Mikä on minimisumma

ruinaavaeksä

minkä voi elareina maksaa? Me maksamme mielestämme liikaa mieheni lapsien äidille elareita. Hän vaatii ja vaatii aina vaan lisää omiinkin menoihin, mikään ei riitä.
Mies maksaa mitä se pyytää, tosi tossun alla vieläkin.
Minä sanoin että ei kaikkea pidä hyväksyä mitä ehdotetaan, niinkauan se eukko ruinaa rahaa kun mies ja sanoo ettei maksa, minä sanoin jo kauan sitten,m uttei se eukko uskonu.
Nyt mies maksaa 200 e lapsi, ja lisäksi ostelee kaikkea mitä ne pyytää, ja antaa matkarahaa kun lähtee reissuun, pyöriä ja vaatteita... tosi kurjaa.
Miksi meidän pitää maksaa kaikki, mies ei tajuu että se on meiltä pois kun lataa rahaa heille.
Minun mielestä me voisimme maksaa vaan 100 e lapsi, sillä lasten äiti on työssä ja voi hyvin maksaa itse lastensa kulut. Aina meiltä ruinaamassa. Eihän mekään ruinata omiin juttuihin siltä rahaaa.

9

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minimisumma

      on 0 euroa/ kk. On muuten jatkossakin ennenkuin on sovittu lapsen yhteishuollosta, asumisesta/ tapaamis-oikeudesta, nimestä, koulutiedoista, lapsen yhteys-tiedoista, joita ei perättömin selvityksin suostuta lapsen toiselle vanhemmalle, omalle isälle luovittamaan, koulu-tiedotkaan eivät kulje vastoin aluehallintoviranomaisen päätöstä lapsen koulutietojen välittämisestä suoraan koulusta lapsen isälle, kun koulutiedot eivät normaalilla tavoin äidin/ huoltajan kautta kulje..

      • jihuuuuuuuuuuuuuuu

        Minä äitipuolena hoidan miehen lasten asiat, kun heillä exän kassa ei asiat suju. Hoidan raha asiat ym asiat kaikki. Hienoa jos saamme 0 e, niin se auttaa hirmusesti meitä oman perheen kanssa. Ajan asiaa eteenpäin, miksi me maksamme muiden lasten elämää kun on omiakin ja nyt voi tehdä isää. Minä olen työtön joten aikaa riittää ja rahakin jos elarit loppuu. hyvä.


      • eikuitenkaan
        jihuuuuuuuuuuuuuuu kirjoitti:

        Minä äitipuolena hoidan miehen lasten asiat, kun heillä exän kassa ei asiat suju. Hoidan raha asiat ym asiat kaikki. Hienoa jos saamme 0 e, niin se auttaa hirmusesti meitä oman perheen kanssa. Ajan asiaa eteenpäin, miksi me maksamme muiden lasten elämää kun on omiakin ja nyt voi tehdä isää. Minä olen työtön joten aikaa riittää ja rahakin jos elarit loppuu. hyvä.

        kannata olla missään yhteydessä kunnan lasten-valvojaan, vaan joko sopimalla vanhempien kesken
        tai asianajajan kautta tuomioistuimessa.
        Vanhempien yhteisellä hakemuksella ja pyytämällä vahvistusta käräjäoikeudessa, sillä lastenvalvojat
        eivät suostu vahvistamaan 0 sopimusta, vaikka heillä
        ei ole lainsäädännössä mitään oikeutta kieltäytyä vanhempien keskinäisen sopimuksen vahvistuttamisesta.


    • Näenpunaista

      Ap: miehesi maksaa OMIEN LASTENSA kuluja, saa maksaa sen minkä haluaa eikä miehesi ex-vaimo ole mikään eukko vaan miehesi lasten ÄITI. Miksi miehesi ei saisi maksaa lapsilleen ja tukea rahallisesti lastensa äitiä, et kai sinä tarvitse miehesi rahoja, olet liene aikuinen, omillaan toimeentuleva "eukko"? Jos teillä on yhteisiä lapsia niin yhtälailla toisetkin lapset vaikuttavat olevan miehellesi rakkaita, joten älä yritä vieraannuttaa ja etäännyttää miestäsi yhdestäkään lapsestaan vaan hanki työ tai lisäkoulutusta ja uusi paremmin palkattu työ itsellesi niin sinun ei tarvitse odottaa jaoelle pääsyä miehesi rahoihin.

      • niinpänii

        "Miksi miehesi ei saisi maksaa lapsilleen ja tukea rahallisesti lastensa äitiä?"
        Äidin estäessä omalla menettelyllään yhteistyössä "viranomaisten" kanssa tasavertaisen vanhemmuuden
        ja huoltajuuden, lapsen tapaamisoikeuden, asumisen tasavertaisesti molemmilla vanhemmillaan perättömin "viranomais" selvityksin, lausumin mitä oikeasti on ta-pahtunut ja lapset lausuneet eli asuminen myös omalla isällään oman isänsä huollossa ja hoidossa. Miksi äiti
        ei voisi maksaa lapsilleen ja tukea rahallisesti lastensa ISÄÄ?


      • Saamarinoitaloisia

        Eikö se ole niin, että kaikkien eukkojen pitäis tulla omillaan toimeen, oli sitte exä tai nyxä, ainoastaan jälkikasvua tuetaan.


      • aivanaivan
        Saamarinoitaloisia kirjoitti:

        Eikö se ole niin, että kaikkien eukkojen pitäis tulla omillaan toimeen, oli sitte exä tai nyxä, ainoastaan jälkikasvua tuetaan.

        jälkikasvua tuetaan myös isän huollossa, lapsen/ lasten asuessa myös omalla isällään...jälkikasvua taas et tueta kun äiti ja "viranomaiset" katkeruudessaan, narsismis-saan vieraannuttavat tarkoitushakuisesti lapset omasta isästään, isovanhemmistaan, suvustaan perättömin "vi-ranomais"lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, "viranomaissairaudessa"..


    • djhahafhla

      Minimi on 0 euroo mun mies jätti työnsä jottei tarvi maksaa elareita. Hän hoitaa nyt minun lapsia ja yhteisiä ja minä olen työssä, kun mun ei tarvimaksella sen lasten elareitan niin päätettiin näin. Maksakoot äiti omien lasten ruuat, niinhän mekin teemme, emme ole vaatineet miehen exää makseleen meille yhtään mitään, miksi hän sitten vaatii????
      Elarit voisi lopettaa, niitä ei tarvi, joakien menkööt töihin jos ei mee tehkööt sitten mitä hauaa. kaikki ei tule tarjottimella varsnkaan rahat.

      • mitäsmenitliittoon

        Tota se nykyään on uusperheitä taitaa olla enemmän kuin perusperheitä parhaille voi olla jo 6 puoliso ja kaikillahan niillä tietenkin on ne entiset ja nykyiset lapset joo joo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe