Pettäminen...

pet3-76

Sattuu ihan perkeleesti... Takana kolme pitkää suhdetta, joista 2 avioliittoa (8v, 4v & 5v) ja lapsiakin on kertynyt. Tarina on pitkä, mutta lopputulema aina sama. Kaikki naiset/äidit ovat lähteneet parisuhteesta etsimään "jännitystä" ulkopuolelta. Ensimmäisen suhteen pettämisen jälkeen annoin asian anteeksi, mutta vuosi sen jälkeen tarina toistui. Kahden eksän kanssa ollaan "kavereita". Uusin tapaus onkin haastavampi, mutta oikeastaan sama tarina, eli "ihastumisen" tunetta ollaan jälleen etsimässä suhteen ulkopuolelta. Valehdellaan ja kielletään kaikki. Aiemmin sentään myönnettiin asiat. Kyseessä siis yhteinen tuttu ja nyt ovat suhteessa keskenään.... MIkä ihme nykynaisia vaivaa, olen itse rehellinen, sosiaalinen ja hyvän näköiseksi kehuttu 40v mies, rehellinen ja avoin, mutta löydän nyt jo (kolmannen) kerran itseni samasta tilanteesta. Kotitöitä teen aktiivisesti, lasten kanssa ulkona ym. En vissiinkään täytä naisten termiä "bad boy", joten kysynkin, mitä helvettiä nykynaiset oikein etsii.... Itse ns. yhden suhteen mies ja kotityöt ym sujuu (ja eipä sängyssäkään ole haukkuja tullut). Mitä nykynaiset oikein etsii? Vaikea enää lähteä mihinkään suhteeseen, vaikka haluaisikin. Täytynee keskittyä rakkaisiin lapsiini ja unohtaa naiset. Niinkuin aiemmin mainitsin, pitkiä tarinoita ja en syytä kaikesta eksiäni, mutta onko nykytrendi vain etsiä "jännämiehiä" elämään?

10

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rakastaakohänsinua

      Ainoa yhteinen tekijä kolmessa liitossasi olet Sinä. Mahtaa olla kauniita naisia tuo kolmikko, kun itse kehut itseäsi komeaksi.
      Sitä mä vaan, että kauniit naiset ja komeat miehet ovat mehdollisia saada mutta vaikeita pitää. Naisen menneisyys ja sisin luonne, arvomaailma myös merkitsevät.
      Sinulla on mahdollisuus vielä esim. pariterapian kautta antaa terveesti anteeksi ja pelastaa liittonne, jos haluat. Marttyyriksi heittäytyminen ja "kaikkien naisten" solvaaminen ovat ymmärrettäviä puolustusreaktioita.

    • sinkkumä

      naiset etsii jännämiehiä, mihet pelinaisia

    • yksinuunistaulos

      Kuulostaa tutulta. Nyt on menossa lusikat jakoon vaimon viimeisimmän tempauksen jäljiltä. Kovasti tuo tuossa on katuvinaan, mutta jo riitti. Vastaisuudessa keskityn lapsiini ja harrastuksiini, naista en taloon enää ota.

      Vaikka sinkkuna jatkankin, niin käyn terapiassa purkamassa ajatuksia ja miettimässä että miten helvetissä tässä käy aina näin. Ihan oman mielenrauhan takia haluan selvyyttä tilanteeseen. Kaikki eksät ovat yhteen ääneen todenneet, että vika ei ole minussa ja että parempaa miestä saa etsiä. Jos näin olisikin, niin ilmeisesti sitten lankean aina mätiin naisiin.

      Perheestä huolehtiminen ja liika kiltteys ovat joka tapauksessa myrkkyä. Naiselle pitää olla paha poika. Se on oikeastaan ainoa asia, mikä tässä on valjennut. Naisen pitää joka päivä pelätä että hänet jätetään. Näin hän jaksaa pitää itsestään huolta ja keskittyä parisuhteeseen.

    • Yeahhhhh

      Yleensä kauniit naiset on pettäny mut. Sitten oppii että sinkkuna ei tule petetyksi. you know.

    • AviotYmsHienooJuuMutta

      Olisko joku 'kiltinmiehensyndrooma'? Silleen omituista joo, yleensä naiset kyllä kertoo melko suoraa mikä suhteessa mättää. Mut onhan se aina mahdollista löytää se oikea. Alku ihastus voi tuntua oikealta, mutta jos se on pelkkää riitelyä ja pisteiden keruuta puolesta ja vastaan, ei tunnu sille että maksaisi vaivan.

    • Tuskaaaikansa

      Niin makaa kuin petaa. Sattuuhan se kuka siihen ryhtyy kantaa sen myös omallatunnollaan. Kunhan tuo pettäjä kertoo ne syyt niin se ratkaisee mikä on lopputulos. Tulevaa ei voi pelätä että uusisi silloin on jo niin läpi mätä ihminen että joutaa mennä. Toki virheitä teemme ja toimimme joskus typerästi. Kukin elää siten kuin haluaa ja muiden kohtelevan itseä samallalailla. Eikö totta?

    • ei_muuta

      Miksi sinä valitset aina samanlaisia ja luonteisia naisia, siinäpä kysymys.
      Kannattaa miettiä sitä omaa naismakua. Varmaan hoksaat tässä vaiheessa jo itsekin, että miehiltä jatkuvasti huomiota tarvitseva ja hakeva barbie ei ole se paras vaihtoehto vaimoksi eikä kyllä paras vaihtoehto sängyssäkään.

      Ehkä omassa käytöksessäsi on myös pomoa. Jos vaimo on tossun alla ja joutuu hyppimään sinun mielen mukaan, niin eihän sellainen parisuhde pitkään kestä.

    • Tämänähty

      No mutta niinhän se on, että miehet tykkäävät jännänaisista. Kiltti ja luotettava nainen tuntuu tylsältä ja jää usein kokonaan huomaamatta. Sitten ihmetellään, kun jännänainen kyllästyy ja lähtee etsimään uutta kipinää elämäänsä. Parin kolmen tällaisen liiton jälkeen miestä saattaa ehkä alkaa kiinnostaa se kiltti nainen, ja tämä saa sitten loppuelämänsä kuunnella miehen traumoja ja valitusta siitä, millaisia kaikki naiset ovat.

      • nämätehty

        Hyvä teksti. Elämänmakuinen.


    • Loppuhuipennus

      Hyvä kun kävi näin. Loppu hyvin kaikki hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe