Tositarkoituksella mies & seksi

1970Nainen

Missä vaiheessa tutustumista "tositarkoituksella" liikenteessä oleva mies olettaa seksin tulevan mukaan? Lähinnä tässä kiinnostaa, miten erottaa pelkän seksin perässä juoksevat miehet kunnollisten joukosta.

Oma kokemukseni on, että kaikki haluavat sitä nopeasti.

30

449

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2230

      Kunnollinen mies ei kysy: Missä asut?

    • herrasmiehet

      n.4kk

    • Ehhdudy23

      Ei ekoilla, eikä toka treffeillä, eikä ehkä kolmansillakaan. Mut sit kyllä"
      Eli pari-kolme vk eka tapaamisesta.

    • Jllf

      ekat, tokat ja kolmannet treffit menevät yleensä tutustumislinjalla.

      Miehenä teen yleensä neljänsillä treffeillä aina peliliikkeen.
      En nyt suoranaisesti puhu seksin puolesta mutta pyydän naista jatkoille luokseni.
      Kyllä aikuinen nainen ymmärtää mihin vierailu saattaa johtaa;)

    • vaiheessa

      Missä vaiheessa tutustumista "tositarkoituksella" liikenteessä oleva mies olettaa seksin tulevan mukaan?
      Ehdottomsti ensi tapaamisella. En halua joskus myöhemmin huomata, että olenkin tekemisissä pihtarin kanssa.

    • Eiolevastaustatuohon

      Joo mielummin seksiä heti ennen kuin edes sanonut mitään. Täälläkin on yksi 'pariskunta' harrastanut seksiä monta vuotta ennenkuin on edes harkinnut alkaa puhumaan siitä että entäs se mielen yhteensopivuus. Seksihän on luistanut kyllä mutta entäs pääpuoli.
      Itse ainakin lähtisin siitä että milloin itse haluaisit sen tapahtuvan.
      Muuten on aika turhaa päätellä seksin haluamisista yhtään mitään.
      Mies joka haluaa seksiä ensitapaamisella on aika arveluttava valinta, saattaa toimia joissakin tapauksissa. Ehkä kolmansilla tai siitä eteenpäin onnistuneilla treffeillä on paljon normaalimpaa. Joillakin kestää pidempään.
      Naiset on aikas nopeita päättämään tuleeko suhteesta mitään. Yleensä muutama sekunti riittää siihen haluuko seksiä vai ei. Joten siihen nähden kysymyksesi on aika outo.

    • näinmeillä

      Meillä oli mieheni kanssa seksiä kolmansilla treffeillä. Hänelle olis kyllä mainiosti sopinut jo aikaisemminkin mutta omasta mielestäni tuo oli hyvä vaihe terstailla yhteensopivuuksia puolin ja toisin.
      Itselleni on seksi parisuhteessa myös tärkeä asia enkä halua tuhlata aikaani sopimattomaan kumppaniehdokkaaseen viikkotolkulla koska "ero" on aina hankalampi jos toinen on ryhtynyt jo tunteilemaan ennenkuin huomataan ettei oikein sujukaan. Sen verran itsekäs olen etten kovin suuria kompromissejä ole halukas seksin suhteen tekemään ja tiedän ettei rakkaus kestä jos sängyssä ei toimi. Kokemukseni mukaan he, jotka eivät osoita melko pian kiinnostusta seksiin vaan ovat "herrasmiehiä" ovat usein myös heitä joilla on joku ongelma normaalin seksin suhteen. Eli ei seiso tms.
      Mutta, vaikka olemmekin seksuaalisia, parisuhteemme on vakaalla pohjalla muutenkin, viihdymme yhdessä ja avoliitossa asutaan uusperheenä.

    • Diudiupii

      Vaikea sanoa mitään kun tuuristahan se on kiinni.. Joillakin jo eka tapaamisella päädytään sänkyyn ja siitä avioliittoon. Mutta koskaan ei voi olla varma kenestäkään.

      Omalla kohdalla muutama pidempi suhde muuttui fyysiseksi n.kk:n tiiviin tapailun jälkeen. Aviomiehen kanssa seukkailtiin pari kk ja jo lähes asuttiin yhdessä ensi treffeistä alkaen. Höpöteltiin kyllä selväksi kummankin mieltymykset seksin ja läheisyyden suhteen. Minulla oli silloin isompi vatsan alueen leikkaus takana joten se jarrutti peiton heilutteluun pääsyä :D Muuten kyllä olimme jo toka tapaamisesta lähtien toistemme kimpussa..

      Eli kokisin, että kunhan molemmilla vaikuttaa olevan sopiva kipinä ja tunteet toiseen niin väliäkös lopulta miten kukin pari touhuilee ja missä vaiheessa. Se tosin vaatii tuuria luotettavan ihmisen kohtaamisen suhteen. :/
      Minulla on käynyt hyvä tuuri ja taidan olla sen verta pelottavan omituinen persoona ettei pelurit viitsi aikaansa tuhlata meikään..

      Tiedän tapauksen jossa ystäväni tapaili miestä puolise vuotta kunnes sänkyyn. Oli ollut sinnikäs pelailija kyseessä, haki vain ns.kaatoa. Joten hukkaan meni se aika ja sydänsurua vain jäi. Mies osasi leikkiä "vahvoja tunteita". Oli vielä todennut ettei hyväuskoisuus ole toisen vika. Julmaa.
      Ettäs ehkä voisi ajatella myös, että kaatojen perässä olevat ainakin häviää nopeammin jos ei vetkuttele heh.

      • 1970nainen

        Olen alkuperäinen kysyjä ja kiitän ihmisiä aktiivisesta kommentoinnista ja vastaan sinulle erikseen. Sulla oli tosi hyvä viesti, josta tykkäsin.

        Mä tosiaan pystyn hyvinkin vapaasti ja innostavasti keskustelemaan seksistä, vaikkei asia ole edennyt fyysiselle tasolle. En kuitenkaan tykkää siitä, että vastapuolelle seksinsaanti on vaan se ainut tavoite. Ja juuri näiden tapauksien vuoksi asian kanssa ei pidä hoppuilla. Toivottavasti rehelliset miehet ymmärtävät tämä asian. Ja aina seksistä voi puhua siinä missä muistakin aihealueista.

        Ja jossain viestissä joku mies luulee että suhteessa pihtaaminen liittyy siihen miten pian antaa seurustelun alussa. Valitettavasti näillä ole mitään yhteyttä.


      • tositarkoittava

        Tuossa on se ongelma, että et voi ns. Pitkittämälläkään tietää että on onko toinen vain seksin perässä. Pelureilla on yleensä monta kierroksessa yhtä aikaa.


      • vihaanjomiehiä

        Juuri näin. Monet miehet pyörittää niin montaa naista että ne jaksaa odottaa vaikka vuoden että saavat joltain. Miehiin ei voi enää yhtään luottaa, kun noita playereita on niin paljon. On mahdotonta tietää kuka on oikeesti kiinnostunut.


    • mulkivistin_reino

      kyllä naisetkin seksin osaa ottaa esiin aina jollain tapaa... kun mies tietää sen että seksin esiin ottto ei ole tyylikastä, niin nainen kyllä sen tekee... ja olen kuullut aivan naisen oma kertomana kuinka hän ns. siveänä perheenäitinä oli deitanut netissä miehen ja mennyt sitten treffeile ja ruokailun aikana oli päätynyt että se on sit jälkkärinä.

    • VP--

      "Missä vaiheessa tutustumista "tositarkoituksella" liikenteessä oleva mies olettaa seksin tulevan mukaan?"
      Kiirettä ei ole riippuu koska itse seksiä haluat, itse haluan tutustua ensin kunnolla naiseen.

    • justunosnäin

      btw. Helvetti, tositarkotuksella... aika omituinen asia.... siis on paljon ihmisiä jotka ei syystä tai kolmannesta vaan pääse sen yli, että välittävät toiseta tai kumminkin päin, mutta asia ei sit etene.... ja sit se, että mies tietää että se ei ole fiksua sanoa tai ottaa asiaa esiin... niin nainen tekee sen, sen takia kun seksistä on juteltu jo ennen tapaamista jollain tapaa kuitenkin... tästä on itselläkin kokemusta. Ihan kaverina tavatiin ja naimisissa olut nainen sit toi asioita esiin.

    • tositarkoittava

      Omien kokemusten perusteella tositarkoituksella mies ei oleta mitään. Riippuu ihan siitä mitä molemmat haluaa.

      Naisilla tosin ihastumisen tunteet ovat vahvasti kytköksissä pöksyjen kastumiseen, joten yleensä jos hommaan on ollut molemmin puolista kiinnostusta, niin sängyssä on oltu noin 1-4 tapaamisella. Ja 1-3 viikon sisällä tutustumisesta.

      Jos taas nainen ei osoita mitään pikkareiden kostumismerkjejä, niin ei siitä ole yleensä suhdetta tullutkaan.

    • tuo on muuten herrasmiehelle hankala yhtälö. Olisi osoitettava naiselle, että haluaa sitä, mutta kuitenkaan ei saisi vongata.

      • 1970Nainen

        Etkö osaa keskustella seksistä vonkaamatta? Jos osaat, niin sitten ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Se että seksistä puhutaan asiallisesti tai "pikku tuhmasti" on varsin sopivaa tutustumista.


      • tositarkoittava
        1970Nainen kirjoitti:

        Etkö osaa keskustella seksistä vonkaamatta? Jos osaat, niin sitten ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Se että seksistä puhutaan asiallisesti tai "pikku tuhmasti" on varsin sopivaa tutustumista.

        Tuossa menee helposti metsään siinä, että jos nainen ei ole valmiiksi miehestä "sillä tavalla" kiinnostunut, niin kaikki miehen suunnalta tulevat viittaukset seksiin ovat vonkaamista. Yleensä sen aistii kyllä, jos nainen ei ole samalla aaltopituudella. Silloin niitä ns. pikkutuhmia viittauksia, ja vaivihkaa tehtyä fyysistä lähestymistä ei tule naisenkaan puolelta. Eikä siten kovin monia treffejäkään. Mutta on niitäkin jotka taas olettavat, että se on miehen tehtävä avata peli silllä tasolla.


      • tositarkoittava kirjoitti:

        Tuossa menee helposti metsään siinä, että jos nainen ei ole valmiiksi miehestä "sillä tavalla" kiinnostunut, niin kaikki miehen suunnalta tulevat viittaukset seksiin ovat vonkaamista. Yleensä sen aistii kyllä, jos nainen ei ole samalla aaltopituudella. Silloin niitä ns. pikkutuhmia viittauksia, ja vaivihkaa tehtyä fyysistä lähestymistä ei tule naisenkaan puolelta. Eikä siten kovin monia treffejäkään. Mutta on niitäkin jotka taas olettavat, että se on miehen tehtävä avata peli silllä tasolla.

        Näinhän tuo on. Pikkutuhmat viittaukset ovat väärältä mieheltä ahdistavia.

        Voisiko esimerkiksi "panna menemään" olla jossain kohtaa pikkutuhma viittaus vai törkeys?


    • MrBolivar

      Niin, itse en ymmärrä miksi aina kun puhutaan treffeistä ja ensinmäisistä tapaamisista niin nostetaan esille seksi; milloin sitä pitäisi harrastaa ja mitä se merkitsee ? Eikö olisi kuitenkin tärkeämpää kiinnostua ensinmäiset 5-8 kertaa toisen ihmisen ajatuksista ja näkemyksistä elämästä. Tarkoitus on kuitenkin käsittääkseni löytää elämänkumppani, ei irtoseksiä.
      Ja kyllä seksi on tärkeää parisuhteessa mutta mitä tekee seksillä jos toinen on ihan luupää jonka kanssa ei ajatukset natsaa.

      Ja milloin on oikea aika - siihen ei ole yhtä oikeaa vastausta. Asiat rullaa tapaamisilla omaa tahtiaan ja läheisyyttä voi harrastaa myös pikku hiljaa, rauhassa tutustuen toiseen.

    • 41-sinkkumies

      En halua nopeesti seksiä , päätäköön nainen siitä milloin on aika seksiin

      • tositarkoittava

        Mitä jos se nainen haluaakin nopeasti seksiä? Onko se turnoffi ja miksi? Ei se paneskelu sulje pois syvällisempää tutustumista. Ainakin itselleni sopii nopeasti tuleva seksi. Moni Nainenhan päättää jo 15sek ensi tapaamisesta, että panettaako vai ei. Hyvähän se on esiin tuoda.


      • Nainen1970
        tositarkoittava kirjoitti:

        Mitä jos se nainen haluaakin nopeasti seksiä? Onko se turnoffi ja miksi? Ei se paneskelu sulje pois syvällisempää tutustumista. Ainakin itselleni sopii nopeasti tuleva seksi. Moni Nainenhan päättää jo 15sek ensi tapaamisesta, että panettaako vai ei. Hyvähän se on esiin tuoda.

        Onhan se nyt hyvän suhteen ja seksikokemuksen syntymiselle tärkeää, että tietää miten toinen ajattelee ja mitä sängyssä haluaa. Nämä mieltä kutkuttavat keskustelut voisi hyvin käydä juuri siinä seksittömässä tutustumisvaiheessa.
        Toki tiedän että keskiverojampalle itselleen riittää se että kysytään "edestä vai takaa" ja sitten vedetään kumiasu pikkuisen päälle. Väittäisin että tällä aloituksella on pienemmät mahdollisuudet onnistua.


      • samaamieltäolen

        Kannattaa keskustella etukäteen omista toiveista.


      • tositarkoittava
        Nainen1970 kirjoitti:

        Onhan se nyt hyvän suhteen ja seksikokemuksen syntymiselle tärkeää, että tietää miten toinen ajattelee ja mitä sängyssä haluaa. Nämä mieltä kutkuttavat keskustelut voisi hyvin käydä juuri siinä seksittömässä tutustumisvaiheessa.
        Toki tiedän että keskiverojampalle itselleen riittää se että kysytään "edestä vai takaa" ja sitten vedetään kumiasu pikkuisen päälle. Väittäisin että tällä aloituksella on pienemmät mahdollisuudet onnistua.

        Ääh... Kirjoitetussa muodossa mennään niin helposti ääripäästä ääripäähän. Se mikä itseäni tuossa asetelmassa ärsyttää on, että automaattisesti oletetaan suhteen olevan "pilalla" jos päädytään nopeasti sänkyyn. Ei se ainakaan itselläni ole asiaa korreloinut juurikaan. Jos jonkun kanssa kipinöi, niin sitä voi ajatella että lähdetään ns. himon ajamasta perusseksistä (joo joo eihän sellaista voi määritellä), ja ne omat tyylilajit / mieltymykset hiotaan sitten matkan varrella kummallekkin mieluisaksi kokonaisuudeksi.

        Ymmärrän pointin, että seksi paranee toiseen tutustumalla. Ja se on fiksua tehdä kertomalla avoimesti toiveistaan ja ottamalla siihen aikaa. Mutta se, että se tutustuminen tyssäisi siihen sänkyyn menoon, on itselleni vieras ajatus. Se seksin sujuminen kuitenkin vaatii yleensä myös käytännön treeniä. Eikä minulla siihen kiire ole jos toinen haluaa odottaa ja tutustua, mutta sekin selviää keskustelemalla. Kai tässä on myös kyseessä ns. arvojen yhteen sopivuudesta, joten ei tähän voi oikein mitään " oikeaa" vastausta antaa.

        Pääpointtini on se, että myös tositarkoituksella liikkeellä oleva mies voi hypätä / haluta nopeasti seksiä kumppaninsa kanssa (kuten minä itse). Ja hämmentyä kovastikkin, jos kumppani jarruttelee lähinnä testatakseen, että onko mies tosissaan. Ja pleijeri voi antaa pitkäänkin kuvan, olevansa tosissaan, ja jopa itsekkin uskoa siihen, samalla kuin pyörittää samalla kaavalla paria muutakin naista. Itse en siis pidä kovin luotettavana määritellä mitään aikarajoja siihen, että voi olettaa toisen olevan tosissaan. Perstuntumalla tilanteen mukaan noissa mennään kuitenkin aina.


    • mies34_

      Riippuu varmaan vahvasti ihmisestä. Itse miehenä tykkään tutustua ihmiseen ennen seksiä, eli mielellään sellainen kolmisen viikkoa säännöllistä tapailua. Kannattaa mennä sen mukaan mikä itsestä ja toisesta tuntuu mukavalta.

      Naisena ehkä odottaisin useammat treffit ennen seksiä, kun miehistä niin suuri osa hakee pelkkiä panoja. Säästäisi itseään enemmiltä sydänsuruilta.

    • taudittarttuu

      ja kunhan ensin käy lääkärissä, et on terve, ettei tartu mitään toiseen,kaikille hyväksi tämä käytäntö

    • ToisetTreffit

      Tositarkoituksella oleva mies haluaa seksiä siinä missä pelkkää panoa hakevakin. Suurin ero on luonnollisesti käytöksessä panon jälkeen:)

      Voi olla fiksua esittää siveää ensimmäisillä treffeillä, jos siltä tuntuu, mutta miehenkin pitää tuntea, että nainen haluaa häntä. Jos mies haluaa sinulta vain pelkkää seksiä, pihtaaminen ei siihen auta - kiristämällä et saa miestä sitoutumaan. Tositarkoituksella oleva mies todennäköisesti odottaa kauemmin kuin pelkkää hupia hakeva, mutta kunnollinen mies voi toisaalta kokea loukkaavana, että pelaat seksin panttaamisella jonkinlaista valtapeliä.

      Ei oo helppoo.

      • 1970Nainen

        Mun kohdalla se "panttaus" liittyy myös siihen etten halua että seksisuhteiden määrä nousee ihan vaan siksi, että mies vaan olikin hakemassa seksiä. Lisäksi olen allerginen kumille enkä muutenkaan ole niin innokas kondomeiden käyttäjä. Siksi ei turhanpäiväiset seksituttavuudet kiinnosta.


    • nainen53vee

      Kyllä meidän ekat treffit johti seksiin. Puhelimitse/viesteillä oltiin juteltu niin kauan että oltiin kuin vanhoja tuttuja. Oikeastaan alotettiin ne treffit sängyn kautta ;). Tapailtu ollaan edelleenkin ja vkonloppuja vietetty yhdessä ja kaikki tapailut alkaa makuuhuoneen kautta. Sen huomasin itestäni että en pystynyt "antaa kaikkeani" sängyssä heti ekalla kertaa mutta se asia on korjattu ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe