alkioista, apinoiden munuais- ja kivessoluista, abortoitujen ihmissikiöiden soluista ja syöpäsoluista.

        "Neuvolan täditkö ovat asiantuntijoita ravinnon suhteen? Samat ammattilaiset, jotka ruiskuttavat lapsen elimistöön..."

        Rajoitapas vähän. Kyllä he ovat asiantuntevia, sekä myös tietävät mitä eivät tiedä, eli osaavat ohjata ohjausta tarvitsevat perheet eteenpäin, esim. ravitsemusterapeutille. Rokotteista voi olla montaa mieltä, mutta siitä ei tarvitse kirjoittaa viiden rivin esseetä.


    • LaktoOvulaatio

      Meillä lapset pitävät lihapullista, kinkkupizzasta, pekonista ja munista, hirvipaistista.

    • Ekologinenperhe

      Tacot jauhelihatäytteellä ja kasviksilla. Soijarouhetta ei tulisi mieleenkään antaa kehittyville lapsille, koska soijan proteiini ei sovi ihmiselle ravinnoksi.

      Muutenkin meillä syödään luomua ja lähiruokaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe