TYÖTTÖMIEN SYYLLISTÄMINEN

perusturvavaarassa

Työttömiä syyllistetään tästä ahdingosta keksimällä huononnuksia.Palkkaa alentamalla rikomme sopimuksia ja köyhyys lisääntyy.Päivärahoja pienentämällä jotka ovat muutenkin jääneet jälkeen on edesvastuutonta.Pyrkiikö hallitus lisäämään pahoinvointia yhteiskunnassa josta seuraa terveysmenojen kasvu ja rikoksien tuplaantuminen.

9

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xyxy

      Kansanedustajina näkyy olevan sellaisia, joilla ei ole minkäänlaista tuntumaa siitä, millaista on pienituloisen elämä. Moni ei edes tiedä, paljonko on työttömän peruspäiväraha tai sitten pitää jo uskoa, ettei osata laskea, niin hulluja ovat nämä päätökset. Kun heillä itsellään on yllinkyllin, kaikki muu hämärtyy eikä osata asettua huonompiosaisen asemaan. Tätä kurjistamista ei voi muuten ymmärtää kuin että eivät ole perehtyneet ihmisen arkeen kokonaisuutena ja siksi tehdään täysin vääränlaisia päätöksiä. Se, joka elää tällaisessa arjessa esim. työtön, tietää kyllä, mikä tässä on mennyt pieleen päättäjien osalta.

    • Yhjkkk

      Tilastojen mukaan ei ole tarpeeksi köyhiä.köyhiä pitää olla muuten työpaikat loppuun ei ole oikein jos kaikki on töissä. Siipeilijöitä ovat työvalmentajat työnohjaajat päälliköt näille palkka maksetaan näin käytetään työttömiä hyväksi ilmaiseksi suurin osa on yksinäisiä joille opetetaan elämänhallintaan ja päiväaskareita

    • Nälkäkurki

      Ollessani alle kouluikäinen sain tuta mitä köyhyys on.
      Asuimme äitini ja kahden pienemmän sisareni kanssa vanhassa hylätyssä hatarassa koulussa.
      Työt olivat harvassa ja leipä kapeaa. Ruokakuponkeja sai silloin tällöin kunnasta.
      Opin tuntemaan usein lähes päivittäin vieraaksi tulleen nälän.
      Asiat olivat välillä paremmin, mutta nyt olemme palaamassa sodanjälkeiseen niukkuuteen.

      • nepuhuuvaan

        IHMISISTÄ ON TULLUT VÄLINPITÄMÄTTÖMIÄ JA ILKEITÄ JA AHNEITA SILLÄ KUKAAN EI OIKEESTI VÄLITÄ MUUTA KUIN RIISTÄÄ LOPUTKIN VÄHÄOSAISILTA


    • Kovienarvojenmaa

      Tarkoituksenahan on saada aikaan kunnon yhteiskuntaluokat tähän maahan, jossa palkkaeroja suurennetaan ja kouluttautuminenkin tehdään "alimmissa yhteiskuntaluokissa" kasvaneille mahdottomaksi. Parhaiten tämä käy juuri näin, että kurjistetaan vielä entisestään kaikken köyhimpien elinmahdollisuuksia, ettei ne vaan sieltä kuopastaan pysty nousemaan mihinkään ja että ne voidaan sitten pakottaa palvelemaan hyväosaisia.

      Tämä järjestelmällinen luokittelu on käynnissä ihan kaikessa. Peruskoulut ja lukiot yritetään kokoajan laittaa johonkin paremmuusjärjestykseen, ettei niihin vaan kukaan tavallinen tallaaja eksyisi eli et tulevaisuudessa tule saamaan yhtä hyvää opetusta kuin joku muu riippuen mm. siitä millä asuinalueella asut.

      Suomi on menossa kovaa vauhtia yhteiskunnaksi, jossa osalta ihmisistä yritetään riistää ihmisarvo ja oikeus hyvään elämään, koska eihän se kaikille kuulu, se kuuluu vain niille, joilla on iskeä pöytään tarpeeksi rahaa.

      • nepuhuuvaan

        KIITOS HYVÄSTÄ KIRJOITUKSESTASI SILLÄ ASIA ON JUURI NÄIN


    • hyvätneuvothalpoja

      Kas kun ei mieluummin käytetä hyvin yksinkertaista keinoa: Kunnan ja valtion poispotkittuja takaisin töihin! Ainakin suurelle osalle palkka voitaisiin maksaa nykyisistä työttömyyskorvauksista, jotka pienenisivät vastaavasti. Lopetetaan tuo päiväkotiryhmien ja koululuokkien suurentaminen, vanhusten hoitajien vähentäminen, sosiaalityöntekijöiden riittämättömyys. Ja maalaiskoulujen tappaminen!

    • dfgsfhfjsghf

      Syyllistämisen ohella poliitikoilla ja massamedialla on toinenkin projekti meneillään: työttömyyden tekeminen 'sairaudeksi'. Äsken juuri ennen kahdeksan 'uutisia' ylenannon palkollinen puhui siitä, miten jotkut jättävät tienvarteen ylimääräisiä omenoita puistaan. Ei kuulemma hyvä idea, koska se houkuttelee eläimiä. Kehotti viemään ne mieluummin työttömien yhdistykseen, 'eli sinne sairaiden ja päihdeongelmaisten paikkaan'. Lainaujs ei ole ihan sanatarkka, kun en viitsi tuhlata elämääni kuuntelemalla uudestaan manipuloijien lähetystä, mutta sisältö oli tuo. Missähän vaiheessa työttömyydestä virallisesti tehdään mielen sairaus pakkohoitoineen? Tai rikos vankilarangaistuksineen?

      Jospa toimittajanaikkonen itsekin sairastuisi tuohon tautiin ja pääsisi hoitoon, vaikka takaisin ylenantoon harjoittelijaksi, työkokeilijaksi, työnäytteen antajaksi, kuntouttavaan työhön, orjaksi. Sitten hän pystyisi puhumaan kokemuksen syvällä rintaäänellä.

      • aikameininkiä

        No jos kaikki työttömät ovat niin kuntoutettavia ja sairaita päästään niin miksei eläkkeelle armahdeta.Pistäähän ne kuntsaan 40v työssä olleet harjoittelemaan työntekoa ettei ole päässyt unohtumaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe